Borbély Lénárd, Csepel polgármestere a Mélymagyarban

EchoTV

melymagyar

Csepel Budapest egyik legkülönlegesebb része. A városrész köré szőtt legendák és a valóság nagymértékben eltér egymástól. Létezik-e még a kettősség, van-e még „vörös” Csepel és nem „vörös” Csepel? Miért létezik a mai napig a negatív sztereotípia Csepellel összefüggésben? Miért nincs ez a kerület a helyén kezelve? 

A felvétel megtekinthető ide kattintva.

EchoTV

4 hozzászólás “Borbély Lénárd, Csepel polgármestere a Mélymagyarban” bejegyzésre

  1. Tarjányi László szerint:

    Egy ember már biztosan rászánt 49 percet, hogy végignézze a beszélgetést. Korrekt, értelmes beszélgetés volt.

    Csepel azért jó hely, mert emberléptékű város, azáltal hogy a Dunával elhatárolt Budapest többi részétől. Élhető, anélkül hogy az ember kimozdulna belőle. Akárcsak egy vidéki város.

    Az én elvárásom, hogy Csepel legyen barátságos, élhető és biztonságos.

    Annyit azért hozzátennék, Észak-Csepel ügyében a Fidesz sem kívülálló, mert benne volt a Wallisszal kötött ügyletben, s a befolyt pénz szocik által el nem kötött részével is gazdálkodott az elmúlt években. Az eladott terület visszavásárlására ne költsenek csepeli pénzt! Amennyiben a Magyar Állam bármilyen célra szükségét látja az eladott terület vagy annak egy részének visszavásárlásának, azt tegye az állami forrásokból! Szerencsére az eladáskor a terület fel lett ajánlva a Magyar Államnak és Budapestnek elővásárlásra (az én tanácsomra), nem éltek vele. Így dolga ez ügyben a jogfolytonosság elve alapján a jelenlegi magyar kormánynak és a főváros vezetésének van!

    Nem kellene úgy tenni, mintha a Fidesznek nem lenne/nem lett volna köze sohasem a Wallishoz, amelynek ugye Bajnai után Gansperger Gyula lett a vezetője, meg Nagy Györgyhöz, aki szintén kapcsolatban van a jelenlegi kormányzattal és annak gazdasági holdudvarával! Wachsler Tamás is az egyik Wallis-leánycég vezetője, ami mellett Kossuth téri kormánybiztos is volt.

    Amúgy jó munkát kívánok Csepel vezetőinek! Legyenek óvatosak és legfőképpen takarékosak a különféle tanácsadókkal! Azok ugye nem vállalnak felelősséget sem anyagilag, sem politikailag a tanácsaikért! Az mindig marad helyben, s majd a választók eldöntik, elégedettek-e a megvalósítással.

  2. Grün Izidor szerint:

    Tarjányi László!
    A két ember együtt nem ér meg háromnegyed órát! 😀

  3. Tarjányi László szerint:

    Én a Fidesz tagok részére kötelezővé tenném a megnézését, meg a Németh Szilárdról szóló videókét is. Az IP cím alapján ellenőrizni lehetne, olvasták-e, látták-e. Nem úgy van az hogy zsebrevágjuk a tanácsnoki tiszteletdíjakat, aztán meg tojunk a vezetőségre! 😉

  4. helyi szerint:

    Ez nem mélymagyar, hanem mocsár! 🙂

Itt lehet hozzászólni !