Szabó Szabolcs: a horvát migránskrízis is Orbán Viktor és Németh Szilárd bűne

Csepel.info

-

Szabó Szabolcs, az Együtt politikusa szerint Orbán Viktor és Németh Szilárd bűne a Horvátországban és Ausztriában kibontakozott migráns-krízis, és szintén miattuk kergettek horvát rendőrök több ezer embert egy jéghideg határfolyóba. A politikus szerint inkább Magyarországot kellene megnyitni a migránsok előtt, mert akkor azok rövidebb úton elérnék Németországot. A csepeli politikus pártja 15 ezer migránst le is telepítene. 

“Remélem Orbán olvas ilyen híreket, és látja mit okozott a kerítésével. A menekültek továbbra is ugyanonnan, ugyanoda és ugyanolyan számban jutnak el, csak most tovább tart az út, folyón kell átgyalogolniuk (mellig érő hideg vízben terelik át őket, ebben a hideg őszi időben), betegek és legyengültek, de rendes orvosi ellátást nem kapnak. Gratulálok a kormánynak és Németh Szilárdnak! Nekem magyarként ég az arcom.” – írta az egyébként gyulai lakóhellyel rendelkező csepeli képviselő a Facebook-oldalán.

Így hajtották át a migránsokat a jéghideg folyón a baloldali vezetésű Horvátország rendőrei – de Szabó szerint ez sem az ő bűnük, hanem Orbáné és Némethé

A balliberális pártok korábban feleslegesnek és hatástalannak nevezték az országhatárt védő kerítést, de mostanra kénytelenek voltak elismerni a hatékonyságát. Az egyébként Gyulán lakó, de Csepelen politizáló Szabó Szabolcs és pártja nem csak a zöld határon való, és így kontrollálhatatlan átvonulást, de a migránsok Magyarországra telepítését is támogatják: év végéig 10 ezer főnek, utána pedig még 5 ezer migránsnak adnának otthont hazánkban. Ez a jelenlegi uniós szabályok szerint jobb körülményeket jelentene, mint amilyenekben a magyar szociális lakásbérlők kapnak, bár Gyurcsány Ferenc és a DK az önkormányzati szociális lakásokat adná oda az idegeneknek. A migránsok száma a kutatások szerint így a családegyesítések után pár év alatt megközelítené a 100 ezres létszámot, miközben Nyugat-Európából máris 40 ezer kiutasított migránst szeretnének visszatoloncolni Magyarországra.

Eközben Colleen Bell amerikai nagykövet szerdán a Corvinus Egyetemen fogalmazott meg kemény kritikát Magyarországgal kapcsolatban, szintén kritizálva, hogy nem nyitjuk meg eléggé a határainkat az illegálisan érkező százezrek előtt.

Csepel.info

27 hozzászólás “Szabó Szabolcs: a horvát migránskrízis is Orbán Viktor és Németh Szilárd bűne” bejegyzésre

  1. felix szerint:

    A nemzetállami megoldások ilyenek.

  2. Építs és ne rombolj szerint:

    A képviselőtöknek, hogy felhívhassa magára a figyelmet, muszáj nagyot mondania, miközben az erőlködéstől elment az esze.

  3. ebihal szerint:

    Ami az első részt érinti,azok tények, a cikk második fele szarkeverés.

  4. Grün Izidor szerint:

    “írta az egyébként gyulai lakóhellyel rendelkező csepeli képviselő”
    .
    Helyesebben: Írta az egyébként gyulai lakóhellyel /IS/ rendelkező, de Csepelen élő Szabó Szabolcs Csepel-Soroksár nagy többséggel megválasztott országgyűlési-képviselője!
    .
    Érthetetlen, hogy a Csepel. Infó miért hagyta ki Gyurcsány Ferencet?! 😛 😀

  5. Derrick szerint:

    Colleen Bell mit pofázik bele az óceánon túlról? Lehet nekik bérelni hajót és költöztesse ő a saját hazájába a semmirekellő, dolgozni nem akaró, hódító népséget.

  6. Építs és ne rombolj szerint:

    Izidóra kicsi lány, büszkék is lehettek magatokra, hozzátok tartozik.

  7. Grün Izidor szerint:

    Derrick!
    A Corvinus egyetem, ahol a beszédét monta az ocejánon túl van?! 😛 😀

  8. Tarjányi László szerint:

    Az amerikai nagykövetek rendre Helytartóként igyekeznek viselkedni Budapesten! Budapest amerikai szemmel nem fontos hely, ezért ide nem karrierdiplomatákat, hanem a mindenkori amerikai elnök kampányába sokat adakozók valamelyikét szokták küldeni jutalomból! Ezért is van olyan “sok” eszük! 😀

    Kivétel volt Mark Palmer hivatásos diplomata, akit valóban Helytartónak küldték ide a rendszerváltás levezénylésére, az amerikai és zsidó érdekek érvényesítésére.

    Ha Németországnak annyira kellenek a migránsok, akkor küldjön értük irányvonatokat Törökországba, de viheti őket luxus óceánjárókkal is Hamburgba!
    Amikor rajtunk keresztül ment az áradat, velünk senki sem volt szolidáris, sőt minket ócsárolt az egész nyugati média! Most hogy másokon keresztül megy, most is minket ócsárolnak, köpködnek! Az hogy ebbe a kórusba magyarok is beállnak, köztük Szabó Szabolcs képviselő, az viszont szégyenletes!

    A Nyugat a magyarok bejövetele óta nem volt képes elfogadni, hogy itt vagyunk. Rendre ki akartak bennünket irtani, legelőször 12 évvel a honfoglalás után, amikor is a drága németek százezer katonával jöttek a hatszázezer összlélekszámú magyarság ellen!
    (IV. Lajos keleti frank király “Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy
    a magyarok kiirtassanak. ”)

  9. szigetország szerint:

    Kíváncsian várom, hogy mit szólnak majd az amerikaiak, amikor Magyarország washingtoni nagykövete egy ismert amerikai egyetemen kiosztja az az amerikai kormányt… amiért szétkúrták az arab országok nagy részét, halomra lőtték az iraki, szíriai, afgán stb. lakosokat, hergelik és felfegyverzik Ukrajnát egy felesleges háborúra az oroszok ellen, és a legkisebb mértékben sem tartják be az emberi jogokat.

    Tehát elmondhatja-e ezt egy magyar nagykövet Washingtonban?

  10. felix szerint:

    El.
    KI akadályozhatja meg benne?

  11. Grün Izidor szerint:

    szigetország!
    Mivel egy nagykövet sohasem a saját, hanem a megbízója álláspontját képviseli, ezért a Szemerkényi Réka is csak a zOrbánét mondhatja!
    Arról pedig már tudják, hogy:
    “Ne azt figyeljék amit mondok, hanem amit csinálok!” 😀 😛
    .
    http://www.atv.hu/belfold/20151030-atv-start-kovacs-laszlo

  12. szigetország szerint:

    Félixtől és Izidóra menyasszonyától kb. ezt vártam. Nyalják a segget rendesen — most éppen az amerikai segget.
    Amikor orosz megszállás alatt voltunk, az orosz nagykövet ugyanúgy helytartóként dirigált Magyarországon, mint most az amerikai. Mondjuk, az orosz nagykövet akkor nyilvánosan nem utasítgatta a magyar kormányt, de nyilvánvaló volt, hogy ők dirigálnak.
    Most is egyértelmű a helyzet, akárcsak az, hogy akkor is voltak önkéntes magyar seggnyalók és most is.
    Hajrá Izidóra és félix! Na, melyikőtök fér hamarabb oda a segghez?

  13. szigetország szerint:

    Szabó Szabolcs sajnos idióta, idáig egyetlen tippje vagy tanácsa sem vált be. Még az sem jött be, hogy a “rendkívül demokratikus” és gazdag országok biztosan megoldják a migránsválságot, nem úgy, mint a miénk, ez az “antidemokratikus” és fejletlen szar ország, amelynek amúgy ő az egyik parlamenti képviselője.

  14. felix szerint:

    Szigetország.
    Már megint kényszerképzeteid vannak?
    Már jóval a nagykövetek előtt mondtam, hogy egy maffia vezeti az országot.
    Lehet, hogy ők nyalnak nekem?
    Ökör kategóriában díjnyertes lehetnél.
    Van már Makovecz kazánod?

  15. Grün Izidor szerint:

    szigetország!
    Nincs jogom Téged bírálni, csak úgy mellesleg megjegyezném, hogy a migránsválság, (nem csak a miénk, hanem Európáé is) még tart és messze nincs megoldva!
    Annak ellenére, hogy agyalágyult, általad vezetőnek nevezett politikusok ennek a látszatát próbálják kelteni, átverve ezzel választóikat!
    Még a csúcsát sem érte el!
    Ezért arra az ősi hegymászó bölcsességre hadd hívjam fel a figyelmedet:
    “Amikor elérted a csúcsot még csak az utad felénél jársz!” 😀

  16. szigetország szerint:

    Félix

    Izidórához már olyan intim kapcsolat fűz itt téged a csepel.infón, hogy szinte hallani a cuppogásotokat, amikor egymást nyaljátok-faljátok. Nekem mindegy, de az intim ügyeiteket intézhetnétek a négy fal között.

    Erre te még dicsekszél is, hogy segget is tudsz nyalni! Erre azért nem számítottam…

  17. felix szerint:

    Szigetország!
    Már megint értelmezési zavaraid vannak.
    Fuss neki még egyszer vagy kérj fel egy alsó tagozatos gyermeket, hogy olvasson fel neked,
    A cuppogás meg a nyelvedtől van. Legalább a billentyűzés alatt hagyd abba a nyalást. talán elnézik neked azt a kis kihagyást.

  18. Qvik szerint:

    Szabó Szabolcs ügyében megtévesztették a csepeli választókat, akik nem ismerték Őt.
    Még egyszer ez nem fog előfordulni !
    A normális csepeliek nem fogják megválasztani !

  19. Grün Izidor szerint:

    Qvik!
    Megtévesztették a választókat?!
    Tudták, hogy mi a választék és ezért választották helyette az ismeretlent! 😀

  20. felix szerint:

    Nem az volt a bajotok, hogy nem ismerték szabót, hanem az , hogy ismerték Szilárdot.
    Tegyétek Szilárdot ismeretlenné, akkor esetleg bejöhet legközelebb.

  21. felix szerint:

    Szabót

  22. nagyapó szerint:

    “Jóbarát” után van “jóbarátnőnk”. Kellemes modorban hazudnak mindketten. Bell már tudja hol van Budapest, de még nincsen tisztába a bennszülöttekkel, még kever minket a busmanokkal. Az a Bell beszél korrupcióról, aki fizetett a követi állásért, de az sem korrupció, ahol lefizetik a kutatókat, újságírókat a kormánynak megfelelő cikkek írásáért. Védi a Magyarországot elárasztani akaró migránsokat, miközben Mexikó felől 4 m.es kerítést építettek, ahol az azon átjutókat egyszerűen lelövik.
    Szabóról nem hittem volna, hogy ennyire buta (azt, hogy alattomos nem merem feltételezni). A Szocialista Internacionálé iránymutatását átvevő horvátok semmit nem tesznek a menekültekért, de hogy ezt a Szabó a nyakunkba akarja varrni, az vagy a szokásos maffiabali hülyeség, vagy valami sötét hátsó szándékot takar.
    Arra is gondolhatnának a migráció pártiak, hogy bevándorlók muszlimok, akik a zsidók kiirtását akarják. Ettől is véd Orbán és a kormány.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  23. Tóth Mária szerint:

    Az is az Orbán bűne, hogy Obama fekete?! Nem vagytok észnél!

  24. Grün Izidor szerint:

    Tóth Mária4
    Bizony a zOrbán bűne!
    Már régen ki kellett volna hypóznia! 😛

  25. fghfjhgkjhk szerint:

    “írta az egyébként gyulai lakóhellyel rendelkező csepeli képviselő”
    Akkor az ő párja az egri lakosú, de csepeli főnök? 😛

Itt lehet hozzászólni !