Önkormányzati választás: Gárday Balázs indul a Fidesz-KDNP színeiben

Csepel.info

Mint az olvasóink előtt ismert, időközi önkormányzati választások lesznek április 26-án a csepeli hármas számú egyéni önkormányzati körzetben. A politikai szereplők közül elsőként a legnagyobb ellenzéki párt hozott döntést arról, hogy ki indul színeiben az áprilisi voksoláson.

A Csepel.info úgy tudja, hogy az MSZP még nem döntött jelöltjük személyéről. A Jobbik dr. Badacsonyi Zsoltot, a Magyar Kommunista Munkáspárt Nagy Jánost, az SZDSZ Kulinyi Mártont, az MDF pedig információink szerint dr. Szabó Zsoltnét bízta meg a körzetben a képviselő-jelöltséggel. A MIÉP már 2006-ban sem indított önkormányzati jelöltet, a Centrum Pártról pedig egyelőre nincs hírünk. (Viszont akár e-mailben akár a fórumon szívesen veszünk új információt.) A Fidesz és a KDNP jelöltállító közgyűlése egyhangúan szavazott bizalmat Gárday Balázsnak, akit korábbi közéleti tevékenysége kapcsán – 2006-ban a Fidesz-KDNP kerületi listájáról került be a csepeli képviselő-testületbe – már jól ismerhetnek a sétányokon élők. Lapunk villáminterjút készített vele, melyet az alábbiakban olvashatnak.

– Hogyan kötődik a “sétányokhoz”?

– Gyerekkoromban a Cirmos sétányon laktam. Két évvel ezelőtt nősültem meg, és feleségemmel a Puli sétányra költöztünk. Általános iskolába is ide jártam, amelyet azóta sajnos bezártak, lepusztítottak, később pedig a legnagyobb megdöbbenésünkre privatizáltak. Nagyon sok szép emlékem fűz a lakóhelyemhez, és örülök, hogy sikerült itt letelepednem.

– Milyen fontosabb ügyekben képviselte eddig a lakótelepen élőket?

– 2006 óta vagyok önkormányzati képviselő. Több közös, általam kezdeményezett vagy általam is felvállalt ügyünk járt már sikerrel. Ilyen például, hogy az önkormányzat által többszörösére emelt parkolási díjakat sikerült csökkenteni, sikerült kicseréltetni a Cirmos sétány életveszélyes lámpaoszlopait; valamint a 159-es busz megállójában az életveszélyes szervizaknákat lefedetni. De közös sikerünk volt a vizitdíj, a kórházi napidíj, és a tandíj eltörlése is.

– Miért érzi fontosnak, hogy egyéni képviselő-jelöltként is megméretesse magát az áprilisi választásokon?

Az utóbbi években lehetőségem nyílt arra, hogy közelebbről, az önkormányzati munka oldaláról is megismerjem a szűkebb környezetem problémáit. Mindent megtettem azért, hogy ezekre megoldást találjunk. Ugyanakkor a munkámat listás képviselőként végeztem, amely csak papíron egyenlő egy egyéni megbízatással. Meggyőződésem ezért, hogy akkor tudok hatékonyabban dolgozni, ha a többség bizalmát elnyerve egyéni képviselőként vállalhatom fel lakóközösségünk problémáinak megoldását.

– Ha már problémák: miket tart a legégetőbbnek?

– Kiállok azért, hogy minél több parkos terület és jól felszerelt játszótér létesüljön. Így támogatom az új dühöngő építését a Puli és a Cirmos sétányok között is. Sok itt lakóhoz hasonlóan a kiserdő ügye nekem is szívügyem. Meggyőződésem, hogy nem engedhetjük kiirtani, felparcellázni ezt a területet. Inkább valódi pihenő parkerdővé vagy erdei tornapályává kell alakítani.

Fel kell gyorsítani a Gerincút építését is, hogy az agglomerációs forgalom bűze és zaja ne rombolja a Szabadság utcai családok egészségét. Nagyon régi ígéretről van szó, és nagyon nagy szükség volna rá. A sétányokon be kell fejezni a parkolók bővítését, és ahol ez indokolt, a terveken módosítani kell. A sétányokon joggal várják el, hogy odafigyeljenek rájuk.

Egyetértek azon lakótársaimmal, akik határozottan ellenzik, hogy a volt iskolám helyén lakópark épülhessen. Az önkormányzat célja sem lehet a zsúfoltság fokozása. Képzeljék el, hogy az építkezés hónapjai alatt, milyen közlekedési káoszt és zaj- illetve porterhelést kellene kiállniuk a Cirmos és a Csikó sétányok lakóinak!

Mindezek miatt remélem, hogy a lakosság támogatni fog abban, hogy munkámat lakótelepünk egyéni önkormányzati képviselőjeként folytathassam.

Csepel.info

135 hozzászólás “Önkormányzati választás: Gárday Balázs indul a Fidesz-KDNP színeiben” bejegyzésre

  1. Öreg halász szerint:

    Én nem a sétányokon lakom, de drukkolni fogok. Kíváncsi vagyok, hogy ebben a nagyon erősen baloldali körzetben milyen eredmények lesznek. Csepelnek jót tenne egy MSZP-s vereség, mert a helyi vezetés már teljesen elszakadt az emberektől.

  2. Lexon szerint:

    És akkor mi lenne? Változna valami? Nem.

  3. Öreg halász szerint:

    Csepel legnagyobb baja az, hogy teljes és teljesítmény nélküli az MSZP-s erőfölény. A vezetés ezért nem is érzi úgy, hogy valamit tennie kellene. A parlamenti képviselők valahol a felhőkben járnak, a helyi vezetők meg precízen az ellenkezőjét teszik annak, amit az emberek elvárnának tőlük.

    Más városokban miért működhetnek jól MSZP-s vezetésű önkormányzatok is? Hogy messzire se menjünk, miért fejlődik még Pesterzsébet is látványosan jobban Csepelnél, hogy Ferencvárosról ne is beszéljünk?

    Itt még az MSZP is látványosan alulmúlja önmagát, és igenis kell nekik egy nagy pofon.

  4. Földhözragadva szerint:

    Tisztelt Gárday Úr! Miért lett Ön politikus?
    Bármelyik politikus válaszolhat, hogy miért kerülnek embereket erre a pályára…Öszintén érdekel.

  5. szemüge szerint:

    Komoly érdem elérni azt, hogy megszavaztassuk: ne fizessünk semmiért!
    Ma már többen elismerik a népszavazás támogatói közül is, hogy elhibázott lépés volt. Tudjuk, hogy azok az orvosok, akik tiltakoztak a vizitdíj ellen, követelték a kiesett bevételt az amúgy is szűkös kölrségvetésből. Sikerült rúgni egyet az országba!
    A tandíjjal sem jobb a helyzet! Aki a felsőoktatásban akar tanulni, az igenis fizessen érte, mert nem hiszem, hogy jó az valakinek, hogy diplomások tömege segélyekért áll sorba, mert akármilyen munkát nem vállalnak el, ennyi diplomásnak pedig nem jut munka itthon. Utána aki tehetséges, majd jó pénzért állást vállal a “művelt” nyugaton! Ezt akarjuk? Szerintem nem kell ilymódon segíteni! Hallottátok már hogy Amerikában akinek nincs pénze, hitelt vesz fel ahhoz, hogy tanulhasson, sőt! Munkát is vállal a tanulás mellett! Lehet, hogy inkább életre nevelő lenne ez a módszer. Persze a fiatalok azt hiszik, hogy nekik minden jár. Meg azt hiszik a középkorúak, és az idősebbek is! Pedig hozzá kell szokni ahhoz, hogy mi most kapitalista rendszerben élünk, amit kiharcoltunk magunknak! És a kapitalizmusban mindennek ára van. Fogjuk már fel végre!

  6. Gárday Balázs szerint:

    Kedves Földhözragadva!

    16 éves koromtól érdekel, hogy miként és hogyan befolyásolják hétköznapi életünket az általunk demokratikusan megválasztott képviselők. Természetesen, talán mint minden normális családban ment a diskurálás, hogy mit és hogyan kéne csinálni, hogy a dolgok jobban menjenek. Én már akkor is úgy gondoltam, hogy a problémákról nem elég csak beszélni, cselekedni is kell.

    Magamat nem is nevezném politikusnak, inkább maradnék a képviselő kifejezésnél, mert arra törekszem, hogy a legszélesebb körben tudjam képviselni az itt lakók érdekeit.

    Amennyiben ennél is részletesebben érdekli, hogy hogyan és miért keveredtem erre a pályára, nagyon szívesen megosztom Önnel személyesen. Az elkövetkezendő időben számtalan lehetőséget kívánunk nyújtani, hogy lakótársaim személyesen is elmondhassák véleményüket a megoldásra váró problémákról, vagy csak egyszerűen elbeszélgessünk.

  7. asdf szerint:

    szemüge: még jó, hogy ezekről a kérdésekről már nem kell döntenünk többet. és az időközi választás sem erről szól. szóval offoltál ahogy topikos meg a többi szoci is szokott.

  8. hugi szerint:

    Tény 1: Magyarországon kevesebb a diplomàs, mint máshol. Tény 2: az orvosi ellátásért fizetünk. Értelmes dolgokat miért nem találnak az elvtársak?

  9. Gordon szerint:

    Szegény szemüge! Ezért kár volt feljönnöd (egyébként is ritkán látunk itt, érdekes hogy hirtelen így megjelentél). Kár volt belekezdened a “háromigenes” népszavazás támadásába is. Az emberek nagy többsége döntött. Az eredmény egyik legnagyobb pozitívuma az volt, hogy soha nem látott egységbe kovácsolódott az ország (talán soha semmilyen kérdésben nem alakult ki ilyen egység). Civilszervezetek, és a szakszervezetek is megmozdultak az ügyben. Örültem az aktivitásuknak, és a széleskörű társadalmi egyetértésnek.

    A másik pedig a dolgok gyakorlati jelentősége. Az emberek fizetik az adókat és járulékokat, a kétszeres adóztatás nem elfogadható. Nem vagyok hajlandó fizetni az államilag finanszírozott oktatásban még plusz tandíjat (főleg, hogy anno a szüleim azok tandíját fizették, akik most sokdiplomásként a tandíjd bevezetésének igazságosságáról papolnak). Nem vagyok hajlanadó az államilag finanszírozott egészségügyben kórházi napidíjat, és vizitdíjat fizetni. Fizetem a tb-t, és a járulékokat, összességében nem is keveset. Az legyen elég. Aki ezek után azt hazudja, hogy én ingyenesen veszem igénybe a fenti három szolgáltatást az nem mond igazat (nem használom a “hazudik” szót, mert Szilveszter megharagszik). A szolidaritás és az emberi méltóság is fontos. Vannak akinek az a 300 – 600, vagy 1000 forint is számít. Én tisztelem az időseket, és nem zavar, hogy ők esetleg koruknál fogva nagyobb mértékben veszik igénybe az egészségügyi ellátásokat. Ez teljesen természetes. Anno amikor mi mai fiatalok gyermekként semmit se fizettünk, akkor azt meg ők finanszírozták, nemde? Tehát ez a dolog kölcsönös.

    Erre a kérdésre nem megoldás, hogy majd akkor az idősek, akik az életük jelentős részét amúgy is sorbanállással töltik majd menjenek be valahova, ahol ha elég szépen megalázkodnak, akkor (mondjuk 40-50 év munkaviszonnyal a hátuk mögött) majd talán mentességet kaphatnak. De persze ez sem biztos! A szocialisták mindig is értettek hogyan alázzák meg a legszegényebbeket.

    Kölcségvetési szempontból pedig elhanyagolható összegekről beszélünk… kb. 30 milliárd forintról?… abból talán egy fél (funkcióját tekintve teljesen felesleges) Köröshegyi völgyhidat lehet megépíteni. Meg persze lehet teljesen felesleges alagutakat is építeni az M6-osra kb. 40-50 milliárdért, meg egyéb nagyberuházások keretében lopni a közpénzeket, amíg az el nem fogy.

    Nem is értettem, hogy miért csinálta ezt a műsort a magát baloldalinak, és szociáldemokratának nevező kormány. Pedig ha belegondolunk, hogy milyen belpolitikával rendelkező ország az, ahol egy Kapolyi a szocdemek vezetője, akkor talán nem is lepődünk meg annyira a történteken.

    Tehát szemüge: nem azért szavaztak az emberek igen-nel, hogy ne fizessenek semmit, mert egyébként is fizetnek. Mint korábban azt már írtam: fejétől (kormány, kormánypárt – ok) bűzlik a hal. Bár a baloldalról egyébként is elmondható, hogy sosem tudott gazdálkodni a reá bízott javakkal. Ezt jól mutatta a ’80-as évek gazdasági csődje, és a jelenlegi gazdasági – pénzügyi helyzetünk is. Valahogy mindig hosszan elhúzódó baloldali uralom idején kerül az ország a totális csőd szélére. Most megdöntötték a korábbi mintegy negyven éves csúcsot, mert ezúttal már 6,5 év is elég volt ahhoz, hogy egy emelkedő pályán lévő országot csődbe vigyenek.

  10. Gordon szerint:

    Bocsáss meg Szilveszter, véletlenül mégis bekerült a hsz-embe a “hazudik” szó. Ezt nem tagadhatom. Remélem nem haragszol nagyon. 🙂

  11. Földhözragadva szerint:

    Köszönöm a gyors választ. Sok kitartást a munkájához. Jelenleg nem ez a leghálásabb szakma. Kicsit felhígult…:)

  12. miska72 szerint:

    remélem kitörlik a csipát a csepeli válsztópolgárok a szemükből.
    Jó lenne egy maszop vereség. 🙂
    Hajrá CSEPEL!

  13. baniko21 szerint:

    Csepel Info!
    A Munkáspárt is indit jelöltet Nagy János személyében. Csepelen dolgo-
    zott közel 40 évet, különféle beosztásban. Nagyon sokan ismerik, kétség
    nem férhet tisztességéhez, elkötelezettségéhez.
    Kívánom neki is, és nekünk csepelieknek is a sikeres szereplését.

  14. admin szerint:

    Köszönjük, beírjuk. Ha lesz bemutatkozása, programja, szívesen közöljük azt is, és ez igaz a többi pártra is.

  15. Wass Albert barátja szerint:

    Tisztelt Gárday Balázs Úr!
    Ha a sétányokon laknék, akkor egy biztos szavazattal rendelkezne részemről! Van ismerősöm, aki a körzetben lakik és elmondása szerint egy olyan embert ismernek az Ön személyében, aki nem csak igér , de a lehetősége szerint tesz is az ott élő emberekért. Szinpatikus számomra, hogy fiatal kora ellenére- bár ez nem kizáró ok – felvállal olyan ügyeket is, amelyek mellet való határozott kiállás nem kecsegtet biztos sikerrel.
    Drukkolok Önnek!!

  16. Yuice szerint:

    Sok sikert kívánok Gárday Balázsnak.
    Én a Cirmos sétányon lakom.
    Kérdésem az volna, hogy kapunk értesítőt vagy személyi is elég a szavazáson illetve hol lehet leadni a voksot?
    Remélem most elindul már végre valami, ami előszele is lehet a jövő tavaszi
    választásokra.
    7 évet vettek el jogtalanul az életemből.
    Ki fogja ezt nekem megtéríteni..?

  17. büki szerint:

    Az ország sorsa csak kis lépésekkel fordulhat jobbra. A választás is egy ilyen kis lépés lehet, akiknek a bal sorsból netán elegük lenne.

  18. Szilveszter szerint:

    Vicces, hogy az MSzP van csesztetve, hogy ne legyen túl hosszú a kampány. Jobbikos kitelepülés, fideszes szórólapok a postaládában. Nem az MSzP-től lesz hosszú a kampány ezek szerint!
    Kedves Gordon!
    A Totó szavaihoz képest a “hazudik” szóra sem érdemes!

    Tisztelt Gárdai Balázs Úr!
    Politikai nézeteimmel nincs ellentétben az, hogy kifejezzem nagyrabecsülésem, hogy elindult ezen az úton. Kemény kihívás vár Önre, esélyeit tisztességtelen lenne latolgatnom.
    Jó erőt, egészséget, és sok szerencsét kívánok a kampány idejére. Nagy szüksége lesz mindegyikre!

  19. asdf szerint:

    Szilveszter: ha már így alakult, hogy hosszú a kampányidőszak, akkor alkalmazkodni kell hozzá. az mszp kit fog indítani? Vagy ha ez még nem publikus, akkor mikorra várható, hogy megismerhetjük a jelöltet?

  20. csepeliiszap szerint:

    Gárday Balázs nem fejezte ki rajongását pártjának vezetője iránt, de főleg nem kérkedikazzal, hogy gyakran szokott vele ebédelni.
    Hiba van a kommunikációban, Szilveszter! Vagy kapkodás, netán pánik?
    Nem csodálkozom. A politika és a kaszinó között nem nehéz párhuzamot vonni. A kissé cinikus jókívánságaid pedig magadban tarthattad volna, hogy ne tűnj szánalmasnak! Okosabbnak hittelek.
    Üdv,

  21. Papi szerint:

    Szenűge!
    Áruld már el ha tudod miért fizetünk egészségügyi járulékot, nyugdíjjárulékot, oktatási hozzájárulást, nyugdíjjárulékot, személyi jövedelem adót? Tehát egyszer már megfizettűk. De tudodmit fizes te és akkor megnyugodhat a lelkivilágod.
    T. Gárday Balázs!
    Sok sikert és ha van ott ismerősöm agitálni fogom, hogy Őnre szavazon!
    Szebb jövöt!

  22. asdf szerint:

    csepeliiszap: hátha gomolyan gondolta Szilveszter.
    Ha abban a körzetben lakik, lehet, hogy a szavazófülke magányában rájön, hogy Gárday Balázs tényleg mennyi mindent tett eddig is a körzetért és fog is tenni és rá szavaz. Én ha abban a körzetben élnék biztosan ezt tenném.

  23. Szilveszter szerint:

    Egészen egyszerűen nincs okom arra, hogy ne kívánjak szerencsét a másik oldal jelöltjének. Igen, komolyan gondoltam, és így is érzem. Kihaltak manapság azok az apró dolgok, amelyek nemessé tették a feleket. Ez nem más, mint az egymás köszöntése, és a kölcsönös tisztelet, és a tisztességes elköszönés. Nagy butaság lebecsülni az ellenfelet, és olcsó győzelem egy lebecsült ellenfelet legyőzni. Tudom iszap, hogy ez a Te lelki világodtól messze van. Az én “okosságom” a Te “hitedtől” teljesen független.
    Mindíg a magam nevében beszélek, tudom, hogy mit beszélek, és azt is, hogy miért, és hagyom, hogy fikázzatok. Nem rólam árulkodik ugyanis, ha bárki mást feltételez, mint amit mondok.
    Sem kapkodásra, sem pánikra nincs okom. Igazából nektek sincs erre okotok, hiszen a tuti második helyetek csak a Jobbik veszélyezteti. A harmadik hely bizony ciki lenne, úgyhogy mégis van izgulni valótok. Csak pánikba ne essetek, mert annál nagyobb butaságok ritkán történnek, amikor a Fidesz pánikban van.

  24. Martin Krisztián szerint:

    Kedves Fórumozók, Érdeklődők,

    szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy a Csepeli SzDSz ma esti taggyűlésének döntése értelmében Kulinyi Márton indul a 3-as körzetben liberális képviselőjelöltként.

    Előre is köszönjük a lehetőséget a megjelenésre.

    Üdv…..
    MK

  25. Tibi szerint:

    Hajrá Balázs, Csepelnek változás kell! üdv. egy régi pajtás 😉

  26. emilió szerint:

    Lehet hogy tényleg csak második lesz, de egyenlőre a másik oldal – egyesek szerint- még keresi a tuti győztes jelöltjét.

  27. Mózsi szerint:

    Kedves Szilveszter!
    Örömmel olvastam a tegnap esti hozzászólásodat és az akkori korrekt megnyilvánulásod Gárday úr felé. Már el is hittem az őszinte szavaidat, de villámcsapásként ért az éjfél közeli pánikos szöveged. Kénytelen vagyok csepeliiszapnak igazat adni.
    És mi van akkor, hogyha a munkáspárti jelölt lenyomja a Ti embereteket? Ők legalább ugyan azt mondják húsz éve! A csalódott szocik – sokan vannak – könnyen átszavazhatnak a munkáspártra. Persze ez is egy fikció mind a ketten tudjuk, hogy a győzelem a Fidesz és az mszp jelöltje közül fog kikerülni.

  28. Gárday Balázs szerint:

    Kedves Fórumozók!

    Mindenkinek köszönöm a támogatást és bíztatást.
    Továbbra is várom mindenki véleményét a kampánnyal és a megoldásra váró problémákkal kapcsolatban.

  29. LB szerint:

    Korábban már beírtam, most megismétlem:

    Gárday Balázs(FIDESZ-KDNP)………………………….647 szavazat (32,63%)
    Kulinyi Márton(SZDSZ)…………………………………..306 szavazat (15,43%)
    Leel-Össy Sándor(MAGYAR DEMOKRATA FÓRUM)……80 szavazat (4,03%)
    Takács József(MAGYAR SZOCIALISTA PÁRT) ………810 szavazat (40,85%)

    Tehát: 2006 őszén Gárday Balázs ismeretlenként 170 szavazattal kapott kevesebbet, mint a jól ismert MSZP politikus, a körzet addigi képviselője, Takács József.
    A kérdés az, hogy a korábbi MSZP szavazók maradtak a szocik mellett, vagy elpártoltak? Illetve ha maradtak, akkor hogy lehet őket rávenni, hogy elmenjenek szavazni? Meggyőződésém, hogy az elégedetlenek és a FIDESZ támogatói április 26-án ott lesznek a szavazófülkében!
    A másik érdekes kérdés, hogy a kerületi SZDSZ elnök hány szavazatot kap?
    Ha mind az MSZP és mind az SZDSZ jelöltje leszerepel, az azt jelzi, hogy
    elég volt az elmúlt 7 év politikájából!
    Ha az MSP jelenleg ismeretlen jelöltje győz, akkor a szocik megnyugodhatnak, Csepelen még mindig biztos bázisuk van!

    Ezzel a kerületi szoci vezetők is tisztában vannak. Számukra annak ellenére élet-halál kérdése ez a választás, hogy egy esetleges Fidesz győzelem esetén sem fog semmi változni, továbbra is többségben lesznek a KT-ben.

    Épp ezért nagyon mocskos kampányra számítok. Már ennek tudom be a csepelen.hu-n megjelent gestápós írást, és Tóth Mihály szösszenetét a Csepel Újságban. Az az érzésem, hogy teljes erővel “dolgoznak” az elvtársak, hogy bármilyen, Gárday Balázzsal kapcsolatba hozható “hírt” találjanak.

    Kedves Balázs!
    Remélem tisztában vagy vele, hogy sok jóra nem számíthatsz az elkövetkező hetekben. Én annak ellenére neked szurkolok, hogy pártod vezetőjét nem igazán kedvelem.
    Ahogy az országban, úgy Csepelen is változásra van szükség. Jelenleg ezt csak Ti hozhatjátok el! A jelenlegi vezetés, úgy Csepelen, mint az ország élén, bebizonyította, hogy alkalmatlan az irányításra. Ti lehettek azok, akik leváltjátok őket, és megpróbáltok valóban értünk, egyszerű lakosokért, állampolgárokért dolgozni.

    Nyilván te is tudod, hogy honnan lehet tudni, ha egy politikus hazudik? Mozog a szája! Épp ezért azt kívánom néked, hogy soha ne válj politikussá, maradj meg egyszerű képviselőnek.

    Sok sikert!

  30. Öreg halász szerint:

    Érdekes választás lesz. Kíváncsi vagyok az MSZP jelöltjére, állítólag ma döntenek róla. Ki fog derülni, hogy továbbra is halottgyalázással fognak kampányolni, mint ahogy elkezdték, vagy csepeli kampányt kezdenek. Ez is sok mindent megmutat majd, az elmúlt hetekben – legalábbis a külvilág nézőpontjából teljesen kifordultak önmagukból (szerintem inkább megmutatták az igazi arcukat), kérdés, ez folytatódik-e tovább.

    Kedves LB!

    Én is nézegettem a 2006-os eredményeket. Majd később kifejtem részletesen a véleméyem, elöljáróban azonban annyit, hogy most a 2006-os SZDSZ-esek nem biztos, hogy az SZDSZ-esre fognak szavazni.

    Viszont az MSZP szavazók sem biztos, hogy elmennek, mert a körzetben elég sok probléma van, és olyanok is, amikkel enyhén szólva úgy átverték a lakókat, mint azt a bizonyost a palánkon. Az MSZP-sek most figyelmeztethetnek, hiszen ez még csak nem is jár komolyabb hatalomtechnikai következményekkel. Max., ha véletlenül a Fidesz nyer, többet kell adni az SZDSZ-nek. Nem mintha eddig keveset adtak volna…

  31. Szeplőtlen szerint:

    Szeretett Nagyérdemű- egyébként néha közönséges Közönség!

    Az éjszaka Szilveszter által leírtakkal kapcsolatban nyilatkozatot adok ki – én mint I.Választópolgár.
    Kedves Szilveszter!

    Nem kívánom kétségbe-vonni politikai éleslátását – amelyet némileg elvakít a másik oldal iránt érzett ellenszenv.
    De a Fideszt idegesnek feltételezni akkor, amikor a Polgármester (Mszp elnök) által jegyzett előterjesztésben az Mszp jelöl bizottsági tagokat; legalábbis érdekes. Csak az illendőség kedvéért mondom- megköszönve az SZDSZ éjszakai bejelentését-ha Kulinyi Márton nyer április 26-án akkor ismét szükséges átalakítani a bizottságokat. Egyébként a szokásjog alapján, és élve a jogszabályi lehetőségekkel a pártok általában a képviselői helyek számánál eggyel kevesebb (nem képviselői )bizottsági tagot delegálhatnak. Természetesen, ezt Csepelen nem tartották be a szocialisták 2006-ban sem.
    De ha Márton nyer, akkor joggal tarthatnak helyet a megüresedett (nem képviselői ) bizottsági helyre is.

    Tehát nem a Fidesz kapkod, hanem az Mszp. Vagy még rosszabb fél – nem kicsit, de nagyon. És bebetonozna

  32. baniko21 szerint:

    Csepel infó!
    A Munkáspárt nem Nagy Józsefet, hanem Nagy Jánost indítja, szives-
    kedjetek kijavítani a keresztnevet, mert véletlenül elírtátok. Köszönöm.

  33. Lucifer szerint:

    Tudomásom szerint a Munkáspárt (Helyesen a Magyar Kommunista Munkáspárt) nem Nagy József, hanem Nagy János nevű volt fémműst jelöl a 3. körzetbe.

  34. balszélső szerint:

    Kedves baniko21! Az is ehet, hogy nem a nevet, hanem a párt nevét írták el!

  35. balszélső szerint:

    Javítva: Az is lehet,…

  36. admin szerint:

    Reméljük, hogy most már jó. Elnézést a hibákért.

  37. jani szerint:

    T. balszélső !
    A Munkáspárt név is elfogadott rővíditése a pártnak. Nem mintha nem tudná bárki a Munkáspárt teljes nevét.
    Meg lett az óhajod.!! Leírták !!
    Talán azt is érteni vélem miért tetted szóvá !!!???
    Ez a párt tudtommal a rendszerváltozás óta is, mindig ugyanazt mondta, ugyanazt az értékrendet képviseli., ellentétben azokkal akik eszméiket hátra hagyva…. !!????
    Ez a párt az igazi balodali párt, még akkor is ha más párt /MSZP. /csak szeretne az lenni, meg annak látszani. !!! Nem folytatom mert ebben a kérdésben nem akarok vitát kezdeni !!!
    Itt a fórumon, erről már beszéltünk eleget.
    Ha már felvetetted akár minden párt teljes nevét ki lehetne írni , tudja meg a “szegény pór nép” mit is jelent a nevük rővíditése !!!? /
    Lefogadom veled nem mindenki tudná megmondani a pártok nevét helyesen.
    Megnyugtató azért, ha a Munkáspártról van szó, azt mindenki tudja. !!!!!!
    Az sem titok hogy a a baloldali eszmét vallók és mindenki számára nyitott a Munkáspárt, és azok részére is akik csalódtak pártjaikban.

    Üdv.: Jani

  38. atlétaa szerint:

    Végig olvastam a hozzászólásokat és sikerült rendesen elkeserednem.A szokásos fröcsögés jobb és bal oldalról egy aránt.A Fidesz meg jobb ha befejezi a vonulást mert nincs május elseje,és érdemben dolgozni kezdene! Azon kivül,hogy mondjon le Gyurcsány semmit nem montak vagy csináltak az elmúlt években. Vonulnak mint bolond muzsik a Sztálin kép előtt és ennyi.Egy kormányt nem lehet vonulással és bekiabálásokkal megbuktatni.

  39. Bubus szerint:

    Milyen vonulásról beszélsz?

    Gyurcsány tönkretette az országot, és látható, hogy a vezetésével nem is fogunk kikerülni a bajból. Mi mást követelhetne egy értelmes ellenzék, mint a lemondást?

    Ha látnád, hogy egy ember felgyújtotta a házadat, és miközben az oltás fontosságáról beszél, még most is benzint locsol a falakra, te rá bíznád a ház oltását?

  40. jani szerint:

    T. szemüge!
    A bejegyzés utolsó soraival lett megmagyarázva leegyszerűsítve a mai helyzet fő oka!
    “A kapitalizmusban mindennek ára van, fogjuk már fel végre “!!!
    Igaz !!
    Csak hozzá kellene tenni túlságosan nagy ez az ár, mert lassan rámegy egész Magyarország !!!

  41. Gordon szerint:

    atlétaa!

    Engem kifejezetten érdekelne, hogy milyen vonulásról beszéltél. Május elsején egyébként nem a Fidesz szokott vonulgatni. Meg Sztalin degeneralisszimusz képe előtt sem. Nem lehet, hogy eltévesztetted a házszámot?

  42. kis rigó szerint:

    ilyen lángeszü kritikus mint ez az “atlétaa ” nincs is talán széles e hazába…először is a fidesz el se kezdte a nyomulást !! a májusi meleg sörös – hideg virslis felvonulásokon te és elvtársaid masiroztatok és órditottátok, hogy ” éljen Kádár elvtárs és a megbonthatatlan szovjet-magyar barátság ” !!!
    Ami pedig továbá a fideszt illeti, nem csak a Fletó lemondását hangsulyozta, hanem sok sok javaslatot is tett amit nem is hallotak meg.
    Te ugynéz ki , most települtél át Afrikából, ha nem tudnád hetedik éve nem a fidesz kormányoz, ha meg idevalósi vagy ugy ideje felébredni !!!!!!

  43. LB szerint:

    Nézem a 2006-os szoci veszteseket:

    Kisari Tamás…………….34,08%
    Dr. Borsány György……36,47%
    Deme Gábor…………….36,62%

    illetve az elnökség tagjait:

    Szenteczky János
    Ajtai Mária, Elekes Mária, Somogyiné Zombori Katalin

    Vajon közülük lesz valaki, aki megpróbálja a lehetetlent?

    Vagy egy eddig ismeretlen ifjú titánt küldenek a ringbe?

    Lehet tippelni! Ki indul a piros sarokból?

  44. Papi szerint:

    LB!
    Igazán nem vagyok egy nagy igényű és utálok kéricsélni de ha lehet a vesztes induljon a piros sarokból. Nagyon sokat kértem?
    Szebb jövöt!

  45. bolemann lajos szerint:

    Papi!

    Azt csicsergik a madarak, hogy a szocik a csepeli főho-ho jelölik.

    Mészáros Ferencet asszem.

  46. bolemann lajos szerint:

    Nem papi, LB! (bocccs)

  47. matyi szerint:

    Tisztelt Gárday Balázs Úr!!
    Nagyon szurkolok !!! !!
    Hajrá!!!!!!!!!

  48. LB szerint:

    És ő kicsoda?

  49. bolemann lajos szerint:

    A csepeli horgászegyesület elnöke.

  50. Szilveszter szerint:

    Kedves Szeplőtlen!

    “Az éjszaka Szilveszter által leírtakkal kapcsolatban nyilatkozatot adok ki – én mint I.Választópolgár.”

    Elfelejtetted a “nyilatkozatod” leírni. A véleményed sikerült! Fogalomzavar? 😀

  51. asdf szerint:

    új nevet kell bedobniuk.
    – a vesztés borítékolható, így nem járathatnak le egy ismertebbet, nem is vállalná
    – ha valami nagy csoda (vagy csalás) folytán mégis nyernének, akkor gond lenne a köv. választásnál elfogadtatni az emberekkel, hogy x az y körzet képviselője, csak beugrott kicsit a 3-asba.

    bárkit is hoznak a szocik, ha korrektek megmondják neki előre, hogy azok után amit tettek (illetve nem tettek) Csepelért ne is álmodjon győzelemről, örüljön, ha pár százalékot szerez.

  52. atlétaa szerint:

    Bubus-Gordon-kis rigó! Felébredtem, most már nem tévesztem össze a házszámot, nyomulok Afrikába. Fidesz “kivonul” az ülésteremből mindig amikor dolgozni kellene. Értitek…..???

  53. asdf szerint:

    ezek szerint Ferit hallgatni neked munka?
    pénzt is kapsz érte?

  54. infósferi szerint:

    asdf! Mit csodálkozol a kivonuláson? Minél messzebb kerülnek ettől a a szappanoperától, annál inkább nem lehet áttolni a felelősséget az ellenzék oldalára.
    Vigyék el a balhét egyedül! 2004.-től 2008.-ig eszük ágában sem volt meghallgatni az ellenzéket! Akkor most etessék egymást!

  55. asdf szerint:

    nem csodálkoztam, megértem. halgassa azt a barmot az anyja.

  56. Szilveszter szerint:

    Nem vártam pozitív reakciókat arra, hogy komolyan szerencsét kívántam Gárday képviselő-jelölt úrnak. Így érzem tisztességesnek,ahogy leírtam. Igazából azt sem vártam, hogy Gárday képviselő-jelölt úr reflektál bármit is. Csak csupán kíváncsi voltam rá. Nem okozott csalódást.
    Nos mi sem okozunk majd csalódást az összefogás, és ügyünk sikerre vitele ügyében. A 3-as választókörzetben kizárólag a nyitott gondolkodás, és a széles látókör nyerhet,mindezt tisztességesen, és jelentős többséggel!
    Történelmi győzelem lesz, és utat mutatunk ismét minden nyitottgondolkodású baloldalinak az országban! Csepel ismét jó példával jár elől összefogásban, együttműködésben, bátorságban! Tesszük mindezt egy olyan erős ember jelölésével, akivel szemben sem száz Németh Szilárdnak, sem ezer Gárday Balázsnak nincs esélye!
    Nézegessétek csak a 2006-os eredményeket, hogy legyen összehasonlítási alapotok! A különbség drámai lesz az MSzP javára!

  57. maminti szerint:

    Igen, a Fidesz kivonul, a Fidesz elhatárolódik, a Fidesz beszél, beszél, beszél……… közben megköszöni Gyurcsány Ferencnek, hogy részt vehet a Nemzeti Csúcson. :))))))))) Magyarul: asszisztál a kormánynak és esze ágában sincs megnyerni semmilyen választást, Orbán Viktor maga megmondta, hogy a 2004-es választást NEM IS AKARTÁK MEGNYERNI. A 2009-est se fogják akarni. Jól elvannak a tiszteletdíjakból és a költségtérítésekből, és közben önmaguk fényezésén kívül a világon semmit nem csináltak az utóbbi 7 évben.
    Én olyan képviselőket szeretnék, akik először is nem tartanak igényt a tiszteletdíjukra, nem kívánnak költségtérítést kapni csak mert bejárnak a munkahelyükre, valamint ott vannak és dolgoznak, amikor anak van az ideje.
    Tud valaki ilyet?

  58. csepeliiszap szerint:

    Szilveszter!

    Hegesztőtanfolyamra jársz? Nem ártana néha használni a védőszemüveget, hogy ne legyél ennyire elvakult!

    Egyébként meg miért kéne baloldalinak lennie annak, aki nyitott gondolkodású? Az összefogásra, együttműködésre nagyon sok pártfüggetlen embert meg lehetne nyerni és ennek van is realitása.
    Jó program kell hozzá, hiteles, emberbarát, szocálisan érzékeny politikusokkal, képviselőkkel, akik mögé sok ember szívesen felsorakozna. Olyanok, akik a félelemmel szemben a reményt, a széthúzás helyett a közös célért való harcot tartják fontosnak. Mert egyszer véget kell vetni a kicsinyes sérelmeknek, a hamis ígéreteknek, a vádaskodásoknak és az elcsépelt dogmáknak, amelyek túl hosszú ideje bénítják meg a lehetőségeinket, az életünket.

  59. infósferi szerint:

    Szilveszter! Te nagyobb hülyeségeket írtál össze tegnap, mint amit fletó alakított. Pedig az sem volt semmi!
    Összegyűjtött maga mellé egy tucat nyugdíjast, akik egyhangúlag támogatták a nyugdíj korhatár emelését. És a fletó ezt még büszkén be is jelentette.
    Nyugdíjjal a zsebükben, felőlük akárhány év is lehet va mai aktívak korhatára.
    Aranyosak.
    Sziveszter! Ezt a poént sikerült felülmúlnod!

  60. Lucifer szerint:

    A Magyar Kommunista Munkáspárt csepeli szervezetének honlapján jelent meg Nagy Jánosnak, a pártszervezet önkormányzati képviselőjelöltjének közleménye. A közlemény teljes szövege itt is olvasható.

    Nagy János közleménye

    Tisztelettel köszöntöm Csepel valamennyi lakóját!

    Nagy János vagyok a Munkáspárt önkormányzati képviselőjelöltje a 3-as számú választókörzetben.

    Csepel egy részének lakói,- egy sajnálatos, tragikus esemény miatt-, döntés előtt állnak.
    Dönteniük kell arról, ki képviselje a választókerület és Csepel lakosságát az önkormányzat képviselő testületében.

    Akik többször szavaztak már megtapasztalhatták, hogy szivárványszínű ígéretektől hangos a választás előtti időszak. Soha, vagy csak részben megvalósuló ígéretekkel halmozzák el Önöket.
    Lehet, hogy meglepetést okozok kijelentésemmel, de én nem teszek hangzatos ígéreteket!
    Vállalom viszont, amennyiben bizalmat szavaznak nekem, munkás tisztességgel, becsülettel, képviselem Csepel lakóinak, közösségeinek érdekeit.
    Hajlandó vagyok együttműködni bárkivel, aki tenni, akar Csepelért és lakóiért, nem csak szóban, hanem tettekben is.

    Kisebb megszakítással 5o éve büszkén vallhatom magam csepeli lakosnak. Tanulmányaim, munkahelyem, közéleti tevékenységem mindig Csepelhez kötött. Közel 4o évet dolgoztam a Csepel Fémműben annak felszámolásáig, nagyszerű emberek között, akikre a mai napig is büszkén emlékezem. Közöttük tanultam meg a közösségért végzett munka felelősségét is, hiszen hosszú ideig vezetőjük is lehettem.
    Jelenleg nyugdíjas vagyok.
    Jól ismerem az itt lakók gondjait, problémáit, hiszen aktív résztvevője voltam és vagyok ma is a csepeli közéletnek. Testületi üléseken, fórumokon, közmeghallgatáson és más rendezvényeken többször mondtam el véleményemet, álltam ki a lakosság érdekei mellett szóban és írásban egyaránt, többek között olyan kérdésekben, mint a Kis-Dunapart védelme, a sport, a környezetvédelem, a sérült emberek érdekei, a közlekedés biztonsága, környezeti ártalmak.
    Közéleti munkám tapasztalatai alapján azt mondom, a csepeli lakosoknak most olyan képviselőre van szükségük, aki önzetlenül akar tenni, dolgozni az általa képviseltekért, és képes összefogni másokkal.

    Az alábbiak nagyon fontosak számomra:
    – Lakhatóbb, élhetőbb legyen kerületünk, minden vonatkozásban.
    – Ne árusíthassák ki értékeinket, azokat a köz szolgálatába kell állítani.
    – A döntések mindannyiunk érdekeit szolgálják, ne a profitot, pénzt hajszolókét.
    – A döntések mögött mindig látni, láttatni kell az itt élő embereket.
    – Ki kell kérni az emberek véleményét az őket érintő kérdésekben.
    – Meg kell hallani az emberek, a közösségek és a civil szervezetek szavát.
    – Közösen kell megvédenünk természeti értékeinket, köztük, a Kis-Dunapartot.
    – Védeni kell az itt lakókat az egyre nagyobb környezeti ártalmaktól.
    – Az idősebb korosztály számára biztosítsunk nyugodt, békés életfeltételeket.
    – Támogatni kell a fiatalok tanulását, sportolását, a szabadidő hasznos eltöltését és olcsó, megfizethető lakáshoz, munkához való jutását.
    – Támogatni kell a sérült emberek életfeltételeinek javítását minden téren.
    – Meg kell védeni létrehozott értékeinket, javítva a közbiztonságot.
    – A lakótelepeken és családi házas övezetben lakók sajátos érdekeit képviselni kell.

    A felsoroltakon kívül is sok a tennivaló, a feladat, amit összefogva kell megoldanunk!
    Meggyőződéssel vallom, Csepel és lakóinak múltja, jelene és jövője az eddigieknél sokkal többet érdemel, ezért szeretnék dolgozni, ha Önök is úgy akarják.
    Kérem, szavazataikkal segítsenek, hogy dolgozhassak Önökért, Csepelért!
    Reményeim szerint eljön az az idő, amikor egyre többen mondhatják el, jó itt élni, jó itt lakni, jó csepelinek lenni, a Kis és Nagy–Duna által ölelt, szeretett Szigetországunkban.

  61. […] Fidesz-KDNP: Gárday Balázs Jobbik: dr. Badacsonyi Zsolt Magyar Kommunitsa Munkáspárt: Nagy János MDF: dr. Szabó Zsoltné MSZP: Mészáros Ferenc SZDSZ-MLP: Kulinyi Márton […]

  62. atlétaa szerint:

    Barom,hülye,ocsmány,és anyáztok, ennyit tudtok és kivonultok ez nem ellenzék,ez a fiatalok clubja.Hajrá Csepel.

  63. ETA-LACI szerint:

    Hajrá Balázs ! Szurkolunk neked! Mindent a csepeliekért!Kitartást !

  64. maminti szerint:

    Hajrá Balázs, de Balázs amúgy mihez ért? Mármint mi őnekije a becsületes polgári szakmája? El tudná-e képzelni, hogy abból éljen meg, s közben társadalmi munkában lássa el ezt a tisztséget? Mert kicsit kezd elegem lenni a sok jószándékú politikusból, akik annyira jól ismerik a problémákat és persze a megoldásokat is, (amúgy mind ugyanazt szajkózza, semmi különbség, ez alapján bármelyikre szavazhatunk), az ország szekere meg mégis csak lefelé szalad.
    Szóval mihez tetszik érteni a politizáláson kívül? Ezt kérdezem a többi jelölttől is.

  65. Gárday Balázs szerint:

    Kedves Szilveszter!

    Velem kapcsolatban nem tudom miben csalódtál vagy nem. Ha megnézed mindenkinek beleértve téged is megköszöntem a bíztatást és a támogatást. Én a véleményed tiszteletben tartom, ezzel kapcsolatban nem is kívánok vitatkozni, ha személyesen találkozunk szívesen beszélgetek veled a múltról, jövőről, vagy bármiről.

    Kedves maminti!

    Villamosmérnök, távközléstechnikai szakmérnök és ipari alpinista végzetséggel rendelkezem és a szakmámban is dolgozom

  66. Mózsi szerint:

    Tiszteletremáltóak Nagy János elvtárs gondolatai, de én jó szívvel ajánlanám neki a gondtalan nyugdíjas éveket, élvezze a természet szépségeit stb. Ide egy fiatal ambíciózus, tele ötletekkel, jó elképzelésekkel – vagyis Gárday Úr – megáldott ember kell. Hajrá fidesz, hajrá Balázs!!!

  67. Mózsi szerint:

    Szilveszternek ajánlanék egy gyors doppingvizsgálatot, csak nehogy késő legyen!! A tegnap esti bejegyzésed még Fletódat is könnyre fakasztaná. A baj az, hogy el is hiszed, amit Írsz!

  68. csepeliiszap szerint:

    Mózsi:

    Egyetértek Veled. Egy szorgalmas, dolgos életút levezetéséhez Nagy János et. számára nem éppen ez a pálya a legmegfelelőbb, bár ő a közmeghallgatásokon legalább szót kap – ugye, tudjuk hogy osztják ki ott ezt a jogot. Végül is nincs egyébről szó, minthogy a Munkáspárt is állított egy jelöltet, tisztelet illeti őket azért, hogy vállalják a megmérettetést.

  69. baniko21 szerint:

    csepeliiszap!
    Néha valóban szót kap, de egyszer is hallottad-e, hogy a Munkáspárt
    részéről szól hozzá? Szót pedig azért kap, mert minden párt engedi,
    hiszen csak a csepeli érdekekért szól, szavazati joga nincs a testüle-
    ti ülésen, ennélfogva 2 percet engedélyeznek neki, – mint civilnek –
    ezért sok vizet nem is tud zavarni. De ha az önkormányzat istenei
    elolvassák amit írtál, elképzelhető, hogy legközelebb már nem is kap
    szót.

  70. csepeliiszap szerint:

    baniko21:

    Közmeghallgatásról beszélek, amit a Csepp TV élőben is szokott közvetíteni, nem a testületi ülésekről. Érted?

  71. jani szerint:

    T.Csepeliiszap!

    Nem csak arról van szó a Munkáspárt állít egy jelőltet !
    Arról is szó van, hogy a Munkáspárt felkinál egy olyan lehetőséget is, hogy olyan képviselje a csepeli lakosok érdekeit, akik az eddigi képviselőkben ilyen vagy olyan okok miatt csalódtak, és esetleg uj embert, más párt képviselőjét is szeretnének látni a testületben.
    Úgy gondolom egy testületben a “sokszinűség”mint ahogy máshol is, nem elvetendő érték egy közös gondolkodásnál, Sok szem többet lát elv, azt hiszem még él a köztudatban . Csendben jegyzem meg nem ismerve a minden jelőlt életkorát, feltételezhetően “nem lóg ki a sorból ” korát illetően. Az már csak egy plusz hogy ő ott tud lenni, ha kell mindenütt mert van rá ideje !
    Egyébként is ahogy egy ismert dal mondja : ” nem csak a huszéveseké a világ “.
    Még két megjegyzés a végére, azért az élettapsztalat sem egy utolsó szempont , néha jó ha kéznél van.
    Egy idősebbnek is lehetnek jó ötletei és lehet ambiciózus is és lehetnek jó elképzelései is !

    Üdv.: Jani

  72. […] 26-i időközi önkormányzati választáson indulók bemutatkozásainak közlését. Eddig Gárday Balázsnak, a Fidesz-KDNP jelöltjének majd Nagy Jánosnak, a Magyar Kommunista Munkáspárt jelöltjének […]

  73. […] korábbiakban bemutatkozott pártok-jelöltek: Gárday Balázs (Fidesz-KDNP), Nagy János (Magyar Kommunista Munkáspárt), dr. Szabó Zsoltné (MDF), Mészáros […]

  74. Szilveszter szerint:

    Kedves Balázs!
    (ha már így, akkor viszonzom)
    A többiektől nem vártam normális reakciót, Tőled választ. Bennük nem csalódtam, ez volt a bejegyzésemben.
    Köszönöm válaszod, és bízom abban, hogy személyesen is találkozhatunk.

  75. panelproli szerint:

    Mindenkinek! “olyan képviselje a csepeli lakosok érdekeit, akik az eddigi képviselőkben ilyen vagy olyan okok miatt csalódtak, és esetleg uj embert, más párt képviselőjét is szeretnének látni a testületben.

    1990 óta Csepelen a parlamentipártok és a munkáspárt/ szüreti napok stb./, asszisztál a gazdasági-politikai maffia ténykedésében-további térnyerésében. Mi változik, ha eggyel több fidesz v. mdf képviselő ül ott? semmi. Viszont az új ERő, reményt ad, örülök ,hogy Csepelen is indul Jobbik-os jelölt, így már valóban van alternatíva.

  76. […] korábbiakban bemutatkozott pártok-jelöltek: Gárday Balázs (Fidesz-KDNP), Nagy János (Magyar Kommunista Munkáspárt), dr. Szabó Zsoltné (MDF), Mészáros […]

  77. Öreg halász szerint:

    Tisztelt panelproli!

    A Jobbik ebben a körzetben kőkemény 1,41%-ot ért el legutóbb. Én nem kétlem, hogy ennél jóval magasabb lesz az eredmény, szerintem a 2006-os eredmény duplája vagy még egy annál is magasabb eredmény is simán elképzelhető a Jobbik részéről. De nem fog versenyben lenni a képviselőségért, az nagy valószínűséggel a Fidesz és az MSZP között fog eldőlni.

    Aki tehát azt szeretné, hogy legalább csökkenjen az MSZP hatalma, elég nagy valószínűséggel nem a Jobbikra fog szavazni.

  78. magyarka szerint:

    Üdv mindenkinek!

    Én mindig az mszp-re szavaztam, de nem azért, mert őket tartottam a legalkalmasabbnak, hanem, azért, mert a Fideszt még alkalmatlanabbnak tartottam az ország vezetésére.
    Sose értettem, miért gondolják egyesek, hogy Orbán Viktor és baráti köre, miért lenne jobb, mint az MSZP
    De én szerencsére már felébredtem az altatásból, amiben a média segítségével az egész országot tartják.
    Ma már tudom, hogy az összes jelenlegi parlamenti párt egy bizonyos ’érdekkörnek’ van alávetve. Értük dolgoznak. Nekik mindegy, hogy Fidesz, MSZP, MDF vagy SZDSZ. Az ő érdekükben cselekszik akármelyik is van hatalmon.
    A média blokád alatt tartja a Jobbikot. Vagy rosszat vagy semmit nem írnak róla.
    Ez helyes szerintetek? Vona Gábor, mint a jelenleg harmadik legerősebb magyarországi párt elnöke, ugyanúgy heti rendszerességgel tart sajtótájékoztatót, mint a többi párt. Mégse hozza le egyik országos napilap sem, és a TV-ben se láthatjátok soha, pedig elmennek rá ők is.
    A Jobbik Magyarországét Mozgalom-párt, egy tényleg a Magyarok érdekeiért küzdő párt, amelyik biztosan nem az előző rendszer MSZMP-KISZ-es tagjaiból átmenekített emberekből teremtetett. Nézzetek utána, cáfoljatok meg.

    Én úgy olvastam valahol, hogy a Csepeli Jobbik nemrégen alakult meg. Így szerintem igazságtalanság, hogy hiányolják egyesek az eddigi munkáját.
    Én örülök, hogy végre Csepelen is kezdenek ébredezni az emberek.

    Hajrá Jobbik!

  79. Bubus szerint:

    Bocs, de a MIÉP, majd a belőle alakult Jobbik régen itt van Csepelen. Ha pedig Gyurcsány-féle MSZP-t alkalmasabbnak tartod a Fidesznél, és neked az MSZP-t már csak a Jobbik tudja űberelni, akkor elég rossz propagandát nyomsz. Legalábbis azoknak, akik szerint elég rossz irányba fordultak a dolgok 2002 óta. Ha neked ez a jó, akkor nem szóltam.

  80. magyarka szerint:

    Kedves Bubus!

    A Jobbik nem egyenlő a Miép-el! az egy másik párt.
    A dolgok pedig szerintem nem 2002 óta fordultak rossz irányba, hanem már a rendszerváltáskor, ami nem is rendszerváltás volt, csak módszerváltás.
    Ha akkor igazi rendszerváltás lett volna akkor nem is lennének a jelenlegi kreált parlamenti pártok. Igazi demokrácia, szólásszabadság lenne, és valószínűleg egy gazdagabb és magára büszke országban élnénk.

  81. Raven szerint:

    A Fidesz frakció a számarányához képest meglehetősen súlytalan az országgyűlésben. Már régen elzavarhatták volna ezt a kormányt, Csepelen pedig a szocialista maffiát – nem tették. Márpedig az ember nemcsak azért felelős, amit tesz, hanem azért is, amit elmulaszt megtenni. Ezért nem tudom támogatni a Fidesz jelöltjeit a továbbiakban.

  82. Öreg halász szerint:

    Tisztelt Magyarka,

    először is remélem, hogy korábbi MSZP szavazóként nem vettél részt a december 5-i gyalázatban. Remélem, hogy a “magyarka” név és a mostani Jobbik-szerelem nem valamilyen kompenzáció egy korábbi lelkiismeretfurdalásért.

    Azt is közölném veled, hogy én meg kezdettől fogva nem az MSZP-re szavaztam, mert pontosan tudtam, hogy mifélék, kifélék. És most is tudom.

    Tisztelt Raven,

    kérem, mielőtt butaságot írsz, hallgasd meg a híreket, és tájékozódj! 2002 óta nem a Fidesz van kormányon: ha nem hiszed, nézz utána! Ellenzéki párt nem tud feloszlatni egy országgyűlést sem. Ha nem hiszed, nézz utána!

    Ellenzéki párt mindig jóval kisebb hatással van a törvénykezésre és az állam irányítására, mint egy kirmánypárti. Ha nem hiszed, nézz utána! Csak mellékesen jegyzem meg, hogy ez kétezer éve így volt és van minden demokráciában. Ha nem hiszed, nézz utána!

    Ugynakkor van két kb. két százalékos párt pont most is, amelyeknek a belpolitikára és a kormányzásra gyakorolt hatásuk az árnyékkoalíció segítségével sokkal nagyobb, mint amennyi az országgyűlésben elfoglalt arányuk. Ha nem hiszed, nézz utána!

    Amit meg Csepelről meg a szoci maffiáról mondtál: ti miért nem zavartátok el a szocikat, ha az olyan könnyű? Ugyanakkora lehetősége van a Jobbiknak Csepelen mint a Fidesznek: ugyanúgy nem kapnak semmiről sem információt, ugyanúgy nem fogadnak el semmilyen javaslatot a Fidesztől mint a Jobbiktól.

    Ha meg olyan sokat dolgoztatok, miért nem vagytok az önkormányzatban? MIért a Fidesz kezd most is aláírásgyűjtést a Csepel SC, a Kis-Duna part és a kórház ügyében? Titeket ki gátolt meg ebben?

  83. magyarka szerint:

    Kedves Öreg halász!

    Nekem semmi bajom nem lenne a Fidesszel, ha nem azok vezetnék, akik eladták magukat idegen érdekeknek. Orbán Viktort meg még jó néhány embert abból a bizonyos kerek asztaltól, Soros György magyarországi- zsidó származású milliárdos tanítatott Oxfordban. Szerintem ez mindent elárul ezekről, a kiválasztottakról. Biztos vagyok benne, hogy a Fidesz aktivisták, párttagok 80-90%-a tisztességes, hazáját szerető, Magyarországért tenni akaró ember. Csak hát ott van az a maradék 10-20% aki félrevezeti őket. 1998-2002-es kormányzásuk idején nem csináltak semmit, csak meglovagolták a Bokros csomag eredményeit. 1997-ben már megindult a gyors gazdasági növekedés Magyarországon, tehát nem az Orbán kormány érdeme volt az akkori viszonylag kedvező gazdasági helyzet. 2002-ben viszont, amikor elvesztették a választásokat, gyorsan kiürítették az államkasszát. Erről mi a véleményed? Azért mert nem ők kormányozhatnak tovább, elherdálnak egy rakás lovét?
    Wikipedia idézet:
    ’Az államháztartás GDP-arányos hiánya 2002-ben 8,4%-ra nőtt, köszönhetően néhány olyan tételnek, ami az Orbán-kormány utolsó hónapjaiban keletkeztek’.

    Az MSZP-vel ugyanez a helyzet. Abban a pártban is biztos vannak tisztességes emberek, de őket is csak kihasználják a vezetők.

    Az MSZP, Fidesz, MDF, SZDSZ, irányítói mind volt MSZMP vagy KISZ tagokból áll vagy legalábbis kapcsolatba hozhatók velük. Ezek tények.

    Ébredj magyar!

    Hajrá Jobbik!

  84. Attila szerint:

    Raven, olvashatod a felszólítást, hallgass híreket és tájékozódj. Már csak az a kérdés Tisztelt Öreg halász, hogy csintalant nézzen vagy bolgárt hallgasson?
    Annyira sokrétű és főleg FÜGGETLEN a választék, hogy nehéz eldönteni.

    Kedves magyarka!

    Teljes mértékben osztom a véleményed.

  85. asdf szerint:

    Ébredj magyarka! Csepelen vagyunk!

    Ne az országos szöveget nyomjátok, hanem a csepeli ügyeket.
    Mit tettetek eddig, mit tennétek a körzetért és Csepelért?

    Mi a problémád a csepeli Fidesszel? Mi a problémád a csepeli Fidesz jelöltjével, aki végzi a munkáját, várja rendszeresen a körzetét, beszél az emberekkel, és segít megoldani a problémákat.

    Mivel nyújtana többet a jobbik jelöltje?

  86. Raven szerint:

    Sajátosan értelmezi a demokráciát, Öreg halász, ha azt hiszi, csak kormánypozícióban lehet elérni bármit. A Fideszből éppen azért ábrándultam ki, mert ellenzéknek szánalmas! Képesek kiállni a választóik elé azzal, hogy rajtunk semmi sem múlik, próbálkoztunk, próbálkoztunk (a kutyák is szoktak), de a kisebbségi kormány lesöpri a javaslatainkat, nem tehetünk semmit… ezért kivonulunk az ülésteremből! Mint a sértődős óvodások!
    Ha én is leültem volna a sarokba és a fejemre húzom a kispárnát, amikor felszámolták a munkahelyemet, éhen döglöttem volna! Ehelyett a saját kezembe vettem a sorsom alakítását és újrakezdtem, mindenféle támogatás nélkül. Az általam ismert Jobbikosok is ezt teszik. Hisznek. Istenben, a nemzetben és önmagukban. Van tartásuk. Ezért különbek maguknál, sohasem fognak belekényelmesedni a jól fizetett, ugyanakkor semmiféle felelősséggel nem járó ellenzéki pozícióba.

  87. magyarka szerint:

    Mivel Gárday Balázs most is önkormányzati képviselő, semmivel se fog tudni többet tenni, mint amit eddig megtehetett. Tehát gyakorlatilag felesleges rá szavazni, mert semmilyen változás nem lesz miatta.
    Ígérgetni lehet, hogy jaj de jó lesz mindenkinek, de mivel MSZP többség marad így is, úgy is, nem sok minden fog változni. Viszont, ha a Jobbik képviselője jut be az önkormányzatba, akkor mindenki biztos lehet abban, hogy igenis változások lesznek, mert a Jobbik nyíltabban ki fog állni a lakosok érdekeiért. Amit eddig felmutattak az alapján biztos, vagyok benne, hogy hallatni fogja a hangját, és fel fogja tárni, nyilvánosságra fogja hozni ( bár ez a legnehezebb, mert a média a Fidesz és az MSZP-SZDSZ kezében van) az összes önkormányzati mutyizást, visszaélést, ami az elmúlt 20 évben történt itt Csepelen.

    Persze az a valószínű, hogy a Fidesz fog nyerni az MSZP, meg a második lesz, mert nekik a közvagyonból bőven van pénzük, hogy hirdessék magukat. A Jobbik csak a lelkes hazafiak támogatására számíthat, akikből szerencsére egyre több van.
    Ahogy az MSZP-SZDSZ-nek meg vannak számlálva a napjai, úgy a Fidesznek is. Csak ők sajnos biztos kapnak 2010-ben egy újabb lehetőséget a lassan ébredő szavazóktól, hogy tovább gyötörjék a szegény magyart, de aztán ők is mennek a süllyesztőbe. Remélem nem lesz, akkor már túl késő, hogy megmaradjon népünk, hogy nem kezdődik még el a tömeges kivándorlás az etnikai villongások és a reménytelen jövő miatt. Gondolkoztatok már azon, hogy ha így fogy a magyar, akkor kifogja megtermelni 15-20 év múlva a most dolgozó, adófizető emberek nyugdíját? Talán a munkaszeretetéről híres, jelenleg általunk eltartott cigányság? Vagy betelepítünk pár millió Kínait? Csodás lehetősségek.

    Ébredj Magyar!

    Hajrá Jobbik!

  88. Öreg halász szerint:

    Kedves magyarka,

    ennél nagyobb butaságot nem is írhattál volna. Látszik, hogy korábban MSZP-szavazó voltál.

    Ha fideszes győzelem lesz, Gárday Balázs egyéni képviselőként az eddiginél több lehetőséghez jut a körzetben, de bekerül egy új képviselő is az önkormányzatba a Fidesz-KDNP frakcióba listáról. Ezzel megszűnne az MSZP abszolut többsége az önkormányzatban. Még mindig többségben lennének az SZDSZ-szel, de néhány ügyben lehetőség volna előrelépni.

    Tudtommal ugyanis több olyan szavazás is volt, amely egyetlen szavazaton múlott: ilyen volt most például a népszavazás napirendre vétele. Azaz egy két dologban áttörés is lehetséges volna!

    Azt gondolom, hogy a Csepel SC, a Kis-Duna part vagy a kórház ügye sokaknak nem közönbös. Pártállásra tekintet nélkül ráadásul. Nem lenne rossz, ha előrelépést lehetne bennük elérni, ha ugyanis marad MSZP-s a körzet, akkor azt fogják hinni, hogy továbbra is bármit megtehetnek Csepelen, a csepeliekkel.

    Ne hagyjuk!

  89. spam szerint:

    magyarka, tudod általában az a véleményem a jobbikosokról, illetve a szimpatizánsairól, hogy jóravaló Magyar emberek. Rólad a bejegyzésed alapján nem ezt gondolom.

    Magáról a Jobbikról a véleményem pedig az, hogy egyetlen párt érdekét szolgálja ki. Ezt a pártot úgy hívják, hogy Magyar Szocialista Párt.

    Nincs szükség erre a turbó magyar szövegre, amit írsz. Tenni kell. Eddig mit is tett a Jobbik Csepelen? Hiába nem volt képviselője az önkormányzatnál, mint azt valaki írta már, attól még hallathatta volna a hagját. De nem tette. A Jobbik így gyakolatilag csak egy választási párt, amelynek viszont az ilyensfajta pártoktól eltérően nem a választási siker a célja, hanem egy lehetséges kormányzati erő, a Fidesz elgáncsolása.

    20 éve MSZP, SZDSZ, FIDESZ mutyi a kerületben? Akkor most már világos, hogy te nem Csepelen laksz, de még csak fogalmad sincs a helyi viszonyokról.

    Gárday Balász jelenleg is képviselő. Ezt mindenki tudja szerintem. De ha nyer, akkor jogot kap a lakótelepiek közvetlen képvisletére. Ez nagy dolog! Ja, és ha nyer, akkor erősödik az ellenzék az önkormányzatban, mert egy képviselővel több lehet a fideszesek így.

    A cigánykérdés kapcsán van igazad, a jövőkép tényleg aggasztó. DE: nem szabad általálnosítani, és a velük való jövőképnél valós megoldást kell találni. Egy kiút van szerintem. El kell érni, hogy teljes mértékben beilleszkedjen a cigányság a társadalomba. Ezt munkával és tanulással lehet elősegíteni.

    A helyzet ma valóban nagyon rossz. A közbiztonság romlásához rendesen hozzájárultak. De ne felejtsd el, hogy a mai helyzetért elsősorban az MSZP és Gy.F. a felelős. Őket kell elzavarani, és akkor van esély a jó irányba való fordulásra. Te, a személyeddel, az iménti megjegyzéseddel nem ezt segíted elő. Sőt. És ez nagyon is tudatos.

    Én Gárday Balázsnak drukkolok!

  90. asdf szerint:

    magyarka: felsorolnád a csepeli Fidesz kezében lévő médiákat amik elnyomják a jobbikot? tudnál mondani egyetlen csepeli ügyet is, amiben a csepeli Fidesz nem tett le szerinted eleget az asztalra? tudnál mondani olyan problémát a 3-as körzetben (ha egyáltalán tudod merre van) ahol Gárday Balázs nem állt ki teljes mértékben az ott élők mellett?
    A jobbikos jelölt jobban csinálná. Mit? Ha szerinte vannak feltáratlan problémák a körzetben, magánemberként miért nem hallatta a hangját? Megtehette volna, most is megteheti.

    Én Gárday Balázsra fogok szavazni.

  91. Attila szerint:

    spam!

    Ne írj már ilyen fölülmúlhatatlan hülyeségeket:
    “A Jobbik így gyakolatilag csak egy választási párt, amelynek viszont az ilyensfajta pártoktól eltérően nem a választási siker a célja, hanem egy lehetséges kormányzati erő, a Fidesz elgáncsolása.”

    Fidesz ugye nem egy választási párt? Életérzés vagy hipermarket esetleg?
    Elnézést kérek tőled, hogy fideszen kívül létezik más párt is. Tényleg nagyon sajnálom, ha már a gáncsoskodásnál tartunk.
    Semmivel nem vagytok jobbak ilyen kijelentésekkel, mint gyurcsány ferenc és bábszínháza.

  92. magyarka szerint:

    Kedves Öreg halász!

    Azt írod butaságot írtam, majd cáfolatként leírod ugyanazt, amit én írtam csak másképp.
    Nem lesz többségben a Fidesz. SZDSZ-el összefog? Szuper.

    Kedves spam!

    ’ Magáról a Jobbikról a véleményem pedig az, hogy egyetlen párt érdekét szolgálja ki. Ezt a pártot úgy hívják, hogy Magyar Szocialista Párt.’
    Ez a szoci múltú Kövér Laci agyréme. Siralmas, hogy van, aki ezt elhiszi.

    ’ 20 éve MSZP, SZDSZ, FIDESZ mutyi a kerületben?’
    Én nem ezt írtam, ha te mégis ezt olvastad ki belőle, akkor csak sajnálni tudlak.

    Utána olvastam, mert nem értettem, hogy miért kéritek számon a csepeli Jobbikot az eddigi munkájukért, holott csak nemrég alakultak.
    Mint megtudtam csak újjá alakultak, mert valóban volt itt már Jobbik szervezett, ami a Miép-ből alakult. Az tavaly feloszlott, és teljesen új tagokból alakult meg a jelenlegi szervezetük.
    Ez is jelzi, hogy a Jobbik képes a radikális változtatásra, ha valami nem megfelelően működik.

    Ébredj Magyar!

    Hajrá Jobbik!

  93. asdf szerint:

    magyarka elindult azon az úton, hogy tájékozódjon. csak előbb kellett volna kürölnézni, aztán írogatni.

    A kérdéseimre továbbra is várom megtisztelő válaszod.
    Kérlek szorítkozz a csepeli ügyekre, mert nem országgyűlési képviselőt választunk most, hanem önkormányzatit.

  94. magyarka szerint:

    Kedves asdf!

    Én az országos médiákra gondoltam. Azt mindenki tudja, hogy Csepelen az MSZP az úr.
    Amennyit G. Balázs le tett az asztalra, annyit sok csepeli lakos is letett, anélkül, hogy ezt nagydobra verné.

    ’De ne felejtsd el, hogy a mai helyzetért elsősorban az MSZP és Gy.F. a felelős. Őket kell elzavarani, és akkor van esély a jó irányba való fordulásra’

    Ha elolvastad az írásom, akkor tudhatod, hogy én ezt másképp látom.
    Ha elzavartuk az MSZP-ét, akkor még hátra van a másik hazaáruló párt, a Fidesz is, aki majdnem annyira felelős az ország siralmas állapotáért, mint az MSZP. Nekik is megvolt adva a lehetőség, hogy elszámoltassák-eltakarítsák, az előző rendszerből itt maradt komcsi gengsztereket, de nem tették. Mert ők is azokból állnak.

    ’ Kérlek szorítkozz a csepeli ügyekre, mert nem országgyűlési képviselőt választunk most, hanem önkormányzatit.’
    Szerintem az egyértelmű mindenkinek, hogy az emberek a pártokra szavaznak. Egy pártot pedig országos tevékenysége által lehet a legjobban megítélni.

    Én nem vagyok tagja a Jobbik-nak, és ha esetleg a Jobbik ezeket, a dolgokat másképp látja, akkor elnézést az estleges károkozásért. Én csak egy hazafi vagyok, aki aggódik a hazájáért.

    Ébredj Magyar!

    Hajrá Jobbik!

  95. Attila szerint:

    Asdf!

    Másodszor olvasom, hogy csepeli ügyeket követeled.
    Csapj fel egy térképet, ott majd meglátod, hogy Csepel is Magyarország területén helyezkedik el, ebből következik, hogy a parlamenti egypárt áldásos munkájának hatása ide is elér. Az országos problémák helyi problémák is, nem lehet őket külön kezelni. Jellemző országszerte a hanyatlás és pusztulás, kórházbezárás, zöld terület beépítése, eladása, korrupció, közbiztonság hiánya, iskola összevonás stb.
    Tudsz ettől eltérő helyi problémát említeni?

  96. Gordon szerint:

    Elég gáz, hogy a Jobbiknak halvány fogalma sincs a helyi problémákról, állandóan csak a “nemzetmentés” vízióját lebegteti. Jó persze ez érthető ott, ahol épp most alakultak, megalakultak, újjáalakultak, vagy mi… A vidéki kötődésű Badacsonyi is már két éve tagja annak ami nemrég alakult ujjá Csepelen? Komolytalan gittegylet… tényleges modanivaló nélkül.

    Szerintem értelmetlen velük beszélgetni, hisz mondanivalójuk szinte teljes egészében abból áll, hogy lekopizták a Fidesz jelölt szórólapját. Semmi extra, még az sem kizárható, hogy valójában Szilveszterékkel beszélgetünk.

  97. magyarka szerint:

    Dr. Badacsonyi Zsolt bemutatkozásában ez szerepel:

    “Két évvel ezelőtt kértem felvételemet a Jobbikba, mert úgy éreztem valamit személyesen is tennem kell azért, hogy Magyarország felszálló pályára álljon.”
    ezek szerint nem a Csepeli Jobikba lépett be 2 éve.

    Érdekes, hogy senki nem tudja megcáfolni, amiket eddig írtam. Mindig valami másra terelitek a szót.

    Ébredj Magyar!

    Hajrá Jobbik!

  98. hugi szerint:

    Feltûnõ, hogy mióta megjelentek a “jobbikos” csapatok itt a fórumon, eltüntek az MSZP-sek. Az is feltûnõ, hogy csak a Fideszt támadják.

    Én, csakúgy, mint több más jobboldali, azt írtam, hogy örülök, hogy indulnak, megmutatják magukat.

    Most két lehetõséget látok; vagy a szocik fórumoznak direkt így, vagy valóban a Jobbik. De akkor visszavonom amit korábban írtam, nem örülök, hogy indulnak, mert az MSZP-t segítik.

  99. magyarka szerint:

    A Fideszesek támadják is a Jobbikot.

  100. Attila szerint:

    Gordon!

    Nem vagyok a jobbik tagja, nem is ebben a körzetben lakom, de mint írtam, a helyi problémák országos problémák is egyben. Visszafelé is igaz.
    Ténylegesen olvasd el Dr. Badacsonyi Zsolt bemutatkozását, programját, annál jobban nem tudom megfogalmazni a problémák feltárását és orvoslását.
    Az, hogy téged zavar valakinek a vidéki származása, vagy éppen az, hogy onnan költözött ide, azt a lelkiismereteddel kell megbeszélned. Értem a kötekedés lényegét, mert épeszű érvet nem tudsz felhozni személye ellen.
    Nem tudom milyen nemzetiségűnek vallod magad, de a lekopizták helyett találhatnál egy magyar szót is, persze ha tényleg ezt a nyelvet akarod beszélni.

    Hugi és Gordon!

    Egyszer kipukkad a lufi. Gyűjteni a különböző ideológiákat, mindenki érdekét képviselni nem lehet.
    Természetesen lesz olyan, aki eddig a Fideszre szavazott, de most a Jobbikra voksol. Ez KIZÁRÓLAG a Fidesz politikájának a hibája és nem a Jobbiké. Én is szavaztam a rájuk, de elegem lett. Figyelni az eu elvárásokra, közben ígéretekkel megtartani a népszerűséget nem lehet.
    Tudjátok a Jobbikot nem támogatja a strabag, nincsenek soros ösztöndíjas politikusai, nincsenek közel keleti testvérpátjai, nincs vagy szerény a médiatámogatottsága.
    Szembeszél ellenére, nyomulnak előre és ez a ti bajotok.
    Jól tárták fel a problémákat, amelyekkel mindenki szembesül, ezáltal a józan ész viszi az urnák elé a szavazóit, minket.
    Úgy ahogy a polgári körök is kihátráltak a fidesz mögül, ezt lassan vidék is megteszi, majd marad a csupasz liberalizmus.
    Ugyan azt teszitek, mint az mszp-szdsz, csak most mi küldött mszp-s provokátorok vagyunk. Ha valaki kimondja az igazságot, vagy nem ért egyet velük, ők is előhúzzák rasszista meg antiszemita kártyát. Nálatok ez most az emeszpés lap. Azért vicces ezt pont egy volt mszmp-s szájából hallani.

  101. Öreg halász szerint:

    Tisztelt magyarka és Attila!

    Magam is nagyjából azzal kezdtem a jobbikos jelölt bemutatkozásánál, hogy természetes, hogy elindultok a választáson. Aztán ezt is írtam: “ha helyi szinten csak az MSZP és a Jobbik között lehetne választani, én is a Jobbikot választanám, de nem örömmel, mert sok dolog nem tetszik bennük.”

    Amennyiben ti itt valóban jobbikosok vagytok, és nem MSZP-s bedolgozók, akkor visszavonom, amit írtam.

    Az MSZP-től vagy személyesen Gyurcsánytól (aki nem fogad el pénzt a “munkájáért”) már többször megkaptuk, hogy fasiszták vagyunk, meg együtt “kokettálunk” a szélsőjobbal. Ez persze nem igaz, de ezt már megszoktuk.

    Most, hogy tőletek meg megkaptuk a hazaáruló jelzőt, miután persze leírtátok, hogy nincs különbség a Fidesz meg az MSZP között, nehéz mit mondani. Én ismerek pár Jobbik szimpatizánst, azok soha nem beszéltek így. De ha valóban ez a Jobbik igazi arca, akkor csak azt mondom: ha az MSZP és a Jobbik között lehetne csak választani, ezek után inkább otthon maradnék.

    A hazaárulókat kivégezték. Ha egy párt szimpatizánsai szerint az ország politizáló lakosságának kb. 96%-a hazaáruló, mert az MSZP-re vagy a Fideszre vagy más pártokra szavazna és nem a Jobbikra, akkor nagyon nagy baj van a fejekben. Mellesleg akkor is, ha csak cigányokat vagy zsidókat látnak mindenhol és mindenben, ami rossz.

  102. magyarka szerint:

    Már nem is annyira kedves Öreg halász!

    Kérlek, ne forgasd ki a szavaim!

    Én nem a szimpatizánsokat hazaárulóztam le, hanem a pártvezetőket.
    Óriási különbség!

    „a hazaárulókat kivégezték.”

    Mégis kikre gondolsz? Az 56-os forradalmárokra, akiket Kádárék kivégeztek? Tudtommal akkor voltak utoljára politikai kivégzések.

    Ébredj Magyar!

    Hajrá Jobbik!

  103. magyarka szerint:

    bocsi nem a szimpatizánsokra mondtad, hanem az ország 96%-ára.

  104. Attila szerint:

    Öreg halász!

    Önöktől fogok idézni, ezzel okafogyottá válik a beírása.

    Öreg halász írta:
    “Most, hogy tőletek meg megkaptuk a hazaáruló jelzőt, miután persze leírtátok, hogy nincs különbség a Fidesz meg az MSZP között, nehéz mit mondani…Ha egy párt szimpatizánsai szerint az ország politizáló lakosságának kb. 96%-a hazaáruló, mert az MSZP-re vagy a Fideszre vagy más pártokra szavazna és nem a Jobbikra, akkor nagyon nagy baj van a fejekben.”

    Spam írta:
    “Magáról a Jobbikról a véleményem pedig az, hogy egyetlen párt érdekét szolgálja ki. Ezt a pártot úgy hívják, hogy Magyar Szocialista Párt.

    Nincs szükség erre a turbó magyar szövegre, amit írsz. ”

    Ezt ismét maga írta:
    “A Jobbik ebben a körzetben kőkemény 1,41%-ot ért el legutóbb.
    Aki tehát azt szeretné, hogy legalább csökkenjen az MSZP hatalma, elég nagy valószínűséggel nem a Jobbikra fog szavazni.”

    Gordon írta:
    “Komolytalan gittegylet… tényleges modanivaló nélkül.”

    Ismét az ön feltltelezése:
    “Amennyiben ti itt valóban jobbikosok vagytok, és nem MSZP-s bedolgozók, akkor visszavonom, amit írtam.”

    Kérem mérlegelje ezeket és ne sírjon!

  105. Öreg halász szerint:

    Magyarka, ha valaki szimpatizáns, akkor egyetért azzal a párttal, amelyiknek a szimpatizánsa. Azaz ha a pártvezető netalán hazaáruló, akkor a szimpatizáns is egyetért a hazaárulással, azaz maga is hazaáruló.

    Nektek meg úgy tűnik, hogy nagyjából mindenki az, aki nem a Jobbikra szavaz, csak mert a pártelnököket – a Jobbik kivételével – hazaárulónak tartjátok.

    Mellesleg te említetted, hogy korábban MSZP-szavazó voltál, úgyhogy szálj csak el magad felé Kádárék tetteivel vagy a december 5-i népszavazásban az MSZP által képviseltekkel.

    Attila, én nem sírok. Pedig amit a fórumon műveltetek, az siralmas. De ne hagyjátok magatokat: ha nektek a Fidesz az ellenfél, nyomjátok csak tovább, és ne aggódjatok azon, hogy a munkátokkal az MSZP-nek segítetek!

  106. Öreg halász szerint:

    szálj=számolj

  107. Attila szerint:

    Öreg halász!

    Nekem ön és a többiek nem ellenfelek, csak a vezetéssel van problémám.
    Igaza van siralmas, hogy ki kell állnunk az igazunkért, mert ebből a hazugságból élnek. Most is emeszpézik. Ettől nem tartom kevesebbre, én is hittem már a tv-nek, megmondó embereknek.

    Gárday Balázsnak is sok sikert!

  108. spam szerint:

    Attila, ezt írtad nekem:

    “# Attila:
    2009. február 26. 12:03-kor

    spam!

    Ne írj már ilyen fölülmúlhatatlan hülyeségeket:
    “A Jobbik így gyakolatilag csak egy választási párt, amelynek viszont az ilyensfajta pártoktól eltérően nem a választási siker a célja, hanem egy lehetséges kormányzati erő, a Fidesz elgáncsolása.”

    Fidesz ugye nem egy választási párt? Életérzés vagy hipermarket esetleg?
    Elnézést kérek tőled, hogy fideszen kívül létezik más párt is. Tényleg nagyon sajnálom, ha már a gáncsoskodásnál tartunk.
    Semmivel nem vagytok jobbak ilyen kijelentésekkel, mint gyurcsány ferenc és bábszínháza.”

    Na erre mondják, hogy ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. Kérj meg légyszíves valakit, aki ért a politikai elmélethez, hogy magyarázza el neked mit jelent a választási párt fogalma. Ugyanis ez egy fogalmi kategória. Van ezen kívül tömegpárt, és még néhány kategória. Úgyhogy mielőtt kioktatsz, győződj meg az igazadról.

  109. 314tyu szerint:

    Teljesen benyeltétek a központból kapott “szent írást”! (gondolok itt a jobbik-mszp kavarásra)

    Vegyétek már észre, hogy nem a Jobbik a Ti ellenfeletek!

    A Fidesz úgy sem fog tudni minden választó érdeket lefedni! Képtelenség!
    Íme egy péld:

    Gyurcsány: “Cigányozni nem lehet”

    Orbán: „Cigánybűnözés nincs, de cigány bűnözők vannak”

    Vona: „A cigánybűnözés szónak valóságalapja van. Annál a szónál pedig senki nem fog jobbat találni, amely teljes mértékben lefedi magát a jelenséget.”
    „Ha csak azért nem lehet használni a cigánybűnözés szót, mert nem minden cigány bűnöző, akkor a cigányzene kifejezést sem lehetne, mert nem minden cigány zenész.”

    Nem lehet buzulni is meg menybe menni! Nem lehet izraeli érdeket képviselni meg Magyart is. Nem lehet radikálisnak lenni meg finoman fogalmazónak.

    Folytassátok szépen az utatokat a liberális irány felé és felejtsétek el a nemzeti oldalon való tetszelgést.

  110. 314tyu szerint:

    És azt se felejtsétek el, hogy “Menjetek békével haza!”
    Ezt kapjátok minden megmozduláson!

    Tudom, hogy sokan közületek 2006-ban elindultak volna a regnáló mindent szétlopó és az országot a földbetipró kormány ellen. És nem egy magukban, hanem avval az 500 ezer emberrel együtt.
    De nektek csak ezt üzenték:”Menjetek békével haza!”

    Hova? Meddig lesz még haza?

    És szépen békével hazament mindenki és közben az ország még lejjebb süllyedt. Most pillanatnyilag államcsőd közelében járunk.

    Persze, most is a békés megoldáson gondolkozzatok!

    Ha majd legközelebb március 15.-én kimentek az utcára, mert Orbán Viktor hív titeket, ne felejtsetek “Békésen, a provokációt kerülve haza menni!”

  111. Gordon szerint:

    Ahogy napról napra kénytelen vagyok olvasni a Jobbikos (MSZP-s?)locsogást azon gondolkodom, hogy ennek a gittegyletnek tényleg semmi elképzelése sincs a hármas körzetet érintő kérdésekről, sőt a Csepelt érintő kérdésekről sem. Soha egyetlen kérdésben sem láttam őket megszólalni, vitézkedni. Jelöltjük pedig már két éve tagja annak a gittegyletnek, mely nemrég alakult meg Csepelen – állítólag. Az elmúlt két évben melyik helyi gittegyletnek volt tagja, és mikor szivárgott át Csepelre? Én ugyanis nem láttam őt soha, sehol. Pár hónapja még azt sem tudtuk, hogy van Jobbik Csepelen.. azóta újralakultak, megalakultak, megújultak, vagy mifene… ezt is csak ők tudják pontosan.

  112. 314tyu szerint:

    Üdv Gordon!

    Örömmel látom, hogy érzed a problémát és ezért tértél vissza ehhez a buta, gagyi szöveghez! 🙂

    Kedves fórumozók! Dr. Badcsonyi Zsolt programja itt olvasható:
    http://csepel.jobbik.hu/badacsonyizsolt.

    Szerencsére több konkrétumot tartalmaz mint bármelyik párté!

    Adjon az Isten szebb jövőt!

  113. Herox szerint:

    Gordon! Nahát, mik vannak! Én meg közel 40 éve élek Csepelen, ezalatt mindössze 4-5 alkalommal találkoztam fideszesekkel, amikor a kopogtató cédulámra pályáztak. Velem sem közölték, mióta működik a helyi szervezetük, hányan vannak, mivel foglalkoztak korábban stb. Örültem, hogy nem MSZP-sek és a híresztelések ellenére talán mégsem az SZDSZ ifjúsági tagozatáról van szó… Azóta volt alkalmam csalódni Orbán vezér csicskásaiban, országos és helyi szinten egyaránt.

    A Jobbikról tudom, hogy a csepeli alapszervezetük néhány hónapja alakult újjá, tagjai korábban az országos programokban vettek részt. Dr. Badacsonyi csepeli programja jól szerkesztett, teljesíthető és számonkérhető.

    Lehet féltékenykedni, irigykedni, más nem is várható egy kapuzárás előtti pániktól rettegő társaságtól, mint a Fidesz. Egyébként nem kell agonizálni, jövőre kormányt alakíthattok. Remélem, azért mégsm 2/3-ost. A Jobbik azon lesz, hogy a nemzeti érdekeket érvényesítse Csepelen, az egész országban és Európában is.

  114. hugi szerint:

    Tisztelt Jobbik, vegyétek már észre, hogy nem a Fidesz az ellenfeletek! Ezt kaptátok parancsba?

  115. 314tyu szerint:

    Kedves Hugi!

    Mivel én sokáig Jobb(ik) híján fidesszel szimpatizáltam, úgy gondoltam, hogy soha nem lesz ilyen ellentét.
    De nem lesz egyszerű megbékélni ha abszurd rágalmazásokba kezd mr. Kövér. http://www.origo.hu/itthon/20090116-kover-laszlo-az-mszp-a-jobbikot-hasznalja-fel-a-fidesz.html És ezt itt a fórumon folytatjátok.

    Győzzön a Jobbik!

  116. Bubus szerint:

    Észrevetted már, hogy itt a Fidesz jelöltjének a bemutatkozása van? Olvastad a saját hozzászólásaidat? Úgy tűnik Kövérnek megint igaza volt, nektek ugyanis csak a Fidesz számít, csak azt tekintitek ellenfélnek.

  117. 314tyu szerint:

    Ja, hogy ez fideszes képviselő jelölt bemutatkozó oldala.

    Akkor csináljuk azt, hogy Te nem írsz Dr. Badacsonyi Zsolt bemutatkozó oldalára én meg nem írok ide.
    Jó kis párbeszéd lesz!

    Egyéb fantasztikus ötlet?

  118. Gordon szerint:

    Kedves Herox!

    Ha egyáltalán igaz amit írtál, és te valóban 40 éve laksz Csepelen, akkor lassan te leszel az, aki kapuzáráson esik át és nem a Fidesz. A Fidesz és a csepeli Fidesz is szerencsére tele van életerős fiatalokkal. Nézd meg a 2006-os önkormányzati képviselő-jelöltjeitek átlagéletkorát. Ha megnézted volna, akkor nem beszélnél ostobaságokat. Meglehet, hogy az elmút két év nem volt elég az ebbéli tájékozódásra? Vagy az a helyzet, hogy te is most landoltál Csepelen a vidéki kötődésű Badacsonyival? Ezt nem tudom… messziről ember azt mond amit akar. Politikai értelemben sem áll meg a kapuzárás teoriád, ugyanis a tavalyi népszavazás alklamával több mint 3 millió szavazópolgár döntött azonosan a Fidesz által feltett kérdésekben (ráadásul a Fidesz által propagált “igen”-ek mellett. (Ja, a gittegylet akkor se volt sehol, amikor azt a népszavazást kellett támogatni helyi szinten, nos ez már politikatörténeti tény.)

    Látom annyire szimpatizálsz az újjáalakult, megalakult, átalakult, kialakult (ezt ők maguk sem tudják) gittegylettel, hogy még a fórumon is aktivizáltad magad. Sajnos nekünk a Fidesszel való talákozóink terén is teljesen más a tapasztalatunk, mert engem minden akciójukkal megkerestek, és sokszor találkoztam velük az utcán is, miközben valamivel épp standoltak. A gittegylettel viszont soha nem találkoztam és egyetlen csepeli kérdésben sem emelték fel szavukat, egyetlen probléma kapcsán se aktivizálták az erőikat… biztos épp elvette az energiát a megalakulás, átalakulás, újraalakulás, vagy kialakulás. Ezt nem az én tisztem eldönteni… Majd 2010 ősze után megint eltünnek kb. 3,5 évre… gondolom azon idő alatt újraraalakulnak, megalakulnak, átalakulnak, vagy kialakulnak… a Badacsonyi is messze jár már akkor…ők tudják, de számomra még a nevezetes szilveszteri rektor is hitelesebb, mint ők.

    Az “orbánvezér”-ezésed ostobaság. Ezt a kommunikációs fordulatot a szocik szokták nyomni. Most ők látszólag eltüntek a fórumról…

    Két elhetőség van:
    1. Otthon fogják a hasulat a röhögéstől, hogy a gittegylet megnyeri nekik a hármas körzetet
    2. Nikket váltottak. Ez utóbbi esetén a szocis szófordulatokat (“orbánvezér” stb.) kéretik kerülni. Legalább erre ügyeljetek már gyerekek! Ha már ilyen “szépen” újraalakultatok, megalakultatok, átalakultatok, vagy kialakultatok.

    Nekem izagán nincs mire féltékenynek lennem, hiszen nem szeretem a gittet rágni.

  119. Bubus szerint:

    Mikor írtam oda te szerencsétlen? Három napja utoljára!

    Nem vettétek észre, hogy napok óta provokáljátok a Fidesz szavazóit? Meg vagytok sértődve, ha néhány embernek a hazaárulózás után elege lesz belőletek, és visszavág?

    Igaza van azoknak, akik csalódtak bennetek. Látható, hogy az MSZP-nek próbáltok segíteni a Fidesz mocskolásában.

    Na, erre aztán büszkék lehettek: a vörös Csepelen még a Jobbik is vörös!

  120. Gordon szerint:

    Bubus!

    Szerintem pityu nem szerencsétlen, sőt nagyon is jól tudja, hogy mit csinál. Szerintem értelmetlen a gittegylettel vitázni, folytassuk a fórumozást a megszokottak szerint.

  121. Attila szerint:

    Spam!

    Tisztában vagyok a fogalmakkal.
    Továbbra is azt mondom, hogy a fidesz választási párt. Minél szélesebb réteg megszólítása, karizmatikus vezető, választás alkalmával aktivizálják magukat. Ezeket magad is tapasztalhatod. Abban igazad van, hogy például megpróbál gyűjtőpárt is lenni, de ez egyszer visszacsap. Nem kioktatás volt részemről, csak megtöröltem a narancssárga szemüvegedet.

  122. 314tyu szerint:

    Kedves Bubus!

    Mi a provokáció? A demagóg szöveg amit az elveszett szavazatokról mondotok vagy a mszp-vel való összemosás?

    Az érvekkel való vitatkozás úgy látom neked nem megy, és ezért kezdesz személyeskedésbe. Nem szép!

    Az a baj a jelöltetek programjával, hogy ha nyer akkor se tudja megvalósítani, mert ahogy írtátok mszpés töbség van az önkormányzatban és ez az esetleg győzelmével sem fog változni.
    Arról, meg nem is beszélve hogy pénz se lesz több a nagyvonalú elképzeléseitekhez.
    A nyílt levél írogatáshoz meg már bőven elegen vagytok.

    Dr. Badacsonyi Zsolt programjában viszont szerepelnek teljesíthető ígéretek és konkrétumok. Ajánlom szíves figyelmedbe egy alaposabb tanulmányozásra.

    Adjon az Isten szebb jövőt!

  123. Szila szerint:

    Szegény Balázs meg itt teljesen mellékes szereplővé vált Gordon elképesztő agymosott és szánalmas erölködésétől. Végülis ez is egy feladat, most épp ezt kaptad a vezéredtől. Csak borzasztóan hiteltelen, érződik, hogy nem szívből jön. Sajnálom Gordon, hogy ennyire felbosszantottad magad. Szinte látom, hogy a fotelodban duzzogva hátatfordítasz és beveszed a nyugtatódat. Pihenj egy kicsit, mert ahogy elnézem bőven lesz még feladatod.
    Az gond, hogy csak pártban tudsz gondolkodni és sértegetni. Vannak itt olyan párton kívüliek, mint én is, de ezzel a viselkedéssel nemhogy megnyernél, vagy meggyőznél, egyenesen a Jobbik karjaiba taszítasz. Tetszik nekem ez a Jobbik, tetszik a programjuk, hol lehet jelentkezni? Én még soha nem voltam egyetlen pártnak sem tagja, de most döntöttem.

  124. Bubus szerint:

    Tényleg kíváncsi lennék, hogy valóban Jobbik-szavazók vagytok-e? Amit műveltek, az csak a szegfűs pártnak jó.

  125. Attila szerint:

    Gordon írta:
    “Meglehet, hogy az elmút két év nem volt elég az ebbéli tájékozódásra? Vagy az a helyzet, hogy te is most landoltál Csepelen a vidéki kötődésű Badacsonyival? Ezt nem tudom… messziről ember azt mond amit akar. Politikai értelemben sem áll meg a kapuzárás teoriád, ugyanis a tavalyi népszavazás alklamával több mint 3 millió szavazópolgár döntött azonosan a Fidesz által feltett kérdésekben (ráadásul a Fidesz által propagált “igen”-ek mellett. (Ja, a gittegylet akkor se volt sehol, amikor azt a népszavazást kellett támogatni helyi szinten, nos ez már politikatörténeti tény.)

    Látom annyire szimpatizálsz az újjáalakult, megalakult, átalakult, kialakult (ezt ők maguk sem tudják) gittegylettel, hogy még a fórumon is aktivizáltad magad.”

    Amit leírtál, olyan mély szellemi gödör, hogy ebben fog közlekedni a 4-es metró!
    1. Még mindig nem értem mi a bajod azzal, ha valaki vidéki “kötődésű”?
    Persze tudom, nincs más érved Zsolt ellen. Többek közt ez is aljas!
    2. Ahogy én is, úgy többen igennel szavaztunk, Jobbiktól egészen a pártatlanokig. Nem a fidesz miatt, hanem a felhábordás miatt.
    Arról ezek mellett ne is beszélj természetesen, hogy ez csak három volt hétből.
    Maradék négyet – ami talán ezeknél is fontosabb – már nem tudta a politikailag impotens pártotok elfogadtatni. Gordon, hallgasd el ezt az apró tényt.
    3. Megint visszatérünk, ahhoz, hogy érdemben nem tudsz semmit mondani a Jobbikról. Arról sincs fogalmad, hogy újjálakult vagy megalakult.
    Legyen gittegylet, de még így is inkább ők, mint egy rothadó narancs.
    Szocis szövegeddel inkább velük azonosulsz, mint különböznél. Csintalannal miért nincs problémátok? Ja, ne is válaszolj, mert “látszólag” már ő is fideszes. Na ezen röhögünk Gordonka.

  126. Herox szerint:

    Kedves Gordon!

    Könnyedén osztogatod a jelzőket, bár ezek inkább téged minősítenek, nem engem és nem a Jobbikot. Nem teszik vonzóvá a Fideszt azok számára, akik korábban szimpatizáltak vele, ám idővel csalódtak. A népszavazás komoly intézmény, talán nem 300 Ft-os kérdésekkel kellett volna lejáratni. Egyébként igennel szavaztam mindhárom kérdésre, ha már feltették. Tandíj ugyan azóta is van (félévente 250 000 Ft-ot fizetek a fiam főiskolai okításáért, de ez magánügy), a vizitdíj nem érintett, mivel nem veszek igénybe állami eü. ellátást (bár fizetem a nem kevés járulékot), a harmadikra nem emlékszem. Igennel szavaztam volna arra is, hogy alakuljon új kormány, legyen előrehozott választás. (Tudom, a Fideszen semmi sem múlik, a képviselők öntudatosan kivonulnak az ülésteremből, amikor a Böszme felszólal, a büfében és a folyosón röhögcsikélnek, és hát a csúnya, illegitim kisebbségi kormányt a két kis szatellitpárt amúgy is hatalomban tartja a végsőkig…)

    A tagok átlagéletkora és a párt – mint szervezet – életkora nem ugyanaz, ezt neked is illene tudnod. Orbán (vezér) és Kövér egyfolytában a Fidesz elmúlt 20 évéről nosztalgiázik, a jövőre vonatkozóan viszont nincs sok elképzelésük. Vagy “taktikusan” titkolóznak, nehogy az MSZP “ellopja” az ötleteiket? Infantilis mentalitásra vall, amikor az sem biztos, lesz-e még jövőre országunk…

    Gárday Balázs bemutatkozása a Fidesz csepeli szervezetének honlapja alapján: összecsapott, csupa általánosságot tartalmaz, ráadásul nem is friss. “Nem sikerült megnyugtatóan rendezni a parkolási gondokat, továbbra sincs kutyafuttató.” (http://csepel.fidelitas.hu/?page_id=19) Nincs kutyafuttató? Hová tűnt? Néhány napja még megvolt, arra jártam, láttam… Ha a jelöltetek ennyire slendrián a bemutatkozásban, miért gondoljam, hogy a munkájában eredményesebb? Az, hogy valaki egy szűk kis körzetben élte le az eddigi életét és “jól ismeri a problémákat” sajnos nem jelenti azt, hogy a megoldásokat is látja. Elsősorban ezt hiányolom Gárday úr programjából. Mivel ő egyébként is tagja a testületnek, az sem egészen világos, miért nem egy új jelölttel erősítenétek a Fideszt? Hogy is van ez?

  127. magyarka szerint:

    Kedves Fideszesek!

    Gyakorlatilag minden, amit írtok egy merő fröcsögés.
    Az ellen oldal kérdezz, vagy állít valamit, akkor ti nem arra válaszoltok, hanem nyomjátok tovább a már ezerszer megcáfolt baromságokat, amiket az MSZMP-KISZ-es múltú Fidesz vezetőitek a szátokba adnak.
    Ha szeretnétek, akkor idézhetek például belőle, hogy Rogán Antal 1989-ben mit írt, mint a Vörösmarty Mihály Gimnázium iskolai KISZ-bizottsági titkára a Szentgotthárdi kommunista pártlapba. Valahol az interneten már találkoztam a be scannelt eredeti újsággal is. Ilyet nem láthattok a Fidesz hírlevelekben vagy a Fidesz közeli médiákban. De ami leginkább bizonyítja az MSZP-Fidesz barátságot az az, hogy a baloldali sajtó se közöli, pedig nyilván hasznot hozna nekik, ha igazi ellenfelek lennétek. Javaslom, olvassatok utána kicsit jobban kedvenc pártotok vezetőinek múltjának. Az interneten szerencsére még van szólásszabadság, bár ott is felvásárolják rögtön a weblapokat, ha túl népszerű kezd lenni, és nincs még valamelyik parlamenti párt kezében a kontrol felette.
    Magyarországnak semmivel se lesz jobb, ha a Fidesz kerül majd hatalomra, mert attól semmi nem fog változni. A Jobbik az egyetlen olyan párt, amelyik nem az előző rendszerből ránk maradt kommunistákból alakult. Ezért támadják minden oldalról. Ezért fognak össze ellene és nevezik hazafi helyett náci-fasisztának. Mert ha egyszer a Jobbik kerül a helyükre, akkor lesz majd elszámoltatás, ami eddig elmaradt, és akkor nekik majd menekülniük kellene a népharagtól.

    Ébredj Magyar!

    Hajrá Jobbik!

  128. árnyjáró szerint:

    Én csak azt akarom mondani, hogy amikor a Kárpát-Medencébe jöttünk, éjszaka a románok ellopták a lovainkat!

  129. Laci szerint:

    Kedves csepeli Fidesz, Kedves Balázs!

    Rossz végignézni is, nemhogy végigolvasni, mit művel veletek az MSZP-s bagázs. Mindent bele, most van esély, még egy olyan körzetben is, mint ez!

    Ne foglalkozzatok a primitív kis stiklikkel, mindenki ismeri a kommancs módszereket.

    Sok sikert,

    K. Laci!

  130. 314tyu szerint:

    Üdv. LB!

    Nagyon fel keltette az érdeklődésem az alábbi írásod (LB:
    2009. február 18. 08:02-kor ) !

    Lennél szíves kifejteni az alábbi 2 dolgot:
    “Én annak ellenére neked szurkolok, hogy pártod vezetőjét nem igazán kedvelem.”

    “Nyilván te is tudod, hogy honnan lehet tudni, ha egy politikus hazudik? Mozog a szája! ”

    Előre is köszönöm!

  131. LB szerint:

    Nézd 314tyu!

    Orbánt nem szeretem, semmivel sem jobb Gyurcsánnál. Igaz nem is rosszabb. Egyik kutya, másik eb. Mindkettő bármire képes a hatalomért.
    2006 tavaszán még Gyurcsányt és az MSZP-t tartottam a kisebbik rossznak, ma már másként gondolom.

    A csepeli MSZP helyi potentátjai bebizonyították, hogy számukra a csepeliek nem számítanak. A csepeli Fidesz nem volt olyan helyzetben az elmúlt években, hogy róluk ez a véleményem alakult volna ki.
    Bizom benne, hogy tanultak az elmúlt évekből, és ha ők kerülnek hatalomra, akkor másként fogják intézni a kerület ügyeit.

    A második idézet egy régi vicc. Arra reagáltam, hogy Gárday Balázs azt mondta, hogy ö képvielő szeretne lenni és nem politikus.

  132. asdf szerint:

    Találtam egy kampányfilmet a jelöltről:

  133. Gordon szerint:

    Jó video. Nekem tetszik.

Itt lehet hozzászólni !