Nincs felelőse az újságírót ért rágalmazásnak – állítják az érintettek

Csepel.hu

Szenteczky János és Takács Krisztián Szanyi Tiborral

Senkit sem terhel felelősség a csepeli MSZP honlapján megjelenő tartalom miatt a csepeli MSZP részéről –  nyilatkozta általános meglepődésre Szenteczky János, a csepeli pártszervezet elnöke egy újságírót ért rágalmazás perének pénteki  tárgyalásán – értesült a Csepel.hu.

A csepeli MSZP honlapján a dokumentumok és a tanúk elmondása szerint Takács Krisztián MSZP-s képviselő nevében, az ő blogoldalán jelent meg egy becsületsértő írás a Csepeli Hírmondó egyik újságírója ellen. Az érintett újságíró nem nyelte le a sértegetést, és feljelentést tett. A becsületsértési per első tárgyalása előtt Takács Krisztián ügyvédje a politikus jelenlétében, a folyosón érdeklődött afelől, hogy bocsánatkérés esetén el lehet-e simítani az ügyet. Miután a Hírmondó újságírója erre nemmel felelt, Takács Krisztián a tárgyaláson már azt nyilatkozta, hogy valójában nem ő írta a cikket, sőt, nem is tudott róla. A politikus azóta nem tesz vallomást, a pénteki tárgyalást is némán ülte végig.

A tárgyaláson az MSZP honlapját üzemeltető tanú elmondta, hogy a cikket e-mailben kapta Szenteczky Jánostól, a csepeli MSZP elnökétől. A politikus azt kérte tőle, hogy a cikket Takács Krisztián blogoldalára töltse fel. Takács Krisztián fotója ez után már automatikusan kapcsolódott a nevében megjelenő íráshoz – emelte ki a tanú. Szenteczky János a bíróság kérdésére viszont azt állította, hogy fogalma sincs, ki írta a Takács Krisztián nevében megjelent cikket, és nem tudja, kitől került az hozzá. Állítása szerint a cikk szerzője nem Takács Krisztián volt, ennek ellenére valóban ő kérte, hogy a cikk Takács Krisztián blogján, vagyis az ő nevében jelenjen meg. A politikus kiemelte: ezzel együtt is úgy érzi, hogy az írás nem becsületsértő. Szenteczky általános meglepetésre azt is hangsúlyozta, hogy szerinte a csepeli MSZP-nél konkrét személyt nem terhel felelősség a honlapon megjelenő tartalomért.

A bíróságon Ábel Attila fideszes alpolgármester tanúként mondta el, hogy emlékezete szerint a cikket az érintettek, vagyis Takács Krisztián és Szenteczky János is megosztották saját Facebook-oldalukon, és az ismeretségi körükből is sokan ugyanezt tették. Hangsúlyozta, hogy a Facebook ezt igazolni tudja, mivel információi szerint a közösségi oldal a letörölt tartalmat is megtartja, így az rekonstruálható. Ezzel szerinte bizonyítani lehet, hogy Takács Krisztián tudott a nevében megjelent cikkről, amit ő maga is terjesztett, sőt édesapja Facebook-oldalán a cikk megosztása még a közelmúltban is látható volt. A politikus ez alapján tehát ismerte és a sajátjaként, a véleményével egyezőként kezelte a cikket még akkor is, ha aláírása ellenére nem ő írta azt.

A csepeli szocialista politikusok a tárgyalás során így továbbra sem ismertek el semmilyen felelősséget. Tartották magukat ahhoz, hogy egy meghatározhatatlan, és ezáltal felelősségre nem vonható személy írta a Szenteczky János által elküldött és Takács Krisztián nevében megjelent, becsületsértő cikket. A per következő tárgyalási napja február 18-án, 14 órakor lesz a csepeli bíróságon.

Vég nélkül húzódnak a perek

Takács Krisztiánnak és Szenteczky Jánosnak sem ez az első bírósági ügyük. Takács Krisztiánt magánokirat-hamisítás miatt 2010. január 19-én egyszer már jogerős ítélettel egy év próbára bocsátották, de tavaly novemberben sikkasztás vádjával ismét bíróság elé kellett állnia. A sikkasztásról akkor azt állította, hogy ő valójában “csak” egy színlelt szerződést akart kötni.

Szenteczky János ellen is több büntető eljárás indult különböző korrupciógyanús ügyekben valamint rágalmazás és becsületsértés gyanúja miatt is. Két ügyben hűtlen kezelés vádjával már bíróság előtt áll, azonban ezekben a perekben ő sem volt hajlandó még vallomást sem tenni. A perek lezárását az is hátráltatja, hogy a politikusok vagy ügyvédjeik rendszeresen “nem tudnak elmenni” a tárgyalásokra. A legsúlyosabb büntetőügyben, a csepeli lakásmutyik esetében 2010 április 6-án történt az első feljelentés, de a nyomozás még mindig nem ért véget. Szenteczky János pereit egyébként a kispesti bíróságon tárgyalják, miután az összes csepeli bíró elfogultságot jelentett be vele kapcsolatban. A fővárosi MSZP a korrupció-gyanús ügyei ellenére idén is két fővárosi felügyelő bizottságba delegálta a politikust a közpénzek ellenőrzésére.

Forrás: Csepel.hu

74 hozzászólás “Nincs felelőse az újságírót ért rágalmazásnak – állítják az érintettek” bejegyzésre

  1. Balos szerint:

    Tragikomédia – és akkor még szavazzunk rájuk. Inkább az LMP. Náluk egyetlen leszerepelt politikus sincs, míg a csepeli MSZP-ből, DK-ból egy vezetőt se tudok, aki itt lakik és ne szerepelt volna le. Dobák még a legjobb, de eljárt felette az idő. Horváth Gyula nyilatkozatai meg egyenesen vállalhatatlanok egy demokratikus szemléletű ember számára – ebben igaza van Borka-Szásznak, aki meg Tárnokon lakik, ezért szerintem semmi keresnivalója itt, Csepelen. Ahogy a Szabó Szabolcsnak se, ha nem hajlandó ide költözni.

    Kiábrándító, amit ezek itt művelnek.

  2. grün szerint:

    “Senkit sem terhel felelősség a csepeli MSZP honlapján megjelenő tartalom miatt a csepeli MSZP részéről – nyilatkozta általános meglepődésre Szenteczky János”
    .
    Idejutottunk, hogy már a tanú mondja meg ki a felelős?!
    Hol van ilyenkor Ábel Attila?! 😛 😀

  3. pfuj szerint:

    Hogy ennek a Szenteczkynek nem sül le a képéről a bőr! Mi az, hogy nincs felelős? Ő mondja meg ki a felelős?

  4. Bugi szerint:

    Most hallottam egy rövid, de jó viccet: Szenteczky János és Takács Krisztián gerinctornára sietnek…

    😉 🙂 😀

  5. pfuj szerint:

    Ezt a viccet már én is hallottam… terjed Csepelen.

  6. Szabó Szabolcs szerint:

    Kedves Balos!

    Én speciel Csepelen élek, ergo nem kell ide költöznöm. Kétségtelen, hogy nincs saját tulajdonú lakásom se itt, se máshol. Ez remélem ne probléma.

    További szép napot,

    Szabó Szabolcs

  7. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Akkor én most leírom a valóságot.
    1. Csepelen az ÉL, aki itt született
    2. Csepelen az LAKIK, aki betelepült.

    A csepeli hírmondó újságírója fidesz párttag ezek szerint? Vagy ha nem tag, de a fidesz érdekeltségébe tartozik??

  8. admin szerint:

    A Hírmondó újságírójának a “bűne” az MSZP szerint az volt, hogy interjút készített egy fideszessel. Amúgy semmi köze nincs a Fideszhez, csak a munkáját végezte.

    Dr. Szabó Szabolcs pedig Gyulán lakik, oda van bejelentve. Pont ezért nem szavazhat csepeli jelöltekre, és pont ezért kaphat évente több mint egymillió forint plusz támogatást az országgyűlési képviselői fizetése mellé albérletre. Mi így tudjuk, ha bárki meg tudja cáfolni, írja meg.

  9. felix szerint:

    Admin.
    Szabó Szabolcs azért kap albérleti támogatást, hogy Csepelen tudjon lakni.
    Na akkor most mi van okoska?

  10. admin szerint:

    Tehát egyébként, közpénz nélkül nem tudna Csepelen lakni az, aki azt állítja, hogy Csepelen lakik? Neki mégiscsak kevéske az az országgyűlési fizetés, amit annyira irigyelt Németh Szilárdtól, és amiről képviselővé válása előtt úgy nyilatkozott, hogy túl sok pénz?

    Ugye ezt viccből írtad?

  11. grün szerint:

    admin!
    Ezt párszor leütöttük és megegyeztünk, mint ahogy Sitt Paja álamelnök és nemzet sportolólya mondta a szolgálataiért végkielégítésként kapott villája ügyében:
    “Ami jár az jár!” 😛 :D:

  12. felix szerint:

    Admin.
    Csak igénybe veszi ami jár neki. Tudod mint Sólymotok a 3. lakást, vagy a nemzet sportolója ..
    A különbség annyi, hogy Szabónak a munkavégzéshez jár, nekik meg a munka befejeztével és örökre.
    Még valami. Amennyiben Szabó eddig közpénz igénybevétele nélkül lakott Csepelen, akkr tagadhatatlanul csepeli lakós. Hidd már el, hogy ebből nem tudsz már kivergődni. Ezt a témát bebuktad.

  13. grün szerint:

    Szabadságharcosok útja mindig rögös!
    Elég furcsa okfejtés! 😛
    Tehát akkor megegyezhetünk, hogy aki 1950. január 01. után született az nem él Csepelen, csak itt lakik?! 😀

  14. felix szerint:

    És az akinek a neve Csepeli, de nem él Csepelen?

  15. Bugi szerint:

    Szabó Szabolcs gyulai lakos, és szégyellje magát, hogy nem hajlandó bejelentkezni Csepelre. Ez a szavazóinak, felixnek meg grünnek a szembeköpése, megalázása. Más kérdés, hogy ez nekik jó, hiszen szerencsétlen hülyékről van szó, akik ész nélkül imárnak mindent, amit volt kommunisták vagy liberálisok tesznek vagy monndanak. Jó példa erre a fenti cikk is, gondolom nekik nem égő, hogy Szenteczky meg Takács agyba-főbe hazudoznak.

    A normális csepeli embereknek mindenképpen megalázó, hogy egy gyulai lakos ennyire lenézi és hülyére veszi őket.

  16. helyi szerint:

    A címben nevezett újságíró sem Csepelen él, mégcsak nem is lakik Csepelen, úgyhogy miről beszéltek/írtok itt egyáltalán? Ő mit keres itt a kerületi lapnál?

  17. felix szerint:

    Bugi.
    Szerinted hány fideszes önkormányzati képviselő vagy polgármester kap lakhatási támogatást. A fidesz még akkor is megszavazta őket, ha függetlenként indúltak.
    Mire játszod itt az eszedet?

  18. Bugi szerint:

    Egy sem felix. Nevezz meg akár csak egyet is itt Csepelen, bizonyítsd, vagy ne hazudozz.

  19. Bugi szerint:

    Te idióta helyi, honnan veszed, hogy bűncselekményt csak azok ellen lehet elkövetni, akik Csepelen laknak? Ki mondta ezt neked, te szerencsétlen?

  20. felix szerint:

    Nem Csepelről beszélek, hanem pl. Matolcsy nejéről.
    Nem kell a kőrt annyira szűkítened, hogy neked legyen igazad.
    Szerintem a fidesz nem csepeli specialitás.

  21. Szabó Szabolcs szerint:

    Kedves Bugi! (pardon, Attila!)

    Anno még 2003-ban eldöntöttem (akkor költöztem ki a Nagytétényi úti kollégiumból), hogy bérelt lakásba nem jelentkezek be. Nálam ez elvi kérdés. Ha majd lesz saját tulajdonú lakásom, akkor oda fogok bejelentkezni. Szerintem ez így tisztességes. Mivel lakásom sehol nincs, ezért kértem 50 ezer forintos lakásbérlést a Hivataltól. Plusz még 10.500 forintos BKV bérletet (a havi 178 ezer forintos benzinkártya helyett). Németh Szilárd kapcsán meg az volt a kifogásunk (jogosan), hogy legalább három állása volt egyszerre, és azért havi 1,5 milliós fizetést kapott, meg korlátlanul használható hivatali személygépjárművet. Na az nem volt tisztességes. És a kampány során ráadásul világosan elmondtam minden alkalommal, hogy Gyulán születettem és nőttem fel, és 2003-ban költöztem Csepelre egy bérelt lakásba. Ráadásul nekem ez egyfajta visszatérés is volt a gyökerekhez, mert édesapám itt született a csepeli kórházban. Vissza lehet nézni, készületek videó felvételek is.

    Tudja én itt élek Csepelen, el tudnak érni a csepeliek, tudunk beszélgetni reggel a buszon, héven is, a boltban bevásárlás közben stb. Előbb talán nézzen szét a Fideszes képviselők között, ha a nem Csepelen élők problémájával akar foglalkozni 🙂

    További szép napot! (Elnézést, de vége az ebédidőnek, megyek vissza az ülésterembe)

    Szabó Szabolcs

  22. felix szerint:

    Buginak irigylésre méltóan hosszú ebédideje van. 🙂 🙂

  23. demokrácia szerint:

    Hmm,érdkes definicók ……..

    Ezek szerint a polgármesterünk sem él itt? Mint tudjuk Nagyváradon született 🙂

  24. helyi szerint:

    Mégegyszer kérdezem, mit keres egy nem csepeli újságíró egy csepeli lapnál? Nem találtok a kerületben megfelelőt? Elég szomorú ez rátok nézve!Szerencsétlenek

  25. Ábel Attila szerint:

    Kedves Szabó Szabolcs (helyi-demokrácia-felix)!

    Nem Csepelen van bejelentkezve, így nem is szavazott csepeli jelöltekre se tavasszal, se ősszel. Pénzt is azért kap albérletre, mert nem csepeli. Innentől kár csűrni-csavarni, meg elvi kérdésekről beszélni.

    Jól jönnének úgy az elvek, ha kapna érte hatszázezer forintot az ember. Csak az elvek nem erről szólnak. Hitelesebb lenne, ha csepeliként vállalná fel azt, hogy csepeli képviselő, és nem külső szereplő. Kár ezen hisztizni: nem csepeli, hanem gyulai lakos, és kész. Ezért kap még albérleti támogatást is, tudtommal ennyi a tény.

    Bár legalább felvállalja a nevével amit leír, nem úgy mint a cikkben szereplő “elvtársak”.

  26. Cs.pepe szerint:

    “Kedves” Ábel Attila, miért ilyen mérges Szabó Szabolcsra?
    Mert meg merészelte nyerni a választást? Bele kéne már törődni és nem folyton cseszegetni. Végre egy nem politikai agymosottat szavaztak meg a csepeliek, mint sok más csepeli képviselő esetében. Maga se lát tovább a narancs ködnél, inkább Csepel dolgaival foglalkozzon, azért fizetem a bérét és nem azért, hogy Csepel országgyűlési képviselőjét mondvacsinált okok miatt támadja.
    Például nincs normális burkolat az utcánkban, most sár van, nyáron fullasztó por, bezzeg egy utcával arrébb gyönyörű út van (Sáska utca, miért pont ott, miért nem előttünk). Járdát sem a szocik, sem maguk nem újították fel, ez is a maga dolga. Ezzel foglalkozzon már, ezért fizetem. Na menjen már dolgozni, munkaidő van!

  27. Ábel Attila szerint:

    Csak azért vagyok rá mérges, mert hazudott és átverte a szavazóit, kedves pepe. Hazudni, csalni csúnya dolog. Azt, hogy hajszállal, de megnyerte a választást, egy percig nem kérdőjeleztük meg – sőt, gratuláltunk neki. (Nem úgy, mint szegény Horváth Gyula, akire ezek után arányaiban még kevesebben szavaztak, mint Szenteczkyre, és aki képtelen elismerni a bukását.)

    Szabó győzelmében szerintem döntő tényező volt, hogy nem kapcsolódott a régi bandához, de mint kiderült, ennek épp az volt az oka, hogy idegen volt. Ami viszont ennél durvább, hogy elvből nem is akar csepeli lenni, mert akkor nem kapna még a fizetésén felül hatszázezer forintot albérletre. Szerintem ez kisstílű dolog, ugyanis csak addig és annyira “csepeli”, amíg nyerészkedik vele, a köz ügyeiben már nem az, hiszen nem itt szavaz. Nem választó, csak választható.

  28. elhallgattatni szerint:

    A képviselőknek ingyenes maradna az M0

    Miközben az M0-s fizetős lesz, a parlamentben olyan törvényjavaslatot terjesztettek be, amely szerint közpénzből fizetnék a képviselők autópálya-költségeit. A törvényjavaslat rendkívüli szavazásra gyakorlatilag minden frakció támogatta.

    Még december 9-én került az Országgyűlés elé egy, az Országgyűlésről szóló 2012-es törvényt módosító indítvány, amelyben többek között az szerepel, hogy a “képviselő az üzemanyagkártyával a gyorsforgalmi utak használatáért fizetend ő használati díjat is kiegyenlítheti”. Vagyis a javaslat szerint a képviselők mentesülnének a nemrég kiterjesztett autópályadíjak alól, illetve a képviselői üzemanyagkártyával közpénzből állhatják majd az útdíjakat is.

    Ellenzéki támogatással

    A javaslatra a Cink. h u hívta fel a figyelmet, az együttös Szabó Szabolcs képviselő közleménye alapján. A portál beszámolt arról is, hogy a javaslatot később kiemelt vitára és szavazásra javasolta az azt beterjesztő Igazságügyi bizottság, illetva annak elnöke, a KDNP-s Rubovszky György. Mint írják, a kezdeményezést csaknem minden képviselő megszavazta (csak Kónya Péter, Szelényi Zsuzsanna, Fodor Gábor és Varju László nem támogatták a javaslatot). A portál szerint mindez annak a jele, hogy az ellenzéki frakciók is támogatják majd a javaslatot.
    40 milliárd – képviselők

    Mint ismeretes, egy nemrégiben elfogadott törvény értelmében január elsejétől minden autótípusnak fizetni kell a Budapestet elkerülő csonka körgyűrű használatáért is, amely eddig ingyenes volt. Az útdíjakat szintén kiterjesztették több vidéki elkerülőútra, valamint újabb autótípusokra. Az útdíjakból 40 milliárd forint bevételre számít a kormány, amiből úgy tűnik, a képviselők nem veszik majd ki a részüket, illetve az ő útdíjaikat az adózók fedezik majd.

  29. felix szerint:

    Szerencsétlen Ábel Atilla nem érteni a magyart?
    Attól, hogy valakinek nem Csepelen van az állandó lakhelye, még lakhat és élhet Csepelen.
    Kár ezen variálni, mert válaszható és választó. Ez a két lehetőség nincs azonos címhez kötve.
    Egy képviselőnek illene ísmernie a törvényt, még akkor is ja fideszes,.

  30. Cs.pepe szerint:

    Nem verte át a szavazóit, mindig is tudni lehetett Szabó Szabolcsról, hogy nem csepeli, csak itt lakik, itt él. Nem itt született, mint sokan mások, mennyi vidéki jött Pestre és itt próbál meg érvényesülni, ők sem budapestiek?
    Lehet fanyalogni, de ez a tendencia, vidékről ide jönnek, mint Ábel Attila is, ja már ide van bejelentkezve, és? Az számít mit képvisel és hogyan, nem az, hogy a lakcím igazolványába mi van bejelentve.
    Költségtérítés? Igen felveszi, de érdekes módon Ő tiltakozott az ellen, hogy a parlamenti képviselők az üzemanyagköltség térítésüket ne költhessék az pl M0 díjára, míg Németh Szilárd nem. Ez fontos! Erről miért nem lehet itt olvasni? Azért mert ez egy szelektív, nem fideszeseket mocskoló oldal, ennyi, a többi csak terelés, agymosás!
    Na további jó agymosást, de mint mondtam nem ezért fizetem Ábel úr, legyen már kedves Csepelért is dolgozni politikamentesen és ne a marhaságait írogassa! Múltkor is az a irománya a gyilkos ideológiáról egy rossz vicc volt, tényleg fog majd a gyíkemberekről is írni? Pataky Attilával kéne beszélgetni, sok közös van magukban.

  31. Bugi szerint:

    Cs.pepe: Szabó Szabolcs soha nem lakott itt. Gyulán lakik, ott van bejelentve, gyulai jelöltekre szavazott az országgyűlési és a helyhatósági választáson is, pluszpénzt is azért kap, mert nem csepeli. Miről beszéltek már megint?

  32. felix szerint:

    Bugi!
    Menj el orvoshoz, mert ez már beteges.
    Senkinek sem kell ott laknia ahova be van jelentve. Csak Magyarországon kell életvitelszerűen laknia.
    Ennyi tudással, milyen képviselő lehetsz te? /fideszes/

  33. elhallgattatni szerint:

    Gázolás Debrecenben: ha a cigók nem a földön, hanem a volán mögött vannak, nincs lincselés, sőt még ők rángatják az áldozatot

    December 8-án Debrecenben történt egy meglehetősen durva közlekedési baleset. Áldozata jó 15 métert repült, miután elgázolta egy kisteherautó a zebrán. Ehhez képest a helyi illetőségű hírportálok majdhogynem “kis színes hírként” tudósítottak az eseményről, bagatellizálva a körülményeket. Egy szemtanú azonban beszámolt a történtekről a Jobbik debreceni önkormányzati képviselőjének, Herpergel Róbertnek, az ő írása következik alább: A debreceni sajtó “Az István úton történt gázolás”-ról írt, én pedig az ott történt sajnálatos esemény krónikáját szeretném a kimaradt részekkel pótolni, mégpedig egy szemtanú elmondása alapján. A gázolás a zebrán történt, ahol a lelépő gyalogost a 45-ös busz elengedte, a balról érkező fehér furgon viszont nem. Az ütközés erejétől több mint 15 métert repült a gyalogos. A furgon fékezett, és kiszállt belőle két cigány származású férfi és egy – a viselkedése alapján valószínűsíthetően részeg – cigány származású nő, aki elkezdte szítani a feszültséget. Láthatóan nem érdekelte, hogy épp az előbb ütöttek el egy gyalogost a zebrán. Zoom A földön fekvő sérültet a fent említett személyek rángatni kezdték, és közben a legelemibb emberi együttérzést mellőzve vehemensen győzködték: „Hééé, nincs neked semmi bajod. Álljál felfele!” Ekkor már több szemtanú is rászólt a gázolókra, hogy állítsák le magukat, és ne rángassák a földön fekvőt, mert ezzel csak ártanak neki. “Természetesen” Orbán rejtett erőforrásai hőbörögni kezdtek, de a szemtanúk tömege meggyőzte őket arról, hogy itt most jobb, ha meghúzzák magukat. A pár nappal korábban, a Derék utcán történt másik balesettel ellentétben, itt a gázoló és hőbörgő cigányokat nem akarta a tömeg meglincselni, ahogy tették ezt az elsodort cigány fiú – akinek valóban nem lett komolyabb sérülése – rokonai és ismerősei a magyar hölggyel. Megérkezett a mentő, és ennek láttán a gázolók megpróbálták elhagyni a helyszínt (ennyire éreztek együtt az általuk elütött gyalogossal), de a DKV autóbusza és a mentőautó elállta az utat, míg a rendőrség kiérkezett. Mindezt ismét nem hagyták szó nélkül a gázolás okozói, de innentől kezdve már a rendőrség vette kézbe az ügyet. A sajtóban megjelent mentőszolgálati közlemény szerint nem történt súlyos baleset, egy könnyű sérültet kellett kórházba szállítani. Ezzel a tájékoztatással kapcsolatban az probléma, hogy az elgázolt gyalogosnak a bal karja és bal lába zúzódott, szintén zúzódás keletkezett a farokcsontján és a bordáján, valamint agyrázkódást és gyomorvérzést állapítottak meg nála. Nem szeretném a mentőszolgálat munkáját bírálni, de tisztelettel kérdezném: az agyrázkódás és a belső vérzés még a könnyű sérülés kategóriájába tartozik? Vagy netán arról van szó, hogy manapság egyáltalán nem mindegy, milyen származású egy közlekedési baleset áldozata, illetve okozója? Arra már gondolni sem merek, hogy szándékos ködösítés történt a baleset körülményeit illetően, nem utolsósorban azért, mert túl közeli volt mind a helyszín, mind az időpont ahhoz az eseményhez, aminek az elszenvedője a helyi Jobbikhoz fordult, mert úgy tapasztalta, hogy a hatóságok és a hivatalos szervek valami érthetetlen ok miatt egész másképp kezdenek el működni, amikor cigány származású résztvevője is van egy-egy eseménynek

  34. Cs.pepe szerint:

    Miért gyűlölködsz ennyire Bugi? Ennyire nehéz elviselni a vereséget, szálljatok már le Szabó Szabolcsról, együtt nem értek annyit mint ő maga. ő egy egyetemi tanát, míg ti mag igazgatás szervezők…. Nálunk az egyetemen kamuszakosoknak hívtuk az olyanokat, mint ti. A diplomátok semmire se jó, ezért is lettetek politikusok….
    Ja Gyürk Andris is ilyen véleménnyel volt a diplomátokról, meg azokról, akik ezt szerezték. Mondjuk ő is politikussá vált, de ő értelmes és okos, nem véletlenül ment el innen….

  35. Bugi szerint:

    Miért gyűlölködés az igazság?

    Szabó Szabolcs soha nem lakott itt. Gyulán lakik, ott van bejelentve, gyulai jelöltekre szavazott az országgyűlési és a helyhatósági választáson is, pluszpénzt is azért kap, mert nem csepeli. Ez az igazság, és nincs benne semmi gyűlölet. csak igaz.

  36. ebihal szerint:

    Bugi!
    Szabó Szabolcs fentebb leírta, hogy milyen juttatásokat kap. Olvasni nem tudsz, vagy
    nem tudod értelmezni a leírtakat? Leírta, hogy a tetemes benzinpénz helyett a BKV
    bérletet választotta. Kíváncsi lennék, hogy a helyi szarosoknak miért nem elég szintén
    a bérlet? Kiszámoltad már, hogy mennyibe fáj az adófizetőknek évente és darabonként
    az a 4 szolgálati kocsi? Benzinpénz, biztosítás, Casco, súlyadó, szerviz, téligumi, kerék-
    cserék, autómosó, amortizáció, közelebb van a 2 millához, mint a 1,5-höz!

  37. grün szerint:

    Bugi!
    Mi a boldogságos lótüdő jelentősége van annak, hogy ki hol lakik?!
    Te mondtad, hogy Gyulán lakik, tehát megfelel a kívánalomnak, hogy Budapesten lakástulajdonnal nem rendelkező képviselő!
    😛 😀
    “Az Országgyűlésről szóló törvény a következő választások után (valószínűleg 2014 májusától) gyökeresen átalakítja a képviselők javadalmazásának rendszerét. A legfontosabb változások a következők:
    a képviselő havi tiszteletdíja azonos lesz a helyettes államtitkári illetménnyel,
    a képviselő közlekedéséhez üzemanyagkártyát kap (megszűnik a választókerületi pótlék),
    a Budapesten lakástulajdonnal nem rendelkező képviselő maximum 50 négyzetméteres alapterületű lakáshasználat illeti meg (megszűnik a lakhatási támogatás).”
    http://www.parlament.hu/pairhelp/kepv_hu.htm

  38. Bugi szerint:

    Miért gyűlölködtök, vonyítotok itt pusztán az igazság miatt, hogy Csepel és Soroksár képviselője mindenkit átvert akkor, amikor azt állította, hogy csepeli? Gyulán lakik, és nem is akar csepeli lenni: ahogy Woody Allen is megmondta: nem lesz annak a klubnak a tagja, ami elfogadja. Szabó Szabolcs hülyének néz benneteket, amiért rá szavaztatok, és mi, a Csepel.info fórumozói ezt alá is tudjuk támasztani. Ti komplett hülyék vagytok.

  39. ebihal szerint:

    Bugi!
    Mi nem gyűlölködünk, csak sajnálunk téged. Annyit még te is megérdemelsz!

  40. grün szerint:

    Bugi!
    Biztosan elolvastad a feltett hsz.-t?!
    “Mi a boldogságos lótüdő jelentősége van annak, hogy ki hol lakik?!
    Te mondtad, hogy Gyulán lakik, tehát megfelel a kívánalomnak, hogy Budapesten lakástulajdonnal nem rendelkező képviselő!”
    Nem.
    Akkor értem a vonyításodat! 😛 😀

  41. nagyapó szerint:

    Bugi! Ez a baloldalnál egy bevált, nem erkölcsös, de jogszerű szokás. Ugyanaz, mint amikor egy képviselő házaspár Nyíregyházáról – papíron – két kocsival jött a zülésre.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  42. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    Olvasom itt az egyik érdekesebb felvetést mint a másikat és beolvasgatásokat. Többen Szabó Szabolcs mellé álltak, hogy miért ne lehetne csepeli képviselő pedig nincs Csepelen bejelentett lakása, ugyanakkor az egyik irogató felvetette, hogy a hirmondó újságírója -akit megrágalmaztak- sem csepeli, akkor hogy van ez ? Kicsit ellentmondásba keveredtek egyesek !

  43. felix szerint:

    Bugi.
    Szabó ott él ahol a választói. Mi a búbánatot akarsz ennél többet. Te vered át saját magad és sajnos elég könnyen.

  44. szigetország szerint:

    A Hírmondó újságírója nem választott tisztségviselő, mint egy parlament képviselő. De Csepelen született, élt és a napjait is itt tölti. Minden egyéb, nem Csepelről szóló írásában is külön jelzi, hogy Csepelről való. Az újságíró lakhatási, utazási stb. támogatást nem vesz fel.

    Egy választott tisztségviselő képviselő és egy szakmáját gyakorló újságíró megítélése tehát nem összehasonlítható.

  45. felix szerint:

    Igaz.
    Az egyik a választók többségének akaratából van ott ahol, a másik meg kitudja……

  46. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    Szigetországnak: köszönöm a válaszodat ! Igy teljesen érthető, ugyanis a “helyi” hozzászóló irta följebb, hogy miért nem csepeli az újságíró, mit keres itt a Hírmondónál ! “Elég szomorú ez rátok nézve! Szerencsétlenek.” Sokan össze-vissza irogatnak, meggyőződés nélkül. Az újságíró tehát a munkáját végzi a helyi lapnál, ahol alkalmazásban áll.

  47. ebihal szerint:

    Nos, kiszámolta már valaki, hogy mibe fáj nekünk az a 4 szolgálat autó, amit a senkik
    segge alá toltak?

  48. helyi szerint:

    Kedves Anikó!

    Állításával ellentétben nem meggyőződés nélkül, henem meggyőződve írtam az említett újságíróról, ugyanis ő is közpénzből ügyködik Csepelen, csakúgy, mint Szabó Szabolcs ha már róla az a hír járja, hogy nem lakik itt. Pedig hát itt lakik no. 🙂 Az újságíró pedig nem no 🙂
    Nem gondolom, hogy a két ember, foglalkozás között különbséget kellene tenni, mert lényegileg nincs különbség.

  49. Balos szerint:

    Amíg nem a csepeli újságírók képviselik a csepelieket a Parlamentben, addig a csepeli képviselőktől várják el joggal az emberek, hogy Csepelen lakjanak. Amit Szabó Szabolcs tesz, az attól vállalhatatlan, mert nem hajlandó annak a közösségnek a tagja lenni, amelyiket állítólag képvisel.

    És mindezt pénzügyi okokból teszi 🙁

    Mindeközben úgy mutatja be magát, mintha még ő támogatna jótékonysági célokat. Nem kell nagy fejszámolónak lenni ahhoz, hogy lássuk: az államtól albérletre lefejt közpénz töredékét adja oda jótékonyságra.

  50. ebihal szerint:

    Balos!
    Azért ekkora hülyeségeket nem kellene leírni! Épp a Fidesz szigorította meg az
    elszámolást, az nem lehetséges, hogy felmarkol egy csomó lóvét, és a töredékét fizeti
    ki albérletre! Találj ki valami jobbat!

  51. felix szerint:

    Szegény baloska. Már nagyon izzadság szagú az amit Szabóról írsz.
    Szerinted, ha lecseréli a lakcímkártyáját akkor már sokkal jobban tudja képviselni azokat akik között eddig is élt..
    Még az a szerencséd, hogy nem egyedül vagy ennyire intelligens.

  52. Cs.pepe szerint:

    ál-Balos, miért fáj neked Szabó Szabolcs, ha tényleg balos lennél örülnél neki, kevés ilyen szerény politikus van. De mivel te egy fideszes kommentelő vagy, így érthető. Balos elnevezést meg azért találtátok ki, hogy így hitelesebbé tegyétek a baloldaliak lejáratását.
    Ha azt hiszed van gerinced, tévedtél :), az csak egy hajlékony gumidarab :).

  53. Bugi szerint:

    Üssétek csak egymást. Amúgy teljesen egyértelmű, hogy Szabó Szabolcs átverte a szavazóit. Persze csak azokat, akiknek van agyuk, és elvárják, hogy a képviselőjük ne több száz km-re lakjon.

  54. Bugi szerint:

    És ahhoz mit szóltok, hogy a csepeli MSZP-nél senki sem felelős semmiért? A nemfelelős ellenzék 😉

  55. grün szerint:

    Bugi!
    Visszaköszön a zimpotens fityesz “emmútnyócév”-es szlogenje:
    “Nem mi vagyunk kormányon!” 😛 😀

  56. felix szerint:

    Szegény Bugi.
    Ebből már sohasem fogsz kigyógyulni.

  57. Cs.pepe szerint:

    Bugi, szerinted az lakik valahol, aki a lakcímjegyzékbe be van jegyezve és nem az aki fizikailag is ott él? Te tényleg ennyire buta vagy és nem vagy képes szöveget értelmezni vagy csak nem bírsz már kikeveredni az újabb hazugságotokból. Mondjuk egyik se jó rád nézve, úgyhogy tök mindegy.
    Tehát a kérdés, egyszerűen fogalmazva, hogy te is megértsd buta vagy, vagy hazug?

  58. Bugi szerint:

    Az csepeli, aki Csepelen lakik, és nem Gyulán.

  59. felix szerint:

    Bugi.
    Ezt mondjuk mi is.
    Szabónak a lakcíme Gyulán van, de Csepelen lakik.
    Régen ezt ideiglenes lakcímnek hívták, ma tartózkodási hely a neve.
    Az elmebajod neve változatlan. 🙂

  60. Bugi szerint:

    Szabó Szabolcs Gyulán lakik. Kérdd el a lakcímkártyáját.

  61. grün szerint:

    felix!
    Hagy már rá szegény hülyére, mert becsavarodik!
    Csepelen is lakik,
    Gyulán is lakik, sőt Magyarországon is lakik! 😛 😀

  62. felix szerint:

    grün!
    Már nem fog becsavarodni, szegényke.

  63. robi szerint:

    Bugi!
    Ne nevettesd ki magad!

    A FIDESZ minden egyénileg megválasztott képviselője a választások óta életvitelszerűen a körzetében lakik?
    Nem, de nincs is jelentősége. Manapság vannak dolgok, amelyek ennél sokkal inkább foglalkoztatják az embereket.

    Szabó Úr!
    Intelligens módon reagált, gratulálok( pedig elismerem, tavasszal nem Önre szavaztam).

  64. Bugi szerint:

    És az nektek nem gáz, hogy Szabó azért nem akar csepeli lenni, mert így még többet kereshet? Azért marad Gyulán, hogy még néhány százezer forinttal többet pakoljon a közpénzből a zsebébe az egyébként se alacsony országgyűlési fizetése mellé?

    Szerintem ha valakit ennyire csak a közpénz érdekli, akkor ne pofázzon arról, hogy jók a céljai.

  65. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    Helyinek írom: döntsétek el Szigetországgal hogy kinek van igaza !
    Aki ezt írta: ” De Csepelen született, élt és a napjait is itt tölti. Minden egyéb, nem Csepelről szóló írásában is külön jelzi, hogy Csepelről való. Az újságíró lakhatási, utazási stb. támogatást nem vesz fel. ”

    Buginak írom sok tekintetben egyetértek a hozzászólásával !

  66. grün szerint:

    Bugi!
    Aszondod, hogy Szabó képviselő Gyulán van bejelentve és Csepelen ingyenes, önkori által biztosított lakásban lakik?!
    Mert akkor gazdagodna, ha a jelenlegi lakásáért nem a bérbeadónak, hanem neki fizetne a zOGY. GH.-a és áthidaló megoldásként a híd alatt aludna! 😛 😀

  67. Balos szerint:

    Nem az önkormányzat fizeti Szabó albérletét, hanem az Országgyűlés. Viszont Szabó nem szavazhat se a csepeli országgyűlési jelöltekre, se az önkormányzati jelöltekre azzal, hogy Gyulán lakik. Gyakorlatilag kívülről bírál, ami komolytalanná teszi őt. Az országgyűlési képviselőmtől én elvárom, hogy része legyen a közösségnek, melyet képviselnie kell: nem lehet kívülálló. Szabó átvert bennünket a kampányban, amikor végig arról beszélt, hogy ő csepeli.

  68. felix szerint:

    Bugi!
    Bugi, nem lehetne, hogy személyesen vallj szerelmet Szabónak, mert az látszik, hogy teljesen belehabarodtál.

  69. Bugi szerint:

    Én nem vagyok buzi.

  70. felix szerint:

    A vonzalom az vonzalom és hónapok óta tart.
    Nem baj Bugi, mi nem vagyunk homofobok.

  71. Cs.pepe szerint:

    ál Balos vállald már fel, hogy te egy fidesz bérkommentelő vagy és hagyd már békén Szabó Szabolcsot. Annyi marhaságot írsz, mint Bugi, csak nem egy és ugyanazok vagytok :). Érdekes Admint ilyenkor nem zavarja, hogy két különböző néven írogat valaki. Mondjuk az se zavarja, amikor ő maga írogat más néven, az eredetin….

  72. felix szerint:

    Megy a képmutatás.

  73. andras szerint:

    Értem én! Ha egy újságíró nem Csepelen lakik,(aki egyébként egy remek ember)akkor nyugodtan lehet rágalmazni!

Itt lehet hozzászólni !