Van hova hátrálni

Vélemény – Ábel Attila

Van hova hátrálni

Gyurcsány Ferenc mégannálisújabb rendszerváltást követelő hívei tegnap megpróbáltak betörni a Parlamentbe, de a rendőrök az útjukat állták. Néztem a dulakodást bemutató videót, és közben arra gondoltam: Fletó, te mit tennél a kormány helyében? Megveretnéd a tüntetőket? Kilövetnéd a szemüket? Vízágyúznál, eltörnéd az ujjacskáikat, aztán rögtönítélő bíróság elé citálnád őket a köztársaság nevében? Mert 2006-2010 között ugyebár ez volt a „protokoll”.

Az ellenzék most amerikai pénzből tombol, mert az USA nem fogadja el, hogy az olcsóbb orosz gázt vesszük, az ellenzék meg nem fogadja el, hogy a választásokon nem ők nyertek. Elvesztettek három választást, most nulláznák mindet. Mert ha nem övék a hatalom, akkor nincs köztársaság, nincs hova hátrálni, és bármilyen eszközzel hatalmat kell szerezni.

Szerintem meg van hova hátrálni. Vissza a normális életbe, esetleg a számítógépen egy internetes keresőhöz, és beírni: DEMOKRÁCIA. Majd enter.

Ábel Attila

117 hozzászólás “Van hova hátrálni” bejegyzésre

  1. Cs.pepe szerint:

    Kedves Attila!

    Ajánlom, hogy újra kezdje tanulmányait és ismerje meg jobban a demokrácia fogalmát. Ugyanis a demokrácia nem azt jelenti, hogy a fidesznek szabad véleményt nyilvánítania, a fidesznek szabad tüntetnie, a fidesznek szabad tiltakoznia, míg ha mások ezt merészelik tenni, az már a demokrácia elleni támadás.
    Tényleg ennyire ….. maga? Ez szégyen és gyalázat, ennyire nem lehet valaki ilyen pozícióban elvakult.

  2. grün szerint:

    “A rendőrség megerősítette, hogy használtak paprikasprayt, tájékoztatásuk szerint egy későbbi időpontban, már a demonstráció után a Kossuth téren maradtak egy csoportja megpróbálta benyomni a rendőrsorfalat. “Tevékenységük más módon nem volt megakadályozható, a rendőrség fellépése törvényes és szakszerű volt, a fokozatosság és az arányosság elve érvényesült” – fogalmaztak”
    .
    Sőt, még udvariasan felsegítettek a földről egy nőt is, aki a tülekedésben elesett! 😀
    .
    http://hvg.hu/itthon/20141217_Foto_Verzo_feju_emberek_a_Kossuth_teri_du

  3. felix szerint:

    Szegén szegényes gondolkodású Attila.
    Ha rudnád, hogy hány nemrég a fideszre szavazó ember van a tüntetők között.
    Nem kell megint Gyurcsányozni meg amirikázni, annyira szemetek vagytok, hogy az már tűrhetetlen. Olvasgasd a napi híreket, attól sokkal okosabb lehetnél és nem írnál ennyi ostobaságot.
    Tudod pl. mostanság a mentő később érkezik a beteghez, mint a stadionokhoz a betonszállító.

  4. Pastorius szerint:

    Ezt a gyoker taplo parasztot megvalasztottatok csepeliek? Szegyen. Attika. Te meg picit szerenyebben.

  5. Bercsik Károly szerint:

    A kormány a csendes többség támogatásával és felhatalmazásával végzi a dolgát.
    Az ellenzék meg kínlódik.

  6. felix szerint:

    Ellenzékben nem ez volt a véleményetek.

  7. Bercsik Károly szerint:

    Mert a 2002 tavasza és 2010 tavasza között regnáló kormányok nem a magyar emberek érdekében cselekedtek (az ország kiárusítása és eladósítása). Az instabilitás (ciklus közben megbukó Medgyessy- és Gyurcsány-kormány) sokat ártott hazánknak. Aztán Bajnai úr ámokfutása a pusztítás szempontjából feltette az i-re a pontot.

  8. Cs.pepe szerint:

    Kedves Bercsik úr, a kormány az egyre fogyatkozó támogatók mellett teszi tönkre az országot! Ilyen dilettáns, arrogáns kormánya kevés országnak van, de sebaj, a narancsköd az mindent fed.
    Tudja egy kormány, amelyiknek az országért dolgozik, nem december végén hozza létre azokat a jogszabályokat, amelyek alapján a vállalkozásoknak január 1-jétől működnie kellene. Pl Angliában április 30-ig meg kell hozni az ilyen szabályokat! Ja nálunk is volt olyan, hogy november 15-ig hatályba kell lépnie, de ezt ez a kormány eltörölte.
    Ennek a kormánynak csak egy fontos, a hatalom megtartása bármi áron és ezt hihetetlen arroganciával teszi!

    Egyébként amikor a fidesz volt ellenzékben, nem tüntetett, vagy az más nekik szabadott?

    Kétszínű az összes fideszes, maga is, ha ezt nem látja be, szégyellem, hogy maga a képviselőm.
    Inkább fogalalkozon azzal, hogy ne csak a Sáska utcát csinálják meg!

  9. grün szerint:

    Pastorius!
    Listáról került be! A csepeliek nem hibáztak! 😛 😀

  10. Cs.pepe szerint:

    Ja persze, idegen érdekek, “kedves” Bercsik polgártárs a gyíkemberekkel mi van?

  11. grün szerint:

    Kormányt buktathatnának az amerikaiak
    “Földi László titkosszolgálati szakértő szerint egy művelei területté nyilvánított országban gyakorlatilag mindent szabad a titkosszolgálatoknak.”
    .
    Nincs itt semmiféle “műveleti területté” nyilvánításról szó! Csak egy beteges, hatalomféltő ember képzelődése az egész! Értem a Vezír rinyálását a korrupció felderítésére adott támogatásoktól, mert ha valaki egy kicsit jobban megvakarja a felszínt és alánéz kiderül, hogy a gazdaság teljes egészében korrupcióra, lopásra és hazugságra épül!
    Az pedig neki a szomorú véget jelenti! 😛 😀
    .
    http://www.hir24.hu/belfold/2014/12/16/kormanyt-buktathatnanak-az-amerikaiak/?fb_action_ids=1540155166241837&fb_action_types=og.comments

  12. Bercsik Károly szerint:

    “Kétszínű az összes fideszes, maga is, ha ezt nem látja be, szégyellem, hogy maga a képviselőm.
    Inkább fogalalkozon azzal, hogy ne csak a Sáska utcát csinálják meg!” – írja Cs.pepe.

    Nem ismerem Önt, mivel nem mutatkozott be. Így a “szégyellem” kijelentése is nehezen értelmezhető.

    Kérem látogasson el facebook oldalaimra, ahol december 8-án posztoltam információkat a csepeli útépítésekről:

    https://www.facebook.com/profile.php?id=100008509899653

  13. Cs.pepe szerint:

    Nagyon szívesen felfedem Önnek a nevemet, privátban, mivel ez az oldal nem megbízható, itt visszaélnek az ember személyes adataival. Kérdezze csak meg, azokat akik felvállalták a nevüket és bíráltak, azokat bugi,nagyapó, gordon és a többiek itt a fórumon kitálalták betegségüket, személyes adataikat. Így itt nem áll módomban itt, nyilvánosan bemutatkozni ilyen oldalon, ahol az admin csak a saját embereit védi.
    A szégyellem kijelentést meg egyszerű értelmezni, már ne is haragudjon, ha maga is azt mondja, hogy a fideszes tüntetés jó, az összes többi rossz (direkt leegyszerűsítettem, hogy könnyebben értelmezzen, csak a maga kedvéért :)), akkor maga kétszínű, és ha ilyen, akkor szégyellem, hogy maga a képviselőm, ennyi, ezen mit nem ért????

    Megnéztem a facebook oldalát :(, az útépítést is, hát nem sok, 7 utca, az sem teljesen…

  14. Ábel Attila szerint:

    Kedves Cs.pepe!

    Legközelebb kérem olvassa is el azt, amit bírálni kezd. Láthatóan nem olvasta el a soraimat, ezért vált nevetségessé.

    Ma demokrácia van, igazi demokrácia persze, nem olyan szemkilövetős, mint Gyurcsány idején. Köztársaságban élünk, szabad választások vannak, és volt is idén három szabad és demokratikus választás. A választópolgárok eldöntötték, hogy kik legyenek az ország és a települések vezetői, az EU magyar képviselői. Csepelen például tavasszal nem a Fidesz nyert, nyáron és ősszel viszont igen. Az őszi választás megnyerésében ráadásul rendkívül sokat köszönhettünk ellenfeleink hülyeségeinek, vagdalkozásának. Pontosan lehetett látni, mennyire fontos az embereknek az, hogy helyben ki mit mond a kerület fejlesztéséről.

    A választások eredményét egy demokráciában az ellenzék elfogadja, már ha demokratikus ellenzékről van szó. 2002-ben például Orbán Viktor annak ellenére az elsők között gratulált Medgyessy Péternek a győzelméhez, hogy a közvélemény-kutatók erős fideszes vezetést mutattak a választások előtt. Ma is van ilyen demokratikus ellenzék, az LMP vagy a Jobbik ebbe a körbe tartoznak. Gyurcsányék vagy az MSZP egyes politikusai sajnos már nem, mert nem tudják elfogadni a demokrácia szabályait.

  15. Cs.pepe szerint:

    Kedves Ábel Attila!

    Elolvastam amit írt, ön meg nem amit én írtam, úgyhogy ha valaki itt nevetségessé vált, akkor az maga.

    A mostani tüntetések nem azért vannak, mert megkérdőjelezik a választás eredményét, hanem mert az emberek tiltakoznak a kormány számos intézkedése ellen. Ez minden normális demokráciában így van, maga szerint az normális, hogy a választó polgárok csak és kizárólag választáson fejezhetik ki véleményüket. És mi van akkor, ha a választáson nem volt alternatíva, mert valaki nem akart a mostani politikai szereplők közül egyikre sem szavazni (érthető okokból), akkor ő már nem fejezheti ki ellenvéleményét akár tüntetések formájában?

    És mi volt 2002-ben, az Erzsébet híd lezárásánál? Azt mire véli? Vagy a 2002-2010 közötti folyamatos fideszes tüntetések, akkor is volt választás demokratikus, mégis a fidesz folyamatosan az utcára vitte az embereket. Az nem volt baj? Az belefért a demokrácia szabályaiba?
    Nézze egy úriember a játékszabályokat nem a maga érdekei szerint változtatgatja, vagyis nem aszerint kéne változtatgatni, hogy hatalmon vagyunk vagy ellenzékben. Sajnos a fidesz ezt teszi, példa erre a népszavazás is, míg ellenzékben volt, folyamatosan népszavaztatott, ahogy hatalomra került, a népszavazást gyakorlatilag ellehetetlenítette.

    Abból látszik szűklátókörűsége, hogy most fel van háborodva, hogy az emberek tüntetnek, pedig a kormányt demokratikus választáson megválasztották, de akkor miért nem hőbörgött, amikor a 2002-2010 közötti demokratikusan megválasztott kormányok ellen tüntettek?

    Úgyhogy szerintem gondolkodjon már el egy kicsit, az írásaiból hatalmas sértődöttség tükröződik vissza, hogy a csúnya emberek tiltakozni mernek a fidesz és annak kormánya ellen. EZ a DEMOKRÁCIA részé, tetszik nem teszik ez van!
    Ne haragudjon a személyeskedésért, de ez óvódás viselkedés és nem felelős politikusé!

    Szívesen aláírnám, de sajnos nem bízom meg ebben az oldalban és annak kommentelőiben.

  16. Ábel Attila szerint:

    Megint nem olvasta el. Kár, pedig akkor értette volna, hogy nekem semmi bajom nincs a demokráciával.

  17. grün szerint:

    Ábel Attila!
    Ami nincs azzal nem is lehet problémád!
    Mint Buginak a saját eszével! 😛 😀

  18. Bercsik Károly szerint:

    Kedves Cs.pepe!

    A bercsik.karoly@fidesz.hu címre írhat (mely címet egyébként ismerhet ha valóban a körzetemben él, mert minden kampány- és képviselői anyagomra igyekeztem feltenni).

    Egyébként javaslom, hogy ne állítson valótlant, mert az általam közzétett listában nem csak 7 utca szerepel: Szalonka, Veréb, Vörösbegy, Nyest, Fácános, Őz, Huzal, Szigetbecse, Olt, Pozsonyi, Retyezáti, Aradi vértanúk.
    Ez több mint hét utca.
    Nyilván azért írt hetet, mert nem nyitotta meg a posztolt fotókat. Tudja ez a baj Önökkel: felületesek, nem olvassák el rendesen a leírt információkat.

    Egy kis geopolitika, hogy látókörük táguljon:

  19. Cs.pepe szerint:

    Kedves Bercsik Károly!

    Igen tudom hogy szórólapjait bedobálja a postaládába, én azokat a szelektív gyűjtőbe szoktam helyezni, a többi politikai szórólappal együtt.

    Egyébként bocs, tényleg nem nyitottam meg, mert mire odaértem az oldalon, nagyon lefáradtam attól, amit láttam az oldalán, és csak ezt a 7 utcát láttam, de 12 se túl sok….

    Ja és legyen kedves ne többes számba beszéljen velem, én én vagyok, és nem önök.

    Tudja, magával az a baj, hogy nem tudja elképzelni, hogy léteznek olyan emberek, akik nem egy politikust imádnak, hanem normális országot szeretnének, ahol a politika eszköz az állampolgárok akaratának kifejezésére és nem a politikusok vagyonának növesztésére.

    Ne haragudjon, Echo tv-t nem nézek, azt a tömény butaságot, amit ott lehet látni, ahhoz nincs időm. Ne haragudjon, maga hisz ezekben a marhaságokban? Összeesküvés elméletek, gratulálok….

  20. Cs.pepe szerint:

    Ábel Attila!

    Tényleg nem érti amit írtam??????
    Befejeztem, nem tudok sajnos mivel érvelni, mivel maga nem vita partner, csak hajtogat valamit, de a vita partnere állításait nem olvassa el vagy nem érti meg…..

    Befejeztem, kár volt belekezdenem, de mindig azt hiszem lehet magukkal értelmesen vitatkozni, megint csalódtam.

  21. Tóth Kati szerint:

    Most akkor miért is tüntet a csőcselék,mi nem tetszik?A rezsicsökkentés,a gyerekek nagy részének járó ingyen menza,ingyen tankönyv,Erzsébet tábor,gyerekek után járó adókedvezmény,épülő-szépülő kerület,főváros,ország?Mi nem tetszik,a havi 400 ft útdíj-1/3 doboz cigi ára.Ja és a vidékieknek ez a díj 2/3-os csökkenést jelent.Lehet hőbörögni,de mindig azt látom,hogy a hőbörgők.irigyek-primitívek sosem tesznek le semmit az asztalra,de mindent elvennének.Kicsit nyugodtabban fröcsögjetek,kevesebbet acsarkodjatok és többet dolgozzatok!Hajrá Magyarorzság,hajrá magyarok!

  22. nagyapó szerint:

    Bercsik Károly! Kár érvelni. Egy bolsevik nem vitázik, egy bolsevik kinyilatkozik (L. 6.Lenin). Nekik nem kell olvasni (szelektív gyűjtőbe velük) minek, a válaszuk mindig kész. A csepeli Ságvári klónok ugyanazt hajtogatják.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  23. Tarjányi László szerint:

    Persze hogy nincs demokrácia, hiszen szólásszabadság sincs! Itt mindenki az ír és mond amit szabad! Egy kutya kölykei vagytok mind! Igaza van Kövér Lászlónak, “kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna!” Ami persze őrá is vonatkozik, vöröskatona nagyapját, pápai MSZP-elnök nagybátyját figyelembe véve, meg hogy mennyire tiszteli az ellenzék képviselőinek szólásszabadságát! Egyikőtök sem demokrata, mert nincs egy szavatok sem arra, hogy Magyarországon nem lehet bármiről véleményt nyilvánítani! Például a holokauszt teljesen tudománytalan kommunikálása ügyében. Tudománytalan, mert a tudomány tételeit szabad vitatni és aki képes rá, cáfolni!
    Ami pedig az ECHO tévében szereplő Nógrádi Györgyöt illeti, őt érdemes meghallgatni, mert teljesen korrekt véleményt mond, pedig ő is az általatok preferáltakhoz tartozik, de ő ezzel nem él vissza és nem is igyekszik ebből előnyt kovácsolni.

  24. gottseidank szerint:

    @Tarjányi László 2014. december 17., szerda – 20:32
    “Persze hogy nincs demokrácia, hiszen szólásszabadság sincs! Itt mindenki az ír és mond amit szabad!”

    Kedves @Tarjányi László! Ezek szerint ön itt most rabláncoktól igázottan hazudik, mint a vízfolyás. Vagy Ön az egyetlenegy csodálatos és emberfeletti kivétel?

  25. gottseidank szerint:

    @Cs.Pepe szerint minden mindig ellenkezőleg van, sőt. Ráadásul ma láthatólag elég ingerült ahhoz, hogy bármit el bírjon olvasni. Csak egyben biztos: “Országomat egy virsliért!” – C-c-c-c-c! Holnapra megbánod, Pepike!…

  26. Tarjányi László szerint:

    Az itten Magyarország értendő! Hol lehet véleményt nyilvánítani a holokausztról?

  27. elhallgattatni szerint:

    a “kopasz” gyerek akinek betört a feje, akkor sérült meg, amikor a rendőrök lefújták a vörös hordát. Hogy, hogyan sérült meg?
    Az egyik fényképező kamerát fejelte le.

  28. gottseidank szerint:

    Tarjányi László
    2014. december 17., szerda – 21:16
    “Hol lehet véleményt nyilvánítani a holokausztról?”

    Szerintem bárhol. Akár itt is. Nyugodtan. Mások is teszik.
    (Mellesleg a jelek szerint a Nógrádi György is csak meg tud szólalni valahogy abban az ECHO tévében, ha látod és hallod… Sőt. Máshol is meg tud. Nemcsak a tieink, hanem a mieitek médiáiban is.)
    Persze, aki szól, kiteszi magát a válaszoknak. Elvégre ez is szabad jogaink sorába tartozik. Nemcsak a hülyeség.

  29. helyi szerint:

    “Az ellenzék most amerikai pénzből tombol”- írja Ábel Attila. Ez felettébb egysíkú látásmódot tükröz alpolgármester úr! Az utcán lévők közül nem mindenki ellenzéki, hanem egyszerűen elege van a hatalmon lévők urizálós, pökhendi , lekezelő, a szegényeket semmibe vevő stílusából és ezt ki szeretné fejezni. Nem szimpatizál se gyurcsánnyal, se orbánnal, csak ÉLNI szeretne, de nem hagyják! Remélem világosan fogalmaztam

  30. felix szerint:

    Nem amerikai pénz, hanem a fidesz szemétségei viszi az embereket, pártállástól függetlenül az utcára. A tüntetés költségeit úgy adjuk össze a történés alatt.

  31. Bugi szerint:

    Felix, nektek az a szemétség, hoygy az emberek nem szavaztak rátok. Tájékoztatlak, hogy az nem szemétség, hanem maga demokrácia, ahol nem kötelező már rátok szavazni.

  32. felix szerint:

    Bugi.
    Félre beszélsz?
    Ezt mire fel írtad.
    Mindenki arra szavaz akire akar.
    Nagy kínban lehettek, ha már ekkora marhaságot kell írnod.

  33. andrás szerint:

    Milyen tüntetés? pár száz “csegevarás” barom,a képen látható szélsőbalos szoborleöntő,pár tucat Gyurnyány nyalonc,meg egy hamis pap! Ugyan menjetek már!

  34. felix szerint:

    andrás.
    Az biztos, hogy ez nem a fizetett és leszállított birkamenet, de éppen elég ahhoz, hogy Orbán nem engedje őket az utcára.

  35. bonifác szerint:

    Hál’ Isten, tombol a Vörös Horda. Melyik “demokráciában” lehetne úgy következmények
    nélkül gyalázni a miniszterelnököt, mit az ATV ” véleménytukmálói”? Mi nektek a demokrácia? A lefüggönyözött Pobjeda? Az ÁVH?! Vörös fejű hülyegyerekek hülyeségeket
    beszélnek, ha megkérdezik: oké, öcsi: mondd már meg mit akarsz? Mekeg, makog, mert
    azt sem tudja minek ment oda. Lehet, hogy a kormány időnként hibázik, de azért nem
    kéne Ukrajnát utánoznunk. Mert most ez a Ti lehetséges alternatívátok. Tegyétek csak
    zsebre az amcsi pénzeket, tegyétek amit mondanak, és lesz mit siratnotok. És a legszebb:
    diktátorok utódai demokrácia után siránkoznak! Félix! A birkák Ti vagytok, a békemenet
    azért szúrja a szemeteket, mert van fél millió becsületes ember, aki képes a jó ügyért
    fizetés nélkül is az utcára menni. A júdáspénzt majd Ti kapjátok az USA nagykövetségén,
    ha elvégzitek a piszkos munkát…Legfeljebb beledöglünk néhányan,,,

  36. Cs.pepe szerint:

    gottseidank

    Szóltam én hozzád? Egyébként mi bajod velem, mire írogatsz nekem? Ha más a véleményed mint az enyém, nem baj, csak mond el mi az. De úgy látszik értelmesen nem tudsz reagálni, nem baj, ez téged minősít. Ja és én már kinőttem az oviból, ahol a másik nevének csúfolása vicces.
    No további jó agymosást, bár neked már nincs mit, mosás közben elfogyott.

  37. Cs.pepe szerint:

    Karcsi (?) kocsmatöltelék nagyapó, bocs de nem vagyok biztos a törzshelye nevében, múltkor írta, de nem biztos, hogy jól emlékszem, ezért elnézést.
    Na öreg iszákos, láttam egy jó ábrát a cinken, rögtön maga jutott eszembe:

    http://cink.hu/hogy-viszonyulnak-egymashoz-a-kommunistak-es-a-kdnp-sek-1671642153

    Tudom, hogy szenilis, de elmondom még egyszer hátha egyszer megérti, én nem voltam soha komcsi, pedig akkor jártam gimnáziumban, amikor OV KiSZ titkár volt, maga pedig a vörös zászlót hordta a május 1-jei felvonuláson. Én soha nem voltam KISZ tag sem, nem úgy mint maga, aki csak azért végezte el az iskoláit, mert jó párkatona volt. Látszik, most is idéz Lenintől!
    Ha maga annyira nagy antikomcsi, mondja már el, hogy mit énekeltek a kínai követség előtt a Tiananmen téri vérengzés miatti tüntetésen? Ja hogy maga akkor még komcsi volt, az más!

    További jó kecskeszar evést öreg!

  38. felix szerint:

    bonifác.
    A birkamenetet az alapítványnak lökött milliókból szervezik itthon és külhonban ingyen budapesti úttal.
    Nekem eddig 2000 forintomba került, hogy tüntettem 3 X 500 + 300 + 200. Ennyi a különbség a fizetettek és a fizetők között.
    Nekem te nem tudsz, hülyeségeket beadni.

  39. gyalog szerint:

    “Bercsik Károly! Kár érvelni!”

    Ez igaz, nagyapó, kibújt a szög a zsákból. Titeket érvekkel befolyásolni lehetetlen. Ahhoz belátásra van szükség és intelligenciára. Leginkább érzelmi intelligenciára, amely alkalmas egy értelmes eszmecserére. Ti kevéssé vagytok erre alkalmasok. Nagy kár…

  40. Tarjányi László szerint:

    Ez sem véletlen, a nácizmus ideológiáját nem Hitler találta fel, hanem egy ukrajnai születésű izraelita, aki persze szintén véletlenül egy időben járt Magda Friedlanderrel, Joseph Goebbels későbbi feleségével.
    Valamiért ezzel nem szoktak dicsekedni!

    “A tulajdon”képpeni náci ideológiát először a cionista Viktor Chaim Arlosoroff fogalmazta meg a Zsidó Nemzetiszocialista Párt számára készített manifesztumában, amely a “zsidó nemzetiszocializmus” /Der Jüdische Volkssozialismus/ cím alatt jelent meg Berlinben 1919-ben, Hitlernek a Német Munkáspárthoz való csatlakozás évében. Náci-zsidó manifesztumában Arlosoroff a hitleri ideológia valamennyi alkotóelemét bemutatta, így az internacionalizmus és bolsevizmus ellenességet is: “A nemzeti eszme az egyetlen, amely lehetővé teszi a nemzetek közötti ligát. A kozmopolita szocializmus a bolsevizmus időleges sikere ellenére is kapitulálni kénytelen” – írja, majd a zsidó nemzetet a “létért való küzdelemre” hívja fel a Felvilágosodás asszimilációs mozgalmának örökségét valló pártok ellen, amely mozgalom szerinte egy “nem faji alapokon álló emberiség érdekében kifejtett obskurus törekvésből” származott.”

  41. felix szerint:

    Forrás megjelölés nélküli kitalációnak tűnik. Az eredeti forrást nem találom.

  42. nagyapó szerint:

    Cs.pepe! Szövegéből nem tűnik ki, hogy járt gimnáziumba. Gondolom ez is egy olyan utólagos tett, mint amikkel fényezi magát. Annyi hőstettet sorol föl, mint “hugyos Józsi”.
    Lenint idézni könnyű, mivel a Cs.pepe-féle bunkók elhiszik, hogy 6. Lenin írta. Még a legvadabb komcsik sem olvasták összes műveit, így ugyanúgy pofára esnek, mint maga.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  43. grün szerint:

    felix!
    Így zagyvaság, de itt van ahonnan másolta T.L.! 😛
    .
    http://www.freepress-freespeech.com/holhome/kiscikk2/revizio.htm

  44. felix szerint:

    grün.
    Ezt megtaláltam, de a “Hunnia” nem forrás.

  45. felix szerint:

    Találtam olyat is aki azt írja, hogy “ezt találtam, aki nem hiszi járjon utána”
    Normális embernek az ilyen kevés.

  46. nagyapó szerint:

    gyalog! Nem kell játszani a bolsevikot. Kevesen vannak, különösen a értelmiség körében. Ott nagyobb a polgári oldal előny mint 2/3.
    Talán keressen egy baloldali tudóst pl. a Gábor Dénes-díjjal kitüntetettek között.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  47. Tarjányi László szerint:

    Itt látható Arlosoroff könyvének eredeti, 1919-es kiadása:
    https://archive.org/details/derjdischevolk00arlouoft

    Az adott oldalról frankón letölthetitek torrent-file-ban! 😀

    Ha beírjátok az Arlosoroff nevet a google-keresősorba, számtalan helyet jelöl meg, jó olvasást kívánok az eredeti náci gondolatokhoz! Kár a mérgelődésért, a web igazi nagy találmány, a gondolatok szabad áramlását biztosítja mai korunkban, amikor mindenki azt ír amit szabad és azt olvas amit szabad! A web megtöri a választott nép privilégiumát a szabad tájékozódáshoz, így a szolganépek előbb-utóbb észhez térnek!

  48. grün szerint:

    “Ő az Apostoli Magyar Királyság kormányzója, saját magát nevezte ki annak. Amúgy eredetileg asztalos, aztán egy bútorgyárnak lett a tulajdonosa, majd a cég elvesztése után úgy érezte, egyetlen lehetősége maradt: rendszert kell váltani. Kedd délután fél háromra hirdette meg, hogy átveszi hazánkban a politikai hatalmat. Megnéztük, hogyan csinálja. Nagytotál Kecskemétről, Borbély Józsefről. Ugye látják benne magunkat, a politikát, Magyarországot? Kakukk.”
    .
    Fejedelmi dolga lesz a vigyorgóban, ha összekerül a Vezírrel! 😛 😀
    .
    http://www.hir24.hu/nagytotal/2014/12/18/borbely-jozsef-kedden-14.30-kor-atvette-a-hatalmat-magyarorszag-felett/?fb_action_ids=1540983709492316&fb_action_types=og.comments

  49. Tarjányi László szerint:

    A szocik különféle díszekkel próbálták a saját vörös zászlójukat a többiekétől megkülönböztetni, a kínaiak sárga ötágú csillagokkal, a szovjetek fekete sarló-kalapáccsal, a németek meg fehér körbe helyezett fekete szvasztikával.

    Magda sógorrá tette Arlosoroff-ot Goebbels-sel? 😉

  50. grün szerint:

    ” a szovjetek fekete sarló-kalapáccsal ”
    A szovjet zászló:
    Vörös, fehér sarló-kalapáccsal, fölötte ötágú vörös csillaggal! 😛

  51. Tarjányi László szerint:

    Le se kell tölteni torrent-fileban a fenti könyvet, az adott lapon teljes nagyságra állítható és a képen levő nyilakkal lapozható, sőt egy ablakba beírt kifejezés szerint kereshető is benne!

    Például a 14-dik lap alján: “Deshalb muss der jüdische Sozialismus eindeutig und klar national sein.”

  52. Tarjányi László szerint:

    Tévedtem, s grün is tévedett! Szovjetunió zászlaja vörös, rajta SÁRGA sarló-kalapács és SÁRGA ötágú csillag (a belseje persze vörös, mert a kontúr van ábrázolva).

  53. grün szerint:

    ÍTarjányi!
    Noná, hogy tévedtem, azért hogy örülj! 😛 😀

  54. joságos szerint:

    Bizony tévedett T. Tarjányi László! Még hozzá nem is egyszer. A szvasztika soha sem volt német jelkép! Amiről maga irt az a horogkereszt amely a náci harmadik birodalom jelképe volt. A szvasztikának a szárai jobbról balra vannak megtörve 90 fokban Hitler gyűlöletes jelképének pedig balról jobbra! Végezetül; a horogkereszt ahogy azt fentebb írtam a nácik jelképe volt és nem a németeké.

  55. Tarjányi László szerint:

    http://hu.wikipedia.org/wiki/Szvasztika
    A két lehetséges változatot (egymás tükörképeit) többféle módon is nevezik:
    balra vagy jobbra néző;
    balkezes vagy jobbkezes;
    az óramutató járásával azonos vagy ellentétes irányú.
    Az első változat könnyen értelmezhető: a talpára állított szvasztikára nézve a felső kar a néző balja vagy jobbja felé mutat; eszerint a szvasztika is balra (卍) vagy jobbra (卐) néző.
    A balra forgó szvasztika elnevezése latin eredetű szóval szinisztrogirát, a jobbra forgóé pedig dextrogirát.

  56. hajaj szerint:

    Szerintem ez már a “megcsömörlés kezdete,” -s nem csak a hatalmi érában,- melynek kiváltója a szőnyegek alatti szerzéseknek a nagyságrendje. Valamint sok kényes témának az alá való besöprése. Nem véletlen, hogy a “kibeszélőket” eltávolították a közelükből. Szájzár van, (volt) kérem! Egy biztos, elkezdődött egyfajta erjedési folyamat, amelyet már nem csak a NÉP, nem tűr el! Minden hatalom lehet szédítő, és mérhetetlenül “zsákmányszerző.” E két terület foglyává, könnyen válhatnak, még a “jók” is. Óriási harc folyik a “zsákmányszerzés hadműveleteinek” megvalósításáért! Önző, önös érdekek érvényesülésének beteljesüléséért. Vesztüket érzik?
    Én egy Fidesz párti 1989 óta, s hogy vagyok-e? “Az idő igaz, s eldönti ami nem az!”

  57. gyalog szerint:

    Van hova hátrálni:
    Irány szakadék! Egyébként “jobboldalon” festik a korlátokat, miközben a rendszer dől. Nem az a gond, hogy dől egy embertelen és igazságtalan rendszer, hanem az, hogy nincs váltásra emberileg esély, csak náci/fasiszta modus áll rendelkezésre. Mindkét oldal vétkes, a jobb is a bal is. Az, hogy egy ily undorító alaptörvényre letette az esküt az ellenzék, minden jogát elvesztette a váltás jogához.
    Borzasztó az egész, úgy ahogy van!
    Szeretettel, gyalog

  58. mandaf szerint:

    Hörögj bolsevik csürhe, míg visítsz addig az ország jó úton halad.
    Az állam adósság, munkanélküliség, infláció csökken, GDP-nő.

  59. Tarjányi László szerint:

    Orbán veje, Tiborcz István cége idén 2.9 Milliárd Forint közbeszerzést nyert, jellemzően uniós finanszírozású közvilágítási pályázatokon. A pályázatok előkészítését Tiborcz István korábbi üzlettársának cége végezte, s ezeken a pályázatokon rendre Tiborcz István cége nyert.
    Orbán Ráhel közzétette, hogy a félévenként 15 millió Forintot kitevő svájci tandíjat a férjével maguk fedezik, az nem az Orbán családot terheli, ők a “saját lábukon állnak”.
    A 0 kockázatú üzletet aztán tovább lehet adni a valódi kivitelező cégeknek, egészen biztosan kétszámjegyű %-os maradó részesedés mellett.

    Ezek a kapcsolati haszonszerzések fogják okozni a Fidesz bukását! Az okosok a hátralevő három évben megszedik magukat, majd utánnuk a vízözön.
    Mészáros Lőrinc 2011-ben lett felcsúti polgármester, a gázszerelő vállakozónak is elég volt három év, hogy sokszoros milliárdos legyen.

    Aztán majd lássuk meg, mit tesz a magyar nép! Én biztosan nem fogok sehol fát ültetni! 😉

  60. Tarjányi László szerint:

    http://www.alfahir.hu/14_jel_ami_arra_utal_hogy_haboru_varhato

    Úgy látszik, a békenobeldíjas Obama háborúba akarja rántani a NATO-szövetségeseket Oroszország ellen!

  61. hajaj szerint:

    Na és kik készítik mindezt elő?

  62. bonifác szerint:

    Félix! Én a naivak családjába tartozom, soha egyetlen fillér hasznom nem volt abból, hogy
    melyik pártot támogatom. Én nem támogatom a liberálterroristákat,és “Jóbarát ” úrtól
    így nem kaphattam pénzt. Soros úrnak sok magyar liberálbolsi zsebében csörög a pénze.
    Nem Obama, hanem az őt pénzelő Hatalom akar háborút.Az amerikai katona híres a
    töketlenségéről.(Ez apám véleménye volt, háborűs tapasztalatai alapján) Háborúit a PÉNZ nyerte. De a legtöbbet így is elveszítette. Oroszország
    nagyon rágós falat. Remélem a héja idióták még időben rájönnek.

  63. felix szerint:

    Bonifác!
    Ugye csak viccnek szántad azt, hogy Amerika háborút akar az Oroszokkal.
    Ezt a sületlenséget azért ne vedd be.

  64. grün szerint:

    Miért akarna háborút Obama, amikor gazdasági úton is lenullázhatja Putyinisztánt?!

  65. Tarjányi László szerint:

    Az USA magát nullázta le gazdaságilag! Hitelpénzből él, folyamatosan meg a pénzkibocsátás. A gazdasági többlettel rendelkező országok meg ebbe a spekulációs pénzbe fektetik be az el nem fogyasztott többségüket. Oroszország is jelentős dollártartalékkal rendelkezik, amit most piacra kell dobnia a saját fizetőeszköze védelmében. Azokat a dollárokat valós gazdasági tevékenység eredményeként halmozta fel, s most a Soros-féle spekulánsok miatt kell megszabadulnia a semmilyen fedezettel nem rendelkező papírfecni vagy számítógépes számsorok formájában létező virtuális pénztől. Amerikának annyira nincs saját termelése a felhsználáshoz viszonyítva, hogy tavaly majdnem csődbe ment. A Képviselőháznak kellett megnövelnie az amerikai állam hitelfelvételi limitjét! Még a repülőgép-anyahajók és a vadászgépek sem kaphattak volna üzemanyagot, az állami alkalmazottak millióiról nem is beszélve! Kína egy szempillantás alatt tudná az USÁ-t bedönteni EGYETLEN PUSKALÖVÉS NÉLKÜL, mindössze a NÁLA LEVŐ AMERIKAI ÁLLAMKÖTVÉNYEKET KELLENE FELMONDANI!

    Nem értem mit lelkendeznek a liberálisok az Egyesült Államokért, amikor is a hitelből élő állam tartja életben segéllyekkel IZREALT, amely még nála is eladósottabb! Rég összedőlt volna, ha a világ országaira kiépített zsidó pénzszivattyú és az USA nem tartaná folyamatosan lélegeztetőgépen!

    Közgazdaságilag magasan képzett szakemberek már számtalanszor leírták ezt a hitelpénz körfolyamatot, csak a hülyék és a szándékosan gonoszok hisznek még az USA és a kistestvér, Izrael pozitív gazdasági tevékenységében. Olyanok mint a RÁKOS DAGANAT, amely háromszor annyi cukrot használ fel mint más szövetek!

  66. grün szerint:

    Akkor “Azért szar nekünk mert Amerikának is az?!” Hofi
    .
    De már igyekszünk utánuk, nő az adósságunk, a szegénység!
    Hruscsov álma volt, hogy húsz év alatt utolérjük az USA-t!
    Erre mondta nagyapám, hogy csak meg ne előzzük őket mert meglátják ki van a seggünk a gatyából!
    Csak egy napokban közölt adat:
    Rendszerváltás óta 4% a felzárkózásunk Európa átlagához! 😛

  67. grün szerint:

    Most látom a lényeg itt maradt!
    Lehet értékelni a fejlődésünket! 😛

    http://szamvarazs.blogspot.hu/2012/12/a-magyar-allamadossag-alakulasa.html

  68. joságos szerint:

    T. bonifác! Legyen olyan kedves és írja meg hány háborút viselt az USA és ebből mennyit vesztett el?

  69. nagyapó szerint:

    joságos! Talán néhány a nagy győzelmek közül. Korea, Vietnam, Irak 1, Irak 2, Afganisztán…

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  70. joságos szerint:

    Nagyapó! Nem magának szolt a kérdés, de ha már bele szolt! Koreában ki nyerte meg a háborút? Vietnam valóban fiaskó volt/talán ismeri a szó értelmét/. Az első Öbölháborút hány nemzet vívta és ki volt az aki veszített? Az iraki és az afganisztáni háború meg sajnos még nem fejeződött be. Aztán ha bele kontárkodott a kérdésbe! Nem válaszolt a kérdés első felére.

  71. hajaj szerint:

    Tölgyessy: Pár hét alatt megingott az Orbán-rendszer, ki tudja, hol áll meg?

    A centrális hatalom ötéves térfoglalásával szemben az elmúlt hetekben valami megmozdult a társadalomban. A miniszterelnök továbbra is hisz rendszere küldetésében. Minden tehetségével és hatalmának összes eszközével küzdeni fog azért, hogy a demonstrálók a közrend megbontójaként lejáratódjanak, a tiltakozások idővel elhaljanak, és ne tudják tartósan meghatározni a közvéleményt. A történtekben az elmúlt negyedszázad általános lecsúszását megfordító új magyar kezdet esélye is benne van, ám a minden korábbinál megoldhatatlanabb bajokhoz vezető, ukrán típusú káosz felé vivő mozgás lehetősége is. Hogy mi lehet ennek a vége? Tölgyessy Péter elemzése, első rész.
    2014 három fölényesen megnyert választása után egyszerre alig néhány hét alatt megingott az Orbán-rendszer gránitszilárdsága. A sorozatos tiltakozó megmozdulások keltette repedések még voltaképpen csekélyek, ám ki tudja, hol állnak meg. A megalkotói által mozdíthatatlannak eltervezett Fidesz-hatalom alatt megmoccant a közvélemény. Váratlanul elképzelhetővé vált a hosszú évtizedekre berendezkedni kívánó rezsim visszafordíthatatlan megroppanása.
    http://index.hu/belfold/2014/12/22/tolgyessy_peter_elemzes_elso_resz/

  72. Tarjányi László szerint:

    A GONOSZ valóban Amerikában lakik!

  73. Tarjányi László szerint:

    Az utolsó mondat szerint, ma azt csinálja amihez annak idején nem volt kedve!
    Mindig is gondoltam, hogy Orbán Viktor nem lehetett valami jó tanuló. Ebben Gyurcsánnyal közös, az sem a tanulmányairól volt híres a pécsi főiskolán.
    Ezért van szüksége a Habony meg a Hegedűs Zsuzsa-féle tanácsadókra, bár Lázár tanácsadója Zoltai Gusztáv sem semmi!
    Érdekes Orbán Viktor mondata, hogy Simicska volt közöttük a legokosabb. Ész, hová mész!

  74. Tarjányi László szerint:

    “A hivatalos China Daily hétfői jelentése szerint ha Oroszország szükségét érzi, Kína azonnal kész segíteni az orosz gazdaságot. Wang Yi kínai külügyminiszter közölte, hogy Moszkva és Peking folyamatosan segítették egymást a múltban, és így van ez a jelenben is.”

    PÉLDÁUL PIACRA DOBHATNÁ A NÁLA LEVŐ AMERIKAI ÁLLAMKÖTVÉNYEKET! 😉

  75. felix szerint:

    Remélem, hogy a kormánypártiak nincsenek ezen a Rákosiféle propaganda szintjén.
    Ez a szerencsétlen már tudja, hogy lejárt, csak nem akarja elhinni.

  76. na hát, még ilyet szerint:

    Akik a Blahán kapják meg a karácsonyi menüt

    http://index.hu/video/2014/12/24/etelosztas/

    Tényleg van még hová hátrálni?

  77. felix szerint:

    Ügyesek a krishnások.
    Ezeket az adományokat nem nyúlta le a kormány.

  78. bonifác szerint:

    Herr Félix! Nem Obama akarja a háborút, hanem az az idióta csoport aki azt hiszi, itt az idő.
    Obama egy bohóc, akit a “pénz” mozgat. Fogalmazhatnék másként is, de (szándékosan!!!)
    félreértenék.Hej, haj, Hajjaj! Orbánt már rég levadászták volna, ha nem úgy vigyáznának rá. De lehet, hogy akaratod ELLENÉRE igen megsiratnád. (később) Tarjányi úrból bár Isten beszélne! A baj az, hogy a jelenlegi helyzet sajnos nem indokolja…Amcsi “barátaink ”
    reakcióit szeretném meglátni! A kínaiak nem a mi “nyelvünket “beszélik. Beképzelt, idióta
    amerikaiak előnyben!! Nekünk, magyaroknak egyetlen célja lehet: az amerikai hegemónia
    ellen megvédeni kis magyar érdekeinket.Az Atlanti Szerződés a MI halálunkat okozná.
    Minden idióta elvtársi, és liberál- idióta véleménnyel szemben. ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT az Euró Alanti Szerződéstől!!!!

  79. Tarjányi László szerint:

    Ez a Tarjányi nem az én fajtám! Mi sohasem voltunk, vagyunk és leszünk liberálisak! Bennünket nem hív meg naponta Kálmán Olga az ATV-be. Felvett nevű Tarjányiak jobban tennék, ha mint a korábban Kertész visszavenné apái nevét, Korniss Mityu.

  80. Jeniszej szerint:

    Mi a módi Európában, hogy a “kis országokat”
    szépen besorozzák az újkori rabszolgaság rendjébe.
    Pofázhatunk, utazhatunk – megkarcsúsodva, korgó gyomorral.
    Szabadak vagyunk!
    Igaz! – ez nem semmi.
    Milyen világ ez?
    Amikor a legkiszolgáltatottabb réteget sarcolja meg a kormány és a pénzvilág bérencei, a rabló bankok.
    Hirdetik a hazugságot: – a pénz helyettünk dolgozik!
    Miközben több millió magyar embert forgat ki lakásából, saját hazájából.
    Érték előállítás nélkül, galád módon fosztják ki az országot.
    Spekulációval, hatalmas profit éhséggel, saját haszonleső, érdekeik szerint irányítják a világot.
    Kényük, kedvük szerint, – vesszőcsapásra idéznek elő válságot a rablók bankjai, – ha úgy tartja éppen kedvük és érdekük.
    Ha kap éjszaka puncit a bankvezér akkor nincs válság, – de nincs ám!
    Ha nem, akkor csap egyet a “vesszőjével”
    Ezért lehet feltenni a kérdést. – Mi lesz, mi lett a szocik után – az Óperenciás tengeren túl? –
    mese, mese meskete az üveghegyekről?
    Ezért igaza lehet azoknak, akik azt mondják – Teljesen esélytelen a Fidesz kormány arra, hogy a szocik által kirabolt országban némi kalimpáláson kívül megtehessen valamit az ország csődje ellen.
    Se segítségük, se mozgásterük nem lesz, vagy mindent segítséget megvon a fejlett nyugati világ gazdasági terroristái? – akiknek nem először kaparja ki a Kis Magyar Nép a gesztenyét!”

  81. Építs, és ne rombolj szerint:

    “Kövér: Washington az egész magyar elitet le akarja cserélni”
    “van még hová hátrálni?”

    Szerintem 1989-től az egész garnitúrát, minden szintről, párthovatartozástól függetlenül, vagyonuk megfosztásával kell elzavarni, Lacikám! Egy régi cimborátok.
    Most, hogy több idejük van az embereknek véleményeiket leírni, (rég nem látott számban) nagyon jó teszt a valósághoz hű felmérésekhez, amelyek szinte döntő többségben (olvasgatva a véleményeket) az elmúlt 25 év valamennyi politikusát szívük mélyén “jó messzire” zavarnák el.
    Döntő többségük felelős 242 milliárd dollár külföldre történő áramlásáért, saját, külföldi számláikra való “átkonvertálásáért.” Nem utolsó sorban kb. 273 ezer? milliárdnyi nemzeti vagyon “eltűnéséért,” az ország ilyen nagyarányú nyomorba döntéséért, miközben a mindenkori éra, hihetetlen nagyságrendű vagyonokkal gazdagodott, igen rövid regnálásuk ideje alatt!!!
    Soros Györgynek is sokkal több időre volt szüksége ilyen nagymértékű vagyonra szert tenni, ráadásul, ő még tud is valamit, amit valljuk be, mi még felületesen is alig alig.
    Röviden elege van a többszörösen becsapott NÉP-nek akiket, átvágtak, szemünkbe hazudtak a mindenkori önjelölt politikai elitek. Ez a 25 év mérlege!

  82. Építs, és ne rombolj szerint:

    Arra a kérdésre, hogy mi a céljuk az amerikaiaknak, Kövér László kijelentette: úgy tűnik, most már nem elégednek meg azzal, hogy egy másik kormány jöjjön a mostani helyett, hanem teljes kormánypárti és ellenzéki elitcserében gondolkodnak.

  83. nagyapó szerint:

    Rendkívül primitív, de rendkívül hatásos a mindenki politikus lop, minden politikus korrupt. Ha egy LMP-Jobbik páros kerülne hatalomra, már egy év múltán ők is korruptok lennének a kocsmákban.
    Soros csodálatos szakember. Akárcsak Rothschild ő is kitűnően tud a bennfentes információkra építeni. Nem véletlen, hogy legnagyobb bukása Kínában történt.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  84. Építs, és ne rombolj szerint:

    Vétkesek között cinkos aki néma.

  85. nagyapó szerint:

    Az ENSZ közgyűlésén november 21-én elsöprő többséggel elfogadott egy határozatot, amely a nácizmus, újnácizmus, a rasszizmus, a negatív faji megkülönböztetés és az idegengyűlölet elleni küzdelemre buzdít.
    A szavazás eredménye:száztizenöt igen és ötvenöt tartózkodás mellett az Egyesült Államok, Kanada és Ukrajna elutasította.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  86. Tarjányi László szerint:

    “vesszőcsapásra idéznek elő válságot a rablók bankjai”

    Leírni kevés! Kik ők? Mármint a rablók, akiknek bankjai vannak!

    A bajt tetézi a félmunka!

  87. Építs, és ne rombolj szerint:

    Több mint 1700-an mondtak, írták le véleményüket.
    Döbbenetes!
    http://www.origo.hu/itthon/20141227-kover-washington-az-egesz-magyar-elitet-le-akarja-cserelni.html

  88. Építs, és ne rombolj szerint:

    Már 1864-en “éltetik” a mindenkori elitet.

  89. Építs, és ne rombolj szerint:

    Emberismeretből Amerika, és az ország is levizsgázott, hiszen Amerika az ifjú titánokat anno demokráciára oktatta saját egyetemein, az ország pedig bevette a volt fiatal demokraták luftballon politizálását, amelynek lehangoló eredménye XXI. században a FÉL ORSZÁG NÉLKÜLÖZÉSE, amelyet a kormányfő észre sem vesz annak ellenére, hogy a HírTv is bemutatta mekkora szegénységben élnek nem csak zemberek, CSALÁDOK!!!
    Egyikük úgy tépte szét az asztalára tett csokit, és fogyasztotta el, amint a SZEGÉNYEKKEL, a munkanélküliekkel BÁNNAK, hiszen nem jött le számára a tábla csokoládé üzenete!!!
    BAJ VAN FIÚK!!!!

  90. Miska72 szerint:

    Fletó bevetette volna a Droidokat azonosító nélkül, hogy megvédje a trónját a “csőcseléktől” 🙂

  91. felix szerint:

    Miska!
    Ennek nézz utána, mert ostobaság.

  92. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    Gőgös Zoltán mszp-és politikus egyik este a TV hiradóban elismerte mosolyogva, hogy többek között ők is szervezik rendszeresen a sztrájkokat, tüntetéseket, ez alól a többi baloldali párt sem kivétel ők is rendszeresen jelen vannak a tüntetéseken elismerték, ja és a “jó barát amerikai ” Andre Gottfriend, is hol itt hol ott tűnik érdekes módon fel.

  93. felix szerint:

    Anikó.
    Mondj egy sztrájkot amit a szocik rendeztek.

  94. Tarjányi László szerint:

    Kínának 4 ezer, Oroszországnak 2,2 milliárd dollárja van amerikai államkötvényekben, részvényekben. Az USA-nak az jó lenne, arra is játszik, hogy inflálódjon a dollár. A Kínaiak jelenleg napi 1 milliárd dollárt utalnak az USA-nak. Amennyiben ezt csökkentik és a petrodollárt megszüntetik, mint a világ legtöbb olajat, gázt vásárló országa és Putyin januártól nem is jegyzi az Oroszországban a dollárt, akkor ezek a 18 ezer milliárdos hiányuk mellett padlót fognak.
    Hunhir.info

  95. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    Felix kérdezd meg a Gőgöst, ő nyilatkozta, hogy benne voltak ők is a sztrájkszervezésekben mondta, ill. nem tagadta le a riporter kérdésére.

  96. hajaj szerint:

    “Az MSZP visszavezetné Európába Magyarországot”
    Az ISM-s Újhelyi vezérletével!
    Valóban van hova hátrálni!
    http://www.origo.hu/itthon/20141228–az-mszp-visszavezetne-europaba-magyarorszagot.html

    U. I.-nak mindenek előtt meg kellene már válaszolni konkrétan, hogy mi volt a szerepe, az ISM-ben.
    Talán még dicsekszik is azzal, hogy a “rendezés jogáról több nyugati nagyváros lemondott.”
    Vajon miért? Gondolkodni kellene a tökfilkónak.

  97. hamar szerint:

    Befejeződött a rezsicsökkentés programja

    Milliárdok maradtak a zsebekben

    Befejeződött a kormány lakossági rezsicsökkentési programja, az idén több százmilliárd forint maradt a családok zsebében. Ugyanakkor még nem látni, hogy milyen hatással lesz a kőolaj világpiaci árának zuhanása a hazai fogyasztói árakra. A kormány korábbi bejelentései szerint már foglalkozik a vállalati rezsicsökkentés lehetőségével is.

    ahttp://magyarhirlap.hu/cikk/13232/Befejezodott_a_rezsicsokkentes_programja#sthash.jebpUVuL.dpuf

  98. Anonymus szerint:

    Látom itt is vannak fanatikus FIDESZ hívők, akik épphogy be nem bújnak Ábel Attila seggébe. Nem elég seggnyalónak lenni, annak is kell látszani. Hátha jut egy kis konc az elvakult majmoknak. Lényeg a hatalom, de lesz mikor az embereknek, nem lesz mitől tartaniuk, és elkergetik ezt a fos kormányt a Parlamentből, mert nem méltók rá hogy ott pöffeszkedjenek. Akik régen az Mszmp -ben voltak, most átpártoltak a “sárgákhoz”, és még azok komunistáznak. Fúúúújjj!

  99. nahát, még ilyet szerint:

    Már régen szinte teljesen mindegy ki milyen “hívő, ki kinek a popójába bújik.” A kommunisták évtizedeken át, de az összes utódaik is méltóképpen bizonyítottak, hogy egész egyszerűen méltatlanok az ország vezetésére. Önös érdekek vezérlik őket, a nép nyomora csak nagyon keveseket érdekel, azon a szinteken, ahol kellene.
    S Te Anonymus honnét bújtál elő, eddig melyik táborban rejtőzködtél?
    És most?
    Igazán érdekelne, a hovatartozásod.

  100. hogyan tovább? szerint:

    Azt gondolom a hatalmi éra, méltó felmérést kapott a hozzászólások révén. (IV. VH K. L. elit csere!) Szerintem nincsen azokon mit csodálkozni, elegük lett az embereknek abból ami min, 1989 óta folyik az országban. Esélyünk volt rendbe tenni az országot, felemelni lakosaival a civilizált gazdaságba, a kulturált emberibb életet élők országai közé. Ehelyett ismét az önző érdekek motiváltak, lettek a meghatározók, természetesen a NÉP igen súlyos és nagyméretű kárára.
    Most már egyre inkább ki lehet mondani a korábbi FIDESZ szlogent: ELÉG VOLT!!! az EGÉSZ HAZUDOZÁSBÓL, az önző érdekek érvényesítéséből, azok bűvészként ható műveleteikből.

  101. ebihal szerint:

    nahát, még ilyet!
    Érdekes megközelítés, tulajdonképpen minden mindegy, de azért a biztonság kedvéért
    rúgjunk bele a komcsikba! Azért a tisztánlátás kedvéért tegyük hozzá, az alatt a 4 évti-
    zed alatt megépült néhány százezer lakás, több ezer üzem, gyár, iskola és kórház. És ami a legfontosabb, olyan mértékű gazdagodást- mint a mai elitnél – , még a fő kommunisták
    esetében sem mutattak ki még utólag sem.

  102. erdélyi vagyok szerint:

    azért nem ciki nektek csepelieknek, hogy a mi adtunk nektek polgármestert?

  103. bonifác szerint:

    Drága Kreténke Anonimus! A seggbebújás művészete a kommunista- Mszp- liberálbolsi
    művészdegenráció kizárólagos tulajdona! Nincs a világon olyan haza, és nemzetellenes
    mozgalom, mint ők. Bocsi, a liberálisokat majd’ kihagytam. Bocsi, hogy kissé triviális
    voltam, de “névtelen” barátom rám borította a bilit. Nekem elfogadhatatlan, hogy hülye
    amerikai senkik parancsoljanak.Már most is seggfejeket küldenek nagykövetnek, ezzel
    is minősítve, mennyire vagyunk fontosak számukra. Ha megkötik az Atlanti Szerződést
    a mostani formájában, harmadrendű rabszolgák leszünk egy anglomán birodalomban.
    Nem hiába titkos a szerződés! Hülye komcsik ne tudják tönkre tenni a jövőnket!
    EMLÉKEZZETEK LINDNER BÉLÁRA!!! Ez a szerződés is olyan!!

  104. bonifác szerint:

    Hogy kötődik ez a témához? Mert aki rabszolga akar lenni, az “Jóbarát ” úr hazaáruló
    csapatát erősíti,DK, Együtt-PM -meg akit akartok….Mert ez nem hazai pártok közötti vita-
    Sajnos vannak pártok, aki akik a Hazát árulják- Pénzért.

  105. hogyan tovább? szerint:

    Azt nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy nem kismértékű társadalmi erózió, demoralizáció a kommunista éra alatt vert gyökeret, és ettől nem képes megszabadulni azok “leszármazottai,” akik valójában 1989 óta hatalmon voltak. Az emberi tudatnak az “átképzéséhez” emberibb életmódra, és min. egy emberöltőre van szükség. Nem lesz könnyű, de saját magunknak nehezítettük meg, s tesszük még ma is. Hová lett a nemzet karizmája?

  106. grün szerint:

    erdélyi vagyok!
    Aszondod, hogy Nagyvárad (Oradea) már Erdély, a Királyhágón innen?!
    Romániai magyar, tovább ne feszegessük!
    Ti nem szégyellitek egy szebeni szász elnökkel magatokat! 😛 😀

  107. bonifác szerint:

    Az igaz, hogy a szászok nem álltak mellénk. ( De átmentették megvették – őket a szász
    rokonok. Annyival talán jobb lesz, hogy idióta soviniszta román helyett realista szász lesz.
    De mindenkit meg lehet venni- sok babér most sem fog teremni a magyaroknak.

  108. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    Mai Index hír:

    Gyurcsány visszakozott, mégsem mennek a DK-sok zászlóval tüntetni

    A párttagokat sokat támadták amiatt, hogy a DK rá akart telepedni a tüntetésre.
    Nocsak mi történt ?

  109. hogyan tovább? szerint:

    Eeeez egy igazi szilveszteri mulatság, mit mondjak folytak a könnyeim, a röhögéstől! Fogunk-e ennél nagyobbat a nap folyamán nevetni?
    http://www.origo.hu/auto/20141231-a-benzinkuton-is-fetrengtek-a-rohogestol-ezt-latva.html

Itt lehet hozzászólni !