Diákok szépítik a buszmegállókat

Csepel.hu

Diákok szépítik a buszmegállókat

Csepeli diákok szépítik meg a kerület beton buszmegállóit. Németh Szilárd polgármester javaslatára az iskolások rajzokkal – főként természeti témájú és a gyerekvilághoz kapcsolódó motívumokkal díszítik a fedett várakozókat.

Szeptember 27-én a Nagy Imre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola és a Kék Általános Iskola tanulói dekorálták a Nyárfás utcai 148-as buszmegállót és a Királyerdei Művelődési Ház mellett lévő Repkény utcai megállót. Az alkotókhoz ellátogatott Borbély Lénárd alpolgármester és megköszönte önkéntes munkájukat.

Az önkormányzat forró teával, pogácsával és édességgel járult hozzá a példaértékű akcióhoz.

A közeljövőben az Iskola téri 35-ös, a Szebeni utca 151-es, a csillagtelepi 35-ös végállomás, valamint a Cseh Mihály utca (Szent István út falszakasz) buszmegállót az alapfokú művészeti iskolások, a Kölcsey Ferenc-, a Vermes Miklós-, a Gróf Széchenyi István- és a Mátyás Király Általános Iskola tanulói festik. A színes illusztrációkhoz szárazkrétát és vízálló színező pasztát használnak.

A buszvárakozókat előzőleg a Csepeli Városgazda Zrt. munkatársai tették rendbe. A vakolatokat kijavították, glettelték és kívül-belül lefestették a betonfalakat.

Remélhetően az esztétikusabb látványt nyújtó megállókat a város lakosai ezentúl sokkal jobban megbecsülik.

Forrás: Csepel.hu

4 hozzászólás “Diákok szépítik a buszmegállókat” bejegyzésre

  1. Jolly Joker szerint:

    Tehát ha jól értem, amikor pár graffitis összefúj valami köztulajdont IGÉNYES rajzokkal akkor az milliós károkat okozott és vandál és minimum karóba kéne húzni.

    Amikor viszont pár kisiskolás összefirkálja valami picasso rajzzal a buszmegállókat, akkor ahhoz gratulál a polgármester.

    Értem én, hogy kampányidőszak van, de évről-évre egyre nagyobb és égbekiáltóbb ellentmondások kerekednek ki belőle. 😀

  2. Gordon szerint:

    Nincs ebben semmi ellentmondás. A gyermekek szépet rajzolnak és mindenki örömére válik. A buszmegállókat bemocskoló balliberálisok meg szimplán bűnözők.

  3. ebihal szerint:

    Igazad van Gordon!
    Borbély Lénárd képes fele eléggé zavaró!

Itt lehet hozzászólni !