Soroksári gyilkosság: megtörte a csendet az anya

Szembe kell néznem a lányom gyilkosaival!

Blikk

Megtörte a csendet az egy éve kegyetlenül meggyilkolt Kardosné Gyurik Krisztina (†36) édesanyja. Katalin úgy döntött, kilép a nyilvánosság elé, hogy megvédje lánya becsületét.

– Kriszta az egyetlen gyerekünk, ő volt a támaszunk, az életünk. A gyilkosok azzal, hogy kioltották a kicsim életét, elvették a jövőnket. Egy évig hallgattunk. A mély fájdalomtól meg sem tudtunk volna szólalni, de most úgy éreztük, eljött az idő, hogy megtörjem a csendet – sóhajtott Katalin. 

– A lányomat megölték, ő már nem tud védekezni, így nekem, mint anyának kell megvédenem a becsületét. Nem hagyom, hogy bárki kutakodjon a múltjában, a magánéletében, olyan dolgokat közöljenek, aminek semmi köze nincs a gyilkossághoz. Ügyvédhez fordultam, és jogi lépéseket teszek azok ellen, akik megsértik Kriszta emlékét – magyarázta az édesanya, akit rettenetesen megviselt az eltelt egy év.

– A kezdeti bénultság után rajtam is, és a férjemen is eluralkodott a mély fájdalom, amit tetéz, hogy a mai napig nem tudjuk, hogy kik, miért és hogyan gyilkolták meg az egyetlen kincsemet. Tudom, hogy nagyon nehéz lesz, de szembe kell majd néznem azokkal, akik ezt tették a lányommal – fogalmazott Katalin, akit nagyon megviselt, amikor megtudta, hogy Krisztina milyen hevesen védte az életét a támadóival szemben.

– Amikor meghallottam, hogy a kicsim megverte a gyilkosait, a torkomba vert a szívem. Arra gondoltam, mennyit szenvedett, és senki nem segített neki. De az, hogy így küzdött, abból a lányomra ismerek, igazi kis kos volt, nem hódolt volna be senkinek – tette hozzá az édesanya, aki most már unokáját, Rolandot félti a legjobban.

A kisfiú ugyanis nagyon nehéz dolgozza fel édesanyja elvesztését. Eddig nem járt ki a temetőbe, azonban Krisztina halálának egy éves évfordulóján virágot vitt anyukája sírjára. Rolandot foglalkoztatják a gyilkosságról szóló hírek, azt is tudja már, hogy a rendőrök két férfit keresnek.

Mint megírtuk, Krisztinát tavaly szeptember 25-én gyilkolták meg brutális kegyetlenséggel, amikor kocogott. Lemeztelenített, megkötözött, megalázott holttestét férje a rendőrökkel együtt találta meg a bokrok között. Az ügyben 7,2 millió nyomravezetői díjat tűztek ki összesen.

Forrás: Blikk

Itt lehet hozzászólni !