Szabó Szabolcs VALÓBAN gyerekek elgázolásával viccelődött

Csepel.info közlemény

Szabó Szabolcs italokkal mém

Szabó Szabolcs, és a Facebook-oldalára kitett vers néhány durva sora

Szabó Szabolcs, a balliberális pártok csepeli képviselőjelöltje valóban gyerekek elgázolásával viccelődött a Facebook-oldalán. A tanár-politikus ráadásul nem valaki másnak a Facebook-bejegyzését osztotta meg, hanem a verset maga írta be vagy maga másolta be internetes oldalára. A Csepel.info ezért határozottan visszautasítja azt a balliberális vádat, hogy megsértette volna Szabó Szabolcs becsületét. Azt ugyanis ő maga sértette meg még 2011. december 13-án, amikor ezt a verset kitette oldalára.

Szabó Szabolcs a Csepel.info ezzel foglalkozó cikkének megjelenése után nem sokkal törölte a verset. A cikk hozzászólásai között azonban jól nyomon követhető, hogy a bejegyzés törléséig sokan látták és olvasták azt, és – mint tudjuk – a Facebook sem felejt, hiába törölnek onnan ki bármit. A biztonság kedvéért természetesen mi magunk is lementettük az oldalt. A politikus éppen azért nem tett feljelentést becsületsértés címén, mert pontosan tudja, hogy az igazságszolgáltatás őt magát találná benne bűnösnek – mármint, ha valaki képes lenne a saját becsületét csorbítani. Azonban, mint tudjuk, mindenki csak önmagát adja azzal ami mond, ír vagy a Facebook-oldalán hirdet.

A választási kampány során a balliberálisok csepeli szövetsége, élén a magánokirat-hamisításért már elmarasztalt, jelenleg sikkasztással vádolt Takács Krisztiánnal, a többszörösen hűtlen kezeléssel és becsületsértéssel vádolt vagy meggyanúsított Szenteczky Jánossal és Szabó Szabolccsal folyamatosan olyan állításokkal támadták és támadják ellenfeleiket, melyek bizonyíthatóan hazugságok. Van közöttük még olyan is, amiért Mesterházy Attila MSZP-s pártelnök kétszer kért már bocsánatot.

A Csepel.info kicsiny szerkesztősége büszke arra, hogy még a legkritikusabb írásaink, oknyomozó cikkeink is kiállják az idő próbáját: így még a csepeli kettős gyilkosság után is számos olyan információt tudtunk megmutatni, melyeket eltitkoltak. Akik pedig hazugsághoz nyúlnak, ne siránkozzanak, ha igazsággal találják szembe magukat.

Csepel.info szerkesztősége

6 hozzászólás “Szabó Szabolcs VALÓBAN gyerekek elgázolásával viccelődött” bejegyzésre

  1. Csevapos szerint:

    Ez nem normális!
    (bár mitől lenne az? )

  2. Miska72 szerint:

    Ha szembe jönne velem az az állat, megtudná, mi a csodálat. Úgy vágnám pofán mint az atom, képviselő úr. ugye nem zavarom? Megtudná ez a féreg mi a tisztelet, és még a veséjét is lerúgnám, hogy nem viccelek. Nem a gyerekek életén kell viccelni, az ilyen férgeket nem kell tisztelni. Szabó Szabolcsnak szeretettel, egy vers.

  3. grün szerint:

    Itt a legújabb vicc!
    .
    “MSZP: helyi cégek helyett Mészáros Lőrincék csatornáznak a XVIII. kerületben is”
    .
    http://hvg.hu/kkv/20140320_MSZP_Helyi_cegek_helyett_Meszaros_Lorince

  4. nagyapó szerint:

    A csepeli szocik nem mertek saját jelöltet állítani, mert nem találtak olyat, aki nem sáros és vállalna egy bukást. Importáltak egy nímandot, de arról is mik derülnek ki ?
    Ég a zösszebarkácsolás!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  5. spectator szerint:

    Grün !
    Nem fárasztó mindég csak a negatívumokat keresni ?
    Ami lehet, nem is igaz.
    A balos lapok ugyanis igyekeznek kiforgatni a tényeket.
    Egy szép példa : tegnapi népszava : Orbán a Várba tart ! Ez hogyan értelmezhető ?

  6. grün szerint:

    spectator!
    Például úgy, hogy megbeszélése van a Csornai Csálsszal!
    Valami lakáscsere program esetleg?! 😛 😀

Itt lehet hozzászólni !