Kövessen meg téged a Mesterházy Attila!

Csepel.info

Mesterházy hazug

Bocsánatot kért, aztán folytatták a hazudozást

Kétszer szerepel az MSZP gyűlöletkampányának hivatalos oldalán Németh Szilárd csepeli polgármester ellen az a hamis állítás, amely miatt Mesterházy Attila korábban kétszer, szóban és írásban is bocsánatot kért – értesült a Csepel.info.

Nagyot akart ütni Mesterházy Attila kampánystábja Németh Szilárd “rezsibiztoson”, amikor a pártelnök Facebook-oldalán még tavaly decemberben megpróbálták a csepeli polgármestert a saját szavaival és vagyonbevallásával hiteltelenné tenni. Csakhogy ehhez egy meghamisított vagyonbevallást használtak fel. A meghamisított okiratból úgy tűnt, mintha Németh Szilárdnak 539 m2-es háza lenne. Ez azonban nem igaz, valójában a polgármester a telke ekkora, ahol a Csepelen egyébként átlagos méretű családi háza áll. Hiába kért azonban kétszer is, szóban majd írásban is bocsánatot Mesterházy, információink szerint most a Ron Werber által felügyelt szocialista gyűlöletkampányban használták fel újra ezt a hazugságot. Azt írták, hogy Németh “eszméletlen összegeket spórol” ebben a hatalmas házban a rezsicsökkentéssel.

Egyenesen Németh

Az MSZP célja a gyűlöletkeltés, méghozzá bármi áron

Az MSZP-s fekete kampány Németh Szilárdra vonatkozó oldalán gyakorlatilag csak erős csúsztatások, szimpla hazugságok és nevetséges állítások vannak. A szöveg, amely sokkal nagyobbra becsüli Németh Szilárd vagyonát a valósághoz képest, például kiemeli, hogy a képviselő már 2012-ben is hatalmas összeget, 1,8 millió forintot tartott bankszámláján, amit 2013-ra megduplázott, azaz valamivel több, mint 3,8 millió forint lett a megtakarítása.  Ennyi pénzből azonban még normálisan felszerelt alsó kategóriás, új kocsit sem lehetne venni. Az is nevetséges, hogy miután azt állítják, hogy a rezsicsökkentés csak blöff, leírják, hogy Németh “eszméletlen összegeket spórol” vele.

Palcsó Tamás az SZDSZ kampányarca volt, és SZDSZ-es rendezvényen énekelt

Az MSZP újra bevetette a Palcsó-tarfik bombát is: azt állítják az SZDSZ csepeli kampányarcáról, hogy a Fidesz rendezvényein énekelt. Ehhez képest Palcsó Tamás csak SZDSZ-es pártrendezvényen lépett fel Csepelen, önkormányzati fellépései pedig a 2010 előtti MSZP-s önkormányzati vezetés idején épp úgy voltak, mint később. Ráadásul a szöveg azt sejteti, mintha csak négy trafik lenne Csepelen, mind Palcsó tulajdonában. Ehhez képest 31 csepeli trafik működik, és egyik sincs fideszes képviselő, rokonság vagy “fideszes celeb” kezében.

Nem ez az első eset, amikor Ron Werber kampánycsapata a minél nagyobb gyűlölet eléréséhez adatokat hamisít. Az “Orbán-rezsim károkozása egy percben” című klipjükben például nem kevesebbet állítottak, mint hogy Magyarországról az elmúlt négy évben több, mint 8 millió ember emigrált.

Csepel.info

8 hozzászólás “Kövessen meg téged a Mesterházy Attila!” bejegyzésre

  1. szigetország szerint:

    Én már olyan számot is hallottam az MSZP-től, hogy 12 millió magyar hagyta el az országot négy év alatt… (bár ezt később úgy finomították, hogy összekeverték a turisták számát, akik kiutaztak, majd visszautaztak)

    Aztán a Takács Krisztián letagadta a legutóbbi bírósági tárgyalásán, hogy a fényképe és a neve alatt ő közölt mocskolódó cikket….

  2. grün szerint:

    Németh Szilárd mint ellenfél?!
    Tényleg hülye az MSZP?! 😛 😀

  3. Doki szerint:

    Ezek hazudnak reggel, délben, este…

  4. nagyapó szerint:

    Harsányan röhögtem, amikor Gyurcsány(i)tól kérték pénzüket a lányok a fotóért. Mondta, majd a Csaba fizet (nem a Simon, az másik cég). Győrben volt, nem a Rákóczi téren.
    A DK-nál már nem Vadai a bombázó?? Lecserélték??

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  5. grün szerint:

    admin!
    Egy kis friss husi! 😛 😛
    .
    Hátulról támadtak rá a Fidesz önkéntesére
    “Megtámadták a Fidesz egyik önkéntesét szerdán Csepelen annál az épületnél, amelyben a helyi MSZP választási irodája is található – közölte újságírókkal a ház előtt tartott sajtótájékoztatóján a Fidesz kerületi szervezetének elnöke.”
    .
    http://mno.hu/parlamenti_valasztas_2014/hatulrol-tamadtak-ra-a-fidesz-onkentesere-1219257
    .

  6. Etikus szerint:

    Valaki hiányzik a táncból, valaki másfele jár……………..

  7. Sampon korpás hajra szerint:

    Még nem korpás a Szarházi haja?Nem baj a börtönben majd bekorpásodik és a festék is le fog kopni róla.Szép látvány lesz.Azt gondoltam a fiatalok mások lesznek,de a komcsi fiatal még gusztustalanabb,mint az öregek.Ez a kis Kormos is,annyira hülye,hogy azt hitte,nem derül ki,hogy nincs is diplomája?Azonnal levették a színről a bajtársai.Ezek soha nem fognak megújulni,nem képesek rá,egyébként,meg ha olyan jók,mint ahogy állítják magukról,akkor minek is akarnak megújulni?

  8. nagyapó szerint:

    szigetország az se semmi, amikor a maffiabaloldal 4 millió éhező magyar gyerekről beszélt. Sajnos nincs annyi gyermekünk, így valószínűleg importáltak a 23 millió románból, vagy a 40 millió ukránból.
    De az is szép, amikor a zeggyik komcsi arról ír, hogy 500 000 magyar dolgozik külföldön. hozzátéve a 4.2 millió itthoni dolgozót, egész szép dolgozó réteg jön ki.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

Itt lehet hozzászólni !