Lemeszelték: Neonáci honlapot reklámozott a Jobbik kamionja

Csepel.hu, Csepel.info

Szabálysértés Jobbik kamion

A pórul járt BMW…

Szabálysértés kamion 06

…és a pórul járt jobbikos aktivisták a benzinkútnál

A Csepel.hu oldal beszámolója szerint egy súlykorlátokat meghaladó kamionnal kampányolt a Jobbik csepeli és soroksári képviselőjelöltje olyan utcákon, ahol szigorúan tilos kamionközlekedés. A kamion átment Soroksárra is, ahol egy szűk utcában megrongált egy ott szabályosan álló gépkocsit. A Csepel.info úgy tudja, hogy az autótörő kampánykamiont Csepelre visszaérve leállították a rendőrök. A járművön a fotók alapján nem csak a Jobbik képviselőjelöltjét, hanem egy neonáci honlapot is reklámoztak.

A Csepel.hu információi szerint április 4-én délután egy kampánycélokra átalakított, aktivistákkal és lufikkal teletömött kamion vonult végig egy felvezető autóval azokon az utakon, amelyeken szigorúan tilos a kamionközlekedés. A tiltás oka többek között az, hogy ekkora terjedelmű járművek fizikailag sem férnek el ezeken az utakon. Ennek lett a következménye, hogy egy soroksári utcában, a Hősök terénél a kamion nem tudott befordulni és összetört egy ott szabályosan várakozó BMW-t. A Csepel.hu információi szerint az eset körülményeit a rendőrség is vizsgálja.

Szabálysértés kamion 06a1

Jól látható a neonáci honlap hirdetése

A Csepel.info úgy értesült, hogy miután a kampánykamion a helyszínelés után – szintén a kamionok számára tiltott útvonalon – Csepelre visszaérkezőben volt, a rendőrök egy ÖMV kútnál leállították. Egy olvasónk fotója alapján a kamionon nem csak a Jobbik csepeli és soroksári jelöltjének plakátjai voltak fent, de a Kuruc.info című neonáci honlap reklámja is.

Nem ismerik az utak a Kúria-döntést

Egy törvényi kiskaput és egy Kúria-döntést kihasználva az elmúlt hetekben számos olyan kampánymódszert kezdtek el használni a pártok, amelyek normális körülmények között szabálysértésnek vagy garázdaságnak számítanának. Például Budapest több kerületében, így Csepelen is járdákat festett össze politikai jelszavakkal, üzenetekkel Szabó Szabolcs, a balliberális összefogás csepeli jelöltje. A kár, amit a máskor illegális és mindenki által elítélt graffitikkel okoztak, már az előzetes számítások szerint is több százezer forintos. Más pártok azokat az oszlopokat is vadplakátokkal ragasztották tele, melyeket az elmúlt hónapokban közmunkások szintén több százezer forintos költségen tisztítottak meg. A legbosszantóbb, hogy a főváros területén több száz olyan tábla lett kitéve, melyekre a pártok plakátozhatnak – írja a Csepel.hu. Úgy tűnik, hogy a csepeli és soroksári utak nem ismerik a Kúria döntését, mivel a választási kampányidőszakban sem alkalmasak a kamionközlekedésre.

A járdák illegális felfestésének ügyében a Csepeli Önkormányzat büntető feljelentést tett rongálás miatt, ismeretlen tettesek ellen. A kamion illegális behajtása miatt szintén feljelentést tett az önkormányzat.

Csepel.info

23 hozzászólás “Lemeszelték: Neonáci honlapot reklámozott a Jobbik kamionja” bejegyzésre

  1. ZZZ szerint:

    Hivatalos Jobbik “rendezvény” volt? Vagy csak Jobbik szimpatizánsok voltak? Nem mindegy!!! Kérném a cikk íróját járjon utána!

  2. admin szerint:

    Információink szerint a Jobbik önkéntesei vettek részt rajta a Jobbik képviselőjelöltjével a Jobbik szervezésében a Jobbik kampányruháiban (ami látszik is a képen).

  3. Miska72 szerint:

    “neonáci honlapot is reklámoztak.” Jaj ne már ez szánalmas kitaláció. 🙂 🙂

  4. großmutter szerint:

    Mennyivel jobban állna az ország, ha csak annyi kárt okozott volna az MSZP és és Fidesz együttvéve, (vagy csak külön-külön) mint amekkora kárt okozott a jobbikos reklámautó a BMW-ben.

    Ellentétben a Fidesszel és az MSZP-vel, valószínűleg meg fogják téríteni a kárt. Majd erről is kérünk egy cikket!

  5. ZZZ szerint:

    A Jobbik képviselőjelöltjével? Ugyan már kedves admin úr/ hölgy, ha ez igaz lenne, még a tv-ben is ez menne. Komolytalan oldal, komolytalan hírekkel! ez a csepel.info. Csepel nevéhez NEM méltó “oldal”

  6. admin szerint:

    Nem kell hinned a szemednek.

  7. Balos szerint:

    Megnéztem. A csepeli Jobbik oldalán 186-szor utalnak a náci kurucra. Miért titkolják a nácik, hogy legszívesebben Hitler-bajusszal sétálnának? Én úgy láttam, hogy néhány segítőkész ember pótolta a hiányosságokat az óriásplakátokon. 🙂

  8. grün szerint:

    “azokat az oszlopokat is vadplakátokkal ragasztották tele, melyeket az elmúlt hónapokban közmunkások szintén több százezer forintos költségen tisztítottak meg.”
    .
    Ha már az Ab. és a Kúria megengedte, miért ne?! 😛 😀

  9. felix szerint:

    Nem kell mosdatni a nácikat, mert az eszmétől mocskosak.

  10. grün szerint:

    felix!
    Itt egy régebbi cikk ezzel a magyar érzéssel kapcsolatban!
    .
    “Nem tudom, önök hogy vannak vele, nekem még mindig végigfut a finom borzongás a hátamon, és a tenyerem is megizzad, amikor az új esztendő első másodperceiben felcsendül a Himnusz”

    De…….!
    .
    http://www.168ora.hu/velemeny/abszurdisztan-magyarorszag-himnusz-hatalom-unnep-focimeccs-szelsojobb-dohanybolt-cba-121618.html

  11. felix szerint:

    Grün.
    A csótányok az atomcsapást is túlélik. 🙁

  12. felix szerint:

    Nem rég értem haza a Dunáról / nem ból/
    A postaládámban volt a joibbik szórólapja.
    Azonnal bedobtam a szomszéd kukájába, mert az enyémben nincs helye.

  13. großmutter szerint:

    féliksz!

    … mert már tele van fideszessel meg emeszpéssel?

  14. großmutter szerint:

    balos!

    Akkor állításod szerint az országban több mint egymillió náci él? Szarul kampányolsz, mint a fidesz!

    ))) 😀 (((

  15. felix szerint:

    großmutter.
    Jelenleg üres.

  16. Günther szerint:

    Egy kicsontozott kamion még közel sem éri el a súlyhatárt.
    Hajrá Jobbik, Szebb Jövőt csepeli testvéreim!

  17. elhallgattatni szerint:

    megtévesztésre alkalmas hírverés a kép és aláírás párosításoknál. bünti, jah nem a kajmán bármit bárhogyan előadhat.

  18. Balos szerint:

    Az a legviccesebb, hogy mivel a jobbikosok a gyávaságuk miatt nem vállalják nyíltan a náci eszméket, inkább német neveket vesznek fel. Günther, großmutter stb.

    Mindig kibújik a horogkereszt a zsákból.

  19. Csak a Jobbik szerint:

    úgy is lesz.

  20. Günther szerint:

    Balos, tegyünk rendbe egy-két dolgot, mert úgy látom néhány fogalommal nem vagy tisztában.
    A náci szó a német nemzetszocialista ideológiára utal, enyhén átültethetetlen egy XXI. századi Magyar pártra.
    A másik, hogy ha mégis lenácizod, ugyan miért teszed? Mert ki merik mondani, hogy mi folyik a világban, hogy felvásárolják a földjeinket, hogy a cigányok ellen senki sem mer lépni?
    Tévedésben élsz kedves szomszéd. A Jobbik nem a cigányokat akarja megfingatni, hanem a BŰNÖZŐKET. Azokat, akiket kimondottan etnikai “hátránya” miatt megvéd a mai demokrata kormány.
    De persze, nyugodtan fizesd azért az adódat, hogy ezek a bűnözők vígan eltapsolják azt kábítószerre és miegymásra.
    Gyakrabban kéne a sétálóutcában mozognod, ahol biztos vagyok benne, hogy nem a magyar ember fog belédkötni, hanem az újságokban csak “kreol” bőrű-ként emlegetett véglények.
    Mellesleg ha már gyávaságról és a nevem összekapcsolásáról beszélünk kérlek áruld el, hogy a ‘Balos’ miért nem sugallja ugyanezt.
    Mellesleg halkan megsúgom, hogy ez a valódi nevem, csak H nélkül.
    Magyarázzam még, hogy miért nincs igazad, vagy ennyi mára elég lesz?

  21. großmutter szerint:

    Balos!

    Még szerencse, hogy te vállalod a neved! ))) 😀 (((

  22. grün szerint:

    “Lemeszelték: Neonáci honlapot reklámozott a Jobbik kamionja”
    Így is le lehet kvittelni a járda festegetést!
    Vannak még TÜZÉP-esek akik a kampány ellenére meszet adnak el kamionmeszelésre?! 😛 😀

Itt lehet hozzászólni !