Jó hír: Schumacher pillanatokra már magához tér

GPhirek.hu

AUTO-PRIX-F1-ESP-EUROPEAN-VALENCIA-PODIUM

Szóvivője, Sabine Kehm szerint a múlt decemberben egy síbaleset során súlyos fejsérülést szenvedő Michael Schumacher, aki három hónapja volt kómában, rövid időszakokra már a tudatánál van. Január vége óta próbálják felébreszteni a kómából.

Michael Schumacher „pillanatokra már a tudatánál van”, árulta el szóvivője és menedzsere, Sabine Kehm pénteken. A Forma-1 hétszeres világbajnoka múlt december 29-én szenvedett síbalesetet a Francia Alpokban, melynek során olyan súlyosan megsérült a feje, hogy többször is meg kellett műteni. Percekkel a baleset után elvesztette az eszméletét, s bár utána hetekig mesterséges kómában tartották a grenoble-i kórházban, amióta január végén elkezdték felébreszteni, konkrét fejleményről hivatalosan nem számoltak be.

Most azonban Kehm az eddigi legpozitívabb közleményt adta ki róla. „Michael állapota egyre javul. Pillanatokra már magához tér, és tudatánál van. Mi végig a betegágya mellett vagyunk, hogy segítsük ebben a hosszú és nehéz harcban a grenoble-i orvosi stábbal együtt, és továbbra is bízunk a legjobbakban” – írta.

„Szeretnénk köszönetet mondani a folyamatos együttérzésért, de reméljük, megértik, hogy a részleteket nem hozzuk nyilvánosságra. Erre mindenképpen szükség van, hogy megvédjük Michael és a családja privát szféráját, s hogy az orvosai teljes nyugalomban dolgozhassanak.”

Schumacherről a napokban olyan hírek terjedtek el, hogy tartósan vegetatív állapotba került, ezért a felesége, Corinna előkészületeket tett rá, hogy hazaköltözethesse svájci otthonukba, ezt azonban Kehm  csütörtökön cáfolta.

Forrás: GPhirek.hu

Egy hozzászólás “Jó hír: Schumacher pillanatokra már magához tér” bejegyzésre

  1. elhallgattatni szerint:

    Jó hír.
    Sajnos addig a magyar valóságban 2-3 brutális “öregezés”, 1-4 gyerekcsicskáztatás … stb történik a magyar valóságban.
    Rend van. De nem magyar rend.

Itt lehet hozzászólni !