Szégyentáblákat állítottak fel Csepelen

Csepel.info

  Görgey tábla 00

Görgey tábla 02

Tájékoztató és figyelmeztető táblákat állított fel a csepeli önkormányzat az egykori Görgey Iskola körül – értesült a Csepel.info. Az iskolát a korábbi, MSZP-s vezetésű önkormányzat 2003-ban előbb bezárta, majd az épületet 2007-ben eladta. Az ingatlan és a rajta álló épület állapota azóta egyre rosszabb, baleset- és életveszélyes. Bár az önkormányzat nem nyúlhat a magántulajdonhoz, a tábla szövege nem rejti véka alá, hogy szégyenletesnek tartják azt, ahogy az ingatlantulajdonos az épülettel bánt.

Az iskola bezárása már eleve az értékes ingatlan eladása érdekében történt 2003-ban. Az akkori önkormányzati vezetés nem volt képes a kerület működési kiadásait a bevételeiből finanszírozni, így időről időre rákényszerült egy-egy értékesebb ingatlan eladására. Így értékesítették Észak-Csepelt is annak idején. Az iskolát előbb az MSZP-s vezetésű önkormányzat hagyta lepusztulni, a helyzet azonban akkor súlyosbodott, amikor 2007-ben egy ingatlancsere-ügyletben el is adták a telket és az épületet.

Ahogy az a táblákon olvasható, a tulajdonost sem a többszöri felszólítás sem a pénzbüntetések sorozata nem késztette arra, hogy megszüntesse a balesetveszélyt. Információink szerint volt rá példa, hogy a helyszínen több alkalommal tartott közbiztonsági bejárás során a tulajdonos képviselője ugyan megjelent, de ő maga nem mert belépni az épületbe.

Görgey tábla 03

Néhány graffitisnek is megvolt a véleménye

Videó egy korábbi bejárásról

Sajnos a legújabb hírek szerint a tulajdonos közben csődbe is ment. Mivel magántulajdonról van szó, az önkormányzatnak nincs törvényes lehetősége a közbeavatkozásra. Az ingatlanra 12 milliárd forint jelzálogot is bejegyeztek, ami csaknem eléri a kerület egy éves költségvetésének összegét.

Csepel.info

Korábbi cikkek, bennük képek és videók a volt iskoláról:

Célpont – Fűnyíró elv és a csepeli Görgey Iskola

Az önkormányzat 1 forintért megvenné a volt Görgey iskola ingatlanát– ülésezett a képviselő-testület

Célpontban a volt Görgey Iskola

12 milliárd forintot terheltek a Görgey Iskolára

Kisajátítanák és lebontanák az egykori Görgey iskolát

Égett a volt Görgey Artúr Általános Iskola tornaterme

131 hozzászólás “Szégyentáblákat állítottak fel Csepelen” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Ezt az ingatlant is eltapsolták a szocialisták.
    De láthatóan nem szégyellik magukat…

  2. elhallgattatni szerint:

    Kivette meg 1forintért?

  3. Etikus szerint:

    Oroszországhoz tartozik a Krím félsziget

    ATV

    KÜLFÖLD
    2014-03-21 09:39:00
    Ukrajna egyre jobban fasizálódik

    ATV Miszerint Ukrajna fasizálódik. (külföld)

    link:http://www.atv.hu/kulfold/20140321-ukrajna-egyre-jobban-fasizalodik

    Lehet, hogy a fasisztákat juttatta hatalomra a Nyugat? Mégis Putyinnak volt igaza???

    Miközben aláírták a társulási szerződést, UK-val a kiváló hangulatú közös vacsora után Kb. 24 h után, Br…….ben.

  4. Etikus szerint:

    T.felix
    Erre adjál választ, írjál véleményt, hogy is van ez??? 17:21-es!

  5. grün szerint:

    “Bár az önkormányzat nem nyúlhat a magántulajdonhoz”
    Annak biztonságos megőrzése azonban a gányolmányos kötelezettsége!
    Ennyi! 😛 😀

  6. felix szerint:

    T Ricsi.
    Te olvashattad a véleményemet. Sajnos nekem nem adatott meg az, hogy a kérdéseiden és idétlenül és indokolatlanul citált idézeteiden kívül, akár egy szót is olvashattam volna az üggyel kapcsolatos véleményedről.
    Ne kisérts Sátán.

  7. felix szerint:

    Ennyit a terelésről.

  8. Vátesz szerint:

    Ebben az iskolában volt 1997-ben igazgató Németh Szilárd.
    “Így értékesítették Észak-Csepelt is annak idején.” Tóth Mihály és Németh Szilárd teljes egyetértésben, a csepeli MSZP és a csepeli Fidesz teljes támogatásával, mondhatni nagykoalícióban kötötték meg a Bajnai vezérigazgatta Wallisszal a szindikátusi szerződést 2000. november 7-én (sic!) Észak-Csepel “fejlesztésére”, ami persze ma is szántóföld! Nem csináltak semmit, azonkívül hogy a Wallis évente kb. 100 millió plusz Áfa összegű számlát kiállított, amit a képviselőtestület rendre meg is szavazott. Egészen addig, míg 2002 őszén az eszes parasztgyerek be nem került a Városfejlesztési Bizottságba, aki 2003. március 13-án meg nem buktatta a Wallis 128 Millió Forintos számlájának befogadását, s ezzel felbomlasztotta a szindikátusi szerződést! A Fadesának való 84 hektár eladását Németh Szilárd azzal ellenezte, hogy az szerinte 25 ezret is megért volna négyzetméterenként, a szántóföld, mert még ma sincs átminősítve! Bezzeg ahhoz volt pofája, hogy a Wallis ingatlanbecslő leánycége által megadott kezdőárat a szindikátusi szerződéshez, kevesebb mint egyezer (!!!) forint per négyzetméter árat elfogadja! A 84 hektár 11.3 Milliárdért lett eladva, azaz 13.5 ezer per négyzetméter áron, nagyon is szép vételár!
    Ahhoz is volt pofája Németh Szilárdnak, hogy azt az összeget költse polgármesterként, amely a vételárból a vételi szerződésben a terület közművesítésére lett kikötve! Vajon majd mi csepeliek fogjuk azt az adónkból kifizetni, ha a terület egyszer építésre lesz felhasználva, s amikor Németh Szilárd már rég nem lesz polgármester?
    Akkor majd a kedves csepeli díszpolgárok és csepelért díjasok visszaadják a jutalmukat?
    Tóth Mihály alatt még volt erkölcsi értéke a díjnak, mert egy-két ember kapta meg évente. Ma amikor tíznél többen is részesülnek, akkor pénzt is kell mellé adni, mert amúgy semmi erkölcsi tartalma már nincs. Gratulálok, kedves Fidesz szavazók!

  9. bonifác szerint:

    Szerintem van törvényes lehetősége az önkormányzatnak, hogy a tulajdonos költségére lebontassák az épületet.Gondolom az előreláthatóan macerás behajtás miatt húzódik az ügy. Egyelőre ez Csepel egyik szégyenfoltja.Lépni kellene önkormányzat!

  10. grün szerint:

    bonifác!
    Van törvényes lehetősége az önkorinak!
    Kipenget 12 milliárdot plusz az ingatlan értékét és övé a terep!
    Akár be is kerítheti mint a Tamariska dombot és védelem alá helyezheti mint a magyar-ökörség részét!

  11. Etikus szerint:

    A “régi szép időkben,” igen komoly, hosszú lejáratú években mérték, a képen látható intézmény “amortizációjának” felelőseit, mint díjazottak.

  12. grün szerint:

    T. Etikus!
    A “régi szép idők” népidemokráciáját nem szabad keverni a mai plurális demokráciával!
    Ma is minden hatalom a dolgozóké, csak mások gyakorolják kinevezett szerveik útján! 😀 😛

  13. Etikus szerint:

    A Nyugat “átlépett egy határt” Ukrajnában – vélekedett Putyin egy márciusi nyilatkozatában, miután kiszivárogtatott hangfelvételekből kiderült, amerikai diplomaták megvitatták egymás között, hogyan mozdítsák el az ukrán államfői posztról a Kreml támogatását élvező Viktor Janukovicsot és melyik Nyugat-barát politikusnak kellene az új kormányt megalakítania. – See more at: http://www.magyarhirlap.hu/mit-tud-amerika-putyin-olajugyeirol#sthash.PQdwYuTH.dpuf

  14. Etikus szerint:

    S mi változott? No lám!

  15. gyula szerint:

    Ez féreg grün hazudik.

  16. grün szerint:

    agyalágyula!

    Ha Te tudod, hogy hazudok, akkor ismered az igasságot!
    Várom a hazugságom tételes cáfolását! 😛 😀

  17. felix szerint:

    grün.
    Szemétláda nagyapó is mindig itt akad el.

  18. felix szerint:

    Egy idézet, egy kérdés és sehol egy önálló vélemény.
    Ricsizmus.

  19. Mszp szerint:

    Az ingatlan állapota valóban siralmas, de arról szó sem esik, hogy a jelenlegi Fityeszes önkormányzat, a lakótelep körüli utakkal tudna, de nem foglalkozik. Pedig az aztán a valami!!!!! Évente 2 futóműcsere kompletten, csak mert itt lakunk????????????????????????????

  20. mamika szerint:

    olvassátok el Vatesz véleményét! Nem kell mindent a szocikra hárítani,,, most könnyű dumálni a bársonyszékből, de amikor meg kellett volna a segitség, hogy ne 100 gyerek maradjon az iskolában, hanem esetleg mentsük meg, akkor Szilárd úr is csak mutogatott, igen ő volt az igazgató, és simán szarban hagyta az iskolát egy jobb kereseti lehetőség és politikai előremenet érdekében. Akkor most ne dumáljon ő a régi vezetésre, mert a keze igenis mindenben benne volt, ha akart volna tudott volna segiteni, de jobb másra kenni a trágyát. Ha olyan nagyra tartja magát, már régen elrendezte volna ennek az épületnek a sorsát, hisz annyi mindent el tudnak érni ők…. de jobb mutogatni, meg szidni a másikat. Senki nem örült akkor mikor másik iskolát kellett választanunk a gyerekeinknek, de beláttuk, hogy egy ekkora épitményt fenntartani pár osztállyal nem megy, ment ment.
    Jobb lenne, ha szépen simán a szemétségek helyett hathatósabban intézkedne most ő a tulajjjal, és nem visszamutogatna, megint persze mikor a választások előtt. Jellemtelen dolog,.

  21. Bugi szerint:

    Az önkormányzat minden törvényes lehetőséget végigjárt. Egy bandának van elévülhetetlen bűne: MSZP. Vátesz meg egy sértett ember, aki nem tudott a Fidesztől pozíciót szerezni, és évek óta hisztizik.

  22. grün szerint:

    Bugi!
    “Az önkormányzat minden törvényes lehetőséget végigjárt.”
    .
    Akkor tényleg nincs más lehetőségük, mint szégyentáblák kihelyezésével a saját tehetetlenségük bizonyítása!
    Jótékonyan segítve ezzel a zellenzék gyenge választási kampányát!
    Köszi fityesz! 😛 😀

  23. felix szerint:

    Fidesz szótár
    Igazság = hiszti.

  24. Tunika szerint:

    Az önkormányzatnak – saját költségén – van lehetősége bontásra. Ez valszeg nem kis lóvé. De akkor máshonnan kellett volna elvenni, ugyebár. Ha lebontatja az épületet, rá lehet terhelni az ingatlan tulajdonosára, amit be lehet jegyeztetni a tulajdoni lapon. De mint tudjuk a diktatúra kialakulóban van Magyarországon, újra szocializmus lesz pár éven belül, ezért újra az állam kezébe kerülhet az ingatlan mert ki lehet majd sajátítani.
    Szilárdunk semmit, de semmit sem tett a városrészért négy év alatt, csakúgy mint elődei. Egyik kutya másik eb. Csak a rezsicsökkentésnek nevezett fityesz kampányhadjárattal foglalkozott és az országgyűlési képviselőségi helyért küzd. Csepel csak az ugródeszka volt számára.

  25. Bambi szerint:

    Hát persze, hogy mindenki az MSZP-t szidja! Ennyit tudtok! Ki is van most hatalmon? Német Szilárd! Ki volt az iskola igazgatója? Német Szilárd! Jönnek a választások! Hát nem látjátok, hogy csak e miatt csinálják! Hogy ismét ők kerüljenek hatalomra!!!! A CSMO-t is magáénak akarja! Undorító!!! Ti meg isszátok minden szavát! Nem veszitek észre, hogy Csepel nem fejlődik, csak hanyatlik?

  26. Gordon szerint:

    Működik a szoci hazugsággyár.
    De az emberek már nem veszik be.

  27. Gordon szerint:

    Visszatérve a szoci romhalmazra: az önkormányzatnak mindig a törvényes kereteket betartva van csak lehetősége a cselekvésre. A helyzet adott: az MSZP magánkézre játszotta ezt az ingatlant.
    Tehát a gyengébbek kedvéért:
    Az ingatlan magántulajdon!
    Teccik érteni!?

  28. ebihal szerint:

    Gordon!
    Azért te nyugodtan vedd be!
    Mellesleg miért nem akkor visítottatok, amikor nem lehetett megtölteni az iskolát
    gyerekekkel? Esetleg Németh Szilárd igazgatósága alatt a szülők inkább máshova
    vitték a gyerekeiket?

  29. Bugi szerint:

    Egy önkormányzat nem bonthatja le senkinek sem a tulajdonát, jogszerűen megépült épületét. Ennyi. Sajnos a szocialisták ezt is elkúrták. Nem kicsit, nagyon. Most meg akkora a szájuk, amekkora csak a tolvajoknak szokott bűnbeesés után.

  30. grün szerint:

    Bugi!
    Mint korábban írtam már:
    “Van törvényes lehetősége az önkorinak!
    Kipenget 12 milliárdot plusz az ingatlan értékét és övé a terep!
    Akár be is kerítheti mint a Tamariska dombot és védelem alá helyezheti mint a magyar-ökörség részét!” 😛

  31. Etikus szerint:

    Tetszenek tudni, mi csak beszélünk, mégpedig sokat gyakran a semmiről. Más nemzetek nem “csevegnek,” ha nem cselekszenek. Kezükbe veszik a sorsukat, nemzetük sorsát, és aztán elindulnak megtenni az első lépéseket. Tudom nem ilyen egyszerű, de amíg csak egymással és másokkal kötnek le, foglalkoztatnak bennünket, s nem a saját gondjaink megoldására koncentrálunk, addig nem is lesz esélyünk megoldani az előttünk álló, nemzetet egyesítő, fejleszthető problémákat. Pedig bőven volna mit tennünk, mert már, már szinte elveszünk, s lassan nem leszünk, azok, akikké teremtetett bennünket a mindenható…….Hova lett a nemzet karaktere? De ennyire???……………Lásd az elmúlt hetek eseményeit is…………..

  32. Gordon szerint:

    ebihal!

    Te meg a magnézium tablettát vedd be! 😀

  33. Etikus szerint:

    T. 10:27-es
    Pedig gyakran mond okos, legfőképpen előre mutató dolgokat, mégis az irigyek, a sekélyesek, gyakran igyekeznek minősíthetetlenül sértegetni, mint sem érvelni az általa elmondottakra. Legalább annyi lehetne, hogy felismernék a FÉNY irányát, nagyságát, de nincsen.
    AZ IRIGY BELEBETEGSZIK A MÁSOK SIKERÉBE

  34. Tunika szerint:

    Bugi! Az építésügyi hatóság (Étv. – 1997. évi LXXVIII. tv.) elrendelheti, az építmény, építményrész állékonyságát, az életet, egészséget, a köz- és vagyonbiztonságot veszélyeztető állapot és használat megszüntetését.
    Az építésügyi hatóság, amennyiben a végrehajtható kötelezettséget – annak nem teljesítése miatt a kötelezett terhére hatósági úton, a felmerülő költségeket megelőlegezve – maga végezteti el, a költségek erejéig, azok megtérítéséig az érintett ingatlanra jelzálogjogot jegyeztethet be az ingatlan-nyilvántartásba.
    TEHÁT az önkormányzat lebontathatja.

    Gordon! Te pedig szemellenzős, agymosott vagy. A fidesz állandóan, elterelésként ellenségképet alkot, hogy az olyan “butus”-kák becuppantsák a agit-prop dumát. Ezt csinálták a szocializmusban is, Orbán jól megtanulta a leckét.

  35. felix szerint:

    Tetszik ez a nemzetegyesítéses duma.
    A hazai adófizetők felét kitagadják a nemzetből, a máshol adófizetőket meg, a kitagadottak adóforintjaiból kilóra megveszik egyesítési célból.
    Minél hangzatosabb valami annál nagyobb szemétség lesz belőle, miközben egyharmaddal nő a nélkülözők száma.

  36. Vátesz szerint:

    Bugi, Gordon! Rám nem lehet hatni azzal, hogy Vátesz sértett ember, meg nem normális! Parasztgyerek létemre lepereg rólam ez a proli duma, többet is elérhettem volna, ha lehetőséget adtak volna, ettől függetlenül én így is büszke vagyok arra, hogy hozzájárulhattam a romániai forradalomhoz, hogy kitakarítottam a Wallist Csepelről, hogy kisember létemre 4 kivégzett 56-os mártírból Csepel Posztumusz Díszpolgárát csináltam, hogy a rendszerváltás óta eltelt 24 év legnagyobb dobása, a 2002-es gázár-kampány az én szellemi termékem. A pénz nem érdekel, egyetlen vágyam van, aminek beteljesülésére várok, Magyarország olyan legyen, mint amilyen volt! Az Isten valamiért megtartott az áttétes rákból, talán azért hogy közreműködjek abban hogy Magyarországnak olyan vezetése legyen, amely nem a nemzetköziek érdekét nézi, hanem a saját nemzetéét! Bízom benne, hogy Magyarország még lesz olyan, hogy az ötszázezer hazánkfia hazajöjjön! Ha másképp nem, dőljön össze a judeo-keresztény, euro-atlanti birodalom! Magyarország termőföldben gazdag, ennivalót mindig megadja a szorgalmas népnek, ezenkívül más nem kell csak a kultúra, minden más a fogyasztói társadalom üveggyöngye!
    “Szabad az a nép, amely saját szokásai szerint él. Copyright Vátesz”

  37. großmutter szerint:

    Vátesz!

    Amíg ez a két léhűtő párt váltogatja egymást nem lesz itt régi Magyarország. Eladják a termőföldet, külföldi kézre játsszanak mindent. Közben rezsit csökkentenek, hogy elvakítsák a parasztot.

  38. Etikus szerint:

    Tanulni, soha sem szégyen! Bárkinek.

  39. felix szerint:

    Nagyon szépen hangzik, de akkora ostobaság, hogy még ízekre szedni sem érdemes.
    Kb. annyit ér, mintha azt mondanánk, hogy meg volt a mi szép és utánozhatatlan kultúránk és semmi más nem kell, csak mennyünk vissza a fára.

  40. Etikus szerint:

    A vélemény értelmet is kifejez, adott nívón.

  41. felix szerint:

    Büdös vagy Ricsi.
    Vátesz világítson neked.

  42. felix szerint:

    Legyen kultúra, még akkor is, ha összeomlik az amiből fakad.
    Induljatok a fény felé.
    Látod már a pokol kapuját Ricsi?

  43. Etikus szerint:

    Donyeck Oroszországhoz való csatlakozását követelik a tüntetők

    Jean-Claude Juncker: gondoskodni kell arról, hogy Moldova ne kövesse a Krím példáját

    Európának sietve meg kell kötnie a társulási megállapodást Moldovával annak érdekében, hogy az ország a Krím félsziget Moszkva általi annektálása után ne válhasson Vlagyimir Putyin orosz elnök következő célpontjává – mondta szombaton Jean-Claude Juncker volt luxemburgi kormányfő, az Európai Néppárt európai bizottsági elnökjelöltje.

  44. felix szerint:

    Siklik a kígyó.
    Ricsisikló.

  45. Etikus szerint:

    Csak nem a sebed fáj? Ennyire nem kell félned, erőlködj, talán tudsz egyszer jót is írni. Beteg elme vagy.

  46. felix szerint:

    Tudod te szerencsétlen?
    Vátesz annak a kultúrának az összeomlásáról beszél, amit a kifejező képtelenséged miatt, állandóan segítségül hívsz.
    Megakarsz kukulni?
    Ennyi ellentmondás szerintem, sok egy olyan ördögi elmétől, mint amilyen te vagy.
    🙂

  47. Etikus szerint:

    Orbán Viktor vasárnap Szaúd-Arábiába utazik, ahol részt vesz a II. Magyar-Arab Gazdasági Fórumon, valamint megbeszélést folytat a szaúdi kormány több vezetőjével és az Öböl Menti Együttműködési Tanács főtitkárával – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője. A kormányfőt rijádi útjára elkíséri mások mellett Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár, valamint a delegációval tart több mint száz magyar üzletember is.

  48. Etikus szerint:

    Az a magamutagósdi fényképed mindent elárul, többet mint kellene.

  49. felix szerint:

    Tedd már ki azt a képet, hagy röhögjenek rajtad.
    Netán gyáva vagy megtenni?

  50. felix szerint:

    Ricsi.
    Neked mindenhez van képed.
    Rakd már ki.

  51. island szerint:

    Minden nap megbüntetni a tulajdonost. Nem fizet, zàlog az épületre, végrehajtás kérése. Elöször az állam követelését kell kielégíteni, és màr meg is van a tulajdon jog. Ennél bonyolultaab dolgokat is megoldott a fityisz, pàr rendelet, törvény segìtségével.

  52. felix szerint:

    island.
    Mi lesz a sorsa a jelzálognak?

  53. grün szerint:

    island!
    “Ennél bonyolultaab dolgokat is megoldott a fityisz, pàr rendelet, törvény segìtségével.”

    .
    Igen.
    Jelentősen csökkent a közterületet életvitelszerűen lakhatásra használók száma mióta napi 50 000 forintos bírsággal sújtják őket, amit meg nem fizetés esetén ráterhelnek mint jelzálogot a zingatlanjukra!
    Esetleges árverésre bocsájtásuk a kár megtérülésével kecsegtet! 😛 😀

  54. grün szerint:

    felix!
    Egy nagy gondolkodót igéznék!
    Vanek B. Eduárd, műkedvelő legionárius így sóhajtott fel soros fogdabüntetése kirovásakor:
    “Ha az ilyesmit örökölni lehet még a dédunokáim is restanciában lesznek!” 😛 😀

  55. Királyerdei szerint:

    Március 21.-én volt kilencvenöt éve, hogy elkezdődött a Tanácsköztársaságnak elnevezett első kommunista szomorújáték Magyarországon; a százharminchárom nap egyfajta előzetese volt a Rákosi-, majd Kádár-előadásnak.

    Szamuely Tibor népbiztos győri „programbeszéde” (1919. április 20.) maga a kommün esszenciája: „A hatalom a kezünkben van.

    Aki azt akarja, hogy visszatérjen a régi uralom, azt kíméletlenül fel kell akasztani. Az ilyennek bele kell harapni a torkába (…) Szükség lesz arra, hogy vér ömöljön. A vértől nem kell félni. A vér – acél: erősíti a proletár öklöt. Hatalmassá fog tenni bennünket a vér. A vér lesz az, mely az igazi kommünvilághoz elvezet minket. Ki fogjuk irtani, ha kell, az egész burzsoáziát!”

    Ezt a finom liberálbolsevik embert és cimboráit szabadította az országra, a világháborúban kivérzett, csonkolás előtt álló hazára a tehetetlen és alkalmatlan Károlyi Mihály köztársasági elnök, a „vörös gróf” 1919. március 21-én. És ennek a hordának a „dicsőséges” országlását tanították később, a szocializmus évtizedeiben a magyar fiatalságnak, egészen a rendszerváltásig… A tizenkilencben elvetett magvak aztán makacs gyökereket eresztettek. Nem véletlen, hogy az akkori hírhedt Vörös Őrség parancsnoka, Rákosi Mátyás ott folytatta 1948-ban, ahol a kommün alatt abbahagyta.

    Az sem lepett meg senkit, hogy egy másik tizenkilences vezérember, Münnich Ferenc ugyancsak fényes karriert futhatott be Kádár országlásakor. És akkor a saját katonáit megtizedelő Lukács György filozófus-népbiztosról (Heller Ágnes mentoráról) már ne is essék szó.

    Rájuk emlékezzünk, őket szégyelljük ma!

  56. felix szerint:

    Aztán jött a Horthy nevezetű bárányka, kinek különítményesei irtóztak a vértől.
    Ma ő jött divatba. Őket ma nem szégyelljük?
    Talán fel kéne dolgozni végre a történelmünket társadalmi szinten.
    ” A történelem egy sereg hazugság a holtak körül, az élők egy csoportjának érdekében.”
    /Én Kériné dr. Sós Júliától hallottam./

  57. Etikus szerint:

    Kinek a történelmét?

  58. felix szerint:

    Etikus.
    Ha nincs véleményed, csak burkolt zsidózásra futja, akkor hallgass Ricsi.
    Tudom, hogy trónod magányában már becsavarodtál, de azért ez még kevés tőled.

  59. felix szerint:

    Etnikus.
    A 10.59 alkalmas lett volna egy kis értelmes eszmecserére, de az ilyesmitől irtózol.
    Kínodban nem tudtál mást tenni, mint burkolt zsidózásba menekülni.
    Hol a hazudott kép?

  60. island szerint:

    Felix! 12 milliàrdal? Azt soha nem fogja látni a zálogjogosult. A terület kevesebbet ér, mint a bontási költség. Ki a jogosult? Egy másik izraeli “befektető”? Vegye ő birtokba, tulajdonosi jogokkal a kötelezettségeket is lássa el.

  61. Gordon szerint:

    Zuschlag még csak két hete borította a bilit az etánsakra, de azóta mennyi új info derült ki a magyarországi maffiabaloldal tevékenységéről:

    “Zuschlag: 50 milliót kaptam nejlonszatyorban

    Nejlonszatyorban átadott ötvenmillió forintról, a régi MSZP-székházban lévő százmilliókat rejtő MSZMP feliratú legendás széfről, valamint Gyurcsány Ferencről és Mesterházy Attiláról is beszélt Zuschlag János, aki kiszabadulása óta először nyilatkozott. A volt politikus a Napi Gazdaság pénteki számában megjelent interjúban arról is beszélt, hogy Simon Gábor eltitkolt 240 milliójáról az MSZP vezetésének is tudnia kellett, egyedül nem lehetett volna elintézni ilyen dolgokat.”

    http://csepel.info/?p=32885

  62. grün szerint:

    Röfike!
    Csuszlág egy filléres áruló!
    Fogalma sincs arról, hogy most már milliárdok elsíbolásáról van szó! 😛 😀

  63. Gordon szerint:

    Az a gyanúm, hogy az április 6-ot követő első Bissau-Guinea-i járaton zsúfoltság lesz.
    Az MSZP-s párttagkönyvet a fedélzetre lépés előtt kéretik felmutatni! 😀

  64. fghfjhgkjhk szerint:

    Gordon!
    Mindennek két oldala van és két vége. Nehogy rossz járatra kelljen szállnod 🙂
    Szavazz egyet te is! 😛
    http://index.hu/belfold/2014/03/23/melyik_rejtely_oldodik_meg_elobb_welsz_tamas_halala_vagy_a_malaj_gep_eltunese_szavazzon/

  65. felix szerint:

    Gordon.
    Már látom ahogy a kebledre öleled, a frissen szabadul Demét.

  66. felix szerint:

    Island.
    Az biztos, hogy valamit tenni kéne azzal az épülettel, de a jelzálogért helyt kell állnia annak aki belevág. Nincs jelentősége annak, hogy kié a jelzálog, még akkor sem, ha egyes füleknek kedves a feltételezésed.

  67. fghfjhgkjhk szerint:

    island!
    Izrael nélkül is mehet ez. Amit ír, az nem biztos, hogy helytálló, mert a telek egyszer biztos – sőt ma is – többet ér, mint a szemét eltakarítása. A jelzálog meg természetesen soha nem térül meg senkinek sem.

  68. Gordon szerint:

    felix!

    A szabadulása még odébb van. Ha jól számolom még több mint 30 év.
    Deme is sokat tud rólatok – ha egyszer kinyitja a száját, akkor nektek annyi.
    Bár erkölcsileg már így is megbuktatok.

  69. felix szerint:

    A kérdés csak az, miként lehet a tulajdon megszerezni a jelzálog követelés teljesítése nélkül. Ez csak a hitelezőnek áll módjában /gondolom/, de akkor azonnal veszteségként kell elszámolnia a folyósított hitelt.

  70. felix szerint:

    Gordon.
    Addig nyalsz majd neki amíg nem kezd dalolni.
    Zusinál is megteszitek.

  71. Gordon szerint:

    Ne felejtsük el, hogy Zusi és Deme is az MSZP “utánpótlás” kötelékébe tartozott és mindketten az MSZP politikusai voltak.
    Hazudtak, loptak és Deme ugye gyilkossági ügyben is benne volt.
    Mind a ketten az MSZP-ben “tanulták” a politikát. Vélhető, hogy a bűnözés mintáját is onnan vették át.

  72. felix szerint:

    Gordon
    Az MSZP neveli azokat akiknek aztán addig nyaltok míg nem dalolnak?
    Látom, hogy nálatok van az ilyenekre igény, csak meg kell várnotok, míg kirúgja őket az MSZP.
    Már így is dugig vagytok volt MSZMP. funcikkal.
    Meg szakadok tőled a röhögéstől.
    Várom a következő magas labdát.

  73. Gordon szerint:

    Az MSZP olyan politikusokat nevelt ki, akik loptak, útlevelet hamisítottak és gyilkossági ügyekbe keveredtek. Ez a helyzet. Ahogy lassan feltárul a maffiabaloldal igazi arca döbbenetes ügyek kerülnek a nyilvánosság elé és halottak maradnak hátra. Szerintem lesz még ügyetek bőven.

    “Ítéletet hirdetett tegnap a Fővárosi Törvényszék Wieszt János, a XI. kerület vagyongazdálkodási bizottságának egykori szocialista elnöke és vádlott-társai ügyében. A ügyészség azután emelt vádat Wieszt ellen, hogy 2010 tavaszán nyilvánosságra került egy korábban készített rejtett kamerás felvétel, amelyen kenőpénzt vesz át Gálfi István vállalkozótól, egy üzlethelyiség eladása érdekében. Wieszt mindvégig tagadta bűnösségét, az ügyet a Fidesz lejárató támadásának tartotta, a felvételt pedig manipuláltnak nevezte.
    (…)
    A törvényszék szerint azonban kétséget kizáróan bebizonyosodott a vádlottak bűnössége. A bíróság ezért Wiesztet folytatólagosan, hivatalos személy által elkövetett vesztegetés miatt négy év börtönbüntetésre ítélte, négy évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától és 2,2 milliós vagyonelkobzást rendelt el ellene.”

    http://www.magyarhirlap.hu/tovabb-bovult-az-elitelt-mszp-sek-kore

  74. island szerint:

    Ha olyan értékes telek lenne, már hasznosították volna! Egy lakótelep közepén, Csepel szélén milyen üzleti lehetőség van benne?

  75. felix szerint:

    Gordon.
    Csak arra válaszolj, hogy miért nyaltok a bukott szocinak.
    Aki bűnös az bűnhődjön, ez világos.
    Az viszont magyarázatra szorul, hogy szabadulás után miért nyaljatok fényesre.
    Aki 50 milláért cserben hagyja a választóit, és sikkasztásért ült, a fidesznek azonnal hitelessé válik.
    Ez mind a két felet minősíti.

  76. island szerint:

    izrael szótol miért van itt 1-2 embernek fóbiája? Màr ez is antiszemitizmus. De akkor megelőzöm a kritikákat, hagy ne szeressek egy olyan népet? ,vallàst? akinek, aminek a talmud az irànymutatása!

  77. Gordon szerint:

    Az igazságnak ki kell derülnie. A magyar emberek megérdemlik, hogy a maffiabaloldal működési “elvének” lehető legnagyobb részét megismerhesse, hogy megfelelő döntést tudjon hozni amikor választásokon dől el az ország sorsa.
    Zusi borította a bilit – az MSZP pedigláthatóan nem tud mit tenni ellene.
    Kiderültek Simon milliók is – csak az nem derült ki, hogy honnan van az MSZP második emberének a pénze, hisz lehet, hogy az nem is az övé (önmagát vagyonkezelőnek nevezte a bűnöző).
    Deme, Wieszt, Hunvald és a többiek – mind mind sokat tudnak az MSZP-ről. Van aki borított és elmondta az igazság általa ismert részét és van aki visszatért az akolba (lásd. Hunvald).

  78. felix szerint:

    island.
    A talmud, csak annyira iránymutatás mint amennyire a fehér ló legendája a honfoglalás legtisztességesebb módja.
    A Tóra az útmutatás.
    A kereszténységnek sem az inkvizícíó adja a lényegét, hanem a biblia.
    A Talmud valamivel korábbról datálódik.

  79. felix szerint:

    Gordon.
    Nektek a büntetett előéletűek az igaz mondók?
    Így már értem, hogy Polt miért nem engedi börtönbe az övéit.
    Szabadulásuk után még képesek lennének és elmondanák az igazat.

  80. elhallgattatni szerint:

    Rend van…

    Szokásos trafikrablás – ezúttal Csepelen

    Újabb trafikot raboltak ki Budapesten, ezúttal Csepelen – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának ügyeletese az MTI-t.
    Dudás Kanyog Andrea elmondta: két, álarcot viselő férfi rontott be vasárnap este a főváros XXI. kerületében a Zrínyi úton egy nemzeti dohányboltba, és fegyverrel vagy annak utánzatával fenyegetőzve a bevétel átadására kényszerítették az alkalmazottat. A Budapesti Rendőr-főkapitányság rablás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen – közölte a szóvivő.
    Szombaton este hasonló módszerrel, ugyancsak két, álarcos férfi rabolt ki egy Ferenc körúti trafikot.
    (MTI)

  81. island szerint:

    Viszont manapság már senkit nem égetnek el máglyán, ellenben sokan élnek a talmud tanítása szerint!

  82. felix szerint:

    island.
    Olvastad már a talmud hiteles fordítását?

  83. felix szerint:

    Az meg egyenesen képtelenség, hogy egy több ezer év óta íródó könyv szerint éljen ma valaki, Annál is inkább mert abban egymástól eltérő tézisek is vannak tudomásom szerint.

  84. Gordon szerint:

    “Nektek a büntetett előéletűek az igaz mondók?” – vádol felix (aki maga is kilépett az MSZP-ből miután megcsömörlött tőlük)

    A fenti börtöntöltelékek az MSZP-ből kerültek ki, az MSZP politikusai voltak. Nyilván ismerik az MSZP-t, jobban mit azok, akik nem az MSZP-ben politizáltak/ bűnöztek.

    Az MSZP láthatóan nem tud mit kezdeni az egykori politikusainak kijelentéseivel. Butaságot butaságra halmoz a Magyarországi Szocialista Párt – pl.: hogy nem is tudják ki az a Zuschlag.

    Esetleg nem mennek el a bizottsági ülésekre (Simon ügy).

    Esetleg elszaladnak a sajtó elől,
    vagy lemondják az összes sajtótájékoztatójukat, mikor újabb mocskos ügyük kerül a nyilvánosság elé.

    Az MSZP-nek választ kell adnia a felmerült kérdésekre:
    – honnan vannak a Simon milliók?;
    – milyen elosztóhálózaton keresztül kapott pénzt Zusi? – mi volt a nejlonszatyorban?;
    – mi volt a pártházban található széfben?;
    – ki vezette az elhíresült “kockás” füzetet?;
    – mit írtak a “kockás” füzetbe?;
    – miért halt meg két ember a csepeli iskolában?;
    – honnan került több mint 2000 tonna mérgező galvániszap Csepelre az mszp trónolása idején?;
    – honnan vannak a maszop politikusok nevére kiállított afrikai útlevelek?;
    – milyen szerepet játszottak a maszoposok a Portik-Laborc ügyben?;
    – milyen közpénzekhez jutott hozzá az Apró-Gyurcsány érdekkör?;
    – mit művelt Hunvald?;
    – mit művelt Hagyó?;
    – be volt-e rúgva Szekeres honvédelmi miniszterük a Grippenek átadó ünnepségén?;
    – mit értett Gyurcsány Ferenc azon, hogy jobb ha nem firtatjuk az MSZP-s pártpénzeket?;
    – mire használták a 2010 előtti kormányzati jósdát?;
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    A kérdések száma oly magas, hogy az már döbbenetes.
    Az MSZP pedig adós marad a válaszokkal, csupán annyit mondanak, hogy nem ismerik Zusit és egyébként is mindenki hazudik, csak ő maguk nem, mert ők “mindigtisztességesen gyarapodtak”.
    Ez vérszegény kommunikáció és nem tisztázza az MSZP-t (ezt még a józan baloldaliak is elismerik, akik az elmúlt években elfordultak az MSZP-től, de sosem szavaznának a Fideszre vagy a Jobbikra)…

    Sőt az MSZP-nek egyre több gyanús ügye kerül a nyilvánosság elé. A megválaszolatlan kérdések száma nő.

  85. felix szerint:

    Gordon.
    Hány feleslegesen leírt oldal után vagy hajlandó elmondani azt, hogy miért hiteles nektek egy a választóit 50 millióért megcsaló, sikkasztó szabadult elítélt.
    Miért hiteltelen Ángyán, aki makulátlan.
    Csak, hogy értsd, nem az MSZP.-t védem, hanem az általatok is teljesen hülyének nézett választókat, akiket te is teljes odaadással teszel hülyévé.
    Nyalsz miközben leszarod a választókat.

  86. felix szerint:

    Deme szabadulása után a fidesz székházát fogja védeni.
    Nagyon jól beleillik majd a csapatba.

  87. Gordon szerint:

    Deméről, aki több mint harminc évet kapott egy gyilkossági ügyben való tevékeny részvétele okán jelenleg azt tudjuk, hogy az MSZP politikusa volt… felesleges arról írni, hogy harminc év múlva milyen pártszékházat fog “védeni”.
    Az MSZP-nek tisztáznia kell magát a rengeteg ügy kapcsán, mert ha nem teszi, akkor a korrupció mocska fogja belengeni a pártot – szerintem pedig erre a választók nem kíváncsiak.

    “- honnan vannak a Simon milliók?;
    – milyen elosztóhálózaton keresztül kapott pénzt Zusi? – mi volt a nejlonszatyorban?;
    – mi volt a pártházban található széfben?;
    – ki vezette az elhíresült “kockás” füzetet?;
    – mit írtak a “kockás” füzetbe?;
    – miért halt meg két ember a csepeli iskolában?;
    – honnan került több mint 2000 tonna mérgező galvániszap Csepelre az mszp trónolása idején?;
    – honnan vannak a maszop politikusok nevére kiállított afrikai útlevelek?;
    – milyen szerepet játszottak a maszoposok a Portik-Laborc ügyben?;
    – milyen közpénzekhez jutott hozzá az Apró-Gyurcsány érdekkör?;
    – mit művelt Hunvald?;
    – mit művelt Hagyó?;
    – be volt-e rúgva Szekeres honvédelmi miniszterük a Grippenek átadó ünnepségén?;
    – mit értett Gyurcsány Ferenc azon, hogy jobb ha nem firtatjuk az MSZP-s pártpénzeket?;
    – mire használták a 2010 előtti kormányzati jósdát?;”

    /Gordon/

  88. felix szerint:

    Gordon.
    Csak ezért gondoltam, mert egy szabadult gyilkos már védte a fidesz székházat.
    Gordon még mindig félre beszélsz.
    A kérdés az, hogy mitől hiteles a fidesznek egy szabadult bűnöző és miért hiteltelen Ángyán vagy egy volt NAV. tisztség viselő.
    Mind a két utóbbi sokkal nagyobb szemétségekről beszélt és téged meg sem érintett.

  89. grün szerint:

    Röffencs!
    120 ok, ami miatt nem szavaznék a Fideszre
    1. A Kubatov-lista
    2. Pintér Sándor belügyminiszteri kinevezése
    3. Kósa és Szíjjártó nyilatkozatai az ország csődközeli helyzetéről
    4. A 2010-es választás fülkeforradalomnak nevezése
    5. “Ellenzék nélkül is működik az ország”
    6. A csontvázbizottság
    7. Orbán 29 pontja
    8. Schmitt Pál kinevezése házelnökké
    9. Schmitt Pál kinevezése köztársasági elnökké
    10. A Nemzeti Együttműködés Rendszere
    11. A Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata
    12. Kövér László kinevezése házelnökké
    13. Stumpf István kinevezése alkotmánybíróvá
    14. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság megalakítása
    15. Szalai Annamária kinevezése az NMHH élére
    16. A médiatörvény szigorítása
    17. A Terrorelhárítási Központ létrehozása
    18. Az állami cégvezetők keresetére vonatkozó bérplafon eltörlése
    19. A 2010-es választás kétharmados forradalomnak nevezése
    20. A gazdasági szabadságharc meghirdetése
    21. A Duna TV, az MTV, a közrádió és az MTI felügyeletének összevonása
    22. Az Országos Érdekegyeztető Tanács felszámolása
    23. Orbán kijelentése: “világszabadalom lesz az új magyar adórendszer”
    24. Orbán kijelentése: “Matolcsy a jobbkeze, és nincs az a pénz, amiért a jobbkezéről lemondana”
    25. Az öttagú Médiatanács öt fideszes tagja
    26. A válságadók: bankadó, chipsadó, telekomadó, energetikai adó, kereskedelmi adó
    27. Selmeczi Gabriella kinevezése nyugdíjvédelmi megbízottá
    28. A BKK megalakítása, Vitézy Dávid kinevezése a BKK élére
    29. Orbán kijelentése: “Aki kételkedik, az a múltat védi”
    30. Az Alkotmánybíróság jogkörének korlátozása
    31. Tízmilliárd forint a DVSC-stadionra
    32. Gazsó L. Ferenc kinevezése a Kossuth rádió főszerkesztőjévé
    33. A Költségvetési Tanács jogkörének korlátozása
    34. Az egyéni választókerületek körzethatárainak átrajzolása (gerrymandering)
    35. A MANYUP-tagok megtévesztése és megzsarolása
    36. Parlamenti jóváhagyás a 3000 milliárdnyi magánnyugdíj-pénz államosítására
    37. A Pál Utcai Fiúk szám “Felhők jönnek Magyarországra” sorának kicenzúrázása
    38. A “Felszállott a páva” című népdal betiltása Pécsett
    39. Az alkotmány átírásáról szóló kérdőíves “nemzeti konzultáció”
    40. Az államadósság-kommandó
    41. A 2011-es bérkommandó
    42. A Széll Kálmán-terv
    43. Az alkotmány átírása és átnevezése alaptörvényre
    44. Az alkotmány asztala
    45. Az alaptörvény preambulumának tartalma
    46. A gyerekek után járó plusz szavazati jog felvetése
    47. A szabad sajtóról és a tehetetlen országgyűlésről szóló rész kivágása Petőfi verséből
    48. 500 fizetett statiszta 2011. március 15-én
    49. Hegedűs Zsuzsa 10 milliós megbízása
    50. A Makovecz-akadémia
    51. A határon túli magyarok választójoga
    52. Orbán nyilatkozata: “Ne azt figyeljék, amit mondok”
    53. A bírák nyugdíjkorhatárának a leszállítása
    54. Személyes adatok gyűjtése a konzultációs kérdőívekkel 2011 tavaszán
    55. A Demokratikus Koalíció tagnyilvántartásának leközlése a Magyar Nemzetben
    56. Ügyészségi vizsgálat, mert egy kommentelő megsértette Schmitt Pált
    57. Orbán kijelentése a kokikról és a sallerekről
    58. A győri Audi-beruházás ellen tiltakozó természetvédő bebörtönzése
    59. Ingatlanadó-kivetési jog az önkormányzatoknál
    60. Az iskolák felügyeleti jogának visszavétele az önkormányzatoktól
    Folytatása következik!

  90. grün szerint:

    Folytatás:
    61. Kertész Ákos meghurcolása
    62. Kétmilliárdos keret a Marslakók sorozatra
    63. Ügyészségi vizsgálat a Twitteres ál-Semjén és követői ellen
    64. Dörner kamu pályázata az Új Színház igazgatói posztjára
    65. Orbán Viktor pénteki beszédei a közrádió 180 perc műsorában
    66. Orbán: “A magyar gazdaság egy gyorsnaszád”
    67. Illusztrációk húszmillióért az alaptörvényhez
    68. A Puskás-hagyaték Felcsútra csempészése
    69. Orbán levele a nyugdíjasoknak 2011 őszén
    70. Handó Tünde kinevezése az OBH elnöki tisztségébe
    71. Lomnici Zoltán kiretusálása a köztévé híranyagából
    72. A Klub rádió frekvenciavesztése
    73. Németh Lászlóné kinevezése
    74. A Békemenet 2012 januárjában, a “Nem leszünk gyarmat” jelszó
    75. Az egykulcsos adó bevezetése mellett az adójóváírás kivezetése
    76. Az Éhségmenet résztvevőinek megalázása Mezőkövesden
    77. Schmitt Pál plágiumbotrányának mentegetése
    78. A Századvég tanácsadói pénzkeretének megduplázása hárommilliárd forintra
    79. A Munka Törvénykönyvének átírása
    80. Lázár János kijelentése: “akinek semmije nincs, az annyit is ér”
    81. A Malév-csőd
    82. A vonatok járatszámának a csökkentése
    83. A helyi és helyközi buszjáratok számának csökkentése
    84. Lengyel importtüntetők a 2012. március 15-i állami ünnepségen
    85. A “nemzeti érzelmű” és “demokrata” kifejezések kisajátítása a jobboldal számára
    86. Székhelyi József kitiltása Egerből
    87. A szélsőjobboldali eszmék terjedésének támogatása
    88. Ángyán József rágalmazása az MTI híreiben
    89. Rágalomhadjárat Gyurcsány ellen a közmédiában és a Hír TV-ben
    90. Balog Zoltán lelkész kinevezése az EMMI élére
    91. Lázár János kinevezése államtitkárrá
    92. Ámokfutás Erdélyben Nyirő József hamvaival
    93. Fideszes parlamenti képviselők nyilatkozatai arról, hogy meg lehet élni havi 47.000 forintból
    94. Kövér László kijelentése a “nyikhaj, senkiházi, utolsó tollforgató terroristákról”
    95. Kövér László kijelentése arról, hogy az ellenzéknek nincs helye a parlamentben
    96. A termőföld-botrány
    97. Az oligarcha-botrány
    98. A pártok állami támogatásának a felfüggesztésére vonatkozó tervek
    99. A TEK hatáskörének a kiterjesztése
    100. A csekkadó és a telefonadó
    101. Habony Árpád, George E. Birnbaum és Arthur Finkelstein
    102. Orbán Viktor kijelentése a pávatáncról és az IMF megtévesztéséről
    103. Schmidt Mária kijelentése az olcsó és kisigényű magyar munkásokról
    104. Kövér László erdélyi kampánykörútja az RMDSZ ellen
    105. A közmunkások alkalmazása fideszközeli vállalkozók birtokain
    106. Áder János kinevezése köztársasági elnökké
    107. Orbán kijelentése a “romkocsmákban merengő állástalan diplomásokról”
    108. Matolcsy György tündérmesés nyilatkozata a Quest-interjúban
    109. Az erősödő Horthy-kultusz
    110. Kumin Ferenc levele Hugh Grantnek
    111. Kumin Ferenc levele a Financial Times-nak
    112. A felsőoktatási reform
    113. A kormány sorozatos beavatkozása a román belpolitikába
    114. Orbán kijelentése a félázsiai származékokról
    115. A dinnyekartell
    116. Orbán Facebook-üzenete a gazdasági szabadságharc megnyeréséről
    117. Kövér László kijelentése a pancserpuccsról
    118. A választási regisztráció terve
    119. A kormány hazugságai a választási regisztráció francia és USA-beli rendszeréről
    120. Giró-Szász hazugságai az unortodox magyar módszerek átvételéről
    A lista sajnos folyamatosan bővül! 😛 😀

  91. Vátesz szerint:

    A magyar nép elunta az egész rendszerváltó bandát, az SZDSZ, az MDF, az FKGP már eltűnt, most az MSZP és a Fidesz-KDNP következik. Rablóbanda mind! Mellesleg eddig a 24 év alatt végig PROLETÁRDIKTATÚRA volt! A politikusok között nincs paraszt vagy kulákivadék, mind proli vagy kádercsaládból származik, beleértve Orbánt és Németh Szilárdot is!
    Nincs jobb és baloldali magyar, csak magyarok vannak akiket a jobboldali illetve a baloldali pártok csaptak be!
    Jöjjenek azok, aki a magyar népet és a magyar kultúrát akarják szolgáni és nem a saját zsebüket tömni!

  92. felix szerint:

    Így indultak a többiek is. 🙂

  93. grün szerint:

    “A kormányfő magyar és arab üzletemberek, politikusok, diplomaták és kamarai vezetők előtt Magyarország előnyei közé sorolta földrajzi elhelyezkedését, a fejlett logisztikai hálózatot, a jól kiépített autópályákat, “a minőségéhez képest meglepően olcsó” munkaerőt, valamint azt is, hogy a munka törvénykönyve rendkívül rugalmas.”
    .
    Nekünk elég egy marék száraz teveszar! 😛 😀
    .
    http://hvg.hu/gazdasag/20140323_orban_arab_befektetok_rijad#rss

  94. Vátesz szerint:

    Amíg lehetett párbajozni, addig könnyű volt a rabló politikusokat kordában tartani! Az ilyenek nem tartottak a törvénytől, hiszen azokat ők hozták, viszont mindig akadt a jónál jobb lövő vagy vívó! Namár most vagy a felháborodott hazafiak vettek elégtételt, vagy megbíztak egy “szakembert”, aki jól felpofozta az illető politikust. Ha párbaj lett belőle, akkor jól fejbelőtték vagy megszúrták az illetőt, vagy ha gyáva volt, akkor nem lehetett többé politikus, mert aki kitért a párbaj elől az nem számított úriembernek! Így aztán megvolt a természetes cserélődés a politikai elitben!

  95. Tunika szerint:

    Grün, csatlakozom hozzád. Nagyon jól összefoglaltad a Fityesz “bűneit”, amik a Gordon féle hozzászólók nem látnak, mert agymosottak. Csak a fityesz szólamait ismétlik 🙁
    A maffiakormány uralkodik és tovább fogja sajnos építeni a hálózatát, és újra 40 évre “börtön”-be kerülünk. Csak most nem Kádár korszak lesz, hanem Orbán korszak. Nemsokára nem tudtok majd egymásnak esni, mert be lesz tiltva az internet.

  96. képtelen szerint:

    én aztán nem vagyok fideszes, de kérdezem bambitól, mszp-től meg többiektől: hogy van pofátok még 2014ben is MSZP-snek, gyurcsanyistának lenni? hogyan?
    reggel hogy nézel a gyereked szemébe vagy a tükörbe úgy, hogy közben egy utolsó mszp-s, gyurcsanyista gané vagy?
    hogy vagytok képesek ezeknek tapsolni és április 6.-án ezekre szavazni?
    hogyan???

  97. képtelen szerint:

    “mert be lesz tiltva az internet”

    be bazmeg :DDD
    gyorsan töltsd le még előtte 😀 floppyra lehetőleg.
    családod még nem kérte a gyámság alá helyezésed? ideje lenne, mert elmebeteg vagy.

  98. képtelen szerint:

    “Kertész Ákos meghurcolása”

    meghurcolása? sajnos nem eléggé hurcolták meg…hagyták elmenekülni a ganét.

    “A Klub rádió frekvenciavesztése”
    pedig simán be kellett volna tiltani

    “Székhelyi József kitiltása Egerből”
    az országból kellett volna.

    “Az erősödő Horthy-kultusz”
    sajnos nem elég erős még mindig.
    neked kormányzó úr.

  99. ebihal szerint:

    képtelen!
    Te nem képtelen vagy, hanem agyatlan! Esetleg gondolkodni KÉPTELEN!

  100. grün szerint:

    ebihal!
    Ne bántsd szegényt!
    Kell valaki a fityesz pártján is legyen! 😛 😀

  101. képtelen szerint:

    ebihal: szintén gyurcsanyista vagy?

    kertész ákosnak be kellett volna vonni az útlevelét és eljárást indítani ellene uszítás és a magyar emberek emberi méltóságának megsértéséért.
    amikor kanada pofátlanul menedékjogot adott egy bűnözőnek, vissza kellett volna rendelni a nagykövetet, a kanadait pedig feltenni az első gépre.

    klubrádió egy szennyadó volt és most is az. kertész ákos szellemisége folyik onnan.

    székhelyi józsef közönséges himnuszgyalázó és hazudozó. a 2002-es választások előtt is telehazudta a német médiát azzal, hogy itt a zsidóknak rettegniük kell, nem mehetnek ki az utcára, mert megtámadják őket. miközben élte világát színházigazgatóként és soha semmi bántódása nem esett. még a himnuszgyalázásért sem kapott semmit.

    Horthynak köszönheted, hogy még maradt valami Magyarországból és ma nem románul beszélsz. jól nézne ki pedig, egy szőrös talpú ebihal :DDD

  102. ebihal szerint:

    agytalan!
    Van még bőven mit tanulnod!

  103. Királyerdei szerint:

    Ti,barom komcsik soha nem tanultok.

    Kertész Ákos:

    “A magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: „ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.” De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire.

    Ma már a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül a magyar a felelős, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta a bűneit, se töredelmes bűnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bűnbocsánatért nem esdekelt.

    Így aztán nem is kapott soha föloldozást!

    Mivel mindez a magyar jobboldal hitvallása, ideológiája, éthosza, csak a baloldal szelleme lenne képes változtatni rajta, csak a progresszív, haladó, demokrata baloldal volna képes megváltoztatni, és ezzel megváltani a magyart, méltóvá tenni arra, hogy az európai közösségnek (kis áttétellel: a szabad világ közösségének) egyenrangú tagja lehessen. A nyolcvanas évek közepétől, Gorbacsov föllépésétől kezdve nem lehet a szovjet-bolsevista elnyomásra hivatkozni. Azóta a baloldal már önmaga felelős önmagáért, a magyarságért, az országért. Önmaga felelős azért, mert elherdálta minden pozitív szellemi vagyonát, teljes történelmi örökségét Dózsa Györgytől Petőfin és Adyn át Károlyi Mihályig, Bibó Istvánig, Nyers Rezsőig, a kelet-német turisták előtt a határt megnyitó Horn Gyuláig, az örökölt médiahálózatával és infrastruktúrájával együtt, hogy teljes tudatzavarban, szervezetileg lerobbanva, kifosztva, védtelenül áll a diktatúra támadásával szemben. De közben az egész baloldali elit és tisztikar, beállt a harácsolók, a korruptak, a tolvajok közé, elárulva nemcsak az eszmét, de konkréten a baloldal közkatonáit is, mert sebesülten és haldokolva hátrahagyta őket a vesztett ütközetek után a harcmezőn, és sorsára hagyta a védelmére szoruló civil lakosságot is. És ahelyett, hogy az utolsó töltényig harcolna a diktatúra ellen, a kiskapukon át menti a rablott vagyonát és az irháját.”

  104. képtelen szerint:

    az ilyen embernek, mint kertész ákosnak vagy börtönben vagy diliházban lenne a helye, amiért ezt le merte írni.
    vagy tudatosan uszít, vagy képtelen felfogni a valóságot ami körülveszi.

  105. ebihal szerint:

    képtelen!
    Nem lehet, hogy te vagy KÉPTELEN átlépni a saját árnyékodon? Kijelented, hogy nem
    vagy fideszes, de azért büdös gyurcsányíista, aki más véleményen van. Nézz körül,
    miképp köszönik meg az emberek a rezsicsökkentésnek nevezett átverést, milyen
    ütemes tapssal fogadják Viktort/Fecót, mennyire vakon hiszik el azokat a hazugságokat,
    amiket a vezérek mondanak!

  106. Etikus szerint:

    T.16:02es
    Ezt a féleszűnek és bandájának írta? (tisztelet a kivétel)

  107. Etikus szerint:

    “Szégyentáblákat állítottak fel Csepelen”
    Nem csak intézmények neveit, de bocsánatáért esedező személyneveket is fel lehet írni, akár önkéntes alapon is.

  108. felix szerint:

    Etnikus.
    Ezt az olyan zsidózó szemeteknek, szemetekről írta, mint amilyen te is vagy.
    Értelmezés, gondolkodás, szövegértés.
    Te nagyképű öntelt barom.
    De mit tegyek, ha így szeretlek?

  109. Királyerdei szerint:

    Zsidózzunk,vagy magyarozzunk idióta komcsi?

    Dr. Regős Péter, a Magyar Zsidók Világszövetsége
    szóvivőjének verse:

    Hangosak a fasz magyarok,
    Fajtiszták, mint az olaszok.
    Buták, mint az oroszok
    S úgy végzik, mint a karthágó’k.

    Lesózzák a földjeiket,
    Felszámolják történelmüket,
    Eltűnnek majd nem sokára,
    Elmennek a bús picsába.

    Úgy rühelem minnyájukat,
    mocskos, gyilkos falkáikat,
    s mikor himnuszukat hallom,
    felfordul a teli gyomrom.

    Panaszkodnak, nyavajognak,
    Ők sehová sem tartoznak,
    Mindenki az ellenségük,
    Nincsen nekik kistestvérük.

    Mindenki utálja őket
    Magyar férfiakat, s nőket,
    Mindegyiküket megvetik,
    De egyiküket sem szeretik.

    Elveszett tekintélyüket féltik,
    De mások a nyelvüket sem értik,
    Nem tartoznak nyelvcsaládba,
    Csak a tetves, bús picsába.

    Európába keveredtek
    Emberekké nem vedlettek,
    Ázsiai majmok még ők,
    Zsivány Trianon-védők”

    Akarsz még hasonlót?

  110. Királyerdei szerint:

    Vagy:

    “Regős levele Lipták Bélához

    ,,Nézd Béla! A gyengémre tapintottál, s mivel a hangvétel baráti volt a részedről, hát én sem mehetek el amellett, hogy őszintén bevalljam (I have to plead guilty), hogy nekem eszembe sincs megbékélni azokkal, akik a népem (?) gyilkosai, mészárosai voltak. Ez nem egy pitiáner jogvita két pereskedö fél között néhány krajcárról, amin lehet vitatkozni, aztán később lehiggadva megegyezni peren kivül.

    Magyarországnak meg kellene újulnia erkölcsileg, szellemileg, kultúrájában, stb, de a magyar nép erre képtelen. Én tudom hogy miért, de kérlek ne kényszeríts arra, hogy ezt most megmagyarázzam. Csak nem azt várod el tőlünk zsidóktól, hogy egyik napról a másikra csak úgy felébredjünk, s megbocsássunk szeretteink elvesztéséért. Ez nem az az eset, amikor valaki véletlenül rálép a lábadra, és bocsánatot kér érte. Életet visszaadni sohasem lehet. Én például 1951-ben születtem, de a génjeimben hordozom a holokausztot.

    Te meg két félröl beszélsz, akik nem akarnak megbékélni? Csak egy oldalon kérheted ezt számon, a gyilkos magyar nép oldalán. Véreim vére a kezeteken. Nekem ne próbáld eladni a nagy zsidómentő magyarok hosszú sorának hamis történetét, mert az nem hogy nem igaz, de még cinikus is 600 000 mártír teteme felett.”

    [Mi sem vagyunk ,,lehorgasztott fejűek”, sőt nyitott szemekkel járunk és hosszú idők óta figyelünk! Míg a Jad Vashem emlékmúzeumban csak 334 ezer ‘magyar ajkút’ gyászolnak, az 1948-as magyar Statisztikai Hivatal kimutatása szerint mindössze 128 000 zsidó áldozata volt. Auschwitzban ‘négymillió zsidó mártír’ nevét már lekaparták azokról a márványtáblákról, amelyeket korábban, szomorúan könnyezve maga II. János Pál pápa is megáldott! Ennek ellenére, Jehuda Bauer professzor szerint ,,a hatmilliós számot nem csökkentjük, csupán kiigazítjuk”…/,,not reduced, only corrected.”/-Tóth J]

    ,,Az igazság az, hogy a gazság méreteihez képest alig voltak. Egy szégyen erre egyáltalán hivatkozni is. Én bátran kimondom – mert én nem egy lehorgasztott fejű, gyáva, szar zsidó vagyok, nekem van vér a pucámban – hogy én úgy utálom a magyar népet, hogy azt csak egy költő tudná megfelelően szavakba foglalni. Aztán ezért csak nyugodtan húzzátok le rólam a vizes lepedőt. Nem érdekel.

    Tehát nem Magyarországot utálom, hiszen a fák, az erdők, a mezők, a virágok, a folyók, a hegyek, s a völgyek nekem cseppet sem ártottak. Én ennek a népnek a kultúráját, karakterét, minden alapot nélkülöző nevetséges magabiztosságát utálom. Azt, hogy annak ellenére, hogy a térképen alig található meg ez a gyüszü méretü ország még nagyitóval is, minden nagyhatalmi vezetőt és nemzetet kioktat, lásd azt a barom Antallt és a még nagyobb állat Orbánt. Nem is fogadták őt Washingtonban, mármint Orbánt, s elárulom: közvetve ehhez nekem is van kissé közöm. Ezért nagyon is büszke vagyok. Majd egyszer elmesélem személyesen, hogy miért is van közöm hozzá.

    Ezt az istenverte népet azonban nemcsak a holokauszt miatt utálom, hanem azért az erkölcsi fertőért is, ami ebben a kis szar országban uralkodik, mindegy hogy a komcsi vagy a náci oldalon vizsgálódunk. “Engem ez az ország már apámban meglopott” – írta a költő. Hát engem is. Egyenlőre ennyit erről.” +++ Tisztelettel, dr. Regös Péter”

    Kérsz még?

  111. felix szerint:

    Királyerdei.
    Figyelj te farok.
    Sem a zsidózásból sem a magyarozásból nem kérek.
    Amit Kertész írt, az a genetikát leszámítva igaz.
    Ti vagytok az élő bizonyítékok.
    Te csak válogass a magad primitív módján.

  112. Királyerdei szerint:

    Te meg dagonyázz röfögve a sárban,te genetikailag alávaló söpredék!

  113. felix szerint:

    Királyerdei
    Te farok.
    Akkor téged Kertész genetikája sem bánthat, hiszen te is használod.
    Nevezd meg azt a vérvonalat amelyből származol, mert a stílusod alapján fajtiszta korcs vagy.

  114. Etikus szerint:

    Te szerencsétlen féleszű balga királya Csepelnek. Soha sem zsidóztam, nekem a tisztességes, rendes, becsületes emberekkel soha sem volt, és nincsen bajom. Sokszor leírtam itt is, csak jó és rossz emberek vannak. Sajnos, te az utóbbiak táborát gyarapítod, ezért utálnak téged itt a fórumon, mi több szinte egész Csepelen.
    Az a másik legnagyobb bajod, hogy egy öntelt, beképzelt, tudatlan majom vagy valójában.
    Miközben a sátánizmus jeles képviselőjeként teszed, ami teszel, genetikailag.
    Felejts el te idióta, majomnál is alá valóbb.

  115. felix szerint:

    Etnikus.
    Legalább a saját pofádba be hazudj.
    Sajnálattal közlöm veled, hogy nem utálnak Csepelen és itt is csak az a pár fajtiszta akik közzé te is tartozol.
    Amennyiben tudnád, hogy ki vagyok, belátnád, hogy mekkora “VÁGOTT FAROK/U/ ” vagy.
    Mindig nagyot akarsz mondani és ettől egyre nagyobb bolondot csinálsz magadból.
    Mondtam már, hogy akik ismernek azok betegre kacagják magukat rajtad meg a képeden.
    MI itthon már fetrengünk a röhögéstől.
    A hülyeségeid olvasása lassan családi programunk lesz.
    Tudom, hogy nem vagy valami nívós, de egy nyugdíjas veled is beérheti manapság.

  116. felix szerint:

    Etnikus.
    A majom éppen olyan főemlős mint te.
    Az, hogy melyikőtök az alávalóbb?
    Az csak neked kérdés a majomnak nem.

  117. felix szerint:

    Bocsánat.
    Klasszikust csak pontosan.” METSZETT FARKÚ”
    Ez pontosan így etikus.

  118. Etikus szerint:

    Tudom, hogy a genetikai örökséged arra is predesztinál, hogy a mocskolódásodat alig tudnád abba hagyni, hiszen egyik erényed. Az ilyen idióták teszik tönkre az egész világot.
    Sajnálom, hogy családod tagjaira is szükséged van, hogy megértessék veled azt, amit te soha sem fogsz tudni.
    Így mostantól azt írsz ami abban az idióta, genetikailag örökölt agyadban leöröklődött.
    Bár eddig is azt tetted, viszont engem meg nem érdekel továbbá.
    Érleled a fényképed…………….

  119. Etikus szerint:

    Látod arra képtelen vagy, hogy lemásold azt, hogy Etikus!
    Istenem mekkora, káosz, zűrzavar van a fejedben?
    Írj amit akarsz, le vagy sajnálva.

  120. felix szerint:

    Te szerencsétlen.
    Amikor másoltam akkor lett jó.
    Emlékezetből nem ment.
    Mondtam már, hogy röhejes vagy?

  121. felix szerint:

    Egyébként a “metszett farkú”-tól írom a nevedet néha etnikusnak.
    Hidd el nem véletlenül.
    Azt hittem, hogy vagy azon az értelmi szinten, de…………..

  122. Etikus szerint:

    Ugye írtam!
    “Istenem mekkora, káosz, zűrzavar van a fejedben?”
    S lám, így is van!
    Vedd be……..a cavintonodat, bár kétséges tud-e még segíteni?!

  123. Etikus szerint:

    Össze-vissza beszélsz, magyarázod az idiótizmusodat.
    Már régen felesleges, nálam 00-vagy.

  124. felix szerint:

    etnikus.
    Arra én teszek, hogy mi vagyok nálad.
    Nem az idiótizmusomat magyarázom, csupán a tiedet mutatom be, de nem tanulsz.
    Az utálatoddal dicsekedni fogok, mert az minősít.
    Ezért nem jó, hogy mással azonosítasz, mert akkor másé a dicsőség.
    Figyelj ricsi.
    Hidd el sokkal kisebb vagy annál mint aminek tartalak.
    Csupán az ördögöt becsülöm benned, mert ő valahol angyal, de te………

  125. Etikus szerint:

    Holokauszt-emlékév kapcsán elvárjuk, hogy te is megértsd!
    Tedd magadévá, másokkal, mindenkivel egyetemben, akik itt élnek e gyönyörű szép országban. Akinek nem tetszik, “annak ellehet innen menni!” (mondá a nagy vezéretek, akinek még ma is……..)

    Magyarország a jóakaratú emberek országa, olyan demokrácia, amely megvédi magát és minden polgárát azokkal szemben, akik gyűlöletet akarnak kelteni.

  126. felix szerint:

    Ki írta?
    Egyre sekélyesebbé lettél, többet feltételeztem rólad, nagy csalódás vagy számomra, de legfőképpen magad számára. Gyakorlatilag tévelyegsz, de elég rendesen. Nem sikerül megtalálnod önmagad, abban a fertőben, nekem sem sikerülne. Tudod, a te környezeted, “engem már régen nem érint.”
    Látod sátán, hogy mennyire dúl benned a gyűlölet és azt hiszed, hogy a sima szád mentség.
    Nagyképű felfuvalkodott farok vagy.

  127. loginNev szerint:

    🙂

    Majdnem naponta megyek a Spar-ba, kutyával arra sétálok, kocsival arra megyek és nem vettem észre. Mindjárt meg is nézem. 10 azaz tíz perc múlva 🙂

Itt lehet hozzászólni !