Zuschlag: 50 milliót kaptam nejlonszatyorban

“Gyurcsány mindenről tudott”

Mno, Blikk

zuschlag-szabadul-10-BS

Nejlonszatyorban átadott ötvenmillió forintról, a régi MSZP-székházban lévő százmilliókat rejtő MSZMP feliratú legendás széfről, valamint Gyurcsány Ferencről és Mesterházy Attiláról is beszélt Zuschlag János, aki kiszabadulása óta először nyilatkozott. A volt politikus a Napi Gazdaság pénteki számában megjelent interjúban arról is beszélt, hogy Simon Gábor eltitkolt 240 milliójáról az MSZP vezetésének is tudnia kellett, egyedül nem lehetett volna elintézni ilyen dolgokat.

Az elmúlt hónapban kirobbant Simon-ügy, valamint hamarosan megjelenő könyve kapcsán szólalt meg kiszabadulása óta először Zuschlag János, egykori MSZP-s országgyűlési képviselő, aki a Napi Gazdaság pénteki számának adott exkluzív interjút. A lapban olvasható beszélgetésből többek között az is kiderül, hogy az egykori politikus megdöbbentőnek tartja, hogy azok az MSZP-s pártvezetők, akik aggályoskodás nélkül bűnbakot csináltak belőle, „akik odalökték maguk helyett a bíróság elé és utána a börtönbe, akik végig csak arra gondoltak, hogy jaj, csak álljon meg az ügy nála, csak ne menjen feljebb, tehát ezek a vezetők még most is, még az én ügyem után is fülig sárosak.”

„Végig az volt az érzésem, hogy a bíró rajtam torolja meg azt, hogy a valódi bűnösök kibújtak a hurokból” – jelentette ki Zuschlag. A volt politikus szerint a bíró elmondta neki, hogy azért kell ilyen sokat kapnia, mert így működött a politikai döntéshozatali rendszer. „Én vittem el mindent egy olyan bevett szisztémáért, amit nem én találtam ki, és nem én üzemeltettem, pusztán a része voltam” – fejtette ki az MSZP egykori országgyűlési képviselője.

Simon nem cselekedhetett egyedül

Zuschlag kizártnak tartja, hogy Simon „egyszemélyes buliban tudott volna megszerezni ennyi pénzt”, akit egyébként húsz éve ismer. Egyedül elintézni effajta dolgokat, úgy, hogy nem is tud róla senki, az MSZP rendszerének a jellegzetességei miatt nem lehet – hívta föl a figyelmet az interjúban Zuschlag. Szerinte a szocialista párt jelenleg nagyon dühös Simonra, mivel ha igaz, hogy ő már tavaly ősz óta tudott arról, hogy nyomoznak utána, és mégsem lépett semmit, akkor inkorrektség volt a részéről, hogy nem szólt párttársainak, de a túlélés reménye őt is megillette.

Zuschlag egyébként meglepődött azon, hogy Mesterházy Attila, MSZP-elnök egykori helyettese 240 millió forintot tartott egy bécsi bankszámlán. Arra a kérdésre, hogy az összeg miatt lepődött meg, Zuschlag azt felelte: „Nem, a hülyeség miatt.” A Simon-ügyben való MSZP-s felelősség kapcsán az egykori képviselő azt felelte: „az ellenzéki pártnak a legnagyobb felelőssége az, hogy „elnökhelyettes lehetett egy olyan ember, aki a saját számláján tart negyedmilliárd forintot.”

„Gyurcsány mindenről tudott”

 Az egykori szocialista politikus felidézte, hogy még letartóztatása előtt három héttel is elment pártrendezvényekre, akkor jött Gyurcsány Ferenc a Bács-Kiskun megyei szervezethez. „Nagyon nem tetszett nekik, de nem mert szólni senki, mégiscsak ügyvezető elnök voltam.” Arra a felvetésre, hogy az egykori sportminiszter tudott-e az ő ügyeiről, Zuschlag egyértelműen azt felelte: „persze, hogy tudott.” Mindenről tudott, mindenbe beleszólt, mindent ő írt alá – tette hozzá.

Neki ez a tárca volt akkoriban a homokozója, itt építette fel magát, innen lett miniszterelnök – mondta el az interjúban. „A sportpályázatok esetében például, ahol ott ültem mellette, amikor az egyeztetések folytak közte és az országgyűlési képviselők között” – idézte föl az akkori történéseket Zuschlag. Azon kérdésre, hogy Gyurcsány személyesen vett-e részt a pályázatok elbírálásában, azt felelte: a későbbi miniszterelnök mindenre rábólintott.

Gyurcsány utálta Mesterházyt?

A volt MSZP-s országgyűlési képviselő arról is beszélt, hogy Gyurcsány „nagyon utálta Mesterházyt”, míg Keszthelyi Andrást, Szigetvári Viktort és Szilvásy Györgyöt kedvelte. Az interjúban felidézte, hogy Gyurcsány korlátozta Mesterházy mobiltelefon-használatát, és azt is elárulta: „Feri ugyanis egy igazi bunkó, ha valaki egy kicsit jobban megismeri.”

Mesterházy szerepéről annyit mondott Zuschlag, hogy „önmaga nem tudott mindent elintézni, hanem hozzám kellett fordulnia, ha pozitív döntést szeretett volna.” Zuschlag Gyurcsányhoz való viszonyáról azt mondta: különleges volt a kapcsolatuk, és bármikor bemehetett hozzá.

Nejlonszatyorban kapott 50 milliót Zuschlag

Beszélt arról is, hogy 2004–es botrányos távozását követően a pártvezetés azt remélte, hogy el fog tűnni, de 2006-ban megint képviselő-jelöltnek választották, amitől „rosszul lett a teljes pártvezetés.” Ezt követően megkeresték, hogy lépjen vissza, állapodjanak meg, és mondja meg, mit kér azért, hogy eggyel hátrébb lépjen.

„A végén megállapodtam a Lendvai, Szekeres, Szilvásy trióval, visszaléptem és kaptam ötvenmillió forintot egy nejlonszatyorban” – idézte fel az akkori történéseket az interjúban a volt MSZP-s politikus. A pénz eredetét firtató felvetésre úgy válaszolt: „az MSZP-től jött, nyilván a központi széfből, a székházban adta át valamelyik titkárnő, már nem emlékszem pontosan, hogy melyik.”

Az MSZP így terelte volna az ügyet

Zuschlag saját büntetőügyéről elmondta, hogy őt az nem aggasztotta, mivel bár 2004-ben elindult, de nem történt semmi, ráadásul mindenről tudott Lusztig Péter révén. „2007 januárjában fordult komolyra a dolog, mert az ügyészség vagy megunta a rendőrség tipródását, vagy új információkat kaptak. Ekkor felhívott Szilvásy Gyuri, hogy van-e valami közöm ehhez az ügyhöz. Azt mondtam, hogy nincs, és akkor úgy is gondoltam” – jelentettek ki a volt politikus.

Majd rá egy hétre megjelentek a rendőrök, tartottak egy csomó házkutatást, engem pedig felhívott valaki, hogy vigyázzak, mert lehallgatnak – idézte föl az akkori történéseket az egykori MSZP-s politikus. Elmondta azt is, hogy ekkor már nagyon ideges volt, bement Szilvásyhoz, de úgy, hogy rátörte az ajtót, kiabált vele, hogy miért nem szólt, aki csak annyit felelt, hogy elfelejtette.

Beszélt arról is, hogy az eljárás során Gyurcsány is jelentkezett, akit azt mondta, hogy kezeli a problémát, majd Bánáti Jánosra bízták az ügyet. Zuschlag a perről úgy nyilatkozott, hogy „a védelem célja elsősorban az ügy politikai kezelése, nem pedig az én büntetőjogi felelősségem enyhítése volt. A fellebbezésemet már én magam írtam, talán elég, ha ennyit mondok.” Szerinte az ő beáldozásával le lehetett zárni az MSZP számára kínos ügyet.

Több százmillió lapult a „legendás széfben”?

 A volt politikus arról sem tudott, hogy valakik helyette befizettek ötvenmillió forintot, hogy csökkentsék a kárt, amely szintén a korábban említett széfből származott. Arra, hogy látta-e a „legendás széfet”, Zuschlag azt felelte: „Persze, tele volt pénzzel, volt benne vagy pár száz millió forint. Ott állt a régi székház második emeletén, rajta egy MSZMP-címerrel.” Szólt arról is, hogy csak az éppen aktuális pártpénztárnok engedélyével lehetett hozzáférni a széfhez, a pénz általában zűrös ügyek elintézésre, a pártelnök költségeire, kampányokra kellett.

Végezetül Zuschlag elmondta, hogy olyan pályázatokat „toltak át, sokat, amelyeket az ablakon kellett volna kidobni, olyan vacakok voltak.” Amúgy meg volt, hogy vittem abba a széfbe pénzt én is, valami negyvenmillió forintot, bevezették a kockás füzetbe azt is – tette hozzá. Összességében biztos, hogy pozitív az egyenlegem – jelentette ki a szocialisták egykori prominens tagja.

Forrás: Mno

Zuschlag János

Zuschlag: 50 milliót kaptam nejlonszatyorban

 Pénz, vesztegetés, árulás, politika – botránykönyvben vall Zuschlag János egykori MSZP-s országgyűlési képviselő. Zuschlag tavaly szeptemberben szabadult a börtönből, miután hat évre ítélték, mert közel 75 millió forint pályázati pénzt vett fel fiktív civil szervezetek nevében.

A Blikk megszerezte a hétfőn megjelenő könyv több részletét is, amelyben a politikus megdöbbentő dolgokat állít. Így például azt írta: vezető szocialista politikusok 50 millió forinttal kenték meg, hogy ő félreálljon. Ennek előzménye, hogy 2004 októberében Zuschlag lejáratta magát, amikor a Terror Háza előtt a holokauszt áldozatain viccelődött. Akkor le kellett mondania képviselői mandátumáról. Csakhogy a fiatal politikus nagyon erős maradt szülővárosában, Kiskunhalason. Elkezdte újra felépíteni magát. Egy év sem telt bele, s komoly esélye volt, hogy 2006-ban újra képviselő legyen.

„Az MSZP-ben megrémültek attól, hogy 2005-ben engem választottak egyéni képviselőjelöltnek, sőt Halason pártelnök lettem. Mindenki megdöbbent, és elkezdtek velem alkudozni. Gyurcsány kitalálta, hogy nem lehetek képviselőjelölt, mindenáron szabadulni akart tőlem. 2005 októberében Lendvai, Szekeres és Szilvásy leültek velem, hogy mit kérek cserébe azért, hogy lemondjak a képviselőségről. Megkaptam, amit akartam, én pedig visszaléptem. Ötvenmilliót kaptam egy reklámszatyorban. Nem érdekelt, hogy honnan, kitől, miként” – áll a kéziratban.

Vagyis Zuschlag szerint hiába volt ő terhes a pártnak, nem tudták kigolyózni. Így megvették őt, egy vagyont kapott gyakorlatilag lelépési pénzként. De a szóban forgó 50 millió is emlékezetes összeg. A majd 75 milliót elcsaló Zuschlag ugyanis két évvel később, az ellene folyó nyomozás végén éppen ennyi pénzt térített meg a kárból, hátha az enyhítő körülmény lesz számára. Ám a könyvben említett politikusok tagadták, hogy bármit is kapott volna tőlük Zuschlag.

– A rosszindulat és a hülyeség nem ismer határokat – mondta a Blikknek Szekeres Imre, aki 2005-ben elnökhelyettes volt. – Zuschlaggal már jóval a holokausztos viccelődése előtt sem beszéltem. 2004 közepén többen fiktív tagokkal duzzasztottak fel Vas megyei alapszervezeteket, hogy ezek súlyát növeljék. A botrány kapcsán az ő neve is felmerült.

Lendvai Ildikó találkozott a politikussal, de mint állítja más okból. – Ilyen beszélgetés nem volt. És miből adtam volna neki 50 milliót? – mondta Lendvai. – Kétszer beszéltünk, mindkétszer négyszemközt. Mint frakcióvezető tárgyaltam vele a holokausztos botrány után, azt kezdeményezve, hogy mondjon le a képviselőségről. Ekkor ő elismerte, hogy távoznia kell a frakcióból. Másodszor pedig amikor elindult az ügyészségi vizsgálat. Zuschlag akkor is inkább csak panaszkodott, hogy koncepciós politikai vádról van szó, de a párt nem áll ki eléggé mellette. Én azt mondtam neki, drukkolok, hogy kiderüljön az igazság.

– 2002-ben rendszeresen találkoztam Zuschlaggal, mert a sportminisztériumban dolgoztam, míg ő a parlament ifjúsági bizottságában – magyarázta Szilvásy György. – Emlékszem arra, hogy Zuschlag 2005-ben azt tervezte, újra képviselő lesz. Akkor beszélhettünk is, mert miniszterelnöki kabinetfőnökként sok jelölttel egyeztettem az indulásukról. De az nevetséges, hogy fizettünk volna a visszalépéséért cserébe.

Forrás: Blikk

65 hozzászólás “Zuschlag: 50 milliót kaptam nejlonszatyorban” bejegyzésre

  1. Etikus szerint:

    Mindez, ha igaz, még csak a felszín. Beljebb haladva, mélységét tekintve, “jobb, ha nem tudtok róla………”
    Csak az tudja az írásban elmondottakat, a konstrukció felépítését megérteni, aki már korábban is benne volt, a jogelőd szervezetében, vagy közeli infókkal rendelkezhetett.
    Mindenki tudta, hogy elképzelhetetlen, hogy az ISM. akkori vezetése ne tudott volna, bármit is az ott “zajló” folyamatokról. Egyébként “ott ült mellette, mindenbe beleszólt” stb.
    Elvtársak meg van a hétvégi téma, bőségesen lehet hozzászólni, nem csendben maradni, ha nem megtisztítani lelkiismereteket.

    “Sötét felhők alatt járok,
    a város szinte néptelen
    Sötét felhők fent az égen
    nyomasztó súly a szívemen

    Zárulnak sorra az ablakok, az ajtók
    Fülledt a csend vihar előtt
    A lelkemre támadnak komor látomások,
    s úgy szeretnék szelíd esőt

    Sötét felhők alatt járok
    hosszú évek óta már
    Életemben ritka vendég
    a bánat oldó napsugár

    Zárulnak sorra az ablakok az ajtók
    fülledt a csend vihar előtt
    a lelkemre támadnak komor látomások
    s úgy szeretnék szelíd esőt

    Jöjj hát sikoltva zúgó szélvihar
    vakító villanás, mennydörgő robaj,
    felhő szakadás
    csak szakadjon fel a szívemről ez a bénító nyomás
    és akkor tán lenyugszom”

  2. Etikus szerint:

    T. ADMIN
    Gratulálok, remek anyagot sikerült hétvégi programnak feltenni. Lehet csevegni, de jó lenne azt őszintén, s nem embertársainkba “belemarva!”

  3. grün szerint:

    “Mint frakcióvezető tárgyaltam vele a holokausztos botrány után”
    .
    Hová jutottunk azóta!
    Ma már az sem számít botránynak, ha közös emlékművet terveznek a megszállóknak és a áldozatoknak!
    Ez van, ha valaki nem tud várni és megelőzi korát! 😛 😀

  4. admin szerint:

    Ez nem hétvégi program, bár egyelőre a hétvége legerősebb belpolitikai híre.

    Az eredeti interjú a Napi Gazdaságban: http://www.napigazdasag.hu/cikk/6850/

  5. Etikus szerint:

    A FIDESZ megígérte, jönnek sorban az időzített bombák, sokadszorra írom, mi lesz még itt a szavazásokig? Ugye, hogy mindenkiről tudnak mindent, csupán idő kérdése, mikor válik “aktuálissá, a tálalása.”
    Szegény mekkmester, egyik hazugságából, kényszerül a másikba, az érintettekkel együtt.
    “Az vessen rá követ, aki bűntelen!” (újszülött, csecsszopó csecsemő)

  6. Etikus szerint:

    T. Grűn úr
    Javasolhatom-e, maradjunk a témánál, most nem illendő a terelgetés. Sokkal, de sokkal súlyosabb morális, társadalmi probléma, mint sem sokan gondolják. Bűnszervezet esete fel sem merülhet? A többit a “Tanult jogtudósok,” jobban tudják, ha akarják!

  7. grün szerint:

    T. Etikus!
    “maradjunk a témánál, most nem illendő a terelgetés”
    Mi a téma?!
    Ha lenne szíves elárulni nekem is!
    Mindenesetre örülök magvas megállapításának!
    A “tanult jogtudósok” dolga nem tartozik a pórnépre! 😛 😀

  8. szigetország szerint:

    Így megy ez az MSZP-ben: tocsognak a vérben, a korrupcióban, a mocsokban.

    Szenteczkit, Takácsot még mindig mentegetik Csepelen…. ahogy Zusclaggal is tették egy ideig országosan.

    Aztán Deme Gábor gondolt egyet, és lelövetett két embert. Pedig hogy védték őt is!

  9. ebihal szerint:

    Ez a történet valahol nem gömbölyű. Akkor, amikor a büntető eljárás folyt, és akár
    csökkenthette volna a büntetést, kussolt. Most amikor már nagy jelentősége nincs,
    kitálal. Valószínűleg nem annyira hülye, hogy ne jutna eszébe, hogy ennek milyen következményei lehetnek.

  10. szigetország szerint:

    Most gondoljatok bele, hogy egyszer Deme is kinyitja a száját…

    Vesztenivalója nincsen!

  11. Gordon szerint:

    Hoppá! Az mszp megint lebukott!!! Immáron sokadszorra.

    Ha a csepeli mszp egykori politikusa (Deme Gábor) kinyitja a száját, akkor ennél még durvább botrány is jöhet.

  12. nagyapó szerint:

    Cusi et. kapott 50 milliót, hogy a jelöltségtől visszalépjen, kapott másik 50 milliót, hogy hallgasson, akkor kevesebb büntetést kap (a kár egy része megtérült). Ez a 100 millió honnan van? Csak nem a zadófizetők pénze?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  13. Tóth Mária szerint:

    Miért nem vagyok meglepve? az mszmp-t a sárba döngölni,minimum!

  14. szigetország szerint:

    Úgy tudom, Deme is készülődik kipakolni…

    Szentecki, Tóth Mihály, Orosz Ferkó, Podolák részeges Gyuri, Avarkeszi nosza Dezső — hajaj, loptak ők is.

  15. ebihal szerint:

    Nézzetek már magatokba! Nemrég még cusi volt a rohadt, szemét komcsi, most
    tetszik amit mond. Titeket minősít!

  16. DFK szerint:

    ebihal: nem gondolom most sem tisztességesnek Cusit; csak éppen most kitálal a maszopról.

  17. Etikus szerint:

    Nem szabad elfeledni, hogy a cselekmény idejében fiatal volt. A kirótt büntetését letöltötte, megbűnhődött, megszenvedte. E szenvedés ideje alatt nyomasztotta lelkét, az elkövetett tette, s most lehetősége adódott, hogy e nyomasztó súlytól megszabadítsa lelki világát, amellyel már nem tudott élni. Ráadásul “egyedül vitte el a balhét.” Bűnszervezetben való elkövetésének bizonyítottsága kapcsán, sokkal többet kaphattak volna, fejenként.
    Akkor fiatalként, Ő maga is nevelésre, beilleszkedésre szorult abban a közegbe, amelynek tagja volt. Ezzel szemben a mérhetetlenül elburjánzott korrupcióval találkozott, lépten, nyomon. Mi mást tehetett, igyekezett beasszimilálódni. Emlékeznek-e még? Amikor bekerült képviselőnek a Parlamentbe, akkor Ő volt a legfiatalabb. Ahelyett, hogy segítették volna a helyes irányba mint leendő utánpótlást, belecsöppent a “nagy valóságba. “Mi kell egy csapongó fiatalnak,” amikor környezetében a könnyű lehetőségeket látja maga körül. DUMA-TAPS!!!
    Megtévedt, esélyt kell adni neki, segíteni felállni, nem eltaszítani maguktól, de akkor ismét csak “osztozni kellene.”

  18. felix szerint:

    Öleljétek magatokhoz az elítélt volt MSZP,-seket.
    Demére még várnotok kell.
    Azt viszont nem értem, hogy cusi miért nem kötött vádalkut, ha megteszi akkor most indulhatna a fidesz színeiben.

  19. felix szerint:

    https://www.facebook.com/photo.php?v=734721829893615

    Hogy van ez?
    Gyurcsány nem akart korrupt lenni?

  20. Etikus szerint:

    Mit akarsz most ezzel, Te bizonyítani, amikor vakvágányra tolták az ügyet.

    Ez is azt bizonyítja, hogy előtte……….a hallgatásnak ára van, s valamivel alá kellett támasztania, azt a valamit………
    Lehetünk-e lojálisak ilyen és hasonló ügyekben?
    Ki volt a miniszter és az államtitkár? (A terület első számú vezetői)
    S mit mondott? “Mindenbe beleszólt, mindent aláírt”
    Kérdés, hogyan folyhattak a vizsgálatok? Grafológus? stb. ………
    A tények önmagukért beszélnek.

  21. Etikus szerint:

    Így haladunk akkor nem 2/3-os, ha nem 3/4-es eredmény lesz! 2018-ra nem lesz már mszp sem.

  22. Etikus szerint:

    “Még egy perc, átölelsz
    De el nem érlek már
    Még egy perc, néma vers
    Több idő nem jár
    Ennyit ér, most véget ér,
    Súgd, hogy messze hív egy jel!
    Te bennem élsz, de szíved mást felel
    Búcsúzz el…

    A holnap holtnak lát
    A szívem ellopták
    Csak testem él tovább, még egy perc
    Mégsem ordít vád
    Csak könnyem ér hozzád
    Csak egy perc talán, hogy végleg elfelejts”

  23. felix szerint:

    A mindenbe beleszólt és a mindent aláírt, nálam üti egymást.
    Az meg, hogy a pártoknál illegális pénzek vannak, soha nem lesz per tárgya.

  24. nagyapó szerint:

    Cusinak jót tett a 6 év, most már igazat mond. Várom, hogy a többi szoci mikor mond igazat? A mini Hitler, még a záltala fölvett videót is letagadja.
    Simon, mint igazi maffiabaloldali, egy bűnözővel szövetkezett. Simon-Welsz, Laborc-Portik stb., stb.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  25. felix szerint:

    Annyira mond igazat amennyire megfizetik Te sem ingyen hazudozol itt.

  26. nagyapó szerint:

    1/2eszű1/2x! Milyen pénzre gondol az első 50 millióra, vagy a második 50 millióra, esetleg arra a pénzre, amit elsikkasztott? Honnan volt/van az MSZP-nek dugipénze?
    Simonnak honnan van?
    Ki volt a főnöke Szigetvári kabinetfőnök, az ő főnöke Mesterházy államtitkár, majd Gyurcsány(i) miniszter. Ezek hárman olyan hülyék, hogy nem tudtak semmiről? No azért vitték csődbe az országot.
    A zeetásak ezekre akarnak szavazni??????

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  27. felix szerint:

    Ötven milliót nem fizet azért az MSZP. amit a fidesz megold egy alapszervezet feloszlatásával.

  28. grün szerint:

    Egy ős-fityeszes mondása:
    “Van az a pénz, amiért érdemes hülyének lenni!” 😛 😀

  29. nagyapó szerint:

    Idióta Dr. grün t.t.! Megint nem talált! Ezt Gyurcsány(i) mondta a zatvben!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  30. Gordon szerint:

    Nokiás doboz, szatyor, Csevak – volt itt 2010-ig “pénzmozgás” bőven (Csepelen még emberülés is).

    Maffiabaloldal konyec!

  31. felix szerint:

    Külföldre menekült a Fidesz elől a kirúgott iskolaigazgató
    Leváltották, kirúgták, minden pert megnyert, mégsem kaphat állást Baranyában, inkább elment külföldre dolgozni.
    Szerintem ez sokkal tanulságosabb.

  32. Gordon szerint:

    Persze a cusi -féle 50 millió csak csepp a tengerben. Annál sokkal több pénz férhet el az MSZMP feliratú szoci trezorban.
    Kérdés: kinek gyűlik ott a pénz és honnan van!?
    A kockás füzet titkára is fény derül majd egyszer!

  33. ebihal szerint:

    Gondolom senkit nem zavar, hogy a Blikk csak átvette a hírt. Cusi a Napigazdaságnak
    adott interjút, egyébként az adja ki a könyvét is. És mit ad Isten, ez a társulat a
    Századvég, Fidesz közeli cégé.Szóval a Cusi mit keres a Fidesz környékén?

  34. felix szerint:

    A kockás füzet tartalma nem titok, abban írta Orbán a neki nem tetsző újságírók neveit.

  35. fghfjhgkjhk szerint:

    Amennyiben a józan ész előjön, netán még párosul a joggal, akkor szokták mondani, hogy a gyanút bizonyítíni kell.

  36. nagyapó szerint:

    Vannak tárgyak, fogalmak, melyeknek nevei érdekes képzeteket indítanak el. Átalakulnak. A whiskys doboz már nem italt, a nokiás doboz nem telefont tartalmaz, hanem szoci maffiapénzt. A nejlonszatyor már nem zöldséggel, hanem mszp-s milliókkal van kitömve. A talicska sem a kubikus munkaeszköze, hanem a szoci pénzkivitelé.
    A hazugság nem szégyen, hanem a baloldal igazságbeszéde.
    Az eetásak más nyelvet beszélnek mint a polgárok.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  37. felix szerint:

    Szemétláda.
    Amiket felsoroltál azok mind bíróság előtt hazugságnak vallott dolgok.
    Tudsz igazat is írni.
    Azt már látom, hogy az elítélt szocik lettek felétek az etalonok.
    Egyértelmű, hogy mi jelent értéket a maffiának.
    Muszáj ennyire nyilvánvalóvá tenned az értékrendedet?

  38. Gordon szerint:

    Szerintem az is bőven elég az mszp-ből, ami eddig jogerősen kiderült. Lásd Deme Gábor 36 éves büntetése.

  39. Gordon szerint:

    A trezor is hamarosan új értelmet nyer. A határtalan korrupciójét, amit a maffiabaloldal üzemeltet.

  40. felix szerint:

    Gordon.
    36 évet kell várnotok arra, hogy becsókolhassatok Demének.
    Cusit kivártátok.

  41. nagyapó szerint:

    Eetásak! Örülök 1/2eszű1/2x, meg csecsemő béka magvas megszólalásainak, mert hülyeségükkel erősítik a maffiabaloldal elleni úútálatot!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  42. fghfjhgkjhk szerint:

    Gordon, te leragadtál egy iditiótánál, netán nem a külsőségek miatt? 🙂
    A szocik loptak volna? Ti meg elvettétek. Mi a különbség, ha a zsebet nézzük?

  43. gyalog szerint:

    Éljen Zuchslag, a hiteles!

  44. felix szerint:

    Ez a szar alak azt állítja magáról, hogy 50 millióért cserben hagyta a választóit.
    Vajon most mennyiért mondja azt amit mond.
    Gordon te könnyen azonosulhatsz vele.

  45. fghfjhgkjhk szerint:

    Ezzel a szarakkal tudnak a többi szaralakok kampányolni. Végül is 4 év alatt kikiáltottak a szaralakok mennyi szaralakot, az előző 8 évből szaralaknak, aztán a tizede sem volt igaz. 🙂

  46. Gordon szerint:

    Elég volt az MSZP-ből!
    Elég a hazugságokból!
    Elég a nokia dobozokból, a szatyrokból, a gyilkolásból!
    Elég a Hunvaldokból!
    Elég a Wieszt-félékből!
    Elég a korrupcióból!
    Elég a gázáremelésből!
    Elég a maguknak bruttó 122 millió forintot megszavazó csepeli szoci politikusokból!
    Elég a lenyúlásból!
    Elég a kormányzati jósdából (Szilvási)!
    Elég a villanyáremelésből!
    Elég a Józsákból (6,6 milliárd)!
    Elég a Pakson paksoló Gyurcsányokból (80 millió)!
    Elég a D-209-ből!
    Elég az álvideókból!
    Elég az álló lándzsákból (Szenteczky)!
    Elég Magyarország lejáratásából és elég a magyar emberek lejáratásából!
    Elég a holokaszton viccelődőkből!
    Elég a milliós karórákból!
    Elég a kommunizmus áldozatain viccelődőkből!
    Elég a 180 milliós megrendelésekből (Csepel)!
    Elég a közpénzen csavarhúzogatókból (Kál ügyei)!
    Elég a liftgenerálozókból (Vona Gábor)!
    Elég a galvániszaposokból!
    Elég a tukacsolókból (MSZP)!
    Elég a Deme Gáborokból!
    Elég a böszmefogásból!
    Elég a Gulyás Gáborokból!
    Elég a Csepelre csak politizálni járó maszopos politikusokból!
    Elég a titkos trezorokból!
    Elég a söjtör böjtölőkből!
    Elég az őszödi huszárokból!
    Elég a szocimutyiból!

    Egyszóval: elég volt az MSZP-ből!

  47. nagyapó szerint:

    fghfjhgkjhk! Gratulálok! Közelít 1/2eszű1/2x, és csecsemő béka szintjéhez! Azért ehhez komoly munka kellett.
    A szoci eetásai 8 év kemény “munkával”, hazudozásaikkal reggel, délben, meg este eljuttatták országunkat a csődbe. A polgári kormány kifizette a szocik által felvett mega adósságot, majd elindították a fejlődést.
    Az EU elismerte ezt a fejlődést, a szoci áskálódások ellenében is.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  48. fghfjhgkjhk szerint:

    nagyapó, én a tények emberének tartom magam és nem mosható át az agyam.
    Akkor tudatom Önnel, hogy ugyanott tartunk államadósság ügyileg, mint 4 éve.

  49. fghfjhgkjhk szerint:

    Gordon, valamit szívott. 😛

  50. felix szerint:

    Szemétláda.
    Már megint részeg vagy?
    Miből fizette ki Orbán az adósságot?
    Adósságból, mert a 3000 milliárdot elherdálta és az adósság nagyobb mint valaha.
    Arról már nem beszélve, hogy a meg adósság kétharmada is megmaradt.
    Mesélj arról a fejlődésről, ami még mindig nem nagyobb éves viszonylatban mint amekkorát Bajnai produkált.

  51. felix szerint:

    mega adósság ..

  52. Gordon szerint:

    fghjfjkhgbhjkjhk!

    A bűnlajstromotok hosszú.

  53. felix szerint:

    Az enyém rövidebb a tiednél az tuti.

  54. fghfjhgkjhk szerint:

    Hájfej!
    Mint szoktam írni:
    – nyomozás
    – vád
    – bíroság
    – ítélet

    Utána lehet beszélgetni, de egyet ne felejts el. Titeket ha egyszer számon fog kérni a nép… Igaz neked van második hazád. Én nem kértem meg, nincs miért, tudod.

  55. Gordon szerint:

    “- nyomozás
    – vád
    – bíroság
    – ítélet” – követelődzik fgjkhfjhghjkjhk

    Vót!
    Deme, Kun, Hunvald, Wieszt…

    Egyéb:

    Simon – 240 millió

    Józsa – 6,5 milliárd

    Moszkvai szocimutyi – 27 milliárd

  56. robi szerint:

    Nézzük csak, hol tartunk.

    Van egyszer egy korrupcióval súlyosan fertőzött ország, ahol az összes lényeges kérdést a szőnyeg alá seprik (titkosítanak).
    A korrupció csúcsa a pártpénzek asztal alatti gyűjtése és szétosztása.

    A balfékek lebuknak, az ügyesebbek törvényesítik az adófizetők lerablását.
    Pénzért megvásárolható – és kellően gerinctelen jellemű – bérenceik reggeltől estig azt akarják elhitetni a naiv emberekkel, hogy az egyik oldal fekete, a másik fehér.

    A szocik megérdemlik sorsukat. A generációváltásuk – fentről lentiig- gyalázatosra ” sikeredett. Sem ész, sem tisztesség. Ráadásul saját magukról állítanak rendszeresen bizonyítványt, mint ez a Jani gyerek. még büszke is magára.
    Remélem a könyve felkelti a NAV érdeklődést is. Ráadásul, ha nincs bizonyítéka, mehet vissza, ahonnan kijött. Ő tudja, mit akar.

    Ez a történet aligha befolyásolja április 6-át. Az már rég eldőlt.

  57. Axor szerint:

    Az MSZP-s terrorszervezet ennyire meggyengült, hogy Zuschlag János nyíltan mer beszélni az elkövetett bűnökről? Akkor Deme Gábor és Kun Tamás is nyugodtan beszélhet a csepeli eseményekről, nem kell félteni az életét.

  58. Etikus szerint:

    “Ez a történet aligha befolyásolja április 6-át. Az már rég eldőlt.”

    Ne sajnálja, ezt már régóta mi is tudjuk (Fletóék tündöklése). 2018-ban valószínűen mszp sem lesz.

  59. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    Mi a helyzet az MSZP háza táján az ifjú reménység, az ifjú titán kitálal (akitől sokan meg akartak szabadulni, mert belátott oda, ahova nem kellett volna, kapott is a lelépésért, meg a börtönért 50 millát) a Sportminisztériumban zajló milliós pénzherdálásokról, csalásokról, még Fletó és társai mindig mindent tagadnak, hogy semmiről nem tudnak, hogy honnan is vannak egyeseknek a milliók, a vagyonuk, vagy milliárdok és mindazt mire is költötték ? Ezek egy hiteltelen, korrupt hazug banda ! Élükön Gyurcsánnyal, ők akarnak itt kormányozni ? ? Isten ments !!! Még jobban tönkretegyék, kiárúsítsák ezt a kis Magyarországot, aki végre talán lábra áll ?

  60. ebihal szerint:

    Anikó!
    Ilyen kora reggel már ennyit ittál?

  61. grün szerint:

    “Átszervezés miatt veszélybe került EU-pénzek
    Az uniós támogatásként várt kétezermilliárd forintnak jó, ha a felét hívhatja le Magyarország az idén – vetítik előre a HVG forrásai.”

    Lehet tépelődni Csuszlág vagy a Lázer Jankó?! 😛 😀
    .
    http://hvg.hu/gazdasag/201410_atszervezes_miatt_veszelybe_kerult_eupenzek

  62. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    ebihal szerint: kikérem a gusztustalan megjegyzésedet, ha nem tetszik ne olvassad el a véleményemet, amit bármikor fenntartok !

  63. ebihal szerint:

    Anikó!
    Ennyi hülyeséget összehordani ital nélkül? Akkor te alapból vagy ilyen, bár az
    még rosszabb!

  64. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    ebihal szerint: mi van savanyú a szőlő, nem tetszik az igazság, én nem iszom viszont lehet, hogy te vagy az ittas és részeg, mert nem bírod elviselni az igazságot, elolvasható a neten is Zuschlag nyilatkozata meg lehet róla győződni nem én találtam ki, hogy mit műveltek vele, hogy elhallgattassák ! Egyébként szégyelheted magad, hogy egy nőnek ilyet irsz, hogy alapból hülye, egy nőt igy sértegetni ! A stílus maga az ember, nem tanultál úgy látszik jómodort ! Én soha senkit nem sértegek meg, mégha más is a véleményem azt sértegetés nélkül is le lehet írni !

Itt lehet hozzászólni !