Coming Out lesz Csepelen?

Egyre “másabb” kampányt folytat a balliberális jelölt

Csepel.info

Szabó Szabolcs szórólap 0002

Szabó Szabolcs szórólap 0001

Rózsaszín világ, csókos száj, cikornyás disney-betűtípus, szivárvány, nulla politikai tartalom: ez nem egy megszokott szórólap, nem a megszokott célközönségnek

Rózsaszín háttérrel, rózsaszín disney-betűkkel, szivárvány-hullámokkal és csókos szájjal kampányol Szabó Szabolcs, a balliberális összefogás csepel-soroksári jelöltje – derül ki a politikus szerkesztőségünkbe érkezett legújabb szórólapjáról.

A balliberális pártok láthatóan beindultak az országos szinten harmadik legerősebbnek kikiáltott csepel-soroksári választási körzetükben. Minden nap egy-egy új szórólappal, újsággal árasztják el a kerületet, és aktivisták is rendszeresen megjelennek a közterületeken. Úgy tűnik, hogy igyekeznek elnyomni a köztük meglévő ellentéteket a választásokig hátralévő időben (a “szocik és nyomik” közötti csepeli konfliktusokról itt írtunk).

Szabó Szabolcs vicc teljes

Szabó Szabolcs Facebook-oldala a gyerekgázolással viccelődő verssel

A korábban gyerekgázolással viccelődő Szabó Szabolcs szórólapjai azonban feltűnően eltérnek az ilyenkor megszokottól. A rózsaszín színvilág, a csókos száj, a szivárványos motívumok és a szintén rózsaszín háttér nyilvánvalóan nem férfiasságot hivatott kifejezni a politikus szórólapján. A stíluson kívül ráadásul semmilyen valódi politikai üzenet sincs rajta. Ha Szabó a választási kampány hajrájában Coming Outra készül, akkor ez a megjelenés célravezetőnek tűnik, ha viszont nem ez a szándéka, minimum furcsa és elhibázott.

Szabó Szabolcs fájni fog

De a politikai üzenetekkel is sok gondja lehet még a balliberálisok egyik legesélyesebbnek kikiáltott csepeli jelöltjének. Csupa-csupa fájdalmat ígér ugyanis a győzelme esetére azoknak, akik munkából tartják el a családjukat. A programja alapján meg akarja szüntetni a családi adókedvezményeket, a rezsicsökkentést és a devizahiteleseket segítő árfolyamgátat is azoknak, akik bejelentett munkahellyel és keresettel rendelkeznek.

Szabó-Szabolcs-programrészlet kiemNéhány fontosabb ígéret az országos tervekből a csepeli választási program az ötödik oldalán, melyet itt tölthetnek le az érdeklődők

A balliberális Összefogás valamennyi pártja egyet ért abban is, hogy megszüntetik a jelenlegi, jövedelemmel arányos adózást. Az eddig megismert tervek alapján már az átlagjövedelemtől “progresszív” avagy büntetőadót vezetnének be. Ez a korábban nyilvánosságra hozott tervek szerint az átlagkeresetig 14-16 százalék, az átlagkereset kétszereséig 24-26, efelett pedig 29-32 százalék lenne. Ez azt jelenti, hogy a tanárok, orvosok zöme el fogja veszíteni az elmúlt évben kapott béremelését, de a családi adókedvezményeket sem kaphatják már meg. A devizahitelek kifizetését ráadásul ellehetetlenítenék, miközben a rezsiköltségek a jelenlegihez képest húsz százalékkal is megemelkednének.

Szabó Szabolcs a csepeli vállalkozóknak is beígért egy új adót, amellyel elmondása szerint éppenséggel segíteni szeretne nekik. A Klub Rádió Szabad Sáv című műsorában ismertetett tervei szerint egyfajta társasházi formába kényszerítené be a gyári vállalkozókat, akik “segítségül” ehhez kapnának a nyakukba egy házmestert is. Mindezt természetesen nekik, maguknak kellene megfizetniük – bár Szabó szerint ez csak pár millióba fájna neki.

Csepel.info

59 hozzászólás “Coming Out lesz Csepelen?” bejegyzésre

  1. Régi lakó szerint:

    Hajrá Szilárd!!!!
    Nem partner, mivel látni hogy a gyógytornából is felmentették!

  2. Jutkaaa szerint:

    hááááááát a disznófejű nagyúr sem csinosabb, fittebb, ……… 🙂

  3. grün szerint:

    Az ember nem sütőtök, hogy kilóra mérjék!
    Hiába akkora valaki mint a csepeli víztorony, attól még lehet nulla mint ember! 😛 😀

  4. felix szerint:

    A mosolygó száj ez ugye nem csókos, akkor csókosnak marad a másik képen látható.
    A környezetében tuti, hogy sok a csókos.

  5. Balos szerint:

    Mondjuk úgy, hogy egy kicsit furcsa volt nekem, amikor megszólalt, de ilyet nem mondtam volna ki. A Klub Rádiós interjúja rettenetesen gyenge volt. Viszont ha az lesz a csúcspontja a kampánynak, hogy Szabó nyilvánosan ratyi lesz, akkor nehéz már mit mondani. Mert ha a baloldalnak nincs más mondanivalója CSEPELEN, akkor mit lehet még tenni? El sem kell indulni!

    Amíg Szenteczky az MSZP elnöke Csepelen, amíg nincs megtisztulás, addig bukni fog az MSZP! Ezt jegyezzétek meg! Szenteczkyt le kell váltani, az MSZP csepeli szervezetét feloszlatni, és új, fiatal, tehetséges, valóban baloldali emberekkel újra megalakítani. 2018-ra így kormányzásra készen állna a baloldal itt is. Egyébként csak a szégyenletes bukás ismétlődik meg.

  6. Balos szerint:

    Ha megtisztulna és újjáalakulna Csepelen az MSZP még én is meggondolnám, hogy visszamenjek. 😉

  7. felix szerint:

    Balos.
    Ezt akkor kellett volna elmondanod, amikor ketten ezt megtették Szenteczky trónra emelése alkalmával.. Ma már csak a fidesz szekerét tolod a véleményeddel.

  8. Balos szerint:

    Lehet, hogy igen, de leírtam, hogy miért.

  9. Doki szerint:

    Nagyon röhejes ez a kormányváltós plakát… ahogyan ez a Szabó is. 😀

  10. Balos szerint:

    Mellesleg ha azt láttam volna, hogy a Szabó Szabolcs nem csak okos, de belevaló fickó is, és képes önálló kampányt folytatni, akkor még mindig simán befognám a számat. Na de megbocsáss, a Szenteczky maga mellé húzta. Már nem is az állítólagos programját hirdeti, hanem azt fikázza, hogy járda épül a Szárcsa Iskolánál, mert arra lakik a polgármester. Aztán ki nem szarja le, ha a gyerekeknek nem kell végre sárban iskolába meg oviba menni? Egy barátom ott lakik nem messze a Németh Szilárdtól. Totál balos és teljesen kiakadt azon, hogy az MSZP a csapadékvíz-elvezetés ellen, most meg az útépítés ellen agitál. Normálisak ezek baszki?

  11. felix szerint:

    A negatív kampányhoz több ész kell mint a pozitívhoz.
    A közös sikerekből részt kell kérni és nem támadni.

  12. ebihal szerint:

    Balos!
    Valószínűleg a barátod nem normális! Úgy, ahogy az a kivitelező ajánlotta, nem
    SZABAD csapadékvíz csatornát építeni!

  13. ebihal szerint:

    Mellesleg, aki ezt a bevezetőt írta, az aljasságból jelesre vizsgázott!

  14. grün szerint:

    Doki!
    Ki tiltja meg a röhögést?!
    Csak bátran engedd el magad! 😛 😛

  15. Bugi szerint:

    Békapete, te jártál már arra eső után? Mert szerintem ott születtél. Az a környék egyetlen nagy tóvá válik, ha leszakad az ég. Sötét bunkó komcsik meg már azt is ellenezték, hogy megépüljön a csapadékvíz-elvezetés, csak mert a polgármester arrafelé lakik. A durva az egészben az, hogy Németh nem is ott lakik, ahol a legrosszabb a helyzet. Tehát még csak nem is Németh-tel basztak volna ki, hanem olyanokkal, akik még csak nem is a szomszédai.

    Néztem ennek a Szabónak a Facebook-oldalát, éppen lement kutyába ő is ezzel a baromsággal, hogy az iskola melletti utat kritizálja. Szégyen gyalázat, hogy a balliberálisok csak ennyire képesek, ilyen sötét bunkók.

    Amúgy meg aki ránéz erre a szórólapra, annak csak egy dolog jut eszébe: ez a fickó homár? Ez a szórólap egy vicc.

  16. ebihal szerint:

    Bugi!
    Amikor ez szóba került, csak a Szilárdék utcájáról volt szó. Az ő kivitelezőjük jött azzal
    a dumával, hogy egyszerűbb lenne egy füst alatt azt is megcsinálni. DE, a csapadékvíz
    csatornát más mélységben, és a keresztszelvény más helyén kell elhelyezni. Továbbá,
    ha már csinálják, akkor a magasponttól kiindulva, ami itt kb. a Sólyom utca, az egész
    területet /Szent István-Mária kné-Sólyom-Hollandi/ egyben kell kezelni! A tiltakozás
    az egy utcának szólt! Terveztem arra néhány házat, úgy hogy te ne akard bemutatni
    a területet nekem!
    Amúgy meg /csakhogy szavaiddal éljek/ ritka nagy büdös bunkó vagy.

  17. szevenszi szerint:

    Balos már ratyizik is. Igazi fideszes módon. Az aki itt köpköd, annak az fáj, hogy nem tud felszabadultan, vidáman ( emlékeztek még ennek a jelentésére ) kampányolni. Csak görcsösen, indulatból, ötlet nélkül, és a másik oldalt fikázva. Olyan sötét a kampányuk amilyen sötét a Szilárd és a körülötte lévő slepp lelkülete.

  18. Vátesz szerint:

    “A rózsaszín színvilág, a csókos száj, a szivárványos motívumok és a szintén rózsaszín háttér nyilvánvalóan nem férfiasságot hivatott kifejezni”
    “Ha Szabó a választási kampány hajrájában Coming Outra készül,”

    Bugi: “Amúgy meg aki ránéz erre a szórólapra, annak csak egy dolog jut eszébe: ez a fickó homár?”

    A szerkesztő már komingoutolt ezzel a poszttal, lehet hogy ma éppen Bugi az ügyeletes admin. Jó hogy nem tettetek mellé még egy rózsaszín háromszöget is!

    Szabó Szabolcs meg jobban tenné, ha azt a levelet, amit kapott az aljegyzőnőtől a csepeli önkormányzati cégvezetők 2013-as prémiumáról, sürgősen eljuttatná a Blikkhez, mert az mégsem járja hogy Csepelnek egy LÁZADÓ FIDESZES legyen az országgyűlési képviselője!
    Hogy tartja be a törvényeket, ha Orbán pártelnök utasítását sem hajtotta végre?

  19. bonifác szerint:

    Ez a plakát semmi! A metrónál láttam két egymást ölelgető homokos ifjút, akik az EU
    választásra biztatnak. Ezeket a plakátokat nézve ugyanazok az ízlésrongálók követték el.
    Elvégre Fletó a buziházasság lelkes híve. Állítólag az MSZP nem. Nem baj, Fletó majd rákényszeríti őket…Szabolcska legalább férjhez mehet- már ha …én nem tudom…

  20. Vátesz szerint:

    Hányingerem van a Fidesztől is meg az MSZP-től is, egyiknek sincs programja, ezért buzizik egymást. Négy éve a fideszes jelöltet gyanúsították meg az mszp-sek a helyettesével, ugyanez most fordítva történik!

    A nácizókat, fasisztázókat szoktam kioktatni, az alábbival “homoszexuális= faszista, leszbikus=antifaszista”, de senki szexuális irányultságát nem kifogásoltam, az magánügy. Elképesztő, hogy a tolerancia bajnokai buziznak!

    Úgy látszik a képesítés nélküli nevelő, segédtanító nem bírja elviselni, hogy egy értelmes ember, egyetemi adjunktus a versenytársa!

  21. felix szerint:

    Ez nem újdonság.
    Fodor Gábort buzizta le először a fidesz, mert otthagyta a szemét bandát.

  22. Béla szerint:

    Vàtesz, hûtsd màr le magad. Ennyire nem tudod elviselni, hogy soha semmi fontosat nem csinàltàl mèg?

  23. Etikus szerint:

    12:07-es
    Akár te is lehetsz.

  24. Etikus szerint:

    T. 13:13-as
    Soha sem voltak azok, (T. a kivétel) most, hogy már nincsen kihez tartozniuk, már szinte végük van, tajtékoznak, habzik a szájuk, (oltás)……..
    14:10-es -neked ahhoz sincsen
    -abban meg neked nem volt részed
    -mert egyikhez sincsen az, ami egy embernek megadatik

  25. Vátesz szerint:

    Béla, éppen csak én takarítottam ki a Wallist Csepelről, amelybe Tóth Mihály és Németh Szilárd, valamint a csepeli MSZP és a csepeli Fidesz nagykoalíciója belerántotta a 2000. november 7-én (sic!) aláírt szindikátusi szerződéssel. Ezzel megspóroltam Csepelnek bruttó 3.8 Milliárd Forintot, a Wallis 200 Millióval ballagott el 4 Milliárd helyett. Ezt a helyes kis mutyit Tóth Mihály és Németh Szilárd a Bajnai gordon vezérigazgatta wallisszal követte el!

    Meg neked is szereztem néhány évnyi gázár-kompenzációt, mert a 2002-es gázár-kampánynak én voltam a szerzője! Szavazzál csak a Fideszre, a rezsicsökkentés is az én ötletemnek a folytatása!

  26. Etikus szerint:

    9:50 együtt vagytok

  27. nagyapó szerint:

    Csak azt nem értem, mi a gond evvel a szép, szemüveges, csupa orr, csupa fül, csupa száj emberrel.
    Biztosan jól képviselné Csepel-Soroksár lakosait.
    Aki nem így gondolkodik, az egy fasiszta, antiszemita, rasszista, pedofil, antifradista, stb. ember.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  28. Tritius szerint:

    “A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop” – ergo Németh Szilárd igen jó kommunista. Felismerésnek szerény, ténynek szomorú. Egyszerűen csak: igaz.

  29. Bugi szerint:

    Tritius: bármibe lefogadom, hogy te magad komcsi voltál, aztán amikor átvedlettél szocivá, tovább loptál és hazudtál. Mind ilyenek vagytok, a csepeli elvtársaid még gyilkosságba is keveredtek. Azt az egy embert ölték meg, aki tisztességes volt. Ez komoly üzenet ám.

  30. Vátesz szerint:

    A fideszes mindig azt csinálja, amit kell! Néha SS-egyenruhába öltözik (Gyenge Zsolt), ha kell zsidózik (nagyapó), ha kell homározik (Bugi), máskor meg sábeszdeklit tesz a fejére (Németh Szilárd és alpolgármesterei)! 4 in 1! 😀

  31. robi szerint:

    Vátesz véleményével egyetértek.

    Az import csepeli bugris gyerekre a koszon kívül nem sok ragadt.
    Akinek más a véleménye, az nyilván lop, csal, hazudik.

    Ez egyben válasz Etikusnak is. Erre a süppedt fórumra semmi szükségem, meghagyom a terepet neki. Egyben gratulálok is, hová tartozik.
    Büszkén nézheti magát a tükörben.

    Csepel jó kezekbe került?

  32. grün szerint:

    Bugi!
    “Azt az egy embert ölték meg, aki tisztességes volt. Ez komoly üzenet ám.”
    A másik csak rosszkor volt rossz helyen?!

    Ez is üzen ám rólad valamit te szerencsétlen hülye!

  33. Etikus szerint:

    Egyre sekélyesebbé lettél, többet feltételeztem rólad, nagy csalódás vagy számomra, de legfőképpen magad számára. Gyakorlatilag tévelyegsz, de elég rendesen. Nem sikerül megtalálnod önmagad, abban a fertőben, nekem sem sikerülne. Tudod, a te környezeted, “engem már régen nem érint.”

  34. felix szerint:

    Ricsi.
    Itt mindenki tévelyeg csak a te jellemtelenséget szikla szilárd. 🙂

  35. Etikus szerint:

    Te metszett farkú idióta, arra kellene válaszolnod, neked is amelyik témában megszólítottak. Patkány vagy a javából, éppenséggel te és a ? vagytok akiknek semmi sem tud összejönni, ezért vagytok állandóan a gyűlölködés, és a gonoszság húrján. Már épp ésszel meg sem tudsz szólalni, ezért közösítenek ki benneteket, minden honnan. Aki egy kicsit is értelmesebb, okosabb, emberibb hangon szólal meg, ti azt kapásból gyűlölitek. Teljesen elborult elmével áldott meg a mindenható. Hiába, mindenki cipeli a maga keresztjét. Felejts el te idióta, III. Richárd reinkarnációja, ki voltál, ki vagy, és merre tartasz?! Te abszolút tudatlan, elmeháborodott. Vátesznek is és mindenkinek igaza van veled kapcs. te vagy az akit itt mindenki utál mint azt a nagy rakás, büdös fekáliát!

    Nézz már utána, mikor szóltál bármelyik témában építő jelleggel, ha úgy tetszik konstruktívan!!! Állandóan csak a becsmérlés, a gyűlöletkeltés, a gonoszkodás sugárzik szinte minden megnyilvánulásodban. Felejts el örökre, te III. Richárd reinkarnációja!
    “Piros pezsgő, rózsaszín mámor!
    Én még se tőle szédülök meg, csak magától:
    Szeme színétől, szava dallamától,
    Tekintetétől, minden mozdulatától.”
    A fenti illusztráció, a magamutogatósdi képed, valóban, ez vagy te?!

  36. Doki szerint:

    Vátesz!

    Egyre több embertől hallom, hogy a Jobbik kész lenne koalícióra a Fidesszel. Ha ezt Vona Gábor felajánlaná, akkor mit tennél? Őt is úgy hordanád le, mint a volt elnöködet, Csurka Istvánt?

    Egyébként pedig bocsáss meg, de a rezsicsökkentés nem a te gondolatod. 2006-ban Zsinka László, a MIÉP főpolgármester-jelöltje kampányolt vele.

  37. Etikus szerint:

    Navracsics: A csalódott balosok pártolnak a Jobbikhoz

    Orbán helyettese kiosztotta a jobb- és baloldali ellenzéket is. Szerinte az MSZP helyett új baloldal kell.
    Az elmúlt években az erkölcsileg megrendült, gazdaságilag szétzilált ország újra elindult a konszolidáció útján, ennek folytatásához kér felhatalmazást a kormány a választóktól

    Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes erről a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában beszélt. De főleg az ellenzékről, a baloldalról és a Jobbikról beszélt. Navracsics szerint
    Jobbik=csalódott balosok Sok, a baloldalban csalódott szavazó pártolt át a Jobbikhoz. A Jobbiknak sok olyan támogatója van, aki korábban a baloldalra szavazott, de már rádöbbent, hogy a baloldaltól nem várhat semmilyen megoldást.

    MSZP=kommunisták Az MSZP soha nem tagadta meg sem a Kommunisták Magyarországi Pártját, sem a Magyar Dolgozók Pártját, sem a Magyar Szocialista Munkáspártot.

    Ez az oka annak,

    hogy miközben mintha megtanulták volna, hogy miként kell viselkedni egy demokráciában,

    ha hirtelen reagálnak, akkor mégis előtör belőlük a százéves múlt.

    Nácik=komcsik
    A radikálisok mindig is közel voltak egymáshoz; példaként említette, hogy a két világháború közötti Németországban azonos volt a kommunisták és a nemzetiszocialisták alapprogramja: a demokrácia felszámolása.

    Zuschlag, Simon=bukik az MSZP Mesterházy Attila MSZP-elnököt a Simon-ügyben a veszteségek minimalizálása vezeti. Ha igazak például Zuschlag János állításai, amelyek mellé odatesszük a Simon-ügyet, illetve Gyurcsány Ferenc azon állítását, miszerint jobb, ha nem tudjuk, hogy honnan jött a pénz az MSZP-hez, akkor valószínűsíthetjük, hogy miként működhetett a szocialisták finanszírozási rendszere – mondta a miniszter.

    Szerinte ebben a helyzetben a szocialisták úgy gondolják, bármit is felfednek a múltból, az nem a tisztánlátást segíti, hanem bukásukat gyorsíthatja. Magyarországon egy új baloldalra van szükség, mert a jelenlegivel még az alapvető kérdésekben sem alakítható ki nemzeti konszenzus.

    Felismerés, látszat, lényeg!

    Értelem!

  38. felix szerint:

    Etikus.
    Azt már megszoktam, hogy mindenki főlé helyezed magad és tanárosan minősítesz mindenkit aki nem ért egyet veled.
    Az szokatlan, hogy nyíltan antiszemita lettél, mert a nyíltság nem jellemző a sátáni lelkedre.
    A farkam nem születésemtől kezdve vágott, ahogy írtad, hanem a te mohó falánkságod és sikerorientációd miatt lett olyan.
    Álmomban száltál meg, utánozva a szentlelket.
    Te szerencsétlen idióta. Mond meg nekem, hogy miért kéne a felszólításaidnak engedelmeskednem? A sátánt én elűzöm magamtól és harcolok vele és nem engedelmeskedem neki. Neked ott van az elnyomott és soha meg nem nem értett Vátesz aki a fény is egyben neked.
    Agyament vagy és kongsz az ürességtől. Idézgeted az általad soha meg nem értett költőket és művészeket, leplezve érzelmi sivárságodat. Amit magadtól képes voltál az imént idehányni, az vagy te valójában. Abban igazad van, hogy az valóban nem kulturális teljesítmény, de ez a tied és nem az idézetek, mert azok érző lényektől származnak.
    Száll alá birodalmadba te szerencsétlen, ne kisértsd az embereket.

  39. felix szerint:

    Felismerés, látszat, lényeg!

    Értelem!

    Mérhetetlen beképzeltség és nagyképűség.
    Az utóbbi vagy te Ricsi.

  40. felix szerint:

    Ricsi. /etnikus/
    Még mindig várom azt a képet amiről “építő jelleggel” hazudozol.

  41. ebihal szerint:

    Már bocsánat, de ki a faszt érdekel Navracsics? Ennyi hülyeséget nagyapó szokott össze-
    hordani, de tőle ez nem kirívó dolog! De hát, ha valakinek ez kell a jó alváshoz.

  42. felix szerint:

    Már megint nem a saját véleményét írta le a zseniális etnikus?

  43. Etikus szerint:

    12:02-es alapján,

    az utolsó négy szó egész más értelmet kap, mint azt ahogyan Csepel legnagyobb féleszű balgája “keveri, mint a saját maga által előállított fekáliát.”
    Ráutalásos jelleg: annak a hiánya!!!
    DETERMINÁL……….
    Kép: de…….ne légy türelmetlen, tudom mikor kell, bemutatni……………..?! és hol?!

  44. felix szerint:

    Etnikus.
    12:02.
    Már megint zagyválsz.
    Egyszer rugaszkodj el az agyadtól és írjál érthetően.
    Úgy, hogy az olyan egyszerű balgák is értsék mint én. A műveltebbek úgy is átugorják a kérdéseidet és ostobán felhozott idézeteidet.
    Az a nagyképűség, ahogy te elvárásként fogalmazod meg másokkal szemben azt aminek ugyancsak híján vagy.
    Képed meg nincs rólam az szinte biztos.
    Magamutogatós meg ezer százalék, hogy nincs.
    Az állítólagos képemet meg felesleges tartogatnod, mert sem a nyilasok sem a Gestapo nem térnek vissza.

  45. Vátesz szerint:

    Navracsics: “Németországban azonos volt a kommunisták és a nemzetiszocialisták alapprogramja: a demokrácia felszámolása.”

    Most akkor a Fidesz melyikhez tartozik, mert a demokráciát bizony felszámolta.

    Doki: Nem állítottam hogy a rezsicsökkentést én találtam fel, hanem azt hogy az az én gázár-ötletem továbbfejlesztése! Zsinkával kölcsönösen becsültük egymást, erre bizonyíték az is hogy ő fizette ki a fővárosi MIÉP-frakció költségére a 2006-ban a Csepel újságban megjelent fizetett hirdetésemet, “Akinek köszönheti Csepel a 11.3 Milliárdot”.
    http://www.csepptv.hu/ujsag/2006/08.2006.03.03.pdf
    A Csepel Újság 2006. március 3-iki számának nyolcadik oldalán olvasható.

    Doki, Csurkát nem azért hordtam le mindennek, mert ellopta, pontosabban a Papolczy-klán javára használta fel a MIÉP-pénzét, hanem azért mert becsapta azt a sok becsületes embert, aki a haza javára szeretett volna tenni, hogy nem volt hajlandó félreállni és hagyni felnőni egy miépes új vezetést, aki továbbvihette volna a MIÉP-et, hogy inkább saját kezűleg verte szét a pártot, nehogy a Gizi bandája anyagilag károsodjon. Nálam nulla az az ember, aki az eszét az alsónadrágjában hordja!

    Ami a Jobbik-Fidesz koalíciót illeti, semmi akadálya, ha Vona lesz a miniszterelnök! Orbán lejárt lemez, átveheti Ádertől a köztársasági elnöki tisztséget, annyi hatalommal, ami Ádernek illetve Schmittnek megadatott! Semmi többel! Vona véget fog vetni a fideszes oligarchák uralmának, mert a nép mögé állna, mindenkinek elege van a simicskákból, a nyergeszsoltokból, a mészároslőrincekből! Nehogy azt higyjétek, hogy a baloldali emberek másként gondolkodnak, nincsenek baloldali meg jobboldali magyarok, csak magyarok vannak, akiket a baloldali illetve a jobboldali pártok csaptak be! A rendszerváltás óta csak mocskos országfosztogatás van, egyetlen valódi jobboldali politikus nem volt eddig, aki paraszt vagy kulák származású lett volna! KÉREM ITT VÉGIG PROLETÁRDIKTATÚRA VOLT ÉS VAN! Tessék már megnézni a baloldali és “jobboldali” politikusok névsorát, mind proli vagy kádercsaládból származik, beleértve Orbán Viktort és Németh Szilárdot is!
    Honnan származik az Orbán vagyon, volt lakásuk, de mégis kaptak egy Haris-közi nagy lakást, amit hatvanmillió felett adtak el! A többi politikus kezdőtőkéje is az ilyen ingyenes vagyonjuttatással indult. Le kell cserélni a rendszerváltó politikai osztályt, mert ilyen ingyen vagyonjuttatással szocializálódtak, s soha nem is hagynának fel a magyar állam kasszájának fosztogatásával!
    Kérdem én, volt tiszteletdíja a reformkorban a képviselőknek? Nem, mindenki a maga költségére politizált!
    Kérdem én, a honfoglaló magyarok nem a saját lovaikkal, saját fegyvereikkel foglaltak hazát?
    De igen, az élősködés nem magyar műfaj! Ez 1848-ig nem volt divat, az későbbi magatartásforma! Ideje visszatérni a magyar hagyományokhoz! A gazdagokat “rá kell beszélni” hogy vagyonukkal a magyar haza javára éljenek, mindenki olyan csupaszon megy a sírba, ahogy született! Történelmi elődeinket azért tiszteljük, hogy tettek azért, hogy mi itt még mindig magyarul beszéljünk, hogy továbbvigyük őseink kultúráját!
    Mikor fogják már fel mai nagyjaink, az összetartás tart meg minket, s ebben nekik kell példamutatással előljárni!

    Szoktam mondani, bárki fejére rátenném a Szentkoronát, aki elérné azt hogy Magyarország olyan legyen, mint amilyen volt!
    Így viselkedik Orbán vagy Martonyi? Nem, semmi jelét nem adják az ukrán válság ügyben, hogy nem ugyanolyan hazaárulók, mint volt Antall József! Kárpátalja lehetne az első rög, amelyik visszatér a Szentkorona oltalma alá, ha a precedens már megvan, a többi könnyebben megy. Az első világháború után megvont határok közül már csak Csonkamagyarországé változatlanok!

    Mielőtt még szélsőségeznétek, “isa por és homu vogymuk”, évszázadok múlva génjeink és kultúránk leszármazottainkban élnek tovább, s ők úgy fognak ránk emlékezni, “megtettük-e amit megkövetelt a haza”! A 48-as honvédeink vesztettek, de nem voltak holmi cenkek, dicsőségük továbbél, ugyanúgy mint az 56-osoké, míg magyar él e földtekén!
    Örökké éljen a magyar nemzet!

  46. Trix szerint:

    Bocsi, hogy félbeszakítom az eszmecserét, de sajnos nem tudom hol tudhatnék meg némi infót a hatalmas infóáramlásban (nem rátok gondolok, hanem a plakátokra, politikai reklámokra stb.). Primitív kis kérdésem lenne, de hátha tudja itt valaki rá a választ.
    Kopogtatócédulák avagy ajánlószelvények…mostanában is feltörik majd miattuk a postaládánkat vagy ezúttal biztonságban leszünk? Csak szeretnék felkészülni, mivel 4 éve az összes csepeli ismerősömnek (magamat beleértve) elcsúfították a postaládáját emiatt a vacak miatt, amit azóra is gyűlölök.
    Mi a dolgok menete idén?

  47. Vátesz szerint:

    Már túl vagyunk az ajánláson, ezúttal aláírásokat kellett gyűjteni, ezért nem voltak postaláda feltörések.

  48. Etikus szerint:

    Magyarországnak is adna Ukrajnából az orosz duma alelnöke A politikus szerint igényt tarthatnánk Kárpátaljára.

    http://www.origo.hu/nagyvilag/20140324-zsirinovszkij-ukrajna-felosztasat

  49. Trix szerint:

    Szuper, köszönöm Vátesz.

  50. elhallgattatni szerint:

    Már az MSZP is tisztázná a képviselők többes állampolgárságát – várjuk az összzsidó felháborodást (index)

  51. Etikus szerint:

    Az ember esze megáll!
    Keller váltja Simont
    Ezek vagytok Ti! (T. a kivétel)
    – 2014. március 24., hétfő
    A kilépett MSZP-snek adja ki a megüresedett mandátumot az NVB
    Keller Lászlónak adja ki a Simon Gábor, az MSZP volt elnökhelyettese lemondása miatt megüresedett országos listás mandátumot a Nemzeti Választási Bizottság (NVB)

    Hová tudnak, még ezek süllyedni? A demorizáció szintjén van ám összetartás, elég rendesen.

  52. felix szerint:

    A sok hülye, törvényesen jár el.
    “Ezek vagytok Ti”
    Süllyedés.

  53. Tritius szerint:

    dr. Szabó Szabolcs nem hivatalos válasza a buzizásra:
    “Kedves Fidesz!
    Nem, nem vagyok meleg – de ha majd Szájer József próbál meggyőzni, lehet, újra átgondolom.”

    😀

  54. grün szerint:

    “Beszélő állatokkal kampányolnak a kisgazdák”
    .
    Tanultak a fityesztől?! 😛 😀
    .
    http://hetivalasz.hu/valasztas2014/beszelo-allatokkal-kampanyolnak-a-kisgazdak-74640

  55. felix szerint:

    Tritius.
    🙂 🙂 🙂

  56. lucifer szerint:

    Fosik a Fidesz

  57. elhallgattatni szerint:

    Feljelentést tett a Jobbik Kóka útlevele miatt

    Nem elég, hogy a kormány az elszámoltatás helyett diplomataútlevelet ajándékozott Kóka János egykori SZDSZ-es miniszternek, ráadásul törvénytelenül tették. A Külügyminisztérium tegnap arról tájékoztatta az alfahir.hu hírportált, hogy Kóka János a diplomata-útlevelét az 1998. évi XII. törvény 12. § (2) bekezdése alapján Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár kérésére állította ki 2013. március 12-én. A kiállított okmány 2014. november 30-ig érvényes.
    A hivatkozott törvény azonban nem jogosítja fel Szijjártó Pétert arra, hogy diplomata-útleveleket osztogasson, erre a törvény szerint a miniszter jogosult. Ezért a Jobbik a mai nap során hivatali visszaélés, továbbá hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás bűncselekmények elkövetésének alapos gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen tett feljelentést. A Jobbik arra kéri Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy minél gyorsabban és szigorúbban folytassa le a szükséges fegyelmi eljárásokat, és azonnal vonja vissza Kóka János diplomata státuszát.
    A Fidesz az ígért elszámoltatás helyett inkább beszállt a szocialisták által művészi szintre tökéletesített útlevél-bizniszbe. Kóka útlevelének ügye és az SZDSZ adósságrendezésének eltolása újból rávilágít arra, hogy az ifi-SZDSZ szerepét a Fidesz még mindig nem tudta teljesen levetkőzni, és ott védik egykori mentoraikat, ahol tudják. Kóka Jánosnak pedig utazgatás helyett inkább az elszámoltatás keretében kellene magyarázkodnia a Dataplex-, az Elender-, a Meditcom-, a Sulinet-botrányok, valamint a kakaóbiztos számítógépekkel kapcsolatos visszaélések gyanúja miatt – írja közleményében Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője.

  58. […] be, hogy felszáll-e az Együtt fesztivál-teherautójára. Bár a 2014-es választások előtt nem idegenkedett a melegekre utaló, “szivárványos” kampányelemektől, az elmúlt években – állítása szerint – nem ment el a […]

Itt lehet hozzászólni !