Újabb ügyben lett gyanúsított Szenteczky János

“A megbízóimnak sok pénze van, tisztára fognak mosni engem”

Csepel.info

Az MSZP-s polgármester-jelölt élt a jogával, hogy meg sem szólal

Rágalmazás vétségének megalapozott gyanúja miatt idézték be és próbálták kihallgatni Szenteczky Jánost, a fővárosi MSZP elnökségi tagját és a csepeli pártszervezet elnökét. A politikus, aki 2010-ben az MSZP polgármester-jelöltje volt, megtagadta a vallomástételt – értesült a Csepel.info.

Két nappal a 2010-es önkormányzati választások előtt a Csepel.info hírblog nevével visszaélve ugyanezzel a címmel kampánylapot kezdtek el szórni tucatnyi, Ceglédről felhozott terjesztővel Csepelen. A lap az első sortól az utolsóig a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőit rágalmazó hamis állításokkal volt tele. Készítői az egyik cikkhez még szállítólevelet is hamisítottak, felhasználva hozzá a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. pecsétjét. Németh Szilárd és Borbély Lénárd országgyűlési képviselők azonnal feljelentést tettek a nyilvánvalóan MSZP-hez kötődő kampánylap készítői ellen, nem sokkal később pedig a lap terjesztőit is sikerült az utcán, éppen a terjesztés közben tetten érni. Szenteczky Jánost, akit a kampánylapban megjelentetett rágalmazásokkal gyanúsítanak, éppen a napokban gyanúsították meg egy másik ügyben jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettével.

Az egyik ceglédi terjesztő: a feljelentés és lefoglalás után két órával újra az utcán voltak, és folytatták a mocskolódó lap szórását (fotógaléria itt látható)

A vállalkozó itt épp azt meséli, hogy megbízója nem fizetett semmit, nem is ismeri, kopasz, és félrefésült hajú (fotógaléria itt látható)

Az igazi meglepetés ekkor jött: az országgyűlési képviselők és a rendőrök füle hallatára a lapterjesztő vállalkozó kijelentette, hogy “a megbízóimnak sok pénze van, tisztára fognak mosni engem”. A vállalkozó autójában talált kb. tízezer újságot a rendőrök az országgyűlési képviselők  feljelentése alapján a helyszínen lefoglalták, és a kapitányságra vitték. Csakhogy – jól alátámasztva a vállalkozó mondatait – alig két órával a feljelentés és a lefoglalás után a rágalmakkal teli hamis lapot valakik kivitték a rendőrkapitányságról, majd mindenféle újabb rendőri intézkedést elkerülve be is fejezték a szórásukat.

Így nézett ki a Csepel.info hamisítványának címoldala: visszaéltek a nevünkkel, mások mögé bújva mocskolódtak (fotógaléria itt látható)

– A vállalkozó azt állította, hogy színvak, és ezért sem tudja, hogy milyen gépkocsival érkezett a megbízója, aki kopasz volt és oldalra fésült hajú, és aki még pénteken adta át az MSZP-s szennylapokat számára a Lurdy ház parkolójában. Azt is elmondta, hogy megbízója, akit nem ismer, titkos telefonszámról hívogatja, és nem is kapott fizetést a lap terjesztésért – mondta el akkor Borbély Lénárd országgyűlési képviselő a történteket, hangsúlyozva: a vállalkozó eközben érdekes módon mégis többször felhívta az általa állítólag nem ismert telefonszámú megbízóját. Érdekesség, hogy a történtek idején már legkevesebb 50 millió forintot költött el a csepeli MSZP Szenteczky János polgármesteri kampányára, aki cinikus közleményt adott ki a mocskolódó kampánylapról.

A Csepel.info úgy tudja, hogy az egyértelműen MSZP-hez kötődő kampánylap készítői alaposan felkészültek és nyilvánvalóan sok pénzt költöttek arra is, hogy elfedjék  kilétüket. Mégis elszámíthatták magukat, meggyanúsítás ugyanis nem szokott bizonyítékok nélkül történni. Eszerint vagy az akkori MSZP-ből volt valaki, aki felfedte a történteket, vagy a vállalkozó memóriája javult meg, vagy más úton jutott el a rendőrség Szenteczky Jánosig. Egy biztos: az elmúlt években a Fideszes kerületi vezetés csak a korrupció visszaszorításával évi kétezer millió forintot tudott megtakarítani, tehát a ceglédi vállalkozó biztosan nem hazudott, amikor a kőgazdag és befolyásos protekcióval hencegett.

Az igazi “mutyiügyek” még hátravannak

Önkormányzati forrásaink szerint a mostani meggyanúsítás csak egy kisebb jelentőségű ügy, de rendkívül aljas és gusztustalan rágalmakkal áll kapcsolatban. Németh Szilárd a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjeként még 2010 tavaszán tette meg az első feljelentést a “csepeli lakásmutyi” néven elhíresült ügyben. Ezt 2010 nyarán két újabb feljelentés-kiegészítés követte, miközben sok tízmillió forint értékű károkozás valamint bizonyítékok eltüntetésének, megsemmisítésének a gyanúja is felmerült. Információink szerint azonban mindennek ellenére 2010 novemberéig nyomozati cselekmény vagy adatgyűjtés nem történt a feltételezett bűncselekmény ügyében.

2010 ősze azonban Csepelen is fordulatot hozott, és az addig ellenzéki Németh Szilárdból polgármester lett. A Fidesz-KDNP-s vezetés ez után sorozatban tárta fel a korrupció-gyanús ügyeket: az első évben tucatnyi feljelentést tettek, miközben csak a gyanús szerződések felmondásával és az MSZP-s “pénzcsapok” lezárásával éves szinten kétmilliárd forintot takarítanak meg. Önkormányzati forrásaink szerint a kerület vezetői várják a folytatást, a komolyabb ügyekben születő vádemeléseket. A visszásságokról, a csepeli kettős gyilkosság hátteréről valamint a korrupció-gyanús ügyekről a kerület könyvet is kiadott Vörös Csepel címmel.

Csepel.info

49 hozzászólás “Újabb ügyben lett gyanúsított Szenteczky János” bejegyzésre

  1. Dr. grün szerint:

    Gordon!
    A falu összes fekete szemű gyerekének elkövetésével engem gyanúsítottak, de bizonyítottság hiányában a vádat megalapozatlanságra tekintettel ejtették!
    Egy anyuka sem akadt tanúnak! ))) 🙂 (((

  2. Manitu szerint:

    Úgy tűnik, hogy valóban elkezdődött 😀

    Én azért a nagy ügyeket várom, abszurdnak tartom, hogy a lakásmutyi ügyben vagy a fiktív útfelújítások ügyében még nem volt vádemelés.

  3. Dr. grün szerint:

    Ősi dakota közmondás:
    “Minden kezdet nehéz!”
    Tehát a nehezén már túl vagyunk?! 🙂

  4. Joda szerint:

    úgy látszik lassan őrölnek a rendőrség malmai, ezek a legpitibb ügy egyelőre, a java még hátravan. Bármi legyen a vége, azt gondolom Szenteczky politikai karrierje véget ért (bár mondanom sem kell, hogy egy normális országban már régen véget ért volna).

  5. szigetország szerint:

    Ezek szerint mégiscsak iagazak a Vörös Csepel állításai!

    Dutyi lesz ennek a vége, meglássátok!

  6. f szerint:

    Gusztustalan ez a Csenteczky.

  7. hajós szerint:

    Rágalmazás, hehe… hát a csepel.info meg a Vörös Csepel mennyit rágalmazott már… és akkor meglepődnek, ha visszarágalmazzák őket 😀

  8. Dr. grün szerint:

    “Ezek szerint mégiscsak iagazak a Vörös Csepel állításai!”
    Annyiban, hogy mint állítások megállják a helyüket, csak az igazságtartalmuk vitatható egyelőre kissé nagyon! ))) 🙂 (((

  9. admin szerint:

    Hajós: “hát a csepel.info meg a Vörös Csepel mennyit rágalmazott már… és akkor meglepődnek, ha visszarágalmazzák őket”

    Mikor rágalmaztunk bárkit is? Soha nem ítéltek el bennünket rágalmazásért, soha meg sem gyanúsítottak bennünket rágalmazással, de tudomásunk szerint még csak nem is jelentett fel bennünket eddig soha senki rágalmazás miatt.

    Nyugodtan cáfolhatnál, de nem tudsz.

  10. f szerint:

    Hajós egy szaralak. Igazi erkölcstelen kommunista maradvàny.

  11. hajós szerint:

    admin! Viccelsz? A kampányidőszakban a csepel.info volt a fideszes kampány egyik fő eszköze. És itt most negatív kampányt kell érteni. Ami szart, mocskot rá tudtatok zúdítani az ellenfelekre, azt mind rázúdítottátok. Gyanúsítgatások, sejtetések, mocskolódások, vádaskodások, sározások tömkelegét jelentettétek meg nap mint nap.

  12. Bugi szerint:

    Mondj már egy dolgot ami itt megjelent és nem volt igaz! Még akkor is hazudni fogtok, ha kijön az MSZP-s börtöncsapat? 🙂

  13. hajós szerint:

    Hát ha annyira tiszta a csepel.info lelkiismerete, akkor vajon miért van, hogy a szerkesztők sötétben bujkáló, névtelen senkik? Nyilvánvalóan azért maradnak inkognitóban, mert úgy könnyebb felelőtlenül mocskolódni.

  14. admin szerint:

    Kedves Hajós!

    1. Ne terelgess. Azt állítottad, hogy mi sokakat rágalmaztunk. Elmondtuk, hogy mi senkit sem rágalmaztunk, még nem büntettek, nem gyanúsítottak meg rágalmazásért, de még csak nem is jelentett fel senki rágalmazásért. Te magad sem tudtál egyetlen esetet sem említeni, ahol valakit rágalmaztunk volna, pedig ez már erősen szubjektív lett volna.

    Tehát először is, hazudtál.

    2. Utána meg azt állítod, hogy a “szerkesztők sötétben bujkáló, névtelen senkik”. Most hagyjuk azt, hogy a hazugságod után még bunkó is vagy. De: nézd meg légyszi a hozzánk hasonló blogokat, akár a Vastagbőrt, akár a Mandinert vagy a Képviselő Funkyt. Aztán kezdj el tüntetni, hogy az ilyen blogokon többnyire nincs “igazi” szerző. Nem lesz igazad, mert mindig van igazi szerző, minden blognak van jogi felelőssége. Ha feljelentik őket, felelnek. Minket még nem jelentettek fel.

  15. Miska72 szerint:

    Aj jaj! elvtársak! rezeg a léc! Jön az Armageddon! 🙂 🙂 🙂

  16. hajós szerint:

    admin, ti jóval erősebben bujkáltok, mint a többi blogszerző, még a domain nevetek is valami ausztrál stróman cégnél van bejegyeztetve, hogy a ti adataitok ne látszódjanak. ha titeket feljelentenének, külön nyomozást kéne indítani annak kiderítésére, hogy ki a fenék vagytok. Még az is lehet, hogy volt már ilyen feljelentés, csak nem sikerült titeket megtalálni. Mandiner szerkesztői egyébként tv-vitákon is szoktak szerepelni, hát rólad aligha tudom elképzelni, hogy vállalj egy nyilvános szereplést.

  17. admin szerint:

    Kedves Hajós!

    Megint nem írtál igazat. Nem bujkálunk “erősebben”, és nincs a domain-nevünk valami ausztrál stróman cégnél, hogy ne látszódjanak az adataink. Ezentúl, ha valaki feljelentene bennünket, akkor feljelentene, de még ilyen nem volt. Egyébként meg te miért bujkálsz?

    Azt állítottad, hogy rágalmazunk. Ne tereld a szöveget, írd le, hogy miben rágalmazunk vagy rágalmaztunk bárkit is. Mi nem tudunk ilyenről, még senki nem jelentett fel bennünket rágalmazásért. Ha pedig te sem tudsz írni egyetlen példát sem, legalább ne folytasd ezt az értelmetlen vádat. Elnézést vélhetően úgyse fogsz kéri.

  18. Té-Gé szerint:

    admin! Nem az én vitám, de valljuk már be azt a tényt, hogy kb annyi utánatok menni, mint a kuruc.infonak?! Ez az oldal nem az Államokban, hanem Kanadában van, ennyi a különbség. Hajós, üsd be egy domain keresőbe és meglátod a hátteret is. Így könnyű.

  19. admin szerint:

    Mi úgy tudjuk, hogy itthon van a szerver. Fórumozókat feljelentettek már, ilyen esetekben a szerver működtetőjét meg is kereste a rendőrség.

  20. hajós szerint:

    admin, a privacyprotect.org nevű ausztrál cégen keresztül van a domainetek bejegyezve, a kontakt infónál egyedül az ausztrál cég adatai látszanak.
    Az oldalatok tevékenysége gyakorlatilag a Fidesz politikai ellenfeleinek minden eszközzel való lejáratásában, mocskolásában merül ki. Egy aljadék szennylapot szerkesztesz, nem csodálom, hogy nem vállalod magad, ember.

  21. admin szerint:

    Ezt magyarázd el a magyar rendőrségnek, is, akik ezek szerint szuperzsaruk. Mint említettük, fórumozónkat jelentettek már fel, és meg is találták a szerver üzemeltetőjét.

  22. hajós szerint:

    admin: ja igen, a szerver meg a Vármegye Média Kft-nél van, egész véletlenül az orbanviktor.hu-t is ez a cég csinálja, meg egy rakás fideszes weboldalt, a cég tulajdonosa a Mandiner egyik szerkesztője. Nem kicsit lóg ki a lóláb, hogy fideszbérenc vagy.

  23. hajós szerint:

    admin, nem a szerverről beszéltem, hanem a domainról, alapfogalmakkal legyél már tisztában, webmesterkém.

  24. admin szerint:

    Kedves Hajós!

    Továbbra is csak terelsz. Kérj bocsánatot (bár arra nyilván képtelen vagy) vagy fejezd be az értelmetlen rágalmazós vitát.

  25. Bugi szerint:

    Ezek soha nem kérnek bocsánatot. Szenteczky még arra is képes volt, hogy elmondja: újra megtenné. Mindenki látja, hogy ezek valóban mindent ugyanúgy tennének, mint korábban. Gyurcsányék újra belénk is lövetnének.

    Így megy ez. A kommunisták nem változnak meg soha, kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna.

  26. hajós szerint:

    Kár ezen vitatkozni, a csepel.info név gyakorlatilag egyet jelent az alantas mocskolódással és vádaskodással, hogy jogilag ez rágalmazás-e, arról bíróság dönthetne, hétköznapi fogalmak szerint bőven kimeríti. Tény, hogy százszámra tettetek olyan állításokat, amelyekkel bűncselekménnyel vádoltatok meg embereket, miközben ezen emberek bűnösségét bíróság nem mondta ki, azaz ártatlannak tekintendőek.

  27. Té-Gé szerint:

    admin! Bocsánat, május 21 óta tényleg Ausztráliában vagytok.
    http://nlgsys.net/index.php?page=domainkereso&host=csepel.info&x=80&y=32

  28. Bugi szerint:

    Hajós: hol a bizonyíték? Ti vagytok az aljas és alantas mocskolódók. Nézd csak meg mibe keveredett a Szenteczky, miket műveltek a rendőrség szerint. A Csepel.info jó hírét akarták lerombolni!

  29. hajós szerint:

    Bugi, jó hírét? 😀 😀

  30. Té-Gé szerint:

    Bugi! Szenteczky egy kis senki, csak törekedett feleslegesen. Egy helyi internetes és pártelkötelezett hírblog, tehát BLOG hírnevét hogyan lehet lerombolni? Ettől független nem egy gerinces dolog volt, ha igaz?

  31. admin szerint:

    Kedves Hajós!

    Legalább egyetlen egyszer, legalább egyszer megpróbálnád bizonyítani, amit írsz. Mi bebizonyítottuk.

    Buginál van a pont: annak a bizonyos újságnak nem véletlenül adták a készítői a Csepel.info nevet. Azért adták, mert a Csepel.info hiteles hírblog, és ezt akarták lerombolni. Amikor Csepelen cenzúra volt, akkor ez az egyetlen híroldal volt, ahol meg lehetett tudni, mi történik Csepelen.

    Ez van. Ezek a tények.

  32. admin szerint:

    És még egyszer, hogy megint teljesen egyértelművé tegyük: mi senkit sem rágalmaztunk, még nem büntettek, nem gyanúsítottak meg rágalmazásért, de még csak nem is jelentett fel senki rágalmazásért. Hajós sem tudott egyetlen esetet sem említeni, ahol valakit rágalmaztunk volna. Azért nem, mert nem is volt ilyen.

    Minden híroldal követ el hibákat. Nálunk még a kisebb hibákból, pontatlanságokból is alig akadt az elmúlt közel öt évben néhány. Büszkék lehetünk arra, amit elértünk: a legtöbb internetező csepeli ezt a honlapot nézi meg először, ha valami történik, és még a bennünket gyűlölő, volt csepeli MSZP-s cenzor is itt fórumozik. 🙂

    Legyetek vidámak, jó éjszakát: mi befejeztük a vitát, Hajós meg úgysem fog bocsánatot kérni.

  33. hajós szerint:

    admin, nagyon tévedsz, a csepel.info nem hiteles hírblog, egyértelműen egyoldalúan fideszes hírblog, hiteles információért nem ide jövök, az tuti.
    Azért emlékezz csak vissza, hogy körberöhögtek téged, amikor a vastagbőr blogon megpróbáltál a vörös csepel mellett érvelni. Füledet-farkadat behúzva kullogtál el onnan 😀

  34. admin szerint:

    Nem volt kedvünk egy teljesen egyoldalú blogon vitatkozni. A blog szerkesztőit meghívták Csepelre, de szégyenszemre nem volt bőr a vastag arcukon, hogy személyesen győződjenek meg arról, hogy hamis cikket jelentettek meg.

    Mára ennyit. Hazudtál Hajós, nem kértél bocsánatot, de ilyet te soha nem is tennél.

  35. Té-Gé szerint:

    admin, már ne haragudj, csak annyi, hogy lehetnétek számonkérhetők, mikor ugyanúgy működtök, mint a kuruc? Ott sem volt még irgum-burgum?! 🙂

  36. Bugi szerint:

    Hajós egy igazi komcsi. Állít valamit, aztán nem bizonyítja, hanem rögtön állít egy másik hazugságot. Ha leállna, kénytelen lenne beismerni, hogy hazudik. Vannak emberek, aki az egész életüket így élik le. Gyurcsány, Rákosi, Horn, Kádár, hosszú a sor.

  37. hajós szerint:

    admin, nem a vastagbőr egyoldalú, hanem ti.
    Azt meg mindenki tudja, aki olvasta a csepelinfót, hogy rengeteget mocskolódtatok a kampányidőszakban. Meg persze azóta is.

  38. csapajev szerint:

    Még nem jelentettek fel benneteket, de ha lesz jogerős ítélet ami felmenti a vádlottat bizonyíték hiányában, majd utána hitelrontásért perelhetnek!

  39. Bugi szerint:

    Az infó sokat tett azért, hogy Csepelen demokrácia legyen. És ez persze sokaknak fáj. Egy csomó mutyiügy is itt derült ki.

  40. hajós szerint:

    Bugi, miket hordasz itt össze? Demokrácia? Hiszen az országban sincs demokrácia, nemhogy Csepelen. Attól még nincs demokrácia, hogy ti diktáltok.
    A mutyiügyek közül mi igazolódott be? Hol vannak a bírósági ítéletek?

  41. Zoli049 szerint:

    Gumicsont…
    Lerágtátok? 🙂
    Ezt a barmot úgy sem varrják be!
    A stílusa annyira hasonlít az egyik mostanira. 😀

  42. Gordon szerint:

    “A mutyiügyek közül mi igazolódott be? Hol vannak a bírósági ítéletek?” – lihegi hajós.

    Egy példa: 2 életfogyt első fokon.

  43. Manitu szerint:

    Hajós, te vagy Szenteczky, vagy csak a hűséges talpnyalója vagy? Szánalmas a vergődésetek. Hazudozol, aztán amikor rajta kapnak, elkezdesz másról beszélni.

    Jó látni, hogy mégiscsak haladnak az ügyek. De azért én a lakásmutyit és a többi nagyobb ügyet várom. Egy sikerélményem már volt, Deme Gábor. Deme meg biztosan várja a barátját, a Jánost. Jól meg fogják érteni egymást, de mindkettő csak balsélsző lehet a focicsapatban. 😀

  44. Manitu szerint:

    “A mutyiügyek közül mi igazolódott be? Hol vannak a bírósági ítéletek?”

    Jönnek már, jönnek. Most a gyanúsításoknál tartunk. Mondogatják Szenteczkyről a Fideszben, hogy Al Capone is apróságon csúszott el. Szenteczkynek is lesz egy aprósága. 😉

  45. Zoli049 szerint:

    Egy példa: 2 életfogyt első fokon.

    Írja Gordon!

    Többrendbeli emberölésért, nem mutyiért.
    Ne keverd a kását, ennél értelmesebb ember vagy! 😉

  46. Dr. grün szerint:

    Manitu!
    A gyanúsítás (találgatás) már meg van a Vörös Csepelben!
    Most következne feljelentés! Hány van eddig?!
    A kis indiánt üldöző bölénybika is megcsúszott valamin?! ))) 🙂 (((

  47. szigetország szerint:

    Hajós és a tsai!

    A Deme-ügyben Demét sikkasztásért is elmeszelték. A bíró szinte szóról szóra ugyanazt mondta, ami a Vörös Csepelben áll. Nem tudom, baj-e, ha a bíró elfogulatlanul ítélkezik?

    Na aztán elítéltek egy harmadik alakot is sikkasztásért. K. Ildikó két évet kapott, pedig kevesebbet követett el, mint Szenteczky. Ebből következően Szenteczky haverotokra több év vár. Ha annyira odavagytok érte, majd menjetek be hozzá beszélőre… Csak szóljatok neki előre, mert havonta csak egy látogatás engedélyezett.

  48. csaba péter szerint:

    nincs ezzel semmi gond annyira szarban vannak , hogy muszáj állandóan komcsizni a figyelem elterelés végett

Itt lehet hozzászólni !