Így gyárt maszkokat a csepeli önkormányzat

Csepel.info

A Csepeli Városgazda Zrt. megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztató csoportja kezdte el textilmaszkok gyártását még az elmúlt hét folyamán – közölte Borbély Lénárd csepeli polgármester, aki Ábel Attila alpolgármesterrel kedden látogatta meg a foglalkoztató csoportot.

A csepeli önkormányzat több éve foglalkoztat olyan megváltozott munkaképességű embereket, akik piaci viszonyok között nehezen találnának munkát és biztos megélhetést. Így az önkormányzat számukra és családjaik számára is nagy segítséget nyújt. A csoport eddig többnyire ajándéktárgyakat, szőnyegeket készített, most állnak át a maszkok gyártására. A képek alapján a maszkok egész tetszetősek lesznek.

Az elkövetkező hetekben a Petőfi utcai műhelyben váltott rendben dolgozó foglalkoztatottak által készített védőmaszkokat elsődlegesen a lakosság ellátásában résztvevő munkatársaink fogják megkapni.

 – fogalmazott közösségi oldalán Borbély Lénárd polgármester, ahol további képeket is láthatnak.

Csepel.info

Korábban:

Koronavírus: megszüntette a csepeli polgármester a parkolási korlátozást

2020. március 30.

Csepel.info

“A mai naptól kezdve feloldottam a parkolási korlátozást a csepeli Szent Imre téren. Így nemcsak az engedéllyel rendelkezők, hanem bárki megállhat a polgármesteri hivatal körül” – jelentette be Borbély Lénárd, Csepel polgármestere. Ezzel egy időben letakarták a parkolást korlátozó táblákat a Szent Imre téren. Így a posta, a HÉV megálló  és a közeli boltok megközelíthetősége is javult.

Bár a parkolás ingyenessé tétele vagy megkönnyítése most lassítaná a koronavírus terjedését, a főváros eddig nem lépett az ügyben. Csepel polgármestere Karácsony Gergelynek is üzent: Folytatás »

4 hozzászólás “Így gyárt maszkokat a csepeli önkormányzat” bejegyzésre

  1. Lili Züllig szerint:

    Olyan szőnyeget keresek már 2 éve, ami a háttérben van, az ablakpárkányaimra, dekónak, méretre. Úristen látom van kosárfonás is. Abból is vágyakozom többféle dologra.
    Ezeket a termékeket meg lehet vásárolni valahol? Esetleg online?

  2. pl szerint:

    Ha jól látom, az rongyszőnyeg, minden százasban és kínaiban árulják, bár mostanában már nem tudom mi a helyzet…

  3. pl szerint:

    google, rongyszőnyeg
    Van kínálat bőven.

  4. Lili Züllig szerint:

    De én Tőlük venném meg szívesen. Az ő kezük munkáját szeretném.

Itt lehet hozzászólni !