Ezzel sem büszkélkedtek: jelzálogjog és vételi jog bejegyzés került a Csepel SC sporttelepére

Csepel.info

Csepel SC pályák

Széljegy került a Csepel SC sporttelepére – értesült a Csepel.info. A földhivatali bejegyzés szerint 2008. február 4-én jelzálogjog bejegyzése iránti kérelem és vételi jog bejegyzése iránti kérelem érkezett csepeli 200861/2 helyrajzi számú ingatlanra. A kérelmet a CIB Közép-Európai Nemzetközi Bank Zrt. nyújtotta be.

Miközben a hírek arról szólnak, hogy megmenekülhet az ország egyik legnagyobb múltú sportegyesülete, az FTC, a Csepel SC-ről egyre rosszabb és baljóslatú információk érkeznek. A közelmúltban derült ki, hogy a Csepel SC és a csepeli önkormányzat vezetése le akarják bontani a stadiont, a focipályák helyére pedig lakóparkot, szállodát vagy bevásárlóközpontot akarnak építeni. 2007-ben ugyanezek az emberek még vádaskodásnak, hazudozásnak nevezték ezeket a híreszteléseket. Zárai László, az SC vezetője akkor úgy fogalmazott: „a sporttelep nem eladó! Épeszű vállalkozó meg sem vásárolná! A sporttelep osztatlan, közös tulajdon, amin nem lehet úgy lakásokat építeni, hogy a jövőbeni lakók tulajdonjoggal ne rendelkezzenek a labdarúgópályából is. Minden ilyen jellegű találgatás nevetséges, abszurd ötlet! Én magam csak a nyári uborkaszezonnak tulajdonítom, hogy egyesek hecckampányt folytatnak.”

2008. január 31-én robbant a hír, hogy a csepeli önkormányzat és az sc vezetése csak a jelenlegi terület 1/3-át kívánja továbbra is sportcélokra fenntartani, a fennmaradó részre pedig lakópark, bevásárlóközpont, szálloda vagy más üzleti tevékenységű ingatlanok épülnek. Tóth Mihály polgármester akkor arról biztosította a befektetőket, hogy a márciusra elkészülő rendezési terv már az ő érdekeiket fogja szolgálni.

Kedden az Oktatási, Közművelődési, Ifjúsági és Sport Bizottság – Németh Szilárd sporttanácsnok előterjesztésében – úgy döntött, hogy a Csepel SC Alapítvány ingatlanjait érintő kerületi szabályozási terv (KSZT) ügyében helyi népszavazást kezdeményez Tóth Mihály polgármesternél. Németh Szilárd sporttanácsnok a Csepel.info-nak hangsúlyozta, azért készítette el javaslatát „rohamtempóban”, mert végleg bebizonyosodott, hogy nagyon előrehaladott állapotba került a sporttelep lenyúlása.

Csepel.info

A témához kapcsolódó korábbi cikkek a Csepel.info-n:

Hamarosan megoldódik a Csepel SC és a csepeli sportélet sorsa (2008. február 1.)

Titokban tartják a csepeli MSZP „őszödi beszédét” (2008. február 5.)

Botrány: aljas játékba kezdtek a Csepel SC privatizátorai (2008. február 7.)

Eltűnhet a lassan százéves csepeli sportélet (2008. február 12.)

Még korábban:

Kilátástalanná vált a csepeli sport jövője? (2007. szeptember 16.)

A Csepeli Munkáspárt sajtóközleménye (2007. szeptember 18.)

A Munkáspárt csepeli elnökének felszólalása a KT-ülésen (2007. szeptember 28.)

Elbontják a stadion lámpáit? (2007. október 10.)

Futballmeccs gyertyafényben – a vég kezdete Csepelen? (2007. október 17.)

A lámpákért égtek a gyertyák – szó sincs életveszélyről! (2007. október 19.)

Ötödjére is nem a Csepel SC-re (2007. október 24.)

Jönnek, mennek, méricskélnek (2007. november 27.)

Csepel SC: Zárai és Zanati enyhén szólva nem mondtak igazat (2007. december 5.)

8 hozzászólás “Ezzel sem büszkélkedtek: jelzálogjog és vételi jog bejegyzés került a Csepel SC sporttelepére” bejegyzésre

  1. Kovács Ernő szerint:

    Aki ártani mer a Csepel SC-nek az jobb, ha más kerületbe költözik, de gyorsan!

  2. miska72 szerint:

    Gazemberek vezetik a kerületet!

  3. miska72 szerint:

    Szállj, csak szállj tovább,
    kitárt karom útvesztő.
    Fagyos lett a szívem,
    kemény, mint a kő.
    MENEKÜLJ AMÍG NEM KÉSŐ!

  4. jani szerint:

    Ugye milyen gyorsak tudnak lenni egyes ügyekben ??!!
    Ennek előzményének is kellett lenni, mert anélkül nem jegyeznének be semmit. Jan.31 és febr.4 nem sokat rágodtak ! Biztosra mentek úgy látszik. !!!

  5. miska72 szerint:

    Az én ügyintézésemet intézték volna ilyen gyorsan! A Közigazgatási Hivatal kérésének 414 napra tettek eleget! Rohadt gazemberek!

  6. miska72 szerint:

    Önkormányzati MAFFIA!

  7. […] következményeire – széljegy, vételi jog került a Csepel SC ingatlan-együttesére – éppen a Csepel.info hívta fel a figyelmet. Zárai László, Podolák György és Tóth Mihály azt is elhallgatták a közvélemény és az […]

  8. […] Ezzel sem büszkélkedtek: jelzálogjog és vételi jog bejegyzés került a Csepel SC sporttelepér… […]

Itt lehet hozzászólni !