A Csepeli Munkáspárt sajtóközleménye

ures

Újra üresen maradtak a csepeli MSZP-s székek a rendkívüli testületi ülésen

Ismét határozatképtelennek bizonyult – immáron harmadszor a csepeli önkormányzati testületi ülés, amelyet szeptember 11.-re hívtak össze Németh Szilárd /Fidesz, KDNP/ sporttanácsnok önálló képviselői indítványának megtárgyalására. Témája: a Csepel SC alapítvány helyzete lett volna.

Tóth Mihály polgármester a testületi ülés megnyitója után, tekintve hogy a szükséges jelenlévő képviselők létszáma nem érte el a szükséges 15 főt, az ülést határozatképtelennek nyilvánította, és egyben a rendkívüli ülést bezárta.
Mint a mellékelt fotó is bizonyítja, az MSZP Csepeli Szervezetének, önkormányzati képviselő csoportja testületileg ismét távol maradt az ülésről. Tartották magukat a Csepel újságban korábban fizetett politikai hirdetésként megjelent közleményükhöz, mely szerint azért nem vesznek részt a testületi ülésen mert,” az előterjesztők politikai botrány síkjára terelték az önkormányzat által, évi 35 millió forinttal támogatott Csepel SC Alapítvány ügyét, személyükben sértették meg alapítványi és önkormányzati vezetőket”. Ezek a rövid tények.

A Csepel SC -ért aggódok pedig nem értik:
– Miért jelenti be a polgármester az ülést bojkottáló MSZP-s képviselőket, igazoltan távolmaradóknak?
– Miért nem jelenik meg a Csepel SC Alapítvány elnöke Záray László?
– Miért nem teljesítik az esküjükben vállalt kötelezettségüket a távolmaradó képviselők?
– Miért nem vonja felelőségre a polgármester, az üléstől távolmaradókat?
– Miért a sajtóban üzengetnek egymásnak a Csepel SC Alapítvány kérdésében szemben álló képviselők?
– Miért nem nyilvános testületi ülésen bizonyítják érvekkel, tényekkel állításaikat?
– Miért nem adnak kellő, hiteles, tájékoztatást az alapítvány valódi helyzetéről?
– Miért nem veszik tudomásul, hogy a csepeliek nagy részét érdekli a Csepel sportjának léte és jövője?
Csak remélni merjük , hogy a szeptember 25.-i rendes testületi ülésen a Csepel SC Alapítvány támogatásának tárgyalásakor a fenti kérdésekre is választ kapunk majd.
Elvárjuk az önkormányzati testületi üléstől, hogy jó szándékú, a csepeli sport jövőjét biztosító intézkedéseket hozzon! Döntéseivel , határozataival adjanak garanciát arra, hogy ez a nagymúltú sikeres, sport klub továbbra is szolgálhassa az egészségre nevelést, a Csepel SC színeiben versenyző sportolókat, a csepelieket. Az elért sporteredmények révén, pedig a csepeli sportolók öregbíthessék Csepel jó hírnevét.

Tisztelt önkormányzati testület!

Jó lenne a megtépázott tekintélyüket, a demokrácia” játékszabályainak ” betartásával helyreállítani, és Csepel lakóinak érdekeit, közösen együtt dolgozva, együttműködve szolgálni, igaz hiteles csepeli lokálpatriótaként.

Nagy János
Magyar Kommunista Munkáspárt
csepeli szervezetének elnökségi tagja
KB. képviselő

Forrás: Munkáspárt Csepel 

8 hozzászólás “A Csepeli Munkáspárt sajtóközleménye” bejegyzésre

  1. Karcsi szerint:

    Összenő, ami összetartozik? A régi kommunisták a maiakkal egy platformon? Munkáspárt – Fidesz… Mert ma már az MSZP a kapitalista, és a Fidesz hangoztat régi komcsi, populista szólamokat.
    Ez a hisztikeltés a Csepel SC körül is csak a kampány része, nem csoda, ha az MSZP nem akar statisztálni ehhez a színjátékhoz.

  2. Bubus szerint:

    Olyan nagy baj, ha két, egyébként merőben különböző pártnak valamiről hasonló véleménye van? Jövő héten lesz egy előterjesztés arról, hogy a Szabadkikötő utat nevezzék el Weiss Manfréd útnak. Állítólag minden párt meg fogja szavazni. Akkor összenő ami összetartozik, és az MSZP=Fidesz=SZDSZ=MDF=Centrum Párt? Szerintem a csepeli sport olyan ügy, amelyben valóban össze kellene nőnie, ami összetartozik. Valamennyi csepeli pártnak támogatnia kellene, mert összetartoznak: csepeliek.

  3. Laci szerint:

    A csepeli sportolók, edzők, szurkolók valósnak érzik ezt a problémát. Ezért nem túl szerencsés úgy beállítani ezt az ügyet, hogy csak hisztériakeltés. Nem akarok politikai csatát kezdni, de kérlek emlékezzünk vissza közösen a 2006-os országgyűlési választások előtti Orbán-Gyurcsány vitára, amikor Gyurcsány F. határozottan felszólította Orbánt, hogy ne riogassa az embereket holmi vizitdíjjal, tandíjjal, stb., és vonja vissza ezeket az állításait. Ott is hangulatkeltésről beszélt Gy.F.. És most mi a helyzet?

    Azt sem teljesen értem, hogy milyen kampányra gondolsz? 2010-ben lesz csak helyi választás.

    Az én véleményem is az, hogy a szocialista képviselők viselkedésükkel méltatlanná váltak a köz ügyeinek intézésére. Közülük a magát sportszertőnek tartó képviselő/képviselők sem mentek el az ülésre.

  4. Laci szerint:

    Bocs mindenkitől, az előző üzenetem Karcsinak válasz.

  5. János szerint:

    csak megjegyezni kívánom a Munkáspárt talán az egyetlen aki a rendszerváltozás óta is mindig ugyanazt mondja és ugyanazt az értékrendet képviseli! Csepeli kakosok érdekei melletti kiállás nem feltétlen azt jelenti hogy ” összetartozik ” bármely párttal. Csak azért mert más veti fel a problémát, azért a Munkáspárt ne támogassa ?

  6. Karcsi szerint:

    Jól van, bocsánatot kérek mindenkitől, aki sértve érezte magát a szándékosan provokatív bejegyzésemtől. Annak azért örülök, hogy sikerült pár reagálót aktiválnom! 🙂
    Véleményem az ügyben azonban továbbra is az, hogy ez csak politikai játszma, és nagyon jó lenne, ha a azt érezhetném, hogy a sport kérdésében felfüggesztik a pártok az egymás “kicsinálására” irányuló háborújukat!

  7. János szerint:

    Én is úgy gondolom, hogy nem kellene az országos politika által ásott ” lővészárkokba ” beállni. Csepelt érintő kérdésekben össze kellene fogni mindenkinek ! Ez így lenne természetes.

  8. […] A Csepeli Munkáspárt sajtóközleménye (2007. szeptember 18.) […]

Itt lehet hozzászólni !