Botrány: aljas játékba kezdtek a Csepel SC privatizátorai

Csepel.info

Variációk egy Csepel SC-témára

Variációk egy Csepel SC-témára

Most már térképekkel is manipulálják a csepeli sportolókat és sportbarátokat a nagy múltú Csepel SC felosztásán és privatizálásán fáradozók – értesült a Csepel.info. Lapunk úgy tudja: a csepeli MSZP által elkezdett kommunikáció arról szól, hogyan lehet a Csepel SC területének lakóparkkal, szállodával, bevásárlóközponttal való beépítéséről kirobbant vitát elterelni a privatizáció területi arányairól szóló vitára. Egy ilyen aljas játékban már semmi sem szent: a privatizációt bemutató térképet is sikeresen „átszerkesztették”, hogy az eladásra szánt területet kisebbnek lehessen látni.

A Csepel.info február 1-jén számolt be először arról: bár a sportalapítvány és az önkormányzat vezetői mindaddig élesen tagadták, hogy lakóparkot vagy bevásárlóközpontot szeretnének a sportpályák helyére, egy, az SC „jövőjét” bemutató prezentáción lehullott a lepel. A tervek szerint a Csepel SC 2/3-án fog lakópark, bevásárlóközpont, szálloda, nyugdíjasház, irodaház vagy apartman és „agóra-fórum” épülni. Az elképzelés szerint a jelenlegi területnek csak 1/3-ad részén lesz továbbra is lehetőség a sportolásra, és a Csepel SC stadionját is elbontják (a prezentációs térképen sárga színnel jelölték az eladásra kerülő, kékkel az „agóra-fórum” kialakítására és zöld színnel a sportcélokra megmaradó területet).

Noha a prezentáció a csepeli gazdasági kabinet ülésén hangzott el, Borbély Lénárd Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselő hiába kérte el az arról készült hangfelvételt és a szó szerinti jegyzőkönyvet, Tóth Mihály polgármester azt „diszkrecionális jogára” hivatkozva elutasította. A kerületi televízióban ugyan a képviselő elutasítása után volt az ülésről egy összefoglaló, de a bemutatott részletekből éppen a „legérdekesebb pillanatok” hiányoztak.

Borbély Lénárd képviselő kérésére ugyanakkor Orosz Ferenc csepeli alpolgármester e-mailben elküldte az Ecorys Kft. által készített prezentációt, melynek a Csepel SC felosztásáról készített térképét a Csepel.info bemutatta. A „dokumentum tulajdonságai” menüpontból jól látszik, hogy azt 2008. január 28-án, éjjel 22:52 perckor készítették. Megdöbbentő, hogy eközben Németh Szilárd sporttanácsnok részére az ülés „háttéranyagául” a saját maga által készített sportkoncepciót küldték el, holott a dátum tanulsága szerint a tervek átküldésére már az ülés előtt három nappal lehetőség lett volna.

A napokban az Ecoryst Kft. is nyilvánosságra hozta honlapján a prezentáció egy változatát. Az ottani prezentáció 23. oldalán bemutatott térkép azonban jól láthatóan más, mint ami a január 28-i eredeti változatban látható. A „kiegészítő funkciók” – azaz a lakópark-, szálloda vagy bevásárlóközpont-építésre szánt sárgával jelölt területrész – itt már láthatóan kisebbnek van ábrázolva.

Dokumentum-tulajdonságok

Ezt mutatja a “Dokumentum tulajdonságai” menüpont

Lapunk úgy tudja: a Csepel SC és a csepeli önkormányzat vezetői most arra készülnek, hogy az SC felosztásának, kiárusításának tervét követő óriási felháborodást a kiárusításra kerülő területrészek arányáról szóló vitára szorítsa. Ezzel a kommunikációval – bár leginkább cinikusnak és tisztességtelennek nevezhető eszközökkel – azt szeretnék elérni, hogy ne a nagy múltú SC felosztásáról, hanem csak annak arányáról vitázhassanak a kerület sportvezetőivel, civil szervezeteivel, azaz a sportterület felosztását kész tényként kezeljék.

Csepel.info

Prezentáció – az eredeti dokumentum (a térkép a 23. oldalon látható)

35 hozzászólás “Botrány: aljas játékba kezdtek a Csepel SC privatizátorai” bejegyzésre

  1. Nándi szerint:

    Ugyan úgy, mint a nagypolitikában, itt is elkezdték a városvezetők elkenni az ügyet. Szerintem sincs értelme annak a vitának, hogy 1/3 -2/3, vagy 2/3 – 1/3 a felosztási arány.

    Az a lényeg (ami nagyon elszomorít), hogy tényleg kiárusítják a Béke téri stadiont. Tagadták, és most mégis lakópark meg pláza épülhet a helyére.

    Az pedig, hogy a polgármester nem meri kiadni a hanganyagot, és hogy megváltoztatják (ha úgy tetszik: meghamisítják) idő közben a bemutató anyagát, az pedig a pofátlanság teteje, és teljesen antidemokratikus.

    Ha Tóth Mihály nem hazudozna éjjel nappal, mint a főnöke, akkor lenne mersze kiadni az elhangzottakról készült felvételt.

    De mint modtam, mind ez számomra másodrangú. Ami a legelkeserítőbb, hogy eltakarítják a sportlétesítményt.

    Szégyeljék magukat az MSZP-sek! Kivétel nélkül!

  2. Nándi szerint:

    Egyébként a felosztási vitához még annyit, ha tényleg nem úgy van, ahogyan a fideszesek állítják, akkor tényleg, miért nem adják oda a hangfelvételt, vagy a jegyzőkönyvet?

    Végül is tök mindegy lenne, ennyi idő alatt úgy is meg tudták már hamisítani ezt is.

  3. Bubus szerint:

    A kórházbezárás, a galvániszap-ügy, a strandeladás-Kis-Duna part botrány után megint dől a hazudozás. Ehhez értenek!

  4. Bombi szerint:

    Elképesztő… Ilyet… Igazából engem sem érdekel, hogy a terület hány százaléka szűnik meg, mint Csepel SC, a lényeg, hogy megszűnik… Illetve, ahogy a helyi komcsi vezérek gondolják és mondják, nem vész el, csak átalakul… Aztán majd persze, amikor a terület harmada nyereséget termel, a maradék pedig veszteséges lesz, akkor majd megváltoztatják az arányokat, aztán a végén örülhetünk, ha egy elkerített betonborítású dühöngö marad a csepelieknek…

  5. Csaba szerint:

    1. Aki hazudik (hamisít), az LOP is.

    2. Kedves kommunista barátaim, akkor mégis csak ki akarjátok ezt is árusítani?!?! Fasza! Főleg az, hogy Tóth “úr” még segítő kezet is nyújt a befektetőknek. Mert ugye az a rendezési terv majd igazodni fog…

    3. Lassan kezdhetnek az itt élők hozzászokni a gondolathoz, hogy a Béke térről eltűnik a sportkomplexum, és majd kinőnek szép magas épületek a földből, mert hát azt ugye majd lehet.

    De kérdezem én, mi lesz a csepeli sporttal? Mi lesz azzal a kis focicsapattal, amelyik egyre jobban szerepel, és már feljutott egy osztályt az idén? Végük lesz?

    Mindent tönkretenni, hazudni, másokat lehülyézni, hamisítgatni, titkolózni, na ez nagyon megy a vörösingeseknek.

    (megjegyzem, hogy a képeken a nagypálya ketté van vágva, mármint a tervezett felosztásban -az igazira gondolok/1.bemutatott változat/)

  6. anti szerint:

    Nándi!

    Ne hagyd, hogy ez a fidesz-szócső átverjen! Ezek itt hazugságból építenének katedrálist, ha pillanatok alatt nem lehetne leleplezni a hülyeségeiket. Tessék, nézd meg a saját szemeddel a Csepp TV 35-40 perces tudósítását a tervek ismertetéséről, és utána mondd el nekem a tényeket cáfoló tényeket.
    Tehát: SZIGETELÕ (2008. január 4.)

  7. jani szerint:

    Azt mondják, az egy jól megvágott anyag volt. Mit nézzünk rajta? Majd ha egy az egybe beteszik az egészet. Majd én eldöntöm, hogy mi a véleményem. Engem ne manipuláljon senki ! Megpróbálok látni és nem csak nézni.

  8. Levente szerint:

    Anti, én az eredeti hangfelvételt hallgatnám meg.
    Miért nem adja ki a főnököd?

  9. Nándi szerint:

    Nem gondolom azt, hogy ez egy fidesz szócső, de minden bizonnyal más, mint az MSZP közpénzen fenntartott újsága, a Csepel Újság. Az tényleg MSZP szócsó.

    Egyébként pedig belenéztem a Szigetelőbe, de még nem tudtam végignézni. De nem is hiszem, hogy ez szükséges lenne, hiszen a képen zölddel van jelölve az a rész, ami fennmarad a sportoni akarók részére. Az pedig egy elég kicsi terület. Felőlem lehet az az 1/3, de lehet 2/3, vagy 1/5, vagy 2/4-ed, ez nem érdekel.

    Csak az érdekel, hogy a kerület vezetői megint hülyének nézik az itt élő embereket. Ez már a nagyon sokadik eset.

    Nem érdekelnek az arányok, nem akarok plázát vagy lakóparkot a Béke térre. Van beleszólásom, mert és is a kerületben lakom, és az én adóforintjaim is ide folynak be. Sőt, és is ott sportoltam gyerek koromban, és a fiam is járt oda focizni, még a szebb időkben. De egyetértek Csabával, a foci terén elkezdődött valami javulás, és ezt nem kéne tönkretenni. Ezt támogatni kéne, nem megszüntetni.

    És még nem is beszéltük arról, hogy mi lesz a kajak-kenu teleppel. Az egy elég értékes ingatlan, ha valaki oda is építkezni akarna. Mert ugye Csepelen ezt is lehet, Tóth Mihályék ebben is bárkinek a segítségére vannak, aki “meggyőzik” őket arról, hogy ez milyen jó “buli”. Aztán mindenki jól jár…kivéve az itt élő embereket. Biztosan értesz anti.

  10. Levente szerint:

    Nándi:
    nem ért, mert elvakult.

  11. anti szerint:

    Nándit értem! Tiszteletem az érvelésért.
    Levente magából indul ki, és nem is jut tovább.

  12. Csepeli Galvániszap szerint:

    Tóth Mihály és Zárai aljas módon hazudoztak alig pár hónappal ezelőtt, amikor arról beszéltek, hogy nem lesz lakópark meg plaza a területen.

    Most meg abba a mocsárba akarják vinni a vitát, hogy mekkora harmad lesz széthordva? A lényeg mindegyik térképen látszik: kb. egyharmad marad a sportra.

    Antin is látszik, hogy mire megy ki a vita: mindig csak másról beszélni, és soha nem a lényegről!

  13. Kovács Ernő szerint:

    Nagyon érik a demonstráció! Nagy a valószinűsége annak, hogy beadok egy kérvényt jővőhét péntekre egy békés sétára a csepeli sportteleptől az önkormányzatig. Az időpont még kérdéses. Szerintem a 14-16.00h időpont lenne a megfelelő. Mivel a békés séta politika mentes lenne, így nagy hegyi beszédekre sem lehetne számolni. Persze, ha van olyan polgártársunk, aki szeretné elmondani a gondolatait megteheti. Ha megadják az engedélyt megírom majd! Remélem nem egyedül fogom megtenni ezt a sétát!

  14. Csaba szerint:

    Na végre anti, hogy te is belátod, hogy hogyan működik a kapzsi Tóth Mihály felépített rendszere. Ez már haladás!

    Tökéletesen egyetértek Nándival én is, csak én nem tudok ilyen nyugodt maradni.

  15. Laja szerint:

    Üdv mindenkinek!

    Szeretném felhívni mindenki figylemét arra, hogy a cikkben szereplő kép (2 variáció) nem hívja fel a figyelmet mindenre! A szerkesztők csak azt jelölték be, hogy a “kiegészítő funkciók”-ra (pláza, lakópark) mennyi területet szánnak.

    Nézzétek csak meg a felső levágott részt, az “agóra fórum”-ot. Ott is van változás. Csak viszonyítani kell a két képet a Béke téri utcákhoz képest.

    Azt is megváltoztatták az ecorys honlapján!

  16. Csepeli Galvániszap szerint:

    Ernő, ott leszünk!

  17. Mózsi szerint:

    Tegnap este a CSepp tévés vitán Zanati Béla bukott frakcióvezetö kimondta a frankót,még jó,hogy ültem! Vagyis inkább vesz az alapítvány két szerb focistát,minthogy utánpótlásra költsön. Nem éri meg Csepelen fejleszteni az utánpótlást? Ez komoly,már mindenki megőrült? Ezt látni az egész országban,nem számít mi lesz holnap csak most legyen tele a zseb. Azt hiszitek,hogy ez a befektető megelégszik a most bemutatott területtel?

  18. CsepeliXXI szerint:

    Antinak:

  19. karesz szerint:

    Tisztelt hozzászólók! Ne hagyjuk magunkat megvezetni azzal, hogy az érdemi gondolatcserék helyett -egy, a főnökei által a blogra küldött, álnevet használó személlyel- üres vitázást folytassunk.Azt hiszem, sokan sejtjük, ki az a mindenütt ott lévő,jól informált, különben sokat túlórázó személy, valódi, polgári neve is kiderül egyszer. Inkább arra várjunk választ, mennyiért vásárolták ki kuratóriumi részüket azok, akik a sporttelepet megmentik. Mekkora lesz az Önkormányzat bevétele, és milyen biztosítékot kapnak a Csepeliek, hogy nem építik be a teljes területet. A Csepp Tv-t nézve, azt látom,könnyű helyzetben van, aki manapság Csepelre készül befektetni, “minden szinten, szinte ingyen” szlogennel találkozik.

  20. Öreg halász szerint:

    Tisztelt Hölgyek és Urak!

    Nézegettem én már többször is ezt a honlapot, de semmi kedvem nem volt részt venni egymás hajának tépegetésében. Sajnálatos módon értelmes beszélgetés helyett a többség egymást sértegeti. Ez alól a provokáció sem ment fel senkit, mert nem kell felülni neki.

    Magyarországon ma is nagyon sok sportklub működik, ti is tudjátok. Az is tudható, hogy amelyik jól működik, az nem pelikán módjára teszi, nem a saját testét, vérét tépi ki.

    Csúf hely az, ahol a haldokló kezéről még az óráját is ellopják, és sajnos én ezt a szándékot látom a Csepel SC ügyében. De ezért nem a haldokló a hibás – főként ha félrekezelték – hanem az “orvosai”. Ne hagyjuk!

    A cikk írója egy lehetőséget nem vett észre. A manupilált térképeken csökkenőben van az ebeknek odavetett terület. Lehet, hogy ennyit máris elért a tiltakozás?

    Csak így tovább!

    Egy sportklubot működtetni kell, főként olyat, mint a csepeli. Ha egy vezetőség a tönk szélére vitte, nem az a egoldás, hogy eladják, hanem az, hogy lemondanak, és átadják a kormányrudat olyanoknak, akik értenek hozzá. Megnéztem én is a Csepp TV-t, és azt kell mondanom, olyan volt, mint a bukott diák magyarázkodása. Ismeritek: olyan, mintha mindenki megbukott volna, aki nem, az is a tanár gyereke.

    Ne higgyetek nekik! Össze kell fogni, baloldali a jobboldalival, liberálissal, mert Csepelnek ez szent ügy! Le kell mondatni a Csepel SC vezetését, jó képességű, fiatal vezetőt kell választani vagy kiválasztani, aki menedzselni tudja, mert menedzselni is akarja a klubot.

    Mert ez a léyg, ki mit akar. Szerintem az SC azért em működött, mert nem azt akarták, hogy működjön, hanem azt akarták, hogy fel lehessen szabdalni végre.

  21. Laja szerint:

    Kedves Öreg halász!

    Ez az egyik legösszefoglalóbb hozzászólás, amelyel teljes mértékben egyetértek!

    Én is ugyan ezt látom ebben az egészben. Hagyták lerohadni, és most a Zárai elsírja magát, hogy nem volt pénz felújítani, ezért most muszáj egy lakóparkot oda építeni, mert az majd eltartja. De még egy pláza is kell, hogy legyen hova lejárni.

  22. Bubus szerint:

    Azon kellene gondolkoznunk, hogyan mentsük meg az SC-t. Még a prezentációban példaképpen felhozott Debrecen esetében is a foci a húzóágazat. Ha a nagypályás focit szétverik, csak idő kérdése a csepeli sportélet halála. Ezt fel kell ismerni mindenkinek!

  23. Levente szerint:

    Ezt felismerték már régen Misiék. Kinyírják a sportot, aztán mehet a feleslegessé vált területeken is az építkezés. Simán el tudom képzelni, hogy a kajak-kenu vagy az evezős telep helyére már meg is van az érdeklődő, kész építési tervekkel, stb.

    Lehet, hogy a pályára tervezett lakópark is úgy van alapból megtervezve, hogy a maradék, sportcélra meghagyott területre majd később felépítendő épület kapcsolódjon a korábban megépítetthez. Csak a bemutatón a képeken kitakarták a kész épületet pár focipályával.

  24. Csepeli Galvániszap szerint:

    Öreg Halásznak igaza van, valóban azon kellene gondolkozni, hogy mi lehet a kiút.

    Bár bevallom, nem értek a sporthoz, ezért kérem Ernőt és Karcsit vagy más hozzáértőt is, hogy javítsanak ki, ha valamiben tévedek.

    Először is a plazák, egy másik nézőpontból. Minden plazánál meghatározzák a vezetők, hogy mi legyen az a “boltkoktél”, amely gazdaságossá, sikeressé teszi az üzletet. Ezért van az, hogy minden plazában van egy szupermarket, mert az emberek mindig vesznek tejet, kenyeret, van ruházati bolt, műszaki bolt, mozi, teke vagy bowling, sok helyen még posta és patika is. Egyetlen plaza sem tudna sikeresen működni, ha csak plazmatévét és számítógépet lehetne benne venni.

    És most a sport: minden sikeres magyar klub, amelyet ismerek, több sportágazatot működtet. Azt hiszem kivétel nélkül mindnél a foci az, amely a legtöbb embert, szurkolót mozgósítja, de hasonló szerepe lehet még a kosárlabdának, kézilabdának, vizilabdának, jó esetben a jégkorongnak is. Ne felejtsük el, hogy focizni minden gyerek tud, pl. iskolai focibajnokságokkal nagyon jól lehet a sport felé (és a többi sportág felé) orientálni a fiatalokat. A kajak-kenu, az úszás is fontos dolgok, de önmagukban nem lehetnek sikeresek. Ezért gondolom azt, hogy ha a nagypályás focit engedjük felszámolni, Csepel sportélete előbb-utóbb valóban elkezd haldokolni. Mert most nem ez a helyzet, most még minden esély megvan a válságból való kilábalásnak!

    Ne felejtsük el, hogy a csepeli vizisportok rendkívül értékes Duna-parti területen működnek. Ha most a húzóágazatot megszüntetik, mert nem lesz nagypályás foci, akkor előbb-utóbb felélik a privatizált részért kapott pénzt, és jön a következő privatizáció, egészen addig, amíg el nem üldözik a csepeli sportot a szomszédos kerületekbe, a foci meg megmarad néhány megmaradó pályán Csepelen – ha azok megmaradnak. A „bérleti” elképzelés is hasonló eredményhez vezet.

    Mit tehetne az SC és az önkormányzat? Annak adok igazat, aki szerint Zárainak, az SC vezetőjének azonnal le kellene mondania. Nyilvánvalóan többször is hazudott a sportvezetőknek, szurkolóknak az SC terveit, állapotát illetően. Az is nyilvánvaló, hogy az általa és az önkormányzat által felvázolt megoldás az előbbiek miatt nem megoldás, legfeljebb néhány kiválasztott ember anyagi helyzetére lehet kedvező hatású – és akkor nagyon finoman fogalmaztam.

    Az önkormányzatnak fel kellene vállalnia a sport ügyét. Be kellene mozgatni az iskolákat, önkormányzati dolgozókat, képviselőket, helyi vállalatokat sportbajnokságokba, akár 24 órás fociba vagy több sportágat is érintő versenyekbe, amelyeket közvetíti a Csepp TV, hírt ad róluk a Csepel újság. Ez jó ügy, kell rá pénz, szponzorok is jönnek, ha sok a gyerek és sok a szülő. Miért? Mert ha máshol is megéri, akkor itt is. Ha vége a folyamatos bizonytalanságnak az SC-ben és az önkormányzat hozzáállásában, azonnal lesz másra is szponzor. Most éppen azért nincsenek, mert egy tök bizonytalan helyzetben senkitől sem lehet elvárni, hogy pénzt adjon. Ha azt látják a befektetők, hogy pezseg az élet, jönnek, mint muslinca a dinnyére. Ha az önkormányzat hozzáállása pozitív és folyamatos, esetleg a tehetséges de nem tehetős csepeli gyerekeket is látványosan tudja külön alapítvánnyal támogatni, hogy sportolhassanak, többet nyerünk a nem szétvert köztéri bútorokból, a nem drogozó fiatalokból, mint amennyibe a befektetés kerül. Persze, ha csak pénzügyi szempontból nézzük, és nem abból, hogy ez lenne az evidens és egészséges sportpolitika.

  25. Puntyur szerint:

    Nándi. A baj az, hogy az önkormányzat célja nem a sporteelp megtartása, nem ez a cél! Hanem az eladása! Megnéztem a hivatkozott müsort, de nem győzött meg. Sőt. Megerősített a fent leírtakban.

  26. Karcsi szerint:

    No, egy utolsó hozzászólás, ha már én vetettem fel, hogy a két kép nem egyezik meg a felosztásról.

    Mivel ez csak egy fejlesztési koncepció, különösebb jelentősége nincs annak, hogy pontosan hová rajzolták az illusztrációul szolgáló ábrán az övezetek határvonalait. Ami biztos, hogy az illetékesek szóban (vagy talán ezt is utólag javították ki a filmfelvételen?) elmondták, hogy a profitot termelő 1/3-ad rész bevételeiből tudnák fenntartani és fejleszteni a sportcélú hasznosításra fenntartott 2/3-ad részt. Ez szerintem teljesen korrekt, vállalható, ésszerű.

    A Fradi esetében még tüntetnek is a szurkolók azért, hogy egy tőkeerős vállalkozó megvásárolhassa végre a klub ingatlanját, és bevásárló központot meg irodaházat építsen egy részére (ami a sportlétesítmények fejlesztése és fenntartása mellett nyereségessé teheti a vállalkozást).

    Még egy dolog, amivel sok ide író nincs tisztában: a sporttelep nem az önkormányzaté, így nem is tudja eladni, és természetesen a privatizáció szó is ugye csak nyelvbotlás volt a cikkben…

  27. Karcsi szerint:

    Ja igen, és bocsánat azért, hogy azonnal arra gondoltam, hogy a csepel.info csalni akar a képpel!

    Elnézést, most már látom, hogy nem erről volt szó, hanem valószínűleg arról, hogy az Ecorys javította ki az ábrát a félreértések elkerülése végett, miután a csepel.infó erre a képre hivatkozva kürtölte tele a sajtót azzal a rémhírrel, hogy a sporttelep 2/3-án lakópark és bevásárlóközpont fog épülni.

  28. lacislanders21 szerint:

    karcsi-karcsi a sporttelep valóban nem az önkormányzaté de mindenki tudja,hogy az önk. vastagon benne van a játszmában.Ezt a feldarabolósdit nem egy éve találták ki és nem csak az a puhatestü zárai gondolkodott ezen álmatlan éjszakáin hane még jó páran.Milyen érdekes hogy miután végre ismét van csapatunk(nem is akármilyen) és az nb3-ba kerültünk nem állnak mellé hanenem inkább lehetetlen helyzetbe hozzák .Abban viszont egyetértünk hogy ez egy hatalmas terület amivel kezdeni kéne valamit.Elsősorban a sport funkció megtartását és annak segítését kéne szem elött tartani olyasmit mint az ftc-nél de mivel a lakópark és hallottam már uszodáról öregekothonárólstb. nem tudom hogy hogy foglya támogatni ezt (szerintem sehogy mert nem céljuk) kétségeim vannak…Tényleg tüntetni kéne amíg lehet még tenni valamit pl. a mentsük meg a kis-dunapartosok elérték a céljukat nem épül lakópark .Viszont a tüntetést szerintem ha hétköznap akkor este 7-fele kéne vagy ha hétvége akkor viszont jó ez a 14:00-tól…nehogy már egy ekkora kerületnek most már stadionja se legyen és tényleg egy 6-7000 is jó lenne de ahhoz akarnia kéne ennek a féreg brigádnak.

  29. lacislanders21 szerint:

    Még valami milyen érdekes karcsi hogy a honlapunkről (Islanders21)- mivel ügyebár te szerkeszted -a linkek közül lekerült a csepelinfo illetve az idex-ernős is.Pont az a kettő ahol élesen bírálják(joggal) ezt az önkormányzatot….Ahoz képest mindkét helyre irogatsz és próbálod védeni ezt a saját kerületét mindenféle üzleti célokra felkináló brigádot.

  30. Karcsi szerint:

    Laci, akkor itt válaszolok, még utoljára, csak neked 🙂
    Ide sem irogatok, csak nagy ritkán, és az Ernő fórumán is csak nagyon ritkán, mert stílusa sem tetszik. Az utóbbi a ti javaslatotokra került le a linkgyűjteményből, a csepel.info linkje pedig már hónapokkal ezelőtt, amikor nyilvánvalóvá lett, hogy ez nem más, mint a csepeli Fidesz lapja. Egy sportoldal linkjei között pedig nincs helye a pártpolitikának.

  31. jani szerint:

    Ha jól emlékszem előbb kiszálltak az alapitvány kuratóriumából / Podolák és Zanati úr / és nagy csendben ingyen átadták az Csepel Sc.-t az alapítványnak. Most megy a siránkozás, ” hogy sajnos nem tehetünk semmit” , mert az alapitványé minden jog. Ha majd értékesítik a terűletet, – így vagy úgy – kiket illetnek a kapott kemény magyar forintok.A jelek szerint az Önkormányzat mint hivatal biztos nem kap semmit.Az érte kapott összeg egy része hol fog landolmi ?!!!
    Ha jól olvasom a sport téma, minden párt programjában szerepel. Ha sportról beszélünk egyben politikáról is beszélünk , ha karjuk , ha nem !! Nem ez alényeg hanem az ,hogy lehetne megmenteni az SC.-t ? Minden esetre az alapgondolat is rossz, hogy egy részét felszátjuk, !Olyan lehetőségeket, feltételeket kellene az Önkormányzatnak teremteni , hogy jöjjön a vállakozó ,de ne lakókázat, meg plázát stb. épitsen, hanem sporttal kpcsolatos ötleteit valósítsa meg. Uram bocsá még anyagilag is beszállhatna az Ök.-t ! Nem értek a gazdasági és pénzügyi dolgokhoz s , de úgy tudom Csepelen vanak ehhez értő emberek, hát össze kellene jönni és kitalálni olyan megoldást, amit meg is lehet valósítani, és elfogadható a sportért aggodó csepeliek számára is.

  32. DFK szerint:

    Néhány partizán még mindig mosdatja a szerecsent, de hát lelkük rajta.

  33. jani szerint:

    T. DFK !
    Kicsit konkrétabban, ha lehet ! Ki mosdat kit ??

  34. miska72 szerint:

    Gazemberek vezetik a kerületet!

  35. […] Botrány: aljas játékba kezdtek a Csepel SC privatizátorai (2008. február 7.) […]

Itt lehet hozzászólni !