Elindult Csepelen a Jobbik zsidó-patkány kommandója

Csepel.info

Jobbikos alkotás a csepeli HÉV végállomásnál

Miközben a csepeli Jobbik hirdetésben bizonygatja, hogy nem szélsőséges párt, a kerületben vadplakátozó kommandóik ismét zsidó patkányokként próbálják beállítani a Fidesz-KDNP jelöltjeit és támogatóit – értesült a Csepel.info.

Amerre a csepeli Jobbik vadplakátozói elmennek, Dávid-csillagos patkányokat ábrázoló és az izraeli zsidók Magyarországra telepítésével riogató plakátok maradnak utánuk. Bár ehhez hasonló kampányt 2002-ben az MSZP művelt a “23 millió románnal”, és a plakátok többsége a Fidesz ellen készült, ezek bizony itt egyértelműen a csepeli Jobbik kreálmányai.

“Engedjék meg, hogy bebizonyítsuk, a Jobbik nem szélsőséges párt”

Programalkotás jobbikos módra – jutott azért egy kis “kritika” az LMP-nek is

– A Jobbik már korábban is többször leragasztotta a plakátjainkat. 2009-ben kétszer marasztalta el emiatt őket a Fővárosi Választási Bizottság. Mivel azonban ennek nincsenek szankciói, magasról tesznek a szabályok és törvények betartására. 2010-ben a plakátjaink leragasztása már olyan pikáns körülmények között folyt, hogy az jobbikosok és az MSZP plakátozói gyakorlatilag “munkaközösségben” ragasztották le a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltjeit – mondta el lapunknak az egyik fideszes önkéntes.

Egy korábbi állapot a nagy összhanggal: itt a Jobbik által megszaggatott és lezsidózott fideszes képviselők plakátjait az MSZP ragasztotta le – arra kínosan ügyeltek, hogy az MSZP-t nem bíráló Jobbik plakátjait ne bántsák

A csepeli Jobbik vezetéséről köztudott, hogy MSZP-barát. Ennek tulajdonítjuk azt is, hogy itt ők nem szólaltak fel a galvániszap-szennyezés ellen, nem tiltakoztak a Csepel SC vagy a Kis-Duna part beépítési tervei ellen, de láthatóan semmi bajuk a csepeli rendőrkapitány és Szenteczky János MSZP-elnökhelyettes lakásmutyijával sem. Az ilyen ügyleteket ugyanis a párt helyi szervezete egyszer sem bírálta, ilyen ügyekben ők még egyszer sem szólaltak meg vagy adtak ki közleményt, nyilatkozatot – emelték ki az önkéntesek.

Csepel.info

Tisztelt Fórumozók!

Mivel többen megkérdőjelezték, hogy valóban a csepeli jobbikosok voltak a cikkben szereplő plakátok kiragasztói, a következő nyilatkozatot tesszük.

A Csepel.info egyik szerkesztője a saját szemével látta, ahogy a csepeli Jobbik plakátragasztói – ugyanazok, akik Nagy Ferenc plakátjait is ragasztották – voltak azok, akik a zsidózó plakátokat kiragasztották.

Ezek a plakátok nemcsak úgy néznek ki, mintha a jobbikos Kuruc.info-ról nyomtatta volna és ragasztotta volna ki valaki, hanem ezeket a csepeli Jobbik plakátjait ragasztó csapat ragasztotta ki.

Csepel.info

A Jobbik tiltakozik és elhatárolódott a plakátozóktól

A csepeli Jobbik közleményt adott ki az esetről, melyben elhatárolódott a zsidóellenes nézetektől és visszautasította, hogy a párt plakátozói ragasztották volna ki a lapunk által bemutatott plakátokat:

“Felszólítjuk a Fidesz-közeli csepel.info szerkesztőit, hogy honlapjukról távolítsák el a választók megtévesztésére alkalmas rágalmazó hírt, miszerint a Jobbik állna a kerületben kiragasztott “patkányos” kalózplakátok között. A Jobbik Magyarországért Mozgalomnak nem csak az értékrendjétől áll távol ez a stílus és a szélsőséges hangvétel, hanem érdeke sem fűződik hozzá. A megtámadott LMP ugyanis egyik csepeli körzetben sem áll szemben jobbikos jelölttel, így verseny köztük nem folyik. Ismertek ugyanakkor a Kubatov-beszédből olyan trükkök, amellyel a rivális párt képviselőit lehet lejáratni, nekik tulajdonított cselekedetekkel. Úgy tűnik, ezúttal is ezzel állunk szemben. A kiragasztott kalóz-plakátok körüli botrány a Jobbiknak nem érdeke, a Fidesznek és az MSZP-nek annál inkább. El lehet gondolkodni akkor, kinek állhat érdekében a lejáratás.

Hazugság az, hogy a csepeli Jobbik “MSZP-barát” lenne. Az MSZP-t legyőzendő ellenfélnek tartottuk és tartjuk. A lap által említett botrányos helyi ügyeket a Jobbik jelöltjei és élesen támadták, a Kis-Duna-part beépítése elleni tiltakozást a Fidesz jelöltjeivel együtt írták alá. A Fidesz-közeli portál azt a hamis látszatot kelti, mintha egyedül a Fidesz állna szemben az MSZP-vel. Holott a Fidesszel ellentétben a Jobbik az a párt, amelynek semmilyen közös ügye nem volt, és nem is lesz a kommunista utódpárttal.”

A teljes közleményt, amely más cikkekkel is foglalkozik itt olvashatják.

156 hozzászólás “Elindult Csepelen a Jobbik zsidó-patkány kommandója” bejegyzésre

  1. donquijote szerint:

    Hú ez nagyon komoly bizonyíték 🙂 , elég szánalmas lejáratókampány a Fidesz részéről.

  2. Manitu szerint:

    Ja. Gondolom szerinted is patkán mindenki, aki nem a Jobbikra szavaz. A Jobbik a magyar nemzet legnagyobb népírtása, mert ha csak az a magyar, aki rájuk szavaz, akkor bizony nagyon megfogyatkoztunk.

  3. ződ szerint:

    Manitu! Nem patkán hanem padkán! Úgymint padon, kemencepadkán! T-vel nagyon prosztóul hangzik!

  4. Manitu szerint:

    Nem patkán, hanem patkány. Ki lehetett következtetni. Mármint egy normális embernek.

  5. Manitu szerint:

    Mikor kezded a jobbikosokat védeni? Elvégre egy csapat vagytok.

  6. Kommunista Fidesz szerint:

    Mszp-Fidesz=kommunista párt!

  7. Vica szerint:

    Nem tudom, ki és milyen céllal ragasztgatott a plakátra, de beteg elme, az biztos!

  8. donquijote szerint:

    Manitu: álljon meg a menet hol írtam én ilyet, csak ezt nem tartom perdöntő bizonyítéknak, szerintetek a Jobbik ilyennel kampányol?, ez lenne a lehető legnagyobb öngól.

  9. admin szerint:

    Többen látták a plakátozókat. Rendkívül kicsi a valószínűsége, hogy más párt ragasztatná a Jobbik hamis plakátjait a Jobbik plakátragasztóival.

  10. Papi szerint:

    donquijote!
    Áruld már el miből gondolod, hogy ezt a mocskot a Fidesz rakta ki?
    Ez inkább a maszop és LMP (alias szadesz) stílusa!

  11. donquijote szerint:

    Ugyanúgy nem venném készpénznek ha ezt bármely más párttal kapcsolatban tették volna, ez minimum közösség elleni izgatás ami -nem vagyok jogász- bűncselekmény gondolom följelentés is lesz belőle úgyhogy én kivárnám rendőrségi vizsgálatot és csak utána vádaskodnék.

  12. donquijote szerint:

    Papi: most ne essetek nekem, talán erősen fogalmaztam, de akkor is egyből tényként lett közölve, és beleillett az első forduló előtti sárdobálásba, de igazad van én is elhamarkodottan ítélkeztem.
    Csak ekkora hülyének nem gondolom a Jobbikot!

  13. Manitu szerint:

    Ezek részben a kurucinfo plakátjai. Az meg jobbikos. A jobbikosok ma fényes nappal ragasztották ezeket, csak az nem látta, aki épp nem arra járt.

  14. Sphere szerint:

    Szerintetek-kedves perlekedők-van olyan “politikailag képzett/tájékozott “ember akit ezeknek a lealázott oszlopoknak a látványa fog jobbra vagy balra mozdítani? Ezek látványa inkább a politika iránti undort fogja erősíteni a normális,bérből és fizetésből élő emberben!

  15. én szerint:

    az meg sem fordult senki fejében h mondjuk a párttól független emberek plakátolták ezeket ki ugye?:)

  16. islander szerint:

    ezek a plakátok az 1930-as évek náci Németországára emlékezetnek.
    elég szomorú, hogy 2010-ben itt tartunk.

  17. ésszel!!! szerint:

    PAPI!

    Az LMP plakátjait is ugyanezekkel ragasztották le, úgyhogy nem ők a tettesek! És ez nem is az ő stílusuk. Nyilvánvaló,hogy azok csinálták, akiknek a plakátjaik sértetlenek!Akik mostanában azzal kérkednek, hogy nem is rasszisták és antiszemiták, és kikérik maguknak, hogy ha valaki ezt felemlegeti nekik…ÉS lám, lám mi van a képen?

  18. Páko szerint:

    Hű -ha. Ez bizony komoly rágalom. Akkor ha a jobbik és az Mszp jó barát, akkor a Podolákot a Fidesz fújja le??? Ha napközben csinálták akkor gondolom van fénykép is,és ezt bizonyítani tudjátok!
    Mert ha már reggel kint lettek volna ezek a förmedvények, gondolom előbb felkerül a csepelinfóra.

  19. zed szerint:

    Poén. Jókat derültem a plakátokon! 🙂

  20. én szerint:

    a jobbik épp elég kritikát kap a médiától…nem tenné ki magát egy olyan propagandának,amiről tudják h ezt váltja ki az emberekből!…ezek olyan emberek fejéből pattantak ki,akik még mindig a 1940-es években érzik magukat…de azt is megmerem kockáztatni h a fidesz plakátolta ezeket ki mint fordított pszichológiát alkalmazva…mellesleg érdemes lenne utána olvasni azoknak a cikkeknek amiket csak a jobbik mer leközölni…ha az emberek nem lennének ennyire begyepesedve,akkor hajlandóak lennének meghallgatni egy új párt érveit és véleményét is…ismétlem ÚJ…a fidesz mszp stb stb..úgy gondolom már bizonyították h alkalmatlanok arra,hogy Magyarországot kormányozzák…de az emberek többsége újból és újból megválassza őket..sebaj…legalább majd lehet megint mérgelődni és sajnálkozni,hogy nem úgy alakultak a dolgok,ahogy azt ígérték nekünk…kitűnő példa erre az elmúlt 2-3 nap…csak gondoljanak/gondoljatok bele!

  21. én szerint:

    éssszel!..kérlek maradj hű a nevedhez és gondold át még 1x amit most ide beírtál!..megkérnélek rá h fejtsd ki nekem azt a kifejezést h antiszemita!köszönöm

  22. donquijote szerint:

    ésszel: tudatos provokáció esetleg nem merült fel benned?

  23. én szerint:

    Manitu!szerinted az magyar aki őszintén kijelenti,hogy ez az ország egy kurva ország és hogy végig hazudta az elmúlt 4 évet??,!!ő magyar?ezt hazaárulásnak nevezik..más országokban ezért komoly büntetés jár!!amúgy a durva az h ennek a pártnak a hívei nevezik magukat magyarnak,akik ezek szerint egy ugyanolyan hazaáruló eszmét követnek mint vezetőik:)

  24. Páko szerint:

    Elég szomorú lenne,ha ezen plakátok látványa alapján döntenék el az emberek,hogy kire szavazzanak a második fordulóban.
    Ez kinek az érdeke,hogy bemocskolják a Jobbikot? Szerintem azoknak akik fasisztázák, meg a Csepel újságban rasszistázák őket.

  25. Csepel-sziget szerint:

    Ez a zsidózás már majdnem olyan, mint a nyilasok idején. Akkor épp az állt a falakon, hogy “Üsd a zsidót!” valamint, hogy “Tisztítsd meg végre elmédet, ne vásárolj zsidó terméket!” Persze ők nem antiszemiták :DD Röhej a Jobbik. Egyszerűen, mint a rajzszeg. Aki nem elvakult turbómagyar, az csakis zsidó lehet. Istenem, istenem… egyszerű a szélsojobber logika. Az ilyeneknek tényleg két pofon kellene, aztán mennének haza.

  26. én szerint:

    amúgy ilyenkor mindenkiből előtör az a fene nagy empátia:)..lefogadom,hogy akik most mélységesen fel vannak háborodva a plakátokon,azok is ugyanúgy zsidóznak a hétköznapokban…csak ilyenkor hirtelen átalakul a véleményük és együtt érző,makulátlan emberekké válnak…megkérdezném önöket hogy ha zsidó barátaink(sajnálom,hogy zsidóznom kellett..ha nem tévedek ez a nevük…és lám én is antiszemita lettem pillanatokon belül,mert kimondtam azt h zsidó…)…szóval ha ők pert nyernek a magyar állammal szemben…(gondolom mindenki hallotta a zsidók kontra MÁV vagy kontra magyar állam sztorit)…szóval ha pert nyernek és nekünk fizetnünk kell..mit gondolnak ki fogja kifizetni?…hát mi..mi dolgozunk,azért h a kemény munkával megkeresett pénzt kifizessük néhány felszínesen gondolkodó baromnak…akinek az üknagyanyját deportálták…félre értés ne essék gusztustalan dolognak tartom..szerintem ezt nem kell ecsetelni…szóval önök akkor vagy ti akkor is ilyen széles vállal kiállnátok ez ügyben?:)vagy esetleg változna a vélemény?

  27. Hugi szerint:

    Ezekrõl a plakátokról süt, hogy jobbikosak. És ezt itt mindenki tudja, még az is, aki a fórumon is nagy pofával zsidózik, és most még van pofája más pártra kenni.

  28. én szerint:

    Hugi!azzal h leírtad h zsidó te is zsidóztál:)…így most már te is antiszemita vagy:)..ez ilyen sajnos..egy ördögi kör:)

  29. Jóskabá szerint:

    inkább nyissátok ki a szemetek. gusztustalan ait a zsidók művelnek itt is, meg az egész világon is. a világ jelenleg egyetlen gusztustalan náci népsége a zsidó. jelenleg ez az egyetlen nép üzemeltet náci államot, követ el permanens népirtást és tart milliókat nyomorban lágerekbe zárva.

    az is gusztustalan, amit Magyarországgal csinálnak. a Tv-ből csak zsidó néz rád, a parlament és a vezető pozíciók felében zsidó ül,és telepofával náciznak.
    ezt még olyan országban sem merik megcsinálni, ahol hetente gyújtanak fel zsinagógákat…

  30. Jóskabá szerint:

    az LMP-ben még nem láttam nem zsidót…
    ráadásul egy amerikai zsidó pénzelte őket, akivel egészen elbeszélgettek a nagykövettségen. ugyebár az amerikai zsidó nagykövet is egyből szaladt az 1 éves, 7%-os jelentéktelen párthoz elsőnek…

    vicc..ez más országban elő sem fordulhatna…

  31. Jóskabá szerint:

    csepel-sziget: turbómagyarozol te mocsok? mi van a torbózsidókkal?

  32. csepeli szerint:

    Jóskabá, te vagy itt igazán gusztustalan.

  33. Csepel-sziget szerint:

    Én! Perelik a zsidók a MÁV-ot.

    Értem. Tehát a zsidók. Melyik zsidók? Radnóti, Szerb Antal? Teller Ede? Vagy ki? A sarki fűszeres? A kikeresztelkedett, magát magyarnak valló, Izraellel kicsit sem szimpatizáló? Vagy melyik?

    Ha azt mondják, írják, hogy 2 magyar kirabolt néhány bankot az USA-ban, akkor az a megállapítás jogos, hogy a “magyarok fosztogatják az Egyesült Államokat”?

    Ez nem hinném, hogy ennyire homogén és kollektív. Azért, mert van jónéhány idióta zsidó hülyegyerek, még nem hinném, hogy uniformizálni kellene a dolgot és hogy akkor most aki zsidó (vagy akit annak tartunk), az holnaptól menjen haza (?) Izraelbe, vagy legalábbis csúnyán nézünk rá.

    Az ilyen faji besorolásokból mindig csak a bonyodalom származik. Egyetlen fajta van, amelyiknél a viselkedési és társadalmi szokások úgy nagyjából 85-90%-ban megegyeznek, ez pedig mindenki tudja, hogy melyik.

  34. Csepel-sziget szerint:

    Jóskabá! Egyszerű vagy te is, mint a rajzszeg. Ha valaki megjegyzi, hogy kissé visszás ez a kényszeredett divatmagyarkodás, akkor az rögtön mocsok? Akkor jónéhány valójában nagy MAGYAR költőnk egy mocsok számodra, aki már akkoriban kritizálta ezt a fajta képmutatást, amit itt egyesek művelnek (többek között Ady Endrét is fel lehetne hozni példának)
    Attól, hogy nem szeretem a palacsintát, még nem muszáj a spenótot szeretnem, ennyit írok, hátha megérted a hasonlatot.

    Én nem szenvedek identitászavarban, nem kell ahhoz Trianon-emlékpólót viselnem és nemzetiszínű zászlót a testemre csavarnom (ami a zászló megbecstelenítése amúgy), hogy tudjam, magyar vagyok. Ami nyilvánvaló, azt nem kell fitogtatnom.

    Nem valami ellen vagyok magyar, hanem valamiért. De te ezt úgysem értheted, az agyadat elöntötte a demagóg sovinizmus. Jobbulást!

  35. Csepel-sziget szerint:

    Jóskabá! A mondataidból beteges megfelelési kényszert szűrök le. Mintha azt sugallná, hogy azért örültél volna, ha a Jobbikot is meglátogatja az a “mocsok szemét, kaftános, blankolt jenki”, nemde?

  36. Csepel-sziget szerint:

    A félreértések elkerülése végett Ady Endre nem a képmutatásra példa, hanem az az ellen való felszólalásra.

  37. islander szerint:

    “Az antiszemtizmus a sikertelen kispolgárok mákonya” Szabó István: A napfény íze

  38. Csepeli XXI szerint:

    Te Csepel-sziget!
    Ha már “amerikázol”:
    Amerikában is voltak horogkeresztfestések,zsidótemető-feldúlások,stb.
    Aztán amikor elkapták a tetteseket,nagy csend lett.Nem tudod miért?

  39. én szerint:

    csepel-sziget!örülök,hogy végre egy intelligens emberrel is találkozom ezen a fórumon v nem tudom minek nevezzem!azzal a kijelentéseddel h nem kell a testem zászlóba csavarni úgy is lehetek nemzeti érzelmű magyar teljesen egyetértek!!de azt a zászlót ne is tiporjam!!!nyilván tudod te is,hogy a “zsidók” címszó alatt kikre gondoltam!!nem az izraelben élő 8 éves kisfiúra…nyilván te is hallottál az összegről,amit követelnek nem?…nem 10 Millió forintról beszélünk!..ugye beszéltél az uniformizálásról…azért mert van néhány hülye gyerek,aki iylen értelmetlen szarokkal ragasztgatja tele csepel oszlopait nem kéne uniformizálni a dolgot!erre ezt tudom reagálni…aki képmutatásnak veszi..vegye annak…én tudom magamról mit érzek…viszont azt sem értem,hogy miért elítélendő az,ha valaki viseli nemzeti jelképeinket..esetleg nagy Magyarországos pólót vesz fel…ez miért számít szélsőségnek?ezt aztán végképp nem értem…ez a történet szólhatna akárkiről..lehetne hottentotta is,aki iylennel bepereli az államot és aki egy ugyanolyan népsanyargató,gusztustalan politikát végez,mint ami miatt kártérítést követel…ha ezt most a hottentották csinálnák,valószínű sok embernek ugyanez lenne a véleménye róla,de mivel ezt zsidók csinálják,ezért ezek a kritikák őket érik…

  40. ésszel!!! szerint:

    Én: Az antiszemita azt jelenti zsidóellenes, zsidógyűlölő. Hugi nem vált antiszemitává azzal, hogy zsidó. Szövegkörnyezettől függ a dolog.
    Ékes példája az anitiszemitának Jóskabá!
    Amúgy a zsidó nehezen definiálható fogalom. Felekezeti hovatartozást jelent? Etnikait? Anyanyelvit? Egyiket sem.

    Jóskabá!
    Már máskor is írtam, az lmp nem etnikai alapon jött létre. Természetesen vannak a tagjai között zsidók is, sőt cigányok is. És akkor egy kis fejtágítás következik arról, hogy miért vélekednek sokan úgy a zsidóságról, mint te és mi annak a kultúrtörténeti magyarázat, hogy magas pozíciókat töltenek be szerte a világon. Hátha…
    Szóval. A középkori kereszténységben és társ-i viszonyokban gyökerezik az egész történet. Krisztus haláláért a zsidóságot tették felelőssé az egyházatyák. Ráadásul furcsa nyelven beszéltek, furcsa szokásaik voltak, máshogy öltözködtek.Így adott volt, hogy ők a feketebárányok. Éppen ezért nekik tilos volt földet vásárolni, földet tulajdonolni és művelni. Lévén földműves-állattartó nemzet, másféle megélhetést kellett keresniük, amelyek a keresztények számára tiltottak voltak pl: pénzkölcsönzés (uzsoráskodás). Nem egy európai uralkodó, ha megszorult, zsidóktól kért kölcsön, mert az nem volt tilos! Más megélhetés is létezett a zsidók számára: az értelmiségi szakmák (tudomány, orvoslás stb). Miért is? A judaizmus egy olyan vallás, amelynek az alaptétele a folyamatos tanulás, a szent szövegek olvasása, tanulmányozása. Már ehhez a tevékenységhez egy másfajta nyelvet (hébert) is meg kell tanulni szemben a beszélt nyelvükkel (jiddis, vagy itt nálunk a magyar stb). A tanulás számukra természetes, napi tevékenység volt, melynek következtében a jó képességek, a szellemi tevékenység irátni fogékonyság generációról generációra egyre csak javult. Mivel földjük nem lehetett, a keresztény tilalmak rájuk nem vonatkoztak, olyan foglalkozásuk lett, amelyeket ma az értelmiségi szakmák közé sorolunk. A foglakozásuk,vagyonuk, tudásuk- épp úgy, mint más nemzetnél-apáról, fiúra öröklődött. Sokan iparosok lettek. Ha megnézed a XIX. századi Pestet, vagy a századfordulós budapesti fotókat, láthatod, hogy a legtöbb cégéren zsidó név szerepel (kefekötők, cukrászok, szabók, kocsmárosok stb) Ők (és németek) adták az akkori polgárságát a fővárosnak, hisz a magyarok éppen hogy felszabadultak a földművelő jobbágyi sorból.
    Így lehet az, hogy a XX-XXI. században a legvagyonosabb bankárok, üzletemberek, gyárosok, sok orvos, feltaláló, ügyvéd, jogász, tanár, zsidó származású. Nincs itt semmiféle összeesküvés-elmélet! Így alakult. És ez vezetett oda, hogy a XX. században is ha baj volt, előkapták a feketebárányokat! És az 1938 utáni történelmet már ismerjük. Csak ne ismételje önmagát!!!
    Ajánlom további ismeretszerzésre Karády Viktor írásait.
    Jó szándékkal, egy református lmp-s etnográfus

  41. ésszel!!! szerint:

    helyesbítés: Hugi nem vált antiszemitává azzal, hogy a zsidó szót leírta.

  42. Csepel-sziget szerint:

    Félreértés ne essék, nekem is szúrja a szemem, ha látom a kaftános, pajeszos társaságot szembejönni az utcán, mert ők viszont igencsak uniformizálható módon élnek és igencsak hiteles képet adnak az ortodox vagy ultraortodox zsidóság hozzáállásáról a gójokhoz. Fölényesek, lenéznek minket faji alapon. Na őket én sem szeretem. Meg a cionistákat sem, de azonkívül tőlem mindenki (legyen az zsidó vagy palesztin) megfér békében.

  43. ésszel!!! szerint:

    Ja, Jóskabá, majd elfelejtettem. A múltkor emlegette, hogy a Kommunista Párt vezetőségében is zsidók voltak. Nem véletlen. Akinek a jobboldla kiírtotta anyját, apját, testvéreit, feleségét, a gyerekeit pedig a szeme láttára lőtték agyon, majd túlélte a táborokat, nyilvánvalóan bosszút akart állni. Mivel a kommunisták szabadították fel az országot és lettek hatalmon, a rendszer kiépítését azokal kezdték,akikben erős volt a bosszúvágy és be lehetett őket hűlyíteni. Mivel a jobboldal tette tönkre, balra állt.
    A témában ajánlom a már idézett Napfény íze c. filmet.

  44. ésszel!!! szerint:

    Csepel-sziget!
    Szerintem nem néznek le, csak nagyon mások. Otrodoxok. Ezt viseletet írja elő a vallásuk. Tiszteletreméltó, hogy évszázadok múltán is ápolják a hagyományaikat, elszakadva az ősi földjüktől.

  45. Manitu szerint:

    Nagymamám élete végéig könnyes szemmel mesélte, hogyan tanulta meg a szakmát alig pár hónap alatt egy szolnoki zsidó családnál.

    Nagymamám szegény katolikus családból való volt, csak cselédnek tudták adni, de annál a zsidó családnál egy életre szólót tanult. Egyrészt családtagként kezelték, másrészt önzetlenül megtanították mindenre, harmadrészt pedig nem tettek különbséget közte és a zsidó családtagok között. 1944-ben könnyes szemmel nézte végig, hogyan vitték el munkaadóit a szolnoki főutcán. Pedig neki fogalma nem volt még arról, hogy ez volt az ő utolsó útjuk szülővárosukban.

    Abból a családból senki nem tért vissza (bár állítólag nem volt Holokauszt).

    Aki meg patkányozik, aztán letagadja, hogy jobbikos, nem is tudok mit mondani. Vagy vállalják – de akkor vállalják – vagy ne. De ez a csótány módszer, hogy az újságban letagadjuk, de kiplakátozzuk, na ez azért vérig sértően gusztustalan. Mert ezeknek közben van pofájuk magukat magyarnak vallani.

    Én magyar vagyok, de aki a saját véleményét nem meri válallni, az szerintem nem. Nekem ilyen a magyarság-képem.

  46. szomjazó szerint:

    Ne feledjétek, világ proletárjai egyesüljetek!

    A háború előtti választásokon mindkét választókerületben a második helyen a nyilasok, a harmadik helyen a szocdemek végeztek.
    Hagyományi vannak Csepelen a prolibunkók körében a zsidózásnak.
    Ettől függetlenül ne vegyél zsidó terméket, mondjuk Coca Cólát, mert egészségtelen számodra is, meg a magyar gazdaságnak is.
    Igyál tokajit!

  47. szomjazó szerint:

    ésszelnek:

    Szamárság amit irsz. A fasizmus, a nácizmus és a kommunizmus testvérek.
    A prolibunkó primitívségére épít mindkettő.
    A prolibunkó természetrajzából adódóan ő egy flusztrált személyiség a társadalomban játszott szerepe folytán.
    Namármost eme izmusok alapja az, hogy nevezzünk ki egy bűnbak csoportot és uszítsuk rá a prolibunkót, hogy legyen sikerélménye, mondván: van akibe büntetlenül ő is belerúghat.

    Perverzek, mert ezeknek ez örömet okoz!

  48. Manitu szerint:

    “A csepeli Jobbik vezetéséről köztudott, hogy MSZP-barát. Ennek tulajdonítjuk azt is, hogy itt ők nem szólaltak fel a galvániszap-szennyezés ellen, nem tiltakoztak a Csepel SC vagy a Kis-Duna part beépítési tervei ellen, de láthatóan semmi bajuk a csepeli rendőrkapitány és Szenteczky János MSZP-elnökhelyettes lakásmutyijával sem. Az ilyen ügyleteket ugyanis a párt helyi szervezete egyszer sem bírálta, ilyen ügyekben ők még egyszer sem szólaltak meg vagy adtak ki közleményt, nyilatkozatot – emelték ki az önkéntesek.”

    Tény ami tény: a csepeli Jobbik csepeli ügyekben még nem szólalt meg, hivatásos fórumozóik pedig Gulyás-ügyben, Podolák-botrányban nem fórumoztak. Akkor valahogy nem volt senki számítógép-közelben.

    Miért támogatja a Jobbik az MSZP-t?

  49. Tóth Mária szerint:

    islander: a mákonyról: pont az a Szabó István beszél, aki egy mocskos besúgó volt???????? érdekes ! Szabó egy sz@r alak!

  50. ifjútitán szerint:

    Lehet, hogy zed ragasztgatta fel ezeket a plakátokat, ha már ilyen jót derült rajta.

  51. Csepel-sziget szerint:

    Na nem mintha a demokrácia szintén nem az emberi egyszerűségre és befolyásolhatóságra építene. Csak itt ravaszul elhitetik veled, hogy a választás lehetősége a tiéd, de a szálakat a háttérben mindig úgy intézik az aktuálisan hatalmon lévők, hogy nekik jó legyen.

    Ebbe az is belefér, hogy habzó szájjal köpködnek minden számukra ellenséges rendszerre és a kapitalizmussal véres kézzel bánó fasizmusra és a kommunizmusra is. Nem kell azért átesni a ló túlsó oldalára, mert amit ma élünk liberális demokráciát, azt leginkább egyetlen szóval lehetne leírni. Káosz. Jogai mindenkinek vannak, kötelezettségei már annál kevésbé.

  52. Páko szerint:

    Ma reggel én is láttam a plakátokat ahogy mentem a Hévhez.Ha engem valahol bemocskolnak és sértőnek találom(ebben az esetben az) az lenne az első, eltávolítanám a plakátot hogy mások ne lássák. A Fidesz ezt még nem tette meg,miért? Nem lehet,hogy ilyen kampánnyal akarja ismét lejáratni a csepeli Jobbikot.

  53. Vica szerint:

    Kedves Csepel-sziget!

    A 2010. április 22., csütörtök 22:53-kor írt bejegyzéseddel nagyrészt egyetértek. Az utolsó mondatodra a válaszod pedig: az emberi faj. Ugye? Ugyanis az emberi fajon belül nincsenek fajok (tudtommal), max, nemzetiségek szerinti hovatartozások.

  54. Kivágni egy fát heringgel??? szerint:

    Csepel-sziget!

    Igencsak sarkított volt a hasonlatod tegnap este (csütörtök) 22:53-kor. Nem bírom ki megjegyzés nélkül. A példádnál maradva kicsit pontosítsuk a párhuzamon:
    Nem két, hanem kilencven-egynéhány magyar rabolja a bankot ki az USA-ban, médiafigyelemmel, mindezt a magyarság nevében és állítólag a magyarság érdekében. Akkor hogy jönne le a nemzetközi sajtóban?????
    Ha így lenne, bizonyára nem lehetnénk itthon felháborodva ha “általánosítanak”. Legfeljebb arra a közel száz emberre lennénk irtózatosan dühösek, és valószínűleg a kormányunk elhatárolódna a cselekedettől.
    Ezzel szemben a MÁV pernél mi történik????? Hallottál valakit elhatárolódni?

    De sorolhatnánk a hasonló sötét ügyeket. Per a Bankok ellen is, Sukoró ügy, BVM Épelem gáláns kifosztása, de ne is menj messzire, elég, ha utánanézel kik és hogy építenének lakóparkot a csepeli Dunapartra.
    Tanultál statisztikát? Nézz utána mikor lehet kijelenteni, hogy dolgok közt korreláció áll fent!

  55. Kivágni egy fát heringgel??? szerint:

    Vica!

    Inkább Te is gondolkodj, mint egyetértesz!

  56. Vica szerint:

    Kedves Manitu!

    A félreértések elkerülése végett közlöm, hogy nem szimpatizálok a Jobbikkal. Amit ma 7:20-kor írtál, abból számomra az következik, hogy aki nincs mellettünk, az nem csak hogy ellenünk van, de az ellenfelünkkel (ellenségünkkel???).

    Mind az LMP, mind pedig a Jobbik egyenlőre senkivel sem szeretne szövetkezni. Ezt el kellene fogadni mindkét nagy pártnak, és nem erőltetni őket, vagy bélyegeket sütni rájuk.
    A FIDESZ megnyerte a választást, amire igen is büszke lehet. Ha megnézed a választási térképet, szinte az egész ország narancssárga. Nagyon sok megoldandó, fontos feladata van most a FIDESZ-nek. Nem érdemes szerintem ellenségeskedni a többiekkel, mert az sokakban visszatetszést kelthet, és közvetve árhat a FIDESZ-nek. Inkább segítséget kellene kérni a néptől ahhoz, hogy sikeresen alakuljon az elkövetkező 4 év, hiszen mindenkienk ez az érdeke…

    Lehet, hogy már anyagilag nem tudnak a csepeli emberek segíteni, de még azt is el tudom képzelni, hogy akár egy-egy hétvégi alkalommal ingyen és bérmentve dolgoznának/dolgoznánk a kerületünkért.

  57. Kivágni egy fát heringgel??? szerint:

    Ésszel:

    Érdekes amit írsz (csütörtök 23:46-kor) és bizonyára van benne igazság. Ugyanakkor már nincsenek ilyen korlátok. Gazdálkodhatnak a földjükön kedvükre.
    Bizonyára e célból vásárolta Joav Blum úr a pilisi gyümölcsöst. Kompenzálni akarta a középkorból visszamaradt frusztrációját. Csakhogy a sors (és az autópálya) közbeszólt, és el kellett cserélni egy “értéktelen” Velencei-tó parti területre. Ígyhát régóta dédelgetett álma, hogy ő is kertészkedhessen, és gyümölcsöt termeszthessen ismét meghiúsult.
    Viccet félretéve, mindenféle összeesküvés elmélet gyártása nélkül: Te, vagy Bárki a fórumozók közül rendelkezik-e olyan kapcsolati tőkével egy olyan országban aminek a nyelvét sem igazán beszéli, hogy egy ilyen ügyletet végigvigyen egy komplett állami apparátuson keresztül?
    Végre tudnál hajtani egy ilyen manőveert mondjuk Franciaországban?
    Ugye, hogy nem….

  58. Beló szerint:

    Igazmogyorok!

    Ne haggyátok magattokat megtévezteni! Az inteligfencija zsidó találmány! Védekezz! Maraggy hüje!

  59. Vica szerint:

    Kedves Beló!
    Néhány szót véletlenül helyesen írtál 🙂 . Tetszik a humorod 🙂 .

  60. namivan szerint:

    kedves fidesz hívők. izrael elnöke kijelentette hogy felvásárolják magyarországot. viktor ennek a kedves izraeli elnök pártjának a Likud pártnak a testvérpártja. akkor miről is beszéltek? ki a zsidó patkány ha nem az a párt aki 8 évig hagyta hogy kivásárolják alólunk a földjeinket, golfpályák formájában?
    hány lakótelep fog vajon épülni és hány épült a pajeszos kaftános új honfoglalóknak?
    ezen gondolkozzatok el kicsit mielőtt a Jobbikot lefasisztázzátok. Ezidáig az egyetlen közösség aki felemelte szavát a betolakodók ellen a Jobbik.

  61. Hugi szerint:

    Namivan, az oroszok verték le a 1848-as és a 1956-os forradalmonkat. Érthetõ, hogy a féreg Jobbik tõlük kapja a júdáspént.

  62. Páko szerint:

    Hugi.

    Csalódtam benned, tudom leszarod, de ezek után az a véleményem,hogy a mocskolódó plakátokat, a féreg Fidesz, bunkó aktivistái ragasztották ki,akik az izraeli testvérpárttól kapják az alamizsnát.

  63. ésszel!!! szerint:

    Namivan ékesszólás ismét jó példája a Jobbik idegengyűlöletének és antiszemita ideológiájának.Köszönjük.

  64. Hugi szerint:

    Pákó, ti zsidóztok le mindenkit, aki nem ért veletek egyet vagy nem rátok szavaz. Micsoda féreg stílus ez? És, ha nem Jobbik tette ki ezt a tipikus jobbikos szöveget, akkor ki? Ki az, aki eddig jobbikos plakátokat ragasztott, most meg még ezt is? Nektek kell tudni, a ti plakátozóitok voltak!

  65. Páko szerint:

    Hugi.
    Ne általánosíts légyszíves, mert minden pártban vannak elítélendő alakok,nem vagyunk egyformák, hála az istennek. Szerinted ? A Podoláknak a plakátjait is a Jobbik fújja le ezek szerint!! Mikor lettek kirakva egyáltalán, belehet azonosítani,mert a csepelinfón tegnap este jelent meg.Nem hiszem hogy napközben azt nem vette senki észre amikor ragasztja valaki.
    Én is ma reggel láttam a Hévhez menetkor. Miért nem szedik le azok akiket sért?

  66. Páko szerint:

    Azt látom ezen a képen,hogy a Jobbik képviselőjére van ragasztva,vagy saját magukat is leragasztják? Akkor nagyon hülyék.

  67. Hugi szerint:

    Pákó, ha nem látta ötszáz ember a Jobbik plakátozóit, amikor ragasztottak tegap délután, akkor egy se. Kicsi ez a Csepel.

  68. munkásököl szerint:

    Ez egyértelmű provokáció. Aki nem látja, az vak, azt kell, hogy mondjam. Egy jobbikosnak annál több esze van, hogy ilyeneket ragasszon ki. Az admin által írt “többen látták, hogy ők voltak” típusú érvek szánalmasak, tudva, hogy ki is admin. Ki volt az a több, admin? Te meg a párttársaid? És fényképező nem volt nálatok véletlenül? Szánalmasak vagytok… ezzel is, meg a Jobbik=MSZP mantrázásával is.

    Erősen elgondolkodtam most azon a Szilárdnak beígért vasárnapi vokson. Miért nem tudjátok szépen csendben kivárni, hogy nyerjetek? Milyen alantas eszközök jönnek utána, ha már most ezt csináljátok? Ki szabad még mennem az utcára fehér ingben, vagy akkor már jobbikos kommandós leszek? Elmentek ti a …!

  69. admin szerint:

    Munkásököl, legközelebb a plakátozókat is lefotózzuk, és kikockázzuk az arcukat. A Jobbik plakátozói voltak, mindenki láthatta, akkor még nem csináltak belőle ügyet.

  70. Provokáció szerint:

    Tisztelt fórumozók!

    Idáig fidesz párti és támogató voltam, de érzem, hogy szorul a hurok a fidesz körül és utolsó pillanatban is még megy a mocskolódás.

    Én ezt az egészet fidesz provokációnak tartom, és ezért vasárnap a jobbikra fogok szavazni.

    Nem mintha nem értenék egyet a plakátok tartalmával.

    Köszönöm a fideszes automata telefonhívásait, de többet már nem kérek. Elég volt!

    Még személyes megkeresést sem, pláne este 19:30-kor!

    EZÉRT FOGOK A JOBBIKRA SZAVAZNI!

    Tisztelettel:

    Kovács Ferencné

  71. SOLYOM szerint:

    Kell nekünk ez a bakancsos CSÜRHE???szerintem nem

  72. Bandiman szerint:

    Sajnálom, az eddíg hozzászólókat, hogy csak egymást tudják szapulni, nem látják a valóságot. Ha ISTVÁN- Királyunkat a Duna jegén koronázhatták királlyá, akkor ORBÁN-nak be kell azt deszkáztatni, mert most nincs befagyva.Higyjétek el, meg is tenné, ha lenne rá lehetősége. A jobbik ilyet nem tenne! Egyébként is a törvény szerint a VÁDAT kell bizonyítani, nem az ártatlanságot.

  73. Provokáció? szerint:

    Bocsánat de a névből kimaradt a: ?

    Hogy bakancsos csürhe? Mi ez ha nem kirekesztés?

    Solyom:
    Javaslom, hogy mézz utána, hogy mennyi jobbikos “bakancsos csürhe” ellen folyik büntetőeljárás.

    Továbbá:
    Javaslom nézz utána, hogy mennyi mszps- és szdsz-es tolvaj ellen folyik büntetőeljárás.
    Javaslom, nézz utána, hogy ki gyűjtött adatokat pld: Pécsett a nyuggerekről és a komcsikról.
    Javaslom nézz utána, hogy ki nevezte a panelben élőket “panelproliknak”? (úgy hívják az illetőt, hogy Orbán (,hogy megkönnyítsem a dolgod))
    Javaslom, hogy nézz utána, hogy a helyi fidesz aktivisták miért vegzálják az embereket a lakásukon az esti órákban.

    Remélem tudsz rá választ adni.

    egy “bakancsos CSÜRHÉre” szavazó volt FIDESZES.

    Tiszteletel:

    Kovács Ferencné ( Csepel: 30. EVK)

  74. Provokáció? szerint:

    Bandiman:
    Mélységesen egyet értek veled.
    Azért azt is jó tudni, hogy ez az olda FIDESZ támogatottságú.
    Remélem nem törlik hozzászólásaimat.
    azért még egyest hozzétennék:

    Kubatov ügy az nagyon kellemetlen a fidesznek és “Kónya ET-nak” is.
    Láttam az ominózus beszélgetést az ATV-ben.

    Tiszteletel:

    Kovács Ferencné ( Csepel: 30. EVK)

  75. Provokáció? szerint:

    Bocs nem Kónya, hanem “Kósa ET”
    Elírtam.

    Tiszteletel:

    Kovács Ferencné ( Csepel: 30. EVK)

  76. ződ szerint:

    Bandiman! Az Hunyadi Mátyás volt akit a Duna jegén koronáztak! István az óriásplakátot találta fel, amikor Koppányt négy egyenlő részre vágatva kiszögeltette különböző várkapukra, növelendő a saját szimpátiáját választói körében és a szavazói hajlandóságukat!

  77. PINTÉR FERENC szerint:

    ROHADT LÁZÍTÓK. BUNKÓK, SZÁLLJATOK MAGATOKBA. EZÉRT TATUNK ITT!!!!!!!!!!!!

  78. sólyomfióka szerint:

    Teljesen logikus lépés lenne a Jobbik részéről, ha maga alatt vágná a fát.
    Ez a szánalmas lejárató kampány része.
    Álljatok elő bizonyítékokkal, hogy tényleg jobbikosok voltak, ne csak rágalmazzatok!!!
    Addig, mig a fotoshoppal összehoztok valami kétes bizonyítékot, inkább hallgasatok!

  79. Vica szerint:

    Azt olvasom a híradásokból, hogy magunk ellen fordítjuk a világot. Gondolkodjatok már el egy kicsit! Senki sem szereti az idegengyűlöletet, a zsidózást, a romázást és társait.

    Nem lehet az országot kirángatni a sz@rból, ha elszigeteljük és kiutáltatjuk magunkat. Hagyjátok már abba a mocskolódást, és próbáljatok meg együttműködni a többiekkel mindannyiunk érdekében. Ez minden pártnak szól!!!

    Ó, béke! béke!
    legyen béke már!
    Legyen vége már!
    (Részlet: Babits Mihálytól)

  80. zeta szerint:

    Vica:
    2010. április 23., péntek 16:25-kor

    ISTENEM, VICA SZÍVEMBŐL BESZÉLSZ!

    Hagyjátok már abba a mocskolódást, és próbáljatok meg együttműködni a többiekkel mindannyiunk érdekében. Ez minden pártnak szól!!!

    Ó, béke! béke!
    legyen béke már!
    Legyen vége már!
    (Részlet: Babits Mihálytól)

  81. Hugi szerint:

    Azért elég vicces, hogy titokban a kurucinfón is ugyanazt a zsidózós gyûlöletkampányt nyomja a Jobbik mint itt, aztán még a szintén zsideszezõ híveik jelentik ki, hogy ez provokáció.

    Kérdem én, ha fényes nappal, a jobbikosok plakátolták ki ezt a mocskot, és ezt sok száz ember látta is, hogy van bõr az arcukon, hogy ezt letagadják, és valami ellenük indított provokációnak állítsák be?

  82. sólyomfióka szerint:

    Hugi, honnan tudod, hogy Jobbikosok voltak? Mutattak tagságit, vagy csak te fantáziáltad be?

  83. Attila szerint:

    Jobbikosok elkezdték leragasztani a jobbikos plakátokat, és voltak annyira gyökerek, hogy ezt mindenki lássa. Ráadásul az egyetlen talpon maradt jelöltük vonzza magához ezeket a képeket. Milyen véletlen. Ne fárasszatok már!
    Ha az épp is 2/3-ad lesz a következő 4 évben, akkor nagy szarban vagyunk.

    Csepel-sziget, te a régi Csepel-sziget vagy?

  84. Attila szerint:

    épp = ész

  85. Papi szerint:

    Ésszel!
    Nem tudom ki ragasztotta ki, de kezét lábát a hátába kellene szurkálni!
    De azért az nagyon furcsa, hogy egy magát jobboldali pártnak nevező párt azért kampányol, hogy egy szintén jobbközép párt ne kapjon 2/3-ot!
    Vajon miért?
    Amikor 1994-ben az MSzP és SzDSz 2/3-os volt valahogy nem hallottam semmi tiltakozást.

  86. Papi szerint:

    Provokáció!
    A 15:33-as hozzá szólásodhoz, Talán nézd már meg az arányokat (tudod szorul a hurok a Fidesz körül) Nem bírálat de azért kicsit gondolkozz mielőtt írsz!

  87. Laca szerint:

    Hála a jó égnek a jobbiknak semmi esélye nagyhatalommá válnia. Ez kiderült 11-én. Aki egy kicsit figyel az látja, hogy a jobbik csak azt mondja amit a nép akar hallani. Ugyanakkor Morvai saját Anyja is a fideszre szavazott. Azthiszem ennél több magyarázatra nincs is szükség. Egyik párt se jó de most a fidesz próbálkozzon egy keveset.

  88. Csepel-sziget szerint:

    Nocsak! Vajon az, hogy valaki lakóparkot épít és az, hogy zsidó származású, vajon mennyi köze van egymáshoz. Erre akart kilyukadni a kedves kommentelő. Nem mindegy, hogy ki építi a lakóparkot? Ha a spanyolok építenék vagy a németek, akkor is ilyen zavaró lenne?

  89. Csepel-sziget szerint:

    Egyébként mennyire imádjuk az összeesküvés elméleteket, ugye?

    Biztosan a zsidók nyomtatták ki a plakátokat, magukról mintázva a kampós orrú “főhőst”, majd az éj leple alatt kiosontak a zsinagógából, hogy jól lejárassák a “nácikat”. Szerintem is elképzelhető 😀 😀 😀

  90. Attila szerint:

    Csepel-sziget!

    Te megtudtad, hogy zsidó vagy, vagy mi ez a nagy pálfordulás?

  91. Csepeli XXI szerint:

    Csepel-sziget!
    A Ron Wérebet nem hiába fizetik a komcsik.
    Meg Mogiljevics továrisnak is akad egy-két ötlete Podolák szolgájának.
    Ja,és nem a Néphazugságból kell tájékozódni.

  92. Csepeli XXI szerint:

    Figyelj csak Csepel-sziget!
    Professzor Noel Ignatieff orosz zsidó (Harvard University):

    “”Make no mistake about it: we intend to keep bashing the dead white males, and the live ones, and the females too, until the social construct known as ‘the white race’ is destroyed—not ‘deconstructed’ but destroyed.”

    Ne légy tévedésben,Mi ütni akarjuk a halott fehér férfit és az élőket is,a nőket szintén,ameddig a szociális képződmény,úgy is ismert,mint a “fehér faj” meg van semmisitve-nem újjászerveződik,hanem megsemmisitve.”

    Forrás:
    http://harvardmagazine.com/2002/09/abolish-the-white-race.html

    Ja,erről nem ir a Néphazugság?

  93. Csepel-sziget szerint:

    CsepeliXXI! Te áruld már el, nagyeszű, hogy honnan veszed, hogy Néphazugságot olvasok? Aki nem úgy gondolkodik, mint te, az csuklóból komcsi, vagy még rosszabb, zsidó. Ez aztán a logika.

  94. Csepel-sziget szerint:

    Attila! Nem, továbbra sem tudok róla, hogy bibsi lennék, csak sajnos nyilvánvalóvá vált számomra, hogy a jobbik sem különb a deákné vásznánál. Rendszerellenes vagyok, de nem jobbikos.

  95. admin szerint:

    Kedves Fórumozók!

    Még egyszer, hogy mindenki értse: a képeken mutatott plakátokat a csepeli Jobbik plakátragasztói ragasztották ki. Lapunk egyik szerkesztője a saját szemével látta a Kossuth Lajos utcában, ahogy a Nagy Ferenc plakátjait ragasztó jobbikosok ragasztották ki ezeket a plakátokat is.

    Tehát, ezek a plakátok nemcsak úgy néznek ki, mintha a jobbikos Kuruc.info-ról nyomtatta volna és ragasztotta volna ki valaki, hanem ezeket a csepeli Jobbik plakátjait ragasztó csapat ragasztotta ki.

  96. Attila szerint:

    Értem én, nem is ezzel van baj, de pár hónappal ezelőtti véleményedhez képest, most teljesen mást mondasz.
    Nem pártszimpátia miatt kérdezem, mert engem nem érdekel ki kire szavaz.
    Viszont egy pártban való csalódottság az elveid feladására késztet, akkor valamelyik nem is igaz. Vagy a régi, vagy az új…

  97. Attila szerint:

    Admin!

    Képeket, és éjfél előtt. Többen látták, tudják, mert ott voltak… Ennél több kellene.

  98. Csepeli XXI szerint:

    T.admin!
    Valaki felismert közülük valakit?
    Személy,esetleg név szerint?Hiszen sokan látták,nem?
    A gyanúsitás még nem bizonyiték.
    Az a Rákosi rendszerben volt igy.

  99. Csepeli XXI szerint:

    Csepel-sziget!
    Ne adj a számba olyanokat,amiket nem mondtam!
    De az érmének 2 oldala van.Ne csak az egyik oldalt lássad.

  100. Csepeli XXI szerint:

    Amúgy ha valaki ért a számitógéphez könnyen megcsinálhatja azokat a plakátokat otthon.Lemented a képeket és kinyomtatod.Ilyen egyszerű.
    És bárki megteheti.

  101. admin szerint:

    Kedves Csepeli!

    A csepeli Jobbik plakátozóit onnan ismerjük, hogy jó párszor összefutottunk már velük, láttuk őket plakátozni.

    Abból következtetünk arra, hogy ők a csepeli Jobbik plakátozói, hogy ők ragasztották ki a Jobbik plakátjait. Másoknak ilyen plakátjaik nincsenek, meg aztán minek ragasztaná ki őket más?

    Nos, a plakátozók Nagy Ferenc jobbikos képviselőjelölt plakátjait és ezeket a plakátokat egyszerre ragasztották, azaz mind a kettőből volt náluk, és ezt azok is láthatták, akik őket a plakátozás közben látták.

    Lapunk egyik szerkesztője a saját szemével látta, méghozzá annyira közelről, amennyire csak lehet. Ugyanis kíváncsi volt, és megnézte.

  102. Csepeli XXI szerint:

    Akkor legközelebb fényképezzétek le őket,és tegyétek ki a képeket.
    Addig üres gyanúsitgatás az egész.

  103. Attila szerint:

    Gondolom a csepeli fidesz így is átcsorgatja a pénzt a “szerkesztőknek”, amit beígért, igaz?

  104. admin szerint:

    Kedves Csepeli XXI!

    Legközelebb így lesz. A munkatársunknak nem fényképezőgépes a mobiltelefonja, de van egy másik szemtanú, aki talán készített használható felvételt. Ha lesz, közölni fogjuk.

    Attila!

    A Csepel.info évi 18 ezer forintból működik, amit a szerkesztőség maga szokott összedobni.

  105. nagyapó szerint:

    Szeretem olvasni a csepel.infot. Sokat tanulhatok, mert vannak, akik professzornak képzelve magukat, oktatnak. Most pl. a zsidóságról tudtam meg újdonságokat. Megtudtam, hogy nem lehet tudni ki a zsidó. De lehet. A Talmud szerint zsidó az, akinek anyja zsidó.
    „Krisztus haláláért a zsidóságot tették felelőssé az egyházatyák” írja ésszel!!!.
    A Káldi biblia szerint is Pilátus idejében Jeruzsálem lakossága zsidó volt. Ők kiáltottak Barabást Jézus helyett.
    A középkorban a keresztény és a mohamedán erkölcs szerint tilos, ill. elitélendő az uzsorakamat. Ez nem vonatkozott a más vallásúakra. (A középkorig 1000 év telt el. Mit tett addig a földműves-állattartó nemzet?)
    A héber nyelvet a zsidóság nem beszélte, beszéli. Minden területen kialakultak az óhéberből a nyelvjárások (jiddis, ladino, stb.), hasonlóan a cigányok nyelvéhez. El kell menni pénteken a pesti nagy zsinagógába, és megtudakolni hányan beszélik a hébert, amit a 20. században alakítottak ki
    A „soka iparosok lettek” kitétel sántít, mert Weiss, Goldberger, az üzletek cégérén szereplők tulajdonosok, bérlők voltak, úgy, mint a nemesi birtokok bérlői, akik keveset értettek a fölműveléshez. Viszont olyan – nem természettudományi, műszaki területen – mint orvos, ügyvéd, színész, író, kitűnő eredményeket értek el (ki a kitűnő feltaláló?).
    „Akinek a jobboldla kiírtotta anyját, apját, testvéreit, feleségét, a gyerekeit pedig a szeme láttára lőtték agyon, majd túlélte a táborokat, nyilvánvalóan bosszút akart állni”. Kérdezem szerényen, a Kun Béla vezette tanácsköztársaság vezetői közül, vagy a Rákosi, Gerő, Farkas, Péter vezetőségből kinek szüleit, hozzátartozóit irtották ki?
    Úgyhogy köszönöm a kioktatást, de nem kérek belőle!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  106. Error szerint:

    Kedves Kovács Ferencné!

    “Idáig fidesz párti és támogató voltam, de érzem, hogy szorul a hurok a fidesz körül és utolsó pillanatban is még megy a mocskolódás.
    Én ezt az egészet fidesz provokációnak tartom, és ezért vasárnap a jobbikra fogok szavazni.”

    Kérlek áruld el, hogy mi itt a fideszes mocskolódás? Már elnézést, de a csepeli Jobbik hordja le állandóan Németh Szilárdot és a Fideszt zsidónak. Akkor mégis ki provokál? Én nem tudom, hogy Te milyen sűrűn olvasod az infót, de látszik, hogy nem vetted észre, hogy 1-2 jobbikos mit enged meg magának. Én aktivistájuk voltam, tudnék egyet, s mást mesélni. Pl arról, hogy a kerületi Jobbik elnök milyen hazugságokat kreált rólam, amivel ellenem fordította a tagságot, majd “ünnepélyesen” kinevezett rohadék fideszes provokátornak. Most meg mikor veszem a bátorságot és itt megírom, hogy milyen alakok képviselik Csepelen a nemzeti oldalt, akkor kapom az aljas kritikákat és a zsarolásokat is, mert volt ilyenre példa…
    Csak néhány tényt közölnék:

    1. Hol volt a csepeli Jobbik mikor Szilárdék gyűjtést szerveztek a Trianon emlékmű felállításához?

    2. Milyen nevetséges és logikátlan dolog az, hogy minden MSZP-re és LMP-re leadott szavazattal a Fidesz 2/3-át segítik elő? Tudod fiatal korom ellenére már rengeteg hülyeséget hallottam, de ez aztán viszi a pálmát!
    Talán a Jobbik keresne koalíciós partnert, ha ő nyerné a választást? Ha szerinted igen, akkor áruld el, hogy ki lenne az?

    A zsidós plakátokat meg kár letagadni. Többen is tudják tanúsítani, hogy Nagy Ferenc és társai ragasztották ki!
    Ha már megteszik, hogy szinte csúcsidőben ragasztanak, akkor legyen bennük annyi gerinc, hogy ezt fel is vállalják. Mert én most nem a plakát tartalmáról beszélek, hanem egy alapvető emberi jellemről. És ha már megemlítettem a plakát tartalmát, akkor elmondanám róla röviden a véleményemet: Marhára unalmas már évek óta azt hallani, hogy Orbán Viktor a “zsidók talpnyalója” és hogy a Fidesz eladja az országot Izraelnek. Érdekes, Vona Gábor miért volt tagja “ennek a rohadt zsidó pártnak”? Azt már meg sem említem, hogy 2006-ban a Jobbik felszólította a szavazóit, hogy a második fordulóban szavazzanak a Fideszre, mert az egy más, normális Jobbik volt, értelmes magyar hazafiakkal, akiknek nagy részét kizárták a pártból…

    Kedves Kovácsné, mielőtt végleges döntést hoznál a Jobbik mellett, az előtt légyszíves gondolkozz el egy kicsit és mérlegelj!

  107. ésszel!!!:
    2010. április 22., csütörtök 23:46-kor

    Én: Az antiszemita azt jelenti zsidóellenes, zsidógyűlölő.

    Nem, kedves tudatlan barátom, nem!
    Az antiszemita azt jelenti: szemita/sémita ellenes. A világon ma élő cca 360 millió arab közel 35 százaléka valamelyik sémi népcsoporthoz tartozik. Példának okáért a palesztinok. (Tisztelettel jegyzem meg, hogy magam is antiszemita vagyok. Nem kedvelem különösebben a palesztinokat.)

    Bandiman:
    2010. április 23., péntek 15:50-kor

    Erre az Istvánt királlyá a jégen dologra nem lehet semmit mondani.
    Ugye nem haragszotok meg, ha azt mondom: A sok gyökértől nem látni az erdőt!

  108. Csepel-sziget szerint:

    Pont az a Jobbik zsidózik, akinek az egyik reklámarca (Morvai Krisztina) hosszú-hosszú éveken át egy metélt farkincát csócsálgatott örömmel (t.i. Baló Györgyét), s ez a reklámarc jó eséllyel maga is az említett népcsoport tagja. Következetes?

  109. Csepel-sziget:
    2010. április 23., péntek 23:10-kor
    “Pont az a Jobbik zsidózik, akinek az egyik reklámarca (Morvai Krisztina) hosszú-hosszú éveken át egy metélt farkincát csócsálgatott örömmel.”

    Na, ebből is láthatod: Nem a Jobbik zsidózik. :o)))

  110. Porovokáció? szerint:

    Tisztelt fórumozók.
    Engem este meghívtak 20:00 órára voltam hivatalos egy vacsorára és most mielőtt beléptem a lakásom ajtaján 23:00 kor egy tacepaot találtam: (Orbán Viktor vigyorgott a képembe a szórólapon.
    19:40-kor mentem át 2 lépcsőházzal arréb lévő ismerősömhöz is.
    Ő is kapott egy ilyen tacepaót. Lényeg az volt hogy szavazzak a Borbély Lénártra. (Az Édesapját én személyesen is ismertem! A fiára meg nem haragszom, mert jó embernek tartom)
    Hát ne haragudjanak, de ez már túlzás.
    Mint az is mikor esti órákban a fideszes aktivisták este 6 után vegzálják a lakókat! 67 éves koromra ezt értem meg 48.000 Ft nyugdíjjal 43 évi munkaviszony után
    Köszönöm error kioktatását, de nem kérek ilyenből. Engem annak idelyén az ilyen eszmei ideológák tetttek tönkre.
    Nem kérek belőle.
    Fideszes voltam: EDDIG!
    Jól meggondoltam amit teszek, és ezért is én is és az isemrőseim közül egyre többen a jobbikra fognak szavazni ezt garantálom.

    Tisztelettel:

    Kovács Ferencné ( Csepel: 30. EVK)

  111. Manitu szerint:

    Kedves Ferencné,

    szerintem se szavazz a Fideszre, csak úgy, mint EDDIG!

    😉

  112. én szerint:

    sikerült jó sok hülyeséget összehordani überliberalista barátainknak:)..nem is mennék bele..mindegyik mondatotokra lenne legalább 2-3 érvem..de most is bebizonyosodott h hülye emberrel nem lehet vitakozni…véleményem szerint a zsidók a legnagyobb rasszisták..ha valaki kételkedne ugorjunk át palesztinába egy pillanatra…amilyen hülye vagyok hnap is felfogok jönni ide és megnézni mit írt erre a sok csökkent képességű..na mind 1…jó irányba haladunk:)..jó tudni h még mindig ennyi birka van az országba akik hagyják magukat megvezetni:)csak így tovább…

  113. én szerint:

    annyit fűznék még hozzá hogy a nácizmus és a kommunizmus egy és ugyanaz volt…egy diktatúra,ahol az egyén van a hatalomért..(sajnos a mai demokráciának nevezett valamiben is efelé tartunk)..egy rezsim..ahogy teccik..mindenhol milliók pusztultak el,tehát ha valaki a nácizmus ellen akar érvelni az sztem ne a kommunizmussal tegye ezt meg:)és ez fordítva is igaz…tudjuk h a kommunisták között akkoriban 75-80% zsidó volt mint mondtátok a bosszú állás miatt,akik ugyanúgy lemészároltak milliókat…kérdem én hol itt az igazság?:)..na ezek után lehet nácizni meg fasisztázni a jobbikot…ha eddig nem derült volna ki én is jobbik hívő vagyok!

  114. Csepeli XXI szerint:

    http://www.calpeacepower.org/0201/images/no_wall_Palestine_big_wall_bg.jpg

    Ne csodálkozz,ha Újlipótváros is erre a sorsra jut.

  115. Tisztánlátó szerint:

    Kedves Kovács Ferencné!
    Van, amiről gondolkodhat egyénileg. Arra szavaz, akire akar, hiszen demokrácia van. DE! Valamire csak egy bizonyos szabály vonatkozik!
    Ilyen a helyesírási szabály. Már csitri koromban elásta magát előttem az a fiú, akinek a levelében helyesírási hiba éktelenkedett.
    Szörnyen taszító helyesírási hibával leírt okoskodást olvasni.

  116. bögöly szerint:

    A malis vituperari laus est.

    (A gonoszok gyalázkodása dicséretnek számít.)

    Mielőtt néhány idióta kitalálná: ez nem héber mondás. Latin.

    A hozzászólók némelyikének nagyon kell vigyázni, nehogy a saját egóról lezuhanjanak az IQ-jukra.

    (Aki elsőre nem érti, ne kutakodjon a jelentések utá, neki már nem édemes.)

  117. A nyúlon túl! szerint:

    Csepel-sziget!

    Bizony, bizony. Tartok tőle, hogy a tisztességtelen ingatlanberuházás és az állampolgárság közt némi összefüggés van. Nem hiszek a véletlenekben.
    Ez köztársasági elnökünknek is feltűnhetett, mert nyilatkozott a kérdésben egyszer. Persze nagyon árnyaltan cizellálva. 🙂

  118. Patrióta szerint:

    To Otto von Bolschewick
    Azt mondod,hogy nem kedveled különösebben a palesztinokat.
    Merő kíváncsiságból a cionista, talmudista, bolsevista, szabad kőműves, világ hódító, Magyarországot gyarmatosító, kaftános kufárok iránt, hogy érzel?

  119. Molnár Péter szerint:

    Patrióta:
    2010. április 24., szombat 20:40-kor

    Ugyanúgy, Barátom, ugyanúgy. Mint írtam, antiszemita vagyok. És a zsidó szintén sémi. Szóval…

  120. Molnár Péter szerint:

    Mielőtt félreértés kerekedne: franc fog nicknév mögé bújni.
    (Ha az Otto von Bolschewickre klikkelsz, ugyanoda visz, mint a valódi nevem.)

  121. Csepel-sziget szerint:

    Kár, hogy a milliókat lemészároló kommunizmus korábban kelt életre, mint a szintén rendkívül kártékony nemzetiszocializmus. Sztálinék 1924-től miért álltak bosszút? Ami még meg sem történt. Úgyhogy ezt benézted, kedves “én”. Kronológiai hibát vélek felfedezni.

  122. Csepel-sziget szerint:

    Patrióta! Mikor egy elkezdesz “izmusok”-kal dobálózni, akkor sokkal hülyébbnek látszol, mint amilyen vagy valójában.

    Gondolkozzál már, ember. A SZU-ban üldözték a cionizmust, elég kemény módszerekkel, ahogy az akkori MO-n is (Péter Gábor félreállítása pl. pontosan azért volt esedékes, mert az “úriemberre” a cionizmus árnyéka vetült. Aki pedig szabadkőműves, az nem bolsevik.

    Világhódító… igen, s a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveivel kel és fekszik. Néha már azt hiszem, ezek a zsidók nem is emberek, hanem valami földönkívüli lények, hogy ilyen nagy összeesküvők. Lehet, hogy ők rabolták el Elvist is.

  123. Csepeli XXI szerint:

    Csepel-sziget!
    Dobáld már ki a Rákosi-Kádár féle történelemkönyveidet!

    “Január 15.
    1931. január 15. „A kommunisták következetes internacionalistákként mindenképpen az antiszemitizmus engesztelhetetlen és esküdt ellenségei. A Szovjetunióban az antiszemitizmust mint a szovjet rendszerrel velejéig ellenséges jelenséget a törvény a legszigorúbban üldözi. Az aktív antiszemitákra a Szovjetunió törvényei szerint halálbüntetés vár ”, írja a The New York Times, Sztálinnak a Zsidó Távirati Iroda előtt tett kijelentésére hivatkozva. (Vö. 1950. március 3.; 1953. január 13.) “

  124. Patrióta szerint:

    Molnár Péter
    Hát akkor én is bemutatkozom, Márton Mariann a becsületes nevem.
    Végre valaki, aki nem a “sötétben bujkáló többnyire ostoba, saját történelmét sem tudó megmondó partizán”. Köszönöm, hogy nem hagytál “kétségek közt vergődni”, és válaszoltál. Üdv
    Ui. Egyik kedvenc versem, Csak a hősök..

  125. Molnár Péter szerint:

    OFF
    Ha az a Mariann vagy, akire gondolok, akkor üdvözöllek.
    (Ha nem, akkor is.) 🙂
    ON

    Ja, a Hősök egy rövidke elbeszélés. És köszönöm.

  126. Patrióta szerint:

    Igen, szerintem rám tippelsz. Lassan beérik egy személyes disputa. Én is üdvözöllek.
    Még hogy rövidke elbeszélés, szerényke.

  127. Molnár Péter szerint:

    Pedig az. Két A/4-es lap gépelve.
    Személyes disputa: megyek ma Pigihez. 🙂

  128. Patrióta szerint:

    OK. Szerényke von Péter. Én úgy tudom, hogy kirándulás a mai program.
    Majd összehozzuk. Üdv

  129. Csepel-sziget szerint:

    Csepeli XXI! Akkor tisztázzuk, mert fogalmi zavarban vagy. Az anticionizmus NEM egyenlő az antiszemitizmussal. Tehát a forrás, amit bemásoltál, az ég világon semmit sem bizonyít.

    Nem azért állították félre akkoriban MO-n Péter Gábort se, mert zsidó volt, hanem azért, mert cionista vádakkal illették (hogy ez igaz volt-e, az lényegtelen). Nehéz lett volna a származásáért kikezdeni, mikor ellenlábasai is zsidók voltak.

  130. Csepel-sziget szerint:

    Adalékként megosztom veled, hogy az Izraelben és a világ egyéb részein lévő ultraortodox zsidó ágazatok erősen anticionisták, sőt odáig merészkednek, hogy az immár 62 éve létező Izrael létjogosultságát is megkérdőjelezik (teszem hozzá, okkal). Biztosan ők is szabadkőműves, bolsevikok…

    Vicc!

  131. ésszel!!! szerint:

    Nagyapó, én és a többiek!
    Már többször próbáltam reagálni a leveleitekre, de valahogy mindig eltüntettem a gépről, ezért most ismét teszek egy próbát. A sémi, szemita valóban több népcsoportot foglal magába első jelentésében, másodikban pedig zsidót jelent. De az antiszemita összetétel a 2. jelentésből ered. Zsidóellenes, zsidógyűlölő, lásd Bakos: Idegen szavak és kifejezések kéziszótára. A zsidó törvények szerint valóban az számít zsidónak, akinek az anyja zsidó, de a nem zsidók megítélése ebben az esetben más volt és szerintem most is más. Jelesül anno azt is elvitték, akinek csak az apja volt az. A héberrel kapcsolatban félreértés történt, én is így értettem, hogy azt a nyelvet nem beszélik, de a szent könyvek tanulmányozásához szükséges volt az ismerete. A jiddis egyébként nem egy nyelvjárás, hanem a germán nyelvcsaládhoz tartozó önálló nyelv, amely Nyugat-Eu-ban a középkor folyamán alakult ki a városlakó zsidóság körében. Az uzsoráskodás valóban a moh. és a ker. számára tilos volt, éppen ezért a zsidóság foglalkozott vele-nekik lehetett. Az iparosok címszó alatt nem az általad említett nagy gyárakra gondoltam, hanem azokra a „noname” emberekre, akik kis saját műhelyeikben, üzleteikben önállóan dolgoztak, Fischerek, Pickermannok stb. Közülük is lett híres ember, pl .Roth Miksa, akinek többek között a Parlament üvegablakait köszönhetjük. Tudós, feltalálót most nem igazán értettem, hogy milyet vársz tőlem, de pl. Albert Einstein, Teller Ede, Neumann János, Gönyei (Ébner) Sándor, Scheiber Sándor…
    U.I:Nagyapó! Lehet, hogy nem kérsz a kioktatásból, de én is leírhatom a véleményemet, ismereteimet
    üdv.

  132. madera szerint:

    Én is Fideszes vagyok már régóta. Győzzön a Fidesz.És így a liberális melegség a tetőfokára hág.

  133. Molnár Péter szerint:

    ésszel!!!:
    2010. április 25., vasárnap 16:16-kor

    “…azokra a „noname” emberekre, akik kis saját műhelyeikben, üzleteikben önállóan dolgoztak, Fischerek, Pickermannok stb. Közülük is lett híres ember, pl .Roth Miksa, akinek többek között a Parlament üvegablakait köszönhetjük. Tudós, feltalálót most nem igazán értettem, hogy milyet vársz tőlem, de pl. Albert Einstein, Teller Ede, Neumann János, Gönyei (Ébner) Sándor, Scheiber Sándor…”

    Valóban. Vég nélkül sorolhatnánk, a ’48 – ’49-es szabadságharc honvédjei között is voltak szép számmal, voltak, akik egészségi vagy más állapotuk miatt nem katonáskodtak, de anyagi eszközökkel, ruházattal és minden más módon támogatták az akkori honvédséget. Nézd végig az I. Világháború elesettjeinek, kitüntetettjeinek listáját.
    Ne feledkezz meg Jókai Mórról, Bródy Sándorról.
    Mondom, vég nélkül sorolhatnánk. Nem velük van baj, bajom. Hanem a
    “…cionista, talmudista, bolsevista, szabad kőműves, világ hódító, Magyarországot gyarmatosító…” stb.
    Lásd: Patrióta:
    2010. április 24., szombat 20:40-kor

  134. DFK szerint:

    Hányingert keltőek a zs…..zó plakátok.

  135. Patrióta szerint:

    DFK!
    Hát ennyi a tudásod. Hányás után, baktass el a Püski könyvesboltba és első nekiugrásnak, kezdésnek, ajánlom Marschalkó Lajos Ország hódítók és Világ hódítók könyveit. A két könyv között, pedig John Perkins /amerikai közgazdász/ Gazdasági bérgyilkosok dokumentum filmet.
    Másoknak is jó szándékkal ajánlom, kik nem látják, nem hallják és nem értik a lényeget és a valós tényeket.

  136. Molnár Péter szerint:

    DFK:
    2010. április 26., hétfő 00:23-kor

    Hányingert keltőek a zs…..zó plakátok.

    Nos, igen. Csakúgy, mint a gyávaság.
    “zs…..zó plakátok”
    Zsidózó. Csak bátran, mert ez így, ahogy félve leírod, ugyanúgy gyomorfordító.

  137. Patrióta szerint:

    DFK.
    Így jártál!
    Most kaptál sakk-mattot Pétertől.

  138. Molnár Péter szerint:

    Nem, kedves barátom. Korántsem.
    Talán gondolkodj, tájékozódj, mielőtt általánosító baromságokkal hinted meg valamelyik honlapot.
    (Én sem írtam soha, hogy minden hozzád hasonló, primitív, IQ-mínuszos, döngöltagyú idióta patkány. Azt sem, hogy minden cigány, zsidó, arab, feka, stb ilyen-olyan-amolyan.)
    Emberséggel mérd magad. Már ha képes vagy felfogni, mit is jelent ez.

  139. Patrióta szerint:

    Kííí ez a farok? A felfogáshoz ész és értelem is kéne, ami jelen esetben a bányászbéka segge alatt van, és nagy valószínűséggel ott is ragad. Neki ennyi jutott.

  140. sólyomfióka szerint:

    Lassan már egy hónap eltelt. Még mindig várom(juk)? azokat a megdönthetelen bizonyítékokat.

    A Drazsé legalább próbálkozott bizonyíték gyártással…igaz kevés sikerrel.:)

  141. sólyomfióka szerint:

    Lassan már egy hónap eltelt. Még mindig várom(juk), azokat a megdönthetelen bizonyítékokat.

    A Drazsé legalább próbálkozott bizonyíték gyártással…igaz kevés sikerrel.:)

  142. Neo73 szerint:

    nacivadasz@gmail.com
    TE egy nyomorult “anya szomorító” senkiházi patkány lehetsz ezzel a hozzászólásoddal együtt!
    Olyan semmire való,mint akik eddig ide juttatták ezt az országot és a lakosságát!!!
    -egy ZSIDÓ “de ha így jobb IZRAELI-ta” segg nyaló!-
    Anyád is megtaposott volna (ha születésedkor tudja) szerintem ha Ő Magyar amiért ilyet leírtál!
    Érted TE agyilag nyomorult?

  143. Neo73 szerint:

    De (akinek) ha nem világos miért írtam az előzőt,akkor olvassatok vissza ide!

    Minden jobbikos patkány!:
    2010. április 26., hétfő 14:51-kor

    MINDEN JOBBIKOS PATKÁNY!

    http://www.facebook.com/group.php?gid=116228121734055

    csatlakozz és röhögj!

    Én erre büszke Magyarként egyet írok!!!

    Szánalmas az aki ilyet szerkeszt!!!

    mint például.: nacivadasz@gmail.com ~cím~ alatt a seggfej!

    Egy agyilag “degradált” majom az ilyen! ~szerintem~

    ~De igaz ehhez kell majd neki a MAGYAR értelmező kéziszótár,mert a nélkül hogy értené amit leírtam! ~

    A náci vadászat helyett lassan “IZRAELI”-ta vadászat lesz ahogy én látom ebben az országban!

  144. Hóka István szerint:

    Nem látta valaki a feleségemet Csepelen?

  145. fülöpke szerint:

    Tegyél fel róla aktképet, segítünk megkeresni.

  146. Hóka István szerint:

    OK! Mindjárt felrakom a képet róla!

  147. Hóka István szerint:

    Hát itt van egy kép róla! Szerintem megcsal engem:( Sőt biztos!:( 🙁
    http://elkem.uw.hu/img/m32-5.jpg
    Ha valaki tud valamit segítsen!!!!!!!

  148. Hóka István szerint:

    Hát senki nem segít?! A mai napig nem jött haza a feleségem!
    Ti leszarjátok a másik ember gondjait????!!!!

  149. ... szerint:

    Talán jelentsd be a rendőrségen.

  150. Hóka István szerint:

    Seggfejek!!!!!!!!!!

  151. […] van az MSZP, a DK és a Jobbik között. 2010-ben az MSZP és a Jobbik kampánycsapatai még csak közösen tépkedték a fideszes plakátokat. Később már közös erővel próbálták megakadályozni a kerületi fejlesztéseket is. Együtt […]

  152. […] jobbikos plakátok Csepelen 2010-ben: Horváth Gyula szerint ez megbocsájtható, hiszen a Jobbik jó irányba […]

  153. […] kik fognak segíteni nekik a választások előtt. A kampányok terepmunkáját ugyanis eddig a párt kemény magja végezte el. Bennük él a remény, hogy a Jobbik képes a zsidóság és cigányság eltüntetésére. Ez a […]

Itt lehet hozzászólni !