Szarjál sünt! – Ennyire akadt ki a Jobbik kemény magja

Csepel.info

ennyire-akadt-ki-a-jobbik-kemeny-magja

Miközben Heller Ágnestől Medgyessy Péteren keresztül a csepeli DK elnökéig a Jobbikban látják a baloldalt újra hatalomba segítő messiást, és az Indextől a Magyar Narancsig védik a “demokratává érett” Vona Gábort, a Jobbik kemény magja tombol.

A baloldal, a melegek és a zsidó szervezetek felé nyitó Jobbiknak muszáj arra is gondolnia, kik fognak segíteni nekik a választások előtt. A kampányok terepmunkáját ugyanis eddig a párt kemény magja végezte el. Bennük él a remény, hogy a Jobbik képes a zsidóság és cigányság eltüntetésére. Ez a kemény mag rendült meg, került most veszélybe – derül ki a Jobbikot belülről kritizálók egyre nagyobb száma és a párt náci lapja, a Kuruc.info fórum-hozzászólásaiból.

Hanuka vagy holokamu?

A kemény magnak mindig kell biztatás. Erre való a liberálisoknak a 444, a baloldaliaknak a Klubrádió, a fideszeseknek a Békemenet, a jobbikosoknak meg a Kuruc.info. A Kuruc.info irányultságát pedig nem lehet a vegytiszta nácizmusnál puhábbként jellemezni. A Holokauszt tagadására vagy a “zsidóbűnözésre” például külön menüpontokat tartanak fenn. Ennek ellenére – vagy éppen ezért – olyan sikeresek a hírek átírásán alapuló hergelésben, hogy hosszú ideje az ország egyik legolvasottabb honlapja tudtak maradni. Az elmúlt években még a 444 és az Index is lemásolták a Kuruc.info szerkesztési módszereit. Furcsa helyzet, hogy a liberálisok tanulnak a náciktól, de a megtévesztés érdekében úgy tűnik még Uj Péter és csapata is csak így képes a megújulásra.

“És én ezért a pártért küzdöttem,szóró lapoztam,jártam minden rendezvényre,ott voltam a Gyorskocsi utcában,mikor gabikát elvitték a rendőrök,vittem a Jobbikos zászlót,tűrtem a lenézést mások részéről,most meg úgy érzem,pofán köptek.Szarjál sünt gabi gyerek.”

Nyilvánvaló, hogy a Jobbik nem akarja a kemény magot elveszíteni. A Kuruc.info ezért az elmúlt hónapokban is rendületlenül gyártotta az antiszemita, cigányellenes és Holokauszt-tagadó cikkeket. Ami azonban közben a párt körül történt, sokaknak kezd sok lenni.

“Pofán köpve érzem magam én is,pedig csak a saját meg családom,barátaim szavazatával támogattam a Jobbikot.Ha kellett felültünk a gyerekekkel a repülöre,hogy idöben itthon lehessünk,mert az a két szavazat a feleségemé meg az enyém is számít.Az ismeröseimet,akiket nem érdekelt a politika vittem (cigány módra) a Jobbikra szavazni.Szerencsére többet nem tettem.Ez is kár volt.Erre ez történik,ami az elmúlt hónapokban történt.Arról nem beszélve,hogy minket akiknek ez nem tetszik és ennek hangot is adunk különbözö nevek alatt fideszes,dk-s meg habonybérenc fizetett ügynöknek titulálnak itt.Ezek a pofák:öszödi pöcsfej/tehén,fideszbirka,tojgli,kispál,dulimarcsa,
lumpenvadász.Nehogy már nekünk kelljen bocsánatot kérni!Minket vert át a ti gazdátok vona dzsí.Nektek kell bocsánatot kérni a fönökötöknek meg eltakarodni!Az egyenlöre nem opció,hogy új pártot alapítsunk ahogy ezek a nyomoroncok szorgalmazzák.A Jobbik a miénk,mi tettük azzá ami és nem Vona.Vona van értünk és nem mi Vonáért.Mi most azt mondjuk Vona takarodj!”

Már az illegális bevándorlók betelepítése melletti lépések sem jöttek be a többségnek. A zsidóbarát lépések azonban a náci kemény magnál teljességgel megmagyarázhatatlanok. Vona Gábor tavaly írt a hanuka alkalmából levelet a zsidó szervezeteknek, most pedig a Kuruc.infón is bejelentették, hogy ez idén meg fog ismétlődni. A lap a pártelnök Reutersnek adott interjúját adta le. Ebben Vona arról is beszélt, hogy a Jobbik hátat fordít szélsőjobboldali, antiszemita, radikális gyökereinek, hogy megcélozza a fősodort, és tervezi a hatalmon lévő Fidesz kihívását a hatalomátvétel érdekében a 2018-as választásokon.

Még egy lépés balra és nem betiltja a buzifelvonulást, hanem vezeti. És ez akar nemzeti pártot csinálni azzal, hogy balra helyezkedik? Kikkel? Azokkal, akiknek 2004-ben összesen még a 24%-a SE szavazott igennel a kettős állampolgárságra? Sz*rjon csak sünt!

Ezek után nem csoda, hogy Vona Gábor és a Jobbik lépései egyre nagyobb szimpátiát váltanak ki Heller Ágnesben és a baloldali, liberális politikusokban. Még a csepeli DK elnöke is nagy szeretettel ajánlott fel nekik koalíciót. Az elmúlt hónapokban a balliberális média is falanxként állt  Vona Gábor mellé. Úgy tűnik viszont, hogy minden kurucinfós magyarázat kevés azonban, ha a Jobbik kemény magja számára ezek a lépések a hazaárulással egyenlők, és még a hatalom ígéretéért sem hajlandók feladni elveiket.

Csepel.info

11 hozzászólás “Szarjál sünt! – Ennyire akadt ki a Jobbik kemény magja” bejegyzésre

  1. Lovas szerint:

    Nem lepne meg, ha a Kurucot is Soros támogatná.

  2. Doki szerint:

    Ugyan Pákozdi József 2013-ban még ellenezte a csepeli zsinagóga megépítését, de idén adventkor már biztos nem kettőskeresztet fog állítani a Szent Imre téren, hanem hanuka-gyertyát fog gyújtani. 😀 Ez nem lenne meglepő, hiszen a csepeli a Jobbik korábbi elnöke maga is zsidó volt, amit igyekezetett eltitkolni. Talán ezért nem kellettek 2009-ben a volt MIÉP-esek a csepeli Jobbikba, mert őket túl antiszemitának tartotta Lehmann Viktor?

  3. ZsiványZoli szerint:

    A kiábrándult jobbikosoknak épp ideje csatlakozni a valódi nemzeti radikálisokhoz.Vona pedig már évek óta g*c*t szarik,a sün ott már simán kicsusszan.

  4. Doki szerint:

    *igyekezett

  5. Letiltatni szerint:

    A soros ösztöndíjak szerződéseit tegyék közzé.

  6. Nagyapó szerint:

    Letiltatni! Minden nap leírja ezt a hülyeséget? Ha névsort akar keresse, megtalálható, sőt megtalálja, hogy a Soros Alapítvány ösztöndíjasai (nem “soros ösztöndíjak”, mert Soros személynév, nem pedig a sorban következő) az oxfordi Pembroke College-ben, az Oxfordi Egyetemen, az oxfordi St. Antony’s College-ban, stb. tanultak. Mi a gondja ezekkel az egyetemekkel? Talán elérik a moszkvai Lomonoszov egyetem (ahová az ön kedvencei jártak!) színvonalát.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. Letiltatni szerint:

    Hülyeség? Erre épül a jelenlegi politikai hozzáállás.

  8. Letiltatni szerint:

    A fideszes Mengyi Roland által elcsalt, elsikkasztott uniós pénzeket visszaveszik tőle? Vagy megvárjuk az Olaf büntetését..

  9. ZsiványZoli szerint:

    A Kuruc nem a Jobbik lapja,ezt bizton állíthatom.Jobbikos megbízásra sem dolgoznak,már csak azért sem,mert a szerkesztőségben vannak olyanok akik (már) egyáltalán nem szimpatizálnak a Jobbikkal.

  10. Letiltatni szerint:

    Megint nehéz helyzetbe hozhatja Orbánékat a Jobbik
    A korrupció elleni harcot írnák az alaptörvénybe, várják a Fidesz véleményét

    Néhány hete még a brüsszeli kvóták ellen kezdeményezett alkotmánymódosítás hozta kínos helyzetbe a Fideszt, most ismét bajban lehet. A Jobbik ugyanis a korrupció elleni harc fontosságát is beleírná az alaptörvénybe. Kérdés, hogy mit szólnak majd ehhez a kormánypártok.
    Ismét egy alkotmánymódosítással hozhatja nehéz helyzetbe a kormányt a Jobbik: még februárban, a parlamenti üléskezdés előtt benyújt egy olyan javaslatot, amely az alaptörvény alapvetései közé emelné a korrupció elleni harcot. Vona Gábor ma délelőtti bejelentésén úgy fogalmazott, hogy az alapvetések között ez már a „V” pont lenne, majd hozzátette, hogy „V, mint Viktor”. A Jobbik elnöke kíváncsian várja, hogy a többi parlamenti párt, így a Fidesz, miként áll majd a javaslathoz.

    Az élet része
    Az, hogy évekkel korábban kizárt vagy a pártból kilépett jobbikosok minden ciklusban előkerülnek, és megpróbálnak ártani, már az élet része – így fogalmazott Vona Gábor annak kapcsán, hogy múlt szombaton Debrecenben 20-30 ember tüntetett ellene. A Jobbik elnöke – mint mondta – nem tudja, hogy mi motiválja ezeket az embereket, de sok sikert kíván nekik, hogy megtalálják az útjukat. Szerinte egyébként csak a kormányoldal szeretné azt, hogy a Jobbikban egyre nagyobb legyen az elégedetlenség, de a Jobbik – szögezte le – egy stabil párt.

    (K. M.)

    Az alaptörvény módosítása csak az egyik eleme annak a lex Lúdas Matyi névre keresztelt antikorrupciós törvénycsomagnak, amely a Jobbik kormányra kerülése esetén – állításuk szerint – tevékenységük egyik alappillérét jelentené. Vona Gábor ezek közé sorolta még, hogy kötelező vagyonosodási vizsgálat alá vetnék a képviselőket és a kormánytagokat, de a közbeszerzéseken jelentős közpénzeket elnyerőkre is ilyen átvilágítás várna. Felállítanának egy antikorrupciós ügyészséget, feloldanának titkosításokat, és dupla büntetést írnának elő azoknak, akik politikusként korrupciós bűncselekményt követnek el.

    Vona Gábor azt fejtette ki, hogy a korrupció nem csupán pénzt von el, de az elvándorlást is élénkíti. Magyarázata szerint ugyanis amikor „Mészáros Lőrinc és társai ellopják a magyar adófizetők pénzét”, nemcsak megrövidítik a költségvetést, de azt is üzenik, hogy itthon nem a tehetség számít, hanem a gátlástalanság és a kormányközeliség. „Döbrögi-mentalitásról” beszélt, ami szerinte a lopásnak és az arroganciának egy nem túl szimpatikus eleme.

    A Jobbik elnöke szerint ugyanakkor pártja kormányra kerülése csak idő kérdése. Lehet, hogy Orbán Viktor azt hiszi, hogy a kormányzása örökké tart, de van egy rossz hírem neki, ez nincs így – mondta. Vona Gábor keményen odaszólt a kormánypárti sajtónak is azzal, hogy akik például médiamunkásként kiszolgálják ezt a korrupt rendszert, vagy haszonélvezői annak, azoknak ugyanúgy felelniük kell majd. Egy újságírói kérdésre ezt úgy pontosította, hogy nem retorzióval fenyegeti azt, aki ma kormánypárti médiumnál dolgozik, ő azokról beszélt, akik tudnak korrupciós ügyekről, de azt nem jelentik, vagy éppen elrejtik. Ez ugyanis bűncselekmény.

    mno

  11. ZsiványZoli szerint:

    A titkosítások feloldása jó kezdeményezés a Jobbik részéről,kár hogy nem lesz belőle semmi,mert csak duma.Egy olyan országban ahol nem csak állambiztonsági kockázattal járó ügyeket titkosítanak,ott a demokrácia nyomokban sem létezik,így nem fognak feloldani semmilyen titkosítást.Nem állambiztonsági ügyeket is titkosítottak,(Pl.Olajszőkítés vagy épp aTánczos-ügy)Magyarázza ezt meg valaki,mi ezeknek az állambiztonsági kockázata?Talán az hogy az összes eddigi kormányból van egy-két tag akik sárosak az ügyben,vagy éppen a gyilkosok “Isten ajándékai”? Ha feloldanának minden titkosítást,azonnal polgárháború törne ki amely nagy valószínűséggel véget vetne ennek a parlamenti demokráciának becézett néphülyítésnek de ezt egyetlen parlamenti párt sem akarja,így a Jobbik sem.Mehetnének mind kapálni,persze ha életben maradnának.

Itt lehet hozzászólni !