Éveket várt a csepeli ingatlankezelő, most kilakoltatják az egyik bérlőt

Csepel.hu

A fotó illusztráció

A Csepeli Ingatlanhasznosítási Nonprofit Kft. ötéves huzavonának vetett véget, amikor egy bérleti szerződés felmondásáról döntött. A lakás kiürítésére kedden a bíróság döntése alapján, törvényesen kerül sor. 

Az érintett Kossuth Lajos utcai önkormányzati bérlemény évek óta ágyipoloska-fertőzés gócpontja. A bérlő rendszeresen és hosszú időre elmaradt a bérleti díj kifizetésével, többszöri kérésre sem volt hajlandó a fertőzés megfékezésére, a bogarak irtására. Hangoskodása, italozása, állandó fenyegetőzése, a lakásból kiáradó szagok elviselhetetlenné tették a szomszédok és a házban lakók életét. Bár most 17 lakó írta alá, hogy nem szeretnék a kilakoltatást, valójában mintegy ötven lakásról, és a bennük élő több mint száz ember életkörülményeiről van szó. Sokuk fordult az ingatlanhasznosító vagy az önkormányzat felé a rossz szomszédság és az elviselhetetlen körülmények miatt.

Ez idő alatt a bérlő a számos lakótárs mellett megfenyegette a Csepeli Városgazda, valamint az ingatlanhasznosító munkatársait, vezetőit és a vele szerződést kötő közjegyzőt is. A bíróság utóbbi ügyben hivatalos személy elleni erőszak kísérlete tárgyában ítélte el. Mindennek ellenére hiába kérték a tisztségviselők, hogy hagyjon fel agresszív, közösségellenes magatartásával és életmódjával. Bár ígéret mindig volt erre, változás nem történt. Ezért, a több éve tartó meddő vita és állandó fenyegetőzés, a folyamatos fertőzésveszély és a be nem tartott ígéretek miatt nem látni értelmét annak, hogy ez a vita vagy egyezkedés folytatódjon.

Csepel.hu

 

 

Itt lehet hozzászólni !