Nem cáfolja a Fidesz, hogy Németh Szilárd fizetés nélkül távozott egy vendéglőből

Csepel.info

A “táskás embere” utána 20 százalékot kért az üzlet forgalmából.

“Nem felel meg a valóságnak, hogy a Fidesz azt mérlegeli, hogy visszalépteti Dudás Zoltán csepeli polgármesterjelöltet, és a Fidesz jelöltjei együttműködnek a DK-MSZP-Momentum pártokkal” – állítja a csepeli Fidesz a lapunkhoz küldött sajtóhelyreigazítási kérelmében, amellyel június 5-i cikkünkre reagálnak. A kérelem attól különleges, amit meg sem próbál cáfolni. Június 4-én azt írtuk le, hogy Németh Szilárd nem fizetett ki egy 182.200 forintos számlát a csepeli Corner Garden étteremben, majd utána a “táskás embere” még 20 százalékot is kért az üzlet forgalmából. Miután a vendéglős panaszt tett a követelés miatt, Németh Szilárd ellene fordult, és szabályos háborút indított, hogy tönkretegye. 

Nem léptetik vissza Dudást, de könyörögnek a szavazatért

Június 5-én írtunk arról, hogy Csepelen elveszett szavazat lesz Németh Szilárdékra voksolni, és a várható nagy bukás miatt a polgármesterjelölt visszaléptetésén gondolkodnak. Ezt cáfolja lapunkhoz írt levelében Szalony-Jacsó Szixtin, a csepeli Fidesz alelnöke.

A politikus emellett azt állítja, hogy “a Fidesz jelöltjei sem a jelenben, sem a jövőben nem működtek együtt és működnek együtt a DK-MSZP-Momentum pártokkal”. Ennek azonban több mint negyven cáfolata van: ennyiszer szavazott együtt a csepeli Fidesz és a DK-MSZP-Momentum, amikor csepeli fejlesztéseket vagy az önkormányzat bevételeit, költségvetését akarták közösen meggátolni. Németh Szilárd még hirdette is a Facebookon Dukán Andrást, a balliberális pártok polgármesterjelöltjét.

A Csepel.info úgy tudja, hogy több fideszes egyéni jelölt szabályosan könyörög a szimpatizánsoknak, hogy rájuk szavazzanak, ha már a jelenlegi polgármestert támogatják. Pedig akik Németh Szilárd jelöltjeiként indulnak a választáson, és az elmúlt öt évben is képviselők voltak, havi 800 ezer forintos honoráriumot kaptak az önkormányzattól. Ezért a pénzért még arra sem voltak képesek, hogy kiálljanak a csepeliek és a polgármester mellett, amikor megtagadta Németh Szilárd vagyoni követeléseit.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !