Gyurcsány Ferenc alkalmi testőre lehet a baloldal csepeli polgármester-jelöltje

Csepel.info

Paál Géza, a DK csepeli elnöke és csepeli-soroksári választókerületi elnöke lesz pártja polgármester-jelöltje – jelentette be kedden délután a Demokratikus Koalíció.

Most még úgy tűnik, hogy a korábban Gyurcsány Ferenc alkalmi testőreként vitézkedő politikuson kívül is lesz választék a balliberális oldalon. A Momentum és az MSZP ugyanis már bejelentette jelöltjeit. Lapunk azonban úgy tudja, hogy szinte biztosan Paál lesz a jelölt-befutó. Információink szerint ugyanis a DK a Momentummal és az MSZP-vel nagy vonalakban már megegyezett erről.

Az igazsághoz tartozik, hogy a csepeli DK-ban nem mindenki örül Paál jelölésének – túl vakbuzgó pártkatonának tartják – és inkább Dukán Andrást, a Momentum polgármester-jelöltjét támogatnák. Ám kétségtelenül a DK a legerősebb párt Csepelen, ahol a Momentum törpepárt: olyan kevesen vannak, hogy még képviselő-jelölteket sem tudtak állítani. A DK emellett nem lenne hálátlan a szövetségeseivel: mindenki kapna egy-egy alpolgármesteri pozíciót a támogatásért cserében – feltéve persze, ha minden úgy alakul, ahogy szeretnék.

Az ugyanis korántsem biztos, hogy a “Vörös Csepelen” 14 év után vissza tudja szerezni a baloldal a polgármesterséget. Borbély Lénárd jelenlegi csepeli polgármester ugyanis kimondottan népszerű. Sőt, úgy tudjuk, még nőtt is a polgármester támogatottsága azok után, hogy Németh Szilárd kizáratta őt a Fideszből. Ezen kívül információink szerint a Csepelen sokak által kedvelt Magyar Kétfarkú Kutya Párt is indítani fog jelölteket, így polgármester-jelöltet is.

Több lett, mint testőr

“Paál Géza informatikus, üzemmérnök, vállalkozó, két fia van. 27 éve él Csepelen. Alapítása óta a DK tagja, megalakulásától 2015-ig a helyi szervezet alelnöke, jelenleg az elnöke, illetve a DK választókerületi elnöke is.” – fogalmaz pártja, a Demokratikus Koalíció méltatása.

Azt is kiemelik, hogy igazi hídépítő a DK jelöltje: “közéleti szereplőként rengeteget tett és tesz a Gubacsi híd felújításáért, az Albertfalvai híd megépítéséért, illetve a csepeli szeméthalmok eltüntetéséért.” A csepeliek többsége talán nem is tudja, hogy ilyen sok új Duna-hídjuk lett az elmúlt években a DK-s politikus munkájának köszönhetően.

Paál Géza vigyázó szemei a Csepeli Munkásotthonban…

Gyurcsány Csepelen 01

…és a Csepeli Piacon

Amikor Paál Géza éppen nem Duna-hidakat épített, Gyurcsány Ferenc vakbuzgó híveként, alkalmi testőreként híresült el a helyi politikában. 2014 októberében egy jobbik-szimpatizáns szemen köpte a Csepeli Piacon lángosért sorban álló ex-miniszterelnököt. Akkor Paál Géza volt az, aki azonnal lefogta a köpködőt – Molnár Csaba pedig, aki kapva az alkalmon, gyorsan tökön rúgta az illetőt.

A DK polgármester-jelöltje eddig egyszer volt képviselő-jelölt, 2019-ben. Akkor nem nyert egyéniben, és kompenzációs listáról sem jutott be a testületbe. Nála jobban járt a Momentum polgármester-jelöltje, Dukán András, aki szintén bukott egyéni jelöltként, ám némi zsarolással legalább kibrusztolt egy listás helyet magának.

Csepel.info

9 hozzászólás “Gyurcsány Ferenc alkalmi testőre lehet a baloldal csepeli polgármester-jelöltje” bejegyzésre

  1. Várkonyi András szerint:

    Már-már undort kelt a sokadszor összehányt hazugságözön, amit a polgármester szócsöve állít Paál Gézáról! Sosem volt Paál Géza Gyucsány testőre, mindössze felelős volt a kép- és hangtechnikáért, s a “piaci jelenet” esetében akár én is lehettem volna a garázda lefogója – ha én lennék feketeöves…Ott voltam, alávaló hazugság a tökönrugás ez újdonság!!! Vajon miért nem az undort keltő támadóról ír e förmefvény megfogalmazója? Próbáljatok végre úgy küzdeni ellenfeletekkel szemben, hogy észérveket, valós információkat közöltök le, talán többet is érnétek el vele !
    Várkonyi András

  2. Horváth János szerint:

    Úgy látom, ti már elkezdtétek a lejárató kampányt!

  3. Gary Ridgway szerint:

    …hat, …het?
    Ez olyan, mint az összes Megafonos gyökér a YouTube-on!
    🤣

  4. László szerint:

    Ez a gyujcsányördög tudhat valamit. Még ennyit emlegetni…🤣🤣🤣

  5. admin szerint:

    Tisztelt Várkonyi úr!

    Mindenki látta, tudta, hogy Paál úr rendszeresen besegít Gyurcsány úr védelmében. A DK-ban ez nem volt titok. Miért nem büszkék rá ahelyett, hogy cáfolnák a cáfolhatatlant?

  6. László szerint:

    Az a “testőr” a szinpad mögül mindent lát, ha valaki éppen támadni készülne.🤣

  7. Várkonyi András szerint:

    Nem lenne valóban szégyellni való, de hát nem igaz
    ! Gyurcsánynak sem a múltnan, sem napjainkban nem voltak, nincsenek testőrei, egy fotó a függöny mögül éppen ezt igazolja, ha valaki kicsit is járatos a személyvédelemben, látott ilyen filmeket,az jól tudja, hogy a védett személyt nem nézni kell, hanem azt kell figyelnie, ahonnan egy esetleges támadás jöhet. 🙂

  8. Betke szerint:

    Admin, amikor elfogynak az ész érvek, jön a dezinformáció! Mire jó ez? Láttam a Tramp filmet, (HBO go), onnan a “viselkedés” másolása? Hátha nálunk beválik?

  9. Betke szerint:

    Tramp(fonetikusan)=Trump, bocs!

Itt lehet hozzászólni !