A lenyugvó Nap ereje: a csepeli MSZP megválasztotta képviselőjelöltjeit

Csepel.info

A pártiroda legfőbb dísze, a tömeggyilkos Che Guevara szigorú tekintete alatt választották meg hétfőn az MSZP csepeli polgármester- és képviselő-jelöltjeit. Azt nem tudni, hogy ők kicsodák, mert ilyesmit a párt nem közölt. Információink szerint azonban néhány fontos személy már régóta ki volt jelölve, hetvenöt év felett pedig mindenki automatikusan jelölt lett, már aki bevállalta.

A közös fotón így – többek között – hat olyan politikus is szerepel, aki a szó szerint lopásba és gyilkosságba fulladt 2010 előtti MSZP-s önkormányzati vezetéshez és az akkori testülethez tartozott. Egy ember hiányzik a képekről, a hűtlen kezelés miatt jogerősen elítélt Szenteczky János. Ennek okát egyelőre mi sem tudjuk. Lehet, hogy csak beteg volt, de persze az is, hogy “szakértelmét” máshol kamatoztatja.

Hiányát pótolja viszont a hűtlen kezelés, magánokirat-hamisítás és egyéb apróságok miatt jogerősen elítélt Takács Krisztián pártelnök, aki szerényen elbújva a második sorban látható (balról a negyedik).  Mivel hónapok óta híreszteli, hogy ő lesz a párt polgármester-jelöltje, valószínűsíthető, hogy ez tényleg így történik. Pedig Tóth Mihály, a csepeli MSZP-t jéghegynek kormányozó utolsó MSZMP-s első titkár és korábbi polgármester is befért a csatasorba – méghozzá jobbról harmadikként, éppen a láthatatlan ember mellett. Tóth mindig adja az arcát a pártnak, ám 2010-ben és azóta egyetlen választáson sem indult el.

A tömeggyilkos Che Guevara ma is fontos ikonja, egyfajta kommunista szentje a csepeli szervezetnek

Információink szerint Losonci Róbert, a képviselő-testület csendkirálya viszont a biztos jelöltek között van. Ő korábban a baloldal számára legjobb önkormányzati körzetben indult, a sétányokon, ami ugyanakkor más pártoknak is nagyon kellene. Ott lakik ugyanis Csepelen a legtöbb balliberális szimpatizáns. Fontos információ még, hogy Takács Krisztián és Losonci Róbert a legfontosabb kapocs Németh Szilárd és a vele mostanában összenőtt ellenzék között. Ők ketten ugyanis véletlenül éppen Németh Szilárdnál dolgoznak, pontosabban a magánalapítványához tartozó Csepel SC-től kapják a fizetésüket.

Bár az MSZP a polgármester-jelölt mellé mind a 12 egyéni körzetbe választott egy-egy képviselő-jelöltet is, a nevüket nem említik, és nem is fontosak. Valójában mindenki tudja, hogy az ellenzéki pártok Csepelen már régen lepacsizták az indulókat, sőt – elméletben – az önkormányzati pénzeket és pozíciókat is. A Momentum emiatt még azzal a macerával sem foglalkozott, hogy a polgármester-jelöltjén kívül – aki Dukán András Ferenc – egyáltalán jelölteket mutasson be.

Ezt majd a csepeli DK megteszi. Bár Gyurcsány Ferenc pártja Csepelen is a legnépszerűbb, a pártszervezet maga itt is kicsi, és főként nyugdíjasokból áll. Ettől függetlenül Paál Géza, a pártelnök szintén polgármester-jelölt aspiráns, és vélhetően egyben a befutó jelölt is. Arra, hogy nagy mértékű frissülés jöjjön a baloldal csepeli jelöltjeinél, új arcok, tehetségek tűnjenek ki, azért senki ne számítson.

Csepel.info

23 hozzászólás “A lenyugvó Nap ereje: a csepeli MSZP megválasztotta képviselőjelöltjeit” bejegyzésre

  1. László szerint:

    Ezek a sötétben lapangó kommunisták nem nyugszanak. Mindenbe beleszólva, a döntéseikkel csak hátráltatták az országot. Az elmúlt 13év sem volt elég hogy rendbe tegyék hazánkat. Amúgy a fidesznél hol van a “nagy mértékű frissülés”,”új arcok és tehetségek” ? Pedig ott a fidelitasz. Meg is mutatták tehetségüket, kinyírták a méhlegelőt. A sok régi “tehetséget” addig nézhetjük míg élnek. Mint a kommunizmusban a kedvesvezír. 🤣

  2. robi szerint:

    Kíváncsian várjuk a Közösen Csepelért jelöltjeit.

  3. Horváth János szerint:

    Már kezdődik a lejáratás. Ezek az emberek vállalták a nyilvánosságot, nem úgy mint a cikk írója, nekik van gerincük. Mellesleg az elmólt 13 évben mi volt az a rohadt nagy meló, amit Ti megcsináltatok?

  4. Mónika L. szerint:

    Gerinc? Inkább gerincsérv, meg hát és derékfájás 75 év felett, mire jönnek a választások, a nagy része már alulról fogja szagolni az ibolyát!

  5. Mónika L. szerint:

    Ja és ne izmozzál Horvát jani, itt már nem lesz mszp soha, mert a vén kommunisták nagy része meghalt, a másik meg hogy ne irigykedjél baszki a mostani polgármester igen is nagyon jól csinálja a dolgát, pl részben de VAN GERINCÚT! Ő fog nyerni jövőre is tuti! Miért? Mert jól csinálja a dolgát, ennyi!

  6. Mónika L. szerint:

    Ja meg a másik, lebontották az iskolát amit a drágalátos mszp szétb@szott és a helyén egy nagyon szép park van, megcsinálták a csövesek és bűnözök lakta kiserdőt is és a Duna partot is, plusz a Daru dombot a 13 év alatt, ha még eddig nem vette volna észre!

  7. robi szerint:

    Úgy, tűnik, a Közösen Csepelért egyesületnek a polgármester esetleges győzelmén túl min. nyolc egyéni körzet elnyerésére is szükség lehet a következő ciklus stabil működéséhez.

  8. László szerint:

    El_Mónika! Miért nem újították fel azt az iskolát? Csal rombolni tudnak! Utat épít, parkot rendbe rak, 13évbe mindez szűken de belefért? Ennyire ne nedvesedjen már…

  9. Horváth János szerint:

    Azért van gerincút, mert részben a Borbély csinálta? Eszednél vagy? Ha az a szerencsétlen legalább tudná, hogy honnan hová és hol akar eljutni, már előrébb lennénk.

  10. Mónika L. szerint:

    Eszemnél vagyok b+, mert még nincs teljesen kész a gerincút maga idióta egy agysejtű, látom nem iszik eleget, mert ha eleget inna már rég a temetőben feküdne a többi komcsi haverjával együtt!

    A másik f. szopó idióta bu*inak üzenem hogy nem lehetett felújítani az iskolát mert műszakilag olyan rossz állapotban volt már, hála annak hogy hagyták elenyészni, a másik meg az, hogy úgysincs olyan sok gyerek már!

  11. László szerint:

    Nincs sok gyerek? Nem létezik! Csodájára járnak a kormány család és népesedéspolitikájának. Igaz hogy 10ezer km. távolságból, de hát az is valami.

  12. Horváth János szerint:

    Eszednél? Van neked olyan?

  13. Mónika L. szerint:

    Kussoljál te vén bu*i horvát jános, remélem hogy hamarosan megdöglesz!

  14. Gary Ridgway szerint:

    Látom terelés megy.
    A kilyukadt államkasszával mi lesz?
    A “függetlenünk” reszket? 😎

  15. Gary Ridgway szerint:

    A Daru dombbal mi a faszt csináltak 13 év alatt?

  16. Nagyapó szerint:

    Horváth János! A gerincút folytatása azért nem történik, mert Vigyorinak és “szagértő” csapatának harmadszorra sem sikerült elkészíteni az európai uniós pályázatot.
    MEGBUKTAK ÍGY A PÉNZ ELÚSZOTT!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  17. Gary Ridgway szerint:

    Fater!
    Remélem minden elúszott nektek.

  18. Horváth János szerint:

    Nagyapó?
    Nem erről beszélünk! Nem is oly rég még arról pofáztak, hogy a nyomvonal se ismert. Mellesleg mióta téma ez, nehogy azt mondja, hogy amióta a Karácsony a főpolgi!

  19. Nagyapó szerint:

    Horváth János! Vigyori észbeli képességeit vonja kétségbe? Ugyanis 3 esetben próbált az EU-s pályázattal pénzt szerezni a gerincútra, de milyen alapon, ha nem volt nyomvonal!😀
    Vagy arról van szó, hogy amit maga nem tud, az nem létezik (mint a migránsok kötelező szétosztása)?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  20. Nagyapó szerint:

    Az ellenzék óriásit hibázott, mert miután egy csomó érdekpolitikus átment a DK-ba ahol a néhány EU-s helyért öldöklő harc lesz, lehetővé vált új politikusok előrelépésére. Ez nem történt meg, valószínűleg azért, mert nincs jó utánpótlásuk, maradt az aggok háza.
    Az önkormányzati helyek meg “rangon aluliak” no meg ott sok a helyileg ismert induló. Jellemző, hogy az időközi választásokon nagy a kormánypárti fölény. Most nyert egy ellenzéki, az is a Mi Hazánkhoz tartozik!
    Már a remény is haldoklik!😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  21. Horváth János szerint:

    Nagyapó!
    Ne tereljen! Tarlós hány évig volt főpolgi? Mögöttük állt a kormány és lószart se csináltak.
    Azt csak a húgyagyúak hiszik el, hogy Karácsony a hunyó.

  22. Horváth János szerint:

    Nagyapó!
    Tudja az emberek belefásultak ebbe a félfeudális rendszerbe, amit a Fidesz kialakított. Úgy
    vannak vele, nem baj, ha szarabb, de így kapnak némi baksist.

  23. László szerint:

    “”Az önkormányzati helyek meg rangon aluliak”” – egymást ölik érte, nem érdekes…

Itt lehet hozzászólni !