Figyelemfelhívás!

Csepel.hu

Az alábbiakban a csepeli önkormányzat közleményét olvashatják.

“Tisztelt Csepeliek!

Az elmúlt hetekben egyes csepeli társasházak kezelését végző cég írásbeli szavazást hirdetett a lakók között – többek között – fűtéskorszerűsítési pályázaton való részvételre a Kiss János altábornagy utca egyik ingatlanában. Levelükben a radiátorcsere lehetőségét vetették fel a lakóknak, melyhez írásuk szerint az önkormányzati tulajdonú cég, a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. pályázat útján 29 millió 700 ezer forint vissza nem térítendő támogatást nyújthat.

A lakók szavaztak, csakhogy félrevezethették őket.

Szeretnénk felhívni a lakosság figyelmét, hogy a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. egy gazdasági társaság. Nem feladata és a törvény sem engedi, hogy vissza nem térítendő hiteltörlesztési céltámogatást nyújtson társasházaknak. A nem létező támogatással való hitegetés ugyanakkor alkalmas arra, hogy megtévessze a lakókat és olyan hamis illúzióba ringassa őket, miszerint az állami támogatáson felül egy másik forrásból is hozzájuthatnak vissza nem térítendő támogatáshoz, ezáltal csökkentve az őket terhelő költségeket.

Arra kérjük tehát a csepelieket, hogy legyenek körültekintők és ne dőljenek be a cégnek, amikor a Városgazda nagyarányú támogatásával kecsegtetnek. A csepeli önkormányzat más módon, többek között nyílászárócsere-programmal támogatja a rászoruló kerületi lakosokat, amelynek részletei hamarosan nyilvánosak lesznek. Az önkormányzat jogi lépéseket tesz az ügyben.”

Csepel.hu

(A kép illusztráció)

2 hozzászólás “Figyelemfelhívás!” bejegyzésre

  1. kormánypárti kitiltott szerint:

    Admin! Ez olyan csalás szagú téma. A Városgazdát “sározza”, így lehet érdekelné Csepel lakosságát, hogy ki az a jó képességű vállalkozó, aki simlis. Esetleg egy feljelentés? Ezek a félhírek nem visznek senkit és semmit előrébb.

  2. kormánypárti kitiltott szerint:

    Gondoltam…
    Vagy kamu, vagy nincs itt semmi látnivaló, írtatok egy semmit.

Itt lehet hozzászólni !