Péntekenként lesz oltási akciónap a kórházi oltópontokon

Csepel.hu

Az átoltottság további növelése és a járvány újabb hullámának megfékezése érdekében a kormány továbbra is folyamatosan biztosítja az oltás lehetőségét a kórházi oltópontokon. A húsvéti ünnepek előtt nagycsütörtökön 14 és 18 óra között is lesz oltási akciónap.

A magas átoltottság és a járvány visszahúzódása miatt az oltakozási kedv jelenleg alacsony, ezért a  kórházi oltópontok nyitvatartását ehhez igazítják. Változás, hogy a kórházi oltópontok kedden és péntekenként lesznek nyitva. Keddenként csak időpontfoglalással, péntekenként akár időpontfoglalás nélkül is lehet menni oltásra.

5-11 éves gyermekek oltására szintén heti egy napot hirdetnek meg a kórházi oltópontok, ők továbbra is csak időpontfoglalással mehetnek. Az oltópontokon továbbra is öt vakcina közül lehet választani.

Kórházi oltópontok nyitvatartása az ünnepek után:

Kedd délutánként 6 órás időtartamban, a kórházak által meghirdetett időpontokra lehet foglalni. https://www.eeszt.gov.hu/hu/web/guest/covid-oltas-idopontfoglalas

Péntekenként időpontfoglalással, valamint reggel 7 és este 19 óra között időpontfoglalás nélkül is lehet menni az oltópontokra.

Az oltás továbbra is minden oltatlannak javasolt, a megerősítő oltás pedig azoknak, akik 4 hónapnál régebben kapták meg a korábbi oltásukat. A megerősítő oltás a 12-17 éves korosztályban is felvehető.

A negyedik oltás is kérhető/foglalható 18 év felett, ha a harmadik oltás beadása óta már eltelt 4 hónap. Azok az oltatlan személyek, akik fertőzésen átestek, várakozási idő nélkül a betegségből történt felgyógyulás után, olthatók.

Az 5-11 éves gyermekek oltása továbbra is csak előzetes időpontfoglalással lehetséges a kórházi oltópontokon vagy a házi gyermekorvosoknál.

Csepel.hu

 

2 hozzászólás “Péntekenként lesz oltási akciónap a kórházi oltópontokon” bejegyzésre

  1. PáLoS TReND szerint:

    Az mRNS-oltások váratlan következményei a COVID-19 kapcsolatában!!!

    Stephanie Seneff, az MIT tudósának„ Worse Than the Disease: Reviewing Some Possible Untended Consequences of mRNA Vaccines Against COVID-19 ”című írása, amelyet az International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research Dr. Greg Nigh-val együttműködve tettek közzé, továbbra is az egyik. a legjobb, legátfogóbb leírások a helytelenül „COVID-vakcináknak” nevezett mRNS géntranszfer technológiák sok lehetséges nem kívánt következményéről.

    Τöbbek között cimszavakkal:

    – Őrülten vakmerő folyamat

    – Az mRNS-szúrások megdöbbentően veszélyesek
    * A vetélések
    * Szívproblémák, például szívroham és myopericarditis
    Thrombocytopenia (alacsony vérlemezkeszám)
    * Övsömör
    * Bell-féle bénulás
    * Számos maradandó fogyatékosság, amelyek közül sok neurológiai diszfunkcióval jár

    – A gyógymód valóban rosszabb, mint a betegség

    * “Seneff azt gyanítja, hogy a következő 10-15 évben drámai kiugrást fogunk látni a prionbetegségek, az autoimmun betegségek, a fiatalabb korú neurodegeneratív betegségek és a vérbetegségek, például a vérrögképződés, a vérzés, a stroke és a szívelégtelenség számában.”

    – A Spike Protein a SARS-CoV-2 legveszélyesebb része

    * „A SARS-CoV-2 (koronavírus) természetes fertőzése a legtöbb embernél a légutakban marad” – írja Kostoff. „A jelenleg használt vakcinák arra késztetik a sejteket, hogy mélyen a testünk belsejében expresszálják a vírustüske fehérjét, amire a természet soha nem szánta.

    Bármely sejt, amely ezt az idegen antigént a felszínén expresszálja, az immunrendszer támadása alá kerül, amely magában foglalja mind az IgG antitesteket, mind a citotoxikus T-limfocitákat. Ez bármely szervben előfordulhat, de a károsodás a létfontosságú szervekben lesz a legsúlyosabb.

    „A SARS-CoV-2 (koronavírus) természetes fertőzése a legtöbb embernél a légutakban marad” – írja Kostoff. „A jelenleg használt vakcinák arra késztetik a sejteket, hogy mélyen a testünk belsejében expresszálják a vírustüske fehérjét, amire a természet soha nem szánta.
    Bármely sejt, amely ezt az idegen antigént a felszínén expresszálja, az immunrendszer támadása alá kerül, amely magában foglalja mind az IgG antitesteket, mind a citotoxikus T-limfocitákat. Ez bármely szervben előfordulhat, de a károsodás a létfontosságú szervekben lesz a legsúlyosabb.

    Most azt látjuk, hogy sok fiatal szívét érinti, ami szívizomgyulladáshoz vagy akár hirtelen szívleálláshoz és halálhoz vezet. Más szóval, rossz bombát dobunk rosszkor rossz célpontra!”

    – Valószínűleg hosszú távú hatások
    * A rendszeres boosterekkel előfordulhat, hogy soha nem szabadítja meg szervezetét a tüskeproteintől. Mindeközben ez tönkreteszi a biológiáját. McCullough „egy gyulladásos fehérje állandó beépüléséhez az emberi szervezetben” hasonlítja, és a gyulladás a legtöbb, ha nem az összes krónikus betegség középpontjában áll. Egyszerűen nincs mód arra, hogy ezek a géntranszfer felvételek javítsák a közegészséget. Le fogják tizedelni.
    – Hosszú távú neurológiai károsodásra kell számítani
    – A tüdő-, szív- és agybetegségek előre látható következmények
    – A COVID-lövések aktiválják a látens vírusokat
    * …elkerülhetetlennek tűnik, hogy hosszú távon a COVID tömeges injekciós kampánya a legyengítő krónikus betegségek széles skálájának lavináját eredményezze.

    https://www.theepochtimes.com/unintended-consequences-of-mrna-vaccines-against-covid-19_4314736.html

  2. PáLoS TReND szerint:

    Az influenza elleni védőoltás kis előnyei és veszélyei

    A Berkeley Egyetem a világon elsőként írta elő az influenza elleni védőoltást nem kapó diákok számára a maszk viselését. A társadalmi-politikai normák hihetetlen megsértésén túlmenően az is elsőrendű tudományos képtelenség, hogy fiatal, egészséges embereket oltásra kényszerítenek egy ártalmatlan vírus ellen. Ezáltal fogékonnyá válnak a később megjelenő veszélyesebb vírustörzsekre.

    Az mRNS vakcinák feltalálója, Dr. Robert Malone ír erről a blogjában:

    “Virológusként és oltóorvosként pedig az “influenza” kifejezés használata borzongásra késztet. Nincsenek “influenza” elleni vakcinák. Számos vakcina létezik az influenza A és az influenza B vírus okozta fertőzések és megbetegedések csökkentésére. Egyik sem működik különösebben jól. A SARS-CoV-2 vírushoz hasonlóan az influenza A és B vírus okozta halálesetek túlnyomó többsége idősebb vagy egyébként gyengén teljesítő embereknél fordul elő. Nem a főiskolás korú fiatal felnőtteknél.”

    Az influenza elleni védőoltás egyelőre sehol sem rutinszerű, sem kötelező. Az influenza elleni vakcinákkal kapcsolatos tapasztalatok is meglehetősen rosszak, a szakértői vizsgálatok szerint alacsony hatékonyságúak:

    Az influenza elleni vakcinák egyik problémája hasonló a C19 készítményekhez. A többszöri oltás rezisztenciát okoz a vírus új törzseivel szembeni immunizálással szemben. Ezt nevezik “antigén öröklődési bűnnek”. A második és minden további oltás csak az ellen a vírustörzs ellen termel ellenanyagot, amely ellen először beoltották. Ha a törzs nagyon hasonló, akkor van védelem. De minél előrehaladottabb a mutáció, annál inkább csökken a védelem. Ez most már megfigyelhető azoknál a beoltott embereknél, akiket a Wuhan törzzsel oltottak be – vagyis mindenkinél. Mutálódott vírussal történő fertőzés vagy oltás esetén az antitestek hűen újra termelődnek, mint az első adag esetében. Ezek aztán már nem semlegesítik a vírusokat, sőt elrejtik azokat, és fertőzéserősítő hatásuk (ADE) van.

    Ez elég rossz a koronavírusok esetében. Az influenza esetében azonban még rosszabb a helyzet, mert az influenzavírusok egy másik mutációs módszerrel is rendelkeznek. A koronavírusoktól eltérően szegmensekből állnak. Ez mind az influenza A (a fontosabb kórokozó), mind az influenza B esetében igaz. Ezek “multiszegmentált” genommal rendelkeznek, ami nem jellemző a koronavírusokra. Lényegében többszörös RNS-szálakról van szó, amelyek képesek új variánsok kialakítására, amikor egy sejtet egyszerre két különböző törzsű vírus fertőz meg. Ezért az influenza A és B vírusok egyaránt képesek “driftelni” (lépésről lépésre fejlődni, mint a koronavírusok) és “eltolódni” (átrendezni genomszálaikat).

    Az új influenzatörzsek elleni ismételt oltás az influenza elleni vakcinák hatékonyságának csökkenéséhez vezet. Ez elegendő tanulmányból ismert, és a fenti táblázat mutatja az adatokat.
    Az influenza elleni védőoltással, az immunprésszel és az antigén öröklődéssel foglalkozó, szakmailag lektorált szakirodalom széleskörű és mélyreható.

    Tehát egyenesen bűncselekmény a fiatalokat az influenza elleni védőoltás beadatására ösztönözni, mivel lehetetlenné vagy legalábbis sokkal nehezebbé teszi számukra, hogy a későbbiekben a potenciálisan veszélyes influenzatörzsek elleni védőoltással védekezzenek.

    Forrás: https://tkp.at/2022/09/02/der-geringe…impfungen/+ https://tkp.at/2022/08/31/erste-uni-o…enpflicht/

Itt lehet hozzászólni !