Csepelen is lophatott, csalhatott az ellenzéki kampánycsapat tagja

Csepel.hu

Legalább nyolcszorosan büntetett előéletű az a férfi, aki a csepeli ellenzéki pártok kampánycsapatának tagjaként meglophatta egy másik ellenzéki szervezet vezetőjét. Újságcikkek alapján Hazafi Attilát utoljára 2013 februárjában sújtotta jogerősen négy év börtönbüntetéssel a Szegedi Ítélőtábla folytatólagosan elkövetett befolyással való üzérkedés miatt.

Lehetséges, hogy Hazafi Attila vállalkozókat is megkeresett Csepelen, és pénzért cserében különböző előnyöket, megbízásokat ígért nekik a DK-Momentum-MSZP-Jobbik-LMP összefogás győzelme esetére. Kérjük olvasóinkat, hogy ha valakit szintén hitegetett, megkárosított a képeken látható férfi, jelentkezzenek a rendőrségen!

Az MSZP központjából ajánlották a bankkártyaadat-tolvaj tanácsadót

Idén július 28-án telefonon hívták fel Csizek Csabát, az önkormányzati választásokon ellenzéki oldalon induló Buckai Szövetség Egyesület vezetőjét. Egy hölgy azt mondta neki, hogy az MSZP központjából beszél, és hamarosan keresni fogja őt Hazafi Attila, a párt szakértője, tanácsadója, hogy az együttműködés lehetőségeiről beszéljenek. Hazafi ezt követően egy órán belül telefonált, majd negyven percen belül meg is érkezett Csepelre Csizek irodájához. A férfi visszautasította, hogy nyílt téren, a Csepel Plazában vagy a csepeli McDonald’s parkolójában találkozzanak az ügy állítólagos titkos, mások által nem hallható természete miatt – mondta el Csizek Csaba, a Buckai Szövetség Egyesület vezetője a Csepel.hu-nak.

Az MSZP tanácsadója sokat beszélt, sokat ígért, sokáig marasztaltra magát, evett-ivott, lerázhatatlanul pimasz vendégnek bizonyult, miközben nem mondott semmi érdemit. Tárgyalás közben – állítása szerint – telefonon beszélt Komjáthi Imre MSZP-alelnökkel meg másokkal is. Mindeközben pedig – mint kiderült – ellopta vendéglátója bakkártya-adatait, amivel többször is fizetett a Tinderen – emelte ki Csizek Csaba.

Az egyesület vezetőjének az volt a szerencséje, hogy viszonylag kevés pénz volt a számláján. Amikor másnap kiderült, hogy elfogyott a pénz a kártyájáról, a bankba sietett, ahol megmutatták neki a tudtán kívüli átutalásokat. Azt is, hogyan sorakoznak a bank rendszerén a következő tinderes tételek, amelyek csak a pénz elfogytával nem kerültek átutalásra. Csizek hamar rájött, ki lehet a tettes.

„Felhívtam az MSZP-s tanácsadót, aki nem tagadta, hogy ő használta a bankkártya-adataimat. Ám azt állította, hogy csak kisebb összeget költött a bankszámlámról, és azt is vissza akarta adni. Napokig hitegetett, de aztán nem fizetett vissza semmit” – mondta el Csizek Csaba a Csepel.hu-nak.

Az egyesület vezetője a szocialistákat is megkereste a történtekkel kapcsolatban. Ők azt mondták neki, hogy ha a Hazafi Attila meglopta, akkor az magánügy. Végül a bank fizette vissza a 63 ezer forintos kárát, ő pedig rendőrségi feljelentést tett Hazafi Attila ellen. Érdekesség, hogy amikor a Pesti Srácok megjelentette a történetét, Hazafi Attila ismét felhívta Csizek Csabát, és azt kérte tőle, hogy indítsanak sajtópert a lap ellen. Amikor ezt visszautasította, Hazafi ügyészségen tett rágalmazási, valamint hamis vád miatti perrel fenyegette meg Csizek Csabát, „teljes megsemmisítést” ígérve neki – emelte ki az ellenzéki szervezet vezetője.

A Buckai Szövetség Egyesület vezetője közben rájött, hogy korábban is beszélt már ezzel az illetővel Baranyi Krisztina kampánya miatt. De akkor nem tudta sem azt, hogy mire képes, sem azt, hogy milyen a múltja. Kiemelte: szörnyűnek tartja, hogy ilyen emberek lehetnek bármilyen párt, bármilyen döntéshozatali szerv vagy csoportosulás közelében.

Kérdésre válaszolva Hazafi Attila azt sem tagadta, hogy őt marasztalt el 2013-ban a Szegedi Ítélőtábla folytatólagosan elkövetett befolyással való üzérkedés bűntettében.

Akkor az ítélet indoklásakor elhangzott, hogy a vádlott korábban is követett el hasonló bűncselekményeket. Ezért volt indokolt egy ilyen megrögzött bűnelkövetővel szemben a törvény nagyobb szigorával fellépni. Az I. fokú bíróság eltúlzottan enyhe ítéletet hozott, ezért döntött az ítélőtábla a súlyosbítás mellett. Az ítélet jogerős, ellene fellebbezésnek nincs helye – írta akkor a Békés megyei hírportál, a Beol.hu.

Az ellenzék tagad

Miután a sajtóban megjelent, hogy a csepeli ellenzéki pártok kampánycsapatában dolgozó Hazafi sokszorosan elítélt bűnöző lehet, a csepeli MSZP többpárti közleményt adott ki. Állításuk szerint sem ők, sem a többi párt nem áll semmilyen formális kapcsolatban Hazafi Attilával, és minden más állítás fideszes hazugság. „Felszólítjuk a Fideszt, hogy fejezze be a csepeli demokratikus ellenzék lejáratását célzó hazug mocskolódást!” – zárták közleményüket.

A fényképeknek azonban nincs pártállásuk. Azokon pedig az látható, hogy a fővárosi kampánycsapat pólójában, máskor MSZP-s pólóban, a kampánycsapat tagjaként, MSZP-s, DK-s, momentumos, LMP-s politikusokkal mutatkozik az ismét bűncselekménnyel vádolt férfi.

Csepel.hu

 

A témához kapcsolódó cikkek:

Újabb bűnöző segítheti a csepeli ellenzéket

Szövetségesét is meglophatta az ellenzéki pártaktivista

Az MSZP szerint semmi közük az aktivistájukhoz

16 hozzászólás “Csepelen is lophatott, csalhatott az ellenzéki kampánycsapat tagja” bejegyzésre

 1. Nagyapó szerint:

  A szocik nem ítélik el ezt a figurát, nem határolódnak el tőle, hanem megpróbálják kicsinyíteni cselekvését pl:
  Betke 2019. augusztus 29.
  Szánalmas és ez még rosszabb lesz október 13-ig!
  Horváth János 2019. augusztus 29.
  Ha lenne még két bekezdés, ott is megismételnétek ennek az embernek a kapcsolatait?
  PU 2019. augusztus 30.
  A legméltóóbb tárgy megénekelni a csepelinfónak. Újabban áradatban jönnek, de ez végre tényleg fölér a világlap szintjére.
  “Mi, kommunisták különös anyagból vagyunk gyúrva”

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 2. barvagarbalarka szerint:

  Vicces, mikor tolvaj kiált tolvajt. Inkább mélyen hallgatni kéne.

 3. Trooper szerint:

  Nagyapó, farkas flórival mi a helyzet? Érdekelne, na meg a véleménye vele kapcsolatban! Várom válaszát, de mindannyian! 🙂

 4. Trooper szerint:

  És ha már itt tartunk, tiborcz istvánról mi a véleménye? OLAF jelentés megvan? Hát hogy a nagy tisztességes, keresztény após sem ítéli ezt el? Szóval? 🙂

 5. Nagyapó szerint:

  Trooper! Néhány gondolat?
  – most egy szoci szemétről van szó, akit maga is véd, mivel nem ítéli el. Ez erkölcsi kérdés. (Örömmel látom, hogy a szociknál is van “Hazafi”! 🙂🙂)
  – a magyar helyesírás szerint a személyneveket nagy kezdőbetűvel írják. Ált. isk.!
  – mi van Farkas Flóriánnal? Farkas egyetemi végzettségű politikus, a Lungo Drom elnöke. Egyéb?
  – mi van Tiborcz Istvánnal? Tud valamit?
  Ha Farkassal gond lenne, felfüggesztenék mentelmi jogát, mint Demeter Mártának!

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 6. Gabi szerint:

  Várom a posztot a szeptemberi iskolakezdésről.
  Csillagtelepre rázúdítottak 600 diakot, reggel fél nyolckor a dugig tele lévő buszok már meg sem álltak a buszmegállókban. A futár szerint is 10 percenként jártak a buszok.
  Gratulalok a szokásos fideszes szakèrtelemhez.
  Nagyapóféléknek és egyéb gyengébb képességűeknek: igen ez is a fidesz hibája, nem bkk. Egyeztetni, megszervezni kellett volna.

 7. Nagyapó szerint:

  Gabi! “Csillagtelepre rázúdítottak 600 diakot”. Igaz be kellett volna zárni néhány iskolát, amúgy a szoci szakértelem módjára, akkor nincs probléma.
  Csillagtelepre mind a 35, mind a 36 jelű busz 7-8 óra között 5 percenként jár!!
  Egy busz 80-100 személyes, így 6 db busz elég a 600 diákhoz. Persze van szülő is, de sok gyerek kocsival megy.
  A Gabi félék, pedig gondolkozzanak, hogy mikor kell iskolába indulni, induljanak korábban!

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 8. Csepeli Kérdező szerint:

  Nagyapónak lejárt a szavatossági ideje, ennyi :mrgreen:

 9. Trooper szerint:

  Nagytahó! Vagyis bocsi, Nagyapó!
  Először is: Elítélek MINDENKIT,BÁRKIT aki VALÓBAN elkövetett BÁRMIFÉLE bűncselekményt! Kérem, írja már le, hogy hol nem ítéltem el? Mondtam olyat, hogy “Én nem ítélem el!”? Vagy hogy “Ő biztosan ártatlan!”? Hmmm?
  Másodszor: Ne aggódj, maximálisan tisztában vagyok a helyesírás szabályaival, de úgy látom, marhára nem érti azt, amikor valakinek a nevét kisbetűvel írják! 😀 Tudja mire utal az ilyen? Mennyire ismeri a Pál utcai fiúkat, tudja, amikor Nemecsek Ernőnek is kisbetűvel írták le a nevét!
  Harmadszor: farkas flóri (igen, direkt megint kisbetűvel) marhára, sose végzett egyetemen, jó ha a nyolc általánosa megvan neki, de nincs képten ahogy látom/látjuk! 😀 Érdekes, a sikkasztását nem hozta szóba! 😀 Biztos a rendőrök is viccből vizsgálódtak evégett, aztán a nagy fideszes-pajtás polt petike (igen, megint) persze hogy nem ítélte el, sőt, még az adófizetők pénzével pótolták azt, amit a maga haverja zsebre tett! 😀
  Negyedszer: tiborcz-ot leírtam, felfogta egyáltalán? 😀
  Szóval maga vagy irdatlan hülye, vagy tisztában van a dolgokkal, de nagyon nyal a pártjának! 😀 Egyik sem jó, ezt csak maga tudja, hogy melyik igaz! 🙂

 10. pl szerint:

  Demens Nagyapó…

 11. Qqriq szerint:

  Hazafi hát az ilyen?!

 12. telepi szerint:

  Nagyon helyes, hogy iskolák bezárása helyett felújítják azokat. A volt Fodort is meg kell tartani oktatási céllal, nem szabad eladni, beépíteni! Csillagtelep soha nem fejlődött talán még ennyire, mint most, nagyon meglepődik az ember.

 13. Nagyapó szerint:

  Hogy stílusos legyek, bunkó proli Trooper (amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten)!
  1. Tetszik a neve Trooper, azaz magyarul lovassági ló – jellemző! Azonban élek a gyanúval, hogy az ismert trapper (prémvadász – Cooper regényéből) nevet akarta felvenni, ha nem akkor marad a ló.
  2. Kit érdekel, hogy bunkó proli Trooper kit, miért ítél el, vagy nem!
  3. Ha kisbetűvel írnak egy nevet, annak oka ki kell, hogy derüljön a szövegből. Ellentétben Molnár Ferenccel ezt bunkó proli Trooper ezt nem teszi meg. Apropó, beírásában miért írja nagybetűvel, hogy Nemecsek Ernő?
  4. Farkas Flórián “2001-től az Eötvös Loránd Tudományegyetem politológia szakán tanult, ahol 2005-ben szerzett diplomát, utána rövid ideig óraadó tanár volt az intézményben.” és bunkó proli Trooper melyik egyetemen volt óraadó tanár?
  Ja! És mi lett a Farkas elleni vizsgálatok eredménye??
  Apropopó: “Elítélek MINDENKIT,BÁRKIT aki VALÓBAN elkövetett BÁRMIFÉLE bűncselekményt!” írja.
  5. Megint egy bunkó proli trooperi marhaság ” tiborcz istvánról mi a véleménye?” és “tiborcz-ot leírtam, felfogta egyáltalán?”!
  “Tiborcz István 2015. április 28-ai hatállyal értékesítette az Elios Innovatív Zrt.-ben levő tulajdonrészét.” Tehát bunkó proli Trooper kutakodjon Simicskánál, vagy siimicskánál!!
  6. Bunkó proli Trooper próbáljon meg lenyugodni, akkor nem fogja keveri a tegezést a magázással, valamint ne a proli gyűlölet vezérelje, gondoljon az EMBEREKRE is, ne csak a zeetásakra, nem kell a patkányozó csepeli Bénáné Borbély Ildikót követni!

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 14. Trooper szerint:

  Nagyapó, olyan marha jót lehet magácskán szakadni a röhögéstől! 😀 Nem tudom, mennyire tűnt ez fel, de szerintem kéne már, ideje lenne! 😀
  1. A Trooper jelentése “lovas katona”, főleg az Iron Maiden c.számára következtetik ez. De ez se zavarja magát, hogy mit is jelent pontosan! 😀 😀 😀
  2. –
  3.: Nemecsek Ernő megérdemli, hogy helyesen írjam a nevét!
  4. Végülis, mi a helyzet Schmitt Pál-al? De ismerős szituáció! 🙂
  5. OLAF-jelentést tessék olvasni! 🙂
  6. Borbély Ildikó ennyit mondott: “Sok a patkány ma Magyarországon…” Egy szóval sem mondta, hogy a fityiszesekre gondolt, de valóban sok a patkány, a rágcsáló, a kártevő, utána is nézhet! 🙂 Csak tipikus elvakult, logikusan gondolkodni képtelenségre utal ismételten, hiszen ha a maga pártja már azt kommunikálja, hogy “Bangóné a patkányozást ránk, fideszesekre értette!” Akkor már ugrik is rá! 😀
  Még annyit: Érződik a harag és a bosszú a maga írásából, hát miféle keresztény maga? 🙂

 15. […] Július 28-án egy hölgy hívta Csizek Csabát, az ellenzéki Buckai Szövetség Egyesület vezetőjét. Azt mondta, hogy az MSZP központjából beszél, és hamarosan keresni fogja őt Hazafi Attila, a párt tanácsadója. Hazafi hosszasan tárgyalt az ellenzéki civil vezetővel. Közben ellopta Csizek Csaba a bankkártya-adatait, és fizetett vele a Tinderen. Hazafi elismerte a történteket, Csizek pedig rendőrségi feljelentést tett. […]

 16. […] Csepelen is lophatott, csalhatott az ellenzéki kampánycsapat tagja […]

Itt lehet hozzászólni !