Szövetségesét is meglophatta az ellenzéki pártaktivista

Csepel.info

Feljelentést tett Csizek Csaba, az ellenzéki Buckai Szövetség Egyesület elnöke Hazafi Attila, a csepeli DK-Momentum-MSZP-Jobbik-LMP szövetség aktivistája ellen.

A civil egyesület vezetője szerint Hazafi Attila, a fővárosi MSZP politikai szakértője és Karácsony Gergely kampánycsapatának tagja – aki akkor a csepeli kampánycsapatot erősítette – ellopta a bankkártya-adatait, amivel visszaélést követett el: többször is jogosulatlanul fizetett a Tinderen. 

A feljelentésben érintett Hazafi Attila gyaníthatóan azonos azzal a Hazafi Attilával, akit 2013-ban ítéltek el politikai befolyással való üzérkedés miatt. Úgy tűnik, hogy hiába kapott akkor négy év letöltendő börtönbüntetést, és hiába volt az már a nyolcadik a jogerős bírósági ítélete, nem sikerült megjavulnia.

Ottalvós lett a megbeszélés

Csizek Csabát július 28-án hívta fel a számára addig ismeretlen, MSZP-s tanácsadóként bemutatkozó Hazafi Attila. Találkozót kért tőle, de valójában már ott várhatott a közelben.

“Nemsokára az irodám előtt jelent meg, miközben én a közeli bevásárlásból hazaérkeztem. Az illető úgy viselkedett, mintha ezer éve ismernénk egymást, s közben egy-egy telefonbeszélgetést is elhintett, mintha tényleg magaskörű kapcsolatokkal rendelkezne, de lényegében azontúl, hogy vendégül láttatta magát nem mondott semmit sem! Hamar eső érkezett aznap és ő, aki rövidujjú cuccokban érkezett, a nyakamon ragadt!”

fogalmaz Csizek az első találkozásról. A beszámoló alapján Hazafi levakarhatatlan volt. Vendéglátójánál evett-ivott, az esős időre hivatkozva ott is aludt, majd egészen a lebukásáig ott maradt nála, miközben Csizek többször elment a banki dolgait intézni.

Hazafi Attila Facebook oldaláról mostanra eltüntette a munkahelyét

Másnap hétfő volt. Ekkor értesítették a civil szervezet vezetőjét arról, hogy megérkezett az interneten rendelt televíziója.

“A szállítót és megkérdeztem, hogy fizethetek-e az ajtóban bankkártyával vagy csak készpénzben. Az illető azt válaszolta, hogy csak készpénzben. Így a közeli áruház bankautomatájához loholtam, hogy a számlámon lévő általam ismert 73.000 Ft-os egyenlegből levegyek 40.000 Ft-ot a TV-re. Kéretlen vendégem akkor még jelen volt. A bankautomata azt írta nincs fedezet, amely teljes mértékben megdöbbentett!”

írta a történtekről Csizek Csaba.

Tinderre ment a pénz

Csizek természetesen azonnal a bankba futott, míg Hazafi továbbra is az otthonában várta.

“Megkérdeztem mik ezek a tételek. A CIB Bankos azt mondta TINDER, ami egy online társkereső felület. Megkérdeztem, hogy juthatott hozzá ez a TINDER az én adataimhoz. Azt mondta nem tudja, de ha valaki a bankkártya elejét felírja és a hátuljáról az aláírás melletti 3 számjegyet, úgynevezett CW kódot megjegyzi, akkor a számláról korlátlan mértékű vásárlás lehetséges PIN kód és visszaigazoló SMS nélkül.”

– fogalmaz beszámolójában a civil ellenzéki aktivista. Csizek Csaba hamarosan rájött, hogy csakis Hazafi juthatott a bankkártya adataihoz.

“Felhívtam és megkérdeztem, hogy fenn van-e a TINDER-en. A válasz igen! Amikor megkérdeztem mióta ő azt mondta azóta mióta nálam volt! Ekkor megkérdeztem, hogy a kártyámhoz hozzányúlt-e ő azt mondta igen, de ez csak egy 1.000 – 1.500 Ft-os tétel, amelyet vissza akart adni nekem! Mikor szembesítettem vele, hogy ez nagyon nem ezer forintos tétel, hanem nekem 63.111,53 Ft-ba fájt, akkor azt mondta nem érti!”

A történtek után Csizek Csaba is feljelentést tett Karácsony Gergely, az MSZP és a csepeli ellenzéki pártok kampánycsapatának tagja, az MSZP fővárosi tanácsadója  ellen. Rendkívül kicsi az esélye annak, hogy most feljelentett Hazafi Attila nem azonos a 2013-ban politikai befolyással való üzérkedés miatt nyolcadjára elítélt, és négy év börtönre büntetett Hazafi Attilával. Előéletéből ítélve arra is komoly esély van, hogy Hazafi csepeli tevékenysége alatt vállalkozókat keresett meg az ellenzéki pártok “táskás embereként”.

Csepel.info

A témához kapcsolódó cikkek:

Újabb bűnöző segítheti a csepeli ellenzéket

Szövetségesét is meglophatta az ellenzéki pártaktivista

Az MSZP szerint semmi közük az aktivistájukhoz

13 hozzászólás “Szövetségesét is meglophatta az ellenzéki pártaktivista” bejegyzésre

  1. Dagobert bácsi szerint:

    Ottalvós bulira vágyik a fickó? Akkor jobb ha a kampánycsapat hölgytagjai duplabugyiban alszanak! 😉 A kampánykasszára gondolom nem kell vigyázni, legfeljebb hoz bele valamit!

  2. Betke szerint:

    Szánalmas és ez még rosszabb lesz október 13-ig!

  3. […] Feljelentést tett Csizek Csaba, az ellenzéki Buckai Szövetség Egyesület elnöke Hazafi Attila, a csepeli DK-Momentum-MSZP-Jobbik-LMP szövetség aktivistája ellen – értesült a csepel.info. […]

  4. Horváth János szerint:

    Ha lenne még két bekezdés, ott is megismételnétek ennek az embernek a kapcsolatait?

  5. Nagyapó szerint:

    Repetitio est mater studiorum, azaz ismétlés a tudás anyja!
    Viszont a szocik nem határolódnak el, hanem elhallgatják ill. szőnyeg alá akarják söpörni a csepeli DK-Momentum-MSZP-Jobbik-LMP szövetség szennyesét!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. Xy szerint:

    Először találkoztak a ház előtt és egyből nála aludt… Nem lehet, hogy nem bevásárlásból érkezett haza ez a láthatóban félkegyelmű Csizek, hanem a Prideról?

  7. Antiszemét szerint:

    Micsoda idióta társaság. Mint Stan és Pan. Buckai szövetség, jó vicc. Ki van benne az idióta csizeken kívül? Zsák és foltja, ezeken csak röhögni lehet.

  8. PU szerint:

    A legméltóóbb tárgy megénekelni a csepelinfónak. Újabban áradatban jönnek, de ez végre tényleg fölér a világlap szintjére.

  9. […] kiderítette, hogy Hazafi Attila egyik csepeli szövetségesét is meglophatta. Csizek Csaba blogjában leírta, hogyan. Az ellenzéki civil szervezet vezetője szerint Hazafi […]

  10. Hozzászóló szerint:

    Csabi, neked hatalmas szíved van, tele melegséggel. De azért lehetne több eszed. Biztos, hogy megfelelő pálya számodra a politika?

  11. kapjatokbe szerint:

    Én ránéztem erre a “tinderre”, ez szexpartner kereső (is)! 🙂
    De akkor egy ribit fizetett, amúgy ez melyik bank tuti kártyája lehetett? 😀

  12. […] Szövetségesét is meglophatta az ellenzéki pártaktivista […]

Itt lehet hozzászólni !