Baranyi Krisztina fideszbérenc – állítja az MSZP tanácsadója

Csepel.info

Hazafi Attila Karácsony Gergely kampánycsapatának tagjaként, többek között Gurmai Zitával közösen

Karácsony Gergely és a fővárosi MSZP kampánycsapata mellett a kerületi kampányokba is besegít Hazafi Attila, az MSZP  nyolcszorosan büntetett előéletű tanácsadója.

Segített a kampánymunkában többek között a csepeli, a XIII. kerületi valamint ferencvárosi szocialistáknak. A politikai befolyással való üzérkedésért 2013-ban négy év börtönre ítélt férfi a Pride-on szintén az MSZP felvonuló csapatát erősítette – értesült a Csepel.info. 

Az MSZP-központból küldték

Július 28-án egy hölgy hívta Csizek Csabát, az ellenzéki Buckai Szövetség Egyesület vezetőjét. Azt mondta, hogy az MSZP központjából beszél, és hamarosan keresni fogja őt Hazafi Attila, a párt tanácsadója. Hazafi hosszasan tárgyalt az ellenzéki civil vezetővel. Közben ellopta Csizek Csaba a bankkártya-adatait, és fizetett vele a Tinderen. Hazafi elismerte a történteket, Csizek pedig rendőrségi feljelentést tett.

Indulás a Pride-ra

A csepeli önkormányzat szombaton felhívást tett közzé: Hazafi előélete alapján azt kérik, hogy azok a magánszemélyek, vállalkozók, akiket az MSZP-s tanácsadó esetleg szintén megkárosított, jelentkezzenek a rendőrségen.

A csepeli és az angyalföldi elvtársak között különösen jól érezte magát (Avarkeszi Dezső DK-s és Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s politikus asszony társaságában)

Bangóné Borbély Ildikó, a csepeli MSZP vezetője ugyanakkor hisztérikus közleményben tagadta, hogy bármi közük lenne Hazafi Attilához. Állítása szerint minden ami ezt bizonyítja, a Fidesznek “a demokratikus ellenzék lejáratását célzó hazug mocskolódása”. Ehhez képest Bangóné is ott látható az egyik képen, ahogy Hazafi Attilával és Avarkeszi Dezsővel, a DK politikusával hármasban pózolnak.

Baranyi fideszbérenc

Hazafi Attila beszámolója szerint a ferencvárosi kampányban “Pál Tibi barátja” oldalán jelent meg. Ott az előválasztáson “két abszolúte alkalmatlan jelölt indult, akiknek köze nincs a politikához, ez meg is látszott a szavazati arányon” – írja. Baranyi és Jancsó vitája szerinte katasztrófa volt. De nem a 40 fokos hőség miatt, hanem mert “az elmúlt 19 év alatt sok embert hallottam beszélni, de ahogy e két hölgy beszélt, az valami szörnyű” – fogalmaz.

Hazafi Attila (balra) Pál Tibor barátjával

Hazafi azt is elárulja, hogy az előválasztás győztesét a szocialisták a Fidesz beépített emberének tartják.

“Baranyi Krisztina sem több, mint fideszbérenc, aki nem az ellenzék, hanem a saját érdekeit nézi. Számomra szégyen, hogy ilyen emberi roncsok mondják magukat politikusnak aki még a politika fogalmától is messze állnak”

emeli ki a Facebookon, a Baloldali Tömörülés Platform Támogatói oldalán, egyébként kritikán aluli helyesírással (a helyesírást a könnyebb érthetőség érdekében mindenhol javítottuk).

Csepelen és Angyalföldön elvtársi a légkör

Hazafi elégedetten ír a XIII. kerületi barátainak végzett munkájáról.

“A mai napon az Angyalföldi aláírásgyűjtésünk során kellemes meglepetés ért. Nyomatékosan meglátszik, hogy dr. Tóth József úr a Polgármester. Akárhová mentem, mindenhol szívesen fogadtak, sőt meg is vendégeltek. Ki almát adott, ki alkoholmentes sört jéggel, ki süteményt. Mindezt azért, mert nagyon szeretik a Polgármester urat. Józsikám le a kalappal előtted és részemről a megtiszteltetés hogy segíthettem neked!”

fogalmaz a Facebookon.

Csepelen a 9-es egyéni körzetben induló Csaba Péternek segített be

A csepeli pártmunka sem marad ki a leírásból. Itt azonban zökkenővel indult a kampány, fel is kellett hívnia rögtön dr. Magyar György barátját.

“Reggel 9-kor találkozó a szokásos helyen. Megbeszéltük a Politikai Tervet régi jó szocialista módra, aztán hajrá, elindult az aláírásgyűjtés. Volt egy kis problémánk, mert nem igazán volt világos, hogy hol lehet a törvény szerint szavazatot gyűjteni. Felhívtam a politikailag megbízható dr. Magyar György barátomat, aki felvilágosított minket, hogy közintézményekben és iskolákban nem lehet szavazatot gyűjteni. Hiába a régi politikailag megbízható elvtársak vasárnap is rendelkezésre állnak!”

– fogalmaz a szokásos kritikán aluli helyesírásával. A teljes szöveg itt olvasható.

Legalább nyolcszorosan büntetett előéletű

A korabeli hírek szerint Hazafi Attilát négy év börtönbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla azt követően, hogy kenőpénz fejében gyulai vállalkozóknak ígért kiváló párt- és politikai kapcsolatai révén pályázati támogatást, valamint kedvező hiteleket.

A táblabíróság folytatólagosan elkövetett befolyással való üzérkedés bűntettében mondta ki jogerősen bűnösnek, miközben egy másik ügy miatt éppen szabadságvesztését töltötte. 2013-ban így négy év börtönbüntetést kapott, és 325 ezer forint értékben vagyonelkobzást is elrendeltek vele szemben.

Az akkori beszámolók szerint Hazafi hamisan állította, hogy kapcsolatban van magas rangú MSZP-s politikusokkal. Ám ez nem tűnik igaznak. Hazafi valóban kapcsolatban áll az MSZP és a DK felsőbb köreivel, vezetőivel, és valóban a fővárosi kampánycsapat aktív tagja, akit más kerületekbe is kiküldenek. A legelső említést róla egy 2007-es újságcikkben találtuk. Akkor az “Alternatív Hajtású Járművek Versenyén” ő adta át az MSZP képviseletében a “Sikeres együttműködés reményében” díjat adta az Intermotornak.

Csepel.info

A témához kapcsolódó cikkek:

Újabb bűnöző segítheti a csepeli ellenzéket

Szövetségesét is meglophatta az ellenzéki pártaktivista

Az MSZP szerint semmi közük az aktivistájukhoz

Csepelen is lophatott, csalhatott az ellenzéki kampánycsapat tagja

11 hozzászólás “Baranyi Krisztina fideszbérenc – állítja az MSZP tanácsadója” bejegyzésre

 1. […] osztotta meg az internet népével az MSZP kampánycsapatának oszlopos tagja Hazafi Attila – olvasható a csepel.info-n. A többszörösen büntetett előéletű propagandaharcos legutóbb azzal került […]

 2. Qqriq szerint:

  Baranyai Kriszta látható a negyedik képen? Ki ez?

 3. Horváth János szerint:

  Etetés a patkányoknak.

 4. kiss istvan szerint:

  Mi az etetés, és milyen patkányoknak?

 5. peresztrojka szerint:

  csak nekem tűnt fel, hogy ennek az Erdősinek még diplomája sincs? gondolom akkor nyelvvizsgája sincs! Tényleg nem sikerült Csepelnek egy diplomást találni erre a posztra?
  Dögöljek meg, ha ezt a Maszopos Janicsicska nem direkt csinálja. Direkt készül a harmadik csúfos vereségére :))))

 6. Horváth János szerint:

  Miért csodálkozol? Ha lehet valaki honvédelmi miniszterhelyettes könyvtáros-tanító szakos
  főiskolai végzettséggel, nyelvvizsga nélkül, akkor miért is ne, lehetne polgármester valaki?
  A diploma csak lehetőség!

 7. Dagobert bácsi szerint:

  Peresztrojka, az utolsó mondatodhoz, HA MEGFIZETIK!

 8. Dagobert bácsi szerint:

  Takács Mónikát lecserélte, mert még nyert volna!

 9. Dagobert bácsi szerint:

  Mi történt mielőtt június 25-én lecserélték Takács Mónikát?

  Megvásárolta a Gellért Szállót az Indotek Group | Világgazdaság
  2019. jún. 21. – Hosszas tárgyalássorozatot követően született megállapodás a múlt héten a Gellért Szálló eladásáról a Danubius Hotels Group és az Indotek …

  A Gellért Szállót nem lehet csak úgy megvásárolni! Fontos személyek járnak oda!
  Meg kell nézni a befektető portfolióját, Csepelen is van bőven! Megállapodás született. Nem csak a Gellért megvásárlásáról! 😉

 10. Dagobert bácsi szerint:

  Hogy, hogy nem, Jellinek júniusban megvásárolta a Gellért Szállót. A rádióban akkor is mondták, több hónapig tart különböző engedélyek kiadása, hogy a vásárlás érvényessé váljon! Majd októberben kiderül, még sem veheti meg a Gellértet, ha nem megfelelő lesz a csepeli választás eredménye!

 11. Dagobert bácsi szerint:

  A Csepel Stadion birtokában Jellinek fütyül, Takács Krisztián meg a többi táncol!

  Hát bizony, itt még az is megtörténhet, hogy az Indotek leveteti a jelzálogot a Csepel Stadionról, s az Csepel birtokába kerül! A Stadion csak azért kellett annak idején Jellineknek, mert arra vett fel vagy 8 milliárd kölcsönt! Azóta Magyarország egyik leggazdagabb embere lett, rég megkereste az az összeget, amivel az induló tőkét jelentő hitelt visszafizetheti!

Itt lehet hozzászólni !