Elismerte a Jobbik, hogy megrágalmazták Németh Szilárdot

Csepel.info

Elismerte a Jobbik,  hogy a Békéscsabáról érkezett csepeli-soroksári képviselőjelöltjük egy ál-leleplezős videóval Németh Szilárdot rágalmazta. De bocsánatot nem kérnek: szerintük a rágalmazás viccelődés volt Bereczki Miklóstól. Az pedig, hogy az önkormányzat Facebook oldalán is megjelent a rágalmazás leleplezése, szerintük a jogállamiság vége.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy ál-leleplezős videón eljátszották, hogy jobbikos plakátokat ragaszt le Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, akit megzavarnak a “leleplezők”. Az sem zavarta őket, hogy a videón látható személyek picit sem hasonlítanak a Fidesz alelnökére: sokkal alacsonyabbak és vékonyabbak nála, ráadásul a hajuk is sokkal hosszabb, mint a fideszes képviselőnek.

Ezek után Bereczki és stábja Németh Szilárd csepeli irodájánál megvárták a Fidesz alelnökét, és ordenáré módon rátámadtak azzal, hogy ő maga lehetett a plakátrongáló.

Jobbik: jó viccnek tűnt

A rágalmazást a Jobbik pártoldala, az Alfahír ismerte el, de természetesen nem kértek bocsánatot.

Mivel Németh Szilárd valamiért sántítva járt, Bereczki pár mondatig azzal viccelődött, hogy biztos maga Németh volt az egyik rongáló, ugyanis az egyikük elesett futás közben.

– írja az oldal. Ehhez képest a jobbikos Facebook-bejegyzés, Németh Szilárd agresszív letámadása és a videó korántsem tűnik viccelődősnek.

Az ízületi gyulladás volt olyan mókás

Úgy tudjuk, hogy Németh Szilárdnak ízületi gyulladása volt. Ettől lett az Alfahír szerint olyan jó kedve a jobbikos politikusnak, hogy azon nyomban meg is rágalmazta. Ami szerintük csak viccelődés. Az viszont, hogy lelepleztük a leleplezőket, és a hírt átvette az önkormányzat Facebook-híroldala, már a jogállamiság vége:

Facebook-oldalukon ugyanis megosztottak egy álhírt, ami arról szól, hogy a Jobbik a saját plakátjait rongálja. A cikk „értelmi” szerzője a fideszes csepel.info nevű lap volt, ami szándékosan félreértelmezte Bereczki Miklós jobbikos parlamenti képviselőjelölt egy viccelődését, hogy aztán ezzel vádolhassa őt meg.

– írja a Jobbik pártlapja.

Csepel.info

5 hozzászólás “Elismerte a Jobbik, hogy megrágalmazták Németh Szilárdot” bejegyzésre

  1. Hermin szerint:

    Ezek szerint sárga házba való háborodottnak, zavart elméjűnek is tételezi az agyalágyult csepelieket, akik nem tudnak beszélni sem.
    Köszönjök. Megháláljuk.

  2. Doki szerint:

    Nem volt más választásuk, azért nem, mert elkúrták. Nem kicsit, nagyon…
    A Jobbik hazudik reggel, éjjel, meg este.

  3. Qqriq szerint:

    A Jobbik egy viccpárt?

  4. Qvick szerint:

    Bereczki a plakátján egy becsületes ember képét mutatja. Ezzel szemben egy alja-ficzkó !
    Ha már elkövette a rágalmazást, minimum, hogy bocsánatot kérjen és ne magyarázkodjon.

  5. Jobban szerint:

    “A stílus maga az ember”.„Le style est l’ homme même” – a stílus maga az ember. Georges-Louis Leclerc, Buffon grófja
    Vona Gábor szerint A Jobbik egyedül nyeri meg a választást. Olyasmiket ígér, ami megvalósíthatatlan, de a “kibicnek semmi sem drága” “mivel a kibic nem vállal kockázatot, felelőtlen tanácsokat osztogat, veszélyesen vakmerő manőverekre bujtogat, hogy saját élménye, eredménye átütőbb legyen. Követhetetlen és ellenőrizhetetlen még az identitásuk is.

Itt lehet hozzászólni !