Sajtó hírek szerint Bangóné visszaléphet Csepelen, az Együtt cserébe 7-8 helyet ad fel

Kedd éjjel egyeztetett az Együtt elnöke, Juhász Péter és Karácsony Gergely a visszaléptetésekről. Karácsony Gergely az Együttnek azt ajánlotta fel, visszalépnek Csepelen Szabó Szabolcs javára, cserébe elvárják, az esélyes körzetekben lépjenek vissza ők is – állítja a HVG.

Juhász Péter a hvg.hu-nak a tárgyalás után részleteket nem árult el, annyit mondott, a csepelinél komplexebb megállapodás körvonalazódik. Ő nagyon bizakodó, a végső döntést még az elnökségeknek kell meghozniuk. Délutánra ígért bejelentést.

A hvg.hu közben úgy értesült, az Együtt cserébe 7-8 körzetben lép vissza, például Pesterzsébeten Hiller István javára, Óbudán Szabó Tímea javára, de visszalépés várható Gyulán, Szigetváron és Nyíregyházán is.

Az LMP visszautasította Karácsony ajánlatát – számukra három körzetben ajánlottak visszalépést, de az LMP szerint elvárták volna, hogy cserébe több mint 20 körzetben lépjen vissza az LMP, amit elfogadhatatlannak tartottak.

Úgy tudjuk, az MSZP-P sem akar tovább tárgyalni az LMP-vel, de a Belvárosi körzetben fenntartják V. Naszályi Márta visszaléptetését az LMP-s Csárdi Antal javára. Hadházy Ákos LMP-s társelnök közben bejelentette, egyoldalúan visszalép Szekszárdon péntek délután, ha nem lesz megállapodás.

Forrás: HVG

5 hozzászólás “Sajtó hírek szerint Bangóné visszaléphet Csepelen, az Együtt cserébe 7-8 helyet ad fel” bejegyzésre

  1. Cirano szerint:

    Kell 10000 migráns? Szavazz Szabó Szabolcsra!

  2. Kaschauer szerint:

    Kufárkodnak a jelölésekkel.
    Ilyen a maffiabaloldal.
    A csatornában a helyük.

  3. Tsepeli szerint:

    Nesztek prolik, szavazzatok a buzira!

  4. Qqriq szerint:

    Bagóért adta el magát Bagóné, aztán jártatja a bagólesőjét!

  5. kötelező név szerint:

    Bagóné már a dicső múlt. Azóta az LMP csencsel a legolcsóbb koszos bagóért…Most épp eladta Csepelt a leánykereskedőknek.

Itt lehet hozzászólni !