Orbán Viktor: El akarják venni az országunkat

Origo

El akarják venni az országunkat. Nem egy tollvonással, mint száz éve Trianonban. Most azt akarják, hogy néhány évtized alatt önként adjuk át másoknak, más földrészről érkező idegeneknek, akik nem beszélik a nyelvünket, nem tisztelik a kultúránkat, törvényeinket és életformánkat – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök az Országház előtti díszünnepségen.

Orbán Viktor azt mondta: alig több mint három hét múlva ismét Magyarország sorsáról döntünk. És ezen a választáson nem négy év lesz a tét – hangsúlyozta.

Tétként a jövő van feltéve az asztalra, újabb esély, pótvizsga nincs, ha átszakad a gát, akkor beözönlik az áradat, és a kulturális megszállás visszafordíthatatlanná válik – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a migrációra utalva az Országház előtti díszünnepségen. A kormányfő kiemelte: 2010-ben, amikor talpra álltunk, fellázadtunk, és harcolni kezdtünk a magyarokért Brüsszelben és a többi birodalmi központban, még egyedül voltunk. De aztán megjöttek a lengyelek, a szlovákok és a csehek. Aztán az Egyesült Államok bevándorlásellenes elnököt választott, és a britek is saját útjukra léptek. Izrael máig kitart. Aztán Ausztriában a hazafiak átvették a hatalmat, és az olaszok is nemet mondtak a bevándorlásra – sorolta.

“Magyarország a magyaroké”

Orbán Viktor szerint csak az a kérdés, a magyarok tanultak-e a mások hibájából, megértették-e, hogy csak egyszer lehet elrontani. Ha egyszer elvétették, vége, újabb esély, pótvizsga nincs. Ha átszakad a gát, akkor beözönlik az áradat, és a kulturális megszállás visszafordíthatatlanná válik – jelentette ki.

Aki magyar, velünk tart,újra és újra győzni fogunk, mert Magyarország a magyaroké – hangsúlyozta Orbán Viktor. A kormányfő szerint gyáva népnek nincs hazája, s a magyarok összeszedték a bátorságukat, ha kellett, pedig sosem volt könnyű. Felidézte, hogy Andrássy Gyula miniszterelnököt halálra ítélte a bécsi császár, II. Rákóczi Ferenc fejedelem száműzetésben halt meg, Kossuth Lajost elűzték a labancok, Tisza István miniszterelnököt lelőtték a kommunisták.

Hazaküldjük Gyuri bácsit is

Sohasem ment könnyen, de a végén mégis mindig mi győztünk – hangsúlyozta. Végül csak hazaküldtük a szultánt a janicsárjaival, a Habsburg császárt a labancaival, a szovjeteket az elvtársaikkal, és most “hazaküldjük Gyuri bácsit is a hálózatával egyetemben. Arra kérünk, menj vissza Amerikába, és boldogítsd inkább az amerikaiakat” – jelentette ki Orbán Viktor.

Arra kell készülnünk, hogy a mi jelöltünkkel végül mindenütt egy Soros-jelölt áll majd szemben három hét múlva az országgyűlési választáson – jelentette ki Orbán. A miniszterelnök hangsúlyozta: mindenki tudja, hogy a bevándorlást ellenző magyarok vannak többen.Az ellenfeleknek csak úgy van esélyük, ha sikerül a “táborunkat megbontani”, ha sikerül megosztani az egységet.Az a céljuk, hogy bármiről legyen szó, csak arról a veszélyről ne, amely Magyarországot fenyegeti. Ellenfeleink is tudják, most évtizedekre eldőlhet Magyarország sorsa. Ezért semmitől sem riadnak vissza – mondta a kormányfő. A választás után majd elégtételt fogunk venni, politikait, jogit és erkölcsit – mondta Orbán Viktor.

“Nem adjuk föl soha”

Ez a mi hazánk, ez a mi életünk, nincs nekünk másik, ezért küzdeni fogunk érte a végsőkig, és nem adjuk föl soha – jelentette ki Orbán Viktor. A miniszterelnök beszédében kifejtette: Európa és Magyarország egy civilizációs küzdelem közepén áll. Egy népvándorlással néz szembe, amely az élet eddigi rendjét, az emberek életmódját sodorja veszélybe.

Nem a vérszegény ellenzéki pártocskákkal kell megküzdenünk, hanem egy birodalommá szervezett nemzetközi hálózattal – folytatta.Külföldi konszernek és belföldi oligarchák által kitartott média, hivatásos béraktivisták, bajkeverő tüntetésszervezők, a nemzetközi spekulánsok által fizetett NGO-k láncolata, amit Soros György neve foglal össze, és ő testesít meg – jelentette ki.

Sorosista jelöltek

Mi a keresztény kultúrából nőttünk ki, különbséget teszünk az ember és a tettei között. Sohasem gyűlöltünk és nem is fogunk gyűlölni senkit, továbbra is hiszünk a szeretet és az összefogás erejében – emelte ki a kormányfő. Orbán Viktor ugyanakkor hozzátette: harcolni fognak az ellen, amit Soros György birodalma Magyarországgal tesz és tenni akar. Ez a mi hazánk, ez a mi életünk, nincs nekünk másik, ezért küzdeni fogunk érte a végsőkig, és nem adjuk föl soha – hangsúlyozta.

A miniszterelnök kifejtette: minden választókerületben ők állnak majd szemben a mi jelöltjeinkkel.

Nekik az a feladatuk, hogy hatalomra kerülve végrehajtsák a nagy tervet.

A nagy tervet, hogy a bevándorlók útjában álló Magyarországot megtörjék, és először bevándorlók ezreit, aztán tíz- és tízezreit telepítsék be néhány év alatt Magyarországra. Európa már most invázió alatt áll. Ha hagyjuk, a következő egy-két évtizedben tíz- és tízmilliók indulnak meg Európába Afrikából és a Közel-Keletről. Brüsszel nem védi meg Európát. A bevándorlást nem megállítani, hanem támogatni és szervezni akarja – jelentette ki a miniszterelnök.

A jövőt kell megnyerni

Nem csupán egy választást akarunk megnyerni, hanem a jövőnket – mondta Orbán Viktor. A kormányfő azt kívánta, hogy Magyarország legyen szabad, független és magyar ország. Benne van minden, amire szükségünk lehet – hangsúlyozta. Orbán Viktor hozzátette: Magyarország volt is, van is, a kérdés most az, hogy lesz-e? Nem csupán egy választást akarunk megnyerni, hanem a jövőnket. Egyik oldalon mi, a nemzeti érzelmű milliók, a másik oldalon a világpolgár elit – jelentette ki. Nemzeti és demokratikus erők az egyik, nemzetek feletti és antidemokratikus erők a másik oldalon – tette hozzá a kormányfő.

El akarják venni az országunkat, nem egy tollvonással, mint száz éve Trianonban,most azt akarják, hogy néhány évtized alatt önként adjuk át másoknak, más földrészről érkező idegeneknek, akik nem beszélik a nyelvünket, nem tisztelik a kultúránkat, törvényeinket és életformánkat – jelentette ki Orbán Viktor. A miniszterelnök hozzátette: azt akarják, hogy mostantól egyre inkább ne mi és ne a mi leszármazottaink éljenek itt, hanem valaki mások. Egyszerre kell megvédeni eredményeinket és harcba szállni, hogy legyen értelme folytatni – mondta.

Orbán a fiataloknak: Harcoljatok velünk

Kifejtette: azok az országok, amelyek a határaiknál nem akasztják meg a bevándorlást, elvesznek, felemésztik őket. Mindezt külső erők és nemzetközi hatalmak akarják ránk kényszeríteni – itthoni csatlósaik segítségével -, és a küszöbön álló választást jó alkalomnak látják erre – hangsúlyozta. Orbán Viktor szerint ismét eljött a nap, amely minden magyar ember szívét fölemeli. Az a nap, amikor magyar nyelven írták be a világtörténelem nagykönyvébe a szót: szabadság.

Alig több mint három hét múlva ismét Magyarország sorsáról döntünk. És ezen a választáson nem négy év lesz a tét – hangsúlyozta.

Magyar fiatalok, most a hazának van szüksége rátok, gyertek, és harcoljatok velünk, hogy amikor majd nektek lesz szükségetek a hazára, még meglegyen

– jelentette ki Orbán Viktor. A kormányfő szerint lehet, hogy a fiatalok most úgy érezhetik, hogy övék az egész világ, hogy “ide nekem az oroszlánt is”. Igazuk van, a nagyra törés hiánya maga a középszerűség, és az élet semmire sem jó, ha nem kezd vele valamit az ember.

Hozzátette: de eljön a pillanat, és rá fognak ébredni, hogy kell egy hely, egy nyelv, egy otthon, ahol az ember az övéi között, biztonságban és szeretetben leélheti az életét. Egy hely, ahová visszatérhet, ahol megérezheti, hogy az élet nem hiábavaló, és a végén sem hullik a semmibe. Hozzáadódik és beépül az ezeréves nagyszerű alkotásba, amit egyszerűen csak hazának, magyar hazának nevezünk. “A hazának most szüksége van rátok, hogy amikor nektek lesz szükség a hazára, még meg legyen a hazátok” – mondta Orbán Viktor.

Beszéde végén a miniszterelnök együtt szavalta a több százezres tömeggel a Himnusz első versszakát, majd azt mondta, menjetek és harcoljatok, fel győzelemre, hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

Forrás: Origo

 

22 hozzászólás “Orbán Viktor: El akarják venni az országunkat” bejegyzésre

  1. propaganda szerint:

    Lófaszt akarják. Hazugsággal eteti Orbán a népet, uszítja az embereket.

  2. Strici2 szerint:

    Tevedsz, igazat mond.
    Ez az orszag az ove es a nep el akarja venni.

  3. Kaschauer szerint:

    propaganda gerincből gyűlöl.
    Minden igaz szót pocskondiáz, és minden aljasság mellé odaáll. Egy igazi műveletlen és erkölcs nélküli proli.
    Ezért nem is kell komolyan venni, de szó nélkül sem szabad hagyni a gyűlöletbeszédét.

    Orbán Viktor minden lényeges, és időszerű sorskérdésre kitért a beszédében.
    A mostani helyzetünk annyiban hasonló az 1848-49-es korral, amennyiben áttételesen ma is időszerű Petőfi gondolata, mert akkor is voltak a nemzetnek hős nemzetőrei, voltak Bécsbe rohangáló nemzetárulói, és voltak, akik a forradalmat és a szabadságharc kemény időszakát pecázással múlatták át.

    “Ki ha kell most halni nem mer,
    kinek drágább rongy élete,
    mint a Haza becsülete.”

  4. Strici2 szerint:

    akkor is volt cenzura ami ellen kuzdottek es ma is van a csepelinfon lehet meg sorolni a hasonlosagokat.

  5. propaganda szerint:

    Kaschauer, számold már meg, hogy Orbán Viktor március 15-i beszédében hányszor említette Petőfit és hányszor Sorost.

  6. Kaschauer szerint:

    Strici2
    Igazad van, akkor a nyomtatott médiában volt cenzúra, most meg a F@szbukon.

    Ha valakinek volt még kétsége afelől, hogy mekkora “kormányváltó hangulat” van Magyarországon, akkor most bizonyságát láthatta a másfél millás ünneplő tömegben.

    Csávókák, tahókák, lehet revideálni!
    Vagy óbégatni.

  7. Strici2 szerint:

    Nem tudja a jobb kez mit csinal a ball?
    Igazat ad kaschauer hogy a csepelinfon letezik a cenzura.
    1,5 millio? Nem 15 milliot akartal irni? A tomeg vege valahol ausztralia partjainal volt.

  8. Jobban szerint:

    Orbán Viktor miniszterelnök úr és Magyarország Kormánya mindenkiért, azokért is akik nem tudják vagy nem akarják a valóságos helyzetet tudomásul venni és belátni, hogy mi mindannyiunk valós érdeke, vállalja, vállalják az ország érdekeinek képviseletét, a nehezebb utat. Köszönjük! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

  9. Johnny szerint:

    Jobban!
    A tegnapi “ünnepi beszéde” (agitprop) akkor is gusztustalan volt.
    Itt a lakosság 99,99%-a nem akar bevándorlókat, de ezt a 1,5 millió “hívőn” kívül mindenki tudja. Azok, akik meg ezt támogatják, így jártak és rosszul fognak járni.
    De egy nemzeti ünnepet így teleokádni?
    Szerintem undorító húzás volt, nekem ennyi a véleményem.
    – franciázni (nem úgy 🙂 )
    – amerikázni
    – osztrákozni
    – stb…

  10. Betke szerint:

    Volt az 2 milla is😁

  11. Jobban szerint:

    Őszinte, egyenes és felelős volt, ahogy kell egy nemzetet vezető Miniszterelnöknek.
    A családban is az őszinteség, nyíltság, felelősség fontos ha veszély fenyeget. Nem mellébeszélni, mint ahogy egyesek tették (“Nyilvánvalóan végig hazudtuk az utolsó másfél, két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz.”) és a mai napig is teszik…
    Le a kalappal Orbán Viktor Miniszterelnök Úr előtt!
    A “finomkodók” meg majd megnézhetik magukat, ha pont rajtuk csattan az ostor, mert az életben bumerángként jöhetnek cselekedeteink következményei.

  12. Nagyapó szerint:

    A miniszterelnök kitűnő beszédet mondott több százezer embernek. A hangsúlyt a legnagyobb veszélyre, a migrációra tette. Arra a migrációra, amit a maffiabal szeretne, amennyiben hatalomra jutnának.
    Menyire más beszéd volt, mint a maffiabal vezetőnek beszédei a majd ezer fős “tömeg” előtt. Gyurcsány(i) és Kunhalmi Ágnes ( “Megint be volt rúgva?”) 5 percen belül cáfolták egymást – az összefonódás jegyében – a Jobbikkal nem, de igen, de mégsem, talán, stb.
    A Jobbiknak majdnem sikerült megtölteni a terecskét, azután elmondták se füle, se farka beszédeiket. (Ezek akarnak egy országot vezetni?) Na neee!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  13. Kaschauer szerint:

    Strici2!
    Fordulj a logopédusodhoz!

    “akkor a nyomtatott médiában volt cenzúra, most meg a F@szbukon.”
    Ezt terjeszt a futtatott kurváid között!

  14. Qqriq szerint:

    https://www.youtube.com/watch?v=T4toBcY-kJw

    „Illegális csatornákon is kapnak ezek, (mármint az ellenzékiek) pénzt, vastagabban a lengyeleknél, apparátusokat és ki tudja milyen technikát…”

  15. Strici2 szerint:

    1ennek mi koze van logopedushoz????
    2 a csepelinfo nem nyomtatott sajto es kemenyen cenzuraznak.
    3 terjesztem, ezert probal a beteg fiaval beszelni edesanyad.

  16. Nagyapó szerint:

    A maffiabal újabb bunkó prolival gyarapodott, bár névváltásról is lehet szó.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  17. robi szerint:

    Komcsi, bunkóproli, flaszterparaszt..stb…

    Aki nem a betanított szöveget fújja, érdemi vita vagy válasz helyett ilyen bélyegzést kap a bér firkászoktól. Akik állítólag nem egy esetben felelős, választott vezetők főállásban?

    Engem másként szocializáltak, finnyás pali vagyok. Tartozzon közéjük, aki hasonszőrű.
    Ámen.

  18. Jobban szerint:

    Érdemes komolyan venni, mert ne adja Isten…​
    “Soros – féle kvótapaktum, így emlegetik a két hete megszületett megállapodást, aminek mentén máris kiválogatták a migránspárti-politikát elfogadó ellenzéki képviselőjelölteket. A legutolsó pillanatokban bejelentett visszaléptetésekkel őket próbálnák mandátumhoz juttatni nem kevesebb, mint 66 egyéni körzetben! A végső cél a kötelező betelepítési kvóta megszavazása még a nyáron, ehhez kell a parlamenti többség.
    Soros György hálózatának tagjai, illetve egyes ellenzéki politikusok az elmúlt hetekben felmérték a választási erőviszonyokat, pontos számításokat végeztek, hány körzetben és hogyan lehetne minden pártból kiválogatni a legesélyesebb migránspárti jelölteket. A kiszivárgott részletek szerint legalább 66 egyéni körzetben terveznek olyan utolsó pillanatra időzített, villámcsapásszerű visszalépést, amely után csak egyetlen Soros-párti jelölt állna szemben a kormánypártok jelöltjével. Optimista becsléseik szerint a listán megszerezhető 40-43 szavazattal így matematikailag lehetne esélyük a migránspárti politikai fordulatra.”
    “Ahogy azt a belga miniszterelnök nemrégiben egy interjúban kifecsegte a kvótaügyben bármi áron meg kívánják törni a még ellenálló politikai erőket, mindenekelőtt Magyarországot. Még a bolgár elnökség idején, tehát az első félév végéig el akarják fogadni azt a már megfogalmazott új kvótaszabályt amely egy szoftverként működő számítási rendszer segítségével rendszeresen szétterítené a felgyülemlett migránstömeget. Ez Magyarország számára évi tízezer migránst jelentene, akik mindannyian kérvényezhetnék a családegyesítést, így a számuk pillanatok alatt a többszörösére nőhet.”

  19. Jobban szerint:

    “Hasonlóan véres dráma játszódott le Belgiumban, mint hétfőn flensburgban, amikor egy fiatal afgán férfi meggyilkolta barátnőjét: az áldozat ezúttal egy 27 éves, kétgyermekes anyuka, a tettes itt is egy afgán bevándorló, a nő élettársa.”

  20. pl szerint:

    Szarfröcsögő! Megvagyok, csak pihenek… A gyomrom fordul fel tőletek.
    Olyan beltenyészetté alakultatok, hogy mi már nem hiányzunk. Hánynak tőletek a csepeliek. Úgy tűnik, a továbbiakat már intézi gazdátok,OgV, hülye Kósa, mocskos Szita a polgink, a Beszélő Krumpli. Menjetek pedofilkodni a bölcsikbe, mert már az óvodások szintjét is alul múljátok… Zavar van az erőben?

  21. Jobban szerint:

    Gratulálok a tartalmilag és stilisztikailag “színvonalas” kommenthez. Rendkívüli demokratikus vénáról tanúskodik. Más oldalakon (echte balliberális média felületek) valószínűleg nem zavaró a homogén mondanivaló. Vajon ott is problémát okozhat a homogenitás?

Itt lehet hozzászólni !