Itt a videó: Allah Akbart kiáltva támadt Angela Merkelre az afgán migráns

Origo

Egy afgán migráns próbált Angela Merkelre támadni Berlinben, amikor Merkel a kinevezési okmányának átvételére indult.

Az eset még szerdán történt, miután Angela Merkelt a szövetségi parlamentben megválasztották kormányfőnek, és elindult az államfőhöz, hogy átvegye kinevezési okmányát.

A több hírtelevízió által megörökített jelenet a Bundestag épületének egyik bejáratánál játszódott le, amikor a negyedik alkalommal megválasztott kancellár kilépett a kapun.

A felvételeken látni, hogy néhány méterrel távolabb két civil ruhás rendőr lefog, és a földre teper egy fiatalembert, aki valamit kiabál a kormányfőnek. A felvételek alapján kiderült, hogy Allah Akbart kiabált.

A csütörtökön közölt részletek szerint a fiatal migráns 23 éves, és Afganisztánból származik. Előállították, azonosították, és rendőri intézkedéssel szembeni ellenszegülés miatt feljelentették, majd kórházba küldték.

Forrás: Origo

7 hozzászólás “Itt a videó: Allah Akbart kiáltva támadt Angela Merkelre az afgán migráns” bejegyzésre

  1. propaganda szerint:

    A fenti egy álhír, amit megcáfoltak:
    https://correctiv.org/echtjetzt/artikel/2018/03/15/nein-merkel-storer-ruft-nicht-allahu-akbar/

    Ez a cikk belinkel két videófelvételt is, és ezeket meghallgatva kiderül, hogy a migráns azt kiabálta többször: “Frau Merkel, hilf mir bitte, hilf mir bitte” (Merkel asszony, segítsen kérem, segítsen kérem”).
    Az első “Frau Merkel”-t lehet félrehallani “Allahu Akbar”-nak.

  2. pl szerint:

    Ne erőlködj, őket ez nem érdekli… Azt meg külön köszönjük, (nem) hogy Csepel megkapja a legfontosabb nemzetközi híreket is… bár így kevesebb hely marad a termelési eredmények, koszorúzások, átadások handabandázására, a Beszélő Krumplinak, vagy hogy ki volt az a mérhetetlen barom, aki a buszmegállókat nemzeti színűre festette? Mintha régebben törvény rendelkezett volna a nemzeti színek használatáról, ami nyilván (?) nem vonatkozik a Nemzethy Színekre…

  3. Tóth kati szerint:

    Kár,hogy nem érte el a muttit.Pedig az öreglány nagyon szereti a migriket.Minden német embert így védenek az örjöngő migriktől?

  4. Jobban szerint:

    Afgán migráns végezte ki a 17 éves lányt
    http://www.origo.hu/nagyvilag/20180315-afga-migrans-gyilkossag-nemetorszag.html

    Négy embert megkéseltek az osztrák fővárosban
    https://szegedma.hu/2018/03/negy-embert-megkeseltek-az-osztrak-fovarosban
    ….őrizetbe vettek egy kezén megsérült afgán férfit, akit a második támadás elkövetésével gyanúsítanak, de további részleteket nem közöltek. Csütörtök reggel jelentették be, hogy elfogták a támadás 23 éves elkövetőjét.

    Több száz kiskorú angol lányt erőszakoltak meg pakisztániak
    https://www.lokal.hu/2018-03-tobb-szaz-kiskoru-angol-lanyt-eroszakoltak-meg-pakisztaniak/

    stb. stb.

  5. Qqriq szerint:

    Nem hiszem, hogy ezeknek az afgánoknak maguktól jutott eszükbe gyilkolászni. Szerintem az ISIS, az Al Kaida és más terrorhálózatok alvó ügynökei lehetnek, akik egyenesen a terrorizmus bölcsőjéből, valamelyik titkos afgán terrorista kiképző bázisról eleve “kamikaze” céllal érkeztek a nyugati országokba magányos sejtekként, kiskorúnak kiadva magukat. És Soros ezt tudja jól, ezért ellene nemzetközi elfogatóparancsot kéne kiadni a terrorizmus finanszírozása miatt!

  6. Nagyapó szerint:

    A gerinctörött németek nehezen ébrednek. Ez a tüntetés Cottbusban volt, ahol még látszik az oszik maradék ereje. Az NDK megtapasztalta a szovjet elnyomást, ahogy tudtak ellenálltak. A nyugatiak hajlongva ismételgették, igen fasiszták vagyunk! Nehezen egyenesedik a gerinc.
    Nekünk szerencsére olyan vezetésünk van, amelyik nem enged a migráns nyomásnak, ezért akarja a Soros által fizetett ellenzék átvenni a hatalmat (Allahu akbar).

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !