“Gondolkozunk, hol legyen a mecset” – Szabó Szabolcs a migránsok betelepítéséről

Csepel.hu

migrants_at_eastern_railway_station_-_keleti%2c_2015-09-04_1

Úgy látszik jó heccnek tartja Soros György egyetemének mesterségesen feltupírozott botrányát, és az illegális bevándorlók betelepítésével, a határvédelem erőszakos megbontásával is csak poénkodott dr. Szabó Szabolcs, aki a Csepel.hu kérdéseire válaszolt.

A politikus és pártja elfogadja és támogatja a kötelező kvótát, amellyel a Nyugat-Európának sem kellő migránsokat deportálnák a szegényebb európai országokba, köztük Magyarországra. Az Együtt ezen felül még 15 ezer olyan illegális határátlépőt telepítene be hazánkba így Csepelre is, akik még a nevüket sem hajlandók megmondani. „Időközben Soros szólt, hogy 3,245 millió embert kell letelepítenünk csak a Nyuszi sétányon, már meg is rendeltük a sátrakat.” – gúnyolódott az illegális bevándorlást elutasító csepeli polgárokkal dr. Szabó. Az alábbiakban a teljes interjút olvashatják.

-Tudja-e, hogy a CEU és a Közép-Európai Egyetem nem azonos egymással?

-Nem, sajnos egy egyetemet sem ismerek. Az mi?

-Milyen egyéni érdekek fűzik a Soros-egyetemhez?

-Soros régi jó barátom, már gyermekkunkban is Együtt spekuláltunk a font bedőlése érdekében. Nemrég adott valami papírt, azt mondta diploma, és az nekem jó lesz. Sajnos nem néztem meg, hogy mi az, de akkor ez lehetett az egyeteme.

-Csepel és Soroksár egyéni országgyűlési képviselőjeként miért képviseli ilyen lelkesen a Soros-birodalom érdekeit? Van-e ebből haszna a választókerületének?

-Tegnap utalt Soros 3 milliárd dollárt. Holnap elutalok Németh Szilárdnak 3 dollárt, Borbélynak 2 dollárt, Ábel Attilának 1 dollárt. Így mindenki jól jár.

-Hogyan látja, kapott Ön felhatalmazást erre a választópolgároktól?

-Természetesen. A 2014-es választási kampányunk fő üzenete volt, hogy Sorosnak eladjuk a Szent Imre teret, és ott felállítjuk “A Font bedöntése” c. nonfiguratív köztéri alkotást. Az apósom már faragja is a szobrot, ő 1 milliárd dollárt fog érte kapni.

-Fenntartja-e még, hogy 15 ezer migráns azonnal betelepíthető lenne?

-Időközben Soros szólt, hogy 3,245 millió embert kell letelepítenünk csak a Nyuszi sétányon, már meg is rendeltük a sátrakat. Most még gondolkozunk, hogy hol legyen a mecset, illetve tárgyalásban vagyunk a fagyizóval, hogy véletlenül se legyen disznózsír a készítményekben. Mindenesetre Soros tegnap megvette az első 1 millió repülőjegyet.

-A hírek szerint Juhász Péter az Ön pártbéli főnöke a határkerítés erőszakos megbontására készül, mégpedig külföldi szélsőbalos elemek bevonásával. Támogatja-e, részt vesz-e ebben balhéban?

-Orbántól már elkértük a kordonbontó szerszámait, és vasárnap már megyünk is a határra. Jövő héten a bolgár határon bontjuk a kerítést, majd a hónap végén a mexikói határra utazunk. Közben szélsőbalos, szélsőjobbos, szélsőközepes kollégákkal együtt Soros szobrokat állítunk minden érintett településen, a csepeli szobor mintájára. Emellett savköpő menyét ezredet is rendeltünk, hogy a bontásban, szoborállításban minket esetleg akadályozni kívánó Németh Szilárdot távol tudjuk tartani, mert félünk a birkózóktól.

Üdvözlettel,

Szabó Szabolcs

Csepel.hu

 

30 hozzászólás ““Gondolkozunk, hol legyen a mecset” – Szabó Szabolcs a migránsok betelepítéséről” bejegyzésre

 1. Lovas szerint:

  Sok mindennel lehet viccelődni, de nem egy politikusnak. Remélem egy év múlva már nyugodtan megteheti.

 2. Állítsuk meg Brüsszelt! szerint:

  Soros fizet jobban vagy Simi?

 3. bagoly szerint:

  Ez gyárilag ilyen hülye és cinikus vagy csak kontrázik?

 4. Babika szerint:

  A minap hallottam, hogy a fideszeseknek nincs humorérzékük. Szerencsére Szabó Szabolcs nem fideszes a hozzászólókkal ellentétben. Gratulálok a riporthoz!

 5. Krysz szerint:

  Lehet elfelejtette melyik partban van, es azt hitte, hogy Ketfarkus. Bar egy kutya. 😀

 6. Balos szerint:

  Babika, emlékeztetnélek, hogy volt már olyan is, aki a holokauszttal viccelődött.

 7. csapajev szerint:

  Számomra meglepő,hogy a feltett kérdésekkel senki sem foglalkozik.
  Alaposabban el kellene olvasni….

 8. névkötelező szerint:

  Tényleg! Ki a rosseb volt a riporter, és miért nem vállalja a nevét? Érzi, hogy szégyellni való az idiótasága?

 9. Tóth kati szerint:

  Gyulán.

 10. kötelező szerint:

  a zsinagóga mellett. aztán csak szögesdrót kell körétek.

 11. okoska szerint:

  “névkötelező”!
  És te, kivagy? Név, cím, stb.

  “kötelező”
  Azt sem tudjuk, te ki vagy! Viszont az biztos, hogy vagy egy undorító, antiszemita, náci patkány, vagy egy legalább ennyire undorító, patkány provokátor. Esetleg mindkettő.

 12. v39endre szerint:

  SZABOLCSNAK EZ A CSÜRHE AZ IDEÁLJA !

 13. Hozzászóló szerint:

  Meglehetősen kellemetlennek érzem, hogy ez a Szabó Szabolcs bármilyen formában is Csepelhez köthető.

 14. Werthan szerint:

  Valaki kérdezze már meg, hogy Szabó Szabolcs mit tett a csepeliekért mióta a kerület országgyűlési képviselőjévé választották!!! Szégyen ez az ember, és érthetetlen, hogy miért választották meg, semmi sem köti ide…

 15. Letiltatni szerint:

  Elnézést, de az országgyűlési képviseleti jog, nem a helyi közügyek intézésére szolgál. Arra az önkormányzáshoz való állampolgári jog szerint kiépült önkormányzati rendszer való – többek között ezért is választották külön a “szuperhősöket”, hogy Országgyűlési és Önkormányzati képviselői mandátummal egyszerre ne rendelkezhessenek.

  A megjegyzésem, csak a jogintézménynek tisztázását célozza.

 16. Nagyapó szerint:

  Letiltatni! Talán először az eskü szövege: “Én …………………………………., a Magyar Köztársaság Országgyűlésének képviselője esküszöm, hogy képvisel ői tisztségem ellátása során hazámhoz, a Magyar Köztársasághoz és annak népéhez hű leszek; az Alkotmányt és a jogszabályokat megtartom, a tudomásomra jutott titkot megőrzöm; MUNKÁM SORÁN VÁLASZTÓIM AKARATÁHOZ ÉS MEGBÍZATÁSOMHOZ HÍVEN, LELKIISMERETESEN JÁROK EL, és minden igyekezetemmel azon leszek, hogy a Magyar Köztársaság fejlődését előmozdítsam, népének boldogulását elősegítsem. (A képviselő meggyőződése szerint:) Isten engem úgy segéljen!” A nagybetűs rész szerint Szabót arra választották meg, hogy ne tegyen semmit.
  De van más is: “Az egyéni választókerületből megválasztott képviselő kapcsolatot tart választókerületével, rendszeres fogadóórákat tart, beszámol választóinak végzett munkájáról, és arról, mennyiben teljesítette vagy képviselte a választási kampány során ígért ügyeket, programját.”
  Milyen érdekes. Nem is tudtam, hogy Szabó programja Pató Pál úr programjával azonos volt. Ezért szavaztak rá?
  Megérdemli a havi 747878 Ft tiszteletdíjat + lakást!

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 17. Letiltatni szerint:

  Ad.1. Nem hatályos esküszöveg. Külön jogszabályban meghatározottak szerint tesznek esküt.
  Ad.2. Az alkotmány jogtudománya a független képviselői mandátumról ír, továbbá sem az Alaptörvény, sem más jogszabály nem kívánja meg, hogy a választók által visszahívható legyen egy országgyűlési képviselő, a megválasztása után, “kvázi” függetlenedik a területi szavazatoktól. az ország szintű választói akaratot kell(ene) képviselnie, saját belátása, lelkiismerete szerint, a jogrendszernek alávetetten. Továbbá sajnálatos, hogy semmilyen hangzatos, választási program, kampányígéret nem kérhető számon. Egyetlen alkalom van – amennyiben rendkívüli helyzet nem keletkezik – az újabb országgyűlési választás esetében, amikor “leváltható” az adott személy.
  Ad. 3. A nevezett országgyűlési képviselői mandátummal rendelkező személy, a passzív választójogát bárhol gyakorolhatja, az aktív szavazok által történt elismerés során nyert szavazatok útján pedig kiteljesedhet a mandátum elérésével.
  Ad. 4. Továbbra is a képviselői jogállás intézményét kívántam boncolgatni, a cikkben kiemelt politikustól függetlenül.

 18. Letiltatni szerint:

  *helyi-járási-kerületi szavazatoktól egyéni képviselőként, – kompenzációs országos lista pedig magáért beszél.

 19. Nagyapó szerint:

  Letiltatni. Mosolygok tudományos írásán,de:
  Ad.1. Szabó képviselő nem esküdött föl, vagy az eskü alatt összefonta mutató és középső ujját, jelezve, hogy rá nem vonatkozik?
  Ad.2. Nem hívható vissza, tehát megválasztása a választók hülyesége volt?
  Ad. 3. Nem kell összekeverni a választót, akinek lehet aktív, vagy passzív választójoga a megválasztottal.
  Ad. 4. Nem igazán sikerült.

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 20. robi szerint:

  Nagyapó!

  Képtelen elviselni, hogy Szabót a 2014-ben a szavazók képviselőnek választották?
  Amit vele művelnek három éve, a maguk bizonyítványa.
  Tudjuk, a pénznek nincs szaga, főleg ha a mocskolódásért jól fizetnek.

 21. Agyapó szerint:

  Inkább dr. Szabó Szabolcs legyen a képviselő mint Dr. Németh Szilárd! 😉

 22. Nagyapó szerint:

  robi, Agyapó! Semmi gondom nem lenne Szabó képviselővel, ha elárulnák, hogy az önök által megválasztott képviselő 2014 óta mit tett Csepelért, Soroksárért?
  Várom a felsorolást!!

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 23. Letiltatni szerint:

  Ad.4. Az információs csatorna jelen esetben kétoldalú, sikertelenség esetén mind két oldalt meg kell vizsgálni.
  Ad.1. Az Alaptörvényi jogrendszer által megkívántak szerint a képviselői jogállás az alakuló ülést lezáró eskütétellel éled fel. Az viszont jogilag aggályos, hogy mi történik abban az esetben, ha a megválasztott, mandátumot szerzett személy eskü szöveget – a jogszabályi kereteket megsértve – eltérő vagy nem értelmezhető módon tesz. Erre példa lehet egy korábbi – fidesz-kdnp többség által támogatott pártrendszerben – Pierre Daher Országgyűlési képviselő , aki kettős állampolgárságára is tekintettel, a magyar nyelvet nem csak törte, hanem beszédével, meg is erőszakolta.
  Ad.2. Nem hívható vissza. Lehülyézni, több ezer embert ezen jogalapból? Vitatható mentalitás.
  Ad.3. Értelmezhetetlen az ön által leírt meglátás, ebben a formában.

 24. királyerdei szerint:

  Magyarország nincs olyan helyzetben,hogy arab,vagy afrikai menAkülteket fogadjon be
  és tartson el.Még a saját hajléktalanait/állástalanait sem képes ellátni.Nem beszélve a
  tudatos népírtásról,amely a “kórházakban” megy végbe.
  A “képviselő” uraknak ezzel kellene foglalkozniuk először és nem pedig idegenek befogadásával.A bankmaffiát ki állítja meg?

  Mai hír:
  http://24.hu/belfold/2017/05/10/megmergeztek-egy-not-egy-budapesti-korhazban-meghamisitottak-a-kezelolapot/

 25. Tóth kati szerint:

  Szabó egy kis liberális buzi.Semmi több.

 26. bagoly szerint:

  Ez a fazon még hülyének is hülye !!!

 27. Kisapó szerint:

  Nagyapó!

  Szerintem így helyes!

  Ceterum censeo… A FIDESZ-es , ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !