Újrafestett “zebra” – képviselői beszámoló

Bercsik Károly/Facebook, Csepel.info

zebra-uj-2016-10

A Szent István út és az Árnyas utca kereszteződésénél lévő útburkolati jellel kijelölt gyalogosátkelőhely festése teljesen lekopott az évek során. Bercsik Károly önkormányzati képviselő és közterület-fenntartási tanácsnok ezért kérte az újrafestést.

Bejegyzésünkben a képviselő helyszíni fotóit osztjuk meg.

zebra-uj2

A “zebra” az újrafestés előtt:

zebra-elotte-2016-09

 

csepel.info

4 hozzászólás “Újrafestett “zebra” – képviselői beszámoló” bejegyzésre

  1. fghfjhgkjhk szerint:

    Köszönik a BKK munkáját!
    Csak be kell ezeket a “hibákat” jelenteni.
    🙂

  2. kerdezo szerint:

    Önmarketing…

  3. jocosaurus szerint:

    Ma már ott tart a kerület, hogy ennek is örülni kell? Sajnos igen, manapság már _pontos_ utcanévtáblákat sem képesek kitenni.

    A hibát utcanévtáblákról tud-e valamit a csepel.info? Reggel utca-Zrínyi utca sarkán: a terület kb. 100 éve Csillagtelep, az új tábla szerint viszont Erdőalja.
    A völgy utcához közelebbi 10 emeletes ex-Cservenka lakóépületen a délebbi felén szintén Erdőalja tábla van. Pedig a Völgy utca a határa ugye a két városrésznek (mellesleg ez a terület is kb 100 éve Csillagtelep, mondhatni az “ős”-Csillagtelep).
    A Szent László út 159-es vá.-hoz közelebbi végén szintén “erdőaljáznak”, miközben az meg Erdősor. Ezeket sikerül-e javítani egyszer?

    Manapság miféle amatőrökre bízzák az utcanévtáblák készítését, akik nem képesek precíz munkát végezni? Vagy csak az számít, hogy “haver” legyen, a szakértelem már huszadrangú?

  4. fghfjhgkjhk szerint:

    “Manapság miféle amatőrökre bízzák az utcanévtáblák készítését, akik nem képesek precíz munkát végezni?”
    .
    Olyan, feltétételezhetően dilettánsokra, akik nem értenek a rájuk bízott feladatokhoz, de emellett erő-izom alapon, kapja be mindenki, mert én megtehetem, pökhendiségből tesznek az egészre.
    .
    Aki meg legyártja, az “hozott anagból” dolgozik, tehát ő megint tesz rá.
    Ebben az országban ez megy a módszerváltás óta.
    Ameddig ismeretlen multú, szakmai ismeretek homályába bújt embereken múlik egy utcanévtábla elkészíttetése, mindezt hibásan, addig több kérdésem nincs az illető(k) hozzáértésének tekintetében. A lényeg, hogy a Facebook-on el tudnak játszani havi félmilláért.

Itt lehet hozzászólni !