Csepelen csak a Fidesznek és a Jobbiknak fontos a választás tisztasága

Csepel.info

csak a Fidesznek és a Jobbiknak fontos a választás tisztasága

Nem delegáltak a baloldali pártok tagokat az október 2-i népszavazás csepeli választási bizottságaiba. Így csak a Fidesz és a Jobbik képviselői felügyelik majd a kényszer-betelepítésekről szóló népszavazás tisztaságát – értesült önkormányzati forrásból a Csepel.info.

2014 tavaszán Szabó Szabolcs, az Együtt politikusa, ősszel pedig Horváth Gyula, a Demokratikus Koalíció politikusa voltak a csepeli balliberális összefogás képviselő- majd polgármester-jelöltjei. Ebből logikusan következne, hogy a politikusok és pártjaik közösen delegálnak tagokat a választási bizottságokba. Ehhez képest lapunk úgy tudja, hogy a 70 csepeli szavazókörből nulla szavazókörbe delegált az MSZP, az Együtt, a PM, a DK és a Liberálisok  bizottsági tagokat.

Információink szerint Szabó Szabolcs, az Együtt politikusa és a DK-s Horváth Gyula polgármester-jelölt meg sem próbáltak tagokat toborozni, és ugyanez igaz a csepeli MSZP-re is. Még azt a keveset sem tették meg, hogy Facebook-oldalaikon jelentessenek meg erről felhívást.

Úgy tudjuk, hogy a Fidesz-KDNP 90 főt delegált a bizottságokba, a Jobbik pedig 20 főt: a bizottságok önkormányzati résztől delegált és választott tagjai mellett ők fogják a pártok részéről garantálni a választás tisztaságát. A baloldali pártok részvétele egyébként hasznos lett volna, hiszen minél nagyobb létszámú egy bizottság, annál gördülékenyebb a munkája. Úgy tűnik azonban, hogy a baloldali pártok megbíznak a jobboldali delegáltakban, elég nekik az ő felügyeletük is.

Semmittevésben egyébként nem ez az első csepeli baloldali “csúcsteljesítmény”. Egy DK-s politikusnak, Borka-Szász Tamásnak munkakerülésben már sikerült meghaladnia a kétharmadot. Ő 32 testületi ülésből mindössze tízen vett részt. Szenteczky János, az MSZP frakcióvezetője és Horváth Gyula DK-s képviselő az önkormányzati munka nagyobbik részéről hiányoztak, és a legtöbbet hiányzók listáján vannak még Takács Krisztián és Takács Mónika MSZP-s képviselők is. A csepeli lustasági verseny első helyezettjeiről itt, munkakerülésük indokairól pedig itt olvashatnak bővebben.

Csepel.info

38 hozzászólás “Csepelen csak a Fidesznek és a Jobbiknak fontos a választás tisztasága” bejegyzésre

  1. Grün Izidor szerint:

    Remélem senkinek, legvadabb álmaiban sem fordul meg, hogy a csupa gerincoszlopból, tisztakezű, egyenes gondolkodású fityesz politikusok elcsalnák a választásokat?!
    Ők az igazság felkent bajnokai?! 😛 😛

  2. Lovas szerint:

    Úgy tűnik jön a totális bojkott,és hamarosan magukat is letagadják a drága elvtársak 🙂

  3. Balos szerint:

    Kedves volt elvtársak, párttársak, barátok!

    Ez az elmúlt 26 év legmélyebb morális szintje, amit sikerült elérnetek. Ki csodálkozik még itt, hogy a Fidesz a két választás közötti félidőben is kétharmadot szerezne? Talán orbáni négyötödöt szeretnétek 2018-ban? Mert így sikerülni fog.

  4. Ábel Attila szerint:

    A Fidesz mindenhol ott lesz, a baloldal sehol. Csak a szájuk nagy, a munka büdös nekik.

  5. Betke szerint:

    De soká lesz okt. 2, addig ez lesz? Mi a helyzet az üzemanyag jövadó emeléssel? Mostanában a benzin több ,mint 6 forinttal lesz drágább!

  6. Tóth kati szerint:

    Szrrintem a tisztaság nem az ő műfajuk.Ezt a szót nem is ismerik a derék elvtársak.Remélem azért majd üvöltöznek kicsit mindenféle általuk kreált választási csalásról,ahogyan azt szokták.

  7. Tóth kati szerint:

    Labanc testvéreinknél nem lesz szavazás,mert nincs ragasztójuk,így aztán nem ragadnak a borítékuk.Adjunk nekik pár lityi ragasztót,ne múljon már ezen náluk a demokrácia,miután olyan szépen elcsalták a választást.Azért kiváncsi vagyok,ha ez nálunk fordulna elő hová száműznék Magyarországot ezen egetverő sátáni módszer miatt.De hát a labanc az más,kettős mérce ?

  8. Betke szerint:

    Tóth kati mit szól a benzin árának nem kismértékű emeléséhez, ez is teljesen rendben van? Szépen átsiklunk rajta a választás hevében?

  9. Tóth kati szerint:

    Kedves Betke.Nincs autóm,de esetleg szólt valamit akkor,amikor tartósan 400 ft fölött volt a benzin ára a szoci vezetés idején?úgy látom most tartósan alatta van a benzin ára.De beszélhetünk arról is,hogy most fogok kapni több,mint 50ezer! forint fizetésemelést eü dolgozóként és 2011 óta 367ezer! forint maradt nálam a gáz árának csökkentése után.És ezeket nagyon szépen köszönöm a kormányunknak és még sokminden mást is!

  10. Betke szerint:

    Gratulálok a fiz.emeléshez, ráfért az eü. dolgozókra, mint ahogy megérdemelne néhány kórház is ráncfelvarrást focipálya építések helyett. Béremelést érdemelnének az önkoris ügyintézők is a kormányablakoknál (bár a csepeliek nem)! Kétszer küldtek el zárás előtt 2 órával, hogy már nem lehet sorszámot húzni!(csak megjegyzem az ajtóra az van kiírva, hogy zárás előtt 15 perccel nincs sorszám kiadás) Most lehet azt mondani, hogy interneten is van időpont foglalás, aha kb 3 hét múlva mehettem volna! Mindegy a 12. kerületben 15 perc alatt végeztem! Különbség? Még vissza a benzin áremelésére, ne gondolja, hogy ez az emelés nem fog begyűrűzni a mindennapi életünkbe , ha van autó, ha nincs!

  11. Tóth kati szerint:

    Betke,ne gondolja,hogy a fizetésemelések nem fognak begyűrűzni a mindennapi életünkbe.Épp most hallottam,hogy pénteken két ft-tal csökken a benzinára.Azért nem baj,ugye?

  12. Betke szerint:

    Nem,nem ennek csak örölünk, ha már a nyugdíjakat még 1 %-al sem emelik jövőre! Szegény nyugdíjasok!

  13. robi szerint:

    Ábelnak igaza lehet.

    Ilyen ellenzékről álmodhat minden hatalmon lévő párt – nekik valóság lett.

  14. Nagyapó szerint:

    Betke! Peche van, mert éppen csökkenti a MOL a benzin árát. Mást kell kitalálni! De ha gondolja tankoljon bármelyik szomszédnál!! Hol olcsóbb?
    Mennyi nyugdíjemelés “jár” 0 infláció esetén?
    A kormányablakok rendszere ezért jó, mert nem kell egy helyhez ragaszkodni, bárhol bármelyik hivatalnál intézhet bármit akkor is, ha nem kér időpontot, ahogy tette.
    A vidéki kórházak 3/4-ét felújították. A vidékiek is magyarok!
    “Ép testben ép lélek”, remélem az ön teste ép, nem szorul edzésre!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  15. Betke szerint:

    Nagyapó, majd a jöv,adó emelése lesz a pech! Járt mostanában piacon, ahol a húsok ára lassan ott van, mint az áfa csökkentése előtt! Az üzemanyag áremelésével ott is lesz! Ne legyen igazam! Nézzen már körül, hogy az aktív dolgozók béremelése mennyi volt, ehhez képest a nyugdíjak?
    Kormányablak: 2 órával zárás előtt miért nem adnak sorszámot?(leírtam, hogy zárás előtt 15 perc volt kiírva)
    Kórház:sajnos tapasztalatból írtam, amit írtam!
    Köszönöm jól vagyok, nekem ép a testem és főleg a lelkem is, amit nem mindenki mondhat el magáról!

    Szép napot! (kommunistázás helyett)

  16. robi szerint:

    Nagyapó! Ami a pártbrosúrákból kimaradt!

    Hol olcsóbb a benzin?
    A múlt héten Szlovéniában, autópályán a 95-ösbenzin literje 1,20 euro volt, ezzel szemben:
    http://index.hu/gazdasag/2013/01/16/szloveniaban_455_ezer_forint_az_atlagber/

    Ennyit a korrektségről. Nem mindenki vevő a demagógiára.

  17. Katalin szerint:

    “Tóth kati” nem “Nagyapó” felesége, vagy testvére??? 😛 Ennyi agymosott embert egy helyen!!!
    Ábel Attila meg ilyen fiatalon már agyon dolgozza magát, akkor baj lesz belőle, bele fog rokkanni 🙂

  18. Katalin szerint:

    Kommunizmus fogalma: “Osztályok nélküli társadalmi, gazdasági rendszer, amelyben mindenki képességei szerint dolgozik és a termelt javakból szükségletei szerint részesedik.” Ilyen sosem volt és sosem lesz sem Magyarországon, sem sehol a világban! Tényleg jó lenne már abbahagyni ezt a kommunistázást!

  19. jocosaurus szerint:

    A világon semmi tétje nincs ennek a választásnak. Az látszik, hogy Orbánéknak rednkívül fontos, még arról is hazudott a csúcs után, mi az EU menekültpolitikája. Röhej, ami ebben az országban megy. A sok birka meg bedől.

  20. Nagyapó szerint:

    robi! A benzin ára a szomszédos országokban: Ausztria 1,092 €, Csehország 1,06 €, Horváto. 1,17 €, Szlovákia 1,189 €, Szlovénia 1,175 €. Lehet számolni!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

    Katalin

  21. Nagyapó szerint:

    Robi! Szóval az 1,2 € hány forint? Az olcsóbb, mint nálunk? Az átlagbérekkel való hasonlítás olcsó demagógia, mert ütősebb, ha Svájccal, vagy Szingapúrral hasonlít össze!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  22. Nagyapó szerint:

    Katalin! Van egyszerűbb meghatározás. Kommunizmus az az eszme, amelyik 100 millió ember haláláért felelős!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  23. robi szerint:

    Szánalmas Nagyapó!

    Értelmezési problémái vannak?
    Én a szlovén béreket hasonlítottam össze a szlovén benzinárakkal.
    Pont.

  24. jocosaurus szerint:

    Nagyapó: És a fasizmus? Vagy a kereszténység hány millió ember halálért felelős? De mondok Önnek új definíciót: a kommunizmus az az eszme, ami a fideszt megihlette. Államosítások, pártállami módszerek az irányításban, központosítás, államkapitalizmus ismerős, nemdebár?

  25. Cs.pepe szerint:

    http://444.hu/2016/09/23/ket-ugyved-egy-444-cikk-nyoman-remhirterjesztes-miatt-feljelentett-ket-lelkesen-kvotakampanyolo-fideszes-alpolgarmestert
    :))))) legalább egy kis elégtétel, hogy már megint lejáratták Csepelt és rajtunk röhögött a fél ország 🙁

  26. kispajtás szerint:

    Cs.pepe:

    Megdöbbentő!
    A hatalomért bármilyen hazugságra képesek, hülyének nézik az embereket?
    És mi ezeknek szavaztunk bizalmat/hatalmat? Te jó ég…

  27. Cs.pepe szerint:

    Kispajtás, arról nem is beszélve, hogy egy ekkora ordas hazugság miatt közpénzt, a csepeliek közpénzét akarják elvenni fideszes kampánycélra :(….. nem hiába nem volt itt ez hír…. hallgassuk el, aztán majd komcsizunk, az mindig beválik az agyhalottaknál 🙁 Magyarország 2016 :((((((. Ezért harcoltam, tüntettem a 80-as években, hogy a komcsik új köntösben (narancsos) visszajöjjenek :(?

  28. kispajtás szerint:

    Cs.pepe:

    Politikai szélhámosság, ámokfutás és szemfényvesztés mindaz, ami zajlik.
    Erre mondják pestiesen, hogy ezt jól beszoptuk!
    Csak az a baj, hogy nincs pillanatnyilag és két év múlva sem lesz egy párt sem, amelyik alkalmas lenne arra, hogy a Fideszt leváltsa.
    Ezzel ők is tisztában vannak és ettől olyan nagy az orcájuk, a jelszavuk: “Mindent a zsebbe!!!”

  29. Jobban szerint:

    Történelmi tapasztalat, ha a Kárpát-medencében megváltoznak a demográfiai viszonyok, az csak a magyarok rovására történhet – közölte Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének hódmezővásárhelyi csoportja által Maróth Miklós Széchenyi-díjas akadémikussal szervezett beszélgetésen.

    A politikus a népszavazási kampányban eddig tartott fórumainak tapasztalatait összegezve elmondta, az emberek érzik a veszélyét annak, miként lehet a két kultúrát összeilleszteni.

    Közölte, érthetetlennek tartja, hogy Nyugat-Európa “föladta védekezési mechanizmusát”. Szerinte a migrációs krízis jelenleg azért jutott viszonylagos nyugvópontra, mert Magyarország és még néhány másik állam lezárta határait és kerítést épített.

    Miközben Görögországot semmilyen szankció nem érte amiatt, hogy nem tartotta be a schengeni megállapodást, az unió határát kerítésépítéssel és napi 8 ezer katonával és rendőrrel védő Magyarország folyamatos fenyegetésnek és zsarolásnak van kitéve – mondta Lázár.
    http://hvg.hu/itthon/20160923_Lazar_csak_a_magyarokat_sujthatja_a_demografiai_viszonyok_megvaltozasa#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvg

  30. Doki szerint:

    A csepeli baloldal azért nem delegált embereket, mert már senkit nem tudnak mozgósítani és a korábbi aktivisták is elfordultak tőlük. Teljes a káosz országosan is: Míg az 1% alatti Liberálisok az igen mellett, addig a szétesőben lévő DK a távolmaradás mellett kampányolnak. Másfél év múlva még nagyobb bukta lesz, mint 2014-ben és akkor az egész balliberális oldal megy a süllyesztőbe az MSZP-vel, a Momával, a DK-val, az Együttel, a Liberálisokkal és a PM-el együtt.
    Erőlködnek, miközben azt sem veszik észre, hogy a korábbi támogatóik jelentős része is (akik képesek józanul gondolkozni és tisztán látni) elfordult tőlük.

  31. Grün Izidor szerint:

    Doki!
    Az általad leírtak ellenére eléggé be van szarva a fityesz a Brüsszel által magasról letojt kvóta-népszavazás kimenetelét illetően!
    De akkor mitől tremolóznak?! 😛 😀

  32. Jobban szerint:

    “Egy nép történetében az átlagember a meghatározó elem. A nemzet egészségének mint egy testnek állapota az ő milyenségétől függ elsősorban. A történelem a középszerűség kérlelhetetlen birodalma. A legnagyobb lángész ereje is szertefoszlik a középszerűség korlátlan hatalmával szemben. Úgy tetszik, bolygónk arra van teremtve, hogy az átlagember uralkodjék rajta mindörökké. Ezért az a leglényegesebb, hogy ennek szintje minél magasabb legyen. Ami a népeket naggyá teszi, az nem nagyjaik sokasága elsősorban, hanem számtalan középszerű emberük magas átlagos színvonala.” José Ortega y Gasset

    “a menekültipar 2016-ra Németországban 42 milliárd eurós gigaüzletté vált. A bevándorlóimport fenntartása és növelése sokak érdeke, miközben hatalmas károkat okoz az európai adófizetőknek, akik egyre kevésbé érzik otthon magukat a saját országukban.
    A nagyvállalatokról, amelyek milliárdos hasznot zsebelnek be a menekültek ellátására szolgáló állami megrendelésekből.

    – Az idősotthonokból kitett német nyugdíjasokról, akiket utcára tettek, mert szükség volt a szobáikra a menekültek elhelyezéséhez.

    – A gyógyszeripari óriáscégekről, amelyek számára hatalmas új piacot jelent az elhanyagolt egészségi állapotú és Európában ismeretlen, egzotikus betegségektől szenvedő bevándorlók sokasága. A számlát természetesen az adófizetők állják.

    – Az utcán, közparkokban és fürdőkben szexuális zaklatást vagy erőszakot elszenvedő gyerekekről, fiatalokról és felnőttekről.

    – A politikusokról, akik jól jövedelmező mellékállásokat töltenek be a menekültipart kiszolgáló szervezetek igazgatótanácsaiban.

    – A kiskereskedőkről, akik már nem is jelentik a menekültek által elkövetett sorozatos bolti lopásokat, mert tudják, hogy a rendőrség egyetlen elkövetőt sem vesz őrizetbe.

    – A több mint 100 tagú brémai menekült nagycsaládról, akik évente 5,1 millió euró szociális segélyben részesülnek.

    – Az újságírókról, akik a menekültipar érdekeinek megfelelően hangolják riportjaikkal a közvéleményt…

    A Frankfurter Allgemeine Zeitung egykori haditudósítójának és szerkesztőjének könyve hatalmas megbecsülést és hírnevet váltott ki a magyar jobboldalon és gyűlölettel teli zavart hallgatást a balliberális térfélen, hiszen nehéz konteógyártással vádolni egy vezető német lap egyik korábbi kulcsemberét. A szerző előszavában leírja tapasztalatait arról, hogy milyen megpróbáltatások érték és érik tavalyi leleplező kötete miatt. Egyik lábával a börtönben van, másik lábával az anyagi összeroppanás szélén egyensúlyoz, aki olyan könyvet ír, mint ő. Minden sorát nagyítóval vizsgálják az ügyvédek, melyik állításáért lehet perelni. Eddig százötvenezer euró kifizetésére kötelezték. Hozzátehetjük: tudjuk jól, milyen veszélyes a hatalmasokkal szemben tényfeltárást végezni, akik minden tettüket titkolják. Azok meglétét tehát nem könnyű a bíróság előtt is megálló bizonyítékokkal igazolni.
    Vajon a hazai balliberális sajtót hányszor perelhetné a kormány… amikor esetenként még névtelen forrásokra sem hivatkozva hazudik…”
    http://www.magyarmenedek.com/products/11234/A_menekultipar_-_Udo_Ulfkotte.htm

  33. kiráyerdei szerint:

    “Német Ferencet, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara országos elnökét a Szegedi Törvényszék épülete előtt inzultálták a Cipruson élő szír férfi mellett demonstráló külföldi “jogvédő” aktivisták, akik “Üdvözöljük a menekülteket”, “Elég az erőszakból”, “Szabadságot a röszkei tizenegynek” feliratú táblákkal tüntettek.

    A Szeged.Ma azt írja: Német Ferencre rárontottak a külföldi aktivisták, akik lökdösték, valamint leköpködték őt, mert “Refugees not welcome” (“Nem kérünk a bevándorlókból”) feliratú papírlappal állt néhány méterre tőlük. A vagyonvédelmi szakembert a rendőrök mentették ki a feldühödött aktivisták közül, így nem esett komolyabb bántódása, de a lap információja szerint megtette a szükséges jogi lépéseket és feljelentette támadóit.

    PS/Szeged.Ma, Fotó: Szeged.Ma”

  34. Grün Izidor szerint:

    Csak úgy morfondírozok!

    “Pelczné Gáll Ildikó, európai parlamenti képviselő, a Fidesz alelnöke úgy nyilatkozott lapunknak, hogy egy érvényes és eredményes népszavazás eleve kötelező érvényű az Országgyűlésre”

    Ha magát a Tákolmányt létre lehetett hozni mindenféle népszavazás nélkül és hatszor átfaragtatni szintén anélkül, akkor mi lehet a zakadálya egy újbóli átfaragásnak?!
    😛 😀
    http://nol.hu/belfold/nana-hogy-az-alkotmanyt-is-megpiszkalna-a-kormany-a-nepszavazas-utan-1633209

  35. Jobban szerint:

    “BRÜSSZELBŐL PÉNZELIK A DK NÉPSZAVAZÁS ELLENI POLITIKÁJÁT
    …Brüsszelben ”rettegnek„ attól, hogy Magyarországon a népszavazás sikeres lesz, akkor az ugyanis más országokat is arra sarkallhat, hogy akár népszavazáson megváltoztassák a bevándorlással kapcsolatos hivatalos álláspontjukat.”
    http://magyaridok.hu/belfold/fidesz-brusszelbol-penzelik-dk-nepszavazas-elleni-politikajat-1032214/

  36. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    Mi ez a délibáb kergetés?!
    Igen mókás lenne, ha egy tagország népszavazással szétzavarhatná vagy akaratát egyoldalúan rákényszeríthetné az unióra!
    A britekhez hasonlóan kilépést kezdeményezhetünk, de abba mi belerokkannánk! 😛 😀

  37. Jobban szerint:

    Grün, nem kényszerről van szó, hanem felismerésről…
    Nem csak a kilépés a megoldás, hanem a diktátumok mellőzése is, azaz a szuverén országok dönthetnek másként is mint ahogy a “vezetőség” diktál.

  38. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    .
    “Orbán Viktor miniszterelnök szerint a migránsok kötelező (kényszer) befogadását előíró kvóták ügyében egész Magyarországot becsapták egy bonyolult európai jogalkotási rendszerben.”
    .
    Értsük a felismerés alatt Vezírünk jajgatását és a felelősség elhárításának kisérletét?!
    Egy jogász ilyent nem nyilatkozhat! 😛 😀
    .
    http://propeller.hu/itthon/3243120-orban-raszedtek-kicseleztek-becsaptak-miniszterelnoktarsaim

Itt lehet hozzászólni !