Futsal: történelmi csepeli siker a nyitányon

Csepel Futsal Sajtó, Csepel.info, Mr.Gabee

2

Csepel felnőtt futsalcsapata lejátszotta első, országos bajnoki rendszerben lebonyolított hivatalos mérkőzését. A Pizza King Futsal Csep-Gól FC az NB II nyitó fordulójában magabiztos, 8:1 arányú győzelmet aratott a Tihanyi FC ellen. A szép számmal kilátogató közönségv főleg az első félidőben szórakozhatott jól, mert csapatunk már akkor tetemes, 6:1 arányú előnyre tett szert. A második félidőben is akadtak figyelemere méltó momentumok, így a hazai siker nem forgott veszélyben.

Az alábbiakban a Pizza King Csepel Futsal sajtóközleményét olvashatják:

Csepel Futsal: megvan a történelmi első siker

„Hajrá Csepel, hajrá Csepel, itt győzni kell, ma győzni kell”! –zengett-zúgott a csepeli szurkolók buzdítása a Soroksári Sportcsarnokban hétfőn este. Az NB II rajtján első ízben szereplő Pizza King Futsal Csep-Gól FC játékosai meg is fogadták a buzdító szavakat és 8:1arányban legyőzték a Tihany FC gárdáját. A XXI. kerületi sport történetében új fejezetet nyitó klub már a ráhangolásnál a profi egyesületek világát idézte, ugyanis elhívták a csepeli ProfiTeam Életmód Egyesület ifjú üdvöskéit, akik a fitness, a tánc, az akrobatika, a ritmikus gimnasztika valamint a torna ötvözetéből összeállított színvonalas kis műsorral örvendeztették meg a nézőközönséget. Futsalosaink ennek is köszönhetően azonnal ráhangolódtak a meccsre, és a Varga Csaba, Mida Sándor, Bata Zoltán, Viza Krisztián, Pirik Tamás összeállítású kezdőcsapat már az első másodpercekben megszerezte a vezetést a rutinos futsalosnak számító Pirik révén. A 4. percben ugyan egyenlített a sportágat még csak kóstolgató, szimpatikus ellenfél benyomását keltő Tihany, de aztán elkapták a fonalat a csepeli fiúk és sorrendben Pirik, Urbán Gábor, Nagy Tibor /kétszer/ majd ismét Urbán köszönt be a vendégek kapujába, kialakítva a félidőre a 6:1-es állást. Az eredményes csatárjáték mellett nem lehet szó nélkül hagyni Varga Csaba védéseit, aki több ziccert is bravúrral hárított. Szabó Zoltán vezetőedző természetesen folyamatosan űzte-hajtotta fiait és pályára küldte még Tőkés Norbertet, Gáspár Rolandot, Munkácsi Tibort, Vági Rolandot valamint Orbán Leventét is. A második félidőre látszólag elfogyott a puskapor, a lelkes közönség azonban továbbra is fenntartotta a kiváló atmoszférát, így Urbán Gábor és Nagy Tibor újabb találatai már a lehető legjobb hangulatban találták a csepeli szurkolókat. A lefújáskor együtt ünnepelt a története első NB-s meccsét játszó és azt sikerrel vevő Pizza King Csep-Gól FC labdarúgó csapat és közönsége, és a látottak alapján minden remény megvan rá, hogy a jó rajtot egy hasonlóan jó folytatás kövesse.

Szabó Zoltán vezetőedző: – Fontos találkozón vagyunk túl, ahol a lélektani gát is hamar átszakadt Pirik Tomi gyors góljával. Szerencsére utána is tudtuk játszani játékunkat és sikerült megörvendeztetni a nagy örömünkre szép számmal kilátogató szurkolóinkat, akiknek ezúton is köszönet, hogy a hétfő esti pihenés helyett minket választottak. A második félidőben már kicsit akadozott a játékunk, de a győzelem így sem forgott veszélyben. Megyünk, csináljuk tovább, sok munka vár még ránk.

A Pizza King Futsal Csep-Gól FC következő bajnoki mérkőzése a Lőrinci Sportcsarnokban lesz szeptember 23-án, pénteken 21 órakor a helyi Városgazda Utánpótlás Akadémia ellen, ahová minden szurkolót szeretettel várunk.

Hajrá Csepel, Hajrá csepeli futsal !

Csepel Futsal Sajtó

Egy hozzászólás “Futsal: történelmi csepeli siker a nyitányon” bejegyzésre

  1. […] meghív minden érdeklődőt és szurkolót következő Futsal bajnoki mérkőzésükre. A hétfői fantasztikus meccs után, ahol szurkolók és játékosok egymásra talál, egy csodálatos […]

Itt lehet hozzászólni !