Három eritreai megerőszakolt egy magyar nőt

Szabó Szabolcs szerint csak a magyarok erőszakosak

Origo

Eritrean-and-Other-African-Migrants-Crossing-Mediteranean-sea

Még több mint egymillió afrikai migráns szeretne Európába jönni

Három eritreai férfi a hét végén megerőszakolt egy magyar nőt a türingiai Mühlhausenben – közölte a Thüringer Allgemeine című német lap.

Úgy tűnik az erőszakoskodók nem tudtak Szabó Szabolcs csepeli-soroksári képviselő és az Együtt álláspontjáról, hogy csak a magyar férfiak követnek el szexuális erőszakot, a migránsok nem.

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium sajtófőnöke az ügyben közölte: nem kért konzuli segítséget a megerőszakolt magyar nő.

A három férfi vizsgálati fogságban van, ellenük a helyi hatóságok letartóztatási parancsot adtak ki.

Harko Krieg főügyész szerint a bűncselekmény szombatra virradóra történt a Mühlhausen pályaudvarának közelében lévő viaduktnál.

Thomas Soszynski, a helyi rendőrség szóvivője a Thüringer Allgemeine megkeresésére annyit mondott: a hatóságok felkutatták az elkövetőket és még vasárnap őrizetbe vették őket.
Az ügyészség szerint a három férfit hétfőn előállították. Jelenleg a türingiai Tonna település börtönében vizsgálati fogságban vannak.

Harko Krieg főügyész szerintmindhárom férfi Kelet-Afrikából, Eritreából érkezett Németországba.Mindhárman megerőszakolták a magyar nőt. A főügyész közölte, hogy a rendőrségi vizsgálat befejezése után vádat emelnek ellenük.

A Thüringer Allgemeine szerint egyelőre nem ismert, hogy a Magyarországról származó nő miért tartózkodott Mühlhausenben. A lap szerint erről sem a rendőrség, sem az ügyészség nem adott tájékoztatást.

Nem kért konzuli segítséget a magyar nő

Nem kért konzuli segítséget az a magyar nő, akit a gyanú szerint három eritreai férfi a hét végén megerőszakolt a türingiai Mühlhausenben – mondta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) sajtófőnöke.

Menczer Tamás elmondta: a német rendőrség nem értesítette a berlini magyar nagykövetséget a történtekről, de ez nem is kötelessége, csak ha az áldozat ezt kéri.

Amint Szijjártó Péter tárcavezető tudomást szerzett az esetről, azonnal utasította a berlini nagykövetet, hogy vegyék fel a kapcsolatot a helyi rendőrséggel, és jelenleg várják az információkat – közölte a sajtófőnök. Hozzátette:a nagykövetség mindent megtesz azért, hogy kapcsolatba léphessen az áldozattal, és minden segítséget megadjon neki.

Szabó szerint a magyarok erőszakosak

Szabó Szabolcs csepeli-soroksári képviselő szerint nem az illegális bevándorlás veszélyes, hanem mi, magyarok, mivel a magyar férfiak a szexuális erőszaktevők. A politikus és pártja 15 ezer illegális muszlim bevándorlót szeretne Magyarországon letelepíteni – a kötelező betelepítéseken kívül persze, amit szintén támogat.

Szabo_magyarok

Szabó Szabolcs Facebook-bejegyzése: nem mindenki hitte el a politikus állítását, mások inkább a “libsik” pusztulását látnák

A politikus korábban is kiállt amellett, hogy az illegális bevándorlás veszélytelen. Sőt. Új internetes plakátja szerint valójában mi magyarok vagyunk veszélyesek, mivel amíg 500 ezer illegális bevándorló ment át Magyarországon, addig a magyar férfiak 80 ezer nőt erőszakoltak meg.

Forrás: Origo, Csepel.info

 

7 hozzászólás “Három eritreai megerőszakolt egy magyar nőt” bejegyzésre

  1. Letiltatni szerint:

    Lesz kiadatási kérelem? Vagy elnézzük a német libsi ejnye bejnyét.

  2. Rázsó szerint:

    Azért ez jó, azt vizsgálják, hogy a nő mit keresett ott.

  3. Jobban szerint:

    Valóban miért vizsgálják, hogy a nő mit keresett ott…lázas semmittevés…

  4. bubu szerint:

    Remélhetőleg legközelebb Szabónál fognak vendégeskedni a kedves idegenek!

  5. Jobban szerint:

    Olaszország halálát okozza a migráció

    Lombardia elnöke halálos infarktushoz hasonlította a menekültáradatot.
    http://www.origo.hu/nagyvilag/20160901-olaszorszag-menekultek-lombardia-eszaki-liga.html

  6. Jobban szerint:

    Mi mindennek kell még megtörténnie, hogy belássák, hogy vakvágány, zsákutca ez az irány amit eszelősen erőltetnek!

Itt lehet hozzászólni !