Megjelent a Csepeli Hírmondó szeptemberi második száma

Csepel.hu

Megjelent a Csepeli Hírmondó szeptemberi második számaA tartalomból: 

  • Borbély Lénárd, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje 35 pontban foglalta össze azokat a legfontosabb tennivalókat, amelyeket választási programként Csepel jövőképéről megfogalmazott. A szeptember 16-ai lakossági fórum összefoglalója.
  • Hamarosan polgármestert, önkormányzati képviselőket választunk. Az eltelt négy évben elvégzett munkáról, a 2010 óta valóra váltott ígéretekről, Csepel fejlődéséről, közösségi tereiről, munkahelyteremtésről, a további tervekről beszélgettünk Németh Szilárd polgármesterrel.

  • Önkormányzati választás 2014 – Lapunkban közöljük a polgármesterjelöltek és – választókörzetenként – a képviselő-jelöltek névsorát. Ezt a sorrendet fogják látni a szavazólapokon is.
  • Új természettudományos labort adtak át a Jedlik Ányos Gimnáziumban. Mi is ellátogattunk a csepeli Csodák Palotájába.
  • Csepel legszebb konyhakertjében jártunk:  a kiskert öt családot lát el friss gyümölccsel,zöldséggel. Vajon mi a titok?

Civil élet, kerületi programok, rejtvények. Keresse lapunkat hetente a postaládájában.

Forrás: Csepel.hu

3 hozzászólás “Megjelent a Csepeli Hírmondó szeptemberi második száma” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    “A vizes kihívás mintájára “véres kihívást” intéztek Európa népéhez a YouTube-on azért, hogy ne legyenek közömbösek aziránt, ami Ukrajnában zajlik. A videón jeges víz helyett vérszínű sűrű folyadékkal öntik le magukat portugál, francia, ukrán, román és más nemzetiségű emberek egy vödörrel.”
    .
    Magyar szabadalom! Révész Máriusz már levédette! 😀
    .
    http://www.flagmagazin.hu/…/text/revesz_fill_616x3061.jpg

  2. ebihal szerint:

    Újabb nép butítás!

Itt lehet hozzászólni !