Balliberális jelöltek: családtagok, névrokonok, Szenteczky

Csepel.info

Balliberális jelöltek

Hétfőn délelőtt bemutatkoztak a csepeli balliberális pártszövetség jelöltjei – értesült a Csepel.info. Szenteczky János lesz a kampány motorja, Horváth Gyula a polgármester-jelölt, de lesz gyurcsányista férj-feleség, egyéniben is újraindul a sikkasztással vádolt és magánokirat-hamisítás miatt már elmarasztalt Takács Krisztián, és a csepeli kettős gyilkosságra rászállva a néhai Takács József lányának névrokonát is bevetik.

Információink szerint a csapat kampányát Szenteczky János intézi, és ő lesz az is, aki reményeik szerint gazdasági alpolgármesterként határozza majd meg a közpénzek elosztását. Szenteczky azért nem indul egyéniben mert kétséges, hogy egyáltalán szavaznának-e rá a baloldaliak. Így kevésbé látványosan viszik majd be a kampányfőnököt az önkormányzatba. Kál Károly, az SZDSZ korábbi elnöke és az MSZP-s önkormányzat 200 millió forintnál is nagyobb értékben megrendeléseket begyűjtő fővállalkozója szintén a kampánycsapat háttérembere lesz – ő is jelen volt a bemutatkozáson. Információink szerint az egykori SZDSZ-es pártvállalkozó az önkormányzat és intézményeinek, játszótereinek őrzését kapná meg, amennyiben ősszel nyerni tudnak.

A legújabb tájékoztatás szerint nem a soroksári, hanem a csepeli jelöltek között lesz Paál Géza és Paál Gabriella gyurcsányista házaspár is. A csepeli Paál család szinte valamennyi DK-s rendezvényen ott van. Paál Géza nem egyszer biztosította Gyurcsány Ferencet is, amihez meg is van a kellő felkészültsége. Küzdősportokat űz, kiváló karatés, egy alkalommal a Hír TV stábjára is rátámadt. Információink szerint egyike azoknak, akiket a “Gyurcsány Gárda” felkészítésével is megbíztak.  A csepeli kettős gyilkosságban elhunyt Takács József lányának névrokonát az MSZP indítja, ő a párt háttérintézményeként működő Csepeli Munkásotthonban dolgozik.

Polgármesterjelölt: Horváth Gyula (DK)
Képviselőjelöltek:
Hudák János (E-PM), Csendes Imre (E-PM), Kulinyi Márton (E-PM) Sipos Zsolt (E-PM),Szántóné Józsa Julianna (E-PM)
Dobák István (MSZP), Bosnyák Norbert (MSZP), Losonci Róbert (MSZP), Takács Krisztián(MSZP), Takács Mónika (MSZP),
Borka-Szász Tamás (DK), Dobos Bálint (DK), Paál Géza (DK), Paál Gabriella (DK)

A polgármesterjelöltnek már komoly múltja van

Horváth Gyula, a Demokratikus Koalíció helyi pártelnöke korábban az MSZP alpolgármestere és fővárosi képviselője volt. Párttársaihoz és Szenteczky Jánoshoz hasonlóan ő  sem elégedett meg a több állásából befolyó milliós fizetésével és költségtérítésével. Juttatásain felül ezért még 17,3 millió forintot vett fel jutalomként és további 1,6 milliót végkielégítésként, és egész családját az önkormányzatnál helyezte el jól kereső állásokba – az általa irányított egészségügyi ágazatba.

A “családcentrikus” és a fizetésen felüli jutalmakat is felettébb kedvelő politikus 2009-ben pénzügyi és személyes vitába keveredett Szenteczky János polgármester-jelölttel, aki helyett magát tartotta jobb jelöltnek. A csepeli közéletben már akkor is gengszternek tartott Szenteczky nem tűrte a demokratikus önjelöltet, és 2010-re kizárta Horváth Gyulát és mindenki mást is az MSZP-ből, akiket Horváth követőinek tartott.

Miután Gyurcsány Ferenc csúnyát átverte párttársait és létrehozta a Demokratikus Koalíciót, Horváth Gyula is csatlakozott az új párthoz, melynek aztán a csepeli elnöke és polgármester-jelöltje lett. Nem kevés Horváthot kompromittáló dokumentumot, munkahelyi levelezést kaptunk az MSZP közeléből, miután ismét polgármester-jelöltként mutatta be magát. Ezek többsége azt bizonyítja, hogy miközben Horváth Gyula milliós jutalmakat adatott magának, a hozzá tartozó egészségügyi ágazatban és a frissen felújított rendelőintézetben egészségre veszélyes állapotok uralkodtak. Tóth Mihály polgármester, Orosz Ferenc alpolgármester és Szenteczky János egykori Csevak-vezérigazgató mellett Horváth Gyula is tudott a ferencvárosi romák tömeges áttelepítéséről, de a botrány kitöréséig semmit nem tett ellene.

Csepel.info

A témához kapcsolódó cikkek:

Erős kezdés: leállítaná a városrehabilitációt a balliberális jelölt

Romák százait költöztették át Csepelre

Megszólaltak a ferencvárosi romákat Csepelre áttelepítő politikusok

A hűtés is fűtött – Mekk-mester lesz a polgármester-jelölt?

Csepel.info

25 hozzászólás “Balliberális jelöltek: családtagok, névrokonok, Szenteczky” bejegyzésre

  1. lovasi szerint:

    Ezek akarják vezetni Csepelt? Kft: bábu vagy

  2. ebihal szerint:

    Miért? Te nem?

  3. Balos szerint:

    Ha olyanokból állna a csapat, mint Kulinyi meg Hudák, meg néhány fokkal alacsonyabb színvonalon pár ember, és nem a Szenteczky állna az egész mögött, megemelném a kalapom.

    De az MSZP-s vonulat a Dobák kivételével maga a tömény nyalókagép-katasztrófa, és – legyünk őszinték – a Dobák is csak harmadik vonalas önkormányzati szinten. A Gergelyt dobták, pedig ő a Dobáknál jobb is volt. A Paál családot a DK-nál szerintem azért tették oda, hogy viccnek tűnjön a felállás. Horváth Gyula egyre nagyobb baromságokat ír, le kell majd fogni, nehogy sokat beszéljen. Az ember hajlamos nosztalgiázni, de amikor megnézem a mostaniakat meg a Horváth-féléket, hát nem kívánom őket vissza.

    A legriasztóbb az, hogy Szenteczky megnyerte a meccset, és ő kap mindent. Lemondott a dicsőségről, neki már csak a pénzünk kell. És ebbe belemegy a Kulinyi meg a Hudák. Ettől van nekem igazán hányingerem. Tudom én, hogy a Kulinyi is benne volt sok mindenben, de azért azt hittem, hogy van nála határ. A Hudák meg… pár éve még tolvajoknak mondta azokat, akikkel most hentereg. Bár igaz, a Horváth is bűnözőzte a Szenteczkyt, most mégis kinyalja a seggét.

    Marad az LMP.

  4. grün szerint:

    “Balliberális jelöltek: családtagok, névrokonok, Szenteczky”
    Elgondolkodott már a tisztelt kormányoldal azon, hogy a zönkormányzati választási törvényt kiegészítse a zindulók pártállására, névviseletére, rokoni kapcsolataira és rokonsági fokára vonatkozó kikötésekkel, valamint a Szenteczky nevet name non gratának nyilvánítsa és eleve “monnyonle”?! 😛 😛
    .
    Van néhány hét a voksolásig, annyi idő alatt még át lehet nyomni a kétharmad erejével a parlamenten pár ötletet!
    Ha a cikk stílusából jól következtetek, írója Ábel Attila készséggel bocsájtja rendelkezésükre fenomenális kreativitását. 😛 😀

  5. Gordon szerint:

    Horváth Gyulus pakolja szépen vissza a jutalmakat amit felvett!

  6. Balos szerint:

    Ugyan már. A Gyula évente cserélte a Toyota Corolláit, ennyi pénz arra se lett volna elég. Neki más forrásai is voltak. De kiürültek. Királyként élt, és nagyon morcos, hogy most emberként kell neki ellébecolnia néhány százezerből havonta. A király szeretne visszatérni, hogy újra évente cserélhesse a gépkocsiflottáját. De nem nagyon örülhet, hogy Szenteczky ül a pénztárgépen 😀

  7. grün szerint:

    Kucuka!
    “Horváth Gyulus pakolja szépen vissza a jutalmakat amit felvett!”
    Meg van a lehetőséged a törvényes visszakövetelésre!
    Nosza! 😛 😛
    Ez nem úgy van mint Vezíred ábrándozott:
    “Majd megkérjük a kedves multikat, adják vissza a nemzettől elbitorolt javakat és szép csendesen sunnyogjanak el!”
    Csak a gáztározókon szakértői becslések szerint is buktunk 600 milliárdot!
    A MOL részvény buktája ahhoz képest aprópénz! 😛 😛

  8. Éva szerint:

    Egyetértek Gordonnal: Horváth Gyula fizesse vissza a 18 milliót!

  9. felix szerint:

    Kedves Éva.
    Gordontól megkérdezted, hogy miből él?

  10. Doki szerint:

    Újra összeállt a MSZP-SZDSZ koalíció… 😀
    Ha Szenteczky gazdasági alpolgármesterként határozza majd meg a közpénzek elosztását, Csepelnek annyi…
    Ez most komoly, hogy a kettős gyilkosságból próbálnak politikai hasznot húzni?

  11. felix szerint:

    Szenteczkyvel a második helyen nem sok esélyt látok.
    Ismét egy hiba. Szerintem.

  12. grün szerint:

    Éva!
    Ha egyetértesz Gordonnal, akkor alakítsatok egy perközösséget és pereljétek Horváthot a jutalmak visszaadásáért!
    Ki fognak röhögni benneteket! 😛 😛

  13. grün szerint:

    Doki!
    “Ez most komoly, hogy a kettős gyilkosságból próbálnak politikai hasznot húzni?”
    Ahogy azt a f@sznyak cikkíró egy álmatlan éjszakán megálmodta! 😛 😛 😛

  14. nagyapó szerint:

    Szegény csepeli MSZP. Csak 5 hely jutott? Így akarják a zsozsót is felosztani? Aki kiugrott kaszál, aki maradt nézi.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  15. szigetország szerint:

    Idióta grün a perek megszállottja. Gondolom, anyádat is fel szoktad jelenteni.

    Nem peres úton kell visszaszerezni Gyula báró jutalmait, hanem neki kéne önként visszaadni azt. Ehhez kell gerinc, erkölcsi tartás, igazi (!) baloldali értékrend és az ígérete, hogy adják vissza a csepelieknek Csepelt.

    Gyula bátyám! Itt a lehetőség, add vissza a lóvét!

  16. felix szerint:

    Lázár két millát nyúlt le jogtalanul.
    Láttátok, hogy visszafizette, mert én nem.
    Na az jogtalan volt és bizony bűn.
    Nektek nem hiányzik Lázár gerince?
    Gyulánál nincs jogtalanság, lehet hazamenni söpörni.

  17. Borka-Szász Tamás szerint:

    “és a csepeli kettős gyilkosságra rászállva a néhai Takács József lányának névrokonát is bevetik.”

    Most komolyan: milyen beteg embernek kell lennie, hogy Takács Mónikáról jelölt nevéről ez jusson eszébe valakinek…
    Ja, és nagyon érdekes a kommentek közt belinkelt Hitler bajuszos Horváth Gyula fotó, amivel ezen orgánum szerkesztője nyilván egyetért, hiszen eszében sincs eltávolítani a kommentek közül…

  18. Ábel Attila szerint:

    Tamás, kit akartok hülyének nézni?

  19. grün szerint:

    szigetország!
    Láttál Te már olyan palimadarat aki önként visszaadja a egyszer már megkapott pénzt?!
    .
    Még pártunk és kormányunk sem várja el a bankoktól, hogy a devizahitel szerződések mind a két fél egyező akaratával aláírt szerződést felrúgva hibás terméknek nyilvánítsa!
    A Vezír sugallatára kötelezi a bankokat, (a Gányolmányban foglaltak ellenére) ártatlanságuk igazolására, ahelyett, hogy a bűnösségüket minden rendelkezésére álló eszközzel bizonyítsa és büntesse őket! 😛 😀
    .
    Elbírod azt képzelni, hogy a zsaruk gyorshajtáson kapnak és Te fűt-fát megmozgatsz , hogy bizonyítsd nem lépted túl a megengedettet?! 😛 😀

  20. grün szerint:

    Ábel Attila!
    Ha már ilyen engedékeny hangulatban vagy ma, hogy felkínálod a választás lehetőségét:
    “Tamás, kit akartok hülyének nézni?”
    Mondjuk én Téged választalak! 😛 😀

  21. Ábel Attila szerint:

    Hiába Grün, hiába.

  22. grün szerint:

    Ábel Attila!
    .
    Obama is kihátrált, na de Ő mégiscsak egy nagy politikus! 😛 😀
    .
    “Barack Obama amerikai elnök az Ice Bucket Challenge, azaz a jeges vizes kihívás jótékonysági akciósorozat keretében nem öntötte magát nyakon”

  23. […] körzet – Paál Géza: a Demokratikus Koalíció jelöltje. Régi visszatérő, egy alkalommal a Hír TV stábjára támadt […]

Itt lehet hozzászólni !