Ilyen volt Csepel Napja 2014-ben – képgaléria

Csepel.hu

Ilyen volt Csepel Napja 2014-ben

Kedves csepeliek!

2014. július 18-án, Csepel Napján Németh Szilárd polgármester átadta a kerület elismeréseit, a Csepel díszpolgára és Csepel Örökség díjakat a kitüntetetteknek. Ezt követően Rúzsa Magdolna élő koncert volt a Szent Imre téren.

A képgaléria elérhető ide kattintva. 

Forrás: Csepel.hu

8 hozzászólás “Ilyen volt Csepel Napja 2014-ben – képgaléria” bejegyzésre

  1. GONDOLKODÓ! szerint:

    Mindenekelőtt gratulálok a kitüntetetteknek, az elismerteknek. Nem utolsó sorban a kiváló szervezőknek, akik a tegnapi műsort Csepel érdekében kifejtett tevékenységükkel létrehozták, és sok, sok örömöt varázsoltak az emberek arcára, lelkére.
    Méltán lehetnek büszkék, így együtt a kiváló emberekkel együtt. Ugye, hogy lehet szépet jót, maradandót alkotni, csak jónak is kell lenni, és törekedni kell a jóra, szépre.

  2. cs szerint:

    Nem tom, biztos én vagyok a hülye, de az én ideális önkormányzatom, nem rendez ingyen koncertet. Aki szereti a Rúzsát szépen megveszi a jegyet és elmegy a koncertjére.

  3. nagyapó szerint:

    cs! Ezek szerint ne legyen állami/önkormányzati ünnepség? Ne legyen olyan ünnep, ahol az egész város/ország ünnepel? A pénzen vegyünk lélegeztetőgépet?
    Nem hiszem. Kell az ünnep is!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  4. cs szerint:

    nagypapi!
    Ne, vagy legalábbis igen korlátozott számba.
    Mi kell a primitív néprétegnek? mint tudjuk sör, és virsli. ezt az akt. halom ált. ki is használja.

    >> A pénzen vegyünk lélegeztetőgépet?
    Á, dehogy, te butuska, azt én kérem:D

  5. GONDOLKODÓ! szerint:

    A költségvetés tervezésekkor, minden szinten be vannak tervezve dologi és más jellegű
    kiadások, megfogalmazott elvárások a működés érdekében. Azokat a várható bevételek alapján száma veszik, majd felosztásra kerülnek. A működés során, felhasználásra.

  6. GONDOLKODÓ! szerint:

    számba

  7. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    cs szerint-nek: Nem tudom mi a gond, hogy “Csepel Napja ” július 18-ai ünnepségére a diszbeszéd, megemlékezés, díjak, kitüntetések átadása után az önkormányzat felkért egy magyar énekesnőt a zenekarával, hogy a megjelentek hangulata, közérzete még jobb legyen és emlékezetesen, kellemesen teljen egy rendezvény keretében. Nem volt senki számára kötelező a részvétel, de mivel nagyon sokan szeretik és kedvelik Rúzsa Magdit azért voltak annyian a téren, és vettek részt a rendezvényen és remekül jó hangulatban érezték magukat. Akit ilyen rendezvény irritál (és felvetődik benne, hogy miért nem fizetős?) az ne vegyen ilyenen részt, ne érezze magát jól ilyen csepel lakosság (pórnép) társaságában. Menjen emeltszintű rendezvényekre és emeltszintű sznobok közé.
    Egyébként Rúzsa Magdi Halásztelken a Szent László napok ünnepségére is meg volt híva (jún.27-28-ra) az önkormányzat részéről és fergeteges koncertet adott szombaton este közel kétezer embernek, remek hangulatot teremtve.

  8. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    cs-nek: ajánlom menjen fizetős, nivósabb, színvonalasabb rendezvényre, nem ilyen “primitív népünnepély” -re

Itt lehet hozzászólni !