Döbbenet: 47 engedélyt adtak ki a KRESZ megsértésére Csepelen

Csepel.hu, Csepel.info

1 melléklet

Egy KRESZ-szabályok megszegését is engedélyező, Tóth Mihály (MSZP) aláírásával készült parkolási engedély és egy “rendes”: a kettőről külön lista volt, azaz a KRESZ szabályok megszegésére feljogosító engedélyből minimum 47 készült

Legkevesebb 47 olyan engedélyt adott ki a csepeli önkormányzat MSZP-s vezetése “a jó elvtársaknak”, amelyekkel meg lehetett szegni bizonyos KRESZ-szabályokat. A kevésbé jó elvtársaknak csak sima parkolási engedély jutott, a nem elvtársi csepelieknek viszont be akarták vezetni a fizetős parkolást – derült ki a most bemutatott bizonyítékokból.

Dokumentumokkal bizonyították, hogy Szenteczky János csepeli MSZP-s polgármester-jelölt és társai a napokban olyan vádakkal illették az önkormányzat jelenlegi vezetését, amelyeket valójában az MSZP-s vezetés követett el korábban. Az egyenlőbbnél is egyenlőbb MSZP-s vezetők a bizonyítékok alapján olyan helyekre is behajthattak és parkolhattak, ahová minden irányból tilos volt a behajtás, és olyan helyeken is megállhattak, ahol a várakozni tilos tábla volt kitéve. Ezzel együtt az MSZP-s polgármester-jelölt és társai maguk is rajta vannak azon a jelenlegi parkolási listán, amelyet törvénytelennek és felháborítónak neveztek.2 melléklet

2010 előtti parkolási engedélyek: volt belőlük bőven

3 melléklet02

A parkolási engedéllyel rendelkezők listájából egy részlet: láthatóan az MSZP képviselői is rajta vannak, de ott van Borka-Szász Tamás is azok között, akiket nem lehet megbírságolni parkolási engedély hiánya miatt

5 melléklet

Nagyjából húsz engedélyhez kötött, táblával jelölt parkolóhely van – minden más helyen ingyen lehet parkolni

Szerdán délután levelet juttatott el lapunk részére a Demokratikus Koalícióban politizáló Borka-Szász Tamás is, aki szintén rendelkezik parkolási engedéllyel. A képviselő Németh Szilárd polgármesternek írt levelében leginkább arra kíváncsi, hogy volt-e olyan lista, és adtak-e hivatalosan olyan utasítást az önkormányzat részéről, hogy bizonyos személyek, gépkocsik nem bírságolhatók. Erre Ábel Attila alpolgármester lapunk érdeklődésére azt válaszolta, hogy eddig kétszer adott erre választ, mindkétszer kijelentette, hogy 2010 óta nem volt ilyen lista és nem volt ilyen kérés, előtte viszont, az MSZP-s vezetésű önkormányzat alatt valóban volt erre példa.

Csepel.info

Korábbi cikkünk a témában: Rendőrségi feljelentést tesz a csepeli önkormányzat

Az alábbiakban Ábel Attila csepeli alpolgármester közleményét, majd Borka-Szász Tamás levelét olvashatják. A cikkben közölt fényképeket Ábel Attila közleményhez csatolták.

Legkevesebb 47 engedély volt a KRESZ megsértésére

2010 előtt legkevesebb 47 olyan parkolási engedélyt adott ki a csepeli önkormányzat MSZP-s vezetése, amelyek feljogosították a párt helyi politikusait arra, hogy az engedélyben tételesen felsorolt KRESZ-szabályokat megsértsék. A csepeli önkormányzat engedélyhez kötött parkolóhelyein ugyanakkor 2010-óta jogszerűen állnak meg azok, akik erre engedéllyel rendelkeznek. Ezért – de csak ezért – őket megbírságolni jogosulatlan parkolásért nem lehet.

A többszörösen hűtlen kezeléssel és más bűncselekmények elkövetésével vádolt Szenteczky János csepeli MSZP-s polgármester-jelölt Hírkomp című újságjában valamint a helyi MSZP blogoldalain megjelent vádakról kiderült, hogy részben megfelelnek az igazságnak. Most dokumentumokkal tudjuk igazolni, hogy a vádakat a saját múltjukból ásták elő, és csak magukra igazak. Az előkerült korabeli parkolási engedélyek ugyanis tételesen felsorolták, hogy az MSZP politikusai a KRESZ mely szabályainak megsértését engedélyezték meg maguknak.A képeken most bemutatott parkolási engedélyekből az is kiderül, hogy sorszámmal látták el őket. Tehát valóban létezett egy olyan lista, amellyel Szenteczky János vádolta meg az önkormányzat jelenlegi vezetőit. Az önkormányzat sötét múltjából előkerült engedélyek arra is rámutatnak, hogy a KRESZ-szabályok megsértésére kiadott dokumentumokon rendőrségi pecsét van, a sorszám alapján pedig legkevesebb 47 ilyen engedély készült.

Csepelen jelenleg senkinek sem kell parkolási díjat fizetnie, mert minden szabad parkolóhely ingyenes. Bár a csepeli MSZP-s vezetés tervezte, hogy bevezetik a fizetős parkolást, a 2010 októberében megválasztott új, Fidesz-KDNP-s önkormányzati vezetés az összes ilyen tervet elvetette. Egyedül az önkormányzat épülete körül, KRESZ-táblákkal pontosan feltüntetett helyeken lehet csak engedéllyel megállni. De aki ott engedéllyel áll meg, az nem követ el szabálysértést, így azokat bírságolni sem lehet ezért. A parkolási engedéllyel rendelkezők listáján a hivatali dolgozók, a Fidesz-KDNP, az MSZP, a Jobbik frakció tagjai, szakértői valamint Borka-Szász Tamás független képviselő, a Demokratikus Koalíció tagja is rajta van.

A csepeli önkormányzat összes képviselőjének, pártálláshoz való tekintet nélkül joga van ahhoz, hogy engedélyt kapjon a csak engedéllyel használható parkolókhoz. Ezzel a joggal eddig a gépjárművel rendelkező képviselők – beleértve Szenteczky Jánost és Borka-Szász Tamást is – mindenki élt. Amennyiben a jövőben le kívánnak mondani erről a jogukról, hivatali időben leadhatják parkolási engedélyüket az önkormányzatnál. Attól kezdve viszont, hogy nem rendelkeznek engedéllyel az engedély-köteles parkolók használatához, már meg fogják őket bírságolni, ha mégis ott, a szokott helyükön állnak meg.

Budapest, 2014. május 14.

Ábel Attila
alpolgármester
Budapest XXI. kerület Csepel Önkormányzata

Tisztelt Polgármester Úr!

Az elmúlt napokban a csepeli Közterület-felügyelet irodájában állítólagosan kifüggesztett botrányos, bírságolást tiltó lista ügye megint nem bizonyult jó reklámnak kerületünk számára.

Ennek érdekében a csepeli önkormányzat vezetésének és a Képviselő-testületnek is elemi érdeke, hogy ez az ügy minél gyorsabban kivizsgálásra kerüljön és megnyugtató válaszok szülessenek. Nem feltételezésekre, nem kölcsönös vádaskodásra meg hangulatkeltésre van szükség, hanem tényekre és hivatalosan megerősített információkra.

Kérem Önt, hogy kezdeményezzen belső vizsgálatot az ügyben, és Sági Jenő úr tegyen hivatalos jelentést a Képviselő-testület felé.

A jelentésben a következő kérdések mindenképpen kerüljenek tisztázásra:

1. Valódi-e az a kifüggesztett listáról megjelent fotó, mely megjelent az Internetes nyilvánosságban? Valóban volt-e ilyen lista a megadott tartalommal kifüggesztve a csepeli Közterület-felügyelet bármely helyiségében?

2. Ha a fénykép valódi, akkor

a. Az önkormányzat vezetéséből vagy a Polgármesteri Hivatalból bárki adott-e utasítást, hogy a listában szereplő személygépkocsik „nem bírságolhatók” Csepelen, ha szabálysértést követnek el?

b. Sági Jenő, a Közterület-felügyelet vezetője tudott-e erről a lista kifüggesztésről, adott-e utasítást a kifüggesztésére és az abban foglaltak végrehajtására?

c. Ki személy szerint a felelős, hogy ez a lista ilyen kísérőszöveggel kifüggesztésre kerülhetett a Közterület-felügyelet irodájában?

d. Milyen intézkedésekkel kívánják elkerülni a jövőbeni hasonló eseteket?

Meggyőződésem, hogy Ön és a kerület vezetése támogatja felvetésemet és lefolytatja a szükséges belső vizsgálatot! Az egész ügy méltatlan helyzetbe hozta nem csak az érintetteket, hanem az egész önkormányzatot, és a megnyugtató rendezés elmaradása a kerület hírnevét csak tovább rontaná.

A vizsgálat eredményéről kérem tájékoztassa mind a Képviselő-testület tagjait, mind a csepeli közvéleményt!

Köszönettel,

Borka-Szász Tamás
képviselő
Demokratikus Koalíció

117 hozzászólás “Döbbenet: 47 engedélyt adtak ki a KRESZ megsértésére Csepelen” bejegyzésre

  1. Ábel Attila szerint:

    Amikor Szenteczky azzal vádolt bennünket, hogy milliós jutalmakat vettünk fel, kiderült, hogy ő vett fel így több, mint 37 millió forintot, míg mi semmit. Amikor arról írt, hogy minket nem büntethetnek a KRESZ megsértése esetén, kiderült, hogy ők, az MSZP adott ki korábban ilyen engedélyeket. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a következő vádaskodás, amivel ez az ember előáll.

  2. kispajtás szerint:

    Az a helyzet, hogy semmi másra nem alkalmas ez az egész, csak hisztériakeltésre.
    A Szenteczky csak hadd higgye, hogy már megint mondott valamit.
    A csepeli Fidesznek viszont nagy-nagy köszönettel tartozik, amiért folyamatosan a köztudatban tartja a személyét – ja, és a címlapon…

  3. szigetország szerint:

    Lám-lám, visszanyalt a málnafagylalt.

    Tehát:

    1. Szenteckinek és más képviselőnek is van engedélye olyan helyen parkolni jelenleg, ahol nem bírságolhatják meg őket.
    2. 2010 előtt tömegesen adtak ki parkolási engedélyeket a szocialista kiváltságosoknak.

  4. Borka-Szász Tamás szerint:

    Kedves (?) Attila!
    Mikor egy ilyen ügyben a Fidesz vadállat módjára támad vissza és csúsztat és terel, mint állat, akkor a Fideszt jól ismerő polgár már sejti: a korábbi ügy felvetése nagyon érzékeny pontotokon találhatott el.
    Bár minden fórumon elkezdted a takony és a cukor összekeverését, legalább alap dolgokban ne próbáld már megtéveszteni a csepelieket:
    – A Polgármesteri Hivatal előtti részen és környékén korábban is, most is csak engedéllyel lehetett parkolni. Ilyen engedélyt kaptak a képviselők, a hivatal dolgozói stb. Ebben én semmi kivetnivalót nem látok és nincs ebben semmi skandalum.
    – A kerület összes többi, szabályos parkolóhelyén ingyenesen lehet parkolni. Ez mindig is így volt. A korábbi vezetés sem vitt a testület elé soha olyan előterjesztést, amely Csepelen a fizetős parkolás bevezetését célozta volna. Te, mint korábbi képviselő ezt pontosan tudod, kár ebben hazudozni meg hangulatot kelteni. Biztosan volt olyan szakértő, akinek volt ilyen ötlete a bevételek növelésére, de a szocialista többség ezt sohasem támogatta, ilyet nem terjesztett elő.
    – Kérlek, hogy ne játszd már a hülyét a csepeliek előtt, mert még a végén jól fog állni neked. A közterületfelügyelők a kerület egy csomó pontján meg tudják büntetni BÁRK autóját, ha az tiltott helyen parkol, vagy megáll a járdán vagy feláll a fűre stb. KIVÉVE, ha a közterület-felügyelő utasítást kap, hogy ILYEN esetekben bizonyos autókat ne büntessen, még ha elkövetik is a szabálytalanságot.

    Végezetük megismétlem korábbi bejegyzésemet: nem “elmúltnyócévezni” kell ebben a kérdésben, hanem utasítani Sági NERtársat, hogy 3 napon belül tegyen jelentést, miszerint: ki, milyen céllal rakta ki a Közterület-felügyelet irodájában a listát a “Ne bírságold meg!” felirattal, és hozta ezzel kínos helyzetbe nem csak az érintetteket, hanem az egész önkormányzatot.
    Ez az egész ügy (mármint a kifüggesztett lista) ugyanis optikailag igen kínos és alkalmas Csepel jó hírnevének rontására.
    De ha ti nem kezdeményezitek, akkor majd megteszik a képviselők. Ha ebben az ügyben tiszták vagytok, akkor miért is félünk ettől a vizsgálattól??

  5. ebihal szerint:

    Figyelj már te szerencsétlen! Az a MÚLT, nem azért kaptatok lehetőséget, hogy éveken
    keresztül azon rágódjatok! A máról és a holnapról beszélünk, és az a lista a mához
    tartozik.

  6. szigetország szerint:

    Engem azért érdekel a múlt is — ha nem baj. Ne játsszuk már el a hattyúk halálát, hogy itt mindig minden rendben volt, de jöttek ezek a gonosz fideszesek.

    A börtönökben egyelőre több a szocialista, mint a jobboldali, ráadásként elég sokan sorban is állnak bebocsáttatásra várva a szocialisták közül.

  7. lester szerint:

    Senki nem mondta, hogy minden rendben volt, ezt csak odaképzeled. Viszont el lehetne már kezdeni az érdemi munkát is, ha csak nincs több átnevezésre váró utca/híd.

  8. grün szerint:

    Ábel Attila!
    Elöljáróban!
    Méregből nem szabad vagdalkozni mert könnyen belelép a zember egy bal csapott”-ba! 😀
    Aszondod:
    “2010 előtt legkevesebb 47 olyan parkolási engedélyt adott ki a csepeli önkormányzat MSZP-s vezetése, amelyek feljogosították a párt helyi politikusait arra, hogy az engedélyben tételesen felsorolt KRESZ-szabályokat megsértsék.”

    A képen látható “B” jelű egy behajtási-engedély és valóban a rajta felsorolt KRESZ szabályok figyelmen kívül hagyására jogosít.
    Azoknak a zökoris képviselőknek szólt, akik teheráru szállítással és üzletek felé terítéssel foglalkoztak 07-16 óra között, munkanapokon!
    Gondolom Te sem szívesen trógerolnál egy “Tehergépjárművel behajtani tilos” táblától valami nehezet a 100 méterre lévő üzletig! 😀
    .
    A “P” jelű semmiféle KRESZ szabály megsértését nem engedélyezi, csupán a táblákkal jelölt önkormányzati várakozóhely használatának jogosultságát igazolja az igazoltatásra jogosultak felé.
    Mint mind a két engedély fejlécén is látható a helyi Önkormányzat és a tőle független helyi Rendőrség potentátjainak megegyező akaratából kiadva!
    .
    Még mindig úgy gondolod, hogy Szenteczky a hibás és monnyon le?! 😛 😀

  9. ebihal szerint:

    szigetország!
    Ne terelj! Senki sem mondta, hogy nem érdekli a múlt! DE 4 év múlton való rágódás
    kissé soknak tűnik! És még egy apróság. Korábban, a fentiek szerint. valamilyen
    célból kaptak egyesek engedményt, a most kibukott lista viszont általános felmentést
    ad.

  10. Doki szerint:

    Az a MÚLT, nem azért kaptatok lehetőséget, hogy éveken
    keresztül azon rágódjatok! – írja bébi béka…
    Ezzel nem tudod takarni az elvtársaid piszkos dolgait. 😀

    Borka-Szászkám!
    Tudod mi volt Csepel jó hírnevének rontása? A kórház szétverése a vezetések idején, a pedofil tagtársatok (Sárosi Miklós) és a csepeli MSZP-n belűli leszámolás 2009-ben…

    Visszanyalt a fagyi és ezt az elvtársak nem tudják megemészteni.

  11. nagyapó szerint:

    “Azoknak a zökoris képviselőknek szólt, akik teheráru szállítással és üzletek felé terítéssel foglalkoztak 07-16 óra között, munkanapokon!”
    Valahogy kihagy a zemlékezetem, mert nem tudok olyan “zökoris” képviselőről, aki “teheráru szállítással és üzletek felé terítéssel” (sic!) foglalkozott.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  12. szigetország szerint:

    grün magyarázkodik. Ezzel mindig baj van. Talán emlékszel Arany János versére, amelyben Ágnes asszony mossa a véres ruhákat. Hiába mosta, a vérfolt ott maradt.

    Tanulság: lehet mosdatni a múltban történt dolgokat, de a szégyenfolt megmarad.

  13. ebihal szerint:

    Doki!
    Úgy látom, te képtelen vagy a fejlődésre. Szövegértési hiányosságaid vannak, bár
    nem először. Vedd már észre, reggel óta sem ti, sem Ábel egy kurva szót sem írtatok
    erről az ominózus listáról, csak arról dumáltok, hogy mit írt alá 10 évvel ezelőtt Tóth
    Mihály.

  14. grün szerint:

    Öreg Pöcs!
    Akkor mire a duma a KRESZ szabályainak megsértése önkoris képviselők számára?!
    A “B” jelű egy sima áruszállítási engedély, áruszállítóknak! ma is divat! 😛
    A “P” jelű pedig egy sima várakozási jogosultsági igazolás! Gondolom most is van!
    Mint a zelőző cikkben szerepel külön utasítással a közterületesek felé kiterjesztve Csepell területére! 😛 😀

  15. grün szerint:

    szigetország!
    A képen látható igazságot felesleges magyarázni!
    Aki írástudó az látja, hogy melyik mire szólt! 😛 😀

  16. felix szerint:

    Szigetország.
    Egyezzünk ki abban, hogy a mostani vezetés sorsa legyen az mint az előzőé.
    Egyazon vétség egyazon következmény.
    Ne legyen vita köztünk.

  17. felix szerint:

    Ezt a mondatot nem ártana értelmezni.

    A parkolási engedéllyel rendelkezők listájából egy részlet: láthatóan az MSZP képviselői is rajta vannak, de ott van Borka-Szász Tamás is azok között, akiket nem lehet megbírságolni parkolási engedély hiánya miatt.

  18. felix szerint:

    E fenti mondat nem más mint, az erőlködésből fakadó besz@rás.

  19. Ábel Attila szerint:

    Tamás!

    Már megint kamuzol, meg komolytalan leveleket írsz. Mi – veletek ellentétben – nem adtunk ki semmilyen utasítást és engedélyt tilosban parkolásra, és nem kértünk senkit, hogy ne bírságoljon meg bennünket.

    Ha ezt te nem érted meg se írásban se szóban, akkor hogyan érjem el, hogy agyilag is felfogd, hogy két napja erről beszéljünk? Küldjek jeltolmácsot? Vegyek neked felolvasóprogramot? Ugyan. Csak játszod az értetlent – bár ebben született tehetség vagy.

    Grün: nyugodj meg, hogy ilyen engedélyek voltak, nem csak ez az egy maradt fenn, és nem teherkocsié. Egyébként meg nekünk nem rossz, hogy Szenteczky a jelölt. Éppen csak ilyen emberektől ilyen kampány telik, és ez kellemetlen. Kitalálhatna értelmes, Csepel számára pozitív dolgokat is, de ebben soha nem volt erős.

  20. grün szerint:

    Ábel Attila!
    Akkor ismételjünk!
    Itta két engedély képe! 😀
    http://csepel.info/wp-content/uploads/1-mell%C3%A9klet.jpg
    1.) Az egyik (B) egy behajtási engedély amely nem jogosít, csak az áruszállítást megkönnyítő, felsorolt KRESZ szabályok figyelmen kívül hagyására!
    2.) A “P” jelű is csak a a parkolási jogosultság igazolására szolgál!
    De egyik sem kéri a bírság kiszabás mellőzését, mint ahogy a zjndex.hu-n megjelent képen látható! 😛 😀
    http://kep.cdn.index.hu/1/0/607/6075/60758/6075838_b46407063abaf3480d21ce32b1b75ae5_wm.jpg

  21. Ábel Attila szerint:

    Akkor megismétlem: nem áruszállítók kapták, és ez hivatalos engedély, Tóth Mihály aláírásával.

    Ha pedig kiemelővel ráírsz egy papírra – mert ugye ez lenne a nagy MSZP-s bizonyíték – az nem engedély semmire.

    A mai napon több butaságra nem kívánok válaszolni, viszlát.

  22. felix szerint:

    A mostani lista szinte felesleges, amennyiben léteznek ma is a fent bemutatott engedélyek, mert azok a szélvédő mögé kirakhatok és pontosan tudni belőlük, hogy mire és hol adnak engedélyt.
    Ugye azok a tulajok akik ilyen engedéllyel rendelkeznek, minden más szabálysértés esetén büntethetők.
    A két megoldás közül szerintem az engedély kiadása a szabályos.
    /Nem vizsgálva annak jogosságát/
    Lényeges különbség az, hogy a közteres nem kap utasítást szabálysértésre.
    Nem tudom kedves Attila, hogy érthető e a különbség. Annak kiderítése, hogy ki írta a megjegyzést a /ki tudja milyen okból készült / listára, az önök feladata lenne.

  23. grün szerint:

    Ez a legegyszerűbb módszer:
    Megsértődni! 😛
    Ezért nem szeretek még egy galambbal sem sakkozni!
    Rászarik a táblára, felborogatja a bábukat és utána még megfűz, hogy ő nyert! 😛 😀

  24. felix szerint:

    grün.
    Azért Ábel Attila itt bemutatott egy működő képes rendszer ami a “Ne bírságold meg”- hez képest sokkal jobb.
    Köszönet érte.

  25. felix szerint:

    rendszert

  26. grün szerint:

    felix!
    Ráadásul van egy rakás behajtási és várakozási igazolványa, amik a kép tanúsága szerint még érvényesek, mivel valahogy a visszavonásuk elmaradt, így akár ki is oszthatja a rászorulók között!
    Szenteczky monnyon le! 😛 😛

  27. felix szerint:

    grün!
    Vigyázz mert egy vagy két nap alatt rájönnek, hogy ezek a leadott igazolványok és akkor neked esnek.

  28. pitypang szerint:

    Azt írja ez a Borka-Szász, hogy soha nem tervezett az MSZP fizetős parkolást Csepelen.
    Na itt van egy 2008-as cikk, ami szerint a kerületi javaslatok alapján a Fővárosi Közgyűlés majd szavaz a csepeli parkolásról. Tehát mégis csak a “testület elé vitték” a dolgot.
    http://index.hu/belfold/budapest/park8086/

  29. telifosott búvárruha szerint:

    a tetveket össze kell zúzni, különben elszöknek és újra élősködni kezdenek.

  30. Gordon szerint:

    A “jóképességű” csepeli szockó hangulatfelelősök ezt benézték.

    Most megy a nagy hátraarc. 😀

  31. szevenszi szerint:

    Én úgy hallottam, hogy azok a parkolási engedélyek amiket Ábel Attila mutogat, valószínűleg a fidesz frakció tagjaié lehetnek, köztük az alpolgármesteré is, mivel azon a listán aminek a többi részét kitakarták, a fidesz frakció tagjai is szerepelnek, mink önkormányzati képviselők. Ezen kívül a külsős bizottsági tagok is kaptak pártállástól függetlenül.

    Ez arra jogosította a tulajdonosát, hogy a pohi előtt parkoljon a pohi részére fenn tartott helyen.
    Hallottam abban az időben olyan történetet, hogy egy fideszes képviselő hölgy észrevette, hogy az mszpés képviselő nő gépkocsijának az ablakába nem volt kitéve a parkolási engedély. Előbb szólt a közelben álló közteresnek, hogy az autó a tilosban parkol, majd bement a tanácsterembe és ” jóindulatúan” figyelmeztette az mszpést, hogy a közteres most bírságolja az autóját. Meg is büntették az mszpést. Ugyanis akkor a köztereseknél nem volt lista, hogy ne bírságold meg. Na ez a fidesz módi.

  32. felix szerint:

    telifosott búvárruha
    Azon vagyunk.

  33. gyula szerint:

    szvenszi a sötét, tuskó, komcsi, proli dumával jön! Egyétek elvtársak! Micsoda szaralak!

  34. szigetország szerint:

    Én egyre csak azt látom, hogy az MSZP részéről megy a hattyúk halála….

    Úgy tesznek, mintha a vezetésük alatt csupa gáncstalan emberek irányították volna a kerületet kifogástalanul. Tényleg így volt?

    Felix! Te mire emlékszel? Nincs olyan érzésed, hogy bagoly mondja verébnek?

  35. szevenszi szerint:

    Kedves Gyula!
    Amit csinálsz az nem érvelés, az pontosan az amit leírtál. Azt hiszem én még nem sértegettem senkit. De megbocsájtok neked. Mert nem tudod mit beszélsz, írsz és teszel. Szokj hozzá. Az igazság néha fáj. Mellesleg a fideszben igen jó kapcsolatokkal rendelkező személytől hallottam, mondhatnám fideszes informátoromtól. Azért ott sem mindenki egyforma. Mellesleg kérdezd meg Ábel Úrtól, hátha válaszol rá, volt-e neki is parkolási engedélye. Neki talán hiszel!

  36. felix szerint:

    szigetország
    Arra emlékszem, hogy leváltották az MSZP.-t.
    Sajnos a FIDESZ jött utána. Csinálhatták volna tisztességesen és őszintén, de ……..
    Menniük kéne a …..,.

  37. Balos szerint:

    szevenczky: az a baj, hogy ennyit tudsz. Kreálsz baromságokat, ráadásul a saját neved alatt adod ki, aztán lesel, ahogy porig aláznak. Joggal. Ez az egész listaügy egy vicc. Kiírja valaki egy papírra, hogy ne bírságold meg vagy mi, aztán te elkezdesz ordítani, hogy a polgármester biztos odakúszott éjszaka a közteresekhez, és ő firkantotta ezt oda. Nem te voltál?

    Egy vicc vagy János. Ezzel akarsz nyerni? Remélem nem fogsz. És sok más párttársad is egyetért ebben velem. Ilyen ember, mint te, csak tovább rontaná a csepeli baloldal renoméját.

  38. Borka-Szász Tamás szerint:

    Kedves Ábel Attila!
    Apró kérdés: Németh Szilárdnak és Borbély Lénárdnak (és a többi korábbi fideszes képviselőnek) volt az előző ciklusban önkormányzat által kiadott parkolási engedélye a Polgármesteri Hivatal elé? (Kivéve neked, mert akkor még állítólag jogsid sem volt…)
    Ha igen, akkor mi ez a “nagy szenzáció” a korábban hivatalosan kiállított, rendőrség által lepecsételt engedélyekkel kapcsolatban? Azokat ti is használtátok, mert arra valók.

    Szerintem meg te vagy, aki a mostani üggyel kapcsolatban vehemensen mellébeszél, de mindenki tud itt a fórumon olvasni és van saját magához való esze, hogy vérmérséklete szerint felnőtt emberként véleményt alkosson.

    Mindegy, én képviselőként a mai nappal kezdeményeztem a hivatalos belső vizsgálatot a mostani “ne bírságolj” listával kapcsolatban. Szerintem a csepeli közvélemény érdeklődő része kíváncsian figyeli, lesz-e vizsgálat Csepelen és mi lesz annak az eredménye…

  39. felix szerint:

    Balos.
    Felmentő ötletet írsz a fidesznek?
    Mit akarsz megújítani Csepelen?
    Netán beépülnél az “új” baloldalba, mint “híradós”?

  40. szevenszi szerint:

    Balos elesdé? Ki mondta azt rajtad kívül, hogy “a polgármester odakúszott aztán ráfirkantotta”. Megvádolod a polgármestert? Eddig velük voltál? Kevés volt a 30 ezüst?
    Na lőttek a a híradós állásnak!

  41. bézé szerint:

    Egy filctollas felirat és egy hivatalos engedély közül nekem az utóbbi tűnik hitelesnek, tisztelt MSZP. Egy rendőr is kiröhögne egy fecnivel.

  42. felix szerint:

    Csak az a probléma, hogy a filctollas felirat nélkül semmi értelme annak, hogy az a levél a falon van.
    Egyébként jó lenne az okoskodás.

  43. bézé szerint:

    Filcfelirat kontra polgármester aláírás, rendőrségi pecsét. Te melyiket fogadnád el? Na jóccakát.

  44. szevenszi szerint:

    bizé, a különbség pusztán az, hogy a pecsétes engedély az azt el kell fogadnia a közteresnek, tehát engedély, míg a filctollas ” firka” az belső utasítás, amit végre kell hajtani. Még egyszer! Az engedély az állampolgárra vonatkozik, az utasítás meg a közteresre. Érted????

  45. felix szerint:

    Itt és itt, erre és erre érvényes, kontra mindenhol hunyd be a szemed.
    Van aki szerint az előbbi a jobb.
    Megáll az ész.

  46. Doki szerint:

    Na “kedves” elvtársak… Igy éjfél előtt kb fél órával, hogy nyugodtan tudjatok aludni, de hogy lefekvés előtt, még a seggeteket a földhöz verjétek… Szánalmas ahogy egy filctollas fecnivel erőlködtök, de visszanyal a fagyi pont azért, amiről bézé írt.

  47. szevenszi szerint:

    Azért bennem még egy kérdés keletkezett. Ha a fényképen lévő engedélyeket visszavonták, akkor azt a jegyző, aljegyző akárki miért nem semmisítette meg.
    Ha nem visszavonták, akkor meg ma is létező, forgalomban lévő okiratok, azokat pedig nem hiszem, hogy az mszpsektől kérték el. Akkor meg kié? Ezt is meg kéne válaszolni Ábel Úr!

  48. felix szerint:

    bézé
    Ha nem a filctollas lenne a jobb, akkor ma is a régit választották volna.
    ennyi.

  49. felix szerint:

    Doki.
    Te tényleg nem érzed a különbséget?
    Ma az érintetteket sehol és semmiért nem büntetik Csepelen a közteresek.
    Régen csak ott nem ahova az engedélyük szólt.
    A nyalást még ……

  50. felix szerint:

    Ez már szokásos.
    Két sajtótájékoztatón is hazudott a Fidesz szóvivője Bajnai Gordonról. “A Kecskeméti Törvényszék Zsigó Róbertet bocsánatkérésre kötelezte, valamint arra, hogy az ezt tartalmazó nyilatkozatát saját költségén tegye közzé a Magyar Televízióban, a Hír TV-ben, a Magyar Nemzetben és ezek internetes oldalán.” Zsigót arra is kötelezték, hogy nem vagyoni kártérítésként fizessen meg 300 ezer forintot és a teljes perköltséget.
    http://nepszava.hu/cikk/1009656-elmeszelte-a-fideszes-szovivot-a-kecskemeti-torvenyszek (Via: Fideszfigyelő)
    Két sajtótájékoztatón is hazudott a Fidesz szóvivője Bajnai Gordonról. “A Kecskeméti Törvényszék Zsigó Róbertet bocsánatkérésre kötelezte, valamint arra, hogy a…
    Tov

  51. huszárlegény szerint:

    Végre van egy kis örömöd. Ez a legnagyobb? Tapsolj te agyalágyult. Nem veszed észre, hogy egy helyben topogsz? Főként agyilag.

  52. huszárlegény szerint:

    Csepelen úgy szeretnek, de sokan.

  53. ebihal szerint:

    Tegnap 15:56-kor hiányoltam, hogy a listáról érdemben még egy kurva szó sem esett.
    Úgy látom azóta sem sem sikerült magyarázatot találni rá, pedig ha a feljelentés
    valóban megtörtént, a bíró meg fogja kérdezni!

  54. grün szerint:

    ebihal!
    Nem gondolod, hogy ez a zengedély ügy is egy elterelő hadművelet?!
    Csak azt nem értem miért nem egy Ábelnél értelmesebbet szúrtak ki a terelésre?!
    Aki legalább, ha mást nem de egy behajtásit meg tud különböztetni a KRESZ meghágására kiadott parkolási engedélytől!
    Egy valamire való rendőrtisztviselő röhögőgörcsöt kap a zérveitől, ha mégis feljelentés történik a zügyben! 😛 😀

  55. felix szerint:

    huszárlegény.
    Nekem nem öröm az, hogy a szóvivőtök sikerrel hülyét csinált belőled.
    Neked olvashatóan tetszik.
    Maradj is így.

  56. felix szerint:

    ebihal.
    Magam is kétszer kértem, hogy legalább a levelet tegyék ide, de csak a mellé duma és a szokásos visszamutogatás.
    Ez van.

  57. Doki szerint:

    Féleszű!
    Dehogynem érzem a különbséget. 😀 Egy filctollas fecni és a volt polgármester aláírásával ellátott engedély között óriási különbség van. 😉

  58. felix szerint:

    Doki.
    Baj van nálad, vagy csak nem értheted meg?
    Az nem egy fecni, hanem egy hivatalos levél, amire utasítást írtak, tér és idő nélkül.
    Nem baj.
    Az ilyen elvtelenségek miatt bukott Szilárd is.

  59. Doki szerint:

    Ti még mindig nem nyilatkoztatok a Tóth Mihály aláírásával ellátott engedélyekről, csak terelitek a témát és fideszeztek itt orrba-szájba…

  60. grün szerint:

    Doki!
    Egy dr. Szeles Gábor által aláírt engedély mit bizonyít?!
    Van ám a képen néhány olyan is! 😛 😛
    http://csepel.info/wp-content/uploads/2-mell%C3%A9klet.jpg

  61. felix szerint:

    Doki.
    Nem ismerek olyan hatáskörrel rendelkező ön kormányzati embert akit Tóth Mihálynak hívnának.
    Semmi jelentősége nincs ma már azoknak az engedélyeknek, hacsak az nem, hogy még mindig meg vannak.
    Ez a hajó már elment és ma nem lehet felszállni rá, hiába is erőlködtök.
    A ma vétségeit nem annulálják a tegnapiak.

  62. felix szerint:

    önkormányzati

  63. nagyapó szerint:

    Eetásak! Vegyék észre, hogy marhaságokat írogatnak! A közlekedést, a KRESZ szabályozza. Ennek utasításait felülírni sem a tanácselnöknek, sem a polginak, sem a jegyzőnek, sem a kapitánynak nincs joga. A táblák hatálya alóli kivételt kiegészítő táblán kell jelölni és csak az után érvényes mindenféle papír! Így a B engedély szabályellenes. Az A nem, ahogy tábla jelzi 2. képen.
    Megjegyzem, a megállni tilos táblánál nincs lehetőség kiegészítésre, ezért törvénytelen a piacnál a “megállni tilos” “kivétel áruszállítás” tábla.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  64. grün szerint:

    Öreg Pöcs!
    “A közlekedést, a KRESZ szabályozza. Ennek utasításait felülírni sem a tanácselnöknek, sem a polginak, sem a jegyzőnek, sem a kapitánynak nincs joga.”
    .
    Csak kiadhat egy a hatályos rendelkezéseknek megfelelő “Behajtási engedély”-t, ami körülbelül azt jelenti mintha lila filctollal ráírná egy listára, hogy ” ne bírságold meg” mert nyakon váglak! 😛 😀

  65. ebihal szerint:

    grün!
    Tisztában vagyok vele, de mint örök optimista, remélem, hogy a gondolkodás apró
    szikráját talán ki lehet csiholni a kőfejűekből. Gondolod, hogy sziszifuszi küzdelem?

  66. ebihal szerint:

    Még valami!
    A Fenti képen 32 db B ill. P jelű engedély van, amelyek jogszerűségét vitatja Ábel
    Attila. Na már most, hogy kerültek ezek az ő birtokába, miért nincsenek érvényte-
    lenítve?

  67. grün szerint:

    ebihal!
    Nem gondolom, hanem tudom!
    Akik egy behajtási engedélyen a polgármester és a rendőrkapitány együttes akaratával kinyilvánított és aláírásukkal igazolt, bizonyos szabályok alóli felmentését a KRESZ rendelkezéseinek megsértésére való felhívásnak vélik (értő olvasni tudás hiányában) azokkal kár szenvedni!
    Szikrát belőlük csak úgy csiholhatsz, ha egyiket a másikhoz ütögeted, de jó erősen! 😛 😀

  68. Béla szerint:

    Én úgy emlékszem hogy a szoci vezetés alatt a Csepeli Strandnál parkoló díjat szedtek az utcán. Önkormányzati engedéllyel.

  69. piacos szerint:

    Jó ötlet volt megszüntetni a polgármesteri hivatal előtt a parkolót. Múltkor a csevakosok 20-30 méterről cipeltek be egy pulpitust, meg több bútort. Biztos nagyon örültek, hogy nem lehet parkolni a hivatal előtt. Tehát egy tiltó tábla ki, őrség ott és aki dolgozik, annak annyi. Nagyon jó.

  70. piacos szerint:

    felix: Gondolom te sem a két kezeddel keresed a kenyeredet. Mondd azoknak az embereknek, hogy mit csináljanak!

  71. felix szerint:

    piacos.
    Látom vetted a lényeget. 🙂

  72. Katona szerint:

    ” Na már most, hogy kerültek ezek az ő birtokába, miért nincsenek érvénytelenítve?”

    Miután az Önkormányzat végrehajtói hatalom szerves része, vannak jogai, és kötelezettségei is. Nem mindenki hivatott, ezek ismeretére.

  73. grün szerint:

    “grün szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
    2014. május 16., péntek – 09:19”

    .Ajajj!
    Már moderálnak?!
    Megint igazat szólottam!

  74. felix szerint:

    grün.
    Amelyik forrás nem veszít naponta pert, annak anyagát nehéz idehozni.

  75. grün szerint:

    felix!
    Csak a régi elvtársi attitűdökre világítottam volna rá a zeddig megőrzött coci behajtási és parkolási engedélyek -jól jöhet még- alapon való megőrzéséről!
    .
    Említést sem tettem egy régi szoci, most fityeszes eftársról, aki kapszulákban, katalogizálva őrzi volt elvtársai székletmintáit, amit nyalás után megőrzött!
    Szintén jól jöhet még alapon!
    No lássuk aztat a “rencermoderáció”-t! 😛 😀

  76. felix szerint:

    grün.
    Íz alapján ismeri fel a gerincbántalmakat.

  77. ebihal szerint:

    Katona!
    7:10 ÉS?

  78. Serial szerint:

    18 név, abból 15 kitakarva, miért is? Vagy mindet mutassátok meg vagy egyet sem. Talán azért van kitakarva mert kiderülne, hogy adott 2 oldalra eső narancsos engedélyek száma 5x több mint virágosoké?

  79. admin szerint:

    A többi személy nem politikus azon az oldalon.

  80. admin szerint:

    Kedves Béla!

    MSZP-s időkben a posta környékén is volt fizetős parkolás, majd annak megszűnése után tervezte az MSZP a Csepel városközpont fizetős övezetté alakítását. Ennek az volt az oka, hogy már Észak-Csepel eladásával, a hitelekkel és a folyószámlahitelekkel sem tudták betömködni azokat a költségvetési lukakat, melyeket a pénzszórásra és lenyúlásra épülő rendszer hozott létre.

    2010 óta évi kétmilliárd forintot takarít meg az önkormányzat a politikai korrupció felszámolásával és a pénzügyek rendbetételével. Többek között ennek köszönhetően nem kell bevezetni fizetős parkolást Csepelen.

  81. grün szerint:

    admin!
    Értsük úgy, hogy nem ellenzéki politikus?! 😛 😀

  82. ebihal szerint:

    Admin!
    A fizetős parkolók kialakítását a főváros erőltette, nem a helyiek. Az a Fővárosi
    Közgyűlés, ahol Németh Szilárd is meresztette a seggét. A 2 milliárddal meg
    hülyítsétek a birkáitokat!

  83. felix szerint:

    ebihal.
    Azokat hülyíti.

  84. admin szerint:

    Ebihal, a fővárosi vezetés is MSZP-s meg SZDSZ-es volt 2010 októbere előtt, Demszky Gáborral az élen. A fővárosi és helyi MSZP-sek is egyetértettek a fizetős parkolás csepeli bevezetésével: kb. akkora volt az a fővárosi erőltetés, mint egy szerelmi együttlétben az erőszak.

    Állandóan mellébeszélsz. Komolyan azt hiszed, hogy értelmes ember beveszi amit írsz? Tervezték a fizetős parkolás bevezetését, és ha nincs váltás, úgy be is vezetik, mint ahogy a Szárcsa Iskolát is bezárták volna. Azt is tervezték ugyanis.

  85. Doki szerint:

    Bébi béka folyton tereli a témát és aztán másokat nevez hülyének… Hiába no, ritka nagy barom 😉

  86. szevenszi szerint:

    És tervezték a gerincutat, a csatornát, a lakás és útfelújításokat és ha nincs váltás meg is csinálták volna. 🙂 🙂

  87. nagyapó szerint:

    szevenszi! Igen, az eetásak meg is csinálták volna, úgy mint a kommunizmus alapjainak lerakását.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  88. ebihal szerint:

    admin!
    A fővárosi fizetős parkolási zónák kiterjesztése legalább 10 évvel ezelőtti történet.
    A helyi vezetés, ha akarta volna, minden különösebb kapkodás nélkül bevezethette
    volna, bőven volt még ideje. Nem a váltás akadályozta meg a dolgot.
    Azt mondod mellébeszélek? Idézd, amiben nincs igazam!

  89. ebihal szerint:

    Doki!
    Neked is van lehetőséged! Idézd, mikor tereltem! Tudom, bassza a csőrödet, hogy
    mindig leégsz, de hát ennyi vagy.

  90. grün szerint:

    Öreg Farok!
    “az eetásak meg is csinálták volna, úgy mint a kommunizmus alapjainak lerakását.”
    Rosszul emlékszel vagy csak a köpönyegváltás zavart meg és tagadod közös eredményeinket!
    Mit raktunk le?! 😛 😀
    .
    “1972. évi I. törvény
    A forradalmi harcokban megedződött munkásosztály vezetésével, az 1919. évi Tanácsköztársaság tapasztalataival gazdagodva, a szocialista országok közösségére támaszkodva népünk lerakta a szocializmus alapjait.”
    http://www.1000ev.hu/index.php?a=3&param=8487

  91. Doki szerint:

    Tudod bébi béka, az egy dolog, hogy neked nincs normális magánéleted és a nap 24 órájából legalább 20-at a gép előtt töltesz és marhaságokat írkálsz, de ezt ne várd másoktól, akik mondjuk értelmesebb dolgokkal (pl. a családjukkal) töltik az idejüket.

  92. hajaj szerint:

    féleszű. ebihal, t.t.???

  93. ebihal szerint:

    Doki!
    Várom az idézésedet, különben azt kell hinnem, hogy hazudsz! /Bár ezzel amúgy
    tisztában vagyok!/ Csak, hogy értsd, ezt hívják terelésnek, amikor válasz helyett
    másról kezdesz írni! Arról pedig, hogy mi a normális, neked nem sok információd
    lehet, a családod legfeljebb szenvedi, ha túl sokat vagy velük!

  94. Doki szerint:

    Bébi béka!
    Olvasd csak vissza a bejegyzéseidet, vagy az neten gondot okoz neked?

  95. grün szerint:

    Doki!
    A neten való visszaolvasás a világ legegyszerűbb dolga!
    Semmi gond vele, de néked magyarázzam?! 😛 😀

  96. Jeniszej szerint:

    http://www.rtlklub.hu/video/71553
    Jó magas kilátó! Nem kevés lóvéból a Bodrog környékén. ))) 😀 (((

  97. felix szerint:

    Legyen ez a századik.
    Hungarikum lett az akácfa és az akácméz !
    De korábban mit olvashattunk:
    (A HERZ-szalámik is annak számítottak, és mi lett belőle? A márkanevét megvette a lótépés, a területet legyalultatta -aminek köszönhette kivételes ízvilágát-, és levitte Szögedre. Tudom, ott dolgoztam az utolsó napig..)

    Kövér: Az akác súlyos történelmi tévedés
    Sőt kártékony, agresszív növény, olyan, mint a szocialisták, mondta 12 éve. Most meg bárkivel harcba szállna a Fidesz az akác védelméért.
    INDEX.HU

  98. nagyapó szerint:

    Idióta Dr. grün t.t. Nagyon érdekes, hogy a zIgazgató Elvtársat (a trágár tanítót) megint oktatni kell.
    A Rákosi korban már elkezdődött a kommunizmus alapjainak lerakása, amit ’56-ban felszedtünk.
    Amikor idióta Dr. grün t.t. , mint KISZ titkár oktatta a tagságot, akkor “Az MSZMP VIII. kongresszusa (1962) határozatba foglalta, hogy „befejeződött a szocializmus alapjainak lerakása”, “!!!!!!!!!!
    Ezt a határozatot vette át az 1972. évi koholmány!
    Elfelejtett irodalom: Lenin V. I.: Állam és forradalom. A marxizmus tanítása az államról és a proletariátus feladatairól a forradalomban, Szikra Kiadó, 1951.
    Lukács György: A bolsevizmus mint erkölcsi probléma In: Lukács György: Történelem és osztálytudat. Lukács György összes művei, Megvető Kiadó, Budapest [1971]
    Esetleg: A népgazdaság szocialista rendszere. Politikai gazdaságtan tankönyv. Kossuth Kiadó, 1959.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  99. grün szerint:

    Pelczné: nyárra hungarikum lehet a védőnői szolgálat
    .
    Máshol az ivadékgondozást a gólya végzi?!
    Olvastam, hogy Afrikában az újszülött kap egy kiskutyát, aki a tisztán tartását végzi a gyereknek!
    Mikor felcseperedik ünnepi vacsora gyanánt felszolgálják! 😛 😀
    .
    http://www.origo.hu/itthon/20140513-pelczne-szerint-a-nyarra-hungarikum-lehet-a-vedonoi-szolgalat.html

  100. grün szerint:

    Még mielőtt az Öreg Pöcs félreértené, nem a gyereket szolgálják fel vacsora gyanánt, hanem a kutyát! 😛 😛

  101. nagyapó szerint:

    Jeniszej nem tisztem védeni a polgármestert, de ki tett volna helyében mást, ha kap potyán 40 milkót? Hasonló ez a csepeli kerékpárúthoz. Itt is sokkal olcsóbban lehetett volna megoldani, ha letisztítják a régi bicikliutat, esetleg a HÉV másik oldalán építik, ahol jobb a levegő, valamint nem kell töltés.
    Viszont, ha adnak fogadd el…

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  102. Shrek szerint:

    Nagyon egyszerű! Gerinctelen Sághi Jenő mondjon le, távozzon Csepelről így legalább több, mint 500.000 Ft-os fizetését sem kell kifizetni.

  103. felix szerint:

    Szemétláda.
    Amikor iszol akkor ne irkálj ide, mert összevissza kevered a szocializmus alapjainak lerakását a kommunizmuséval.
    Tudod az alapok lerakása után kezdődik a valódi építkezés.
    A szocializmus nem a Várkertbazár azt nem lehetett már az alapozás után felavatni.
    Orbán ennyivel tudd többet a komcsiknál.

  104. ebihal szerint:

    Doki!
    Párszor már említettem, hogy gyenge vagy, csak egy mazochista szalad bele mindig
    a pofonba. Állítottál valamit, bizonyíts! Ilyen egyszerű.

  105. ebihal szerint:

    nagyapó előszedte a szemináriumi jegyzeteit?

  106. felix szerint:

    Már akkor sem értette azt amit leírt.

  107. nagyapó szerint:

    Két kispajtás! 1/2eszű1/2x, meg csecsemő béka! Csak ennyire fussa? Vékony. Ha úttörők akarnak lenni, akkor ahogy 6. Lenin mondta “ucsitszjá, ucsitszjá, ucsitszjá”! Majd kérjék idióta Dr. grün t.t.-t, fordítsa!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  108. felix szerint:

    Szemétláda!

    Te tényleg ekkora tök vagy. Még akkor sem jössz rá, hogy mekkora ökörségeket írsz, ha netán visszaolvasod magad.
    Zagyválsz össze vissza. Olyan vagy mint aki ki van száradva. Lehet, hogy szárít a sok sör. Veled még az is megeshet.

  109. Katona szerint:

    Tanári diplomával erre a szintre sikerült magát “feltornáznia.” Fájdalmas. Ezért fizette a munkásosztály a vele szövetséges parasztsággal a tanulmányainak költségeit? Népbutító, többségellenes írásaival rendkívüli kártékony a tevékenysége. Vannak vagy 3-4 akik itt mindenre elszántak, de semmi jó nem várható tőlük. (f+g+e+?) Vajon ezek a kádári időkben mit csinálhattak?! Kussoltak? Most az igazi énjüket hozzák? Kisebbség lévén a mindenhatóságukat erőltetik.

    Olvassák el a Spiegelben megjelent vezércikket!
    csepel.info/?p=34483

  110. felix szerint:

    Katona.
    Milyen többségről beszélsz?
    A többség nem akarta ezt a kormányt.
    Ezt soha ne feledd el.

  111. felix szerint:

    Milyen kisebbségről….

  112. Gyurry szerint:

    Grün, a képen láthatóan az is oda van írva, hogy a teherautó, amire az engedély vonatkozik személygépkocsi.
    Maradjunk a tényeknél!

  113. […] ő volt Csepel MSZP-s alpolgármestere, valóban nem büntethették meg. Az akkori csepeli vezetés egyenesen a rendőrkapitányságtól kapott külön engedélyt arra, hogy tiltott helyekre is behathassanak és ott parkoljanak. Ez azonban hét éve a múlté. A […]

  114. […] legyen mondva, hogy Horváth alpolgármestersége idején az MSZP politikusai különleges behajtási engedélyt kaptak, amivel bárhol parkolhattak Csepelen. Nehéz is átvedleni átlagemberré egy igazi, megbecsült […]

Itt lehet hozzászólni !