Rendőrségi feljelentést tesz a csepeli önkormányzat

Csepel.hu

Rendőrségi feljelentést tesz a csepeli önkormányzat

Az önkormányzat körül évtizedek óta KRESZ-táblák jelzik, hogy hol lehet csak engedéllyel parkolni

Becsületsértés és rágalmazás miatt tesz feljelentést a csepeli önkormányzat a Szenteczky János csepeli MSZP-s polgármester-jelölt által kiadott Hírkomp című újság két cikke miatt.

A hamis megjegyzésekkel ellátott fotókkal illusztrált, rágalmazó és becsületsértő cikkekben azt a hazugságot állítják, hogy a csepeli közterület-felügyelőknek önkormányzati vezetők utasítására szabálysértéseket kell elnézniük, és ezzel “felső utasításra” bűncselekményeket kell elkövetniük.

A hamis megjegyzésekkel ellátott képekkel megjelent cikkeket több MSZP-s politikus honlapja és Facebook-oldala is megosztotta, terjesztette. Állításaikat a leghatározottabban cáfoljuk és visszautasítjuk, azokat provokációnak tartjuk. Mivel ezek a személyek bűncselekményekkel vádolták meg a csepeli önkormányzat jelenlegi vezetését és a közterület-felügyelőket, becsületsértést és rágalmazást követhettek el.

Csepelen senkinek sem kell parkolási díjat fizetnie, mert minden parkoló ingyenes. A cikkeket illusztráló, ismeretlen forrású megjegyzéssel ellátott képeken önkormányzati tulajdonú autók és rendszámok láthatók. Ezek az autók jogosultak az önkormányzati engedéllyel használható parkolók használatához. Ilyen parkolók az önkormányzat közvetlen környezetében, a KRESZ-táblákon feltüntetve vannak. Ilyen engedélyek a világon mindenhol vannak, ahol csak engedéllyel lehet használni a parkolókat. Engedéllyel használni engedélyhez kötött parkolókat nem bűncselekmény, nem szabálysértés, hanem törvényes és szabályos eljárás.

A szocialista politikusok a vádjaikban valójában önmagukból indultak ki. A vádjaikban leírt engedély 2010 előtt ugyanis valóban létezett, és több KRESZ-szabály áthágására jogosította fel az azzal rendelkezőket. Elévülés miatt a jelenlegi önkormányzat már nem tudott emiatt feljelentést tenni. Más bűncselekmények miatt viszont több esetben történt feljelentés. A csepeli MSZP-frakció tagjai és polgármester-jelöltje között van, aki ellen sikkasztás, hűtlen kezelés, rágalmazás és más bűncselekmény miatt emelt vádat az ügyészség.

Ez az oka a vad gyűlölet- és hazugságkampánynak, melynek egyetlen mozgatórugója a kínzó hataloméhség. Bízunk azonban abban, hogy a becsületsértés és rágalmazás nem marad büntetés nélkül!

Budapest, 2014. május 13.

Ábel Attila

alpolgármester

Budapest XXI. kerület Csepel Önkormányzata

Forrás: Csepel.hu

57 hozzászólás “Rendőrségi feljelentést tesz a csepeli önkormányzat” bejegyzésre

  1. Ábel Attila szerint:

    A szocialista elvtársak valahogy mindig magukból indulnak ki. Engedélyeket írtak bizonyos KRESZ-szabályok áthágására, majd évekkel később megvádoltak ezzel bennünket. Tipikus. A baj csak az, hogy mire lemegy a bírósági eljárás, lehet, hogy a következő önkormányzati választásnak is vége lesz.

  2. grün szerint:

    Ábel Attila!
    Akkor jó lesz sietni a feljelentéssel, mert mindjárt itt a következő zönkormányzati választás!
    Ha Szenteczky nyer akkor fuccsba megy az iparkodás! 😛 😛

  3. felix szerint:

    Hiszem, ha látom az iktatott feljelentést.

  4. Gordon szerint:

    Fotó: Etánsak! Ott a tábla! Ki van írva!
    Neem látjátok, vagy neem tudjátok a kreszt!???

    Pedig felix azt írta, hogy 100 kilométereket vezet egy nap a városban (hogy közben hogy netezik azt még mindig nem fejtettük meg), de mégsem ismeri a kreszt???

  5. Ábel Attila szerint:

    Szenteczky ellen egy vádemelés már megszületett rágalmazás és becsületsértés miatt 2012-ben. A bírósági tárgyalást azóta nem tűzték ki. Nem csodálom, hogy vérszemet kapott.

    Lassan 30 millió forintnyi hűtlen kezeléssel vádolják “az egyebek mellett”, neki így élet-halál kérdése, hogy újra nyerjenek. Ha megnézitek a vádemelések eredményességi arányát, ezt meg fogjátok érteni. Magyarországon a legtöbb vádemelés ugyanis elmarasztaló ítélettel ér véget.

  6. Gordon szerint:

    Gödörben az MSZP. Új főnököt kaptak Csepelen. Programjuk nincs. A “szövetségeseik” szétszéledtek a saját pecsenyéjüket sütögetni.
    Természetes, hogy csak a fentiekben linkelt komolytalan hecckampányra futja az erejükből.

  7. felix szerint:

    Gordonka. /az agyad alapján/
    Hazudni nálad emberi dolog.
    Félix azt írta, hogy 100 km-ert, vezetett az nap amikor írta.
    Gordoka ezt azóta sem tudta megfejteni.
    Neked az soha nem fog sikerülni.

  8. felix szerint:

    Normális helyeken a gépkocsikon vagy ban jelzik, a jogosultságot.
    Ez nem azt jelenti, hogy ne büntess, hanem azt, hogy ott jogosan áll, de máshol másért büntethető.
    Nem elég jó még a védekezés.
    Dolgozzatok még rajta.

  9. grün szerint:

    Kucuka!
    A fotón látható tábla a megállást nem tiltja!
    Sőt a kiegészítő tábla szerint munkanapokon 07-18 óra közötti időszakot kivéve a várakozást sem!
    Tehát a ki-beszállás idejére,
    a folyamatos fel- és lerakodás idejére,
    valamint egyéb okból legfeljebb öt percig, ha a vezető a járműnél marad meg szabad állni!
    A fotó arra nézve nem ad támpontot, hogy éppen melyik eset áll fenn!

  10. felix szerint:

    A belvárosi közteresek egy könyvtárnyi rendszámlistával járkálnak?
    A csepeliek meg minden nap megkapják a vendéget listáját is?
    Lássuk az eredeti levelet, hátha………,..

  11. felix szerint:

    Grün.
    Arról nem is beszélve, hogy csak a hivatali gk. a kivételek. a hivatalnokok gépkocsijai nem.

  12. grün szerint:

    felix!
    Még az is előferdülhet, hogy nemcsak rendszámra, hanem személyre szóló várakozási engedélyek is vannak.
    Sógor-koma, uram-bátyám esetleg S.Jenő ismerősei stb. 😛 😀
    .
    Vigyázzon, mert ismerem a főnökét!
    Tudja maga ember, kit kellene ismernie, hogy ne bírságoljam meg?!
    Engemet, Kovács XIII. János közterület-felügyelőt!

  13. gyula szerint:

    A féreg komcsik mindig azzal vádolják meg politikai ellenfeleiket, amiket ők követtek, követnek, követnének el, régi bolsi trükk.

  14. Borka-Szász Tamás szerint:

    Vicces, ahogy Ábel Attila saját cikkét elsőként rögtön kommentálja is. Felfokozott idegállapotra utal a dolog. :-)) Ideges vagy, Atesz?

    Szerintem kár cukrozni a taknyot. Még Ábel NERtárs sem vitatta, hogy a falon lógatott listáról szóló fénykép valótlan lenne.
    Ha az önkormányzat ilyesmire nem adott utasítást a Közterület-felügyeletnek (jóindulatúan tegyük fel), akkor ideje lenne egy kis hivatalos vizsgálatnak Sági Seggnyaló Jenő NERtársnál, hogy ki a felelős ezért a kifüggesztett listáért, amit egyértelműen a közterület-felügyelőknek szóló utasításnak tűnik.
    A vizsgálat eredményét nyilvánosságra kell hozni, és a felelőst vagy megbüntetni vagy seggnyalás érdeméremmel kitüntetni.
    Ilyen egyszerű.

  15. felix szerint:

    gyula.
    Amennyiben régi és bolsi, akkor a fidesz a jogutód, mert évek óta csinálja.

  16. felix szerint:

    Tamás.
    Az érdemrend Gordoné és nem hiszem, hogy visszaadná.

  17. Bugi szerint:

    Szegény Borka, ez nem cikk, hanem közlemény. Másrészt még az ő telefonjában is van lista. Ha minden lista tilos, akkor a hívás lista is 😀

    Borka et. csak akkor szólal meg, ha leégetheti magát. 😉

  18. wagner szerint:

    A bizonyítás terhe jogi intézménye mindig a vádat emelő kötelessége!
    Ezt ezen a “fokon” már mindenki tudja. Nyilván valóan az Önkormányzat e téren a bizonyítási eszközei a rendelkezésére állanak, úgy ezt az ügyet én lefutottnak tartom.
    Remélem, hogy majdan az igazságszolgáltatás a jelenlegi Önkormányzatnak ad igazat.

    Egy régi csepeli lakó, üdv: wagner

  19. Ábel Attila szerint:

    Tamás, ha már arra sem emlékszel, hogy az önkormányzati parkolókhoz engedély kell, és kellett mindig, akkor menj el orvoshoz, mert nagy bajban vagy. Akinek meg van engedélye egy engedélyhez kötött parkoló használatához, azt tényleg nem lehet megbírságolni az engedély hiánya miatt.

    Bárki írt hozzá kézzel – vagy szándékosan vagy véletlenül – a valóban létező listához, nagy hülyeséget csinált, mert félre lehet magyarázni, és ezt meg is tették.

    Tény, hogy az MSZP-s önkormányzat idején, 2010 előtt VALÓBAN volt olyan parkolási engedély, amelyet Tóth Mihály írt alá, és bizonyos KRESZ-szabályok áthágására is feljogosított. Nem emlékszel Tamás? Szenteczky emlékezhetett rá, ha ezt az egész gusztustalan kampányt elkezdte.

  20. Doki szerint:

    Szenteczky János – mielőtt piszkos ügyei miatt elítéli a bíróság – még próbálkozik egy kicsit. Mivel nevét már nem tudja tisztára mosni, így hazugságokkal próbálja elterelni magáról a figyelmet.

    Borka-Szász meg mit arcoskodik Szenteczky mellett? 😀 Csak nem ő is benne volt ebben az egész gusztustlaanságban? Nem lepne meg.
    Úgy látszik, hogy az MSZP és az Együtt-PM mellé ismét becsatlakozik a DK nevezetű facebook párt, hogy Csepelen ismét összeálljon a maffiabaloldal.

  21. felix szerint:

    Még mindig nincs kint az eredeti levél.

  22. szevenszi szerint:

    Ez is megtörtént. Moderálnak. Pedig még csak azt sem írtam, hogy buta.

  23. felix szerint:

    Van úgy, hogy anélkül is értik.

  24. szevenszi szerint:

    Na, még egyszer nekifutok. Most lehagytam a képek linkjét.

    Azért az itt szereplő képek szerint mégiscsak valaki ezt a listát közszemlére tette egy iroda helyiségben, és jól látható és olvasható szöveget írt rá. A nyilvánosságra kerülésén pedig nem megsértődni, hanem elgondolkodni kéne.

  25. szevenszi szerint:

    Hoppá! A rendszer arra a linkre moderál, ahol az eredeti képeket meg lehet tekinteni. Már pedig azon nem az önkoris parkoló látszik! 🙂

  26. felix szerint:

    Ez azért van, mert nincs félnivalójuk.

  27. szigetország szerint:

    Én csak azt nem értem, hogy Szentecki vádlott, aki magát az igazság bajnokának tünteti fel, a saját bírósági tárgyalásain meg sem szólal. Ott kéne tisztáznia a szennyesét!

  28. grün szerint:

    szigetország!
    akármilyen igazságbajnok valaki, megfelelő bizonyítottság esetén beismerő vallomás nélkül is elítélik!
    Nem neki kell tisztáznia magát, arra van kitalálva a felmentés! 😛 😀

  29. großmutter szerint:

    Ez a fidesz igazi arca. Azt hiszik a kétharmad arra is feljogosít, hogy pofátlanul az emberek képébe hazudjunk.

    Tiszteletet a magyaroknak? Hogy is van ez?

  30. Ábel Attila szerint:

    Nem großmutter. Ez Szenteczky igazi arca. És ha odáig jutottál jobbikosként, hogy a többszörösen bűncselekménnyel vádolt Szenteczkynek bármit elhiszel, akkor lépj át az MSZP táborába. Aki ennyire elhisz egy ennyire abszurd vádat az MSZP-től, az oda való.

    Az lenne a botrány, hogy engedéllyel lehet használni az engedélyhez kötött parkolót, és ez nem szabálysértés? Ugyan! A botrány az, hogy Szenteczky János bűnügyei négy év után sem értek véget, és még politizálhat!

  31. szevenszi szerint:

    Kedves Ábel Attila alpolgármester Úr!
    Öntől mint megválasztott kerületi vezetőtől ennél többet várnék! Ne Szenteckizzen, jobbikozzon, mszpézzen. Valaki, valakinek a kérésére készített egy listát. Ezt megküldték valahova. Valaki ráírt valamit. Ezt pedig kifüggesztették ott ahova a listát küldték. A ráírt szöveg szerintem magyarázatra szorul!
    Erre kéne valamit mondania! Mi történt, miért, kinek az utasítására?

  32. großmutter szerint:

    Kedves Attila, admin, bugi! (amelyik szimpatikusabb)

    Csak nem a kubatov listádról puskáztál? Nem Szenteczkynek hiszek, hanem a tényeknek, a papíroknak, amit a közteres irodában találtak.

    Ügyesen félre tudjátok vezetni a népet, de azért odáig még nem jutottunk el, hogy jobban higgyek neked, mint a saját szememnek.

  33. grün szerint:

    Ábel Attila!
    “Az lenne a botrány, hogy engedéllyel lehet használni az engedélyhez kötött parkolót, és ez nem szabálysértés?”
    Összetéveszted a teniszpályát a pénisztájával!
    A “Megállni tilos” és a “Parkolóhely” táblákat!
    Ez a botrány! 😛 😀
    .

  34. ebihal szerint:

    Arra azért roppant kíváncsi lennék, hogy Ábel Attila mikor fog végre érdemben is
    megszólalni! Eddig annyit írt le a konkrét témával kapcsolatban, hogy feljelentik
    Szenteczkyt. Arról viszont egy hangot sem szól, hogy az a bizonyos lista valódi vagy sem,
    ha valódi ki készítette, kinek az utasítására, esetleg csak önszorgalomból!? MERT A
    LISTA LÉTEZIK!!! A fenti levél 90 %-a szocikkal és az előző vezetéssel foglalkozik, az
    utolsó két bekezdés pedig különösen az agyi és lelki toprongyosság jeleit mutatja!

  35. felix szerint:

    Nem véletlen, hogy Ábel Attila a sok duma helyett nem a levelet hozza nyilvánosságra.
    Gondolom van belőle iktatott példány.

  36. lester szerint:

    Tudtommal a köztereseknek nem csak a polgármesteri hivatal környékén történő szabálytalan parkolást kell ellenőrizniük. Vagy ezek után bárhol parkolhatok tűzcsap előtt vagy zebrán, mert úgysem nézik?
    Olyan jó lenne már, ha mindkét bagázs eltakarodna végre, és normális, gerinces emberek vezetnék a kerületet…

  37. szigetország szerint:

    Grossmutter, ebihal és a többiek: Azon miért nem vagytok felháborodva, hogy az MSZP vezetőit a vádlottak padjára ültette az ügyészség? Miért nem vagytok felháborodva a sikkasztáson, becsületsértésen stb?

  38. szigetország szerint:

    Még vmi: ha Szentecki vagy más törvénytelenséget lát a parkolási ügyben, tegyen feljelentést! Miért nem tettek?

    Csak nem attól fél Szentecki, hogy ezt a feljelentését is visszadobják, mert alaptalan a vádaskodás?

  39. lester szerint:

    Rohadtul szánalmas az “én csak térdig vagyok szaros, nem nyakig” védekezés.

  40. szigetország szerint:

    Ha nem tesz feljelentést az MSZP hatalommal való visszaélés miatt, felmerül a gyanú, hogy csak propagandának használták az ügyet.
    Ha törvénytelenség történt, ne álljon meg félúton az MSZP!

    Vagy erről is kiderül, hogy olyan, mint a bajai videó?

  41. felix szerint:

    szigetország.
    Az önkormányzat már megtette a feljelentést.
    Amennyiben az MSZP.-nek lesz igaza, akkor talán hivatalból elintéződik a dolog.
    De akár te is feljelentheted az önkormányzatot, mint törvénytisztelő állampolgár.

  42. grün szerint:

    szigetország!
    Miért kellene azon felháborodni, ha valakit (pártállásától függetlenül) a vádlottak padjára ültet a zügyészség?!
    Jogállamban az a dolgok szokásos menete! 😛 😀
    A sikkasztáson, becsületsértésen ráérünk felháborodni, amikor jogerős ítélettel bebizonyosodik a zelkövetés ténye! 😀

  43. ebihal szerint:

    szigetország!
    Én ezzel a fenti levéllel foglalkozom, erről írtam véleményt. Ha tudod, cáfold!
    Remélem, te nem akarod olyan hülyének beállítani a köztereseket, hogy ők az
    önkori parkolóban, önkoris gépkocsikat büntetnének, és hogy ezt ne tegyék, külön
    fel kell hívni a figyelmüket!

  44. Doki szerint:

    Großmutter!
    Hogyan lehet az, hogy a magát jobboldali nemzeti nevező Jobbikban szép számmal vannak, akik az országot kifosztó és MSZMP utódpárttal karöltve mennek neki a nemzeti kormánypártoknak?

    Majd a rendőrség kinyomozza, hogy valóban hivatallal való visszaélés történt-e, vagy ez csak egy újabb baloldali mocskolódás. Amennyiben kiderül (már pedig ki derülni), hogy ez rágalmazás volt, az egész csepeli MSZP takaródjon el a kerületi közéletből.

  45. felix szerint:

    Az országot kifosztó fidesz az egészen más.

  46. Doki szerint:

    Nem a Fidesz foszotta ki az országot, tette tönkre a gazdaságot, építette le a MÁV-ot, lopta szét a BKV-t és árulta el a határon túli magyarokat, hanem az MSZP… hogy fordulnának fel!

  47. grün szerint:

    Doki!
    Nem bizony! Nem a fidesz fosztotta ki az országot!
    A fityesz ellenzékből, elnéző mosollyal figyelt és ezzel mint társtettes működött közre!
    Majd hatalomra kerülve a tanultakat felhasználva, mintegy tökélyre vitte és befejezte a megkezdett művet!
    Így a rendszerváltás és az ország szétlopása befejeződött! 😛 😀

  48. felix szerint:

    A gazdaság tönkretétele még nem fejeződött be, csak erősen dolgoznak rajta.
    Négy éve úgy topog, hogy feléli a készleteit.

  49. lester szerint:

    A nyugdíjamat azért csak ellopták… 🙂

  50. felix szerint:

    Ellopták az államot és az ország erőforrásait.
    Magyar családi köztársaságot hoztak létre.

  51. szigetország szerint:

    Bajai ügy 2… Hamarosan visszanyal a málnafagylalt.

  52. grün szerint:

    lester!
    Nem ellopták, megvédték!
    Itt a bizonyíték:
    .
    Garancialevél
    A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség minden magyar nyugdíjas biztonsága érdekében garantálja a következőket:
    1: Garanciát vállalunk arra, hogy kormányzásunk alatt megvédjük a nyugdíjakat.
    2: Garanciát vállalunk arra, hogy törvényben fogjuk megtiltani a nyugdíjpénztárak privatizációját.
    3: Garanciát vállalunk arra, hogy kormányzásunk alatt a nyugdíjak reálértékét megőrizzük
    ..
    Schmitt Pál
    A Fidesz európai parlamenti képviselője,
    az Európai Parlament alelnöke
    http://www.fidesz.hu/hirek/2010-01-21/a-nyugdijasoknak-garanciara-van-szukseguk/

  53. felix szerint:

    szigetország.
    Apróságokon lovagolsz, mondom, a hazád már pár/t/ család birtoka.

  54. felix szerint:

    hazádat.

  55. Gordon szerint:

    Ábel Attila szerint:
    2014. május 14., szerda – 07:27

    “Nem großmutter. Ez Szenteczky igazi arca. És ha odáig jutottál jobbikosként, hogy a többszörösen bűncselekménnyel vádolt Szenteczkynek bármit elhiszel, akkor lépj át az MSZP táborába.”

    Helyesen: lépjen vissza… 🙂

  56. csepeli lakos szerint:

    Hmmmm..egy csepeli lakoskent,keveredtem bele egy kozteruletesek es egy csepeli kerteszkedo lakos vitajaban…..szo-szo,mire rakerdeztem,h mi a “fas. ” bajuk van.vita vita,majd miutan belattak,h hulyeseget beszeltek,kiboktek,hogy felsobb utasitasra kuldtek ki oket penzt beszedni (birsagolas jogcimen)! Vagy mikor a csepeli kozterulet karbantartojat,kit mindenki ismer,nyugdijba vonulasa utan,folytatta a haza koruli kerteszkedest,kozteruletesek hurcoltak volna meg,rendort hivtak majd a rend orei elzavartak a kozteruleteseket.tehat tudnek meg egy jo par dolgot,reszletesen elmondani,miket tapasztaltam.igen is igaz lehet az,hohyvannak akiknek szabad,vannak akiknek nem…most meg mellek utakon parkolo autokat buntetnek ,szemben a forgalommal parkolas cimen.lakotelepi hazak kozott! Mi vaaaan????? Amiota autozas letezik,soha nem foglaljoztak evvel! De most elovettek.es ha mar elo is veszik,akkor amit edfig nem buntettek,miert nem kap elobb egy felszolitast az autos?! Ebbol is latszik,hogy nem a csepeliek partnere,hanem az ellensege a XXI.keruleti Kozterulet Felugyelet.

Itt lehet hozzászólni !