Íme a kommunizmus sötétsége

Csepel.info

Észak Korea sötétség NASA felvétel

A mai napon emlékezünk meg a náci terrornál négyszer gyilkosabb ideológia és diktatúra áldozatairól. A kommunisták magyarországi jogutódja, az MSZP csepeli szervezete sajnos most sem vett részt az áldozatokról szóló Szent Imre téri megemlékezésen. Az MSZP soha nem kért bocsánatot a kommunista elődpártjai által elkövetett gyilkosságokért, de elődei összelopott vagyonát azért a jogutódlásra hivatkozva megtartotta.

A fenti képet a NASA készítette a Nemzetközi Űrállomásról. A képen Észak-Korea sötétsége látszik egy éjszakai felvételen. Észak-Koreában ma is tombol a kommunista diktatúra, amely nem csak a minden képzeletet felülmúló szegénységben és technikai elmaradottságban mutatkozik meg. Naponta növekszik a kommunisták áldozatainak száma is. A nyíltan kommunista államszervezetek közül Észak-Korea és Kuba az utolsók a világon.

13 hozzászólás “Íme a kommunizmus sötétsége” bejegyzésre

  1. "?!" szerint:

    Szörnyen kedves csepelinfos bértollnokok!

    Az “Ime a kommunizmus sötétsége” című bejegyzés arra utal, hogy milyen irdatlan sötétség van bejegyzést közzétevő bértollnok agyában, aki a fától nem látja az erdőt!

    A nálatok értelmesebb (és tisztességesebb) emberek senkivel nem próbálják elhitetni még a kommunizmus áldozatainak az emléknapján sem azt az ökörséget, hogy a létező kommunizmusnak jelenleg nem a kb. 1,3 milliárd lakosú Kínai Népköztársaság a reprezentánsa, amely kommunista hatalom valószínűleg pettyes seggű vezetőivel, a velük azonos nézeteket valló” bolseViktor széleskörű együttműködésbe kezdett!
    Amely kommunista hatalom számlájára írják a kommunizmus áldozatainak több mint 2/3-át, több mint 75 millió ember elpusztítását!

    Higgyétek el szörnyen kedves csepelinfos bértollnokok, hogy a bolseViktor kínai kommunista barátairól való figyelemelterelés céljából közölt bugyuta bejegyzésetekkel nem tudtátok átterelni a felelősséget a bolseViktor által sztárolt kínai kommunistákról, és a nekik gazsuláló bolseViktorról, a kínai kommunistákhoz viszonyítva jelentéktelen (kb. 22 millió lakosú) Észak-Koreára, mert az űrfelvétel is csak a felvételt közzétevő demagóg hazudozók fejében lévő sötétséget és tisztességtelenséget bizonyítja!

  2. szigetország szerint:

    Az MSZP ma sem koszorúzott. Az MSZP ma sem hajtott fejet. Az MSZP ma sem kért bocsánatot a kommunista áldozatoktól. A csepeli MSZP ma sem kért bocsánatot a 90 éves Strein Oszkártól, akit kényszermunkatáborba hurcoltak.

  3. admin szerint:

    Kedves “?!”, ha az elmúlt tíz évben elfelejtetted elolvasni a Kínáról szóló híreket, akkor nem tudunk segíteni. Kínában már régen kőkemény kapitalizmus van, és az teljesen más kérdés, hogy a posztkommunista kínai párt tartja uralma alatt az országot.

  4. grün szerint:

    admin!
    Kihozod a jó nevelést a zemberből!
    Nálunk a szocializmushoz erősen hasonlító egypárt rendszer van, némi diktatórikus beütéssel!
    Teljesen más kérdés, hogy a hírekben mi szerepel! 😛 😀

  5. grün szerint:

    szigetország!
    “Az MSZP ma sem kért bocsánatot a kommunista áldozatoktól.”
    Egyik kommunista nem kér bocsánatot a másik kommunistától sem?! Szörnyűség!
    Ez már azért kimeríti a kommunisták pofátlanságát.

  6. admin szerint:

    Grün, te melyik országban élsz, hogy nálatok “a szocializmushoz erősen hasonlító egypártrendszer van, némi diktatórikus beütéssel”? Csak nem Kárpátalján?

  7. grün szerint:

    Azt írtam, hogy nálatok?!
    Nálunk, az itt van! De cáfold bármelyik állításomat! 😛 😀

  8. grün szerint:

    2Gyerekeink állami eltulajdonlásának fontos előkészítő lépése zajlik a szemünk előtt: meg kell törni azokat, akik majd megtörik őket. A pedagógusokról van szó, akiknek jó része a rendszerváltás előtt és óta (más-más okokból) inkább a probléma, mint a megoldás része volt, most azonban olyan megpróbáltatások elé állítják őket, hogy lehetetlen nem szolidarizálódni velük. Merő önzésből: a gyerekeinkről van szó.2
    .
    Gyerekfarmok?! 😛
    .
    http://hvg.hu/velemeny/20140225_Seres_Allami_agykontroll

  9. Tóth Kati szerint:

    Grün elvtárs magának igen zavaros az elméje.Orvos látta már?

  10. vazulnéni szerint:

    Grün egy akármilyen diktatúrában azért nem lehet ennyit pofázni ,hőzöngeni,tiltakozni ,felvonulni,megmondani és elhatárolódni mert következményei lennének http://www.youtube.com/watch?v=qd3H9X-Yl2k

  11. nagyapó szerint:

    Idióta Dr. grün t.t. A Burattínó iskolára gondol?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  12. Etikus szerint:

    1 – SZEGÉNY = dolgozik
    2 – GAZDAG = kihasználja
    3 – KATONA = védi mind a kettőt
    4 – ADÓKÖTELES = fizet mindháromért
    5 – CSAVARGÓ = pihen a négy helyett
    6 – RÉSZEGES = iszik az öt helyett
    7 – BANKÁR = meglopja mind a hatot
    8 – ÜGYVÉD = összeveszíti mind a hetet
    9 – ORVOS = megöli mind a nyolcat
    10 – TEMETKEZÉSI VÁLLALKOZÓ = elássa mind a kilencet
    11 – POLITIKUS = megél az első tízből _

    LEJEGYEZTE CICERÓ IE. 48-BAN! _ AZÓTA VÁLTOZOTT VALAMI?

  13. Jolly Joker szerint:

    Ez a kép csak azt bizonyítja, hogy Észak-Korea a legzöldebb állam. Ugye milyen könnyű köpönyeget forgatni?

Itt lehet hozzászólni !