Újabb botrány a Zámbó-családban

Kiskegyed.hu

Újabb botrány a Zámbó-családban

Zámbó Árpy kénytelen volt a vádlottak padjára ülni a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Ártatlannak találták.

A Pesti Központi Kerületi Bíróságon kellett szembenéznie a törvény képviselőivel Zámbó Árpynak. A vádiratban az szerepelt, hogy egy fiatal anyukának segédkezett, hogy a Raul Wallenberg középiskola, majd a Liszt Ferenc Zeneművészeti egyetem iskolalátogatási igazolását meghamisítsa, hogy a lány árvasági ellátást kaphasson – írja a Blikk.

A Pesti Központi Kerületi Bíróságon kellett szembenéznie a törvény képviselőivel Zámbó Árpynak. A vádiratban az szerepelt, hogy egy fiatal anyukának segédkezett, hogy a Raul Wallenberg középiskola, majd a Liszt Ferenc Zeneművészeti egyetem iskolalátogatási igazolását meghamisítsa, hogy a lány árvasági ellátást kaphasson – írja a Blikk.

Árpy zenésztársának felesége összesen 220 ezer forinthoz jutott így. Árpy szerint zenésztársa felesége féltékenységből mártotta be őt (mert a hétvégi fellépések miatt nem látta urát), ám végül a bíróság nem találta bűnösnek az 54 éves zenészt. A csalást elkövető anyuka is megúszta közmunkával, tekintettel a rossz körülményeire.

Forrás: Kiskegyed.hu

3 hozzászólás “Újabb botrány a Zámbó-családban” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Hagyjuk már Zámbó Árpy más számára történő, majdnem hamisítását, 220 ezer Ft értékben, amikor Simon et. 36 millió Ft-ot vett fel a zadózók pénzéből hamisítás után!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  2. Latomus szerint:

    Nagyapó, savanyú a szőlő? “Ceterum censeo” (Marcus Porcius Cato, maior): kevés vagy, mint mackósajtban a brummogás! (:D)

  3. fghfjhgkjhk szerint:

    Ki a szart érdekel ez a legalja csapat?

Itt lehet hozzászólni !