Így kért bocsánatot a balliberálisok miniszterelnök-jelöltje

Csepel.info

 

Mesterházy levél nsz

Mint arról a Csepel.info beszámolt, Mesterházy Attila Facebook-oldalára még tavaly december 10-én tették ki azt a képet, amely Németh Szilárd országgyűlési képviselőt és csepeli polgármestert, a kép bal sarkában pedig a vagyonbevallásának egy részletét ábrázolja. Hamarosan kiderült azonban, hogy a vagyonbevallást meghamisították, hogy a “rezsibiztost” nevetségessé tegyék. A hamisító nem sokáig örülhetett, Németh ugyanis büntető feljelentést tett az ügyben.

Mesterházy Attila MSZP-elnök január 6-án, telefonon kért elnézést Németh Szilárdtól, amit információink szerint a fenti postai levélben erősített meg. Politológusok szerint az ilyen gesztusok általában mindkét fél számára pozitív kicsengésűek, bár Mesterházy Facebook-oldalán, ahol a meghamisított vagyonbevallás megjelent – és amelyet vélhetően a kampánystábja szerkeszt -, végül senki nem vállalta a felelősséget és nem is kértek bocsánatot.

A Mesterházy Attila Facebook-oldalára kitett fényképen Németh Szilárd egy korábbi kijelentése volt olvasható arról, hogy egy viszonylag kis kertes házban lakik a családjával a csepeli Királyerdőben. Az alatta bemutatott vagyonbevallásból viszont az derült ki, hogy a csepeli polgármester – írd és mondd – egy 539 négyzetméteres házban lakik. Ez inkább egy kúria, mint “egy viszonylag kis kertes ház” – következtethetett bárki, aki a bejegyzést megnézte. Nyilván az is volt Mesterházy Attila Facebook-bejegyzésének a célja, hogy megalázza és nevetségessé tegye “a Fidesz rezsibiztosát”.

Csakhogy a bemutatott vagyonnyilatkozat egy közönséges hamisítvány volt. Németh eredeti vagyonnyilatkozata ugyanis nem így nézett ki. A bejegyzést készítő meghamisította az okiratot, és kitörölte belőle a d) pontot. Így a c) után rögtön az e) pont jön, amit viszont fentebb “fotosoppoltak”. Éppen a d) pontból derült volna ki, hogy Németh Szilárd nem egy 539 négyzetméteres családi házban lakik, hanem a ház és az udvar együttes nagysága ekkora.

Az emberi gesztusok mindenkinek jót tesznek

Ismét a Csepel.info számolt be arról, hogy január 6-án telefonon hívta fel és kért bocsánatot Németh Szilárdtól az eset miatt Mesterházy Attila pártelnök. Az azóta a balliberális pártok miniszterelnök-jelöltjévé avanzsált pártvezető szerint egy blog-oldalról vették át a képet, ami valóban hamisnak bizonyult. Azt mondta, hogy elítéli az ilyen típusú hamisítást, és a kampányban nem kíván ilyen eszközökkel élni. A politikus a hamis vagyonnyilatkozatot levetette honlapjáról. A szóbeli elnézés-kérést ugyanazzal a dátummal a fenti postai levél is követte, ami információink szerint pár nap késéssel érkezett meg a csepeli önkormányzathoz. Úgy tudjuk, hogy Mesterházy felé Németh Szilárd polgármester is lezártnak tekinti az ügyet.

Politológusok szerint amikor közszereplők képesek beismerni, hogy tévedtek, tudnak bocsánatot kérni – illetve a másik oldalról megbocsájtani -, inkább jót tesz a megítélésüknek. Ezek a gesztusok ugyanis azt üzenik a választók felé, hogy olyan emberi tulajdonságaik vannak, melyeket a legtöbben pozitívnak tartanak. Lapunk alaposan megnézte Mesterházy Facebook-oldalát is, ahol a hamis vagyonnyilatkozat megjelent, ott azonban nem találtunk elnézés-kérést. Úgy tűnik, hogy a szocialisták kampánystábját az ilyen emberi gesztusok már hidegen hagyták…

Csepel.info

12 hozzászólás “Így kért bocsánatot a balliberálisok miniszterelnök-jelöltje” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    “Így kért bocsánatot a balliberálisok miniszterelnök-jelöltje”
    Így viselkedik egy gentleman!
    .
    “A hamisító nem sokáig örülhetett, Németh ugyanis büntető feljelentést tett az ügyben.”
    Így meg egy magát sértve érző hatalmasság!
    Azért kívánom, hogy találják meg a zismeretlen hamisítót és ő is kérjen bocsánatot! 😛 😀

  2. Etikus szerint:

    Ajjaj, Tanár úr!

    Ezt mondja, a Mekkmesteről?
    Nem, nem hiszem el, hogy ennyire engedett volna saját nívójából.

  3. nagyapó szerint:

    És a csepeli komcsik közül ki kért elnézést?
    Etikus! A “Tanár úr” nívójánál van még lejjebb?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  4. grün szerint:

    Öreg Pöcs!
    Van bizony! Egy bukott öreg komcsi szintje! 😛 😛 😛

  5. Axor szerint:

    Ez egy szépen megszerkesztett bolsevik „bocsánat kérés”!
    Az mszp-és logó alatt „Németh Szilárd országgyűlési képviselő” szerepel.
    Nem lennék meglepve ha ez pár hét múlva valamelyik komcsi szórólapról vissza köszönne.

  6. szevenszi szerint:

    Papóka!
    Ön mikor fog elnézést kérni a sok buta trollkodásáért!?

  7. gyalog szerint:

    Legalább kiderül,ti sem bocsánatot kérni, se megbocsátani nem vagytok képesek.
    Mitől keresztény ez a jobboldal?
    Szeretettel, gyalog

  8. komcsifides szerint:

    A Magyar Villamos Művek számítógépén fogalmazhatták a Magyar Mérnöki Kamara állásfoglalását a paksi bővítéséről – derítette ki a Cink. Az információt a blog birtokába került Word dokumentum tulajdonságai közül hámozták ki az újságírók.

    E szerint az MVMI Informatika Zrt. által üzemeltetett számítógépen fogalmazhatták meg a nyilatkozatot, amelyben a Magyar Mérnöki Kamara egyértelműen kiáll a kormány által a napokban bejelentett atomerőmű-beruházás mellett.

    A cég felel az MVM Csoport tagvállalatai számára nyújtott informatikai szolgáltatásokért. A holdingnak a 2013 júliusában alapított MVM Paks II. Atomerőmű Fejlesztő Zrt. is tagja. Ők felelnek az új blokkok létesítésének előkészítéséért – írja a Cink.

    Moszkvában kedden Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter és Szergej Kirijenko, a Roszatom elnöke írta alá a nukleáris energia békés felhasználásában való együttműködésről született megállapodást, ennek keretében két paksi erőműblokk megépítéséről is megállapodtak. Az aláíráson jelen volt Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Vlagyimir Putyin orosz államfő.

    A megállapodás tartalmazza, hogy harminc évre szóló orosz állami hitelből, úgy 10-12 milliárd euróból, a jelenlegi 2000 megawatt mellé két, egyenként 1200 megawatt kapacitású blokk épül, és lép üzembe 2023-tól. Így Paks akár az ország energiaszükségletének ötvenöt százalékát is biztosíthatja majd.

  9. Vátesz szerint:

    Mesterházy Attila tősgyökeres magyar ember, neki nem tiltott szó a kérem, köszönöm, sajnálom és Jehova! 😉

  10. bonifác szerint:

    Ha nem kér bocsánatot az elnök “Úr”, a gatyája is rámegy a büntetésre. Ráfért már egy
    feljelentés erre a rasszista bandára, így is következmények nélkül cigányozzák a
    miniszterelnököt, kormányát maffiának nevezik, pedig ez a meghatározás foglalt:
    az MSZP-SZDSZ tandem tagjai sorban csücsülnek le a sitten.(már amit a komcsi bírók
    nem tudtak tisztára mosni)Így hálálják meg nyugdíjtörvényt,amit az EU s cimborák
    elbuktattak.Aki gyalázkodik, fizessen! Kövér úrtól se lenne késő bocsánatot kérni…

  11. Vátesz szerint:

    “Kövér úrtól se lenne késő bocsánatot kérni”

    Majd elintézik a MISZOT-kormányon belül! 😀

  12. gyalog szerint:

    Bonifác!

    Nagyon lesújtó a véleményed! Csak ennyire képes a “maffia-baloldal”, hogy rámegy a gatyája?

    Szeretettel, gyalog

Itt lehet hozzászólni !