Meghamisították Németh Szilárd vagyonbevallását – frissítve!

Okirat-hamisításért felelhet Mesterházy Attila

Csepel.info

Mesterházy Németh Szilárd

Mesterházy Attila változata Németh Szilárd vagyonnyilatkozatáról a), b), c), és e) pontokkal: az általa bemutatott okirat hamisítvány

Nagyot akart ütni az MSZP elnöke Németh Szilárd “rezsibiztoson”, amikor megpróbálta őt a saját szavaival és vagyonbevallásával hiteltelenné tenni. Csakhogy ehhez a Mesterházy Attila nevében működő Facebook-oldalnak nem csak hazudnia kellett, hanem gyaníthatóan okiratot is hamisítani. Ezzel pedig duplán megelevenedhet a veremásós közmondás. Az okirat-hamisítás ugyanis bűncselekmény.

Mesterházy Attila Facebook-oldalára még tavaly december 10-én tették ki azt a képet, amely Németh Szilárd országgyűlési képviselőt, a kép bal sarkában pedig a vagyonbevallásának egy részletét ábrázolja. Németh fotóján egy korábbi kijelentése olvasható arról, hogy egy viszonylag kis kertes házban lakik a családjával a csepeli Királyerdőben. Az alatta bemutatott vagyonbevallásból viszont az derül ki, hogy a csepeli polgármester – írd és mondd – egy 539 négyzetméteres házban lakik. Ez inkább egy kúria, mint “egy viszonylag kis kertes ház” – következtethet bárki, aki a bejegyzést megnézi. Nyilván az is volt Mesterházy Attila Facebook-bejegyzésének a célja, hogy megalázza és nevetségessé tegye “a Fidesz rezsibiztosát”. Nemeth Szilard vagyonny

Íme az eredeti vagyonbevallás részlete: hoppá, itt van d) pont is, így kiderül, hogy a ház nem 539 négyzetméteres

Csakhogy a Mesterházy Attila Facebbok-oldalán bemutatott vagyonnyilatkozat egy közönséges hamisítvány. Németh Szilárd eredeti vagyonnyilatkozata ugyanis nem így néz ki. Ha jobban megnézik, a vagyonnyilatkozat a) b) c) pontjai után a Mesterházy-változatban nem a d) pont jön – mint ahogy az következne. A bejegyzést készítő tehát meghamisította az eredeti okiratot, és kitörölte a d) pontot. Így a c) után rögtön az e) pont jön, amit viszont fentebb “fotosoppoltak”. A kérdés ezek után az, hogy mennyire fontos az a d) pont, hogy Mesterházy Attila vagy a nevében eljáró személy meghamisította a közokiratot. Nos, ahogy a második képen látszik, a d) pontból derül ki, hogy Németh Szilárd nem egy 539 négyzetméteres családi házban lakik, hanem a ház és az udvar együttes nagysága ekkora.

Akár Mesterházy Attila, akár valamelyik munkatársa hamisította meg Németh Szilárd vagyonnyilatkozatát, rosszul tette. A Csepel.info ugyanis úgy tudja, hogy ez okirat-hamisításnak minősülhet, és már nem úgy sül el, mint az a jópofa, lejárató vicc, aminek Mesterházy Attila hihette. Ő biztosan jót nevetett ezen, az azonban szintén biztos, hogy Németh Szilárd kérésére sem kért bocsánatot a tettéért. Ezért pedig büntetőjogi következményekkel felelhet, ugyanis információink szerint Németh Szilárd az ügyben rendőrségi feljelentést tesz.

Mesterházy_vnyilreszlet

Mesterházy hatodik ingatlan-tulajdonából is lehetne egy 832 négyzetméteres házat csinálni – persze a saját módszerével

A Csepel.info mindenesetre megnézte Mesterházy Attila vagyonnyilatkozatát is. A pártelnök a Facebook-oldalán azt próbálta bemutatni, hogy Németh annyira gazdag, hogy csak a saját hasznára kellett a fideszes rezsicsökkentés. Mesterházy azonban ehhez képest a vagyonnyilatkozata alapján sokkal gazdagabb a csepeli “rezsibiztosnál”. Ha tehát mi is úgy vagdosnánk össze a vagyonnyilatkozatát, mint ahogy ő vagy a munkatársai tették, úgy is bemutathatnánk Mesterházy Attilát, mint aki 832 négyzetméteres házban lakik. De mi nem vagyunk Mesterházy Attila.

Elrejtették a képet Mesterházy idővonaláról

Mesterházy Facebook idővonal

Hétfő délelőtti állapot: egy luk van a bejegyzés helyén, amit csak láthatatlanná tettek, valójában az eredeti linkről még el lehet érni

Mesterházy Attila facebook-os idővonalán már nem látható a Németh Szilárdról kiposztolt fotó, azonban az eredeti linkkel még el lehet érni – értesült a Csepel.info hétfőn délelőtt. Az MSZP elnöke hétfőn is folytatta a rezsicsökkentés támadását, bocsánatot azonban továbbra sem kért Németh Szilárdtól azért, mert ő vagy munkatársai meghamisították Németh vagyonnyilatkozatát.

Csepel.info

Mesterházy Attila szóban már bocsánatot kért

Telefonon hívta fel és kért bocsánatot Németh Szilárdtól Mesterházy Attila hétfőn kora délután – értesült önkormányzati forrásból a Csepel.info. Mint arról korábban már beszámoltunk, az MSZP elnökének Facebook-oldalára egy olyan fotót tettek fel még decemberben, melyen meghamisították Németh Szilárd vagyonbevallását. Mesterházy Facebook-oldalán azonban, ahol a hamis vagyonbevallás volt, egyelőre nem olvasható ezzel kapcsolatos bejelentés vagy közlemény.

Németh Szilárd országgyűlési képviselő és polgármester lapunk érdeklődésére elmondta, hogy az MSZP elnöke hétfőn, nem sokkal délután egy óra után hívta fel őt telefonon, és bocsánatot kért tőle a Facebook-oldalán megjelent, meghamisított vagyonbevallás-fotó miatt. Mesterházy Attila magyarázata szerint a kampánystábja követhetett el olyan hibát, hogy nem ellenőriztek egy hozzájuk beküldött fényképet. Az ilyen típusú hamisítást elítéli, és nem kíván a kampányban ilyen eszközökkel élni – mondta el információink szerint az MSZP elnöke Németh Szilárdnak.

Csepel.info

102 hozzászólás “Meghamisították Németh Szilárd vagyonbevallását – frissítve!” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    “Íme az eredeti vagyonbevallás részlete: hoppá, itt van d) pont is, így kiderül, hogy a ház nem 539 négyzetméteres”
    .
    Hoppá!
    Hanem hány négyzetméteres a ház?!
    Ebből meg még az nem derül ki! 😛 😀

  2. Bugi szerint:

    Az viszont kiderül, hogy Meseházy nagy sz@rban van.

  3. grün szerint:

    Bugi!
    Sajnálod?! Na neeeee mááááá! 😛 😀

  4. szigetország szerint:

    off: Angela Merkel súlyos síbalesetet szenvedett. Egyelőre nincs több hír.

  5. Királyerdei szerint:

    http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-25622660

    A bal medencecsontjának a hátsó részét törte el.Kb. 3 hétbe telik a felépülése.
    És nem száduldott.

  6. Perspektíva! szerint:

    Mégis összefog a baloldal?
    – 2014. január 6., hétfő
    Bajnai és Mesterházy szerint ki kell bővíteni a “kormányváltó szövetség” megállapodást
    Az MSZP és az Együtt-PM közötti megállapodás kiterjesztésének és továbbfejlesztésének lehetőségeiről tárgyalna Bajnai Gordon a szocialistákkal. Mesterházy Attila szerint újra kell írni az MSZP-Együtt-PM-megállapodást azt követően, hogy az Együtt-PM nem szövetségként, hanem pártként kíván indulni a 2014-es választáson, vagyis megváltozott az egyik szerződő alany személye. A Demokratikus Koalíció üdvözli Bajnai Gordon és az Együtt-PM kezdeményezését a teljes körű demokratikus ellenzéki összefogás megvalósítására. A Fidesz szerint az országnak nincs ideje a bukott baloldal játszmáira.

  7. Perspektíva! szerint:

    Hogy van ez?
    Szarházy is, netán Merkel asszony is kapott egy komoly figyelmeztetést?

    Vajon mitévők voltak, illetve nem voltak?!

  8. Perspektíva! szerint:

    Merkel asszony esetében, hol voltak a biztonsági emberek? Ezen a szinten?!
    Szinte a mellékhelységbe sem mehet, csak úgy, mint egy “szürke halandó.”

  9. Perspektíva! szerint:

    12:27-re
    Amennyiben létre jön, akkor végre lesz egy kis izgalom (már akinek), apátiából való felkeltése, a tömegeknek. Tudják ezek, hogyan kell oltogatni, milyen adagokban, mennyi időnként? Így kényükre, kedvükre cselekedhetnek az alattvalók. Jöhet a próba, majd az előadás. A megrendezett csatát, a cirkuszt le kell bonyolítani, hiszen a forgatókönyvben, meg vagyon írva.

  10. Királyerdei szerint:

    B.U.É.K. van.
    Bolsevikok Utolsó Éve Következik. 🙂

  11. Perspektíva! szerint:

    Devizahitelek: A parlament dönthet

    – 2014. január 6., hétfő
    A politikus szerint Magyarország a kormányváltás óta minden évben teljesítette a költségvetési elvárásokat
    A devizahitelek ügyében a kormány a Kúriától várt segítséget a jogalkalmazás terén, ez nem történt meg, így „elég valószínű”, hogy a parlamentnek kell megint lépnie, ahogy korábban háromszor már megtette – mondta a Fidesz szóvivője hétfőn a Ma reggelben. Hoppál Péter beszélt az újabb rezsicsökkentésről és a büdzséről is.

    Ezek után valamelyik civil szervezet, jogalkotói bizottság igazán előállhatna Alkotmánymódosító javaslatával,
    -miszerint minden évben rendezzék meg, tartsanak parlamenti választásokat, mert ennek közeledtével, egyre gyorsabban igyekeznek az “alattvalók érdekében” egyre jobbnak tetsző döntéseket hozni!!!!!!!!!!
    -akkor majd igyekezni fognak, és jól dolgozni is tudnak, mert a NÉP KEGYEIÉRT évről évre bizonyítaniuk kell.
    Végül, ha jól megnézzük, kiszámítjuk, akkor egyértelművé válik az, hogy sokkal többet “elherdáltak” a huszonhárom év során, mint amennyibe az évenkénti választások kerültek volna!!!
    Úgy, hogy ne jöjjön senki sem azzal a “dumával” (nem az orosz parlamenttel), miszerint a választások sokba kerülnek. Nekik lehet, hogy igen, de nekünk, miután mi képezzük a forrásokat, bőségesen megérné. Végül is, szerintem jól is járhatnánk.

  12. Tarjányi László szerint:

    Akik családiházban laknak, azok tudják hogy minden ingatlan így van bejegyezve. Akik meg társasházban laknak, hadd irígykedjenek! Én is 541 m2-en dőzsölök, már ha kimegyek az udvarra!

  13. felix szerint:

    Hogy jön ide Alsóörs, a budapesti eredetije helyett?

  14. Nagyapó szerint:

    Csak egy kis kiegészítés. 1 □öl = 3,6 m². A Kertvárosban a telkek átlagos nagysága 200 □öl azaz 720 m², a Királyerdőben 150 □öles telkek vannak, amik 540 m²-ek.
    Ezt egy miniszterelnök jelöltnek illene tudni, ha nem akkor vagy hülye, vagy rosszindulatú (esetleg mindkettő).
    A bajai videó után még ez is?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  15. Perspektíva! szerint:

    “Csak egy kis kiegészítés. 1 □öl = 3,6 m².”

    Felkerekítve.

  16. großmutter szerint:

    ” Nyilván az is volt Mesterházy Attila Facebook-bejegyzésének a célja, hogy megalázza és nevetségessé tegye “a Fidesz rezsibiztosát”. ”

    Ez komoly? Nap, mint nap megteszi ezt saját maga is, nem kell ehhez szarházy.

  17. Perspektíva! szerint:

    A fentiek alapján, már le sem merem írni, hány m2-en, tengődöm.

    INVIDUS ALTERIUS MARCESCIT REBUS OPIMIS.
    (Az irigy belebetegszik a mások sikerébe.)

  18. Gordon szerint:

    Baja után ismét hazugsággal próbálkozott a magyarországi baloldal. Kár ezért, így sosem lesznek hitelesek. A “bajai videókölcsönző” ideiglenesen bezárt, most a dokumentumokat hamisítgatják.

  19. fghfjhgkjhk szerint:

    felix, ebben az a borzasztó, hogy totális pofátlansággal csinálják, a látszatra sem adva.

  20. felix szerint:

    Csak nem fogják idegesíteni magukat a látszattal.
    Felvásárolják az országot és senki sem kérdezi meg, hogy miből.

  21. fghfjhgkjhk szerint:

    Felvásárolják? “Öntörvénnyekkkel” kisajátítják. Erre még a Kádári érában is adtak.

  22. Bugi szerint:

    A komcsik hozták a szokásos formájukat. Okirathamisítás, hazudozás.

  23. grün szerint:

    fghfjhgkjhk!
    Hofit tudom idézni:
    “Mindenki belehugyozik az uszodába, de a trambulinról csak kevesek!” 😛 😀

  24. Bugi szerint:

    Maradjunk annyiban, hogy az értelmes, tisztességes emberek soha nem hugyoztak bele a medencébe. A komcsik igen, és még humorizáltak is vele.

  25. fghfjhgkjhk szerint:

    Bugi, Ön sem, még romániában sem? 😉

  26. grün szerint:

    Bugi!
    Nem azt írtam?!
    Egyesek igen, akik most is! 😛 😀

  27. felix szerint:

    Bugi kapásból megértette az utalást.
    Sajnos nem adott magának időt a gondolkodásra.

  28. Gordon szerint:

    A Fidesz uszodát nyitott Csepelen.
    Köszönet érte!

  29. fghfjhgkjhk szerint:

    Ez hogy jön ide, malacka? 🙂 Beponyvázták a meglévőt, az nem uszoda, de neked nem mindegy, nem tudsz úszni.

  30. spectator szerint:

    Mint a nyuszi saplaügye !

  31. spectator szerint:

    Sapka

  32. felix szerint:

    Mesterrházi nem hamisított, csak a Cink.hu.-ról, átvett egy képet, ami ott még megtalálható.

  33. felix szerint:

    Mesterházy

  34. grün szerint:

    Mint a hsz.-ekből kiderül a fityeszesek a zagyuk 3.5 %-át használják!
    A többit a Vezír vette haszonbérbe! 😛 😀

  35. admin szerint:

    Kedves felix: hol? A Cink Mesterházy által megadott oldalán a szimpla bunkóságon kívül semmi sincs. Légy oly kedve add meg a linket, és akkor beszámolunk róla.

  36. felix szerint:

    Admin
    Amikor megírtam még ott volt.
    Ezen a cikken keresztül jutottam Mesterházy oldalára és onnan a Cink.hu-ra.
    Szemét dolgok folynak itt.
    Ennyire szemét lett ez az ország?

  37. Gordon szerint:

    Ti etánsak ennyire szemetek vagytok… ezt már régen tudjuk – mindig ezt csináljátok.

  38. admin szerint:

    Hát… eltűnik minden, ahogy kiderül, hogy nem csak hazudnak, de rendőrségi feljelentést is tettek miattuk…

    Sem Mesterházy sem a Cink nem kért még írásban bocsánatot. A Cink sehogy, még szóban sem. Az Együtt-PM helyi szardobáló blogja közben megint olyat idézett a polgármestertől, aminek az ellenkezőjét mondta.

    Az ilyesmit csak az idő gyógyítja. A Csepelinfoplusz eltűnt, a Csepel újság eltűnt, a Csepelen.hu eltűnt: egy kis tombolás után minden balliberális oldal eltűnik, ahogy a rendőrség nyomot fog, vagy kiderül, hogy loptak.

  39. Etikus szerint:

    Ébredj fel,
    ne álmodj mindig,
    a Földön élünk!
    Ébredj fel,
    ne járj a mennyben,
    a Földön élünk!

    Kicsit sok vagy nekem,
    kicsit kevés ez az egész.
    Légy hát kicsit józan,
    kicsit merész, merész!

  40. felix szerint:

    Admin.
    Ti is el fogtok tűnni, ha nem lesz már hatalmatok és kiderülhet az igazság rólatok is.
    Egy azon csürhébe tartoztok azokkal akiket most ti hazugoztok le.
    Politikában holló a hollónak kivájja.

  41. felix szerint:

    Pontosan tudtátok, hogy Mesterházy honnan idézett, még is azt írtátok, hogy “Okirat hamisításért felelhet Mesterházy?/ A kérdőjellel nem kaptok feloldozást.
    Azonos esetben te admin nem egyszer hivatkoztál arra, hogy csak átvettétek azt hivatkozást ami később kellemetlenné vált a számotokra.
    Semmivel sem vagyok különbek, mint a többi.

  42. admin szerint:

    2007 óta működik a Csepel.info. Voltak apróbb tévedéseink, ez megesik. Minden komolyabb tényfeltáró cikkünk megfelelt azonban a valóságnak. A Vörös Csepel könyvben is megjelentek ezek, senki nem tudta megcáfolni őket, bár bőven lett volna lehetőség. Te magad is minket olvasol minden nap.

    Mesterházi nem idézett, hanem kitette azt a képet a Facebook-oldalára. Most is elérhető a fenti linken.

  43. felix szerint:

    A link egyenlő az idézettel, csak nem részlet, hanem az egész.

  44. felix szerint:

    Az is egy apró tévedés, hogy “Mesterházy okirat hamisításért felel, alibi kérdőjellel?

  45. Bugi szerint:

    Tipikus komcsi vagy Félix. Még akkor is hazudsz, amikor kerdezel. Eleve olyat idéztél a kérdésben, ami nincs a cikkben.

  46. Kutas szerint:

    És tényleg mindenki elhiszi,hogy ez a rezsihős nincs egy bizottságba,felügyelő-bizottságba,igazgató tanácsba,nem oszt tanácsot jó pénzért sehol?

    ET-k ! Ne ott keressetek ahol nincs mit!

  47. felix szerint:

    Meghamisították Németh Szilárd vagyonbevallását – frissítve!
    Okirat-hamisításért felelhet Mesterházy Attila

  48. felix szerint:

    A feltételes mód a kérdőjel.

  49. Etikus szerint:

    ban-ban-ban!
    Írja le mit tud, erről, fentebb.

  50. Etikus szerint:

    Fel ne adja, az igazság az igazság, anélkül hogyan is lehet élni.

  51. felix szerint:

    Bugi!
    Legközelebb legalább az alcímig juss el, ne engedd, hogy közben elvegyék tőled az ÁBC-s, könyvet.

  52. grün szerint:

    Kutas!
    Közlik a jövedelmi helyzetét is! Aki nem hiszi járjon utána!
    Vagy utána járnak?! 😛
    “Németh Szilárd keresete a következőképpen alakul, szintén a vagyonnyilatkozata alapján.

    országgyűlési képviselői bruttó tiszteletdíja: 521 775 forint
    választókerületi pótlék: 278 280 forint
    csepeli polgármestei fizetés: 567 000 forint
    fővárosi önkormányzati fizetés: 216 524 ezer forint

    Ebből nagyobb értékű dolgokat nem vásárolt, van egy 1,8 millió forintos megtakarítása. Ez gyarapodhatott az elmúlt hónapokban.”
    .
    http://444.hu/2013/12/06/nemeth-szilard-rezsibiztos-mara-kitort-a-9-negyzetmeteres-csaladi-lakasbol/

  53. Bugi szerint:

    Felix: mondom én, hogy aljadék hazug komcsi vagy.

    “Mesterházy okirat hamisításért felel, alibi kérdőjellel?” írtad, mintha idéznéd, csak nem idéztél, hanem hazudtál.

    Holott az alcím szó szerint “Okirat-hamisításért felelhet Mesterházy Attila”

    Felel meg felelhet két különböző jelentésű szó. A komcsi jelentése viszont ugyanaz, mint a múltban. Hazodós, rosszindulatú, hatalomvágyó, tolvaj.

  54. felix szerint:

    Te szerencsétlen ökör.
    A kérdőjel és a feltételes mód szerinted miben különbözik egymástól.
    A sugallat egy és ugyan az.
    Egyébként szerintem eredetileg a kérdőjel is ott volt a végén.

  55. Bugi szerint:

    Tanulj meg magyarul, akkor megtudod, hogy miért van kérdőjel meg feltételes mód.

  56. felix szerint:

    felix szerint:
    2014. január 07., kedd – 10:28
    Pontosan tudtátok, hogy Mesterházy honnan idézett, még is azt írtátok, hogy “Okirat hamisításért felelhet Mesterházy?/ A kérdőjellel nem kaptok feloldozást.
    Azonos esetben te admin nem egyszer hivatkoztál arra, hogy csak átvettétek azt hivatkozást ami később kellemetlenné vált a számotokra.
    Semmivel sem vagyok különbek, mint a többi.
    Itt még pontos az idézet.

  57. felix szerint:

    Okosíts már ki.
    Amennyiben nincs megnevezve a feltétel, akkor mennyiben más, mint a kérdőjel?

  58. felix szerint:

    Rajta Bugi!
    Még nem járt le a munkaidőd.

  59. Szily László szerint:

    Drága felix!
    Jól szórakozom ezen a threaden. Csak az nem világos előttem, hogy Ön maga Mesterházy Attila vagy csak egy munkatársa. Mert nettó valótlanságot állítani ebben az ügyben csak nekik érdekük. Természetesen hazugság, hogy amikor ma délelőtt ránézett a Cink Mesterházy által linkelt posztjára, akkor ott még látta azt a bizonyos képet. Az a kép ugyanis sosem volt a posztban. Sem decemberben, sem azóta, így ki sem tudja venni. Bárki ellenőrizheti, ha Google Image Search-csel rákeres magára a képre, ami sehol máshol nem szerepel, csak Mesterházynál. Illetve ha mégnézi a Google tárolt Cink-poszt-változatát, ami január 2-ai, és természetesen már akkor sem volt benne kép. De magát Mesterházy bejegyzését megnézve is látszik, hogy külön posztolt egy képet – ki tudja honnan – és mellé, a szövegben linkelte külön a Cink posztját.

  60. grün szerint:

    “Nyilván az is volt Mesterházy Attila Facebook-bejegyzésének a célja, hogy megalázza és nevetségessé tegye “a Fidesz rezsibiztosát”. ”
    .
    Nagy csörte lesz mire ebből akár egy megalázást, akár egy nevetségessé tételt kihoz valaki!
    Akkor még a zokirathamisítás elkövetőjének személyéről nem is szólva! 😛 😀

  61. felix szerint:

    Szily László!
    Mesterházy nekem senkim-
    A Képet meg, bár nem tudom bizonyítani, de a korábban vázolt útvonalon elértem.
    Különben nem jutottam volna el a nevezett portálra, melynek a létezéséről eddig nem tudtam.
    Célom egyébként nem Mesterházy védelme, hanem a szembesítés.
    Mesterházy soha sem tartozott a kedvenceim közé,annak ellenére, hogy van olyan fotó amelyen mind a ketten láthatóak vagyunk.

  62. felix szerint:

    Csak jelzem, hogy már Mesterházy oldalán sem találom, pedig nem rég még rajta volt.
    Nem értek a kereséshez annyira, de én a kereső programommal sem látom a helyét vagy azt, hogy valaha is ott volt.

  63. felix szerint:

    Pusztán kíváncsiságból.
    Amennyiben nem nem lett elmentve, miként lehetne bebizonyítani azt, hogy a kép ott volt Mesterházy oldalán?

  64. Szily László szerint:

    Drága felix,

    ezt már nem is értem Ezt írja: “A Képet meg, bár nem tudom bizonyítani, de a korábban vázolt útvonalon elértem. Különben nem jutottam volna el a nevezett portálra, melynek a létezéséről eddig nem tudtam.” Mi köze a képnek ahhoz, hogy ha a Mesterházy Attila által kiposztolt linkre kattint, eljut a Cinkre, ami egyébként nem portál, hanem egy blog? M.A. kitett egy képet, majd a melléírt szövegbe beleinkelte a Cink bejegyzését. Természetesen a Cinkre jutott, ha a linkre kattintott. A képet meg Mesterházynál láthatta csak, hiszen nálunk sosem volt a poszt része.

  65. felix szerint:

    Bocsánat, de akkor valamit valóban összekavarhattam, de semmi valótlan állítási szándékom nem volt vele.
    Nem érdekem annak a blognak a lejáratása, melynek létezéséről sem tudtam eddig.
    Ezért még egyszer elnézést kérek.

  66. Kutas szerint:

    Grün !

    Az,hogy ki mit közöl az egy dolog.Az igazság meg más kategória!

    Hol vannak bejegyezve Pl. nevezett ingatlanjai zárt kertjei Hároson! Mit gondolsz miért kellett lecsatornázni,és belterületté nyilvánitani ezt a területet?
    Így az itteni telekárak egyből megugrottak!

    Az orszgy. képviselők,a főv.képv.a polgármesterek hivatalból delegálva vannak bizonyos bizottságokba,még ha a vagyonnyilatkozatukból véletlenül ki is marad ez a csekélyke jövedelem!

  67. felix szerint:

    grün.
    Bocsi de én nem látom. Segíts.
    Sok képet látok, de azt nem.

  68. grün szerint:

    Kutas!
    Mint a cikk is bizonyítja egyáltalán nem mindegy ki mit és honnan posztol!
    Azért tedd oda mindig a linket, hogy honnan vetted az adatokat, akkor már van hivatkozási alapod!
    Ha kedved van lapátold végig a Szili vagyonnyilatkozatát!
    Én elhittem a belinkelt oldalnak! 😀
    .
    http://parlament.hu/internet/plsql/ogy_vagyonpub.vagyon_kiir_egys?P_FNEV=/2012/n020_j0121231k.pdf&p_cont=application/pdf

  69. grün szerint:

    felix!
    Fentről a kilencedik sor, jobbra a harmadik! Antall József alatt! 😛

  70. felix szerint:

    grün.
    Köszi valóban a fotók között ott van, de az oldalon már nincs kirakva, mit korábban.

  71. névkötelező szerint:

    Nem is 539 csak 525…

    Még ilyen valótlant állítani

  72. fghfjhgkjhk szerint:

    Qrvára nem értem, hogy milyen “okirat” lett itt hamisítva? 🙂

  73. kiskovi szerint:

    “Ha valaki nem ismerné a csepel.infót, ezt írtam róla korában:

    Ortodox nézet, hogy a pártsajtó sose lehet fogyasztható termék: a kommunisták végvonaglásának idején nagy rajongói voltunk a csepel.info című helyi hírblognak, ami – ha ez fizikailag és mentálisan lehetséges – még a Helyi Téma nevű rettenetes nyomtatott pártközlönynél is fideszesebb volt, viszont egész jó (=büdös) ügyeket piszkáltak meg egész ügyesen. No és a blogműfajba bőven belefért a parodisztikus elfogultság is. Bár a csepel.info impresszumában szemérmesen azt írják, hogy a “híroldalt egy kis baráti társaság szerkeszti”, az oldal egyik legfontosabb szerzője Ábel Attila ellenzéki fideszes önkormányzati képviselő volt. ”

    Kurvajó vagy adminka 😀

  74. Balos szerint:

    Ábelék nulla pénzből leszívatták az évi százmillióból működő Csepel újságot. Egyébként még ez sem a nikotinfüggő Pógárgyurira negatívum, hanem továbbra is Tóthra. Még Szenteczkynek is volt annyi esze, hogy látta, hogy ez így nem jó.

  75. fghfjhgkjhk szerint:

    A blogger itt “photoshop”-ot használt? 😉
    http://4.bp.blogspot.com/-r4qfQbPS3AI/UeEGIXRa5FI/AAAAAAAAEkU/12hojXnJmGA

  76. tantónéni szerint:

    Biztos bennem van a hiba, de nem értem, mit jelent az, hogy “nulla pénzből leszívatták”.

  77. dfk szerint:

    Nem az volt a kérdés, hogy a szocik fogják-e rágalmazni Németh Szilárdot, hanem az, hogy mikor. Nos, nem bírták tovább a szocik. Egyébként remélem, hogy a telefonos bocsánatkérés ellenére is tesz feljelentést Németh Szilárd. Különben akkor ez lesz a szoci praktika: nyilvánosan rágalmaznak, majd a háttérben csendben bocsánatkérés. A fülekben meg csak a rágalom jut el és marad meg.

  78. dfk szerint:

    Megnéztem a hozzászólásokat a facebook-on. Hát rég láttam ennyi primitív, buta, irigy, mocskos szájú embert. Szép kis szavazótábora van az MSZP-nek.

  79. admin szerint:

    Felix, a fórum nem linkpakolásra való. Fejezd be légyszi.

  80. Kutas szerint:

    Kedves Grün!

    Te lehet,hogy hiszel a mesékben-sajna nem vagy egyedül!

    Nézd végig a vagyonbevallásokat,van olyan képviselő aki azt is elfelejtette beírni,hogy tiszteletdíjat kap a képviselőségéért/de lehet,hogy önkritika mert tudja,hogy nem érmel érte semmit/ Illene tudnod ,hogy minden képviselőnek kötelező bizottságokban részt venni amiért honorárium jár – még a Parlament etikai bizottságban való részvételért is!
    A papír mindent kibír,de lehet,hogy az igazság nem fér rá!

  81. admin szerint:

    Csak nem Borka-Szász Tamásra gondolsz Kutas? A vagyonnyilatkozata alapján ő fényevő lehet.

    http://csepel.hu/anyagok/dokumentumtar/Vagyonnyilatkozatok/2013/Borka-Szsz_Tams.pdf

  82. grün szerint:

    Kutas!
    Még ha mesélnének! De még azt sem teszik!
    Megérdemeljük!
    Valamennyiünket nyírható birkáknak tekintenek! 😛 😀
    http://assaadmouawad.files.wordpress.com/2010/12/herd.jpg

  83. Cs.pepe szerint:

    Admin, a fórum nem linkpakolásra való. Fejezd be légyszi. 🙂

  84. admin szerint:

    Haha. Nekünk természetesen lehet 😉

  85. "?!" szerint:

    Ez az ügy a hülyeség elrettentő mintapéldánya és oda vezethető vissza, hogy Németh Szilárd rezsirikkancs szellemi képessége egy képviselői vagyonnyilatkozat kitöltéséhez sem elegendő, mert mint nemegyszer megtapasztaltam Ő esetenként egy viszonylag egyszerű mondatot sem képes megérteni, és szerintem jelen esetben is ezt történt!

    A vagyonnyilatkozat 1. pontjához tartozó leglényegesebb b.) és d.) alpontoknál az alábbi leglényegesebb kérdéseket kellett megválaszolnia:

    b.) alpont: Az ingatlan területnagysága:

    Németh Szilárd válasza: 539 m2.
    Ezt a 3 szóból álló kérdést még képes volt helyesen megválaszolni.

    d.) alpont: Az épület fő rendeltetés szerinti jellege (lakóház, üdülő, gazdasági épület, stb.) az épület alapterülete:

    Németh Szilárd válasza: lakóház, udvar.

    Ez a válasz viszont azt bizonyítja, hogy d.) alpontban feltett 14 szóból álló kérdés már meghaladta a rezsirikkancsunk szellemi képességét, ezért félreérthető és hiányos választ adott!
    Félreértésre okot adó módon belekeverte az épületre vonatkozó válaszba az “udvar” szót, de ugyanakkor nem adta meg az épület alapterületét!

    A fentebb ismertetett anomáliáknak azért van jelentősége, mert úszótelek jelleggel más tulajdonában lévő telken is lehet valakinek épülete, amely épületnek a d.) alpontban megadandó alapterülete ilyen esetben megegyezhet az ingatlannak a b.) alpontban kérdezett “területnagyságával”.
    Tehát, ha a b.) és d.) alpontoknál megadott két szám megegyezik, vagy a d.) alpontnál nem adják meg az épület alapterületét, akkor az szakemberek számára azt jelenti, hogy az ingatlan területnagyságára a b.) alpontnál megadott szám megegyezik az épület d.) alpontnál megadandó alapterületével.

    (Azaz: Németh Szilárd félreérthető és hiányos adatszogáltatása miatt, Mesterháziék is helyesen értelmezték Németh Szilárd vagyonnyilatkozatát, még akkor is, ha történetesen az ilyen esetre vonatkozó szabályokkal nem voltak tisztában!)

    A fentieken kívül azért is hibás Németh Szilárd adatszolgáltatása, mert az épület jellegére vonatkozó kérdésnél az “udvar” szót is beírta!
    Ennek következtében Németh Szilárd zavaros vagyonnyilatkozata a szakemberek számára úgy értelmezhető, hogy az épület valamilyen belső udvarral rendelkező építmény, és az épület d.) alpontnál kérdezett alapterülete az épített belső udvarral együtt adja az ingatlan b.) alpontnál megadott területnagyságot!

    Összefoglalva, a fent ismertetett anomáliák azt is jelentik, hogy ez a notóriusan feljelentgető rezsirikkancs ezzel a feljelentésével is pofára fog esni (mint sok más esetben), mert a feljelentésével csak arra hívja fel a figyelmet, hogy Ő egy képviselői vagyonnyilatkozat pontos kitöltésére is alkalmatlan!

    (Aki a fentiekben kételkedik, az az alábbi linkre kattintva tekintse meg Németh Szilárd vagyonnyilatkozatát: http://parlament.hu/internet/plsql/ogy_vagyonpub.vagyon_kiir_egys?P_FNEV=/2012/n020_j0121231k.pdf&p_cont=application/pdf )

    Kiegészítő megjegyzés:
    A rezsirikkancs szellemi képességének bemutatása céljából ismertetem a 2013. december 18-án tartott képviselő-testületi ülésen történt alábbi esetet, amelyet a testületi ülés jegyzőkönyvében is dokumentálni kellett.

    Az testületi ülés vezetőjeként Németh Szilárd felolvasta a 17. napirendi pont tárgyát képező 401. sz. előterjesztés következő szövegű címét: “Javaslat az önkormányzati vagyongazdálkodással kapcsolatosan felmerült kötelezettségek forrás biztosítására”.

    A felolvasás után felháborodva megkérdezte a jelenlévőktől, hogy “Van ezeknek a mondatoknak értelme? Érti ezt valaki? Én semmit sem értek belőle. Tanfolyamot javaslok azoknak, akik ilyen mondatokat írnak!”

    A sokadik hasonló eset után én egyáltalán nem csodálkozom azon, hogy Németh Szilárd olyan zavarosa töltötte ki a saját képviselői vagyonnyilatkozatát, hogy az abban közölt adatok félre értelmezhetők lettek, és félre is lettek értve!

  86. dfk szerint:

    ?!: Nem hiányosan lett kitöltve, hanem manipulálva lett közzétéve.

  87. ebihal szerint:

    dfk!
    Ha a kérdés az, hogy az épület jellege és alapterülete, akkor miért csak a jelleg
    van beírva? Az akkor nem hiányos?

  88. Bugi szerint:

    Teljesen egyértelmű, hogy manupulált képet tettek ki. Ezen nincs mit vitatni.

  89. Tarjányi László szerint:

    ?! Tudom hogy te társasházban laksz, nem Németh Szilárd töltötte ki rosszul a vagyonnyilatkozatot, hanem a földhivatali tulajdonlapoknál a családiházakat így írják be “lakóház, udvar” és valóban a telek nagyságát írják be négyzetméterben. Egyébként meg bárki kikérheti bármely ingatlan tulajdoni lapját a Földhivatalban, ettől nyilvános a földnyilvántartás. Ez Mária-Terézia óta így van és így helyes. Szarban is vannak, akik eltitkolt jövedelemből gazdagodnak, tartsák otthon aranyban a pénzüket, mert az ingatlanszerzés esetén a NAV bármikor megkérdezheti hogy miből!

  90. "?!" szerint:

    Aki a 13:55-kor elküldött véleményemet kétségbe vonja, az tekintse meg Németh Szilárd vagyonnyilatkozatát az Országház hivatalos honlapján, és láthatja, hogy az épületre vonatkozóan az 1/d. pontban feltett kérdés zavarosan és hiányosan lett megválaszolva!

    Németh Szilárdnak az épületre vonatkozóan az 1/d. pontnál adott válasza azért zavaros, mert félreértésre okot adó módon belekeverte az épületre vonatkozó válaszba az “udvar” szót, és azért hiányos, mert nem adta meg az épület alapterületét!

    Az ügy ilyen egyszerű, ezért felesleges is rá több szót pazarolni!

  91. Bugi szerint:

    Az ügy tényleg egyszerű, mert a meghamisított vagyonbevalláson láthatóan nincs ott d) pont.

  92. Tarjányi László szerint:

    Költözz családiházba, s akkor a te ingatlanod is így lesz beírva! Egyébként meg a vagyonnyilatkozat arra szolgál, hogy a mandátum kezdő és végső időpontja közötti gazdagodást meg lehessen vizsgálni, azaz hogy senki se élhessen vissza a pozíciójával. A dörzsöltek a kenőpénzeket később használják fel, amikor már nem politikus az illető.

  93. grün szerint:

    Bugi
    “manupulált lépet tettek ki.”
    Sőt egy “cap de pulă”-t!
    Freud hanyatt vetné magát ha ezt olvasná, dolgozott a tudatalattid! 😛 😀

  94. "?!" szerint:

    Kedves Tarjányi László!

    Feleslegesen erőlködsz és hivatkozol a Földhivatalra és társasházra!

    Ha a képviselői vagyonnyilatkozat 1/d. pontjában a képviselő tulajdonát képező épülettel kapcsolatban MAGYARUL az a kérdés van feltéve, hogy “Az épület fő rendeltetés szerinti jellege (lakóház, üdülő, gazdasági épület, stb.) az épület alapterülete:”, akkor erre a kérdésre kell választ adni, méghozzá teljes körűen!

    Az pedig vitathatatlan tény, hogy Németh Szilárd félreértésre okot adó módon belekeverte az épület jellegére vonatkozó válaszába az “udvar” szót, és nem adta meg az épület alapterületét!

    A társasházra hivatkozó okoskodásoddal kapcsolatban pedig csak annyit jegyzek meg, hogy tudomásom szerint Csepelen a társasházak részére tartós használatba adott állami tulajdonú úszótelek jellegű földrészletek közül, egyedül csak a mi társasházunk alatti úszóteleknek tulajdonosa az úszótelken álló társasház közössége, mert én már sok évvel ezelőtt átírattam ezt a földrészletet állami tulajdonból társasházi tulajdonba!

    Egyébként szívesen adok leckét részedre (de másnak is) ingatlan-nyilvántartási ismeretekből!

  95. Bugi szerint:

    “?!”. szerencsére egyértelmű a vagyonnyilatkozat meghamisítása, nem kell ennyit mellébeszélned. Ráadásul megint hülyeségeket írsz, ejnye.

  96. grün szerint:

    Bugi!
    Ne vedd olyan tragikusan! Egyértelműen nem hamisított Szilárd!
    Egyszerűen a zépület és az udvar fogalmát, rendeltetését, azon a zalapon, hogy mind a kettő ingatlan.
    Biztonság okáért beírta mind a kettőt!
    A kettő összes alapterülete meg már amúgy is be volt írva. 😛 😀

  97. Öreg nyugger szerint:

    No. ez a szokásos, Németh Szilárd híveire és “bértollnokaira” jellemző stílus. Nem vagyok ügyvéd, de szerintem ez lehetne rágalmazás talán. Mesterházi nem készített hamis közokíratot, tartalmát nem hamisította meg, legfeljebb félreértelmezte! Azzal együtt számíthatunk, mi, ellenzékiek a kérdés cincálására, mert több nem telik a helyi Fidesz-vezérektől annak elérésére, hogy ellentétet szítsanakNem sokkal ügyesebb az a felvetés sem, hogy barátom, és képviselő jelöltünk gyermekek elütésével viccelt ! A “Hírcsárda” c. internetes újság 2011 dec. 13.-i számában jelent meg egy cikk: “Eltíltanák a józan vezetést” címmel. Ennek egyik olvasói kommentje volt a dr Szabó Szabolcsnak tulajdonított trágár versike. Hát azt tudják-e, mi volt a nick-neve közlőjének? Biz. Isten az, hogy “Lendvai Ildi néni! Ennek hitelességét- bármit is gondolok szellemi képességükről-még önök sem hihetik el!Ezzel szemben az igaz, hogy csepeli nyugdíjasok nyilatkoztak arról a NOL-ban, hogy duplájára emelték lakbérüket a rezsicsökkentés hevében, mert kettejüknek kétszáezer Ft összjövedelme van, tehát gazdagok! Hát ez mi? Próbálják elkenni?

Itt lehet hozzászólni !