Soroksári gyilkosság: tudhatják, ki tette

Bors

A rendőröknek minden jel szerint konkrét elképzelésük van arról, ki ölte vagy ölette meg Soroksáron Kardosné Gyurik Krisztinát. Ez lehet az oka, hogy nem tűznek ki vérdíjat – állítja a Bors.

A Bors információi szerint több tettest keres a rendőrség a szeptember 25-i soroksári gyilkossággal összefüggésben – írtuk korábban. Kardosné Gyurik Krisztinát futás közben kapták el, és durván bántalmazták, mielőtt megölték. Két kezét és két lábát külön-külön összekötözték. A bicikliúttól néhány méterre találták meg lemeztelenített holttestét, cipő viszont volt rajta.

Tegnap, miután a Lehel utcai robbantó fejére 10 milliós nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség, megkérdeztük, mi indokolja, hogy a soroksári ügyben ezzel szemben nincs vérdíj.

– A soroksári gyilkosság nyomozásának állása nem indokolja a díjkitűzést – nyilatkozta szűkszavúan Kovács Viktória, az ORFK szóvivője.

A lap egyéb forrásból megtudta: a BRFK nyomozóinak pontos elképzeléseik vannak arról, hogyan történt a gyilkosság.

– Azt gondolom, hogy a soroksári futónő ügyében megvannak a lehetséges gyanúsítottak, csak hosszadalmas, aprólékos munka leválogatni azokat az információkat, amelyek a bizonyításhoz szüksé­gesek.

– A robbantásnál ezzel szemben nincs ok-okozati összefüggés a tettes és a helyszín között. Ezt egyébként a rendőrök pacekbalhénak nevezik – nyilatkozta lapunknak Kátay Elek, az ORFK nyomozó osztályának volt vezetője.

Az egykori gyilkossági főzsaru kérdésükre elmondta: alapos oka van arra, hogy feltételezze, Soroksáron bérgyilkosság történt. A megölt asszony minden valószínűség szerint ismerte a gyilkosokat, a megbízót és az elkövetőt is. – Ha a nyomozók már közel vannak a megoldáshoz, szándékosan nem tűznek ki nyomravezetői díjat, mert attól tartanak, hogy a sok fals információ ellenőrzése éppen a tényleges tettesek leleplezésétől veszi el az időt, az erőt – tette hozzá.

Forrás: Bors

9 hozzászólás “Soroksári gyilkosság: tudhatják, ki tette” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    “Soroksári gyilkosság: tudhatják, ki tette”
    .
    Kíváncsi vagyok, hogy ilyeneket például honnan tudhatnak?!
    Motorbiciklije is sok embernek van mint tudhatják!
    “Értesülésünk szerint egy férfihoz azért csöngettek be és kérdezték ki a rendőrök, mert neki is van egy ContourROAM típusú kamerája. A rendőrök most olyanokat ellenőriznek, akik rendelkeznek ilyen készülékkel.”
    .
    http://www.origo.hu/itthon/20140118-sisakra-szerelheto-kameraja-lehetett-a-lehel-utcai-motoros-robbantonak.html?sec-1

  2. großmutter szerint:

    grün!

    Mi köze a soroksági gyilkosságnak a Lehel úti robbantáshoz?

  3. grün szerint:

    großmutter!

    “Tegnap, miután a Lehel utcai robbantó fejére 10 milliós nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség, megkérdeztük, mi indokolja, hogy a soroksári ügyben ezzel szemben nincs vérdíj.

    – A soroksári gyilkosság nyomozásának állása nem indokolja a díjkitűzést – nyilatkozta szűkszavúan Kovács Viktória, az ORFK szóvivője.”
    .
    Ennyi!

  4. Gordon szerint:

    “A soroksári gyilkosság nyomozásának állása nem indokolja a díjkitűzést – nyilatkozta szűkszavúan Kovács Viktória, az ORFK szóvivője.”

    Bízzuk a rendőrségre a mérlegelést, hogy mikor mekkora nyomravezetői díjat tűznek ki (vagy kitűznek-e egyáltalán).
    A helyi Jobbik meg visszafoghatná magát ebben az ügyben, nehogy úgy pofára essenek mint anno Csepelen.

  5. großmutter szerint:

    Ja, már értem grün! Ez teljesen egyértelmű, hogy szegény asszony élete és a többi ember közbiztonsága nem ér annyit mint a pajeszos érdekek. Láthatod, ott nemhogy hónapok után sem, hanem 2 nap után lett nyomravezetői díj, nem is kevés. Meg kell mutatni a rabszolgatartóknak, hogy milyen kemény a pintőrség!

  6. Vátesz szerint:

    Ez így van, ha nem sípol a Síp utca, nem küldenek ki többszáz rendőrt nyomozni!

  7. Porkoláb Zsuzsa szerint:

    A Rendőrség a legerősebb szálra rááll. Azért ellenőriznek le mindent, hogy ki tudják zárni a felesleges szálakat. Zárt gondolati láncot kell alkotni és tényekkel alátámasztani, azután lehet valakit meggyanúsítani. Vélhetően már a Rendőrség látókörébe került aki tette.

    A tanuknak kellene jelentkezni a Rendőrségen, akik tudnak róla, nem falazni az elkövetőknek. Mindig az a baj, Rendőrségen és Bíróságon, hogy nincs elég adat, mert a lakosság nem segít. Pedig segíthetne. Ezért nem félnek a ,,gyilkosok,,. Azt gondolják, ők is megússzák. Bárki aki bármit tud, névtelenséget kérve is mondja el a Rendőrségen.

    Erre készülni kellett, rászervezni. Kivitelezni. Eltűnni nyomtalan. EZEK A GYILKOSOK NEM ÉLHETNEK KÖZTÜNK. FEL KELL DOBNI ŐKET. AZ A HATÁR: EMBERT ÖLNI NEM KEHET.

    A Szögi Lajos tanár agyonvereése miatti perben a cigányok ellen 8 védett tanu volt. 8-at már elítéltek, 2 ellen még folyik per.

    HA A FÉRJ, VAG MÁS HOZZÁTARTOZÓ MEGKERES, EREDMÉNNYEL SEGÍTEK. 2 BEJELENTETT EMBERÖLÉSI ÜGYEMBEN A HATÓSÁG DOLGOZIK.

    PORKOLÁB ZSUZSA SPIRITUÁLIS NYOMOZÓ

  8. Vátesz szerint:

    A tettes(eke)t én inkább valódi porkolábra bíznám, kár hogy nincs halálbüntetés Mo-on! 😉

  9. Porkoláb Zsuzsa szerint:

    Nincs halálbüntetés, de kellene. Olyan ,,elvetemült módon,, történik sok gyilkosság, amit már mások sem hagynának annyiban, hogy ,,életfogytiggal,, ússzák meg.

    Ez nem visszatartó erő. Ott kezdtek el ,,leszokni,, az emberölésről pl. ,,Tiszazugban,, ahol egyet felakasztottak, e század közepén. A világban ez még nagyon sok országban így van, ma is.

    Több képviselő próbálkozott már azzal, hogy a törvénybe bekerüljön, de szerintem, ídő előtt letettek erről. Ha kellő kitartással ezen lennének, sikerülne. Ott kellene lenni a ,,társadalomnak,, kellően mögöttük. Rajta kell lenni végig az ügyön, a rendelkezésre álló erők legvégső határáig.

    Ezen a ,,gyilkosságon,, is, nehogy olcsón megússzák.

    Érdemes visszanézni a Szita Bence tüntetést, Kaposváron, ott elmondta egy képviselő, videón rajta van: ,,vannak fertőzött területek az országban, ahol kezd kialakulni az emberölés szokása,,.

    Én spirituális nyomozóként ügyfeleimtől tudom, hogy van, amikor ,,emberölést,, be sem jelentettek a Hatóságnak. Több ilyen van. Tapasztalatom az, hogy úgy rá tudnak szervezni a ,,gyilkosok,, -rendkívüli halál- tisztázatlan halál-sokszor az orvos is ,,téves diagnózist,, ír be ,,halálokként,, -hogy visszakellene állítani a NAGY PRAXISÚ RENDŐRSÉGI ORVOSSZAKÉRTŐI HÁLÓZATOT! MEGSZÜNTETTÉK EZT IS, MERT NINCS RÁ PÉNZ. CSODÁLKOZUNK, HOGY MILYEN MÉRHETETLENÜL ALJAS A GYILKOSOK AGYA.

    ÉN SZEMÉLYESEN ISMEREK OLYAN ,,BÜSZKE EMBERT,, AKI BÜSZKE MAGÁRA, 3 MÉRGEZÉSES GYILKOSSÁGOT PRÓBÁLUNK MEG RÁBIZONYÍTANI A RENDŐRSÉGEN, NAGYON NEHÉZ. MIKÖZBEN A 4-ET AKARJA, NEM FÉL! Aljas indokból, nyereségvágyból, több emberen, előre kitervelten.

    A lakosság nem is szereti, ha a ,,halálról,, ,,gyilkosságról,, szó van. Pedig látjuk mennyire oda kell figyelni ,,magunkra,,. Meg kell tudnunk szerveznünk magunk védelmét. CSAK SAJÁT MAGUNK TEHETÜNK MAGUNKÉRT. EZÉRT NE VÁRJUNK SENKIRE, SEMMIRE. KEZDJÜNK EL CSELEKEDNI.

    Néhány ,,ERŐ,, akik már próbálkoztak, ezzel: /interneten érdemes utána olvasni/
    -Halálbüntetés visszaállítása: Szita Bence, Bándy Kata…
    -Jobbik: Gaudi-Nagy Tamás képvis. TV. ,,nyilvános kivégzés,, -Kirkóczky Ádám Parlamentben vetette fel…
    -Fidesz Turi-Kovács Béla: ,,magukból kivetkezett… Parlament…
    -Kisgazda Polgári Szövetségpárt
    -Magyar Attila: Ellenállási Klub Vezetője
    -Kassai Ferenc Jövő info -népítélet-Istenítélet. Jövőnk lap.

    Nincs visszatartó erő. A ,,gyilkosok,, nem félnek a törvénytől!
    ,,Tanuvédelmet,, kell kérni a Rendőrségen és bárki bármit tud, ami szerinte ,,gyanús, életszerűtlen,, a Rendőrségen mondja el, hátha ,,BIZONYÍTHAT VALAMIT,,!.

    Interneten elér a család, rendelkezésre állok. Ilyen ,,elakadt életes,, ügyekkel is foglalkozom, -múlt követése,, gyászfeldolgozás címszó alatt.
    Porkoláb Zsuzsa spirituális nyomozó

Itt lehet hozzászólni !