Kiakadtak a nácik, hogy Csepelen zsinagóga épül

A balliberálisok nácizzák, a nácik zsidózzák a csepeli polgármestert

Csepel.info

Nem bírják elviselni, hogy új zsinagóga épül, mégis hirdetik a számlaszámot

Magyarország legismertebb neonáci portálja szerda este címoldalán közölt felháborodott hírt arról, hogy Csepelen új zsinagóga épül, amelyre téglajegyet lehet venni, és ezt a felhívást az önkormányzat honlapja közölte – értesült a Csepel.info. A cikk mellett a Jobbik imázsjavító hirdetése virít, “A jövőt nem lehet megállítani!” címmel. A hirdetés arra az egyébként hamis állításra épül, hogy a fiatalok körében a Jobbik a legnépszerűbb párt.

A cikk érdekessége, hogy miközben azt kritizálják, hogy a téglajegyekről szóló felhívás megjelent a Csepel.hu oldalon, közlik a felhívás teljes szövegét. Így aki nem tudta milyen számlaszámra utalhatja a zsinagógára szánt pénzét, a náciktól pontosan megtudhatja. Arról természetesen nincs információnk, hogy az olvasók közül hányan éltek ezzel a lehetőséggel, de a honlap olvasottsága elég nagy. Gyaníthatóan ezzel ők segítettek eddig a legtöbbet abban, hogy a zsinagógára gyűjtött pénz összejöjjön.

Ugyanakkor a felbőszült, őrjöngő náci hívek közül sokan képtelenek elfogadni, hogy Csepelen ismét lehet zsinagóga. Van olyan hozzászóló, aki krematóriummá alakítaná át az épületet, mások meg azon ábrándoznak, hogy téglák helyett TNT-t kellene a falakba építeni, hogy aztán fel lehessen robbantani és meg lehessen gyilkolni az ott imádkozó embereket.

A cikk mellett a Jobbik hirdetését lehet látni, melyet eredetileg imázsjavító céllal adott ki a párt. A fiatalok között ugyanis egyre kevesebben szimpatizálnak az erőszakosságot sugárzó, folyton csak cigányozó meg zsidózó szervezettel. „A fiatalok körében már a legnépszerűbb” szlogen egyébként a közvélemény-kutatókat is kiakasztotta. Szerintük a legtöbb mérés azt mutatja, hogy 2013 őszén a 18-29 éves korosztályban – ahogy a teljes népességben is – a Fidesz a legnépszerűbb magyar párt.

A balliberálisok nácizzák, a nácik zsidózzák a csepeli polgármestert

Németh Szilárd csepeli polgármester nem először került szélsőséges szervezetek célkeresztjébe. 2012 júniusában a DK szervezett tüntetést azért, mert az önkormányzat irodalmi esetet tartott Nyirő József  erdélyi magyar íróra emlékezve. A tüntetésen Vadai Ágnes nácizott a rá jellemző vehemenciával, de megjelent és tüntetett Tóth Mihály, Csepel korábbi MSZP-s polgármestere is. A helyzet komikuma, hogy a korábbi polgármester felesége maga is kölcsönöz Nyirő József könyveket. Tóth Mihály vélhetően jól el tudja választani a politikát a magánélettől, nehéz elképzelni, hogy a feleségét is lenácizná a vasárnapi ebéd közben.

Németh Szilárd azonban a nácizás mellett azt sem tudta elkerülni, hogy lezsidózzák. “A polgármester úr orra a képen már megfelelőnek tűnik, de hogy metélkezett-e már, az nem látszik, csak feltételezhető, mert már mutatkozott kipával is a fején” – írta például róla a neonáci oldal egyik hozzászólója. Úgy tudjuk, hogy a csepeli polgármesternek Dúró Dóra ígérte meg az Országgyűlés plenáris ülésén egy bekiabálásában, hogy kemény választ fog kapni azok után, hogy a Jobbik Csepelen egy álbűncselekményről készített videóriportot. A polgármester ugyanis rendőrségi feljelentést tett a történtek tisztázása érdekében. A neonáci honlapot egyik elszólása alapján Dúró Dóra férje, Novák Előd jobbikos politikus szerkesztheti.

Csepel.info

19 hozzászólás “Kiakadtak a nácik, hogy Csepelen zsinagóga épül” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Kell a téglajegy!

    Az etánsaknak és új szövetségesüknek a Jobbiknak meg szégyenkeznie kell!

  2. grün szerint:

    Röffencs!
    Már várom az iskolákban szervezett tégla-jegy vásárlási akciót a hit és erkölcstan órák kereteiben! 😛 😀

  3. felix szerint:

    Honnan lehet azt tudni, hogy milyen könyveket kölcsönöz Tóth Mihály felesége.
    Csak nem besúgói hálózat működik?

  4. grün szerint:

    félix!
    Jól mondja admin!
    Elég csak megnézni a könyvtár leltárát és mindjárt kiderül milyen könyveket kölcsönöz Tóth Mihály felesége!
    Már azoknak, akik vágynak a fasiszta íróra! 😛 😛
    .
    Ahogy Malacka szokta mondogatni:
    “Olvasás! Szövegértés! 😀 😀

  5. felix szerint:

    Admin!
    Ez az év csúsztatása. Ezért kijelenteni azt, hogy valaki a saját felesége ellen tüntet……

  6. csumpika szerint:

    @felix: idézném neked grünt: “olvasás, szövegértés”
    két komment alatt kétszer tettél bizonyságot a fenti két képesség hiányáról. vagy az év csúsztatását reklamálva te is csúsztatsz? mert én bizony nem látom a cikkben, hogy bárhol azt írták volna, hogy a felesége ellen tüntetett.

  7. felix szerint:

    csumpika!
    Ugye a cikknek része az a link ami pirossal vagyon írva.
    Megtennéd, hogy kattintasz rá egyet, csak azért, hogy tudd kinek vannak hiányosságai.
    Köszönöm.

  8. hitetlen szerint:

    admin! Csúsztatás ! Nem az volt írva hogy olvassa, hanem az hogy a könyvtár vásárolt olyan könyveket.
    Kár, hogy ebben az esetben hozzászólt admin, mert így kiderült mennyire független,- illetőleg mennyire elkötelezett.

  9. "?!" szerint:

    Mi ez a nagy zsidózás és nácizás itt kedves csepelinfosok?

    A fejetekben lévő zavar csökkentése érdekében küldöm nektek az alábbi adag fejtágító és agyserkentőt!

    Elsőként tisztázzuk, hogy idegen nyelvre (különösen latinra) fordítva kik tekinthetők náciknak Magyarországon?!

    Azt ugye tudjátok, hogy latinul (és sok más nyelven) a „nemzeti” szavunk jelentése „nacionalista”, és ezt általában „náci”-nak rövidítik?

    Remélem, hogy már Ti is észrevettétek, hogy a fülkeforradalmi munkás-paraszt kormányunk időszakában, a „nemzeti” jelzőt lejáratva, már szinte mindent „nemzeti” jelzővel láttak el.
    Ezért van „Nemzeti” Fejlesztési, „Nemzeti” Erőforrás, stb. minisztériumunk, „Nemzeti” vagyonügynökségünk, „Nemzeti” alaptantervünk, „Nemzeti” dohányboltunk, és lassan már a lószar is „nemzeti”, azaz rövidítve „náci” lesz!

    A fentiek alapján csak a vak nem látja (és aki nem akarja meglátni), hogy a fideszes bagázs önként akasztotta magára a „nemzeti”, rövidítve „náci” jelzőt.

    Tehát a fentiek miatt, semmi oka nincs a sértődésre, a „náci” jelzővel illetett narancsos fülkeforradalmároknak, és különösen a mi rezsi-rikkancsunkhoz, valamint hozzátok hasonló narancsmérgezéstől elvakult “nemzeti” egyedeknek!

    Az általatok „neonáci”-nak nevezett, magát a Fidesznél is jobban „nemzeti-nek való Jobbik sem tiltakozhat a „neonáci” (új-nemzeti) jelző ellen, hiszen a vezetőjük a „nemzeti” (latinul rövidítve: „náci”) Fideszből vált ki és alapított egy új és még „nemzetibb” pártot!

    Még néhány megjegyzés:

    – Akármennyire fáj nektek kedves narancsmérgezettek, a fiatalok körében tényleg népszerűbb a Jobbik, mint a Fidesz.

    – Azért pedig ne háborogjatok infosok, hogy a nyilatkozataikkal a jobbikosok segítettek eddig a legtöbbet abban, hogy a zsinagógára gyűjtött pénz összejöjjön, hanem köszönjétek meg nekik a segítséget!

    – Azzal a híretekkel pedig senkinek nem okoztatok meglepetést, hogy Németh Szilárd polgármester rendőrségi feljelentést tett a jobbikosok által a Fradi utcában állítólag elkövetett erőszakról készített felvétel miatt, mert Németh Szilárd egyébhez sem ért, mint a feljelentéshez.
    (Például 2011. tavaszán suttyomban engem is feljelentett a fideszes banda a NAV Bűnügyi Igazgatóságánál, „a társasházunknak jogosulatlan gazdasági előny megszerzésére irányuló bűncselekmény miatt”, de pofára estek, mert 3 hónapig tartó nyomozás után, bűncselekmény hiányát megállapítva lezárták a nyomozást. Megjegyzem, hogy a narancsos szélhámosok velem szemben olyan inkorrektek voltak, hogy csak a nyomást lezáró határozatból értesültem az ellenem tett feljelentésről!)

    Remélem, hogy a fenti adag fejtágítóval és agyserkentővel sikerült oszlatnom a fejetekben lévő zavart, kedves műfelháborodást előadó csepelinfosok?!

  10. Bugi szerint:

    Nincs szebb annál, mint amikor a nácik segítenek a zsidóknak. 😀

  11. vermes szerint:

    Ki a faszt érdekel ez a téma állandóan…

  12. Aladár szerint:

    A csepel.info náci oldalakról közöl cikkeket.

  13. Vátesz szerint:

    A náci zsidógyerek hazamegy a náci iskolából, a náci apja megkérdezi, mit tanultak a náci iskolában.
    – Apuci, ma a náci árbevételről, a náci ráfordításról és a náci haszonról tanultunk, el tudnád nekem magyarázni?
    – Hát persze, kisfiam! Veszel valamit ezer náci forintért, az a náci ráfordítás. Utánna azt eladod a náci gojoknak százezer náci forintért, az meg a náci árbevétel. A kettő különbözete kilencvenkilencezer náci forint, az meg a náci haszon!
    – És a náci gojok nem háborognak ez miatt?
    – De kisfiam, az meg a náci antiszemitizmus!

  14. felix szerint:

    Vétesz!
    Szerinted tényleg ennyire hülyék a gojok?

  15. joságos szerint:

    T.”?!”. Mielött le ír valamit tájékozódjon! Ha másképp nem megy a Wikipédiából. A nemzetiszocializmus (németül: Nationalsozialismus) az amit a “náci”jelzővel illetünk. Amiről Őn beszél az a nemzetieskedés. A nacionalizmus szót jó vagy rossz értelemben minden nemzet használja, mi magyarok is.Pl: Nacionalista érzelmű az az hazafias érzelmű. Amit még illik tudni;a nációt nem összetéveszteni a nácizmussal! Az előbbi valahova tartozást jelent míg az utóbbi egy velejéig romlott ideológiát jelöl!

  16. "?!" szerint:

    Kedves “joságos”!

    Köszönöm a kioktatási szándékot, de én nem a német nemzetiszocializmusról (a nácizmusról) írtam, hanem csak a nacionalizmust túlzásba vivőkről, akik lassan a lószart is “nemzeti”-nek nevezik, és ezzel táptalajt biztosítanak annak a felületes megítélésnek, hogy Magyarországon a nácizmus van kialakulóban.

  17. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Hova is akar fejlődni ez az ország, ha ilyen mocskos szájú embereket engednek szóhoz jutni? Elképesztő primitív stílusú emberek lehetnek ezek, akik állítólag diplomások, és részük a Parlamentben ül a nevezetes “náci” oldalon….meg a környezetük. Hova lehet még fröcsögni ennyi undort? Hogy lehet egy magyar emberben ennyi gyűlölet, és rosszindulat. Eldobom a maradék agyam….

  18. joságos szerint:

    T.”?!”. Nem volt szándékomban Önt kioltatni. Mindössze a tévedésére kívántam rávilágítani.

Itt lehet hozzászólni !